059 044 055

Spremljajte nas

Google iskanje...

 

Prva stran  O nas  Ponudba  Sluh  Novice  Kontakt

     

SONIC ponudba

Slušni aparati in dodatki:

ENCHANT
NOVO

PEP

BLISS

CHEERDodatki za SASplošne inf. o SA

Slusni_aparati_Sonic_AUDIO_BM_center_servis_vzdrzevanje_dobava_narocilnica_ORL_pregled_adg_specialist_uho_sluh_naglusnost_akumulator_baterija

Več o SONIC

About SONIC

 

 

 
     
     
     
     
 

 

 
 

SONIC SLUŠNI APARATI

 
     
 

Slušni aparati Sonic so že od nekdaj namensko zasnovani, stilsko oblikovani, privlačni na pogled in preprosti za uporabo. Korenine imajo v ZDA, sedaj pa spadajo v skupino William Demant Holding (WDH), ki poleg Sonic združuje blagovne znamke kot so: Oticon (Danska), Bernafon (Švica). V AUDIO BM slušnih centrih smo ponosni, da v Sloveniji ekskluzivno zagotavljamo rešive, ki jih skupno razvijajo v skupini WDH.

Več o SONIC >>

 
     
     
     
     
     
 

Serije slušnih aparatov SONIC

 
     
ENCHANT    
     
 

SONIC – ENCHANT, izjemno pametni slušni aparati z 2,4 GHz brezžično tehnologijo

Obudite sijaj v vašem vsakdanjem poslušanju s Sonic Enchant. Revolucionarna SoundDNA platforma združuje napredne funkcije z izjemno naravnim zvokom. Moderna tehnologija pozorno spremlja zvoke iz vaše okolice, zmanjšuje hrup in zagotavlja jasno razumljive pogovore. Z Enchant vsak dan zveni boljše.

Prenesite si pdf brošuro >>
     
     
 

Sonic_Enchant_slusni_aparati_brezzicni_iPhone_Android_samodejno_delovanje_AUDIO_BM_slusni_centri

 

Zakaj je Enchant tako poseben?

Gre za slušni aparat, ki vsebuje novo revolucionarno SoundDNA platformo, ki zagotavlja naraven zvok na povsem nov način. Napredna tehnologija samodejno zaznava ter prilagaja zvoke iz vaše okolice, omogoča jasno razumevanje govora, zmanjšuje hrup in hkrati zagotavlja izredno naraven zvok. Enchant vam bo polepšal življenje z neverjetno prilagodljivo, samodejno delujočo tehnologijo.

Največja težava pri izgubi sluha ni v tem, da ne slišimo besed. Največja težava je, da ne slišimo tišjih zvokov, ki jih prekrije hrup iz okolice. Če pri pogovoru ne slišimo vseh podrobnosti in nians govorice, izgubimo smisel povedanega, kar lahko privede do nesporazumov. Enchant skrbi za jasne pogovore z zmanjševanjem hrupa.

Sistem Speech Variable Processing skupaj s SmartCompress tehnologijo ohranja nianse govora — tihe in glasne zvoke, ki so značilni za posamezne besede.

• Kvaliteta poslušanja govora je postavljena na prvo mesto in prav to vas bo zbližalo z drugimi ljudmi.

• Tehnologija SmarCompress samodejno zaznava hrup in upravlja z njegovo glasnostjo.

• Zaslišali boste bolj popolne besede in nianse govora.

 

 

ZMOGLJIVOST, KI OČARA


SmartCompress

Sonicov priznan sistem Speech Variable Processing (SVP) je z novo SmartCompress tehnologijo sedaj še boljši. Z izboljšano procesorsko močjo v primerjavi s prejšnjo platformo, vam SVP s SmartCompress funkcijo še bolj natančno prilagaja zvoke iz okolice in zagotavlja naravno poslušanje.


SPiN Management

SPiN (Pogovori v hrupu) Management sistem izostri govor in zmanjšuje hrup s tremi tehnologijami za upravljanje s hrupom.

• SPiN Directionality zazna govor iz vseh smeri.

• SPiN Noise Reduction zmanjšuje hrup iz ozadja tudi ko nihče ne govori.

• SPiN Engage aktivira dodatno vgrajene sisteme, ki se prilagajajo vašim potrebam pri poslušanju.


Extended Dynamic Range

Posebno pri Enchant je100, Extended Dynamic Range (EDR), kar pomeni, da so tudi nenadni glasni zvoki nemoteči, jasni in brez motenj.

