DOBRODOŠLI V HIŠO DOBREGA SLUHA

pravi naslov za slušne aparate

NAROČANJE

POKLIČITE NAJBLIŽJI
AUDIO BM SLUŠNI CENTER
ALI PREPROSTO IZPOLNITE
SPODNJI OBRAZEC

  Izberite slušni center, kjer se želite naročiti na osebno obravnavo pri slušnem akustiku:

  Zanimam se za naslednje storitve (lahko označite več storitev):

   

  Smo pogodbeni dobavitelj ZZZS

  Z Zavodom za zdravstveno zavarovanje Slovenije (ZZZS) imamo sklenjeno pogodbo o dobavi in vzdrževanju slušnih pripomočkov (slušnih aparatov, digitalnih slušnih aparatov za otroke, FM sistemov in ušesnih vložkov). To pomeni, da k nam lahko pridete z naročilnico, ki jo izda zdravnik specialist ORL v katerikoli ORL ambulanti v Sloveniji in do cenovnega standarda bo pripomoček poravnala zdravstvena zavarovalnica.

  Več o postopku pridobitve slušnega aparata >>

   

  Stranke so povedale …

  Z uslugami vašega uslužbenca sem bila zelo zadovoljna. Postopek je izpeljal strokovno, prijazno in z vso natančnostjo ter ustreznimi pojasnili.

  Več izjav naših strank >>

   

  Značilnosti AUDIO BM slušnih centrov:

  • dostopne lokacije v pritličnih prostorih
  • parkirna mesta v neposredni bližini
  • sodobna oprema za prilagoditev slušnih aparatov
  • diagnostični avdiometer z računalniško povezavo
  • brezplačno testiranja sluha, slušnih aparatov in drugih pripomočkov
  • vrhunska ponudba v vseh cenovnih razredih (tudi brez doplačila)
  • osebna strokovna obravnava

  Več o AUDIO BM >>

  Prikaz vseh 15 AUDIO BM slušnih centrov na Google zemljevidih

  Po potrebi premaknite zemljevid ali ga povečajte/pomanjšajte. Za več podrobnosti kliknite na povezavo: “Večji zemljevid“.

  parkiranje

  AUDIO BM slušni centri imajo povsod možnost parkiranja v neposredni bližini.

   

   

  Delovni čas in kontaktni podatki vseh AUDIO BM slušnih centrov –

  prenesite si brošuro v pdf obliki, ki je primerna za tisk

  prvi del / drugi del

   

   

  Virtualni ogled AUDIO BM slušnih centrov

  Kliknite na spodnjo povezavo in virtualno vstopite v AUDIO BM slušni center.

  Virtualni ogled >>

   

   

  Pregled vseh AUDIO BM slušnih centrov na Google zemljevidih

  Če se na zemljevidu ne prikaže slušni center, ki ga iščete, prosimo, da v iskalno polje dopišete še ime kraja.

   

   

   

