Zavedamo se pomena sluha v vsakdanjem življenju, zato se vsak dan trudimo za vaše zadovoljstvo.

Mnenja in osebne izkušnje strank ob obisku AUDIO BM slušnih centrov.

Originale rokopisov izjav hranimo v arhivu podjetja.

Izjave niso lektorirane, ali kakorkoli spremenjene.

IZJAVE IZ LETA 2016 in starejše

Bila sem v trgovini BTC Novo mesto, opazila sem na objektu reklamo za slušne aparate »AUDIO BM«. Imela sem naročilnico in sem vstopila, da preverim. Sprejel me je mladi gospod. Bil je vljuden in prijazen, ker sem že v letih (85 let) sem bila zelo zadovoljna. Vzel si je čas in mi vse lepo razložil in pokazal. Z aparatom sem zelo zadovoljna. Priporočala bi tudi ostalim. Marija Lipovac

Zahvaljujem se za vso vašo pomoč in prijaznost gospoda Mateja. Uporabo in nošnjo aparata mi je podrobno in natančno razložil na način, da ga razumemo tudi starejši, zato sem aparate lahko sprejela brez skrbi in strahu. Še enkrat hvala za pomoč, podporo in prijaznost. Ana Očko

Zelo prijazno osebje. Fleksibilnost, profesionalnost in oseben pristop. Posebna zahvala g. Andreju!

Z obravnavo in izborom aparata sem bila zelo zadovoljna.

S slušnim aparatom sem zelo zadovoljen. Imam možnosti izbire programov ali pa enostavno deluje avtomatsko. Akustik se je zelo dobro potrudil za vse tone zvokov tako kot sem želel. Z dodatki Unitron uDirect 2 je poslušanje še boljše, kot recimo telefon ali poslušanje glasbe…

– Model aparata Unitron MAX 6.

Slušni aparat, ki sem ga izbrala pri vas in po vaši strokovni ponudbi uporabljam že 3 mesece. Z aparatom sem zelo zadovoljna saj z njegovo uporabo sedaj dobro slišim in se zato dobro počutim doma in v družbi. Uporaba, vzdrževanje in nameščanje aparata je preprosto in enostavno. Zahvaljujem se vam za vaš trud, ki ste ga vložili v moj problem s sluhom in vam želim še veliko delovnih in poslovnih uspehov.

Spoštovani!

Moram priznati, da sem nadvse zadovoljna z vami. Zelo moderna aparatura. Osebje brez pripomb, so vljudni, prijazni. Posebno z gospodom Bine Kotnikom sem pa nadvse zadovoljna. Želim vam še v bodoče tako naprej. Lep pozdrav Novak Darinka

Spoštovani, Vesela sem, da sem se odločila za nakup slušnega aparata pri vašem podjetju. Zelo sem zadovoljna z načinom predstavitve, ki je bil prijazen in nevsiljiv. Vsa pohvala pa še posebej velja vašemu uslužbencu gospodu Kotnik Albinu. Upam, da mi bosta oba aparata dobro in še dolgo, dolgo služila. Lep pozdrav!

Ob prihodu v AUDIO BM – slušni aparati, me je sprejel slušni akustik gospod ŠPRINZAR. Po moji obrazložitvi za nove slušne aparate mi je z vso strokovnostjo obrazložil delovanje slušnih aparatov in mi pomagal, da bolje slišim in da lahko komuniciram z ljudmi. V kolikor bom potrebovala njegovo pomoč in strokovne nasvete, se že vnaprej zahvaljujem za sprejem. Lep pozdrav!

Že ob prvem obisku pri vas, so bili vaši zaposleni izjemno prijazni in tako je bilo pri vseh naslednjih obiskih. Vse pohvale za vaš trud, prijaznost kakor tudi strokovnost! Upam, da bo tako tudi v bodoče! Hvala!