 

 

 

BREZŽIČNO DELOVANJE, KI JE ŠE BOLJ IZPOPOLNJENO


Dual-Radio System

Brezžično povezovanje je z Enchant še boljše. Dual-Radio System uporablja 2.4 GHz brezžično tehnologijo, ki vam omogoča, da lahko z vašimi slušnimi aparati poslušate zvok z ostalih naprav, brez dodatnih vmesnikov. Uporablja Near Field Magnetic Induction (NFMI) tehnologijo, ki omogoča hitrejšo komunikacijo med slušnima aparatoma.

 

BREZŽIČNI DODATKI

Verjetno že uporabljate iPhone® ali Android™, pametni telefon za klicanje, spletno pošto, sporočila in glasbo — zakaj ga nebi uporabljati tudi za prilagajanje vaših slušnih aparatov? Na vaš pametni telefon si prenesite aplikacijo SoundLink2 App in z njo upravljajte nastavitve vaših slušnih aparatov. Aplikacija vsebuje funkcije, kot so "Find my hearing aid", ki vam omogoča, da lažje najdete vaše založene slušne aparate, pa tudi dostop do navodil za uporabo ter opozorilo za prazno baterijo. Aplikacija SoundLink2 App poskrbi, da lahko z vašimi slušnimi aparati poslušate zvok ostalih naprav brez dodatnih vmesnikov.

Z Enchant lahko poslušate zvok naprav, združljivih z Bluetooth® tehnologijo, kot so iPhone®, digitalne avdio naprave in računalniki. *

* Za več podrobnosti obiščite AUDIO BM slušne centre.

 

Brezžični dodatki vam omogočajo diskretno, praktično in udobno poslušanje.


»» SoundLink 2 aplikacija

Spremenite program na slušnem aparatu, prilagodite glasnost in preklapljajte med napravami, vse preko vašega iPhone® ali Android pametnega telefona.
Aplikacija_mobilni_telefon_iOS-Apple_Android_Slusni_aparat_brezzicno_delovanje_poslusanje_telefoniranje_AUDIO_BM_Sonic_slusni_aparati


»» RC-A daljinski upravljalnik

Daljinski upravljalnik nudi praktičen način za uravnavanje glasnosti in menjavo programov. Zlahka ga lahko spravite v žep ali torbico.

Daljinski_upravljalnik_mobilni_telefon_iOS-Apple_Android_Slusni_aparat_brezzicno_delovanje_poslusanje_telefoniranje_AUDIO_BM_Sonic_slusni_apa


»» TV-A adapter

Vaše najljubše televizijske programe lahko poslušate prek vašega Enchant slušnega aparata. Ta adapter se zlahka poveže z večino televizij. Vmesniki niso potrebni.

TV-A-Bluetooth_TV_mobilni_telefon_iOS-Apple_Android_Slusni_aparat_brezzicno_delovanje_poslusanje_telefoniranje_AUDIO_BM_Sonic_slusni_aparati


* Za več podrobnosti obiščite AUDIO BM slušne centre.

 

 

Zmogljivo delovanje. Moderen stil.

Enchant vas bo očaral s svojimi sposobnostmi, vendar bo to vaša skrivnost. Majhni in napredni trio zaušesnih slušnih aparatov Enchant se prilagodi slušnim in stilskim potrebam vsakega posameznika. Enchant nudi uravnovešeno razmerje funkcij, ki osrečuje vse ljudi.

 

miniRITE

Popolnoma nov miniRITE (s slušalko v sluhovodu) slušni aparat je izredno majhen, moderno oblikovan in diskreten. Občutljivi uporabniki cenijo lahkotnost in diskretno obliko, kot tudi odlično brezžično povezovanje. Uživajte v preprosti uporabi potisne tipke, ki služi prilagajanju glasnosti in menjavi programov. Deluje na baterijo tipa 312.

 

miniRITE T

V podobni moderni obliki nudi novi miniRITE T slušni aparat tudi telefonsko tuljavico, ki omogoča boljše telefonske pogovore ali poslušanje prek indukcijske zanke. Slušni aparat miniRITE T ima dvojno potisno tipko za prilagajanje glasnosti in menjavo programov Deluje na baterijo tipa 312.

 

BTE 105

Z ergonomičnim dizajnom je Enchant BTE odlična izbira močnejšega slušnega aparata. Uporablja večji tip baterije #13 in prav tako vsebuje telefonsko tuljavico ter brezžično povezovanje. Novi zaušesni slušni aparat lahko uporabljamo s tanko cevko ali ušesno olivo, odvisno od želja in izgube sluha.