  Hitri pregled vseh Google mnenj in ocen

  AUDIO BM - VSI SLUŠNI CENTRI
  4.9
  Na podlagi 1263 ocen
  Zadovoljni s ponudbo in možnostjo preizkusa več slušnih aparatov. G.Davidu iskrena hvala za potrpežljivost, prijaznost, podrobna navodila in priporočila 90 letni mami.
  Nazadnje sem slušni aparat nosila pred kakšnimi 7 leti in sem z nakupom odlašala dokler sem lahko, ker mi je to nekoč predstavljalo neprijeten in dolgotrajen proces.Z gospodom Piricem pa je vse potekalo zelo hitro in profesionalno. Stranki se popolnoma posveti in prilagodi, z njo sodeluje, ji svetuje in brez problema ugodi. Preizkusila sem dva tipa slušnih aparatov in dobila na voljo vse informacije o enem in drugem tipu, posamezen tip pa sem dobila tudi na preizkušnjo za teden dni. Med samim postopkom se niti enkrat nisem počutila odveč, kar mi je kot stranki zelo pomembno. Aparate je prilagodil mojim potrebam in poskrbel, da je bila celotna izkušnja zame zelo prijetna. Dejansko je vzdušje tako, kot bi šel s kolegom na kavo - super! Nobene napetosti, neprijetnosti itd,...Moram pohvaliti tudi sodelovanje z zaposlenimi iz drugih občin (Roman Demir, Lj), celoten team je simpatično povezan in komunikacija med njimi je gladka, kar se mi zdi pri delu samem in s strankami zelo pomembno.Audio BM sem priporočala tudi ostalim, ki imajo težave s sluhom!Vse pohvale!!! 🙂
  Super lokacija in urnik.
  Luka je prijazen in odličen akustik. Potrudi se za vsakogar. Meni je pomagal pri servisu aparatov za starejšo znanko iz doma starejših. Priporočam obisk!
  Zelo zadovoljen z uslugami (Škvorc Jože)
  Res so prijazni vzamejo si čas.....super so.
  Parkiranje mogoče v neposredni bližini, poslovni prostori urejeni, zaposleni prijazni in strokovni. Zelo v redu!!
  Zelo sem zadovoljna s svojimi slušnimi aparati, res so se potrudili da bolje slišim in uživam v življenju. Hvala AUDIO BM!
  Prijazen sprejem, vsa navodila so bila jasno predstavljena. Kadar sem imela vprašanja ali težavo, so mi bili vedno na voljo. Zadovoljna sem, ker sem izbrala to firmo.
  Zelo prijazen odnos do kupca in dobri strokovni nasveti skozi celoten potek nakupa oziroma testiranja. Gospod Luka hvala in želim vam veliko zadovoljstva pri vašem delu.
  Acquistati auricolari Unitron Blutooth a Koper Capodistria il 12.05.22, siamo stati accolti dal primo momento in modo eccellente dal tecnico David che ci ha accompagnato passo a passo nella scelta dell'apparato migliore partendo senza nessuna forzatura di nessun tipo verso il prezzo più alto ma proprio dalla base in modo che ci si possa sentire d'acquistare il prodotto più idoneo a noi stessi, ci ha spiegato tutte le varie dinamiche dell'udito e del cervello che si intersecano nel momento in cui si perde il senso e di come e quanto questo possa essere recuperato nel tempo, e quanto un apparecchio può servire, il tempo di prova dell'auricolare è di 3 mesi con visite calendarizzate in modo da capire bene le sensazioni che si provano nel periodo ed eventualmente cambiare le varie configurazioni per arrivare fino a quella ad hoc, devo dire che la professionalità che abbiamo trovato è stato da 10 e lode.Consiglio vivamente il centro AUDIO BM di Capodistria vicino al porto ed al parcheggio.Maria Gregoric
  Sreca ,da sem sla za enkrat se samo mimo. Slisim pa veliko pohval o prijaznem osebju.
  Zelo zadovoljen z storitvijo.
  Zelo zadovoljen s storitvijo. Akustik nam je vse lepo razložil na strokoven in prijazen način. Ima veliko potrpljenja. Babi spet bolje čuje in se smehlja. Hvala vam!
  Toplo priporočam, zadovoljen z uslugami
  Kvalitetna storitev, prijazni svetovalci, strokovni
  Če imate težave s sluhom? V Prekmurju je Primož pravi naslov. Strokovnost, ustrežljivost itd. je na top nivoju. Toplo priporočam.
  G. Zorić mi je vse lepo razložil in na moja vprašanja, katerih ni bilo malo, sem vedno dobil primeren odgovor. LP
  Andrej je zelo strokoven in prijazen, priporočamo.
  V Audio BM slusni center sem prisla na priporocilo ge.Marije Malez, vase stranke.Prijaznost. zavzetost, strokovnost vasega akustika za slusne aparate, g. Luke Gartnerja, me je prepricala, da sem se odlocila za vas slusni aparat. V poskusni dobi sva dorekla vse, kar je potrebno, da vasi odlicni slusni aparati optimalno delujejo in sem z rezultatom zelo zadovoljna.Rozina Fabjan
  Sem izredno zadovoljen z občasnim servisiranjem mojega slušnega aparata, ki ga izvede Matic res profesionalno in zelo hitro. Tudi s kakršnokoli drugo podporo s tega slušnega centra sem zelo zadovoljen.
  Dobra lokacija.
  Parkirišče urejeno,prijazno osebje če potrebujete dodatne informacije vam jih posreduje
  Moja 74 letna mama je čedalje slabše slišala, zato sva se po zdravniškem pregledu in priporočilu, oglasila v Audio BM. Gospod Luka Gartner se je mami temeljito in profesionalno posvetil že ob najinem prvem obisku. Rezultat njegovega potrpežljivega in strokovnega pristopa je to , da mama izbrani slušni aparat dejansko vsakodnevno uporablja, spet dobro sliši ,aparat pa je tudi ne moti pri vsakodnevnih opravilih. Z izbiro slušnega aparata je mama zelo zadovoljna, saj ji spet omogoča normalno komunikacijo z okolico zato je njeno življenje boljše in polno.Hvaležen sem za to priporočilo, saj je bila izkušnja z Audio BM Vič in njenim strokovnjakom Luko Gartnerjem izjemno pozitivna.Audio BM Vič toplo priporočam vsem ki imajo probleme z sluhom.Tine Zdešar v imenu mame Zdešar Marija Irene.
  Pristop in svetovanje je bilo zelo strokovno. Dobila sem odgovore na vsa vprašanja in dileme. Sluh se je izboljšal do te mere, da sem lahko gledala TV normalne jakosti glasu, ravno tako se lahko sporazumevam v skupini ljudi. Moja izkušnja je odlična, šumi in razne motnje se niso pojavili! Odločitev o izbiri tega slušnega aparata je bila sprejeta in Audio BM priporočam tudi drugim, ki imajo probleme s sluhom.
  Dobro svetujejo, prijazni, ustrežljivi, hitri, zavzeti, natančni, pozorni. Brez napake.
  Dobra storitev, zelo se posvetijo stranki, priporočam!
  Pozdravljeni.Po preizkusni dobi uporabe slušnega aparata, sem se odločila za nakup Unitronovega aparata Moxi. Izredno sem zadovoljna s kvaliteto zvoka, praktičnostjo in prijetnim nošenjem aparata.Zelo bi pohvalila akustika Andreja iz poslovalnice v Šempetru pri NG. Z njegovo strokovno pomočjo, potrpežljivostjo in prijaznostjo, sem izbrala slušni aparat, ki mi omogoča vso kvaliteto normalnega sluha, za katero sem bila pred tem prikrajšana.Priporočam tako mladim kot starejšim.Hvala za vse.Libuša Kos
  S svetovanjem v Novem mestu sem zelo zadovoljna zato priporočam tudi ostalim, ki imate težave s sluhom, da se obrnete na njih.Veliko uspehov še naprej želim, Zlatka K.
  Zelo dobro
  Že nekaj časa nisem dobro razumela govora in slišala tihega pogovora v določenih okoljih, zato sem se po testiranju sluha na ORL in priporočilu za slušni aparat, obrnila na Studio BM. G. Matic mi je strokovno in razumljivo predstavil slušne aparate, nekaj sem jih tudi preizkusila. Ugotovila sem, da z njim dobro slišim, zato sem se odločila za meni najbolj primernega. Zelo sem zadovoljna.
  Gospod Luka je bil pri uvajanju in pojasnjevanju uporabe slušnega aparata zelo prijazen, strokoven, natančen in vedno pravočasen, skratka zelo profesionalen. Pojasnil je še dodatne možnosti za izboljšanje sluha, njihove tehnične značilnosti in uporabe. Lahko potrdim, da si Audio BM lahko želi še več sodelavcev, kot je Luka.
  Gospod Andrej je zelo prijazen,se ti posveti in ti svetuje. Moja izkušnja je pozitivna in svetujem vsakemu, ki ima težave z sluhom. Vredno je zaupati.
  Odločili smo se za Audio BM ker nam je najbližji in so nas že ob prvem obisku g.Jurij in ga Marija, prijetnim ter strokovnim pristopom, prepričali da smo na pravem mestu.Za otroka so poiskali najbolj optimalen aparat in smo zelo zadovoljni.
  Zelo zadovoljna sem s predstavitvijo slušnih aparatov. Gospod Matic je vse nazorno predstavil in razložil. Slušna aparata sta odlična, končno se lahko lažje pogovarjam z ljudmi.
  Pred časom sem bila na pregledu in sem bila zelo zadovljna. Andrej je zelo prijazen, strokoven, vse mi je svetoval in odgovoril na vsa vprašanja. Vsem, ki imate težave s sluhom toplo priporočam Audio BM.
  Mojo mamo Suholežnik Margareto je imel v "obdelavi" slušni akustik Grega Šket. Pohvale in čestitke. Izredno strokoven, prijazen, ustrežljiv in vljuden. Mama je s slušnim aparato izredno zadovoljna. Zahvaljujoč referentovim inštrukcijam z njim rokuje povsem brez težav. priporočam to agencijo tudi drugim. Suzana Suholežnik
