PREVERITE SVOJ SLUH

Brezplačni preizkus sluha z avdiometrom. Brez napotnice in čakanja.

PREIZKUSITE SLUŠNE APARATE

Brezplačni preizkus slušnih aparatov. Temeljito preizkusite in primerjajte.

SPLETNA TRGOVINA

Baterije za slušne aparate ter še mnogo več. Akcijske cene in dodatne ugodnosti.

SLIŠITE, TODA NE RAZUMETE? PREVERITE SLUH!

Ali vas svojci opozarjajo, da jih ne poslušate?

Prva koraka do boljšega sluha sta priznanje težav in natančna ugotovitev stanja sluha. Če ste v dvomih o stanju vašega sluha, lahko hitro in brezplačno opravite test sluha ter neobvezujoč preizkus slušnih aparatov – tudi v domačem okolju.

Izboljsajte sluh

Do boljšega sluha in življenja vam pomagamo s srcem

ZAGOTAVLJAMO VEČ ZA VAŠ SLUH NA ENEM MESTU - ZA VSE GENERACIJE

Poleg vrhunskih storitev in kakovosti slušnih aparatov, visoka bonitetna ocena priča o tem, da naše podjetje sodi med podjetja, ki uspešno poslujejo in imajo postavljene dobre temelje za uspešno poslovanje tudi v prihodnosti!

pogodbeni dobavitelj medicinsko tehničnih pripomočkov

Smo pogodbeni dobavitelj ZZZS. Sprejemamo naročilnice za slušne aparate iz katerekoli ORL specialistične ambulante in do cenovnega standarda bo pripomoček poravnala zdravstvena zavarovalnica. Izbira dobavitelja slušnih aparatov je vaša prosta izbira.

KORAKI DO BOLJŠEGA SLUHA, NAŠE ZAVEZE IN IZJAVE STRANK

STORITE PRVI KORAK

Osvobodite se predsodkov in če opažate znake naglušnosti, se odločite za testiranje vašega sluha.

POSTOPEK PRIDOBITVE

Z napotnico osebnega zdravnika obiščite specialista ORL. Z naročilnico specialista ORL obiščite slušni center.

ZAGOTAVLJAMO

Osebno obravnavo in strokovno svetovanje. Kakovostno in obširno ponudbo. Številne ugodnosti.

IZJAVE NAŠIH STRANK

Razlage, napotki in navodila so bili razumljiva tudi mami, ki se je aktivno vključila v testiranje. Mama sedaj spet odlično sliši.

SPREJEMAMO NAROČILNICE ZA SLUŠNE APARATE IZ KATEREKOLI ORL AMBULANTE in VREDNOTNICE ZA DRUGE TEHNIČNE PRIPOMOČKE PO ZAKONU ZIMI

Z Zavodom za zdravstveno zavarovanje Slovenije (ZZZS) imamo sklenjeno pogodbo o dobavi in vzdrževanju slušnih pripomočkov (slušnih aparatov, digitalnih slušnih aparatov za otroke, FM sistemov in oliv). To pomeni, da k nam lahko pridete z naročilnico, ki jo izda zdravnik specialist ORL v katerikoli ORL ambulanti v Sloveniji in do cenovnega standarda bo pripomoček poravnala zdravstvena zavarovalnica.

Za tehnične pripomočke, ki naglušnim in gluhim pripadajo po Zakonu o izenačevanju možnosti invalidov (ZIMI) sprejemamo vrednotnice in zagotavljamo najširšo ponudbo v Sloveniji.

Celovita ponudba na enem mestu

AUDIO BM SLUŠNI CENTRI PO CELOTNI SLOVENIJI

AUDIO BM slušni centri so pravi naslov za slušne aparate in tehnične pripomočke. V Sloveniji nas najdete na 13 lokacijah v naših slušnih centrih po vseh večjih mestih (Ljubljana BTC, Ljubljana Vič, Maribor, Celje, Trbovlje, Novo Mesto, Brežice, Koper, Kranj, Murska Sobota, Šempeter, Velenje in od septembra še na Jesenicah). Prisrčno vabljeni na brezplačni test sluha, slušnih aparatov in drugih pripomočkov, ali zgolj na posvet.

