MARIBOR, AUDIO BM slušni center

Kontakt:

 • 059 044 056
 • Odpiralni čas:
  • ponedeljek: 8:00 - 15:00
  • torek: 8:00 - 18:00
  • sreda: 8:00 - 15:00
  • četrtek: 8:00 - 15:00
  • petek: 8:00 – 15:00

Kje nas najdete:

Trg revolucije 6
2000 Maribor

Google navodila za pot do slušnega centra >>

 

Nahajamo se na vogalu med Ljubljansko ulico in Trgom revolucije v neposredni bližini GLAVNEGA MOSTU in lekarne TABOR, ter le nekaj korakov stran od UKC Maribor.

Nasproti AUDIO BM slušnega centra je na Trgu revolucije Pošta Tabor, desno od nas pa prodajalna obutve La Scarpa. V neposredni bližini sta dve parkirni hiši. Imamo tudi čudovit razgled.

 

Sprejemamo naročilnice za slušne aparate iz katerekoli ORL ambulante.

ORL ambulante v Mariboru >

Google mnenja za slušni center AUDIO BM Maribor

AUDIO BM - MARIBOR
Odlično
4.9
Na podlagi 162 ocen
ocenite nas na
Odgovor lastnika: Pozdravljeni "Don Felix". Zadovoljstvo naših strank je nasa prioriteta že 1 let. Opazili smo dve zvezdici z vaše strani, vendar brez argumentacije. Če je šlo z naše strani kaj narobe, prosimo, sporočite. Lahko kar tukaj, saj za nas ni noben problem odkrita komunikacija. Kdo se pravzaprav nahaja po vašim psevdonimom "Don Felix", ne vemo, bi pa želeli več informacij, zakaj ste nas ocenili z dvemi zvezdicami. V nasprotnem primeru vaše ocene ne moremo obravnavati kot merodajne ocene. Tudi, če nas kdo oceni s petimi zvezdicami, ne poda pa dodatnih argumentov, teža take ocene ni tako velika, kot če je podkrepljena z besedami. Torej, pomagajte nam, da postanemo še boljši in lep dan želim, Franci Urankar, direktor
Izredno strokoven in prijazen pristop strankam. Toplo priporočam
Odgovor lastnika: Zelo smo veseli najvišje ocene, pohvale in priporočila. Vaše zadovoljstvo nam veliko pomeni, zato se bomo trudili še naprej, ekipa AUDIO BM
Denis je mojo mamo prepričal, kako pomembno je redno nositi slušni aparat na začetku. Na naslednjih kontrolah je bil izredno prijazen in potrpežljiv z mamo, ki je zelo občutljiva in težko sprejme spremembe, saj je po možganski kapi kar slaba. Hvalaaaa in lahko samo priporočam.
Odgovor lastnika: Denis in celotna ekipa se trudimo delati s ❤️ in strokovno. Vaši mami želimo uspešno uporabo slušnih aparatov še naprej. Hvala tudi za najvišjo oceno in priporočilo.
Dolgo sem razmišljala, kam bi se obrnila za svoj slušni aparat. Ni mi žal, da sem izbrala Audio BM. Aparat mi dobro služi, v centru pa so si vzeli veliko časa zame in prisluhnili mojim željam ter potrebam. Ga. Marija je zelo profesionalna in prijazna. Toplo priporočam njihove storitve.
Odgovor lastnika: Marija in sodelavci smo vam hvaležni za zaupanje in deljenje vaše izkušnje z nami. Hvala tudi za priporočilo. Trudili se bomo še naprej.
Gospod Luka Gartner je zelo prijazen in strokoven. Podrobno nam je vse razložil in svetoval. Oče je z aparatom zelo zadovoljen in je hvaležen za prijaznost in čas, ki si ga je Luka vzel zanj.
Odgovor lastnika: Iz AUDIO BM se vam zahvaljujemo za zaupan in pohvale. To nam veliko pomeni in trudili se bomo še naprej.
Pred časom sem na tem naslovu naročila paketek baterij za mamin slušni aparat, ker jih v okoliških prodajalnah ni bilo na zalogi. Pri naročilu se je nekaj zalomilo, mama je medtem nabavila baterije drugje, jaz pa sem vmes na naročilo pozabila. Po skoraj mesecu dni sem se spomnila na naročilo in ponovno obiskala spletno stran podjetja Audio BM. Tam pa same pohvale. Ne da bi se prej pozanimala, zakaj naročenega še nisem prejela, sem v jezi odreagirala. Odpovedala sem naročilo in za povrh napisala zelo negativno oceno. Nikoli nisem ponosna nase, ko me jeza zanese v prenagljene odločitve, tokrat pa se dobesedno sramujem svojih besed, ko sem napisala da naj bi bila dobra usluga podjetja, ki ga vsi hvalijo, povezana s ceno njihovih storitev. Še isti dan me je namreč poklical direktor podjetja osebno, mi pojasnil kje je prišlo do napake, se mi prijazno opravičil in mi ponudil, da mi naročeno pošljejo brezplačno. Prepričal me je, da so njihove dobre ocene na Googlu zaslužene in da je zaposlenim resnično mar za njihove kupce. Takšna odzivnost, prijaznost in želja ustreči strankam, kot sem jih doživela pri Audio BM, še posebej, če gre za neprijaznega kupca, so dejansko redke. Kot potrošnik sem to doživela sploh prvič. Na zaposlene pri Audio BM, posebej na g. Urankarja zato naslavljam moje iskreno opravičilo in zahvalo.
Odgovor lastnika: Odkrita beseda je najboljša, čeprav lahko zaboli. Hvaležni smo vam, da ste nam pomagali biti še boljši in trudili se bomo še naprej. Vse dobro želimo, ekipa AUDIO BM slušnih akustikov
Odlična strokovna pomoč in prijaznost
Odgovor lastnika: Zahvaljujemo se vam za najvišjo oceno in pohvale.
Zaradi slabšega sluha sem se odločila za ureditev slušnega aparata pri vaši firmi. Izredno sem bila zadovoljna s prijaznim sprejemom osebja in nato strokovni razlagi pri uporabi aparata ob vsakokratnem obisku, posebno g. Juriju Globevniku. Pozitivno je, da ne vsiljujejo najdražjih aparatov, kot to počnejo nekatere druge firme, ampak odločitev prepustijo stranki. Priporočam vsem, ki morajo začeti uporabljati slušni aparat, da izberejo vašo firmo! Lep pozdrav!
Odgovor lastnika: Hvala za vse zapisano, za priporočilo in za ⭐⭐⭐⭐⭐. Jurij in vsi sodelavci se bomo še naprej trudili.
G. Grega je vljuden, prijazen in strokovno podkovan za najboljšo možno obravnavo. Aparati so kvalitetni,sem zelo zadovoljna.Hvala ker ste in zaradi vas ponovno slisimPriporočamo! Lep pozdrav
Odgovor lastnika: Zelo smo vam hvaležni za vse zapisano. Z veseljem se bomo trudili tudi v prihodnje, ekipa AUDIO BM
Hvala za prijazen in strokoven pristop, ki je res pohvale vreden. Ce imate tezave z sluhom, boste pri njih v najbojsih rokah.
Odgovor lastnika: Zahvaljujemo se vam, da ste nam zaupali skrb za sluh, za deljenje vaše izkušnje in za priporočilo. Z veseljem smo vam na razpolago tudi v prihodnje!
Hvala na divnom druženju i saradnji.
Odgovor lastnika: Hvala za prijazne besede in veselimo se naslednjega srečanja.
js_loader

