Vrhunske rešitve za specialiste ORL – Natus Otometrics

Za več informacij obiščite spletno mesto Natus – Otometrics ali nam pišite na info@audiobm.si.

AVDIOMETRI                    TIMPANOMETRI                        VNG/ENG

OAE               ABR             VEMP            VIDEO OTOSKOPI

 

Otometrics

Otometrics (iz skupine Natus) zagotavlja računalniško podprte aparature za avdiološke, ​​otonevrološke in vestibularne preiskave. Prisotni so v vsem svetu pod blagovnimi znamkami MADSEN, AURICAL, HORTMANN in ICS.

Otometrics je od leta 2017 del skupine Natus Medical, Incorporated. Sedež Otometrics je le nekaj kilometrov od mesta Copenhagen, Danska.

avdiološke merilne opreme

V zadnjih desetletjih je Otometrics zrasel v vodilno podjetje v proizvodnji avdiološke merilne opreme. Njihove rešitve pogosto določajo nove standarde na področju tehnologije in poslovnega upravljanja v sodobnih kliničnih okoljih.

Otometrics je največji dobavitelj računalniško podprte avdiološke opreme na svetu. Začetki Otometrics-a segajo v 50. leta, ko je Poul Madsen, pionir in inovator na področju avdiološke diagnostike zapustil Bang & Olufsen in ustanovil podjetje Madsen Electronics. Nato so se priključevala podjetja GN ReSound (1990), danski Danplex (1999), nemški Hortmann (2000) in ameriški ICS (2000). Kot posledica tako velike rasti in prevzemanja podjetij je bilo leta 2001 ustanovljeno podjetje GN Otometrics. Ohranili so vse prejšnje blagovne znamke, ki ostajajo vodilne v svetu, vsaka na svojem področju. Leta 2017 je skupino Otometrics kupilo podjetje Natus Medical iz ZDA.

V AUDIO BM smo ponosni, da v Sloveniji zagotavljamo rešitve iz skupine Natus Otometrics.

Kontaktirajte nas za več informacij.

Čakalne vrste_e_napotnica_narocanje_ORL_naglusnost_slusni_aparati

AUDIO BM smo za slušne aparate pogodbeni dobavitelj Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije (ZZZS).

Sprejemamo naročilnice iz vseh ORL ambulant. Prosta izbira dobavitelja je vaša pravica. Priporočamo, da pred odločitvijo za slušni aparat dobro preverite ponudbo. Če obiščete nas, se bomo osebno in strokovno zavzeli za vaš boljši sluh. Ko se odločate za slušne aparate, naj bodo vodila: kakovost, naraven zvok, možnost izbire večih blagovnih znamk, strokovna ter prijazna pomoč, servis in tudi cena. Postopek pridobitve.

Ekskluzivno_v_Sloveniji-Unitron_in_Sonic_slusni_aparati-AUDIO_BM-centri_servis_oskrba_vzdrzevanje_svetovanje_naglusnost

Zavedamo se pomena sluha v vsakdanjem življenju, zato se vsak dan trudimo za vaše zadovoljstvo. Vaše izkušnje potrjujejo, da smo na pravi poti.

V AUDIO BM svoje delo opravljamo odgovorno, strokovno in s srcem. Zagotavljamo odlične storitve in najnovejše modele slušnih aparatov, za vse potrebe in za vse generacije - tudi v cenovnem standardu (brez doplačil). Vaše zadovoljstvo poplača naš trud. Preberite izjave naših strank ter tudi vi napišite svoje mnenje in ga delite z vsemi. Hvala.

ZASTOPAMO PRIZNANE IN PREVERJENE BLAGOVNE ZNAMKE