DOBRODOŠLI V HIŠO DOBREGA SLUHA

pravi naslov za slušne aparate

NAROČANJE

POKLIČITE NAJBLIŽJI
AUDIO BM SLUŠNI CENTER
ALI PREPROSTO IZPOLNITE
SPODNJI OBRAZEC

  Izberite slušni center, kjer se želite naročiti na osebno obravnavo pri slušnem akustiku:

  Zanimam se za naslednje storitve (lahko označite več storitev):

   

  Smo pogodbeni dobavitelj ZZZS

  Z Zavodom za zdravstveno zavarovanje Slovenije (ZZZS) imamo sklenjeno pogodbo o dobavi in vzdrževanju slušnih pripomočkov (slušnih aparatov, digitalnih slušnih aparatov za otroke, FM sistemov in ušesnih vložkov). To pomeni, da k nam lahko pridete z naročilnico, ki jo izda zdravnik specialist ORL v katerikoli ORL ambulanti v Sloveniji in do cenovnega standarda bo pripomoček poravnala zdravstvena zavarovalnica.

  Več o postopku pridobitve slušnega aparata >>

   

  Stranke so povedale …

  Z uslugami vašega uslužbenca sem bila zelo zadovoljna. Postopek je izpeljal strokovno, prijazno in z vso natančnostjo ter ustreznimi pojasnili.

  Več izjav naših strank >>

   

  Značilnosti AUDIO BM slušnih centrov:

  • dostopne lokacije v pritličnih prostorih
  • parkirna mesta v neposredni bližini
  • sodobna oprema za prilagoditev slušnih aparatov
  • diagnostični avdiometer z računalniško povezavo
  • brezplačno testiranja sluha, slušnih aparatov in drugih pripomočkov
  • vrhunska ponudba v vseh cenovnih razredih (tudi brez doplačila)
  • osebna strokovna obravnava

  Več o AUDIO BM >>

  Prikaz vseh 16 AUDIO BM slušnih centrov na Google zemljevidih

  Po potrebi premaknite zemljevid ali ga povečajte/pomanjšajte. Za več podrobnosti kliknite na povezavo: “Večji zemljevid“.

  parkiranje

  AUDIO BM slušni centri imajo povsod možnost parkiranja v neposredni bližini.

   

   

  Delovni čas in kontaktni podatki vseh AUDIO BM slušnih centrov –

  prenesite si brošuro v pdf obliki, ki je primerna za tisk

  prvi del / drugi del

   

   

  Virtualni ogled AUDIO BM slušnih centrov

  Kliknite na spodnjo povezavo in virtualno vstopite v AUDIO BM slušni center.

  Virtualni ogled >>

   

   

  Pregled vseh AUDIO BM slušnih centrov na Google zemljevidih

  Če se na zemljevidu ne prikaže slušni center, ki ga iščete, prosimo, da v iskalno polje dopišete še ime kraja.

   

   

   