  Na začetku bi se rad zahvalil gospodu g. Urankarju za prijaznost, strokovnost pri reševanju reklamacije.Prav tako bi se rad zahvalil g. Borutu Balkovec za izredno prijaznostter potrpežljivost pri reševanju problema.Vaš klient Milan Hvalič
  Zadovoljna sem s storitvami v Audio BM, najbolj sem zadovoljna s akustikom Matejem in pristopom do mene. Matej je ena dobra duša, v svojoj struki je prvo človek in pravi profesionalac. Akustik Grega je enako dobar kot Matej. Z aparati sem zelo zadovoljnja, zdaj prvič slišim ptičje petje, šumenje vode, svoje korake in še veliko ostalega. Hvala Mateju, Gregi in cele ekipi AUDIO BM.❤️❤️❤️❤️❤️❤️
  Dedi je kupu!In je zelo zadovoljen z vašim aparatom, prav tako je zadovoljen z akustikom. Vesel je,da se je odločil za vas.Je reku sam še Audio BM
  Super svetovanje, strokovni,prijazni in prilagodljivi! Zelo priporočam!
  Prijazno in strokovno osebje. Hvala vam gospod Luka Pelcar.
  Strokovnost in profesionalen odnos do stranke.
  Najstarejša članica naše družine je "čez noč " oglušela. Letom primerno, so nas potolažili. Znašli smo se v povsem neznanem svetu. Začelo se je iskanje rešitve za nastale težave. To iskanje pa vzame nemalo časa in potrpljenja.Na spletu sem našla telefonsko številko Audio BM slušnega centra v Novem mestu in s tem g. Matica. Rešitev je bila na dosegu skoraj takoj - hitra in učinkovita. Olajšanje za uporabnico in vse okoli nje.Najbolj pomembno - g. Matic Bele je profesionalec z veliko mero potrpljenja, s katerim je uporabnici predstavil vsakodnevno uporabo aparata (te drobne naprave) tako, da ga uporablja, oziroma z njim upravlja, povsem sama. Neprecenljivo! Tudi za vse ostale družinske člane.Lahko rečem samo, Audio BM je odlično organiziran, g. Matic Bele pa izjemno učinkovit.Hvala
  Vse pohvale akustiku, tako kot se je g. Andrej posvetil vsem mojim zahtevam, se v vseh teh letih ni nihče. Lahko ste ponosni, da imate v vašem kolektivu človeka s srcem in posluhom za zahtevne stranke.
  Najbolj ugodne cene baterij in dodatkov za slušne aparate.
  Težko sem sprejela dejstvo, da sluh ni več takšen, kot bi moral biti. Še težje sem se potem z naročilnico specialista odpravila po slušni aparat. Kar v AUDIO BM slušni center Vič sem šla. Zakaj? Po pravici povedano, ker mi je bil najbližji, pa še prej sem na spletu malo pobrskala po referencah in mnenjih. Moja zdravnica mi je pred tem sicer rekla, naj ne hitim, naj se ne prenaglim pri izbiri, naj preizkusim in grem k različnim ponudnikom, če hočem.Ampak že prvi obisk v AUDIO BM centru Vič je bil zame pravo prijetno presenečenje. G. Luka mi je zelo aktivno prisluhnil, pregledal in ocenil moje izvide, mi vse razložil in tudi svetoval pri izbiri in primernosti aparata. Predvsem pa mi ni ničesar vsiljeval.Pa saj sploh ni tako grozno, sem si rekla, ko sem zapuščala center z novimi "ušeski"! Tudi potem ni bilo nobenih težav, nič, le dobro "slišanje".Super! Še kakšni občasni popravki oz. nastavitve in prilagoditve in to je to.Hvala, Luka, za vso prijaznost, potrpežljivost in predvsem profesionalnost! Ko bi le bili vsi v zdravstvu takšni kot Vi!Ja, in hvala AUDIO BM centu za dober slušni aparat.
  Plavanje v morju in težave s sluhovodom: Priporočam obisk te poslovalnice, ker imajo prijazno in strokovno osebje! G. Borut Balkovec mi je uredil po meri narejene čepke za ušesa, s katerimi odpraviš težave pri zalitju sluhovoda ali pospeševanju nabiranja masla. Izbereš poljubno barvo čepkov, priporočam modro, ker se jih ob morebitni izgubi najbolje vidi.
  Zelo sem zadovoljen z Žigatom v slušnem centru Brežice.Očetu je odlično svetoval pri izbiri slušnega pripomočka, bolje sliši in razume. Hvala!
  Z g.Gregom sem bil zelo zadovoljen, glede predstavitve aparata kakor tudi z samim potekom izvedbe.
  Zelo zadovoljni. Z babico smo bili večkrat v centru Šempeter, kjer si je g. Andrej vzel čas, da je popravljal nastavitve aparata, da bo kar najbolje lahko služil svojemu namenu.
  Priporočam obisk vsem, ki potrebujejo slušni aparat.
  Strokovno, prijazno, razumljivo👏👏👏
  Res prijazno osebje, ful pomagajo pri težavah. Zadovoljna.
  Slušnem aparatom sem zadovoljen in bom še drugim priporočal obisk vaše poslovalnice .
  Zinka Somrak sem pripeljala mamo v Audio BM Vič. g. Luka Gartner naju je prijazno sprejel in z vso potrpežljivostjo in strokovnostjo mami razložil vse o slušnih aparatih in ji glede na najeno diagnozo svetoval izbiro le-tega. Mama je bila navdušena nad tem, da lahko aparat testira in da bosta po testu naredila optimalno nastavitev. Mami je svetoval, da aparat stalno uporablja, ker bo tako testiranje lažje. Mama se je njegovih navodil držala in ima tako slušni aparat, ki ji ustreza. Obe sva izredno zadovoljni z rezultatom. Vse pohvale g. Luki. Vsem, ki potrebujete slušni aparat priporočam, da ga obiščete.
  Super ste, ZADOVOLJEN! 🙂
  Pozdravljeni. Ko sem šla prvič k njim se pozanimat sem dobila zelo dober vtis. Vse kar me je zanimalo so mi zelo dobro svetovali in odgovorili. Sem zelo zadovoljna in sem se tudi navadila na aparate. Če bi še enkrat izbirala bi njih izbrala. Hvala vam.
  Zelo zadovoljen. Slušni akustik prijazen.
  Naročil sem se na brezplačni test sluha, ker opažam težave pri komunikaciji v večjih skupinah ljudi. Opravil sem pregled in lahko rečem, da sem prijetno presenečen nad prijaznostjo in strokovnostjo zaposlenega. G. Aleks mi je razložil vse potrebne in pomembne stvari glede naglušnosti. Svetoval mi je tudi nadaljnjo obravnavno pri ORL specialistih. Le tako naprej in hvala.Lp Rok
  Zelo prijazni. Si na vrsti točno ob uri, kot si naročen.
  Bila v Kristalni palači,zelo,zelo zadovoljna.Gospodična Nina,mi je vse razložila,bila zelo potrpežljiva z mano,res,same pohvale.Marinka Jereb
  Z mamo sva se odločila, da slušne aparate zanjo urediva pri AUDIO BM v Mariboru. Kot vodilo za to je bilo predhodno prebiranje te spletne strani in seveda rubrika "Izjave". Lahko rečem, da je bila ta izbira zelo dobra odločitev, saj je g. Jurij že ob prvem obisku v poslovalnici, na mojo mamo naredil zelo pozitiven vtis. Na zelo umirjen, razumevajoč in človeški način je mami pojasnil vse, kar je potrebno vedeti, o tem "tujku", ki človeku dodobra spremeni nadaljni tok življenja. Res hvala g. Juriju za vso profesionalnost in pristen odnos do moje mame, ki sedaj bolje sliši, zahvaljujoč slušnemu aparatu.PS - na vse, ki se ne morejo odločiti, komu zaupati "svoja ušesa", priporočam obisk poslovalnice AUDIO BM v Mariboru.
  top!
  Ko vam zdravnik izmeri sluh,napiše delovni nalog in pove,da potrebujete slušni aparat,pričnete iskati prodajalca le-teh.Jih je kar nekaj,so pa zato tudi razlike med njimi,so dobri in zelo dobri in od njih je veliko pomembno,kako boste zadovoljni s tistim kar boste imeli v nadaljevanju življenja,v enem ali obeh ušesih,odvisno od vašega zdravniško ugotovljenega slabega sluha. Tako potem v vašem nepoznavanju teh prodajalcev izbirate več ali manj na pamet.Enako se je dogajalo tudi meni,ko sem pred leti nabavil aparat za levo uho,čez cca pet let pa mi je zdravnik svetoval aparat še za drugo uho.Odločil sem se,da bom šel k drugemu ponudniku,s katerim pa nisem bil najbolj zadovoljen in sem zato poiskal tretjega,t.j AUDIO BM slušni center Vič,kjer sem naletel na izredno prijaznega mladega gospoda,s katerim sem se lahko na dolgo in široko pogovoril o vsem,kar me je zanimalo pri slušnih aparatih,kljub temu,da sem že zadevo nekoliko poznal.Aparat za drugo desno uho mi je izredno prijazni g.Luka odlično naravnal in z drugim obiskom za nastavitev aparata bil tako zadovoljen,da se nisem skoraj eno leto oglasil v tem centru,ker je aparat deloval brezhibno.Vsem bodočim strankam svetujem,če želite imeti slušni aparat,s katerim boste zadovoljni,potem se po njega odpravite v AUDIO BM center na Tbilisijsko ulico.Ne bo vam žal.G.Luka je zelo profesionalen in prijazen strokovnjak za slušne aparate.Tudi za parkiranje je poskrbljeno.
  Bevc AnaZelo sem zadovoljna z vašo ponudbo, ustrežljivostjo in prijaznostjo. Zelo lepo ste mi vse razložili o samem aparatu in njegovem delovanju. Vse pohvale. Toplo priporočam .
  Po pregledu sluha v bolnišnici v Šempetru sem na spletu pregledal ponudbo in se tudi na osnovi mnenj uporabnikov odločil za obisk v AUDIO BM slušnem centru v Šempetru. Gospod Anderej me je prepričal s prijaznim in strokovnim pristopom. Predlagal mi je aparat in mi ga dal preizkus, dvakrat sta se srečala in uskladila delovanje, lepo je spet normalno slišati.
  Ma trudijo se
  Z izkušnjo pri AUDIO BM sem zelo zadovoljen. Priporočam!