Pred kratkim sem dobila slušni aparat znamke STRIDE in moram reči, da sem bila prijetno presenečena. Ves strah pred šumenjem v glavi in podobno je izginil, saj sem se nanj hitro navadila in prav nič me ne moti. Spet slišim tiktakanje stenske ure in ptičje čivkanje na katero sem že pozabila.

Moram pohvaliti tudi osebje v vaših poslovalnicah (mene je inštruiral g. David iz Kopra), zelo so požrtvovalni in prijazni. Še veliko poslovnih uspehov vam želim!

Ko sem vstopila v poslopje sem bila presenečena, kako sem bila lepo sprejeta, ti vse razložijo kako deluje slušni aparat, za kar se jim lepo zahvaljujem, zato jim še naprej želim veliko uspehov in njihov lep pristop.

Hvala jim in lep pozdrav!

Ko sem bila majhna punčka sem imela hudo vnetje ušes, ki je trajalo eno leto. To je pustilo poškodbe in posledice, da sem slabše slišala. Zdravniki so bili takrat mnenja, da se bo to uredilo in samo popravilo, a žal ni bilo tako. Na svojo naglušnost sem se navadila vse do dne, ko sem opazila, da me čedalje bolj moti šumenje in piskanje v ušesih, ter da zelo slabo slišim in da moram imeti veliko koncentracije, da bi kaj slišala, povedala, in na sploh komunicirala z ljudmi. Pojavili so se tudi glavoboli in vse skupaj me je zelo utrujalo. Obiskala sem avdio center, kjer me je prijazno osebje pregledalo in uredili so vse potrebno, da sem hitro dobila aparat. Aparat mi je spremenil življenje! Prvič v življenju sem slišala tako, kot bi morala oz. kot slišijo zdrava ušesa. Kaj vse sem zamujala! Vse čudovite zvoke kot so: šelestenje, škrbet, otroško dihanje, muco različno mjavkati, razno petje ptic na sprehodu, pogovor z drugimi v sosednji sobi,… Na slušni aparat sem se zelo hitro navadila in danes ga sploh ne čutim, da ga imam. Sem zelo hvaležna, da obstaja kaj takega, ki mi lajša in lepša življenje! Hvala!

Z uslugo AUDIO BM sem bila zelo zadovoljna in vas bom priporočala naprej.

Delo je strokovno, na visokem nivoju, pa tudi prijaznost in dostopnost strokovnjakov (g. Andrej) prepriča.

Spoštovani!

Kot uporabnica slušnega aparata konkurence nisem bila zadovoljna, zato je aparat večino časa preživel v predalu. Ker mi je komuniciranje v družbi povzročalo težave, sem se odločila, da preizkusim še drugod. Po pregledu pri zdravniku in nasvetu kje naj preizkusim, sem presrečna za to odločitev. Že prvi kontakt z akustikom me je razveselil. Prijaznost, strokovnost in razumljiva razlaga na vsa moja vprašanja, kaže na zares profesionalen odnos do stranke, ki za njih ni le kupec, ampak je tudi zadovoljen uporabnik slušnega aparata. Že dejstvo, da ti dajo na preizkus slušni aparat, ki ga nastavijo uporabniku primerno, kaže da se za stranko res potrudijo.

Vsem, ki imajo težave s sluhom bi priporočila obisk pri AUDIO BM.

Javno bi pohvalila tudi akustika g. Jurija Globevnik za profesionalen in korekten odnos do stranke.

HVALA!

RENATA IZ PREKMURJA

Zahvaljujem se Bogu, da me je napotil v Audio BM. Do sedaj sem bila dolgoletna stranka v drugi ustanovi, ki je nudila slušne storitve.

Kako kratko in jedrnato povedati o vtisih in mnenje?

Prijaznost, uslužnost, strokovnost, srčnost, potrpežljivost in modro svetovanje.

Hvala akustiku Bele Maticu za vse to. Pravi človek na pravem mestu. Nevenka

Sem zelo zadovoljna z aparatom in z vami, ker ste prijazni in zelo lepo razložite vse, pa vedno ste pripravljeni pomagati rešiti probleme.