  Hitri pregled vseh Google mnenj in ocen

  AUDIO BM - VSI SLUŠNI CENTRI
  5.0
  Na podlagi 1351 ocen
  Izredno dobra izkušnja. Potrpljenje na pravem mestu. Hvala,g. Luka.Franc Šefman
  Zelo zadovoljna z audio bm maribor. Gospod Jurij zelo prijazen in prilagodljiv.vse je potekalo zelo hitro in tekoce. Si zasluzijo tole oceno.
  Gospod Vlado je izjemen delavec! Nam je veliko pomagal!
  Sem zelo zadovoljna, gosped je zelo prijazen in ustrežljiv. Priporočam.
  Mama je že imela slušni aparat, ki jo je motil, saj je stalno piskal. Po okužbi z korona virusom se ji je sluh tako poslabšal, da je slišala samo na levo uho. Res sem vam hvaležna, saj je akustik Aljaž mami svetoval in ji korektno razložil kaj potrebuje. Ga je prehvalila, kako je simpatičen. Hvala vam!(Zdaj se ne jezi več na vnuke, naj bolj naglas govorijo 🙂 )
  Oče je zelo zadovoljna stranka. Prijazni, strokovni in vedno na voljo. Gospod Vlado v Velenjskem centru je očetu pri izbiri aparata odlično svetoval.
  g. Vlado je bil prijazen, dosegljiv in dobro me je poučil glede uporabe slušnega aparata, HVALA
  Ob obisku slušnega centra sem bil z razlago o vseh podrobnostih zelo zadovoljen. Povdariti moram, da je zaposleni akustik gospod Aleks izkazal profesionalni odnos, veliko mero strpnosti in razumevanja do naglušnosti in bil pripravljen odgovoriti na vsa zastavljena vprašanja. Gre za odnos, ki je vreden vse pohvale.Igor
  Moja izkušnja v centru Audiobm je, da je osebje želo profesionalno, prijazno in razumevajoce.Posebej pohvalim gospoda Grega, ki je upošteval moje želje in mi pravilno svetoval.Nada
  Danes sem prvic prestopila prag vase trgovine. Lepo prijazno me je pozdravil g. Kevin Glavica. Preko el. post. sva imela dogovorjeno uro; kar se nezgodi povsod. S pogovorom in razlozitvijo sluha in meritvijo sem bila zelo, zelo zadovolna. Takega g. lahko isces, dalec ,dalec v nasem casu v zdravstvu. Vzemite si vzgled po, g. Kevinu in stranke bodo vesele ze samega pristopa ,kaj se le obravnave .Lp..,saj lepa beseda seze v 9. vas . Vsa pohvala vam. ISKRENE CESTITKE.
  Prijazen sprejem in izčrpna razlaga o slušnih aparatih, strokovno odlično podkovan akustik.g. LUKA GARTNER si zasluži vse pohvale in zato priporočamAUDIO BM - VIČ.
  S svojim strokovnim delom in prijaznim odnosom do uporabnikov je gospod Vlado lahko vzor za marsikoga v storitveni dejavnosti.Zelo sem zadovoljen in vsem priporočam AUDIO BM VELENJE.
  Odgovorijo na vsa vprašanja, govorijo jasno in glasno, vse podrobno obrazložijo in se po mojih izkušnjah res posvetijo vsaki stranki.
  V slušnem centru sem se oglasila, ker je moja mama potrebovala slušni aparat. Težave s sluhom so samo ena od težav, ki jo pestijo. Najlepša hvala gospodu Luki za vso potrpežljivost, izredno topel, spoštljiv in profesionalen odnos. Moja mama z novim slušnim aparatom ponovno bolje sliši in tako je njeno življenje bolj kakovostno. S celotno obravnavo sva več kot zadovoljni in vsakomur, ki se odloča kam po slušni aparat, bi priporočili AUDIO BM VIČ.Hvala za vso vašo strokovnost, prijaznost, strpnost in uspešno delo še naprej.
  Zelo zadovoljna. Prijazni in strokovni.Hedviga Drnovšek
  Slušnem aparatom sem zadovoljen in bom še drugim priporočal obisk vaše poslovalnice .
  hvala za odlično sodelovanje prijaznost in strokovnost.priporočam vsem, ki imajo težave s sluhom.
  Strokovni, prijazni in ustrežljivi..
  Zakaj sem izbrala ravno Audio BM center? Ker imajo odlične aparate in ker so lokacijsko dostopni v vsakem večjem kraju. Gospod Kevin me je prepričal s svojo strokovnostjo, prijaznostjo, ki me je zelo presenetila. Svetoval mi je pri izbiri in modelu aparata, izbrala sem Unitron, ki najbolj ustreza mojim potrebam, da lahko odlično spremljam predavanja in brez zadrege sodelujem v konverzaciji. Zagotovil mi je redna brezplačna čiščenja aparata, ki so pogoj za brezhibno delovanje aparata. Razložil mi je, kako deluje organ sluha in zakaj je dobra vsakodnevna uporaba aparata, za domov sem dobila več brošur, ki sem jih z zanimanjem prebrala. Moj moto pri izbiri je seveda kvaliteta, cenovna dostopnot, strokovnost akustika, prijaznost In vse to sem dobila v poslovalnici AUDIO BM centra na Ptuju pri gospodu Kevinu GlavicaHvala!
  PozdravljeniPo parih letih pregovarjanja se je tašča končno odločila za slušni aparat in z obiskom vašega centra pri gospodu Luki dobila neverjetno voljo in bila vesela prijaznosti in pa razlage razumljive starejši osebi. Brez težav je osvojila vse potrebno da sedaj sliši . Hvala g. Luka Gartner za vso prijaznost
  S storitvijo sem bila zelo zadovoljna. G. Andrej zelo prijazen in profesionalen.
  Zelo dobro
  G. David je res prijazna oseba katera se je posvetila starejsi gospe in ji je z potrpezljivostjo, znanjem in profesionalnostjo znal razloziti in povedati vse kar mora gospa vedeti o aparatu in o njegovi uporabi. Svetoval ji je o najbolj primernem slusnem aparatu za njen boljsi vsak dan. Bila je zelo zadovoljna!
  Zelo prijazni in strokovni. Opazila sem, da slabse slisim Aleks mi je izmeril sluh in mi svetoval obisk ORL specialista. Vse pohvale Aleks.Lp Amra
  Kot dolgoletni uporabnik slušnih aparatov imam kar nekaj izkušenj ob menjavi slušnih aparatov kjer je še kako pomembno pravilno svetovanje in vse možne pravilne nastavitve, ki jih novi sodobni slušni aparati ponujajo dandanes ampak še vedno je najpomembnejši človeški pristop serviserja in Binetu "kapo dol" za ves trud, potrpežljivost, prijaznost in razumevanje tekom celega postopka.Z novimi slušnimi aparati se mi je dejansko odprl nov svet, HVALA Bine in HVALA AUDIO BM.PA HVALA tudi za vso pomoč našim uporabnikom"Dober glas seže v deveto vas" ali pa še dlje.....
  Super zadovoljen s slušnimi aparati, s strokovnostjo in prijaznostjo
  Zelo zadovoljna z akustikom Koren Matejom
  Izredno zadovoljna s strokovnostjo, svetovanjem, pomočjo, potrpežljivostjo in prijaznostjo g. Bineta. Pa saj je cel tim AUDIO BM odličen in pripravljen prisluhniti in pomagati pri premagovanju težav s sluhom. Včasih je samo lepa beseda in prijaznost dovolj, da se bolje počutimo in nimamo občutka, da smo sami. Hvala.
  Že dlje časa sem se spopadal z naglušnostjo, a se nikoli enostavno nisem odločil za slušne aparate. Dokler nisem obiskal g. Aleksandra, ki mi je prijazno in strokovno vse razložil ter mi uredil primerne aparate. Čutim potrebo pohvaliti izjemnega mladeniča, ki se resnično zavzame za pomoč strankam. Bravo in le tako naprej!!! Ponovno slišim zvoke, ki me veselijo.Lp Borut
  Vsakič ko sem prišel po pomoč ali nasvet mi je Vlado z veseljem, hitro in očinkovito razložil ter pomagal glede FM-sistema, budilke za gluhe in naglušne in kako se uporablja tuljavica na slušnem aparatu. Hvala 🙂
  Prijazno in strokovno svetovanje, preizkusiš lahko več aparatov, za lažjo izbiro tistega, ki ti najbolje ustreza in služi vašim potrebam.
  Udeležil sem se vašega predavanja o slušnih aparatih, ki ga je organiziralo DU Mirna, ki me je prepričalo, da sem se oglasil v vaši poslovalnici v Novem mestu. G. Matic me je zelo prijazno sprejel in mi izčrpno svetoval in me seveda prepričal o kvaliteti slušnih aparatov ter me prepričal, da sem se odločil za nakup.Slušni aparat sem imel na preizkušnji in sem z njim zelo zadovoljen.Hvala, Tonček Popit
  Z Audio BM Šempeter pri Gorici imam same pozitivne izkušnje - prijazna, hitra, prilagodljiva in kvalitetna obravnava. G. Andrej se res potrudi pomagati, tako kot z različnimi tehničnimi prilagoditvami kot tudi z drugimi nasveti. Je res pravi strokovnjak na svojem področju in zelo potrpežljiv. Toplo priporočam.
  Gospod Glavica odlično svetuje pri izbiri slušnega aparata in vse nastavitve so narejene po meri mojega ušesa. Hvala
  Februarja 2021, sem kupila slušni aparat pri Audio Bm, Brežice. Sem zelo zadovoljna! Imela sem močne in pogoste vrtoglavice, odkar nosim aparat se vrtoglavica ni pojavila!Naj poudarim, da k nabavi pa prispeva tudi dober, dostopen, prijazen in seveda s strokovnim znanjem o aparatu in o razlagi o nošenju, negi in ravnanju z aparatom, uslužbenec tega prodajnega mesta v Brežicah g. ,,Žiga,, in želim mu še veliko poslovnih uspehov! Hvala in lep pozdrav! Marija Nunčič!
  Zadovoljna.
  Z eno besedo vse je popolno.Gospod Vlado je usrezljiv .prijazen, potrpezljiv. Isce mozne varijante za svoje stranke, jaz sem zelo, zelo zadovoljnaLep pozdrav JasminaPonovno vas lepo pozdravljam.Že nekaj casa je minilo kar imam aparate. Priznam ni bilo lahko, pojavljali so se glavobolji, enkrat premalo slisno a nisem obupala, pri cem mi je pomagal g. Vlado s svojo strakovnostjo in potrpljenjem.Sedaj sem RESNICNO srecna in hvalezna.Nikoli ne obupajte vedno bo za vas nasel pravo resitev. Lep pozdrav Jasmina
  Gospod Pelcar je super, predlagam nagrado, dela s srcem.
  Esperienza estremamente positiva: competenza, professionalità, un'infinita pazienza nell'affrontare ogni problema.Audioprotesi di alto livello tecnologico.Risultati al di sopra delle aspettative!
  Slusni aparat očitno ni nekaj, kar kupiš na spletu - njegova uporabna vrednost je odvisna od slušnega akustika, od osebe, ki z vrsto nastavitev in prilagoditev, tudi z vajami in poskusi s kandidatom doseže, po mojem mnenju, prav neverjetne učinke - da skrajšam "bolje ne gre - rien n'va plus". Hvala !
  Marko Pirker - zelo zadovoljen
  Zahvaljujem se gospodu Mateju za strokovno in hitro opravljeno delo. Ima zelo dober odnos do strank in poda vse željene informacije. Tako da AUDIO BM slušni center Trbovlje priporočam vsem.
  Zelo, zelo zadovoljna!
  Pohvala g.Aleksu za strokovno svetovanje, prijaznost in kar je za vsako stranko zelo pomembno, da je prijeten in potrpežljiv sogovornik.
  Za začetak se opravičujem na svojoj slovenščini jer sam hrvat.Za svojega očeta sam uzeo kod Vas u Brežicama slišni aparat koji mu je promijenio život.Nisam znao ništa o aparatima za poboljšanje sluha ali mi je gospodin koji radi u vašem centru u Brežicama sve objasnio i pomogao.Našao mi je najoptimalnije rješenje za mog oca i radi toga sam mu neizmjerno zahvalan.Još jedno vam se zhvaljujem na stručnosti i ljubaznosti kadra kakvog imate u centru u Brežicama.Hvala Vam od srca ......
  Zelo prijazno svetovanje. G.Vlado je najboljsi.
  Glede ponudbe in strokovnosti obravnavanja s stranko odlicno, prijaznost.
  Z aparatom sem zadovoljna.
  Najboljša izbira slušnih aparatov ter dodatkov. Profesionalno svetovanje glede izbire slušnih aparatov. Vrhunsko štelanje aparata glede na potrebe oziroma na audiogram. Gospod Vlahušič je za primer vsem, ki bi delali (ali že delajo) v slušnih centrih, s čutom do pacijenta ter z vrhunskim profesionalnim pristopom štelanja aparata.
  Zelo zadovoljna s celotno obravnavo
  Vrhunska storitev, zelo prijazen in strokoven prodajalec
  Zelo sem zadavoljen, priporočam!
  G.Kevin prijazen takih si zelimo se vec .nimam pripomb.vse lepo !
  Matic je zelo strokoven in prijazen, toplo priporočam obisk poslovalnice.
  Vsa pohvala gospodu Dejanu!Zelo prijeten, prijazen, razloži vse ter pomaga.Težko najdeš takšnega!Na splošno pa tudi zelo prijetno okolje.Imamo lepo izkušnjo.Nataša in Olga Cimerman
  Bil sem iz ženo Marino pri zaključku njenega nakupa in nastavitvah slušnih aparatov pri g. Luku, kateri si je vzel čas in nama skupaj še enkrat razložil. Marko
  Zelo zadovoljen z predstavitvijo slušni aparatov. Slušni tehniki prijazni in ustrežljivi do mojih želja.
  Poslovalnica v Kranju in g. Albin s katerim sva sodelovala, si po vseh kriterijih zasluži vse zvezdice. Na začetku malce "boli" le cena, a se kmalu izkaže, da se zneski pozabijo, kvaliteta pa ostane.Najlepša hvala in uspešno delo še naprej. Matjaž
  Po daljšem razmisleku in priznanju, da ne slišim dobro, sem se odločila, da obiščem OTLRG, ki me je napotil v slušni center. Odločila sem se za Audio Bm Ptuj. Tam me je sprejel g. Kevin Glavica. Razložil mi je, da uporaba slušnega aparata ni noben baubau. Njegova razlaga in prijazna beseda sta mi ogromno pomagali. Hvala g. Kevin. Zdaj že en mesec nosim slušni aparat. Ponovno sem lahko v družbi, ker jih razumem in slišim. Hvala še enkrat.Maguša Marijana
  Luka je izkušen, visoko predan in motiviran akustik, ki se vsakemu pacientu posveti individualno do popolnosti. Ponudi razmeram primerne aparate, pogosto stranko uspešno zadovolji tudi z aparatom, ki ga s priporočilom specialista "pokrije" koncesija. Luka uredi tudi dolgotrajno preizkušanje aparata z rednimi korekcijami nastavitev, da z uporabnikom dosežeta optimalno uporabniško izkušnjo. Z eno besedo VRHUNSKI! Priporočam tudi uporabnikom z začetnimi motnjami sluha, ki bi si že pravočasno hoteli izboljšati kakovost življenja!
  S predstavitvijo in nastavitvijo slušnih aparatov sem bila zelo zadovoljna. Luka se posveti z vso skrbnostjo, vse razloži in je zelo prijazen.
