HEARIT ALL MEDIA PHONICEAR – ODDAJNIK, SPREJEMNIK IN NAPAJALNIK

Olajšajte si poslušanje TV ali mobilnega telefona.

Oddajnik preprosto vklopite v izhod zvoka v TV, sprejemnik namestite okoli vratu in slušne aparate preklopite na T ali MT program. Sprejemnik omogoča tudi Bluetooth povezavo z vašim mobilnim telefonom. Tako lahko prostoročno telefonirate ali poslušate priljubljeno glasbo,

Dansko podjetje v velikem poslovnem koncernu

Phonic Ear je samostojno podjetje v skupini William Demant Holding A/S (WDH) in ima že več kot 100 let izkušenj na področju zvoka in sluha. WDH koncern je sestavljen iz številnih mednarodnih podjetij.

Osredotočanje na vaše potrebe Kot član svetovnega in dobro kapitaliziranega koncerna ima najboljšo podlago za prilagajanje vašim posebnim potrebam - zdaj in v prihodnosti.

286,00

Opis

Hearlt Media brezžični ojačevalnik za TV in mobilni telefon

Hearlt Media je brezžični ojačevalnik ki daje ljudem z izgubo sluha boljši zvok v sledečih situacijah:

– gledanje TV ali poslušanje glasbe
– pogovor preko mobilnih naprav

Čist in jasen zvok iz TV/stereo sistema

S Hearlt Media lahko nastavite glasnost po želji, brez obremenjevanja s tem, če motite okolico ali sosede.

Hearlt Media TV-adapter ojača zvok iz TV/stereo naprave in ga brezžično pošlje po Hearlt Media z indukcijsko zanko za okoli vratu. Tako slišite zvok direktno v slušnem aparatu (preko telefonske tuljave) ali preko slušalk.

Čist telefonski pogovor

S Hearlt Media lahko uporabljate vaš mobilni telefon prostoročno in spremljate pogovor brez motečih zunanjih dejavnikov ali hrupa v vašem slušnem aparatu.

Hearlt Media okolivratna indukcijska zanka brezžično oddaja in sprejema zvok v/iz vašega mobilnega telefona preko Bluetooth. Govorite v mikrofon, ki je vgrajen v Hearlt Media in poslušate osebo, s katero se pogovarjate, preko vašega slušnega aparata oziroma slušalk.

Iskanje

+
1