  Z eno besedo vse je popolno.Gospod Vlado je usrezljiv .prijazen, potrpezljiv. Isce mozne varijante za svoje stranke, jaz sem zelo, zelo zadovoljnaLep pozdrav JasminaPonovno vas lepo pozdravljam.Že nekaj casa je minilo kar imam aparate. Priznam ni bilo lahko, pojavljali so se glavobolji, enkrat premalo slisno a nisem obupala, pri cem mi je pomagal g. Vlado s svojo strakovnostjo in potrpljenjem.Sedaj sem RESNICNO srecna in hvalezna.Nikoli ne obupajte vedno bo za vas nasel pravo resitev. Lep pozdrav Jasmina
  Profesionalna predstavitev slušnih aparatov.
  Strokovno podkovano osebje, ki si vzame čas.
  Pred enim mesecem sva za mamo prvič prišli po slušni aparat. Kljub temu, da je mama že precej v letih, sta se z g. Aleksandrom dobro razumela. Njegov odnos je bil izredno profesionalen in obenem topel, tako, da je mama aparat brez problema sprejela in se mu zato se enkrat zahvaljujem.
  Gospod Primož me je glede uporabe in čiščenja slušnega aparata seznanil, za kar sem mu izredno hvaležen. Zelo sem bil zadovoljen z pristopom in prijaznostjo.
  Vsakič ko sem prišel po pomoč ali nasvet mi je Vlado z veseljem, hitro in očinkovito razložil ter pomagal glede FM-sistema, budilke za gluhe in naglušne in kako se uporablja tuljavica na slušnem aparatu. Hvala 🙂
  Nemate nista o slusnomaparatu (izgled, karakter, cijena, boja
  Sem bila zelo zadovoljna, strokovno in prijazno osebje. Le tako naprej.
  Ko sem ugotovil, da imam težave s sluhom, sem obiskal center AUDIO BM, kjer mi je g. Luka svetoval pregled pri specialistu ORL. Po pregledu pri specialistu sem se dogovoril za termin v AUDIO BM, kjer mi je g. Luka prijazo predstavil delovnje slušnih aparatov in cene le teh. Po preizkusnem obdobju uporabe sem se odločil za nakup slušnega aparata, kar mi zelo olajša komunikacijo in bi center AUDIO BM Vič prioročil tudi ostalim uporabnikom, ki imajo težave s sluhom.
  Zaradi pešanja sluha sam se tudi sam odločil za slušni aparat .G. Luka mi je zelo pomagal pri izbiri pravega aparata in tudi sicer, mi vsakič, ko potrebujem pomoč, novo nastavitev ali nadomestne dele, priskoči na pomoč.G. Luka Gartner je pravi naslov za vse ,ki imajo probleme z sluhom in si želelijo ponovno slišati.
  Z slušnim centrom Audio bm v Velenju smo zelo zadovoljni. Vse lepo domače obrazloženo, pomoč pri izbiri, lep odnos do otrok in veliko potrpežljivosti. Imeli smo čas razmisliti kateri slušni aparati so boljši in jih tudi preizkusiti.Velika pohvala G. Vladu za prijaznost, obrazložitev, nasvet in delitev izkušenj. Zelo dobro komunicira z otroci. Pred časom smo bili tudi v drugem audio bm centru, kjer pa je bilo vse posvečeno bolj delu, kot pa boljšem odnosu z stranko.G. Vlado, hvala vam za vso pomoč in potrpežljivost.Lep pozdrav,mamica od Alexa
  Pozdravljeni, nedavno smo urejali slušni aparat za mojo mami. Že prvi vtis je bil več kot pozitiven. Ker smo dobili že v štartu jasna navodila kaj je potrebno urediti, je sama procedura stekla res zelo hitro. Želela bi izpostaviti ga. Nino, ki je bila res pripravljena pomagati in je s svojo prijaznostjo in strokovnostjo poizkušala kar najbolj optimalno ustreči maminim željam. Zato bi se prav njej rada še enkrat najlepše zahvalila za ves trud! Celi ekipi pa v novem letu, ki prihaja, zaželela čim več poslovnih uspehov in osebne sreče! Vse dobro , Ingrid Kalan
  Zelo sem zadovoljna z AUDIO BM. Baterije za slušne aparate so super. 😊
  Strokovnost, prijaznost in kakovost na enem mestu!!
  Kot dolgoletni uporabnik slušnih aparatov se zavedam, da je za najboljšo uporabniško izkušnjo novega slušnega aparata izjemno pomembna tudi nastavitev slušnih frekvenc, oz. prilagoditev aparata potrebam in željam kupca. Vse to in še več, sem dobil v poslovalnici AudioBM na Viču, kjer mi je izredno prijazni slušni akustik g. Gartner obrazložil delovanje novih slušnih aparatov. Ker je običajno potrebna večkratna prilagoditev, si je g. Gartner vedno vzel čas, pozorno poslušal moje želje in potrebe, svetoval pri nakupu, in zdaj sem ponosni uporabnik slušnega aparata Unitron. Vsekakor odlična izkušnja, strokovno svetovanje in prijaznost na enem mestu! Ostajam vaša stranka še naprej, ostanite taki in hvala za pomoč 🙂
  PRIPOROČAM Audio BM Slušni center v Kranju.Zakaj?Odlična storitev. Gospod Bine Kotnik zna na prijeten, sprejemljiv in praktičen način popelje v svet slušnih aparatov.Odkrito govori o prednostih in pomanjkljivostih posameznih vrst in tipov.Resnično uporabi vse svoje bogato znanje in izkušnje, da pomaga izbrati aparat, ki najbolje služi potrebam.Preden se odločiš slušni aparat lahko preizkušaš dalj časa in tudi v tem obdobju zamenjaš tip.Posebej želim izpostaviti odnos g. Bineta do stran (tudi starejših) . Tankočutno zna prisluhniti težavam, pokazati razumevanje in najti najboljšo rešitev.Odlična izkušnja zato PRIPOROČAM Audio BM Slušni center v Kranju
  Zelo sem zadovoljna z vsem kar sem potrebovala, zelo lepa razlaga, pomoč in na splošno lepa hvala. Priporočam obisk, ko ga kdo potrebuje.
  Visoka strokovnost, odlični nasveti neukemu uporabniku in prijaznost. Hvaležna, toplo priporočam.
  Hitri, prijazni, kvalitetni! Zelo zadovoljen z osebjem, kot z čepki 🙂 Hvala Audio BM!
  temeljita in razumljiva razlaga,odlična ponudba
  Želim opisati, da sem po obisku dveh predhodnih slušnih centrov uspela dobiti odličnega akustika Luka, ki je našel za mojo stopnjo globoke naglušnosti najprimernejše aparate, ker težje razumem govor, četudi je zvok ojačan. Za izbrane aparate je prilagodil kritične tone poslušanja do te mere, da me glasnost novih aparatov ne moti v toliki meri, da bi bili zame zelo obremenjujoči. Izplača se obiskati več slušnih centrov in tako najti najboljšega akustika, posebej če v enem od predhodnih -Neurothovih, doživiš neprijeten poizkus goljufije, ki sem ga bila deležna. Luka se takoj na daljavo odzove za vse nejasnosti pri uporabi aparatov v času preizkusa in prepričana sem, da bo tako tudi v vsem garancijskem obdobju kupljenih aparatov.Toplo priporočam.
  Pohvalim zelo profesionalen, pa vendar toplo človeški odnos g. Luke Gartnerja, ki mi je ob več obiskih pomagal pri spoznavanju in odločitvi glede izbire in uporabe SA.Stanje se mi je toliko izboljšalo, da ga še ne rabim, ko pa bo potrebno, se bom z veseljem ponovno obrnil na g. Gartnerja. Kar tako naprej!
  Zelo profesionalno.. Hvala.
  Ni se lahko sprijazniti z dejstvom, da si eden od mnogih, ki z leti vse slabše slišijo. A veliko lažje je, če ti ob tem stoji ob strani mlad, prijazen, empatičen in za povrh tudi strokovno odlično podkovan akustik.Poklicni profil Luke Gartnerja (AUDIO BM, Ljubljana, Tbilisijska 59) je ravno pravšnji: srednja in višja zdravstvena izobrazba z dodatno pridobljenimi kvalifikacijami (licencami) iz akustike, vešč pa je tudi dela z računalnikom. Težko, če sploh, se najde strokovno vprašanje, na katerega ne bi znal odgovoriti.Njegovo spretno, tudi jezikovno neoporečno komuniciranje je vljudno, pozorno in nadvse potrpežljivo. Preseneča z izvrstnim spominom, predvsem pa s celostnim pogledom na vsakega posameznika kot enkratno kompleksno, zapleteno psihofizično celoto. Vsakomur poskuša ustreči.Vsak obisk pri akustiku Luki je prijeten, naravnost poživljajoč dogodek!Helena G.
  Spoštovani,v vašem slušnem centru na Jesenicah, sva z mojo mamo kupili nov slušni aparat. G. Aleksandar je celotni postopek vodil izrazito profesionalno, poleg tega pa tudi človeško toplo in empaticno. Upam, da bo ostal vaš sodelavec in da bo vašim uporabnikom še naprej lahko pomagal v situacijah, ki so obremenjujoče, na način, kot to izvaja zdaj.Lep pozdrav,Veronika Bregant in Vera Marija Račič
  Velik center
  V Audio BM NM je osebje zelo ustrežljivo in potrpežljivo, razumevajoče za osebe, ki imajo težave s sluhom. Pri tem mislim na g. Matica. 🙂 Izguba sluha ohromi normalno življenje. Tega se zavedaš šele, ko sam ali kdo od tvojih bližnjih izgubi sluh. Hvala za vaš trud in pomoč.
  Zelo prijazni,super sprejem in lepa profesionalna,kvalitetna obravnava
  Vljuden in strokoven pristop g. Jurija. Sem zelo zadovoljna
  Profesionalen odnos in posluh za želje in potrebe stranke. Gospod Matic Bele mi je vse lepo razložil, na vsako moje vprašanje pa podal odgovor, ki je razjasnil moje dvome. Priporočam.
  Pozdravljeni,Z uslugo g.Pirića sem zelo zadovoljen.Ravno njegova strokovnost je bila odločilna da sem se odločil za slušni aparatHvala G.Pirić
  Z storitvijo v Audio Bm Vič smo zelo zadovoljni. Na testiranje slušnih aparatov sem peljal očeta. Zelo prijazen in umirjen uslužbenec mu je na razumljiv način razložil vse okrog aparatov in njihove uporabe. Pomagal mu je pri izbiri aparata, ki je zanj najbolj primeren. Tudi vse ostalo je potekalo brez problemov. Oče sedaj lahko normalno komunicira in je zelo zadovoljen.