  Moja 83 letna mama, ki sicer že kar nekaj časa nosi slušni aparat, je po precejšnjem poslabšanju sluha iskala novega. Po že kar nekaj izkušnjah z različnimi ponudniki, sva po priporočilu prijateljice obiskali še gospoda Luko Gartnerja v Audio BM centru na Viču. Zelo, zelo se je potrudil s svetovanjem in razlago glede aparata in njegovih možnih prilagoditev, ki bi ustrezale mami, obenem pa tudi potrpežljivo prisluhnil njenim izkušnjam ob privajanju na novi aparat. Za mamo in zame je bil pomemben tudi občutek, da ima na razpolago čas, ko aparat preizkuša ter možnost, da v vsakem trenutku lahko poizkusi novega ali se odloči, da ne vzame nobenega. Na koncu smo tako prišli do ugotovitve, katere vrste služni aparat je za mamo, glede na njeno stopnjo izgube sluha in možnost razumevanja najboljši in najina pričakovanja so več kot izpolnjena. Zahvaljujeva se gospodu Gartnerju za vse usluge in mu želiva še veliko dobrega in uspešnega prispevka strankam, obenem pa tudi podjetju.
  Super ponudba, zelo strokovno razloženo👍
  Jaz sem z Albinom Kotnikom zelo zadovoljen,vedno Ti je pripravlje pomagati,svetovati in kvalitetno opraviti svoje delo. Za njegove usluge - samo kapo dol....L.p. Janez Dolinar
  Moje izkušnje z obiskom poslovalnice Audio BM so bile izjemne. Primož, je bil zelo strokoven in prijazen, ter mi je nudil odlično svetovanje pri izbiri slušalk za zaščito sluha. Zanimalo me je tudi, ali je mogoče izdelek prilagoditi mojim osebnim potrebam, kjer mi je Primož z svojo strokovnostjo in posvetom nato predstavil rešitev.Po tem, ko sem se odločil za nakup, sem bil zelo zadovoljen s kakovostjo izdelka. Slušalke Dreve so narejene po meri zelo natančno in delujejo odlično, kar je še dodatno izboljšalo moje izkušnje.Vsekakor bi priporočil obisk poslovalnice Audio BM in Primoža, če iščete strokovno svetovanje in kakovosten izdelek za zaščito sluha.
  Danes sem bil pri Andreju v drugo in ponovno je bil obisk brezhiben. Prijeten sogovornik, strokovnjak na področju. Odvzel sem odlitek ušes za po meri izdelavo pro audio slušalk. Proces je bil hiter in vsak korak predstavljen. Nimam pripomb, odlično.
  Vse pohvale gospodiču Kevinu. Strokovno svetovanje zelo prijazen. Stranki prikaže obrazloži vse možne opcije glede slušnih aparatov. Poišče prav tisto kar je za stranko najboljše. Če kaj koli potrebujete toplo pripročam poslovno enoto Ptuj.
  V zadnjem hipu smo ugotovili, da sin potrebuje nove čepke za plavanje. V Kranju in v Ljubljani, kjer jih izdelujejo, so bili zelo prijazni in nam šli na roko, da smo čepke dobili pravočasno in gremo lahko brez skrbi na morje 🙂 Hvala vam. Marjeta
  Thank you Andrej for your patience and your support. I know I am a very demanding customer, difficult to work with. Despite this, you never lose your comfortable and professional approach to make my hearing better. I have never received such a great assistance. Grazie!
  Highly efficient service.
  Po šestih letih sem imel en slušni aparat,zdaj pa sem se odločil po priporočulu zdravnika iz Ljubljane da pouskusim z dvema.Z vašim storitvam sem zelo zadovoljen in upam da bom tudi z novim aparatom.
  V vašem slušnem centru smo naročili po meri izdelane čepke, ki so enostavno perfektni.Lepo tesnijo, so udobni.Tudi akustik Aleksandar je izjemno prijazen in strokoven. Istočasno je mami pomeril sluh.Definitvno priporočam naprej.Najlepša hvala.LP Žiga
  Ok
  Zelo zadovoljna, g.David mi je vse lepo razložil in sem vesela, da imam sedaj končno slušne aparate, ki mi ustrezajo.
  Velika pohvala gospodu Luki za izredno topel, spoštljiv in profesionalen odnos. Moja mami je z novim slušnim aparatom in celotno obravnavo, več kot zadovoljna. Vsakomur, ki se odloča za slušni aparat, AUDIO BM VIČ vsekakor toplo priporočam.Hvala za vso vašo strokovnost in prijaznost in veliko poslovnih uspehov še naprej.
  odličen nivo strokovnosti, odzivnosti in svetovanja pri postopku izbire slušnih aparatov.
  Če imate težave s sluhom? V Prekmurju je Primož pravi naslov. Strokovnost, ustrežljivost itd. je na top nivoju. Toplo priporočam.
  Želim opisati, da sem po obisku dveh predhodnih slušnih centrov uspela dobiti odličnega akustika Luka, ki je našel za mojo stopnjo globoke naglušnosti najprimernejše aparate, ker težje razumem govor, četudi je zvok ojačan. Za izbrane aparate je prilagodil kritične tone poslušanja do te mere, da me glasnost novih aparatov ne moti v toliki meri, da bi bili zame zelo obremenjujoči. Izplača se obiskati več slušnih centrov in tako najti najboljšega akustika, posebej če v enem od predhodnih -Neurothovih, doživiš neprijeten poizkus goljufije, ki sem ga bila deležna. Luka se takoj na daljavo odzove za vse nejasnosti pri uporabi aparatov v času preizkusa in prepričana sem, da bo tako tudi v vsem garancijskem obdobju kupljenih aparatov.Toplo priporočam.
  Izjemno sem zadovoljna z gospodom Žigom, ki mi je pomagal najti edini ustrezni aparat zame, saj zelo dobro maskira tinitus, ki me poleg naglušnosti muči že leta.Zelo priporočam. Žiga iskrena hvala. Mojca Vizler
  Zelo bi pohvalila storitve Audio BM studia, posebej g. Primoža, ki vedno strokovno in s prijaznostjo reši nastale težave. Ob vsakem obisku imamo samo dobre izkušnje. Hvala za vse. Suzana Maučec Škalič iz M. S
  Super izkušnja, prijazno osebje pripravljeno pomagati, aparat mi je zelo izboljšal kvaliteto življenja😁
  Nisem ga je prijazni Tehnik,kot tako nadomestni sta 🔝,!!!Le prometna cesta Ni ravno najbolj Izolirano ~se pa tudi Tehnik potrudi,če je trenutno najbolj hrupa počaka in ponovno naredi Test!!!
  Gospod David je potrpežljiv, strokoven, brez vsiljevanja česa in prijazen.Z mamo (85 let) sva bila zelo zadovoljna in po potrebi se bomo spet vrnili k njemu.
  Izjemno prijazna, podrobna in natančna usluga, od sprejema, do prejetja slušnega aparata. Gospod Kevin Glavica v poslovalnici na Ptuju je odlično opravil svoje poslanstvo, v mojem primeru naglušnosti in po uslugi AUDIO BM in odličnega sodelavca v omenjeni poslovalnici sem kakor, da bi se na novo rodil. Hvala! Priporočam! Redko kdaj si vzamem čas za komentiranje, a kadar sem presenečen nad uslugo, to rad izpovem.
  Pozdravljeni!Čestitke za sprejem in obravnavo. Posebej hvala g. Mariji Pauman za strokoven in celovit odgovor na moja vprašanja.Hvala in lep pozdrav,Drago Cecelja
  Pred kratkim sem bil pri vas na kontroli sluha in sem bil zadovoljen s storitvijo in razlago kako sluh deluje. Priporočam vsem obisk sulušnega centra.
  Pravi naslov za pridobitev slušnega aparata. S strokovnim pristopom g.Bineta pa je to samo še potrditev.
  Super izkušnja. Matic je celoten postopek vodil zelo profesionalno in strokovno. Naša mami je prezadovoljna, tako kot tudi ostali člani družine.
  Zahvaljujem se za strokovno in prijazno svetovanje pri izbori cepkov za vodo za mojo hcerko.
  Zelo sem zadovoljen z gospodu Vlado je zelo prijazen in strokoven več takšnih bi mogli imeti še kje drugje.
  Moja izkušnja je zelo dobra. "Obravnava " profesionalna pa vendar dovolj razumljiva, da lahko po treh obiskih zopet slišim kaj mi želi sogovornik dopovedati .
  Eccellente preparazione tecnica e cortesia da parte del sig. David. Con grande competenza, pazienza e cortesia ha risolto brillantemente i miei problemi di udito. Sarà mia cura indirizzare, da Trieste, i miei numerosi amici che soffrono delle medesime patologie. Grazie
  Zelo prijazno osebje in strokovno svetovanje
  V slušnem centru sem opravil meritev sluha. G. Aleksandar mi je na strokoven in prijazen način razložil stanje ter svetoval kako ukrepati naprej. Vse pohvale!! Priporočam.
  Super! Posvetijo se posamezniku, upoštevajo želje, znajo svetovati in imajo nadvse spoštljiv odnos. Priporočam.
  Zahvaljujem se Avdio BM v Šempeteru pri Gorici g. Andreju, za njegovo strokovnost in prijaznost ter svetovanje pri izbiri ustreznega slušnega aparata.Sedaj ko imam aparat je komunikacija z okoljem preijaznejša.Še enkrat najlepša hvala Andreju, ker se resnično potrudi, da gre stranka od njega zadovoljna...
  У зв’язку з війною в Україні були змушені покинути свою країну усією родиною. Разом с 87 річними бабусею та дідусем. Коли з’явилися проблеми з наявним слуховим апаратом стало питання що робити… за доброю рекомендацією - звернулись у цю компанію і потрапили на справжніх професіоналів! Провівши огляд і дійшовши до висновку, що проблему на цьому етапі можно вирішити простою заміною вкладиша. Замовили, встановили строки до 2 тижнів так як це був час Словенскіх свят. Був дуже приємно здивований , коли вже на наступний день передзвонили повідомити, що все готово! Йде третій тиждень і наша бабуся абсолютно задоволена! Дуже і дуже вдячні за такий справді сервісний підхід! 🇺🇦🤝🇸🇮
  Zelo sem zadovoljen z vašo strokovnostjo, prijaznostjo in profesionalnim odnosom pri izbiri, razlaganju kako uporabljati, in ravnati s slušnim aparatom.
  Vse pohvale za strokovnost gospodu Mateju Korenu. Zelo pozitivna izkušnja.
  Zelo zadovoljna nad g.Kevin Glavica, prijazen, si vzame čas in vse obrazloži. Se potrudi najti čimboljšo rešitev. Sem zelo zadovoljna z g.Kevinom ter tudi z izbranim slušnim aparatom. Hvala.
  G. Zorić mi je vse lepo razložil in na moja vprašanja, katerih ni bilo malo, sem vedno dobil primeren odgovor. LP
  Zaradi stalnega stika z glasbo in izpostavljenosti glasnim okoljem, sem se odločil za profesionalno izdelavo čepkov za zaščito sluha... Po meritvah in odtisu so mi v AudioBm izdelali čepke izrecno za moje potrebe in karakteristike... Sem bil malo skeptičen, če bo to delovalo v praksi, sedaj po več preizkusih pa sem navdušen. Rad bi pohvalil Nino in Klemna za svetovanje in vrhunsko opravljeno delo... Priporočam!
  Pred časom sem bila na pregledu in sem bila zelo zadovljna. Andrej je zelo prijazen, strokoven, vse mi je svetoval in odgovoril na vsa vprašanja. Vsem, ki imate težave s sluhom toplo priporočam Audio BM.
  Videl sem novi slušni center v središču Ljubljane in vstopil. Slušni akustik se je zelo zavzel. Brezplačno mi je izmeril sluh in razložil stanje. Na srečo je še v mejah normale. Priporočam jih za preverit sluh saj nimajo čakanja.
  Gospod Luka je izredno strokoven, profesionalen a hkrati preprost in dostopen. Človek se dobro počuti,ker vidiš da si je vzel čas, da ti svetuje, ni vsiljiv, spoštuje tvoje mnenje. Vzame si dovolj časa zate, odgovori ti na vprašanja. Z veseljem bom enkrat na leto prišla na kontrolo! Priporočam!!
  V Audio BM v Novem mestu je bil gospod zelo korekten, vse mi je razložil, vedno mi je bil na razpolago in bil zelo prijazen do vseh strank, ki so prišli v pisarno v istem času kot jaz.Všeč mi je bil, ker ni bil vsiljiv in mi je dal dovolj časa, da sem testiral aparat. Tudi z aparatom sem zelo zadovoljen, res hvala za vse!Tone
  V poslovalnico sem prišla z namenom, da se pozanimam glede čepkov za ušesa, ki se uporabljajo za zaščito sluha pred glasno glasbo. Akustik Aljaž si je vzel čas zame, mi izmeril sluh in mi strokovno svetoval glede zaščite sluha in izbire modela.S čepki Party Plug sem zelo zadovoljna in jih priporočam vsem, ki veliko hodite na koncerte ali v klube, saj je sluh vredno čuvati.
  Hvala za odlično opravljeno storitev v realnem času. Posebna zahvala za dodaten trud pojasnjevanje 83 letniku in dosežene pričakovane rezultate. Z veseljem v boljši sluh in podporo z petletnim zavarovanjerm.L-p hvala Miran žitnik
  Zelo priporočam, hiter in kvaliteten servis, ter osebje. Zelo zadovoljna.
  Pozdravljeni.Imam nov slušni aparat. Seveda se ga še privajam, a slušnost je vsak dan boljša, tudi radio in TV delujeta spet "normalno". V naravi pa slišim veselo žvrgolenje ptic. Akustiku g. Aljažu Peternel se zahvaljujem za strokovno in izčrpno razlago ter potrpežljivost in prijaznost!Hvala in še veliko uspehov pri vašem delu.Ana O.
  Danes sem po predhodnem preizkušanju obeh slušnih aparatov dokončno opravil nakup plačilo v centru Vič.V vsem času preizkušanja sem vedno ugotavljal nekaj novosti pri poskusni uporabi slušnih aparatov. Za to je z vestnim delom in strokovnimi nasveti poskrbel g. Luka Gartner, človek, ki s svojim načinom pristopa do nas, ljudi z zmanjšano slišnostjo kaj kmalu osvoji.V vsem čsu preizkušanja slušnih aparatov sem se vedno z velikim veseljem vračal v slušni center saj sem se, tako kot majhen otrok hoditi, sam učil uporabljati slušna aparata.Ja, res je bilo nepojmljivo poslušati in nato izvajati nasvete g. Luke Gartnerja, strokovnjaka in učitelja, ki me je s svojim delom očaral in osvojil. Neprecenljiva H V A L A !Vedite: Moja ocena in mnenje več velja kot mnenje pretežne večine uporabnikov slušnih aparatov. Naj povem:Pred dobrima dvema letoma sem namreč pri neki drugi firmi kupil slušni aparat, ki sem ga uporabljal do sedaj. V vsem času sem se skoraj tedensko vračal v ta slušni center zaradi nastavitev ali popravila. Bilo mi je zelo težko. Ne toliko zapravljenega denarja za slab, neuporaben slušni aparat kot spoznanja, da bom moral poiskati drug način za željeno povrnitev mojega sluha.Sedaj, ko mi je to dejansko uspelo lahko, z vsem spoštovanjem do firme Audio BM, vsakemu bodočemu uporabniku toplo priporočim, da si naj poišče potrebno in željeno pomoč pri podjetju Audio BM. Ne boste slušne aparate samo plačali ampak tudi sluh se vam bo povrnil - slišali boste!!!