 

Sonic_Enchant_slusni_aparati_RIC_BTE_brezzicni_iPhone_Android_samodejno_delovanje_AUDIO_BM_slusni_centri


 

 

Polepšajte si vsakdanje trenutke

Kaj naredi trenutek čaroben? Sublimna povezava vseh vaših čutov. Občutek nežne sape in sončnih žarkov. Vonj narave združen s nasmehom in šepetom. Najdragocenejši trenutki pletejo vaše občutke v neprecenljive spomine. Zakaj bi vam izguba sluha preprečila uživati najlepše trenutke?

Enchant odpravlja hrup

Povprečen mikrofon vam omogoča, da vsakdanje zvoke slišite glasneje. Enchant ponuja veliko več. V sistem Speech in Noise (SPiN) Management je združenih več tehnologij, ki poudarjajo tisto kar želite slišati in hkrati popolnoma samodejno zmanjšujejo jakost motečih zvokov iz okolice. Dodatni Sonic algoritmi pripomorejo k ločevanju govora in hrupa, kar omogoča razumljivejše pogovore.

»» SPiN Reduction zmanjšuje hrup iz ozadja tudi ko nihče ne govori.

»» SPiN Engage aktivira dodatno vgrajene sisteme, ki se prilagajajo vašim potrebam pri poslušanju.

»» SPiN Directionality zazna govor iz vseh smeri.

»» Obojestranko upravljanje s hrupom uravnava hrup iz leve ali desne strani, kot to naravno počno že naša ušesa.

»» Upravljanje s šumom vetra zmanjšuje šumenje vetra tako, da lahko brezskrbno uživate tudi na prostem.

»» Zmanjševanje nenadnih glasnih zvokov umiri nepričakovane zvoke, kot so ropot posode ali cingljanje ključev.

»» Zmanjševanje tišjih motečih zvokov skrbi za uravnavanje tišjih zvokov, kot so ropot ventilatorja ali hladilnika.

 

Enchant vsebuje programe

Ne glede na to ali uživate v nočnem življenju, koncertih priljubljenih izvajalcev ali celotedenskem potepanju, Enchant sledi vašim korakom v vseh vsakdanjih zvočnih okoliščinah. Družina slušnih aparatov Enchant vsebuje 14 posebnih slušnih programov, vključno s tistimi najprestižnejšimi. Pri vašem dobavitelju slušnih aparatov se pozanimajte o programih in funkcijah, ki bodo najbolj ustrezale vašim potrebam.


Ste ljubitelji filmov ali raje obiščete gledališče? Nova funkcija Extended Dynamic Range (EDR) omogoča, da so tudi nenadni glasni zvoki nemoteči, jasni in brez motenj. Prisotno le pri Enchant100.

Ste ljubitelj glasbe? Program SmartMusic zaznava dinamičnost žive glasbe in razširi zvočno sliko tako, da lahko uživate v poskočnem, nepopačenem zvoku glasbe, kot poslušalci ali nastopajoči.

Se odpravljate na potovanje? Program Airplane Environment (prisoten samo pri Enchant100) je posebno oblikovan in namenjen odpravljanju motečih zvokov v letalu, kar omogoča bolj jasne pogovore med letenjem in razumevanje pomembnih obvestil osebja letala.

 


Enchant odpravlja akustični povratni vpliv

Akustični povratni vpliv ali piskanje slušnih aparatov je eden najpogostejših razlogov, da ljudje ne želijo uporabljati slušnih aparatov. Sonic slušni aparati — vključno z Enchant — vsebujejo funkcijo Adaptive Feedback Canceller, ki poskrbi za odpravljanje akustičnega povratnega vpliva, še preden slušni aparat lahko zapiska.

 

Enchant blaži simptome tinitusa

Enchant blaži simptome tinitusa s pomočjo funkcije Tinnitus SoundSupport. Z ojačitvijo zvokov iz okolice in proizvajanjem posebnega šuma, zmanjša zaznavo šumenja in piskanja, ki sta značilna za tinitus.

 

Enchant pomirja

Potenje ni več problem. Z Enchant ste lahko brez skrbi. Z najvišjim IP nivojem zaščite IP68*, je Enchant kos vsakodnevni rekreaciji, nenadnim pljuskom vode in vsem ostalim podobnim nevarnostim vsakdanjega življenja.

*IP68 = Odpornost proti prahu in zaščita proti vdoru pri potopitvi do enega metra ali več.

 

 

ODLIČEN BREZŽIČNI SISTEM

Bluetooth® povezovanje z vašim telefonom, avtom ali računalnikom je že del vašega vsakdanjega življenja. Preprosto ga lahko uporabljate tudi z Enchant. Prilagajanje glasnosti in spreminjanje programov vaših slušni aparatov sedaj lahko izvajate prek vašega pametnega telefona ali Sonic brezžičnih dodatkov.

