MARIBOR, AUDIO BM slušni center

Kontakt:

 • 059 044 056
 • Odpiralni čas:
  • ponedeljek: 8:00 - 15:00
  • torek: 8:00 - 18:00
  • sreda: 8:00 - 15:00
  • četrtek: 8:00 - 15:00
  • petek: 8:00 – 15:00

Kje nas najdete:

Trg revolucije 6
2000 Maribor

Google navodila za pot do slušnega centra >>

 

Nahajamo se na vogalu med Ljubljansko ulico in Trgom revolucije v neposredni bližini GLAVNEGA MOSTU in lekarne TABOR, ter le nekaj korakov stran od UKC Maribor.

Nasproti AUDIO BM slušnega centra je na Trgu revolucije Pošta Tabor, desno od nas pa prodajalna obutve La Scarpa. V neposredni bližini sta dve parkirni hiši. Imamo tudi čudovit razgled.

 

Sprejemamo naročilnice za slušne aparate iz katerekoli ORL ambulante.

ORL ambulante v Mariboru >

Google mnenja za slušni center AUDIO BM Maribor

Drago Cecelja
Drago Cecelja
1695056244
Pozdravljeni!Čestitke za sprejem in obravnavo. Posebej hvala g. Mariji Pauman za strokoven in celovit odgovor na moja vprašanja.Hvala in lep pozdrav,Drago Cecelja
Mama je bila izjemno navdušena nad profesionalno obravnavo.G. Jurij vaša strokovnost, srčnost, umirjenost in potrpežljivost so resnično vredni občudovanja. Iskrena hvala vam za vse.Toplo priporočam vsem.
Lidija Sikman
Lidija Sikman
1694186878
Hvala gospe Mariji za trud in profesionalen odnos.Priporočam vsem,ki imate težave s sluhom
Alojzy Bregov
Alojzy Bregov
1694161964
Pred sedmimi leti se je žena z težavo odločila za slušni aparat pa vendar so jo prijazno prepričali,da to ni nič takega da bi se moral človek sramovat.V službi je vedno delala v ropotu nato so nastale posledice,ki so trajne neozdravljive.Z pomočjo slušnih aparatov,ki jih je nastavljal g.Jurij sedaj bolje sliši. Hvala g. Juriju za dobro opravljeno delo priporočam vam , da tudi vi obiščete ta slušni center AUDIO BM z prijaznim osebjem. Lp.
Katja Volmajer
Katja Volmajer
1692882333
Deležna sem bila prijaznega in profesionalnega odnosa. Kljub začetnemu odporu do aparata, so mi pomagali, da sem aparat sprejela in se potrudili, da sem izbrala sebi najbolj primernega. Audio Bm priporočam vsem, ki imajo težave s sluhom.Gospe Mariji sem hvaležna za vso pomoč in podporo.Katja Volmajer
Zelo zadovoljna z audio bm maribor. Gospod Jurij zelo prijazen in prilagodljiv.vse je potekalo zelo hitro in tekoce. Si zasluzijo tole oceno.
Miran Žitnik
Miran Žitnik
1691405772
Hvala za odlično opravljeno storitev v realnem času. Posebna zahvala za dodaten trud pojasnjevanje 83 letniku in dosežene pričakovane rezultate. Z veseljem v boljši sluh in podporo z petletnim zavarovanjerm.L-p hvala Miran žitnik
Saša Košin
Saša Košin
1691044139
Z mojo mamo sva bila v poslovalnici zelo zadovoljna s sprejemom, tolmačenji in prijaznim odnosom g. Jurija. Priporočamo vsem, ki imajo težave s sluhom, da se oglasijo tam.
Boža Pirjevec
Boža Pirjevec
1689688855
SPREJETA SEM BILA PROFESIONALNO(MARIJA PAUMAN)IN ZAHVALJUJEM SE ZA POZRTVOVALNNOST TER STROKOVNE NASVETE.BOZENA PIRJEVEC
Anica Maričič
Anica Maričič
1687339199
Za g. Jurija.
js_loader

Letak v PDF:
Maribor: Prvi del  / Drugi del

Z vami

Jurij Globevnik akustik za slušne aparate Maribor

JURIJ GLOBEVNIK

akustik za slušne aparate Maribor

Slišati in razumeti sta osnovni človeški potrebi, vendar slušne težave posameznikov vse pogosteje zmanjšujejo kvaliteto njihovega življenja in jih postavljajo pred družbeni izziv. Zato verjamem v svet, kjer lahko slušno prizadeti ponovno in brez omejitev medsebojno komunicirajo, zahvaljujoč današnji napredni tehnologiji Unitron in Sonic slušnih aparatov.
Email: j.globevnik@audiobm.si
Telefon: 059 044 056
Marija Pauman

MARIJA PAUMAN

akustik za slušne aparate Maribor

Življenje nas lahko postavi v situacije pred katerimi bi najraje zbežali ali pa dano situacijo sprejmemo in postanemo močnejši. Zmeraj obstajata dve odločitvi. V čast in zadovoljstvo mi je, da sem postala del AUDIO BM tima, da lahko ljudem, ki sprejmejo svojo naglušnost, ter si želijo sprememb, pomagam na poti do boljšega sluha in kvalitetnejšega življenja.
Email: m.pauman@audiobm.si
Telefon: 059 044 056

OCENE IN MNENJA

Napišite vašo oceno in mnenje za AUDIO BM slušni center MARIBOR, ter tako delite svojo izkušnjo z vsemi. Prosimo, kliknite na spodnjo povezavo. Vpis je zelo enostaven.

 • za osebno svetovanje
 • test sluha z avdiometrom
 • preizkus slušnih aparatov …

AUDIO BM SLUŠNI CENTRI PO VSEJ SLOVENIJI

zzzs-pogodbeni-dobavitelj_slusni_aparati_AUDIO_BM_center_naslov_lokacija_standard_recept_narocilnica-ORL

AUDIO BM smo za slušne aparate pogodbeni dobavitelj Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije (ZZZS).

Sprejemamo naročilnice iz vseh ORL ambulant. Prosta izbira dobavitelja je vaša pravica. Priporočamo, da pred odločitvijo za slušni aparat dobro preverite ponudbo. Če obiščete nas, se bomo osebno in strokovno zavzeli za vaš boljši sluh. Ko se odločate za slušne aparate, naj bodo vodila: kakovost, naraven zvok, možnost izbire večih blagovnih znamk, strokovna ter prijazna pomoč, servis in tudi cena. Postopek pridobitve.

Slusni-aparati-Unitron_Sonic_Philips-AUDIO_BM-centri_Slovenija-servis_oskrba_vzdrzevanje_svetovanje-ZZZS

Zavedamo se pomena sluha v vsakdanjem življenju, zato se vsak dan trudimo za vaše zadovoljstvo. Vaše izkušnje potrjujejo, da smo na pravi poti.

V AUDIO BM svoje delo opravljamo odgovorno, strokovno in s srcem. Zagotavljamo odlične storitve in najnovejše modele slušnih aparatov, za vse potrebe in za vse generacije - tudi v cenovnem standardu (brez doplačil). Vaše zadovoljstvo poplača naš trud. Preberite izjave naših strank ter tudi vi napišite svoje mnenje in ga delite z vsemi. Hvala.

ZASTOPAMO LE PRIZNANE IN PREVERJENE BLAGOVNE ZNAMKE

Blagovne-znamke-Unitron-Philips-Sonic-Varta-Duracell-Rayovac-Alpine-in-druge-AUDIO-BM-slusni-aparati-centri-Slovenija