Podpisana Marjana Zagajšek izjavljam, da sem bila zelo zadovoljna z predstavitvijo in razumevanjem z mentorjem, prav tako sem zadovoljna z aparatom.

Hvala za boljši sluh!

Že od četrtega leta starosti nosim slušne aparate. Spopadala sem se z različnimi problemi glede tega. Pred dvema letoma, ko sem dobila slušne aparate od AUDIO BM, sem bila zelo navdušena, sprememba je bila očitna in sedaj si brez njih ne predstavljam življenja. Nad AUDIO BM sem zadovoljna že vse od začetka. Bolj prijaznega in strokovnega osebja še nisem spoznala, saj se vedno trudijo, da bi pomagali po najboljših močeh. Zato se tukaj še enkrat zahvaljujem. Maša Gruden

Nastavitev in s tem povečana in izboljšana slišnost me je zadovoljila. Povečana oliva zaradi vmontirane programske tipke in +/- korigiranja jakosti slišnosti pa je tako marginalna, da je povečana resonanca akustike v olivi večja kot programska in jakostna nastavitev. Skratka negativnost vpliva resonance je večja od pozitive program. In jakostne prilagoditve.

Pohvaliti moram poslovno korektnost firme Audio BM. Venceslav Krč, 4. marec 2016

Priporočila od zaposlenega zelo korektna, prijazna in razumljiva. Zelo zadovoljen in bom priporočal za obisk pri vas.
Še enkrat hvala.

Zahvala vašemu sodelavcu Maticu BELEju za pomoč pri odločitvah za izbiro najbolj ustrezne naprave. Z ustreznimi navodili in napotki mi je pomagal, da sem po najboljši možni varianti realiziral svoj namen.

Matic
Hvala za pomoč!

Sem do sedaj zadovoljna z osebjem oziroma akustikom.

Sluh mi je lepo urejen v danih možnostih. Sem zelo zadovoljna z razlago glede sluha, uporabe aparata in drugih pripomočkov.

Usluge so opravljene strokovno, predvsem sem zelo zadovoljna nad prijaznostjo in ljubeznivostjo g. Andreja. Še več takih, pa še veliko uspehov želim vsem!
Marica

Zadovoljna sem z aparatom in navodili za uporabo. Splača se poskrbeti za boljše življenje. Zdenka

S strokovnostjo in prijaznostjo uslužbencev v Avdio studiju sem zelo zadovoljna.
Upam, da mi bo tudi aparat dobro služil. Na preizkušnji je bilo vse v redu. Kontrola čez eno leto.

Aparat sem testirala tri tedne in sem zaenkrat zelo zadovoljna. Če bo tako naprej, vas bom priporočala naprej, če me bo kdorkoli vprašal.

Če že nisi gluh, nikoli ne veš, da marsikdo z lahkoto postane gluh, pa ne zaradi starosti ali bolezni kar je tudi možno. To kar sem doživela jaz in moj kuža, ne želim nikomur na svetu. Na sprehodu sem uživala v tišini brez ropota poslušala sem petje ptic in dreves, ki je tako čudovito šumelo ob vetru ter listje pod nogami šumotalo.

Žal, toda resnično ni več dolgo trajalo. Na tem lepem zadnjem sprehodu po gozdni poti ob vsej tej lepoti, kot strela z jasnega za mano poči močan strelni pok. Prestrašena v šoku in kričanju je bilo konec mojega sluha dne 12. avgusta 2015. Nato še en pok (strelni) v gozdičku pred mojo hišo. Od takrat, se je moje življenje popolnoma spremenilo.

Na srečo po vsej slučajnosti sem zagledala tablo za slušne aparate AUDIO BM v Mariboru. Stopila sem k specialistu, ki opravlja dejavnost s sluhom, se posvetovala in doživela sem tako prisrčnost kot posluh in s toliko potrpežljivosti in svetovanji, da človek ne more verjeti, da je še kje sploh mogoče, pa še slušni aparati visoka tehnologija.