  G. Davidu se zahvaljujemo za prijaznost in strokovno delo! Očetu je odlično svetoval pri izbiri slušnega aparata, zdaj bolje sliši in se lažje sporazumevamo. Hvala, zelo zadovoljni, priporočamo!
  Odlični aparati in svetovanje.
  V vaš center v Celju sem pripeljala mamo, ki ji je že precej oslabel sluh. Vzeli ste si res veliko časa, bili strokovni, prijazni in ustrežljivi.Mama dosti bolje sliši in z vašimi storitvami smo nad vse zadovoljni.Slavica in Vera
  V Audio BM v Novem mestu je bil gospod zelo korekten, vse mi je razložil, vedno mi je bil na razpolago in bil zelo prijazen do vseh strank, ki so prišli v pisarno v istem času kot jaz.Všeč mi je bil, ker ni bil vsiljiv in mi je dal dovolj časa, da sem testiral aparat. Tudi z aparatom sem zelo zadovoljen, res hvala za vse!Tone
  Profesionalna storitev, strokovno in prijazno osebje, ki me ob vsakem obisku prijetno preseneti. Opravila nakup čepkov po meri, ki mi odlično služijo in omogočajo miren spanec v hrupnih okoljih in so neprimerljivi s vsemi drugimi čepki, ki sem jih kdaj prej poskusila. Toplo priporočam!
  odličen nivo strokovnosti, odzivnosti in svetovanja pri postopku izbire slušnih aparatov.
  Audio BMGluhost prihaja počasi, skoraj neopazno. Dolgo časa se niti ne zavedamo, da postajamo gluhi. Dokler ne ugotovimo, da vedno teže razumemo, kaj ljudje ‘momljajo’. Slišimo jih, a ne vemo natančno kaj hočejo povedati. Obisk pri slušnem centru lahko olajša stike z ljudmi. Pri Audio BM v Mariboru vam svetujejo, kateri slušni aparat bi bil za vas najbolj primeren. Jurij in Marija si vzameta čas za pogovor in strokovni nasvet. Priporočam.
  AUDIO BM sem spoznal, ko sem potreboval čepke za hrup. Čepke uporabljam, ko delam v hrupu. Poleg čepkov mi je Andrej naredil še test sluha in mi vse razložil. Same pohvale iz moje strani. Hvala lepa.
  Vse pohvale, g. Matej je izredno prijazen, strokoven. Mami je s slušnim aparatom zadovoljna. Priporočam obisk poslovalnice.
  Sem zelo zadovoljna. Ste zelo prijazni, saj zelo dobro svetujete. Zelo sem zadovoljna z akustikom Gregom Šketom.
  Esperienza estremamente positiva: competenza, professionalità, un'infinita pazienza nell'affrontare ogni problema.Audioprotesi di alto livello tecnologico.Risultati al di sopra delle aspettative!
  Ekipi poslovne enote v Diamantu vse pohvale za njihovo pomoč in ustrežljivost, ki so mi jo nudili pri nakupu. Prav tako pa tudi vse pohvale servisnemu osebju za hitro in strokovno opravljeno delo.
  Star sem 36 let in imam težave z naglušnostjo. Po priporočilu prijateljice sem odšel v slušni center AUDIO BM CELJE. Res sem navdušen nad uporabo Unitron slušnih aparatov. Sem poklicni voznik ter glasbenik in predvsem pri glasbi sem neverjetno zadovoljen z njimi. Vrhunski zvok in uporaba Prav tako pa odlična ekipa v Audio BM Celje, sej so zelo odzivni, prijazni in strokovno usposobljeni, da odgovorijo na vsako vprašanje. Vsekakor priporočam vsem, ki imate slušne težave.
  Obiskala sem Audiobm v Ljubljani in rada bi pohvalila akustika g. Romana Demirja, ki dela v omenjeni poslovalnici. Z g. Romanom sva se lahko sporazumevala v znakovnem jeziku, ki ga g. Roman obvlada in mi na prijazen, potrpežljiv in strokoven način predstavil budilko.Absolutno vsem priporočam obisk Audiobm v Ljubljani v Diamant stavbi. Vsem gluhim osebam pa svetujem, da se obrnete na g. Romana s katerim boste lahko komunicirali v znakovnem jeziku.
  Zadovoljna z aparatom.Tudi corona čas ni ovira za reševanje uslug v zvezi z okvaro. Akustik BELE MATIC je vselej ljubeznivo uslužen in pazi, da je uporabniku najhitreje aparat popravljen in vrnjen v uporabo. Vsa pohvala mu gre za strokovnost in prijaznost.
  Ko se je mama odločila, da bi preizkusila slušne aparate, sva obiskali AUDIO BM v Kopru. Na prvem obisku nama je g. David Olenik na prijazen in ob enem strokoven način predstavil različne slušne aparate. V sproščenem pogovoru nama je potem, glede na mamine potrebe, svetoval kaj bi bilo primerno. Gospod si je resnično vzel čas, nihče naju ni priganjal. Tudi v času preizkušanja je bil zelo prijazen in odziven. Vse težave, ki so se v tem času pojavile, je zelo hitro pomagal reševati. Mama se je potem odločila za nakup aparatov in je z njimi zelo zadovoljna. Midve priporočava obisk.
  Iskrena hvala akustiku Binetu Kotniku, ki mi je s svojo srčnostjo in strokovnostjo pomagal preko vseh strahov in dvomov, saj je bila zame novica, da potrebujem slušni aparat velik šok. Z njegovo pomočjo sem preizkusila različne modele aparatov, dobila odgovore na vsa vprašanja in zdaj uporabljam aparat, ki je ravno pravšnji zame. Hvala!
  Slušni aparat sem imela na preizkusu že pred dvema letoma. Takrat se zaradi osebnih razlogov nisem odločila za nakup. Vendar sem to ponovila takoj ,ko je bilo to mogoče. G.Andrej me je prepričal že ob prvem preizkusu in sploh nisem razmišljala, da bi šla še kam drugam. Vedno je pripravljen svetovat, prilagajat, se pogovarjat...vedno prijazen.Zdaj sem aparat kupila. Sem zadovoljna in verjamem, da bom še naprej.Hvala g. AndrejBernarda
  Zelo zadovoljen. Profesionalen odnos
  s predstavitvijo aparatov in dostopom pooblaščene osebe do stranke sem bila zelo zadovoljna.Saj se je mami sluh izboljšal s pomočjo aparata zelo.zato še enkrat hvala za prijaznost in potrpežljivost..HVALA .
  vse super. Lp
  Pridružujem se ostalim ... G. Kotnik je res profesionalen, zna razložiti po zdravi kmečki logiki, da ga lahko razume vsak "teleban" 😉, razloži tudi večkrat, ne da bi mu bilo odveč. Človeka zna s svojo mirno energijo sprostiti na način, da se z aparatom enostavno spoprijateljiš. Nadvse všeč pa mi je bilo, da je bil v prvi vrsti strokovnjak, svetovalec in ne prodajalec 👌. Še enkrat hvala, Bine, 👍.
  Spoštovani gospod slušni akustik Jurij!Ob prihajajočih praznikih bi se Vam radi zahvalili za Vašo prijaznost, vztrajnost in potrpežljivost, ki ste nam jo izkazovali ob naših skupnih obiskih v vašem slušnem centru. Brez Vas in Vašega bogatega znanja bi za Andrejčka bili izgubljeni. Vi ste bili tisti, ki ste nas z Andrejčkom pospremili na pot rokovanja in uporabe s slišnim aparatom. Zato Vam še enkrat en velik HVALA. Upam, da bo naše sodelovanje steklo tudi v letu 2021. Ste naš TOP slušni akustik. Prijetne praznike tudi Vašim sodelavkam in sodelavcem želim Andrej s sestrico Rozalijo ter mamico in atijem.
  Za AUDIO BM v Celju, smo se odločili na priporočilo zadovoljne stranke in ni nam žal. Zelo so ustrežljivi,vedno pripravljeni pomagat.Tako, da priporočam tudi ostalim.
  V Audio BM Koper smo urejali slušni aparat za mamo in teto. S storitvijo g. Olenika smo bili res zelo zadovoljni. Gospod je strokoven, potrpežljiv in vedno pripravljen pomagati. Zelo priporočam.
  Že nekaj časa imam težave s sluhom zato sem obiskal slušni center BM v Novem mestu. Gospod Matic mi je profesionalno in strokovno odgovoril na vsa vprašanja in svetoval optimalne rešitve za moj primer. Sedaj sem novi, zadovoljen, uporabnik slušnih aparatov. Lepo je zopet slišat ptičje petje pa tudi pogovor z vnuki je prijetnejši. Hvala.
  Storitve so bile opravljene strokovno, z veliko potrpežljivosti in prijaznosti.Hvala, Matic
  Pred dnevi sem v audio BM vic kupil slusni aparatPri Luku Gartnerju in Franciju Urankarju, ki sta miPostrgla prìjazno in strokovno . Poleg tega je trgovina dostopna tudi invalidom tako da bi jo priporrocil vsem . Sam sem invalid na vozicku .Lep pozdrav. MILAN OREL
  Prijazni, informacije, navodila preprosta in razumljiva. Dosegljivi v času odprtja poslovalnice. Jaz sem obiskala tudi poslovalnico v Celju. Zelo zadovoljna, kar tako naprej👍. Lp Kristina
  Široka ponudba, prijazno in sproščeno osebje.
  G. Luka Gartner iz AUDIO BM Vič je izjemno prijazen, odziven in ustrežljiv. Predvsem me je prijetno presenetilo, da vse razloži tako da razume tudi nevešč človek. Priporočam, če se potrebuje prijazne strokovnjake.
  Krasna uslužbenca ,prijazna, poslušal sem njune nasvete, ter sem nadvse zadovoljen. PRIPOROČAM vsem ki imajo težave s sluhom. HVALA
  Prijeten ambient, zelo profesionalni ter prijazni. Priporočam!
  Zelo prijazni in strokovni !
  V AUDIO BM sem šla v spremstvo z mami. Najbolj všeč mi je bil prijazen odnos Matica in način, kako je razlagal o aparatu in delovanju aparata moji mami. Vse je razumela in prav fino smo se imeli😊 z aparati je zelo zadovoljna in obvlada uporabo👍toplo priporočam vsem🥰🥰
  sem obiskal vašo novo poslovalnico in sem bil navdušen nad pristopom in se odločil, da bom v kratkem poiskal ustrezno pomoč za moje težave...
