MARIBOR, AUDIO BM slušni center

Kontakt:

 • 059 044 056
 • Odpiralni čas:
  • ponedeljek: 8:00 - 15:00
  • torek: 8:00 - 18:00
  • sreda: 8:00 - 15:00
  • četrtek: 8:00 - 15:00
  • petek: 8:00 – 15:00

Kje nas najdete:

Trg revolucije 6
2000 Maribor

Google navodila za pot do slušnega centra >>

 

Nahajamo se na vogalu med Ljubljansko ulico in Trgom revolucije v neposredni bližini GLAVNEGA MOSTU in lekarne TABOR, ter le nekaj korakov stran od UKC Maribor.

Nasproti AUDIO BM slušnega centra je na Trgu revolucije Pošta Tabor, desno od nas pa prodajalna obutve La Scarpa. V neposredni bližini sta dve parkirni hiši. Imamo tudi čudovit razgled.

 

Sprejemamo naročilnice za slušne aparate iz katerekoli ORL ambulante.

ORL ambulante v Mariboru >

Google mnenja za slušni center AUDIO BM Maribor

Zelo smo zadovoljni z obravnavo. Pohvalili bi radi prijaznost in potrpežljivost pri delu s starejšimi strankami.Ga. Mariji najlepša hvala za strokovnost, potrpežljivost in srčnost pri svetovanju in izbiri aparata za mojo babico Ljudmilo Šibolt.
Ani Hanzic
Ani Hanzic
1709144340
Bila sem zadovoljna s pojasnili, razlago in nasveti. Jurij je bil natančen pri delu, nazoren z nasveti in potrpežljivo je odgovarjal na vsa moja vprašanja.Hvala, Jurij
OSTIR
OSTIR
1709031743
G. Aleksandar je vljuden, prijazen in strokovno podkovan za najboljšo možno obravnavo. Nikjer nismo bili deležni tako temeljite razlage o rehabilitaciji sluha kot v AUDIO BM Jesenice. Aparati so kvalitetni, mama zadovoljna. Priporočamo! Lep pozdrav
andrej andrej
andrej andrej
1708854699
Hvala g, Juriju pri obravnavi, svetovanju in profesionalnem ter spoštljivem odnosu ob nakupu novega slušnega aparata za mojo mamo. Ob menjavi slušnega aparata in izvajalca storitev sva bila z mamo sprva skeptična, a se je izkazalo, da je bilo priporočilo tega Audio BM slušnega centra upravičeno in drži pregovor, da dober glas seže v deveto vas.Vam, g. Jurij in celotnemu centru, želiva vse dobro še naprej.Andrej In Marija Sterniša
Ales Jelen
Ales Jelen
1708852105
Zelo strokovno in prijazno osebje
Martin Lah
Martin Lah
1708712649
Rolanda Petrič
Rolanda Petrič
1707218142
Visoko profesionalna obravnava in svezovanje!Izjemno prijazno osebje
Suzana Žitnik
Suzana Žitnik
1707139625
Sem zelo zadovoljna in prijaznost Luke.
Zelo zadovoljna z obravnavo mojega primera. Vse mi je zelo strokovno, prijazno, ter predvsem razločno svetoval g.Jurij. Zelo priporočam vsem, ki imajo težavo s sluhom, da obiščejo AUDIO BM. Še enkrat hvala.
Timon Nared
Timon Nared
1705678802
Sem 16let uporabnik slušnega aparata ter 11let polževega vsadka in vedno doslej smo naročevali pri Audio BM baterije. Vedno so nam priporočali različne modele ter nam dali na razpolago preizkušnjo. Osebje je prijazno ter sodelujoče vsakim staršem z otrokom izgube sluha priporocam obisk na Audio BM no seveda tudi starejšinam😀
js_loader

Letak v PDF:
Maribor: Prvi del  / Drugi del

Z vami

Jurij Globevnik akustik za slušne aparate Maribor

JURIJ GLOBEVNIK

akustik za slušne aparate Maribor

Slišati in razumeti sta osnovni človeški potrebi, vendar slušne težave posameznikov vse pogosteje zmanjšujejo kvaliteto njihovega življenja in jih postavljajo pred družbeni izziv. Zato verjamem v svet, kjer lahko slušno prizadeti ponovno in brez omejitev medsebojno komunicirajo, zahvaljujoč današnji napredni tehnologiji Unitron in Sonic slušnih aparatov.
Email: j.globevnik@audiobm.si
Telefon: 059 044 056
Marija Pauman

MARIJA PAUMAN

akustik za slušne aparate Maribor

Življenje nas lahko postavi v situacije pred katerimi bi najraje zbežali ali pa dano situacijo sprejmemo in postanemo močnejši. Zmeraj obstajata dve odločitvi. V čast in zadovoljstvo mi je, da sem postala del AUDIO BM tima, da lahko ljudem, ki sprejmejo svojo naglušnost, ter si želijo sprememb, pomagam na poti do boljšega sluha in kvalitetnejšega življenja.
Email: m.pauman@audiobm.si
Telefon: 059 044 056

OCENE IN MNENJA

Napišite vašo oceno in mnenje za AUDIO BM slušni center MARIBOR, ter tako delite svojo izkušnjo z vsemi. Prosimo, kliknite na spodnjo povezavo. Vpis je zelo enostaven.

 • za osebno svetovanje
 • test sluha z avdiometrom
 • preizkus slušnih aparatov …

AUDIO BM SLUŠNI CENTRI PO VSEJ SLOVENIJI

zzzs-pogodbeni-dobavitelj_slusni_aparati_AUDIO_BM_center_naslov_lokacija_standard_recept_narocilnica-ORL

AUDIO BM smo za slušne aparate pogodbeni dobavitelj Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije (ZZZS).

Sprejemamo naročilnice iz vseh ORL ambulant. Prosta izbira dobavitelja je vaša pravica. Priporočamo, da pred odločitvijo za slušni aparat dobro preverite ponudbo. Če obiščete nas, se bomo osebno in strokovno zavzeli za vaš boljši sluh. Ko se odločate za slušne aparate, naj bodo vodila: kakovost, naraven zvok, možnost izbire večih blagovnih znamk, strokovna ter prijazna pomoč, servis in tudi cena. Postopek pridobitve.

Slusni-aparati-Unitron_Sonic_Philips-AUDIO_BM-centri_Slovenija-servis_oskrba_vzdrzevanje_svetovanje-ZZZS

Zavedamo se pomena sluha v vsakdanjem življenju, zato se vsak dan trudimo za vaše zadovoljstvo. Vaše izkušnje potrjujejo, da smo na pravi poti.

V AUDIO BM svoje delo opravljamo odgovorno, strokovno in s srcem. Zagotavljamo odlične storitve in najnovejše modele slušnih aparatov, za vse potrebe in za vse generacije - tudi v cenovnem standardu (brez doplačil). Vaše zadovoljstvo poplača naš trud. Preberite izjave naših strank ter tudi vi napišite svoje mnenje in ga delite z vsemi. Hvala.

ZASTOPAMO LE PRIZNANE IN PREVERJENE BLAGOVNE ZNAMKE

Blagovne-znamke-Unitron-Philips-Sonic-Varta-Duracell-Rayovac-Alpine-in-druge-AUDIO-BM-slusni-aparati-centri-Slovenija