Čeprav sem probala pri konkurenci ni takšnega spoštljivega svetovanja in tehnologije aparatov, kot je pri AUDIO BM slušni aparati. Za kar se prisrčno zahvaljujem, da so mi spremenili življenje v lepše – zelo dobro.

Priporočam vsem, ki imajo težave, da se obrnejo na to inštitucijo (podjetje) za gluhe. Hvaležna K. P.

Imel sem slušni aparat z kostnim implantatom s katerim pa nisem bil zadovoljen. Na priporočilo dr. sem se odločil, da poskusimo z novim slušnim aparatom AUDIO BM.

Sem izredno zadovoljen tako z osebjem in tudi slušnima aparatoma. Lahko z veseljem in vso odgovornostjo priporočam, da se odločite za slušne aparate in za AUDIO BM.

S slušnimi aparati sem zelo zadovoljna. Slišim tisto kar prej nisem.

Vsi, ki imate težave s sluhom vam priporočam, da uredite to. Prodajalci vam svetujejo in pomagajo.

Za uslugo vašega izražam svoje zadovoljstvo! Zelo sem ostal zadovoljen z njegovo potrpežljivostjo in zavzetostjo za uspešno izbiro ustreznih glasovnih frekvenc.
Žal pa ti aparati ne zadostujejo za razumevanje hitrega govora in zato razločevanja izrečenih besed. Bom moral pač se privaditi na to! Hvala lepa!

Zelo zadovoljen s servisom, uslugo. Vse so mi lepo objasnili in zelo vljuden kompetenten servis. Prav lepa hvala.

S spoštovanjem, Ladislav B.

Pravi naslov za ljudi, ki si srečujejo s ”slušnimi” težavami. Zelo dobro sodelovanje in potrpežljivost do strank, vse se lepo razloži, nič ni več neznanka z našimi ušesi. Vedno na uslugo in pripravljeni pomagat, to kar ljudje najbolj potrebujemo. Hvala za vse.

Spoštovani,

slušni aparat sem si v vaši poslovalnici Audio BM v Mariboru kupila letos poleti in sem z njim zelo zadovoljna, kot tudi z izdelki za nego in vzdrževanje slušnega aparata.

Izpostavila bi uslužnost in prijaznost, predvsem pa zelo profesionalen pristop zaposlenega akustika g. Jurija Globevnika v poslovalnici v Mariboru. Vse informacije o slušnem aparatu, njegovi uporabi, čiščenju, so bile odlično, vrhunsko predstavljene in podane tako, da jih tudi kot laik z lahkoto dojameš (namreč s slušnim aparatom sem se letos “rokovala” prvič). Z največjim zadovoljstvom Vas bom priporočila naprej svojim sorodnikom, znancem, prijateljem,…

Želim Vam še veliko poslovnih in osebnih uspehov. Najlepša Vam hvala za vse!

Z uslugo in prijaznostjo sem zelo zadovoljen. Tudi glede prijaznosti uslužbenca nimam pripomb,
zato se zahvaljujem za uslugo.

Zelo sem zadovoljen s slušnimi aparati, Audio BM in izdelki za nego in vzdrževanje aparata.
Hvala!

S slušnim aparatom sem zelo zadovoljna. Vse od uvajanja pa do konca je bilo zelo korektno in v redu.

Podpisan Vezjak Franc iz Maribora, Koseskega ulica 37, izražam veliko zadovoljstvo do vašega referenta – svetovalca za vso njegovo strokovno svetovanje, prijaznost, potrpljenje, ki mi jo je vedno nudil, ko sem bil v vaši AUDIO BM d.o.o. PE Maribor, Trg revolucije 4. Zato bom vedno z zadovoljstvom priporočal vsem svojim najbližjim, prijateljem in znancem gospoda Jurija Globevnika. Želim vam veliko osebnih in poslovnih uspehov!