  Zelo zadovoljni z izdelavo čepkov po meri, ki našemu malčku pomagajo pri tem da se sluhovod ne moči.
  Prijazno, informativno, strokovno in prijetno.Toplo priporočam.
  U prostor Audio BM slušnog centra u Ptuju došao sam iz Hrvatske, radi nabave slušnog aparata, nenajavljeno, i bio sam vrlo iznenađen jednim vrlo stručnim, profesionalnim i osobnim prijateljskim odnosom g. Kevina prema meni kao pacijentu i korisniku usluge. Zahvaljujem se g. Kevinu na stručnoj usluzi i radujem se daljnjoj suradnji.
  Audio BMGluhost prihaja počasi, skoraj neopazno. Dolgo časa se niti ne zavedamo, da postajamo gluhi. Dokler ne ugotovimo, da vedno teže razumemo, kaj ljudje ‘momljajo’. Slišimo jih, a ne vemo natančno kaj hočejo povedati. Obisk pri slušnem centru lahko olajša stike z ljudmi. Pri Audio BM v Mariboru vam svetujejo, kateri slušni aparat bi bil za vas najbolj primeren. Jurij in Marija si vzameta čas za pogovor in strokovni nasvet. Priporočam.
  Zelo smo bili zadovoljni. Mama koncno spet slisi🤗. Velika hvala Aleksu za vso pomoc in potrpezljivost.
  Letos sem po sedmih letih zamenjal slušni aparat z novim - Unitron. Tako kot vsa leta dosedaj mi je svetoval akustik Matej Koren - vedno prijazen, strokoven, empatičen in ustrežljiv. Prav on ima zasluge, da sem se pred sedmimi leti odločil za Audio BM. Poslovanje Slušnega centra Celje je vzoren primer dobre prakse. Kar tako naprej.
  Pred enim letom je moja 90 letna mama kupila slušni aparat v Audio BM centru v Šempetru pri Gorici. g. Andrej ji je zelo korektno in prijazno svetoval nakup aparata Unitron, s katerim je mama zelo zadovoljna in ga brez težav samostojno uporablja. Danes sva bili na rednem letnem kontrolnem pregledu. g Andrej je aparat očistil, ponovno nastavil in zamenjal obrabljene dele, strokovno in prijazno. Najina izkušnja z nakupom slušnega aparata Unitron in obiskom slušnega centra Audio BM v Šempetru pri Gorici je zelo dobra. Priporočam.
  Gospod Kevin najboljši slušni akustik.
  Zelo učinkovito in dobro razloženo. Priporočam vsem
  Naša mama je že dolgoletna in izkušena uporabnica slušnih aparatov. V preteklosti smo aparate kupovali pri konkurenci, kjer pa niti približno nismo bili deležni prijaznosti, profesionalnega odnosa, ustrežljivosti ter storokovnosti, ki smo jo prejeli v Audio BM slušnem centru na Jesenicah. Akustik Aleksandar je oseba, ki opravlja svoje delo več kot odlično. Čuti se srčnost, pripravljenost pomagati in seveda tudi strokovnost na področju. Žal nam je, da že prej nismo vedeli za vaš slušni center. Mama je z aparati zadovoljna, najbolj pa je navdušena nad akustikom in njegovim pristopom. Vse pohvale!!! Priporočamo naprej! Se vidimo! 🙂
  Vse super. Pohvale zaposlenemu za velik trud in pomoc strankam.
  Moja mama je s starostjo postala naglušna, zato sva se odločili za slušni aparat. Po pregledu sva se odločili za obisk v audio BM centru, kjer sva dobili gospodiča Roka za svetovalca. Rok se na svoje delo spozna, je strokoven in ima potrpljenje za delo s starejšimi oziroma naglušnimi osebami. Hvala Rok, ker ste moji mami dal spodbudo in bo slušni aparat uporabljala, čeprav je imela odpor do njega.
  Aljaž is very professional. He explained me everything in understandable manner. Also he adjust my Sonic 60 very well. I am very sattisfied with the service of AUDIO BM and Aljaž.
  AUDIO BM priporočam vsem, ki imajo težave s sluhom in potrebujejo slušni aparat. Zelo lepo je predstavljeno vse , kar je v zvezi s sluhom in slušnim aparatom.
  Zelo sem zadovoljen s storitvami AudioBM centra Koper, še posebno z odnosom in strokovnostjo g. Davida, ki mi je vedno na razpolago, če imam kakšno težavo. Pravkar sva izbrala že drugi komplet slušnih aparatov, ki za sprejemljivo ceno odlično rešujejo moje slušne težave.Igor Kralj
  Ob prvem srečanju sem dobil občutek da je G. Bele res strokovnjak za svoje področje in mi je dobro svetoval glede sluha. Zelo prilagodljivi in res se spoznajo na svoj poklic. Če so kakšni problemi, se da vse urediti takoj, že naslednji dan oz isti teden. Priporočam vsem ki imajo kakršnekoli težave s sluhom.
  Zelo prijazno osebje. Vzamejo si čas in ti vse razložijo kar te zanima Zelo priporočam
  Izredno zadovoljen slušnim aparatom in delom slušnega akustika Žige. Vedno na uslugo in zelo prijazni. Hvala za vse.LP Bojan
  Sem zelo zadovoljna. Gospod Luka je prijazen in strokoven in ve, kaj človek potrebuje. Vsem priporočam: pojdite na Vič.
  Glede g. Primoža, se ne bi rada ponavljala, kar se tiče njegove vsakokratne strokovne podkovanosti in ustrežljivosti. Sem pa zelo razočarana, ker ni možnosti, da namesto petih zvezdic, njegov trud označim z desetimi.
  Izpolnili so vsa moja pricakovanja
  Estuvimos con mi mamá en Audio BM en Kranj en abril, cuando visitamos Eslovenia, para comprar nuevos audífonos. La atención fue EXCELENTE, gran profesionalismo, empatía y mucha paciencia para explicarnos todo. Estamos agradecidas!
  Pozdravljeni.Po preizkusni dobi uporabe slušnega aparata, sem se odločila za nakup Unitronovega aparata Moxi. Izredno sem zadovoljna s kvaliteto zvoka, praktičnostjo in prijetnim nošenjem aparata.Zelo bi pohvalila akustika Andreja iz poslovalnice v Šempetru pri NG. Z njegovo strokovno pomočjo, potrpežljivostjo in prijaznostjo, sem izbrala slušni aparat, ki mi omogoča vso kvaliteto normalnega sluha, za katero sem bila pred tem prikrajšana.Priporočam tako mladim kot starejšim.Hvala za vse.Libuša Kos
  Sem zadovoljen uporabnik vašega slušnega aparata
  Odlična izkušnja! Prijazni in strokovni.
  Imam res posebno izgubo sluha,tinitus in hiperakuzijo.Zelo zadovoljna z obravnavo.Vse pohvale g.Mateju Koren,ima veliko znanja.Rosvita👍
  Zelo zadovoljen s kvaliteto izdelave čepkov za ušesa in strokovnim odvzemom mere s strani akustika Primoža. Toplo priporočam!
  Zahvaljujem se g.Oleniku za prijaznost, strokovnost in potrežljivost pri preizkušanju slušnih aparatov. Zelo priporočam vsem, ki se srečujete s slabšim sluhom. Zdaj lažje komuniciram in spet slišim že pozabljene zvoke.
  Super, vse dobro, vljuden sprejem, odlična razlaga in navodila.
  Pozdravljeni!Za mojo mami sem urejala postopek za pridobitev slušnega aparata. Pri iskanju izvajalca me je takoj pritegnila vaša spletna stran, kjer so vsi postopki razumljivo razloženi. Tudi prvi vtis ob prihodu v vašo enoto v Kranju je bil zelo pozitiven, zahvaljujoč g. Binetu, ki je na enostaven in razumljiv način razložil delovanje sluha in samega aparata. Najbolj me je pa pozitivno presenetilo vaše zaupanje, saj v primerjavi z nekim drugim izvajalcem, kjer je prvič 14 dni testirala aparat ni bilo potrebno izročiti nobene akontacije. Vaša prednost je tudi skrb za varnost po nakupu aparata, saj pri vas lahko aparat zavaruješ, podaljšaš garancijo ipd., kar človeka obvaruje pred večjimi stroški popravila. Upam da bomo tudi v prihodnje morebitne težave reševali brez težav. Janja Sajovic
  Zelo prijazni,ustrežljivi,pripravljeni pomagati in strokovno svetovati .Z aparatom zelo zadovoljen ,priporočam poslovalnico Maribor,zelo dobre izkušnje.Pohvala celotni ekipi poslovalnice MB
  Zelo profesionalni in si znajo vzeti čas ter pozorno prisluhniti težavam svoji strank. Zelo pohvalno!
  Želel bi pohvalit vaso poslovalnico v MS. Pri ponovnem letnem pregledu in servisu slušnega aparata sem bil zelo zadovoljen. Vaše usluge presežejo vsa moja pričakovanja. Gospod Primož pa kot zmeraj prijazen, razumevajoč in strokoven. Zahvaljujem se vam da skrbite za moj sluh. Z vašim aparatom je svet drugačen.
  AUDIO BM sem spoznal, ko sem potreboval čepke za hrup. Čepke uporabljam, ko delam v hrupu. Poleg čepkov mi je Andrej naredil še test sluha in mi vse razložil. Same pohvale iz moje strani. Hvala lepa.
  Zelo vredu svetovanje.
  Nemate nista o slusnomaparatu (izgled, karakter, cijena, boja
  Odlično,že dolgo nisem doživel takega odnosa.Profesionalnost od začetka do konca.Zelo za.dovoljen z izvedbo.Vse spoštovanje za gospoda Luka Gartnerja.Samo tako naprej.Lep pozdrav Zvonimir Perko.
  Zelo zadovoljna z odnosom do strank, s strokovnostjo in načinom dela.Bila sem v več slušnih centrih, vendar vse pohvale Aljažu.
  Prijazni in kvalitetni akustiki z dolgoletnim znanjem. Velika izbira slušnih aparatov.
  Zelo zadovoljni z prijaznostnjo in prilagodljivost zaposlenih.
  Z mojo mamo sva bila v poslovalnici zelo zadovoljna s sprejemom, tolmačenji in prijaznim odnosom g. Jurija. Priporočamo vsem, ki imajo težave s sluhom, da se oglasijo tam.
  Ne vem če znam z besedami dovolj dobro opisati zadovoljstvo nad Audio BM Celje in strokovnim pristopom gospoda Koren Mateja.Brez posebnih pricakovanj, smo jih obiskali z babi, ki ima ze dlje casa tezave z naglusnostjo, od njih pa prisli s pravim slusnim aparatom, ter navdušeni nad strokovnim pristopom, potrpezljivo razlago vseh podrobnosti, prijaznostjo in osebnim pristopom, ki smo ga bili delezni. Iskrene pohvale in zahvala za to! Seveda pa jih toplo priporocam tistim, ki se soocajo s podobnimi tezavami.
  Zelo sem zadovoljna s vašimi storitvami. Akustik Žiga Vlahušić nam je vse lepo razložil na strokoven in prijazen način. Hvala vam!
  Ni se lahko sprijazniti z dejstvom, da si eden od mnogih, ki z leti vse slabše slišijo. A veliko lažje je, če ti ob tem stoji ob strani mlad, prijazen, empatičen in za povrh tudi strokovno odlično podkovan akustik.Poklicni profil Luke Gartnerja (AUDIO BM, Ljubljana, Tbilisijska 59) je ravno pravšnji: srednja in višja zdravstvena izobrazba z dodatno pridobljenimi kvalifikacijami (licencami) iz akustike, vešč pa je tudi dela z računalnikom. Težko, če sploh, se najde strokovno vprašanje, na katerega ne bi znal odgovoriti.Njegovo spretno, tudi jezikovno neoporečno komuniciranje je vljudno, pozorno in nadvse potrpežljivo. Preseneča z izvrstnim spominom, predvsem pa s celostnim pogledom na vsakega posameznika kot enkratno kompleksno, zapleteno psihofizično celoto. Vsakomur poskuša ustreči.Vsak obisk pri akustiku Luki je prijeten, naravnost poživljajoč dogodek!Helena G.
  Vrhunsko.Zame, ki še nikoli prej nisem imel izkušenj z uporabo slušnih aparatov je bila sprva pomembna informacija in strokovna razlaga, da se bom moral navaditi na zvoke, ki jih že nekaj časa nisem zaznaval. Temu je sledilo nekajmesečno privajanje in prilagajanje mojim individualnim potrebam.V začetku direktor podjetja in kasneje akustik Luka, sta mi ves čas nudila vso strokovno in tehnično podporo, kar opravljata vrhunsko. Predvsem pa sem bil vedno obravnavan kot ena od mnogih dobrodošlih strak, za katere se je vredno potruditi po najboljših močeh.Tudi po letu dni uporabe in potrebe po manjših modifikacijah se ni nič spremenilo. Še vedno VRHUSKO.Miran
  Gospod Vlado je res legenda, vse lepo razloži, pove in svetuje, da ga lahko tudi naglušna oseba razume👍👍
  Moj prvi slušni aparat sem pri Audio BM kupil pred približno osmimi leti. V tem času sem se večkrat vrnil k njim, kupil baterije, vsake toliko so mi pomagali z manjšimi prilagoditvami, kupoval sem predvsem baterije. V vsem tem času sem imel le eno popravilo, pravzaprav temeljito čiščenje slušnega aparata, ki so ga opravili v pol ure. Ko sem se pred nekaj tedni odločil za nakup drugega slušnega aparata sem se seveda oglasil pri njih. Opravili so meritve, mi uredili pregled pri specialistu in nova slušna aparata sem dobil na dvotedenski preizkus. No, po dolgih letih uporabe slušnega aparata, sem postal kar izkušen kupec z jasnimi cilji in željami. Mogoče bi kdo temu rekel tudi tečen 🙂 Ko sem se ob zaključku preizkusne dobe vrnil, mi je Luka, njihov akustik, prijazno prisluhnil, pojasnil vse potrebno in predlagal ustrezne rešitve. Slušni aparat so v popolnosti prilagodili mojim potrebam. Zvok je sedaj še boljši, pri nižji glasnosti bolj razločen in lahko rečem, da so mi omogočili, da v celoti izkoristim vse prednosti tehnološkega razvoja zadnjih let.
  Pohvalno! 😉
  Najprej želim pohvaliti g. Aleksa, ki se več kot očitno spozna na svoje delo. Priznam, da sem imela drugačno idejo kako vse skupaj poteka, bila sem bolj skeptična. No, v Audio Bm na Jesenicah smo bili deležni prijaznosti, strokovnosti, topline predvsem pa veliko razumevanja. Sledili smo navodilom g. Aleksa in mama je prezadovoljna s svojimi novimi aparati. Priporočam!!!