Slušni centri AUDIO BM

Odlične rešitve za vaš sluh

AUDIO BM POSKRBI ZA BOLJŠI SLUH IN BOLJŠE ŽIVLJENJE

AUDIO BM centri zajemajo tradicijo daljšo od 50 let, saj toliko let obstaja kanadski proizvajalec slušnih aparatov UNITRON (skupina Sonova, Švica), ki ga v Sloveniji ekskluzivno zastopamo. Da je ponudba slušnih aparatov zaokrožena, lahko izbirate tudi med slušnimi aparati SONIC, ki so ameriškega porekla in sodijo v skupino William Demant Holding (Danska).

Cilj strokovnjakov – akustikov za slušne aparate v AUDIO BM je izboljšanje kakovosti življenja tistim, ki imajo težave s sluhom. Prepustite se osebni obravnavi in izkoristite nove možnosti, ki so vam na voljo. V raznovrstni ponudbi, tudi praktično nevidnih slušnih aparatov in dodatkov za boljše poslušanje s slušnimi aparati, boste skupaj s strokovnjakom za slušne aparate zagotovo našli primerno rešitev za vaš sluh, vaše potrebe in vaše želje. V AUDIO BM nudimo kakovost, ki je zelo dostopna (tudi brez doplačil). Če ste v dvomih o stanju vašega sluha, lahko brezplačno in hitro opravite test sluha ter tudi neobvezujoč preizkus slušnih aparatov.

UNITRON, TRADICIJA IN RAZVOJ, PREKO 50 LET

50 let predstavlja pomemben mejnik za Unitron. Pol stoletja na področju oskrbe s slušnimi aparati, pol stoletja partnerstva in inovacij. Za vaš sluh.

Poleg tega je podjetje Unitron v Kanadi že vrsto let sodi med 50 najboljših delodajalcev v kategoriji manjših in srednjih podjetij. Zaposleni so najvišje ocene podali za vodenje, družbeno odgovornost in kulturno raznolikost.

Unitron v Sloveniji ekskluzivno in ponosno zastopamo v AUDIO BM slušnih centrih. Unitronu izrekamo spoštovanje in čestitke za doprinos k razvoju kakovostnih in dostopnih rešitev, ki naglušne vračajo v svet zvoka in komunikacije.

Unitron je kar več zadnjih zaporednih let tudi dobitnik prestižnih nagrad za oblikovanje in visoko tehnologijo (RED DOT).

S SONIC VSAK DAN ZVENI BOLJŠE

Slušni aparati Sonic so že od nekdaj namensko zasnovani, stilsko oblikovani, privlačni na pogled in preprosti za uporabo. Korenine imajo v ZDA, sedaj pa spadajo v skupino William Demant Holding (WDH), ki poleg Sonic združuje blagovni znamki kot sta: Oticon (Danska), Bernafon (Švica). V AUDIO BM slušnih centrih smo počaščeni, da lahko v Sloveniji ekskluzivno zagotavljamo rešitve, ki jih skupno razvijajo v skupini WDH.

Sonic slušni aparati

NUDIMO BATERIJE ZA SLUŠNE APARATE, KI SO PRIMERNE ZA VSE BLAGOVNE ZNAMKE SLUŠNIH APARATOV - VRHUNSKA KAKOVOST IZ NEMČIJE, ZELO UGODNO

Baterije za slušne aparate zagotavljamo iz skupine Varta. Izbirate lahko med dvemi blagovnimi znamkami: DURACELL in POWER ONE. Vrhunska kakovost - pri nas za zelo ugodno ceno. Za naročila iz spletne trgovine nudimo še dodatne ugodnosti (brezplačna dostava na dom, ...).

Baterije za polževe vsadke so preko vrednotnice (po zakonu za izenačevanje možnosti invalidov ZIMI ) v vrednosti 450,00€ lahko povsem BREZPLAČNE.