Slušni aparat je zelo dobrodošel za življenje. Informacije in poduk mi je uslužbenec nudil odlično in človeško. Življenje se mi bo izboljšalo.

Hvala, hvala! Tisočkrat hvala!

Zelo pozorno poslušate pacienta/stranko in se ji posvetite ter izpolnite želje. Zelo prijazna celotna obravnava. Hvala!

Odkar imam slušni aparat, se je moje življenje zopet normaliziralo. Ker dobro slišim, lahko zopet sodelujem v pogovoru, ne da bi morala vsako stvar vprašati še enkrat. Čeprav sem rabila vztrajnost, da sem se ga navadila mi ni žal za to!!

Zelo sem zadovoljna s slušnimi aparati AUDIO BM in izdelki za nego in vzdrževanje aparata.

Najprej bi rad pohvalil profesionalni pristop vaše firme do stranke, predvsem nevsiljivost, ustrežljivost, skratka pri vas stranka dobi občutek, da ne bo kupila »mačka v žaklju«.
Posebna pohvala pa gre akustiku g. Blaž Vidrihu. Pedanten, natančen, ustrežljiv, dialog s strankami na visokem nivoju, ter na koncu izredno tehnično podkovan. Upam, da Vaša firma zna ceniti take sposobne ljudi. Hvala še enkrat.

Zelo sem zadovoljna s storitvijo v Audio BM. Zelo ste prijazni, odlično komunicirate in res
ste v veliko pomoč. Želim vam uspešno in prijetno delo še naprej.

Najlepša vam hvala, Marija

Spoštovani!

Spodaj podpisana Danica Bole, izjavljam, da sem zelo zadovoljna za pomoč pri mojem oslabelem sluhu, saj ste mi izboljšali sluh s slušnim aparatom, ki je kvaliteten in ga zelo rada nosim. Posebej pa me je presenetil odnos in prijaznost akustika Jurija Globevnika, ki se je trudil razložiti in prikazati kako vse je treba uporabiti aparat. Zato sem prepričana, da sem se pravilno odločila, da sem šla k AUDIO BM. Gospodu Juriju pa želim, da bi mu poslovanje lepo uspevalo, saj si je izbral pravi poklic. Še enkrat hvala in lep pozdrav.

Prvič sem bil na preizkusu sluha pri vas in doživel visoko PROFESIONALEN PRISTOP!

Hvala!

Zelo sem vesela, da sem v Vaše podjetje šla po slušni aparat. Vaši uslužbenci so zelo prijazni in vsaki stranki obrazložijo ravnanje in uporabo slušnega aparata. Svojim znancem in prijateljem bom priporočala obisk in pregled v Vašem podjetju.

Hvala Vašemu uslužbencu!
g. Juriju Globevniku

V slušnem centru Trbovlje sem bil deležen maximalne prijaznosti, korektnosti, vedno sem bil na vrsti ob točno določenem terminu, zato veljajo za sam center in slušnega akustika same pohvale.

Pohvala gospodu za voljo in pogum, ki sem ga bila deležna pri prvem obisku, da sem se odločila za slušni aparat. Zelo sem zadovoljna, da sem se odločila za aparat. Sedaj živim veliko bolj kvalitetno in uspešno.

Vse pohvale osebju, za vse nasvete, da si vzamejo čas in nas poslušajo.

Hvala …

Preizkušal sem veliko slušnih aparatov pri različnih dobaviteljih. Z vašim podjetjem sem najbolj zadovoljen.

Z aparatom sem zelo zadovoljna in mi služi za dober sluh, kar prej nisem imela. Tudi osebje je zelo prijazno in vse povedo, da se lažje odločiš za aparat.

S slušnim aparatom UNITRON sem zelo zadovoljna. Brez njega ne grem nikamor.