Letak v PDF:
Maribor: Prvi del  / Drugi del

Z vami

Jurij Globevnik akustik za slušne aparate Maribor

JURIJ GLOBEVNIK

akustik za slušne aparate Maribor

Slišati in razumeti sta osnovni človeški potrebi, vendar slušne težave posameznikov vse pogosteje zmanjšujejo kvaliteto njihovega življenja in jih postavljajo pred družbeni izziv. Zato verjamem v svet, kjer lahko slušno prizadeti ponovno in brez omejitev medsebojno komunicirajo, zahvaljujoč današnji napredni tehnologiji Unitron in Sonic slušnih aparatov.
Email: j.globevnik@audiobm.si
Telefon: 059 044 056
Marija Pauman

MARIJA PAUMAN

akustik za slušne aparate Maribor

Življenje nas lahko postavi v situacije pred katerimi bi najraje zbežali ali pa dano situacijo sprejmemo in postanemo močnejši. Zmeraj obstajata dve odločitvi. V čast in zadovoljstvo mi je, da sem postala del AUDIO BM tima, da lahko ljudem, ki sprejmejo svojo naglušnost, ter si želijo sprememb, pomagam na poti do boljšega sluha in kvalitetnejšega življenja.
Email: m.pauman@audiobm.si
Telefon: 059 044 056

OCENE IN MNENJA

Napišite vašo oceno in mnenje za AUDIO BM slušni center MARIBOR, ter tako delite svojo izkušnjo z vsemi. Prosimo, kliknite na spodnjo povezavo. Vpis je zelo enostaven.

 • za osebno svetovanje
 • test sluha z avdiometrom
 • preizkus slušnih aparatov …

AUDIO BM SLUŠNI CENTRI PO VSEJ SLOVENIJI

zzzs-pogodbeni-dobavitelj_slusni_aparati_AUDIO_BM_center_naslov_lokacija_standard_recept_narocilnica-ORL

AUDIO BM smo za slušne aparate pogodbeni dobavitelj Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije (ZZZS).

Sprejemamo naročilnice iz vseh ORL ambulant. Prosta izbira dobavitelja je vaša pravica. Priporočamo, da pred odločitvijo za slušni aparat dobro preverite ponudbo. Če obiščete nas, se bomo osebno in strokovno zavzeli za vaš boljši sluh. Ko se odločate za slušne aparate, naj bodo vodila: kakovost, naraven zvok, možnost izbire večih blagovnih znamk, strokovna ter prijazna pomoč, servis in tudi cena. Postopek pridobitve.

Slusni-aparati-Unitron_Sonic_Philips-AUDIO_BM-centri_Slovenija-servis_oskrba_vzdrzevanje_svetovanje-ZZZS

Zavedamo se pomena sluha v vsakdanjem življenju, zato se vsak dan trudimo za vaše zadovoljstvo. Vaše izkušnje potrjujejo, da smo na pravi poti.

V AUDIO BM svoje delo opravljamo odgovorno, strokovno in s srcem. Zagotavljamo odlične storitve in najnovejše modele slušnih aparatov, za vse potrebe in za vse generacije - tudi v cenovnem standardu (brez doplačil). Vaše zadovoljstvo poplača naš trud. Preberite izjave naših strank ter tudi vi napišite svoje mnenje in ga delite z vsemi. Hvala.

ZASTOPAMO LE PRIZNANE IN PREVERJENE BLAGOVNE ZNAMKE

Blagovne-znamke-Unitron-Philips-Sonic-Varta-Duracell-Rayovac-Alpine-in-druge-AUDIO-BM-slusni-aparati-centri-Slovenija