  Prijazno osebje, hitri in učinkovite storitve, kvalitetni slušni aparati ter dodatna oprema.
  Za očeta Legat Franca smo pri Aleksandru kupili slušni aparat. Vse pohvale Aleksandru in podjetju, oče je zelo zadovoljen. Kar tako naprej.
  Izkušnjo s centrom audio BM imam tako jaz, kot moj oče zelo dobro. Ne znam opisati z besedami srečo, ki sem jo po dolgem času videla na obrazu mojega očeta, ko je končno dobil slušni aparat s katerim je zelo dobro slišal in se končno rešil nadležnega piskanja starega slušnega aparata. Izredno sva hvaležna g. Andreju za vso strokovno pomoč, prijaznost, razumevanje.Audio BM slušni aparati v Šempetru pri Gorici resnično priporočam vsem, ki iščete kvaliteten slušni aparat. G. Andrej vas, verjemite ne bo razočaral!Še enkrat iskrena hvala g. Andrej.
  Vse super na vrhunskem nivoju👍
  Zelo zadovoljna z odnosom in strokovnostjo. Še posebno bi pohvalila g. Bineta.
  Matic je super, zelo razumljivo, natančno in nazorno je predstavil aparat in njegovo delovanje. Je prijazen in zelo komunikativen. Z aparati sem zelo zadovoljna in spet lahko normalno živim kot prej. Najlepša hvala, toplo priporočam vsem AUDIO BM👍😉😍😍😍
  Priporočam. Strokovni in prijazni.
  Iskrena hvala g. Primožu za profesionalen, pozitiven odziv in pomoč pri iskanju slušne induktivne zanke, katero smo potrebovali pri organizaciji dogodka. Brez pomoči g. Primoža dogodka ne bi izpeljali v tako pozitivni meri, kot nam je to uspelo z njegovo pomočjo. Prav tako zahvala, da ste si vzeli vaš čas in nas poučili o pomenu in uporabi le te, katera pa seveda prinaša številne prednosti. HVALA!
  Moja teta je z aparatom zaenkrat zelo zadovoljna.Matic je preprosto profesionalno razložil delovanje aparata.Profesionalni topel odnos do stranke.Le tako naprej. Hvala
  Vse pohvale, g. Matej je izredno prijazen, strokoven. Mami je s slušnim aparatom zadovoljna. Priporočam obisk poslovalnice.
  Prijazni in vse OK !
  Gospodu Binetu Kotniku se s taščo zahvaljujeva za čas, strokovnost in odlično izbiro slušnega aparata. Čudovita izkušnja in z največjim veseljem vas bova priporočili.
  Starata je potreboval nov slušni aparat, zato smo se obrnili na AUDIO BM v Šempetru. Zelo prijetna izkušnja - izredno prijazni, uslužni. S pomočjo in nasveti g. Andreja sva hitro uredila vse potrebno.
  Zelo zadovoljen, z njihovim svetovanjem, korektnim poslovanjem, srčnostjo, zavzetostjo, dostopnostjo. Vse pohvale gospodu Kevinu, za srčno dostopnost do pacientov.
  Z nakupom slušnega aparata v AUDIO BM sem zadovoljen. Imel sem možnost testiranja prav tako je osebje prijazno in strokovno, kar me je tudi prepričalo v nakup.
  Z odnosom do strank in strokovnostjo akustika Albina Kotnika sem zelo zadovoljna.
  Zelo prijazni in ustrežljivi, vedno sem zadovoljna.
  Vse možne pohvale za opravljeno storitev
  ZELO ZADOVOLJEN SEM Z FIRMO AVDIO BM IN TUDI Z AKUSTIKOM MATEJEM Z KATERIM SAM SODELOVAL ZELO KOREKTNI IN VLUDNO PRIJAZNI TER TOČNO PO DOGOVORU IZDELANI APARATI, KI SO MI OLAJŠALI KOMUNICIRANJE Z DRUŽINO IN OSTALIM SVETOM. PRIPOROČAM VSEM Z PROBLEMOM SLUHA, DA SE OBRNEJO NA AVDIO BM !
  Zelo sem zadovoljna z vsem kar sem potrebovala, zelo lepa razlaga, pomoč in na splošno lepa hvala. Priporočam obisk, ko ga kdo potrebuje.
  Spoštovani gospod Aljaž...Kar dolgo je trajalo da končno napišem mnenje...Zelo sem bila zadovoljna z vašim delom- z odnosom in profesionalnostjo...Aparat uporabljam občasno ker me začnejo srbeti ušesa- ampak služi mi dobro kadar ga uporabim...Želim vam vse dobro in ostanite takšen -,,profi,, v poslu. Lp
  V slušni center AUDIO BM Ptuj sem spremljala mamo, ki je stara 90 let. Akustik Kevin je obe navdušil s prijaznim in spoštljivim odnosom do starejših ljudi. Mami je strokovno in hkrati na enostaven način razložil delovanje slušnega aparata ter ji pomagal izbrati za njo primeren slušni aparat, ki ga že samostojno uporablja kljub njeni starosti, za kar gre zahvala Kevinovi potrpežljivosti pri vajah za uporabo aparata. Je zelo zadovoljna ker spet bolje sliši.Hvala gospod Kevin Glavica.AUDIO BM Ptuj je tudi lahko dostopen , saj je parkiranje možno pred vhodom centra.
  Hitro in korektno
  Vsi v ekipi so zelo strokovni, ustrežljivi, prilagodljivi in prijazni do starejših ljudi. Hvala. Priporočam.
  Pozdravljeni,Slabo slišite ? obiščite Audio BM,tam vam bodo pomagali ,pravi ljudje na pravem mestu.Sem zelo zadovoljna z slušnimi aparati,lahko samo rečem hvala in vam zaželim veliko uspehov.
  Zelela bi pohvaliti gospoda PRIMOZA Stareta. Profesionalen, strokoven, predvsem pa potrpezljiv in dostopen. Z ocetom sva vec kot pol leta hodila na preglede in testirala (oce) razlicne slusne aparate. Gospod Primoz je uposteval ocetove razlicne izkusnje z uporabo aparatov in mu dajal stevilne nasvete glede samega rokovanja z njimi. To je pocel korak za korakom, razlagal je jasno in razumljivo, nikoli nismo imeli obcutka, da kaj vsiljuje, nasprotno - pridobil si je nase zaupanje, oce je bil s celotnim postopkom izredno zadovoljen in na koncu smo se seveda odlocili za najprimernejsi aparat, ki ocetu omogoca, da nas spet slisi oz. se lahko vkljucuje v pogovore. Se enkrat HVALA Primozu za vso podporo!! Vsekakor ga priporocamo naprej! Le tako dalje!
  Prijaznost,odzivnost,koristni nasveti.
  Deležna sem bila prijaznega in profesionalnega odnosa. Kljub začetnemu odporu do aparata, so mi pomagali, da sem aparat sprejela in se potrudili, da sem izbrala sebi najbolj primernega. Audio Bm priporočam vsem, ki imajo težave s sluhom.Gospe Mariji sem hvaležna za vso pomoč in podporo.Katja Volmajer
  Zelo dobra komunikacija. Uskužbenec zelo prijazen do moje babice, vse jasno in po potrebi večkrat razloženo. Hitro in kvalitetno delo.
  Prijazen sprejem, vsa navodila so bila jasno predstavljena. Kadar sem imela vprašanja ali težavo, so mi bili vedno na voljo. Zadovoljna sem, ker sem izbrala to firmo.
  Iskrena hvala ge. Mariji, ker je pomagala mami s svojo strokovnostjo in prijaznim pristopom pri izbiri slušnega aparata. Obiščite jih, ne bo vam žal!
  Zelo zadovoljna z razlago, ponudbo, ustrežljivostjo. Aljaž si je vzel čas, odgovoril na vsa moja vprašanja, mi svetoval in pomagal pri odločitvah. Hvala
  Ko so mi v ušesa prvič vstavili slušne aparate se mi je spremenil svet. Zaslišal sem zvoke, ki jih še do takrat nisem nikoli slišal in to mi zelo veliko pomeni. Hvala vsem delavcem še posebej pa bi se rad zahvalil gospodu Kevinu Glavici. Če imaš težave z sluhom hitro v AUDIO BM skoči!
  Izredno prijazen pristop do strank. Vse razloži in na vsa vprašanja odgovori z veliko mero potrpežljivosti. Moje pozitivne izkušnje so nad pričakovanji. Priporočam vsem, ki potrebujete slušni aparat.
  Smo zelo zadovoljni, prijazno osebje, ažurni..same pohvale!
  Najlepša hvala g. Aljaž PeternelZ veliko strokovnosti in razumevanja, po nakrajši poti sva prišli do najboljše rešitve za moj sluh.Strokovno in brezplačno merenje sluha ter skrbna izbira slušnih aparatov po specijalističnem pregledu...Hvala lepa še enkrat g. Aljaž in Vas priporočam vsem...
  Sem super zadovoljen,Vlado je zelo prijazen in strokoven, vse razloži in svetuje.Priporočam ga tudi drugim.
  Zelo sem bila zadovoljna s strokovno razlago g. Aleksandra ter njegovim pristopom do starejše pacientke. Prijaznost in strokovnost na visoki ravni. Priporočam obisk te poslovalnice, stranke bodo zadovoljne.
  Zelo sem zadovoljen z odnosom in strokovnostjo g. Kotnika, ki je vplival in me prepričal za nakup aparata v vašem centru
  Pred sedmimi leti se je žena z težavo odločila za slušni aparat pa vendar so jo prijazno prepričali,da to ni nič takega da bi se moral človek sramovat.V službi je vedno delala v ropotu nato so nastale posledice,ki so trajne neozdravljive.Z pomočjo slušnih aparatov,ki jih je nastavljal g.Jurij sedaj bolje sliši. Hvala g. Juriju za dobro opravljeno delo priporočam vam , da tudi vi obiščete ta slušni center AUDIO BM z prijaznim osebjem. Lp.
  Slušni center so ljudje, ki v njem delajo.g. Žiga s svojim delom - odnosom, kako me je najprej poučiu o slušnih aparatih in nato nastavil aparat, da se je z njim moje slišanje in razumevanje pogovorov močno izboljšalo, zasluži samo pohvalo. Glede na to, da sem pred odločitvijo o nakupu slušnega alarata testiral aparate pri več ponudnikih in sem se odločil za aparat pri AUDIO BM Brežice, vse pove o slušnem akustiku.
  Moja izkušnja z Audio BM slušnim centrom je odlična. Predvsem bi rada pohvalila strokovnost in dobro razlago glede uporabe aparata, zelo hitro odzivnost in prijaznost g. Korena. Sama sem se za slušni center Audio BM Celje odločila na podlagi pozitivnih izkušenj drugih uporabnikov in veseli me, da lahko odlično mnenje in izkušnjo podam tudi sama.
  Z obravnavo v poslovalnici Celje smo bili zelo zadovoljni. Oče, ki je potreboval slušni aparat, je bil deležen res kvalitetne in celostne obravnave. Gospod v poslovalnici se je popolnoma prilagodil njegovemu stanju in po drugem obisku moj oče zopet "sliši". Vse pohvale.
  Zelo sem zadovoljna s čepki za ušesa proti hrupu, ki ste mi jih po meri naredili v vašem centru v BTC po solidni ceni, pozdrav, Neja Miklič, Grosuplje
  Tukaj mama osebe, ki je lastnica tega računa. Že 5 let sem vaša stranka, aparat sem že 2 krat izgubila zaradi mask in vedno ste mi bili na voljo za pomoč. Zdaj imam končno spet celega in želim, da bi mi dolgo držal. Z vašimi strokovnimi uslugami sem bila vedno zadovoljna. Sem zelo hvaležna.LPMarija Šeško Lep
  Very helpful, kind and professional service. I had the feeling, that I am taken care of very individually. I totally recommend.
  Po tem ko sem bil nezadovoljen pri konkurenci sem se odločil , da poizkusim pri AUDIO MB CELJE. Bil sem zelo presenečen nad prijaznostjo, strokovnostjo in zavzetostjo pri sodelovanju z mano. Gospod Koren lahko svetuje in pomaga samo, če dobi jasne povratne informacije od nas, uporabnikov. Po preizkusu različnih slušnih aparatov sem se odločil za enega, ki mi zaenkrat najbolj odgovarja. Na dolgi rok pa mislim, da bova tega lahko še nadgradila. Z g. Korenom in slušnimi aparati AUDIO MB sem zelo zadovoljen in jih priporočam vsem ki imajo tovrstne probleme.
  Primerno za pregled in nasvet
  Zelo profesionalen pristop do strank, prilagodljivi, ustrežljivi in vztrajni - priporočam
  Prijazno in strokovno.
  Kvalitetna storitev, prijazni svetovalci, strokovni
  Strokovno svetovanje, ekspresno reševanje problemov, izgube aparata...Alex hvala ti.
  Izjemno prijazni in strokovni. Mama je super zadovoljna z aparati. Vse pohvale Aleksu in le tako naprej.LpKarin
  Odlična izbira, strokovnost in prijaznost. Zelo zadovoljen in uporabnik modela Sonic.
  Acquistati auricolari Unitron Blutooth a Koper Capodistria il 12.05.22, siamo stati accolti dal primo momento in modo eccellente dal tecnico David che ci ha accompagnato passo a passo nella scelta dell'apparato migliore partendo senza nessuna forzatura di nessun tipo verso il prezzo più alto ma proprio dalla base in modo che ci si possa sentire d'acquistare il prodotto più idoneo a noi stessi, ci ha spiegato tutte le varie dinamiche dell'udito e del cervello che si intersecano nel momento in cui si perde il senso e di come e quanto questo possa essere recuperato nel tempo, e quanto un apparecchio può servire, il tempo di prova dell'auricolare è di 3 mesi con visite calendarizzate in modo da capire bene le sensazioni che si provano nel periodo ed eventualmente cambiare le varie configurazioni per arrivare fino a quella ad hoc, devo dire che la professionalità che abbiamo trovato è stato da 10 e lode.Consiglio vivamente il centro AUDIO BM di Capodistria vicino al porto ed al parcheggio.Maria Gregoric
  Priporočam obisk prodajalne s slušnimi aparati! Počutim se bolje, saj zopet slišim, tisto kar prej nisem.
  Audio BM je mojemu dedku pomagal nazaj do dobrega sluha. Odlična izkušnja za mene kot spremljevalko in dedka kot uporabnika. Akustik Matej se res potrudi za svoje stranke.
  Okoli 40 let že igram na bobne in ker v mladosti, ko smo začenjali, nismo bili dovolj ozaveščeni o primerni zaščiti sluha, imam sedaj delno okvaro sluha na obeh ušesih. Da bi ohranil sluh vsaj na trenutne nivoju, sem se po priporočilu kolega, ki je DJ odločil, da obiščem AUDIO BM v ljubljanskem BTC. S Klemnom sem skomuniciral termin in osnovne podatke, sprejela pa me je Nina, ki je opravila natančen pregled in naredila odtise sluhovodov. Sodelovanje z obema je bilo odlično, prijaznost in strokovnost na vrhunskem nivoju. Sedaj ima profi čepke z ustreznimi filtri, ki ščitijo moj sluh pred nadaljnjimi poškodbami. Na vajah in špilih lahko glasno nažigamo, a me to več ne skrbi, tudi po glasni vaji me več ne boli glava in mi ne piska v ušesih. Toplo priporočam vsem kolegom muzičistom, da obiščejo AUDIO BM v BTC-ju ali v kakšni drugi poslovalnici, kjer vam bodo izdelali profi zaščito za vaš sluh, da vam bo ta še dolgo dobro služil. Tudi sam jim bom v kratkem ponovno obiskal, da mi bodo izdelali še nove slušne aparate. O tem pa več takrat! Keep on Rocking!