  Do AUDIO BM sem prišel po moti. Pri vstopu v AUDIO BM sem bilprepričan da sem pri NEUROTH saj nisem pričakoval še eno slično firmo tako skupaj. Med pogovorom pa dojamem, da nisem v firmi za katero sem slišal, vendar mi je bilo nerodno to povedati osebi, ki je bila zelo prijazna in tudi z dobro razlago o stvareh, ki sem jih želel izvedeti. Dogovorila sva se za prvi obisk z napotnico in po nekaj nastavitvah sem z aparatom zelo zadovoljen.
  Že ob prvem obisku pri g. Binetu,sem vedel,da sem prišel na pravi naslov. Prepričala me je njegova prijaznost in profesionalnost.Hitro sva našla pravi slušni aparat. Zelo sem zadovoljen z njegovo izbiro.Z veseljem se bom vračal k njemu,ker vem, da mi bo vedno strokovno svetoval.Še enkrat hvala g.Binetu!
  Bila sem zelo presenečena nad prodajalcem in izvedbo. Prišla sem z 2 malima otrokoma (3 & 1L) in me je bilo kar malo strah, kako bo.. Ampak gospod Vlado zna z otroci in tavelika punca je bila navdušena.. Vse skozi igro in zabavo. Mlajši se pa tudi nič ekstra ni pritoževal. Res je bila prijetna izkušnja in skoraj nebi moglo biti boljše.. Res odlično :)))
  S storitvijo in s svetovanjem sem bil zelo zadovoljen.
  S storitvami sem v celoti zadovoljna, zato priporočam Audio BM
  Super. Strokovno svetovanje.
  Izredno prijazno ter strokovno podkovano osebje in odlična ponudba slušnih aparatov. Priporočam obisk!
  Moj prvi slušni aparat sem pri Audio BM kupil pred približno osmimi leti. V tem času sem se večkrat vrnil k njim, kupil baterije, vsake toliko so mi pomagali z manjšimi prilagoditvami, kupoval sem predvsem baterije. V vsem tem času sem imel le eno popravilo, pravzaprav temeljito čiščenje slušnega aparata, ki so ga opravili v pol ure. Ko sem se pred nekaj tedni odločil za nakup drugega slušnega aparata sem se seveda oglasil pri njih. Opravili so meritve, mi uredili pregled pri specialistu in nova slušna aparata sem dobil na dvotedenski preizkus. No, po dolgih letih uporabe slušnega aparata, sem postal kar izkušen kupec z jasnimi cilji in željami. Mogoče bi kdo temu rekel tudi tečen 🙂 Ko sem se ob zaključku preizkusne dobe vrnil, mi je Luka, njihov akustik, prijazno prisluhnil, pojasnil vse potrebno in predlagal ustrezne rešitve. Slušni aparat so v popolnosti prilagodili mojim potrebam. Zvok je sedaj še boljši, pri nižji glasnosti bolj razločen in lahko rečem, da so mi omogočili, da v celoti izkoristim vse prednosti tehnološkega razvoja zadnjih let.
  Kljub izrednim razmeram, ki se še vedno izvajajo v omejeni obliki z zadovoljstvom sporočam, da je bila storitev izvedena profesionalno, zelo prijazno in ustrežljivo. Gospod Jurij, ki je obravnaval moj dokaj zahteven primer na tem področju, se je zelo potrudil, da je ustregel moji želji in našel kompromisno rešitev, ki je bila zame sprejeta v izrednim zadovoljstvom.Prvič sem koristil usluge tega področja in imel sem srečo, da sem izdral tega ponudnika, ki bo mi nudil kot svetovalec profesionalne rešitve izredno napredojoče tehnologije, ki so vedno bolj prijazne do uporabnikov.Brez reklamnimh namenov priporočam, da obiščete ta audio slušni center v Mariboru in se sami prepričate o njihovi skrbi, da zadovoljijo uporabnike.
  Ene najcenejših in najboljših baterij za slušne aparate na trgu.
  Top ! Z veseljem priporočam, ne bo vam žal
  g.Luka hvala. Stokovno,prijazno. Vse pohvale
  Moja babica je bila pri vam. Izjemno zadovoljna z vašim svetovalcem Gregom v Celju, ki ji je vedno z veseljem svetoval glede slušnih aparatov in si zanjo vedno vzel dovolj časa, da je vse razumela. Sedaj ko bolje sliši, se zdi kot prerojena. Vaši slušni aparati so res ZAKON.
  Zelo prijazen, strokoven in potrpežljiv v odnosu do stranke. Babica je bila zadovoljna.
  Slusni aparat očitno ni nekaj, kar kupiš na spletu - njegova uporabna vrednost je odvisna od slušnega akustika, od osebe, ki z vrsto nastavitev in prilagoditev, tudi z vajami in poskusi s kandidatom doseže, po mojem mnenju, prav neverjetne učinke - da skrajšam "bolje ne gre - rien n'va plus". Hvala !
  Izjemno strokovni in prijazni.Prilagodljivi, s posluhom za človekova.
  Pozdravljeni!Za mojo mami sem urejala postopek za pridobitev slušnega aparata. Pri iskanju izvajalca me je takoj pritegnila vaša spletna stran, kjer so vsi postopki razumljivo razloženi. Tudi prvi vtis ob prihodu v vašo enoto v Kranju je bil zelo pozitiven, zahvaljujoč g. Binetu, ki je na enostaven in razumljiv način razložil delovanje sluha in samega aparata. Najbolj me je pa pozitivno presenetilo vaše zaupanje, saj v primerjavi z nekim drugim izvajalcem, kjer je prvič 14 dni testirala aparat ni bilo potrebno izročiti nobene akontacije. Vaša prednost je tudi skrb za varnost po nakupu aparata, saj pri vas lahko aparat zavaruješ, podaljšaš garancijo ipd., kar človeka obvaruje pred večjimi stroški popravila. Upam da bomo tudi v prihodnje morebitne težave reševali brez težav. Janja Sajovic
  Zelo prijazen akustik, odlično svetovanje, vse pohvale za strokovnost. Sem zadovoljen. Hvala Audio BM, predvsem pa akustiku Gregorju Šketu.
  Odlična izbira, strokovnost in prijaznost. Zelo zadovoljen in uporabnik modela Sonic.
  V vašem centru je oče dobil vse potrebne informacije glede rabe aparata. Gospod Matic je izjemno prijazen in res lahko samo toplo priporočamo Audio BM.
  Pozdravljeni!Po daljšem obdobju težav s sluhom sem se odločil, da je že skrajni čas, da se to nekako uredi. Tako sem na koncu prišel v AUDIO BM na Viču h g. Luki Gartnerju. Moram priznati, da sem bil prijetno presenečen nad prijaznostjo, strokovnostjo in vsem ostalim, kar sodi zraven. Bil sem večkrat na prilagoditvah slušnih aparatov in g. Luka se je vedno zelo potrudil, da sva na koncu našla čim bolj optimalno nastavitev. Zelo priporočam!
  Zahvaljujem se za strokovno in prijazno svetovanje pri izbori cepkov za vodo za mojo hcerko.
  Zelo prijazni in strokovni. Najboljša ekipa
  Navdušen nad Nino in aparati.
  Starata je potreboval nov slušni aparat, zato smo se obrnili na AUDIO BM v Šempetru. Zelo prijetna izkušnja - izredno prijazni, uslužni. S pomočjo in nasveti g. Andreja sva hitro uredila vse potrebno.
  Ker sem potrebovala slušni aparat mi je znanka priporočila AUDIO BM v Novem Mestu pri gospodu Matic. Bila sem zelo lepo sprejeta in poučena glede slušnega aparata. Ker sem že starejša oseba moram povedati, da si je gospod Matic res vzel čas in mi vse obširno razložil in pokazal, ter pokazal zelo veliko razumevanja in sočutja, kar mi starejši najbolj potrebujem. Vem da se nanj lahko obrnem z kakršnimkoli vprašanjem glede slušnega aparata. Zelo sem mu hvaležna za potrpežljivost in ga bom z veseljem priporočila naprej. Zdenka Štimec
  Zelo sem vesel in zadovoljen da sem vas obiskal. G. Žiga je bil v veliko pomoč. Hvala vam!
  Visoko nad pričakovanji sem zadovoljna z g. Vladom. G. Vlado je zelo prijazen, ustrežljiv in mi je vedno pripravljen pomagati že ob najmanjši težavi, ki jo jaz ne znam opraviti, saj imam starša oba težko pokretna in močno naglušna. Lahko rečem samo najlepša hvala za vso pomoč.
  Gospod Matic izredno uslužen in potrpežljiv, ugodil je vsem mojim zahtevam. Slušni aparat mi je izboljšal kvaliteto življenja. Priporočam 100%.
  G. David je res prijazna oseba katera se je posvetila starejsi gospe in ji je z potrpezljivostjo, znanjem in profesionalnostjo znal razloziti in povedati vse kar mora gospa vedeti o aparatu in o njegovi uporabi. Svetoval ji je o najbolj primernem slusnem aparatu za njen boljsi vsak dan. Bila je zelo zadovoljna!
  Ze pred nekaj leti sem bil v vašem BM centru(v Lj),vendar sem zaradi sramu glede nošenja sluš.aparata odnehal.No in po raznih poizvedovanjih,medijih,po priporocilu znancev... sem se ponovno okorajzil in se dokoncno odlocil za vas.Pri vas sem dobil dober obcutek, dobre nasvete in napotke...ter strokovno osebo v NM.Upam ,da sem se tudi po svoji vesti pravilno odlocil in da bom z slus. aparati zadovoljen Hvala Matjaz
  Zelo strokovni v razlagi in uporabi slušnih aparatov predvsem pa glede komunikacije s stranko
  Moja 83 letna mama, ki sicer že kar nekaj časa nosi slušni aparat, je po precejšnjem poslabšanju sluha iskala novega. Po že kar nekaj izkušnjah z različnimi ponudniki, sva po priporočilu prijateljice obiskali še gospoda Luko Gartnerja v Audio BM centru na Viču. Zelo, zelo se je potrudil s svetovanjem in razlago glede aparata in njegovih možnih prilagoditev, ki bi ustrezale mami, obenem pa tudi potrpežljivo prisluhnil njenim izkušnjam ob privajanju na novi aparat. Za mamo in zame je bil pomemben tudi občutek, da ima na razpolago čas, ko aparat preizkuša ter možnost, da v vsakem trenutku lahko poizkusi novega ali se odloči, da ne vzame nobenega. Na koncu smo tako prišli do ugotovitve, katere vrste služni aparat je za mamo, glede na njeno stopnjo izgube sluha in možnost razumevanja najboljši in najina pričakovanja so več kot izpolnjena. Zahvaljujeva se gospodu Gartnerju za vse usluge in mu želiva še veliko dobrega in uspešnega prispevka strankam, obenem pa tudi podjetju.