 

Dual-Radio System

Brezžično povezovanje je z Enchant še boljše. Dual-Radio System uporablja 2,4 GHz brezžično tehnologijo, ki vam omogoča, da lahko z vašimi slušnimi aparati poslušate zvok ostalih naprav brez dodatnih vmesnikov. Uporablja tudi Near Field Magnetic Induction (NFMI) tehnologijo, ki omogoča hitrejšo komunikacijo med slušnima aparatoma.

 

 

 

 

VESELJE V PODROBNOSTIH

 

Obojestranko upravljanje s hrupom

Nova brezžična funkcija učinkovito in obojestransko odpravlja hrup ter vam zagotavlja uravnovešen sluh in razumevanje v hrupnih okoljih.

 

Tinnitus SoundSupport

Funkcija pomaga lajšati simptome tinitusa z maskiranjem šumenja/piskanja s posebnim signalom in hkrati ojačuje zvoke, ki jih želite slišati.

 

SmartMusic

Uživajte v umirjenih harmonijah in glasnih zvokih koncertov. Ta program vam omogoča poslušanje glasbe brez šumov ali motenj.

 

Izjemen IP razred zaščite

Potenje ni več problem. Oznaka IP68 za razred zaščite pomeni, da je Enchant kos vsakodnevni rekreaciji, znoju ali dežju ter izpostavljenosti prahu in drobnim delcem.

 

Prenos frekvenc

V primeru, da imate težave s poslušanjem visokofrekvenčnih zvokov, vam jih ta funkcija lahko prenese v nižje frekvenčne pasove. Tako boste bolje razumeli črki kot sta /s/ in /z/.

 

Telefonska tuljavica

Priročna funkcija vam omogoča poslušanje telefona ali telefonske zanke v ustanovah kot so gledališča, bolnišnice ali cerkve, ki imajo nameščeno indukcijsko slušno zanko. (Na voljo pri miniRITE T in BTE 105).

 

Prilagodljiv upravljalnik akustičnega povratnega vpliva

Napreden sistem odpravlja akustični povratni vpliv in zagotavlja, da vaš slušni aparat ne bo piskal.

 
     
     
     
 
Zaslišite najlepše trenutke v življenju s slušnim aparatom, ki se prilagaja vašim potrebam in načinu življenja. Enchant je na voljo v treh tehnoloških nivojih, z mnogimi naprednimi funkcijami in preprosto odličnim izborom modelov in barvnih odtenkov. Za več informacij in praktični preizkus obiščite najbližji AUDIO BM slušni center.
 
     
     
     
     
     
     
     
     
PEP    
 

 
 

To so odlični slušni aparati,
čeprav sodijo v osnovnejši izbor.
 
 

Slušni aparat PEP je primeren za ljudi, ki se s slušnimi aparati prvič seznanjajo in imajo osnovne slušne potrebe oziroma lažjo obliko naglušnosti. PEP vključuje najnovejšo digitalno tehnologijo, ki izboljšuje razumevanje in zagotavlja udobje pri uporabi. Polega tega je PEP slušni aparat stilsko izpopolnjen, ima moderen videz, je preprost za uporabo in je hkrati tudi zelo diskreten.
 

 

Uživajte v osnovah


Slušni aparat PEP vam nudi pomembne funkcije, ki vam predstavijo svet slušnih aparatov in omogočajo udobje pri uporabi.

          

Poudarek na govoru, udobju in preprečevanju piskanja


 

Na poti s PEP


Slušni aparat PEP je oblikovan tako, da se zlahka uskladi z vašim življenjskim stilom. Na voljo je namreč izredno lahek in udoben zaušesni model (BTE) s preprosto programsko tipko, kot tudi izredno diskreten vušesni aparat, ki je skoraj neopazen vam in ljudem okoli vas.
 

Zaslišite (in izgledajte) najboljše


PEP zaušesni slušni aparat ima prefinjen in moderen dizajn. Vsi modeli so na voljo v štirih barvah s katerimi lahko uskladite barvo slušnega aparata z barvo vaših las ali kože.

 
     
     
     
     
     
     
BLISS    
 

 
 

Bliss je slušni aparat, ki osrečuje uporabnike,
kot tudi slušne akustike.

 

 

Ko ljudje izvedo, kaj vse jim omogoča slušni aparat Bliss, se prav vsi nasmejejo. Slušni aparat zagotavlja neverjetno naraven zvok, ki navdušuje prav vse uporabnike slušnih aparatov. Opremljen je s tehnologijo in funkcijami, ki so zasnovane za boljše poslušanje in razumevanje pogovorov, brez neprijetnih komplikacij.
 