  Zelo sem vesel in zadovoljen da sem vas obiskal. G. Žiga je bil v veliko pomoč. Hvala vam!
  Letos sem zamenjala slušni center in sem končno zadovoljna. G. Luka je res visoko usposobljen, ve, kaj dela in takoj razume, kje so težave. Res obvlada. Končno razumem, kaj kdo govori. Toplo priporočam!
  Zelo prijazen, potrpežljiv in strokovno podkovan z nasveti in priporočili g. David. Res si zaslužimo ;; naglušni; tako osebo na takšnem delavnem mestu.
  Zelo zadovoljna, profesionalen odnos. Hvala
  Super svetovanje, prijazno osebe,
  Iskrena hvala za prijazno in izredno potrpežljivo delo z očetom, ki slabo sliši na levo uho. Nad slušnim aparatom je navdušen, prav tako pa nad visokim nivojem obravnave. Žiga se je izkazal tako s strokovnostjo, kot s pristopom in nam dal še veliko koristnih informacij. Zelo zadovoljni, priporočamo!
  Zelo zadovoljen s storitvami in profesionalnostjo, ter prijaznostjo gospoda Primoža Stareta.Darko Š.
  Zelo prijazen in ustrežljiv gospod Vlado. Vloži veliko truda, da je stranka zadovoljna.
  Hvala g. Andreju iz AVDIO BM Šempeter, ker je zelo prijazen. Z nasveti in napotki me je seznanil kako moram uporabljati slušne aparate. Zelo sem zadovoljna, saj sedaj nimam več težav.V prihajajočem letu 2023 pa želim veliko srečnih in lepih trenutkov. SREČNO
  Profesionalnost, prijaznost in pomoč stranki. Zelo zadovoljen z izkušnjo, priporočam obisk pri Maticu (Audio BM center Novo mesto).
  Profesionalnost in prilagodljivost...
  Mama je zelo zadovoljna z slušnimi aparati. Priporočamo vsem.
  Mama je bila izjemno navdušena nad profesionalno obravnavo.G. Jurij vaša strokovnost, srčnost, umirjenost in potrpežljivost so resnično vredni občudovanja. Iskrena hvala vam za vse.Toplo priporočam vsem.
  Izredno zadovoljna s sprejemom s strani g.Primoža,razlago,s skrbjo,da bi mi slušni aparat delal čim manj preglavic.Kadarkoli sem se lahko oglasila,vedno bil pripravljen pomagati,svetovati.Edino kar je,da se se sama moram sprijazniti z dejstvom,da rabim slušni aparat.
  Izredno profesionalni in si znajo vzeti čas ter pozorno prisluhniti težavam svoji strank. Zelo pohvalno!
  Že ob vstopu v prostore slušnega centra na Ptuju sem doživela nepozabno dobrodošlico gospoda Kevina, ki mi je posvetil dovolj časa, da sem lahko spoznala, kako nujno je, da začnem uporabljati slušna aparata odlične kakovosti.Hvaležna sem mu za njegovo strokovno razumljivo razlago, za njegov srčnen pristop.Prav gospod Kevin je tista oseba, ki me je popeljal v nov svet slišnih spoznanj in zaradi tega njegovo delo ocenjujem za najvišje ocenjeno stopnjo zadovoljstva.
  Zelo prijazno in strokovno svetovanje g.Vlado
  Zelo sem zadovoljen z Žigatom v slušnem centru Brežice.Očetu je odlično svetoval pri izbiri slušnega pripomočka, bolje sliši in razume. Hvala!
  G. Luka mi je zelo hitro nastvil nova slušna aparata in poučil rokovanja z njima. Zelo zadovoljna. Marina
  AUDIO BM so sem me pregledal in je bil zelo prijazen pa sem še kupil čepke za uho za spati pa somi zelo pomagali priporočam jih če imate težave z ušesih in da greste na pregled
  Gospod Andrej je prijazen, se posveti sleherni osebi in je zelo strokovno podkovan. Poskuša razumeti situacijo ljudi, ki jih ima pred seboj, ter prilagoditi delovanje slušnih aparatov glede na potrebe osebe. Svoje delo odlično in potrpežljivo opravlja. Slušni aparati katere zastopa resnično izboljšajo sluh ter izboljšajo kvaliteto vsakodnevnega življenja. Priporočam vsem, ki imate težave s sluhom. Hvala Gospod Andrej.
  Prijaznost, strokovnost in profesionalnost. Za vzor, kako je potrebno delati!
  S storitvijo smo bili zelo zadovoljni. Še posebno bi pohvalili g. Davida za strokovno pomoč, ustrežljivost in prijaznost.
  Z storitvijo sem zelo zadovoljen in priporočam vsem.LP
  Za nakup drugega slušnega aparata v firmi Audio BM slušni center Novo mesto sem se odločil, ker z g. Maticem Beletom zelo dobro sodelujem.Je zelo iskren in strokoven.Zelo dobro zna pojasniti kaj je za mojo naglušnost najbolje.Zelo vljudno pojasnjuje in odgovarja na postavljena vprašanja.Drži se dogovorov in se prilagaja sranki.Priporočam ga vsem svojim znancem
  Zelo prijazno osebje in kakovosten servis.Hvala vam
  Spremljala sem mamo. Svetovalec Kevin je nazorno in razumljivo razložil uporabo slušnega aparata in vse v zvezi z njim. Na mamina kasnejša vprašanja je zelo potrpežljivo in strpno odgovarjal, kar je vredno hvale.
  Odnos zaposlenega do stranke zelo korekten, pripravljen pomagat z nasveti. Prijazen, strpen, skratka super!
  Pozdravljeni!Moja pot do slušnega aparata je trajala zelo dolgo let. Od mladosti poškodovan sluh od enega zdravila, se mi je le-ta z leti samo slabšal. Pred skoraj desetletjem sem se le opogumil in si rezerviral termin zdravniškega pregleda pri specialistu ORL. Po pregledu sem dobil nasvet, naj si čim prej preskrbim slušni aparat. Poiskal sem nekaj ponudnikov slušnih aparatov, nisem se ogrel za nobenega ponudnika. Pred leti sem obiskal spet eno samoplačniško ambulanto ORL, tam sem bil deležen prav grdih očitkov, ker slabo slišim in danes je vendar veliko kakovostnih aparatov, ki so nosljivi, koristni in skoraj nevidni. Moj odgovor je vedno bil, da je aprat predrag in da si te investicije ne morem privoščiti. Vmes mi je prijatelj - zdravnik podaril ojačevalec glasu, da se bom lažje pogovarjal in gledal TV. Ko mi je zmanjkalo baterij, sem se nekajkrat oglasil v Avdio Bm Vič in gospod Luka me je vedno prijazno sprejel. Ta prijazen sprejem akustika me je opogumil, da sem si vzel čas in si uredil vse potrebno, da sem stopil do gospoda Luka in danes sem vesel in ponosen, da imam slušni aparat. Še se privajam, če pa je bilo povprečje po deset ur na dan v pripravljalni dobi, pomeni, da sem ga osvojil in hvala gospodu akustiku za njegovo potrpljenje, razumevanje in odlične nasvete. Včasih so rekli, kdor zbira, zbirk dobi. Jaz sem vesel, da sem nekaj let izbiral in dobil tisto, kar sem si želel, aparat ni zbirk, odlično mi služi in sramu, da imam pri mojih letih slušni aparat, ni več. Hvala gospod Luka.
  Peljala sem svojo mami po nove slušalke. Nisem je še videla tako zadovoljne. S strokovnim osebjem je bila ekstremno zadovoljna. Sedaj z veseljem obišče center če ga potrebuje. Nima zadržkov kot jih je imela v drugih slušnih centrih. Navdušena je nad prijaznostjo, razumevanjem in odnosom. Slušni center Audio BM, ji je olajšal sprejeti dejstvo, da ni nič hudega če ne sliši, ne počuti se manjvredne.Tako da HVALA za vse.
  Hvala akustiku za njegovo strokovno pomoč. Presrečen sem da sem se obrnil na vas ker sedaj resnično bolje slisim! HVALA!
  Pozdravljeni,Zelo zadovoljna z obravnavo in g. Luka je pravi strokovnjak. Pripeljala sem tudi taščo, ki pa ga ni mogla prehvalit, kako ima dober občutek za prave nastavitve aparata. Je zelo prijazen in vztrajen, da dobimo pravo nastavitev. .Torej tukaj sva dve zadovoljni stranki. Hvala g. Luka G. . Všeč mi je tudi to, da brez težav dobiš parking , da si vedno obravnavan ob dogovorjeni uri, ni čakanja 👏. Milena in Ivana
  Parkirišče urejeno,prijazno osebje če potrebujete dodatne informacije vam jih posreduje
  Izredno zadovoljna, saj so so strokovnjaki na tem pidrocju, znajo svetovati, ti ponudijo vec razlicnih slusnih aoartov in k njim pomoznim pripomockom, ki ti slisesi svet olajsajo. Zelo so fleksibilni. Vsakemu bom priporocala. Hvala za zaupanje in vso pozornost. Hvala tudi, da ste mi dodelili vasega akustika Denisa.
  Pravi naslov za izboljšanje vašega sluha
  Spoštovani,dovolitemi dabi oceno uslud in odnos do strank od stran Vašega strokovnjaka g.Aleksandra v vaši poslovalnici.Zmoje stane ima 5.00 kod oseba na pravem mestu od začetka mojih potreb pa do zaklučka.Opskrblen je vsim ljudskim vrlinami in vzgoje kod človek in uradna oseba.Hvala
  Odličen servis!
  Ob obisku vaše poslovalnice sem bila zelo presenečna nad akustikom Matej Drnovšek.Namreč ob vstopu v poslovalnico je z nasmeškom toplo pozdravil in sva prešla na težavo v zvezi sluha.Tako obširno in do potankosti mi je razložil ,obenem pa svetoval vaš aparat in pripomočke za vzdrževanje.Imela sem seveda veliko vprašanj na katera je z sproščenostjo in natančnostjo tudi prijazno odgovoril.Lahko rečem ,da je na zelo veliki poti do uspeha.Vesela sem ,da mi je razložil vse kar me je zanimalo.Malo je takšnih uslužbencev z tako pozitivo in prijaznostjo v našem kraju.Obenem mi je polešal dan.LP
  Z obravnavo smo bili zadovoljni. Gospod Primož je zelo odziven in lepo razloži zadeve.
  Minil je dober mesec, odkar uporabljam slušni aparat podjetja AUDIO BM d.o.o. - Koper. Pred tem sem uporabljal njihov za-ušesni aparat. Po meritvah in zaradi dobrih izkušenj se se dokončno odločili za v-ušesni aparat. V ušesih ga imam 10 do 12 ur dnevno. Moja bojazen, da bo kot tujek v ušesu moteč, se ni uresničila. Družina in prijatelji so me pohvalili, da uspešno sodelujem v pogovorih. Ugotavljam, da sem se vse manj zavedal, kako je bila moja komunikacija s svetom ovirana. Z nasveti in razlago strokovnjakov firme AUDIO BM sem zelo zadovoljen. Zato sem tudi svetoval prijatelju, ki ima podobne težave kot sem jih imel jaz, da se pri njih dogovori za srečanje oz. svetovanje.
  Za g. Jurija.
  Andrej je zelo strokoven in prijazen, priporočamo.
  Zadovoljna sem s storitvami v Audio BM, najbolj sem zadovoljna s akustikom Matejem in pristopom do mene. Matej je ena dobra duša, v svojoj struki je prvo človek in pravi profesionalac. Akustik Grega je enako dobar kot Matej. Z aparati sem zelo zadovoljnja, zdaj prvič slišim ptičje petje, šumenje vode, svoje korake in še veliko ostalega. Hvala Mateju, Gregi in cele ekipi AUDIO BM.❤️❤️❤️❤️❤️❤️
  Zelo zadovoljen z izbiro slušnih aparatov. Odnos Luka je zelo korekten in strokovn. priporočam tudi stalim.
  G.MATEJ KOREN AUDIO BM CELJE se odlikuje kot izjemen strokovnjak, poišče najboljše rešitve za stranko, prilagodi se vsaki še tako težki situaciji, poišče optimalne rešitve v praksi, svetuje pri izbiri, uporabi, ravnanju , razloži stranki vse možne načine delovanja in možnost izboljšave, jih v praksi s stranko preizkuša, odpravi vse možne motnje in optimizira stanje. Tako izjemnega človeka srečate zelo redko. Vsem ,ki imate težave , ne odlajšajte obiščite G. Mateja Korena od njega boste odšli zadovoljni... spremenil vam bo življenje .
  Prvič v življenju sem se srečala z naglušnostjo in seveda imela tisoč vprašanj. Gospod Aleks si je vzel obilo časa in potrpežljivosti, nazorno vse razložil. Poleg tega, da se takoj vidi visoka strokovnost je še olikan, spoštljiv in prijazen. Skratka, na Jesenicah imamo najboljšega audio strokovnjaka. Če bom imela še kaj vprašanj, se ne bom obotavljala priti ponovno. Hvala g. Aleks.
  Pridružujem se ostalim ... G. Kotnik je res profesionalen, zna razložiti po zdravi kmečki logiki, da ga lahko razume vsak "teleban" 😉, razloži tudi večkrat, ne da bi mu bilo odveč. Človeka zna s svojo mirno energijo sprostiti na način, da se z aparatom enostavno spoprijateljiš. Nadvse všeč pa mi je bilo, da je bil v prvi vrsti strokovnjak, svetovalec in ne prodajalec 👌. Še enkrat hvala, Bine, 👍.
  Sem zelo zadovoljna.
  Gospod Aleksander je izjemno prijazen, svetuje, vse razloži, tudi večkrat, če je treba, skratka ni primerjave s prejšnjim ponudnikom....res zelo pohvalno
  Prijazno osebje
  Zelo zelo zadovoljna s storitvami v slušnem centru. So nam izdelali čepek za v vodo tako hitro. Vsi zaposleni zelo prijazni. Hvala vam za vse. Krasni ste
  G.David je zelo prijazen, potrpežljiv in strokovno podkovan z nasveti in priporočili. Zelo priporočam!
  Slušni center AUDIO BM, je strokoven, prisluhnejo stranki in pomagajo. Na podlagi pregleda, ki ga je imela moja mama, lahko dam samo najboljše priporočilo.
  Zelo prijazni,super sprejem in lepa profesionalna,kvalitetna obravnava
  Visoka strokovnost, odlični nasveti neukemu uporabniku in prijaznost. Hvaležna, toplo priporočam.
  Kar nekaj časa je trajalo, da sem se zadostno seznanil z načinom in vsebino slušnega pripomočka. Tako je to prvič. Moj sluh je opešal na področju visokih tonov, zato sem izbral zaušesni slušni aparat, ki omogoča da slišim tudi naravne nizke zvoke, ki jih slišim še dokaj dobro. V ušesni aparat tega ne omogoča. Preizkusil sem dve vrsti aparatov. Prvi imajo prijetnejši zvok, drugi natančnejšo reprodukcijo. Tudi izbira kupol ( silikonska pahljača, ki drži zvočnik v sluhovodu) je pomembna. Ne nazadnje, v slušni center pridete s testom sluha od specialista in test je opravljen pri prostem sluhovodu, ko pa imate v sluhovodu kupole, je pretok naravnih zvokov v uho deloma oviran in diagram vaših slušnih zaznav spremenjen. Torej je potrebno opraviti nov test s kupolami v sluhovodu. Vsaka oseba je drugačna in s tem občutenje in zaznava zvoka. Tu pomaga zgolj vaša lastna izkušnja.Slušni tehnik Aleksandar je bil pri vseh teh korakih dober, prijazen in potrpežljiv svetovalec. Morda sva podobne narave in sva se tudi zato zelo dobro razumela. Kontrolni testi in sporazumevanje o delovanju slušnega pripomočka so bili trajajoči in med njimi je oskrbel nenapovedane stranke z manjšimi težavami ali zgolj željo po nabavi novih baterij. Tudi z nimi je bil prijazen, ustrežljiv in profesionalen. Dandanes je to pri storitvah bolj izjema kot pravilo.Spet slišim murne, kobilice, ptice in šumenje trave pod nogami. Tudi zabavno je občasno, saj za besede, ki mi niso preveč pogodu pravim da imam izklopljene slušne aparate, ali pa z gesto pokažem, da hitim z izklapljanjem. :-)Če vam je slušna zaznava pomembna, potem ne odlašajte s pridobitvijo slušnega aparata. Pomislite tudi na vse okrog vas, ki morajo večkrat ponavljati besede, da razumete, ki trpijo zaradi preglasno nastavljene jakosti televizorja, glasbe...Ne bodite okolici nadloga zaradi opešanega sluha. Invalid ni ta, ki ne sliši, pač pa ta, ki si tega ne more priznati. Zatorej kar pogumno do specialista za sluh, potem pa do Aleksandra. Zadovoljni boste z rezultatom.Zahvala Aleksandru in spodbuda vam, ki se odločate.Samo
  Pri Aljažu v AUDIOBM sva se z mamo oglasila po pregledu ORL za prevzem testnih slusnih aparatov. Pazljivo ji je vse razložil in nama včasu testiranja veliko svetoval in aparate prilagajal glede na njene potrebe.Zahvaljujem se vam v maminem imenu za strokovno obravnavo in potrpljenje, priporočam! Gašper
  Pozdravljeni!Zelim zahvalit gospodu Direktoru za velik popust pri nakupu slusnih aparatov za mojo mamico!Tudi zahvaljujeva g.Mateju za odlicno opravljeno delo pri svetovanju in nakupu!Vase delo je zelo pomembno!Priporocam!
  Prijazno osebje, hitra in personalizirana obravnava...
  Pred obiskom vaše poslovalnice sem imel odpor do slušnega aparata. G. Aleksander mi je na zelo prijazen način predstavil zadevo. Sedaj redno nosim slušni aparat in sem zelo vesel, ker zopet slišim petje ptic itd.Hvala vam za prijaznost in vaš pristop.
  Hitri natancni ustrezljivi Ok fantje z vodjem v redu.
  Mojemu možu je akustik zelo potrpežljivo vse razložil.
  Zelo prijazen in ustrežljiv uslužbenec.
  Z možem sva zaradi nakupa slušnega aparat obiskala Audiobm studio na Ptuju. Prijetno sva bila presenečena nad prijaznostjo in predvsem strokovnostjo gospoda Kevina Glavice, ki nama je nazorno objasnil vse postopke, možnosti in po odločitvi vrste aparata še navodila za uporabo.Z izbranim aparatom je mož zelo zadovoljnen. Sedaj, v fazi testiranja, mu je g. Kevin v veliko podporo.Verjamem, da bo takšno sodelovanje še v prihodnje.Hvala za vaš trud.
  S slušnih aparatom sem izredno zadovoljen. Priporočam vsem, ki potrebujejo slušni aparat. Lp
  Hvala akustiku Žigi za izredno strokoven, razumljiv in prijazen način dela. Res sem izredno zadovoljna, v vseh pogledih. Hvala!!!
  G. Davidu se zahvaljujemo za prijaznost in strokovno delo! Očetu je odlično svetoval pri izbiri slušnega aparata, zdaj bolje sliši in se lažje sporazumevamo. Hvala, zelo zadovoljni, priporočamo!
  Zahvaliti se moram slušnemu akustiku g. Albinu Kotniku pri svetovanju pri izbiri slušnih aparatov, za ves njegov trud, profesionalnost in prijaznost.Sem vesel in zadovoljen, da sem se odločil za zaušesna slušna aparata UNITRON v AUDIO BM v Kranju.Zelo priporočam - excellent.
  Pozdravljeni!Z mojo mami se iz srca najlepše zahvaljujeva g. Kevinu iz Ptuja, za prijaznost, strokovnost, potrpežljivost. Že dolgo ali pa še nikoli nisva naleteli na taksno prijazno strokovno osebo.Hvala se enkrat in ostanite se naprej taksni.Z lepimi pozdraviMetka in Antonija Lah
  Prijazen kolektiv, zelo zadovoljni s podporo pri slusnem razumevanju
  Zelo zadovoljna z aparatom in ceno. David profesionalno objasni in odgovori na vsa vprašanja. Audio bm mi je dala na poskus aparat skoraj 2 meseca.Živim v Trstu; končno sem našla pravo firmo po tolikih letih poskusov in iskanja, tukaj in čez mejo. Hvala, Natalie
  SPREJETA SEM BILA PROFESIONALNO(MARIJA PAUMAN)IN ZAHVALJUJEM SE ZA POZRTVOVALNNOST TER STROKOVNE NASVETE.BOZENA PIRJEVEC
  Po spletu naročila baterije,takoj dobila,opazila da so napačne,sem jih vrnila in takoj dobila prave,zelo prijazen odnos do strank.
  Zelo smo zadovoljni z načinom dela poslovalnice avdio bm v Novem mestu.Gospod Matic je zelo prijazen in ustrežljiv. Ta pristop dela je za nas stranke zelo pozitiven. Kar tako naprejin boste imeli veliko dela. Hvala za vse.
  Prijazno, ustrežljivo in strokovno osebje.
  Profesionalno in kvalitetni kader
  Hvala gospe Mariji za trud in profesionalen odnos.Priporočam vsem,ki imate težave s sluhom
  Gospod Vlado je prijazen,ustrežljivi in zna poiskati najboljše rešitve.
  V AUDIO BM sem šla v spremstvo z mami. Najbolj všeč mi je bil prijazen odnos Matica in način, kako je razlagal o aparatu in delovanju aparata moji mami. Vse je razumela in prav fino smo se imeli😊 z aparati je zelo zadovoljna in obvlada uporabo👍toplo priporočam vsem🥰🥰
  Zelo prijazni in strokovni. Najboljša ekipa
  Zelo zadovoljen. Slušni akustik prijazen.
  Bila sem zelo presenečena nad prodajalcem in izvedbo. Prišla sem z 2 malima otrokoma (3 & 1L) in me je bilo kar malo strah, kako bo.. Ampak gospod Vlado zna z otroci in tavelika punca je bila navdušena.. Vse skozi igro in zabavo. Mlajši se pa tudi nič ekstra ni pritoževal. Res je bila prijetna izkušnja in skoraj nebi moglo biti boljše.. Res odlično :)))
  Audio BM slušni center Trbovlje toplo priporočam vsem, ki potrebujejo pomoč pri takšnih in drugačnih težavah s sluhom, saj bodo tu deležni strokovne, kakovostne in celostne obravnave. Moja izkušnja je zelo pozitivna!
  Z mamo, ki je uporabnica storitev v AUDIO BM Maribor, sva bili zelo zadovoljni s svetovanjem in profesionalnim, a hkrati izredno prijaznim odnosom go. Marije Pauman. Mama je z njeno pomočjo izbrala slušni aparat, s katerim je zelo zadovoljna, saj ponovno sliši.Hvala vam.
  Zelo zadovoljen z storitvijo.
  Kljub temu, da že precejšen del svojega življenja vem, da bo slušni aparat moj stalni spremljevalec, sem s tem nekako odlašala in se prepričevala da ga ŠE ne potrebujem. Zaradi uporabe mask sem ugotovila kako zelo sem bila odvisna od tega kanala razumevanja - branje iz ustnice. Po priporočilu društva AURIS sem se v Kranju pri g.Binetu naročila na brezplačni informativni pregled. Kljub kasnejšim težavam s svojo osebno zdravnico, ki mi ni verjela da slabo slišim, me je g.Bine ves čas strokovno in profesionalno vodil skozi postopek pridobivanja slušnega aparata. Iskreno lahko povem, da sem se ob vsakem obisku pri g.Binetu počutila sproščeno in s svojim znanjem je zelo hitro je pridobil moje zaupanje. Prvič sem se srečevala z aparati, zato sem bila pri iskanju informacij zelo previdna, konec koncev gre tudi za precejšen strošek. Vesela sem, da sem naletela na strokovno osebo, ki je imela odgovor na prav vsako moje vprašanje, čeprav je bilo kakšno morda tudi čudno :)Po testnem obdobju sem se odločila za vrhunski model SONIC RADIANT s polnilno baterijo. Najboljša odločitev EVER! Zaradi dodatne opcije zakupa paketa varnosti sem bila deležna precejšnjega popusta pri nakupu dodatne opreme, kot sta prenosna polnilnica in sušilec. Če bi o slušnih aparatih že pred časom vedela toliko, kolikor me je naučil g.Albin, bi se za nakup definitivno odločila že veliko prej. Kvaliteta življenja se je namreč ekstremno izboljšala. Ob koncu dneva nisem več "izmučena" od celodnevne napetosti kaj je kdo rekel. Sploh ne dvomim, da bom tudi v prihodnosti imela z Audio BM dobre izkušnje.
  Mama ima precej okvarjen sluh in potrebovala je nove slušne aparate. Iskali smo opcije in v sled ocen in mnenj na iskalniku Google smo se odločili oglasiti se. Resda sprva previdno in z veliko rezervo, ker: taki časi danes, žal. Praviloma in marsikje......G. Kevinu gre ena sama in velika POHVALA!Strokoven predstavnik podjetja, ki mu ni žal ne časa ne truda, da stranki renično poda vse informacije, ki so pri odločitvi in pri dilemah za slušni aparat potrebne. Potrpežljiv je in pripravljen pomagati. Odgovarja na elektronsko pošto in se javi na telefon. Posluša in se trudi najti odgovor na vsako, še tako nevsakdanje vprašanje, dvom, skrb in morebitno slabo izkušnjo pred tem, drugje. Ob terminu, ki ga določi stranki, se posveti zadevi, da se bolj ne da. Predstavil nam je vso paleto slušnih aparatov, cenovne razrede in razpone, zmogljivost različnih aparatov, ter vse pripomočke za čiščenje in vzdrževanje le-teh. Računalniško jih optimira in preveri, opravi test sluha z in brez aparatov. Nato ponovno ustrezno optmira delovanje. Aparate visokega kakovostnega razreda smo tudi ustrezno zavarovali, vzeli še nekaj priporočenih produktov za čiščenje in shranjevanje.Upamo in želimo si, verjamemo, da bodo aparati dobro služili in da bo pripravljenost pomagati strankam z okvaro sluha ostala še naprej cenjena in spoštovana vrlina g. Kevina.Lepa hvala za vse! Lahko ste za zgled marsikomu v tej branži.... in: ostanite na Ptuju! 🙂
  Ker sem potrebovala slušni aparat sem odprla splet in poiskala ponudnike. Odločila sem se za Audio BM in se nisem nič zmotila..!Gospod Andrej je profesionalen,prijazen in potrpežljiv,skratka super! Priporočam!
  Strokoven, korekten in ne nazadnje, izredno prijazen je gospod Luka, vsem ga toplo priporočam.
  Gospod Andrej je zelo prijazen,se ti posveti in ti svetuje. Moja izkušnja je pozitivna in svetujem vsakemu, ki ima težave z sluhom. Vredno je zaupati.
  Osebje je zelo profesionalno in strokovno. Zelo priporočam.
  Zelo prijazni in strokovni
  Zadovoljni s ponudbo in možnostjo preizkusa več slušnih aparatov. G.Davidu iskrena hvala za potrpežljivost, prijaznost, podrobna navodila in priporočila 90 letni mami.
  PRIPOROČAM Audio BM Slušni center v Kranju.Zakaj?Odlična storitev. Gospod Bine Kotnik zna na prijeten, sprejemljiv in praktičen način popelje v svet slušnih aparatov.Odkrito govori o prednostih in pomanjkljivostih posameznih vrst in tipov.Resnično uporabi vse svoje bogato znanje in izkušnje, da pomaga izbrati aparat, ki najbolje služi potrebam.Preden se odločiš slušni aparat lahko preizkušaš dalj časa in tudi v tem obdobju zamenjaš tip.Posebej želim izpostaviti odnos g. Bineta do stran (tudi starejših) . Tankočutno zna prisluhniti težavam, pokazati razumevanje in najti najboljšo rešitev.Odlična izkušnja zato PRIPOROČAM Audio BM Slušni center v Kranju
  Topel sprejem, strokovnost, prijaznost je le nekaj stvari, ki odlikujejo dr. Beleta. Razloži in pove tako, da lahko razumemo tudi mi, ki smo laiki. Z obravnavo mojega moža sem bila nadvse zadovoljna, mož pa še bolj.
  S svetovanjem in slušnimi aparati sem zelo zadovoljna. Priporočam.
  Pred enim mesecem sva za mamo prvič prišli po slušni aparat. Kljub temu, da je mama že precej v letih, sta se z g. Aleksandrom dobro razumela. Njegov odnos je bil izredno profesionalen in obenem topel, tako, da je mama aparat brez problema sprejela in se mu zato se enkrat zahvaljujem.
  V poslovalnico Celje sem na obravnavo pripeljala svojo mamo. Gospod Grega je bil res enkraten - zelo strokoven, hkrati pa tudi prijazen, pripravljen prisluhniti in si vzeti čas za razlago. Najlepša hvala.
  Zahvala g.Primožu za trud,potrpežljivost in usluge,ki smo jih deležni.Zadnja je bila mesec dni nazaj.Oče uporablja zanko za gledanje TV,ki pa ni delala več konstantno.G.Primož jo je sprejel in poslal na servis a sem bil presenečen,ker je "posodil" za čas servisiranja novo.Res vredno vsake pohvale,ker naglušnim(pa tudi nam domačim)veliko pomeni,če se tv ne sliši poceli hiši.Vsaka čast audio bm za takšne poteze.G.Primoža pa za strokovno delo,nasvete in pomoč nagraditi.Če bi bilo več takšnih ljudi,bi bil svet veliko lepši in prijaznejši.
  Hvala za učinkovito rešiter in vložen trud.Tako prijazno in strokovno tudi v bodoče.
  Lahko le rečem odlično. Nisem novinka ampak slušni aparat uporabljam že 12 let in moram pohvaliti pristop uslužbenca, kot njegovo strokovnost. Že dolgo nisem dobila vse potrebne informacije katere sem želela in seveda pristop ter čas, ki si ga vzame za vsako stranko je upravičen. Izkušnje s prejšnjim ponudnikom ali AudioBm ni primerljiva. Naj tako ostane še naprej in naj vas bo čim več takšnih s tako strokovnostjo, mi pa se bomo z veseljem vračali.
  js_loader

   

   

   

  zzzs-pogodbeni-dobavitelj_slusni_aparati_AUDIO_BM_center_naslov_lokacija_standard_recept_narocilnica-ORL

  AUDIO BM smo za slušne aparate pogodbeni dobavitelj Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije (ZZZS).

  Sprejemamo naročilnice iz vseh ORL ambulant. Prosta izbira dobavitelja je vaša pravica. Priporočamo, da pred odločitvijo za slušni aparat dobro preverite ponudbo. Če obiščete nas, se bomo osebno in strokovno zavzeli za vaš boljši sluh. Ko se odločate za slušne aparate, naj bodo vodila: kakovost, naraven zvok, možnost izbire večih blagovnih znamk, strokovna ter prijazna pomoč, servis in tudi cena. Postopek pridobitve.

  Slusni-aparati-Unitron_Sonic_Philips-AUDIO_BM-centri_Slovenija-servis_oskrba_vzdrzevanje_svetovanje-ZZZS

  Zavedamo se pomena sluha v vsakdanjem življenju, zato se vsak dan trudimo za vaše zadovoljstvo. Vaše izkušnje potrjujejo, da smo na pravi poti.

  V AUDIO BM svoje delo opravljamo odgovorno, strokovno in s srcem. Zagotavljamo odlične storitve in najnovejše modele slušnih aparatov, za vse potrebe in za vse generacije - tudi v cenovnem standardu (brez doplačil). Vaše zadovoljstvo poplača naš trud. Preberite izjave naših strank ter tudi vi napišite svoje mnenje in ga delite z vsemi. Hvala.

  ZASTOPAMO LE PRIZNANE IN PREVERJENE BLAGOVNE ZNAMKE

  Blagovne-znamke-Unitron-Philips-Sonic-Varta-Duracell-Rayovac-Alpine-in-druge-AUDIO-BM-slusni-aparati-centri-Slovenija