ŠE VEČ ZA VAŠ SLUH - IN TO BREZPLAČNO!

Informativno preverimo vaš sluh.

Preizkusite poslušanje s slušnimi aparati.

Osebni pristop in strokovno svetovanje.

Prepričajte se, da slušni aparat deluje kot mora.

PREGLED PONUDBE. Poleg slušnih aparatov UNITRON in SONIC se na nas lahko zanesete tudi, če vas zanimajo:

 • baterije za slušne aparate in polževe vsadke - za vse blagovne znamke slušnih aparatov in polževih vsadkov; najvišja kakovost po zelo ugodni ceni
 • testerji za baterije
 • izdelki za nego in vzdrževanje slušnih aparatov
 • tehnični pripomočki skladni z Zakonom za izenačevanje možnosti invalidov (ZIMI): telefoni za naglušne, alarmi, budilke z vibracijo, indukcijske slušne zanke, detektorji ogljikovega monoksida, naprave za brezžični prenos zvoka, kot so npr. FM sistemi, ...
 • brezžične slušalke za poslušanje TV - različni modeli; primerno tudi za naglušne, ki ne uporabljajo slušnih aparatov
 • celovita ponudba za zaščito ušes in sluha EARSAFE: "VODA X" mehki in obstojni silikonski čepki za zaščito pred vodo izdelani po meri; ali trak za ušesa EAR BAND-IT s čepki za nekajtedensko uporabo, ki jih enostavno oblikujete sami; ali ALPINE čepki (več podrobnosti spodaj)
 • profesionalna zaščita ušes pred hrupom DREVE - izdelano po meri s tehnologijo 3D tiskanja, visoko udobje, certifikat o ustreznosti za profesionalno rabo v industriji
 • ALPINE čepki iz izjemno udobnega materiala in različnimi filtri za zaščito ušes pred hrupom, vodo, za motoriste, za koncerte, za potovanja, za mirno spanje, ...
 • zagotovite si miren spanec, če vas motijo zvoki iz okolja - po meri izdelamo zelo udobne mehke čepke za spanje "ZA-SPIM"
 • celovite rešitve za tinitus - slušni aparati z obogatitvijo zvoka, posebni sistemi za zvočno terapijo, vzglavniki z vgrajenimi zvočniki
 • brezplačen informativni test sluha ter testiranje slušnih aparatov v domačem okolju
 • lasten servis in vzdrževanje slušnih pripomočkov ter možnost dodatnega zavarovanja slušnih aparatov pri zavarovalnici TRIGLAV pod ekskluzivnimi pogoji
Čakalne vrste_e_napotnica_narocanje_ORL_naglusnost_slusni_aparati

AUDIO BM slušni centri smo pogodbeni dobavitelj ZZZS - Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije.

Za slušne aparate sprejemamo naročilnice iz vseh ORL ambulant. Izbira dobavitelja je vaša prosta izbira. Pred odločitvijo za slušni aparat, preverite in preizkusite tudi našo ponudbo.

Ekskluzivno_v_Sloveniji-Unitron_in_Sonic_slusni_aparati-AUDIO_BM-centri_servis_oskrba_vzdrzevanje_svetovanje_naglusnost

Številne stranke potrjujejo našo predanost pri nudenju pomoči, da boste spet bolje slišali - in živeli.

V AUDIO BM svoje delo opravljamo strokovno in s srcem. Zagotavljamo odlične storitve in najnovejše modele slušnih aparatov za vse potrebe in za vse generacije - tudi v cenovnem standardu (brez doplačil).

ZASTOPAMO PRIZNANE IN PREVERJENE BLAGOVNE ZNAMKE

ŽELITE, DA VAM POMAGAMO NA POTI DO BOLJŠEGA SLUHA? STOPITE V KONTAKT Z NAMI!

ALI ŽELITE NOVOSTI IZVEDETI PRVI?

PRIDRUŽITE SE NAM NA FACEBOOKU

IZVEDITE PRVI