Zelo zadovoljen sem s prijaznim in razumevajočim akustikom, ki mi je odlično predstavil novi slušni aparat. Ko sem ga prvič uporabil, se mi je zdelo, da sem vstopil v povsem novi svet zvokov, kakršnega mi večina predhodnih aparatov še ni ponudila: zvoki se mi zdijo veliko bolj polni in izraziti, pa tudi slišim veliko več kot prej. Razločim tudi govorico oseb, ki je prej nisem. Še moj avto ima povsem drugačen zvok. Zato sem zelo hvaležen za novo izkušnjo, ki ste mi jo omogočili, še posebej pa mojstru akustiku!

S storitvami AUDIO BM sem izjemno zadovoljna. Prijazen in strokoven nastop, potrpežljiva razlaga in časovno prilagojeno preskušanje aparata mi je zelo olajšalo prehod (ob poslabšanju sluha) iz vušesnega na zaušesni slušni aparat.

Zelo sem zadovoljen z osebjem AUDIO BM. Vedno so prijazni nasmejani in razgledani. Za parkirat je dovolj prostora. Skratka vse je OK.

Izvajalci so bili pri obravnavi izredno prijazni, znajo dobro svetovati (prednosti, slabosti določenega modela). Dostopnost rezervnih delov; prilagajanje željam stranke.

Zelo sem bila zadovoljna; redko se najde ljudi, ki so tako pripravljeni pomagati, razlagati, pri tem pa je izredno ljubezniva komunikacija tisto, kar človeka razveseli.

V 3-mesečnem poskušanju slušnega aparata nisem nikoli občutila, da sem nezaželena, vse probleme, ki sem jih imela v zvezi s slušnim aparatom so pozorno spremljali in urejevali.

Prihajam zaradi zelo prijaznega osebja (go. Jurij).

Pripravljenost svetovanja ter obširni odgovori na moja vprašanja so mi bili v veliko pomoč pri odločitvi za aparat.

Skratka: prijetno sem se počutila in bom z veseljem še prihajala. Pohvale vreden odnos do strank.

Želim izraziti zadovoljnost za slušni aparat ter pohvalo prijaznemu akustičnemu tehniku.

Izjavljam, da sem s slušnim aparatom, ki sem ga imel teden dni na preizkušnjo zelo zadovoljen.

Prav tako je zelo dobro opravil vaš svetovalec.

zzzs-pogodbeni-dobavitelj_slusni_aparati_AUDIO_BM_center_naslov_lokacija_standard_recept_narocilnica-ORL

AUDIO BM smo za slušne aparate pogodbeni dobavitelj Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije (ZZZS).

Sprejemamo naročilnice iz vseh ORL ambulant. Prosta izbira dobavitelja je vaša pravica. Priporočamo, da pred odločitvijo za slušni aparat dobro preverite ponudbo. Če obiščete nas, se bomo osebno in strokovno zavzeli za vaš boljši sluh. Ko se odločate za slušne aparate, naj bodo vodila: kakovost, naraven zvok, možnost izbire večih blagovnih znamk, strokovna ter prijazna pomoč, servis in tudi cena. Postopek pridobitve.

Slusni-aparati-Unitron_Sonic_Philips-AUDIO_BM-centri_Slovenija-servis_oskrba_vzdrzevanje_svetovanje-ZZZS

Zavedamo se pomena sluha v vsakdanjem življenju, zato se vsak dan trudimo za vaše zadovoljstvo. Vaše izkušnje potrjujejo, da smo na pravi poti.

V AUDIO BM svoje delo opravljamo odgovorno, strokovno in s srcem. Zagotavljamo odlične storitve in najnovejše modele slušnih aparatov, za vse potrebe in za vse generacije - tudi v cenovnem standardu (brez doplačil). Vaše zadovoljstvo poplača naš trud. Preberite izjave naših strank ter tudi vi napišite svoje mnenje in ga delite z vsemi. Hvala.

ZASTOPAMO LE PRIZNANE IN PREVERJENE BLAGOVNE ZNAMKE

Blagovne-znamke-Unitron-Philips-Sonic-Varta-Duracell-Rayovac-Alpine-in-druge-AUDIO-BM-slusni-aparati-centri-Slovenija