 

Izjemno naraven zvok

Slušni aparat Bliss je zasnovan z mogočno Speech Variable Processing tehnološko platformo, ki omogoča boljše poslušanje v raznovrstnih pogovorih in zvočnih okoljih. Uporabnikom slušnih aparatov nudi zelo udobno in prijetno uporabo, ter jim omogoča, da se zopet povežejo s svetom okoli njih.

 


Poudarek na razumevanju govora

Z nerazumevanjem sogovornikov, bodisi prijateljev ali družine, morda zamujate najlepše trenutke svojega življenja. Slušni aparat Bliss temelji na izboljševanju razumevanja govora in uporabnikom omogoča, da sledijo zgodbam in osebnim dogodkom, ki jim polepšajo vsakdanje življenje.


 

 

Preproste funkcije za preprosto uporabo

Slušni aparat Bliss omogoča prostoročno upravljanje v raznih zvočnih okoljih. Slušni aparat Bliss zlahka nastavite tudi sami, saj so njegove funkcije zlahka dostopne in preproste za uporabo.


 

Stilske in hkrati diskretne rešitve

Res je, da je slušni aparat Bliss stilsko izpopolnjen – vendar je obenem zelo napreden in tehnološko izpopolnjen, kar se skriva za njegovo moderno obliko. Na voljo je veliko različnih barvah in stilih, ki zadovoljijo prav vse življenjske in slušne potrebe.

 

Bluetooth_TV_mobilni_telefon_iOS-Apple_Android_Slusni_aparat_brezzicno_delovanje_poslusanje_telefoniranje_AUDIO_BM_Sonic_slusni_aparati

Brezžični dodatki zagotovijo še več
zadovoljstva v zahtevnih slušnih okoljih.

 
     
     
     
     
     
     
     
     

CHEER

   
 

 
 

Razlog za navdušenje! Sonic Cheer, serija slušnih
aparatov s funkcijami in možnostmi, ki navdušijo.

 
   

Raznolike izvedbe zaušesnih, vušesnih in sluhovodnih modelov.


3 tehnološke ravni, ki so ustrezne za različne potrebe posameznikov.
Brezžična povezljivost je standardna pri večini modelov!
V vseh deluje zmagovalna platforma za brezkanalno obdelovo zvoka.

 

 
 

 
     
     
  Prenosi:

Brošura CHEER (angleščina) >>

 
  Navodila za uporabo >>  
 

Kratek opis funkcij in namembnosti teh funkcij v slušnih aparatih SONIC

 
     
     
     
     
     
Dodatki

Dodatna oprema za slušne aparate

 
 


Izboljšajte in olajšajte si poslušanje z dodatno opremo za slušne aparate


Dodatno opremo predstavljajo raznovrstne izbirne naprave, ki delujejo v povezavi z vašimi slušnimi
aparati in na različne načine pomagajo še učinkovitejše slišati in upravljati slušne aparate.


Opis nekaterih koristnih funkcij, ki so na voljo v dodatni opremi in dopolnjujejo poslušanje s slušnimi aparati
:
-
priročno upravljanje slušnih aparatov,
- povezovanje z zunanjimi avdio viri
, kot so na primer MP3 predvajalniki ali TV sprejemniki,
- pomoč pri telefoniranju - prostoročno telefoniranje in poslušanje telefona v obeh slušnih aparatih
,
- izboljšano zaznavanje okolice
, ...

 

 

SONIC podporni pripomočki - dodatna oprema:
 


 Daljinski upravljalnik - SONIC Remote RC-N

Bistvene funkcije so vam takoj pri roki.

 

 

 

 

 

 
 

S SONIC vsak dan zveni boljše.

V SONIC-u cenimo vaš sluh in iščemo rešitve, ki bi vam pomagale in s katerimi bi čim bolj uživali.
Žene nas vizija sveta, v katerem bi lahko vsi ljudje uživali v zvokih, ki jih prinaša vsakdanje življenje.

 

Kratek opis funkcij in namembnosti teh funkcij v slušnih aparatih SONIC >>

 
     
     
     
 

slušni akustik vam bo rad strokovno svetoval,
katere rešitve so primerne za vaše želje in vaše slušne potrebe.

 
     
     
     
 

BREZPLAČNO v :

 
 

Test sluha  

 Preizkus slušnih aparatov

Individualno svetovanje

 

 
 

 

 

Prva stran       10 Razlogov         Ponudba        Slušni aparati         Novice         Povezave        Kontakt        Spletna trgovina

 
 
 

© Vse pravice pridržane, 2015