  pozdravljeni!v lanskem letu sem po dolgem prepričevanju pripeljala svojo 85. letno mamo v vaš center Vič, da ji omogočimo pregled in nakup slušnega aparata. Že prvi obisk pri g. Luka Gartnerju je naredil čudež. Mama se je zaradi njegovega profesionalnega odnosa, njegove prijaznosti, dostopnosti, kar predvsem starejšemu človeku zelo veliko pomeni, takoj odločila za slušni aparat. Z veseljem je sodelovala in tudi pri naslednjih dveh probah ni imela nobenih težav. Vsem svojim prijateljem je povedala za svojo izkušnjo in jim povedala, da ji je žal, da se za to ni odločila že prej.Njen prejšnji odpor, za katerega so po večini vzrok negativne informacije drugih uporabnikov, je bil zaradi takega sprejema in obravnave v Slušnem centru Vič pri g. Gartnerju, odpravljen.V maminem in svojem imenu se vam iskreno zahvaljujemo in želimo še veliko lepega na vaši poti.alenka
  Priporočam!
  Mama je potrebovala nove slušne aparate in po drugih priporočilih sva se oglasila pri Audio BM na viču.Izkušnja je bila zelo prijetna. g. Luka je bil zelo prijazen iin ustrežljiv. Vzame si čas in podrobno ter strokovno svetuje pri izbiri ter kasnejših nastavitvah aparata. S slušnimi aparati je mama zelo zadovoljna.Dobra stran je tudi dostopnost, na voljo je dovolj parkirnega prostora tik pred poslovalnico.
  Hvala akustiku za njegovo strokovno pomoč. Presrečen sem da sem se obrnil na vas ker sedaj resnično bolje slisim! HVALA!
  Mama je bila izredno zadovljna s prijaznim in profesionalnim pristopom ter predlaganim slušnim aparatom. Sedaj bolje sliši.
  V rokah sem držala naročilnico za slušni aparat.Že tako ni prijetno,toda kam sedaj.Po nekih informacijah sem vstopila v AVDIOBM MARIBOR SLUŠNI CENTER.Sprejela me je zelo,zelo prijazna uslužbenka g Marija Pauman.Naenkrat je postalo vse lažje in preprosto.Na preprost način mi je razložila vse o slušnem aparatu.Takoj sem izgubila nek odpor in z veseljem sprejela vsa navodila.Tudi g.Jurij me je enkrat sprejel.Res zelo,zelo prijazno osebje,hvala vam.
  Pozdravljeni!Čutim se dolžan poslati vse pohvale AUDIO BM-Maribor in tam zaposlenim akustikom. Veliko časa je trajalo moje priznanje da slabo slišim. Imel sem že predhodne slušne aparate drugih ponudnikov, ki so vglavnem samevali pospravljeni v predalu. Odkar sem se obrnil na vas, sem ugotovil da lahko po dolgem času sprejemam zvoke okolja brez stresa, ker jih razločno slišim in še povrh aparati ne predstavljajo ovire pri nnamestitvi.Da pa je temu tako sta v veliki meri pripomogla vaša zaposlena, ga. Marija in g. Jurij, ki si vzameta čas in še pri 10.obisku in ne pokažeta da jima je odveč. Z svojo strokovnostjo, človeškim pristopom, razumevanjem, potrpljenjem,pripravljenostjo narediti človeku maksimalno možnost visoke kvalitete sluha sta mi pokazala srečnejši slišni svet.Iz srca priporočam AUDIO BM.Zadovoljen in Hvaležen! Sedlarević.
  Prijazen in strokoven pristop akustika. Lepo sva se pogovorila o težavah, s katerimi se zaradi narave mojega dela soočam. Vse pohvale Aleksandru in moderno opremljenem slušnem centru. Po meri narejene čepke za zaščito sluha uporabljam približno 2 meseca in učinek je odličen. Le tako naprej!
  Sem zadovoljen z vašo uslugo, z ažurnostjo in pristopom zaposlenih.
  Matic iz NM je zelo strokovno in hkrati razumljivo razložil celoten postopek pridobitve aparata. Sem začetnica in sem se kljub številnim predsodkom na aparat privadila v roku dveh tednov. Zelo sem zadovoljna z dodatno funkcijo prostoročnega telefoniranja. Aparat nosim samozavestno, nimam nobenih težav z njim. Imela sem možnost preizkušanja več mesecev, prav tako je možno brezplačno svetovanje pri njih kadarkoli. So prijazni, ustrežljivi, hitro odzivni, imajo brezplačno parkiranje. PRIPOROČAM!!! primerjati z ostalimi ponudniki ne morem, ker je AUDIO BM moja prva izkušnja.
  Minil je dober mesec, odkar uporabljam slušni aparat podjetja AUDIO BM d.o.o. - Koper. Pred tem sem uporabljal njihov za-ušesni aparat. Po meritvah in zaradi dobrih izkušenj se se dokončno odločili za v-ušesni aparat. V ušesih ga imam 10 do 12 ur dnevno. Moja bojazen, da bo kot tujek v ušesu moteč, se ni uresničila. Družina in prijatelji so me pohvalili, da uspešno sodelujem v pogovorih. Ugotavljam, da sem se vse manj zavedal, kako je bila moja komunikacija s svetom ovirana. Z nasveti in razlago strokovnjakov firme AUDIO BM sem zelo zadovoljen. Zato sem tudi svetoval prijatelju, ki ima podobne težave kot sem jih imel jaz, da se pri njih dogovori za srečanje oz. svetovanje.
  Zelo zadovoljna z AUDIOBM. Akustik Andrej se res zelo potrudi pri svetovanju in posamezniku pomaga pri izbiri slušnega aparata, ki bo zadovoljil vse potrebe uporabnika.
  Zelo dobre izkušnje pri izbiri slušnega aparata v Šempetru pri Novi Gorici, ki mi ga je svetoval gospod Andrej, strokoven, komunikativen v vseh pogledih si zasluži si največjo oceno.
  Ker uporabljam slušni aparat že sedmo leto. Letos mi je po 6 letih pripadal nov aparat, ki sem ga tokrat kupila pri vas. Zelo sem zadovoljna včeraj sem zaključila poskusno dobo. Zelo sem zadovoljna z aparatom kot tudi z gospodom ki dela v poslovalnici na Jesenicah izredno prijazen in se vidi da se spozna na svoje delo. Hvala
  Zelo zadovoljna. Akustik je bil zelo ustrežljiv in prijazen.
  Odgovorijo na vsa vprašanja, govorijo jasno in glasno, vse podrobno obrazložijo in se po mojih izkušnjah res posvetijo vsaki stranki.
  Jože GrazerKavče 26b,3320 Velenje26.3.2019AUDIO BM VelenjeSpoštovani Audio BM, slušni center VelenjeJože GrazerKavče 26b,3320 Velenje26.3.2019AUDIO BM VelenjeSpoštovani Audio BM, slušni center VelenjePišem Vam v svojem in v imenu moje mame Terezije Grazer katera je tudi uporabnik slušnih aparatov. Moja mati mora že več let zaradi slabšega sluha v obeh ušesih uporabljati slušni aparat. Do sedaj smo pregled in ves postopek opravljali pač kar v ZD Velenje. Zmeraj pa je postopek bil izpeljan sicer vljudno ampak brez rezultatov vsaj vidnih za nas.Postopek je bil na hitro sledeči. Prvo z napotnico k zdravniku ter nato k »tehniku« ne vem kako se mu uradno reče, kjer zmeri mami sluh. Nato čez nekaj časa lahko pridemo po sam slušni aparat in ga nesemo mami. Tu je tudi konec postopka za naslednjih sedaj šest let. Moram pripomniti, da je za mamo to če cca peti ali šesti aparat. Zaradi neučinkovitosti sem bil prisiljen razmišljati o zamenjavi (povedano po svoje) »serviserja slušnih aparatov«.Zaradi gneče v ZD sem nekajkrat mamine slušne aparate dal na servis kar v vaš Audio BM Velenje. S storitvijo sem bil zelo zadovoljen, kot tudi z vljudnostjo gospoda Vlada Pirič. Tako sem se odločil naslednje slušne aparate naročati kar v Audio BM Velenje.Rezultat je neverjeten. Mama po dolgem času zopet sliši in pogovor z njo ni več muka ampak veselje.Zato se moram zahvaliti vašemu Audio BM Velenje in seveda zahvala še posebej gospodu Vladu Pirič za strokovnost in korektnost.Jože Grazer
  Lahko le rečem odlično. Nisem novinka ampak slušni aparat uporabljam že 12 let in moram pohvaliti pristop uslužbenca, kot njegovo strokovnost. Že dolgo nisem dobila vse potrebne informacije katere sem želela in seveda pristop ter čas, ki si ga vzame za vsako stranko je upravičen. Izkušnje s prejšnjim ponudnikom ali AudioBm ni primerljiva. Naj tako ostane še naprej in naj vas bo čim več takšnih s tako strokovnostjo, mi pa se bomo z veseljem vračali.
  Pravi naslov za pridobitev slušnega aparata. S strokovnim pristopom g.Bineta pa je to samo še potrditev.
  Profesionalni pristop s človeško noto. Pohvala in zahvala obema v poslovalnici Maribor. Vsem slaboslušečim pa "Z Audio BM spet slišite"
  Moja mama je po sedemdesetem letu vse slabše slišala, pa se nikakor ni mogla odločiti za slušni aparat. Že po prvem obisku v Avdio BM pa je bila nad slušnim aparatom navdušena. Luka, hvala. Mama je zadovoljna, mi pa tudi.
  Super osebje!
  У зв’язку з війною в Україні були змушені покинути свою країну усією родиною. Разом с 87 річними бабусею та дідусем. Коли з’явилися проблеми з наявним слуховим апаратом стало питання що робити… за доброю рекомендацією - звернулись у цю компанію і потрапили на справжніх професіоналів! Провівши огляд і дійшовши до висновку, що проблему на цьому етапі можно вирішити простою заміною вкладиша. Замовили, встановили строки до 2 тижнів так як це був час Словенскіх свят. Був дуже приємно здивований , коли вже на наступний день передзвонили повідомити, що все готово! Йде третій тиждень і наша бабуся абсолютно задоволена! Дуже і дуже вдячні за такий справді сервісний підхід! 🇺🇦🤝🇸🇮
