AVDIOMETRI                    TIMPANOMETRI                        VNG/ENG

OAE                 ABR           VEMP            VIDEO OTOSKOPI

Otometrics

Otometrics

Otometrics (iz skupine Natus) zagotavlja računalniško podprte aparature za avdiološke, ​​otonevrološke in vestibularne preiskave. Prisotni so v vsem svetu pod blagovnimi znamkami MADSEN, AURICAL, HORTMANN in ICS.

Otometrics je od leta 2017 del skupine Natus Medical, Incorporated. Sedež Otometrics je le nekaj kilometrov od mesta Copenhagen, Danska.

avdiološke merilne opreme

V zadnjih desetletjih je Otometrics zrasel v vodilno podjetje v proizvodnji avdiološke merilne opreme. Njihove rešitve pogosto določajo nove standarde na področju tehnologije in poslovnega upravljanja v sodobnih kliničnih okoljih.

Otometrics je največji dobavitelj računalniško podprte avdiološke opreme na svetu. Začetki Otometrics-a segajo v 50. leta, ko je Poul Madsen, pionir in inovator na področju avdiološke diagnostike zapustil Bang & Olufsen in ustanovil podjetje Madsen Electronics. Nato so se priključevala podjetja GN ReSound (1990), danski Danplex (1999), nemški Hortmann (2000) in ameriški ICS (2000). Kot posledica tako velike rasti in prevzemanja podjetij je bilo leta 2001 ustanovljeno podjetje GN Otometrics. Ohranili so vse prejšnje blagovne znamke, ki ostajajo vodilne v svetu, vsaka na svojem področju. Leta 2017 je skupino Otometrics kupilo podjetje Natus Medical iz ZDA.

V AUDIO BM smo ponosni, da v Sloveniji zagotavljamo rešitve iz skupine Otometrics.

Pošljite povpraševanje na info@audiobm.si

Sklenjeno imamo pogodbo z Zavodom za zdravstveno zavarovanje Slovenije

K nam lahko pridete z Naročilnico, ki jo izda zdravnik specialist ORL in do cenovnega standarda bo pripomoček poravnala zdravstvena zavarovalnica.

Pooblaščeni dobavitelj UNITRON in SONIC

Pooblaščeni dobavitelj in servis UNITRON ter SONIC slušnih aparatov v Sloveniji.

ZASTOPAMO PRIZNANE BLAGOVNE ZNAMKE IZ CELEGA SVETA

V SKRBI ZA VAŠ SLUH NUDIMO TUDI: