PREVERITE SVOJ SLUH

Brezplačni preizkus sluha z avdiometrom za natančno ugotovitev stanja sluha.

PREIZKUSITE SLUŠNE APARATE

Brezplačni preizkus slušnih aparatov.

SPLETNA TRGOVINA

Baterije in posebni tehnični pripomočki za naglušne, gluhe in gluhoslepe.

BREZPLAČNI TEST SLUHA IN PREIZKUS SLUŠNIH APARATOV

Ste naglušni? Veste kolikšna je vaša naglušnost po Fowlerju?

Prvi koraki do boljšega sluha so priznanje težav in natančna ugotovitev stanja sluha. Če ste v dvomih o stanju vašega sluha lahko brezplačno in hitro opravite test sluha ter tudi neobvezujoč preizkus slušnih aparatov – tudi v domačem okolju.

Izboljsajte sluh

Pridobljeni certifikati in nagrade

ZAKAJ IZBRATI AUDIO BM

Pridobljeni certifikati in nagrade pričajo o tem, da naše podjetje sodi med podjetja, ki so si prislužila nadpovprečno visoko oceno. To pa je pokazatelj, da naše podjetje uspešno posluje ter ima postavljene dobre temelje za uspešno poslovanje tudi v prihodnosti!

pogodbeni dobavitelj medicinsko tehničnih pripomočkov

Smo pogodbeni partner ZZZS. K nam lahko pridete z Naročilnico, ki jo izda zdravnik specialist ORL in do cenovnega standarda bo pripomoček poravnala zdravstvena zavarovalnica.

KAKO DO SLUŠNEGA APARATA?

STORITE PRVI KORAK

Osvobodite se predsodkov in če opažate znake za naglušnost, se odločite za testiranje vašega sluha.

POSTOPEK PRIDOBITVE

1. Z napotnico vašega osebnega zdravnika obiščite specialista ORL.

2. Z naročilnico specialista ORL obiščite center za slušne aparate.

NAŠE ZAVEZE

Osebna obravnava in strokovno svetovanje.
Kakovostna in poštena ponudba.
Brezplačne ugodnosti in akcije.

IZJAVE STRANK

Razlage, napotki in navodila so bili razumljiva tudi mami, ki se je aktivno vključila v testiranje.

SPREJEMAMO NAROČILNICE ZA SLUŠNE APARATE IZ KATEREKOLI ORL AMBULANTE

Z Zavodom za zdravstveno zavarovanje Slovenije (ZZZS) imamo sklenjeno pogodbo o dobavi in vzdrževanju slušnih pripomočkov (slušnih aparatov, digitalnih slušnih aparatov za otroke, FM sistemov in oliv). To pomeni, da k nam lahko pridete z Naročilnico, ki jo izda zdravnik specialist ORL v katerikoli ORL ambulanti v Sloveniji in do cenovnega standarda bo pripomoček poravnala zdravstvena zavarovalnica.

Celovita ponudba na enem mestu

AUDIO BM SLUŠNI CENTRI PO CELOTNI SLOVENIJI

Audio BM slušni centri so pravi naslov za slušne aparate in tehnične pripomočke. V Sloveniji nas najdete na 12 lokacijah v naših slušnih centrih po vseh večjih mestih (Ljubljana BTC, Ljubljana Vič, Maribor, Celje, Trbovlje, Novo Mesto, Brežice, Koper, Kranj, Murska Sobota, Šempeter, Velenje). Še danes izkoristite naš brezplačni test sluha, slušnih aparatov drugih pripomočkov.

Slušni centri AUDIO BM

Primerne rešitve za vaš sluh

AUDIO BM ZA BOLJŠI SLUH IN BOLJŠE ŽIVLJENJE

AUDIO BM centri zajemajo tradicijo daljšo od 50 let, saj toliko let obstaja kanadski proizvajalec slušnih aparatov UNITRON (skupina Sonova, Švica), ki ga v sloveniji ekskluzivno zastopamo. Da je ponudba slušnih aparatov zaokrožena, lahko izbirate tudi med slušnimi aparati SONIC, ki so ameriškega porekla in sodijo v skupino William Demant Holding (Danska).

Cilj strokovnjakov – akustikov za slušne aparate v AUDIO BM je izboljšanje kakovosti življenja tistim, ki imajo težave s sluhom. Prepustite se osebni obravnavi in izkoristite nove možnosti, ki so vam na voljo. V raznovrstni ponudbi, tudi praktično nevidnih slušnih aparatov in dodatkov za boljše poslušanje s slušnimi aparati, boste skupaj s strokovnjakom za slušne aparate zagotovo našli primerno rešitev za vaš sluh, vaše potrebe in za vaše želje. V AUDIO BM nudimo kakovost, ki je zelo dostopna (tudi brez doplačil). Če ste v dvomih o stanju vašega sluha lahko brezplačno in hitro opravite test sluha ter tudi neobvezujoč preizkus slušnih aparatov.

UNITRON, TRADICIJA IN RAZVOJ, PREKO 50 LET

50 let predstavlja pomemben mejnik za Unitron. Pol stoletja na področju oskrbe s slušnimi aparati, pol stoletja partnerstva in inovacij. Za vaš sluh.

Poleg tega je podjetje Unitron v Kanadi lani že petič sodilo med 50 najboljših delodajalcev v kategoriji manjših in srednjih podjetij. Zaposleni so najvišje ocene podali za vodenje, socialno odgovornost in kulturno raznolikost.

Unitron v Sloveniji ekskluzivno zastopa podjetje, ki Unitronu izreka spoštovanje in čestitke za doprinos k razvoju kakovostnih in dostopnih rešitev, ki naglušne vračajo v svet zvoka in komunikacije.

Unitron je kar več zadnjih zaporednih let dobitnik prestižnih nagrad za oblikovanje in visoko tehnologijo. Zadnji dve je prejel letos aprila.

Unitron slušni aparati
Sonic slušni aparati

S SONIC VSAK DAN ZVENI BOLJŠE

Slušni aparati Sonic so že od nekdaj namensko zasnovani, stilsko oblikovani, privlačni na pogled in preprosti za uporabo. Korenine imajo v ZDA, sedaj pa spadajo v skupino William Demant Holding (WDH), ki poleg Sonic združuje blagovne znamke kot so: Oticon (Danska), Bernafon (Švica). V AUDIO BM slušnih centrih smo ponosni, da v Sloveniji ekskluzivno zagotavljamo rešive, ki jih skupno razvijajo v skupini WDH.

Sonic slušni aparati

POSEBNA PONUDBA BATERIJ (ZIMI)

Baterije za polževe vsadke so preko vrednotnice (po zakonu za izenačevanje možnosti invalidov ZIMI ) v vrednosti 450,00€ lahko povsem BREZPLAČNE.

BREZPLAČNO ZA VAS

Informativno preverimo vaš sluh.

Preizkusite poslušanje s slušnimi aparati.

Osebni pristop in strokovno svetovanje.

Prepričajte se, da slušni aparat deluje kot mora.

Poleg slušnih aparatov in pripomočkov UNITRON in SONIC so v naši bogati ponudbi še:

 • baterije za slušne aparate in polževe vsadke - za vse blagovne znamke slušnih aparatov in polževih vsadkov; najvišja kakovost po zelo ugodni ceni
 • testerji za baterije
 • izdelki za nego in vzdrževanje slušnih aparatov
 • tehnični pripomočki skladni z Zakonom za izenačevanje možnosti invalidov (ZIMI): FM sistemi, telefoni za naglušne, alarmi, budilke, indukcijske zanke, ...
 • brezžične slušalke za poslušanje TV - različni modeli; primerno tudi za naglušne, ki ne uporabljajo slušnih aparatov
 • celovita ponudba za zaščito ušes in sluha EARSAFE: pred vodo "VODA X" - po meri izdelani mehki in obstojni čepki; ali trak za ušesa EAR BAND-IT s silikonskimi čepki za nekajtedensko uporabo, ki jih enostavno oblikujete sami
 • zaščita ušes pred hrupom "DLO DLXpro" - izdelano po meri s tehnologijo 3D tiskanja, visoko udobje, certifikat o ustreznosti za profesionalno rabo v industriji
 • ALPINE čepki za zaščito ušes pred hrupom, vodo, za motoriste, za spanje,...
 • zagotovite si miren spanec, če vas motijo zvoki iz okolja - po meri izdelamo udobne mehke čepke za spanje "ZA-SPIM"
 • celovite rešitve za tinitus - slušni aparati z obogatitvijo zvoka, posebni sistemi za zvočno terapijo, vzglavniki z vgrajenimi zvočniki
 • brezplačen informativni test sluha ter testiranje slušnih aparatov v domačem okolju
 • servis in vzdrževanje slušnih pripomočkov ter možnost dodatnega zavarovanja slušnih aparatov pri zavarovalnici TRIGLAV

Sklenjeno imamo pogodbo z Zavodom za zdravstveno zavarovanje Slovenije

K nam lahko pridete z Naročilnico, ki jo izda zdravnik specialist ORL in do cenovnega standarda bo pripomoček poravnala zdravstvena zavarovalnica.

Pooblaščeni dobavitelj UNITRON in SONIC

Pooblaščeni dobavitelj in servis UNITRON ter SONIC slušnih aparatov v Sloveniji.

ZASTOPAMO PRIZNANE BLAGOVNE ZNAMKE IZ CELEGA SVETA

V SKRBI ZA VAŠ SLUH, NUDIMO TUDI