  Z uslugo Audio BM v Velenju (g. Pirič Vlado) sem bil popolnoma zadovoljen. Strokovno, kvalitetno, korektno in prijazno svetovanje brez kančka nepotrpežljivosti, čeprav sem bil najbrž kar tečna stranka. Vsekakor bom priporočil vaše storitve še komu. Hvala. Prepričan sem, da bo tudi servis na nivoju dosedanje izkušnje. Hvala.
  Zelo zelo zadovoljna s celotnim potekom obravnave.1. kratka čakalna doba2. usklajeno narocanje pri zdravniku specialistu ( ki je v isti stavbi )3. PRIJAZNO in POZORNO pri izbiri in preizkušanju aparata.4. Vzamejo si čas, strokovno .5. Osnovni stroški na napotnico.Hvala.
  5o let.Lepo je ponovno slišati.Strokovnost, prijaznost, ustrežljivost, zanesljivost, pestra izbira so besede ki najbolje opišejo poslovalnico v Celju, vsekakor pravi naslov.
  Z mojo mami Marinko M., sva zaradi prilagajanja sluha na aparatih, kar nekaj mesecev prihajali v slušni center Audio BM na Viču. Svetovanje in celostna obravnava pri Luki Gartnerju je prijetna izkušnja, ker je njegov pristop do uporabnika zelo strokoven, umirjen, čutiš da mu lahko zaupaš, ker je pripravljen pomagati in ne hiti z časom obiskov. Kdor se odloča za aparate, mu toplo priporočam g. Gartnerja, ker obvlada svoje delo in se trudi, da pridete do kvalitetnega sluha.
  Tudi moja izkušnja je odlična. Prisrčna zahvala g. Gartnerju za potrpežljivost pri nastavljanju aparatov. Aparate različnih proizvajalcev uporabljam že preko dvajset let. Slušnost aparatov AUDIO BM s strokovno podporo je do sedaj izjemna. Še enkrat hvala g. Gartner. Lp.
  very professional ,fast and helpfull
  Sem zelo zadovoljen z kvaliteto slušnih aparatov SONIC (ENCHANT 20 MNR).Zadovoljen sem tudi z svetovanjem in delom gospoda Vlada Pirića in ponudbo pripomočkov, ki jo nudite v vaši trgovini (tudi spletni). Upam, da bodo aparati dobro delovali tudi v naprej.
  Zelo pohvalim Audio BM v Novem mestu. Gospod Matic Bele je zelo prijazen in prilagodljiv. Vedno se dogovoriva za termin obiska in potem urediva vse, kar je potrebno (nakup baterij, menjava cevk, servis aparatov...). Je zelo prijazen. Obvešča o novostih, priporoča tehnične pripomočke in je potrpežljiv z nami, ki smo že starejši. Hvala. Naj ostane tako in lep pozdrav!Jelka Močnik
  Zelo zadovoljen za strokovno in prijazno svetovanje.
  Moja babica ga je tu kupila!Super pridobitev za Brežice, dostopna lokacija s parkiriščem. Priporočam!
  Ob obisku slušnega centra sem bil z razlago o vseh podrobnostih zelo zadovoljen. Povdariti moram, da je zaposleni akustik gospod Aleks izkazal profesionalni odnos, veliko mero strpnosti in razumevanja do naglušnosti in bil pripravljen odgovoriti na vsa zastavljena vprašanja. Gre za odnos, ki je vreden vse pohvale.Igor
  G.Kevin prijazen takih si zelimo se vec .nimam pripomb.vse lepo !
  Prijazen sprejem in izčrpna razlaga o slušnih aparatih, strokovno odlično podkovan akustik.g. LUKA GARTNER si zasluži vse pohvale in zato priporočamAUDIO BM - VIČ.
  Naša mama je že dolgoletna in izkušena uporabnica slušnih aparatov. V preteklosti smo aparate kupovali pri konkurenci, kjer pa niti približno nismo bili deležni prijaznosti, profesionalnega odnosa, ustrežljivosti ter storokovnosti, ki smo jo prejeli v Audio BM slušnem centru na Jesenicah. Akustik Aleksandar je oseba, ki opravlja svoje delo več kot odlično. Čuti se srčnost, pripravljenost pomagati in seveda tudi strokovnost na področju. Žal nam je, da že prej nismo vedeli za vaš slušni center. Mama je z aparati zadovoljna, najbolj pa je navdušena nad akustikom in njegovim pristopom. Vse pohvale!!! Priporočamo naprej! Se vidimo! 🙂
  Zelo sem zadovoljen z gospodu Vlado je zelo prijazen in strokoven več takšnih bi mogli imeti še kje drugje.
  Gospod David je potrpežljiv, strokoven, brez vsiljevanja česa in prijazen.Z mamo (85 let) sva bila zelo zadovoljna in po potrebi se bomo spet vrnili k njemu.
  V slušnem centru AUDIO BM VIČ sem se oglasil na podlagi pozitivnih mnenj uporabnikov. G. Luka me je prijazno sprejel, mi strokovno vse razložil v zvezi z aparati. Odločil sem se za aparat, ki mi ga je priporočil. Aparat sem nekaj časa testiral, večkrat obiskal g. Luka, ki mi je prilagodil zvoke. Z aparatom sem zelo zadovoljen.Zahvaljujem se vam za prijaznost, potrpežljivost, predvsem pa za strokovno svetovanje.Lep pozdrav!
  Udeležil sem se vašega predavanja o slušnih aparatih, ki ga je organiziralo DU Mirna, ki me je prepričalo, da sem se oglasil v vaši poslovalnici v Novem mestu. G. Matic me je zelo prijazno sprejel in mi izčrpno svetoval in me seveda prepričal o kvaliteti slušnih aparatov ter me prepričal, da sem se odločil za nakup.Slušni aparat sem imel na preizkušnji in sem z njim zelo zadovoljen.Hvala, Tonček Popit
  Prijazni, ustrežljivi, strpni, strokovni.SAME POHVALE!!!
  Moj prijatelj je dalj časa imel težave s sluhom.Naročila sva se na pregled v Audio BM na Viču.Sprejel naju je prijazen mladenič Luka Gartner, ki je s svojim čudovitim pristopom,zelo strokovno razlago razbil vse dvome in z enako zavzetostjo vodilpostopek do konca, pripravljen,vedno pomagati. Rada bi se zahvalila in zaželela še veliko uspehov. Ko bi bilo več takih Lukatov.L.p.
  Že nekaj let je mama imela težave s sluhom. Ko se je odločila za pregled in slušni aparat, sva se oglasili v slušnem centru na Viču. Sprejel naju je akustik Luka in mama je bila že prvič navdušena nad njegovim pristopom. S potrpežljivostjo, strokovnostjo in enostavno razlago je mami pokazal, da je strah pred slušnim aparatom odveč. Zdaj mama nosi oba slušna aparata vsak dan vsaj 10 ur in pravi, da si ne predstavlja več dneva brez aparatov. Hvaležni sva Luki za ves čas, ki ga je namenil in za njegov topel, prijazen, strokoven pristop. Zelo priporočava Audio BM Vič.
  Prijazno osebje in profesionalna storitev!
  Pišem v imenu svoje mame,saj je slušni aparat zelo rabila,ker zelo slabo sliši,pa hitro ga je dobila. Prijazen uslužbenec Primož je bil zelo prijazen in profesionalen in nama je vse razložil in pokazal.Vse pohvale za njegovo delo.
  Brwz čakanja. So prijazni in profesionalni.
  Zelo strokoven, z izjemnim znanjem podkovan zvocni akustik. Stranki se posveti v vsej svoji moci in tako skupaj najdeta res najboljso resitev. Sem zadovoljna uporabnica AudioBM aparatov ze slabo leto. Priporocam. 🙂
  Zelo uslužen, prijazen, strokoven, potrpežljivhvala Andreju.
  Hvala za vaso pomoc in prijaznost .hvala
  Prijazno osebje in urejena trgovina!
  Zelo prijazni in strokovni. Opazila sem, da slabse slisim Aleks mi je izmeril sluh in mi svetoval obisk ORL specialista. Vse pohvale Aleks.Lp Amra
  Izjemna izkušnja prijazne in kvalitetne storitve. Hvala.
  Na priporočilo zdravnika specialista sem se za nakup slušnih aparatov odločil, da obiščem ponudnika Audio BM, poslovalnico na Viču. Zakaj na Viču, ker se lahko parkira. Z ponudbo , strokovnostjo in prijaznostjo g. Luke pa sem bil naravnost navdušen. Sem uporabnik slušnega aparata že 7 let, tako, da dobro vem, kako sem slišal do zdaj in kako slišim po nakupu slušnih aparatov Audio BM. Razen tega, da odlično slišim, sploh ne vem, da jih uporabljam. Presenečen sem bil nad zaupanjem, ki ga izkazujejo do stranke, nobene kavcije za čas preizkušanja aparatov ne zahtevajo, ponudijo celo plačilo na obroke, res odlično. Res priporočam vsakemu, ki ima težave s sluhom.
  Zelo sem bila zadovoljna s strokovno razlago g. Aleksandra ter njegovim pristopom do starejše pacientke. Prijaznost in strokovnost na visoki ravni. Priporočam obisk te poslovalnice, stranke bodo zadovoljne.
  OK
  Spoštovani.S storitvami g. Bele M. iz Novega mesta sem zelo zadovoljna. Gospod je strokoven, prijazen in nadvse ustrežljiv. Zaveda se, da ni lahko z besedami opisati občutke v glavi, ko zaslišiš še neslišano. Ob tem je pokazal veliko mero potrpežljivosti in empatije. Hvala.Marta Šiško
  Zakaj sem izbrala ravno Audio BM center? Ker imajo odlične aparate in ker so lokacijsko dostopni v vsakem večjem kraju. Gospod Kevin me je prepričal s svojo strokovnostjo, prijaznostjo, ki me je zelo presenetila. Svetoval mi je pri izbiri in modelu aparata, izbrala sem Unitron, ki najbolj ustreza mojim potrebam, da lahko odlično spremljam predavanja in brez zadrege sodelujem v konverzaciji. Zagotovil mi je redna brezplačna čiščenja aparata, ki so pogoj za brezhibno delovanje aparata. Razložil mi je, kako deluje organ sluha in zakaj je dobra vsakodnevna uporaba aparata, za domov sem dobila več brošur, ki sem jih z zanimanjem prebrala. Moj moto pri izbiri je seveda kvaliteta, cenovna dostopnot, strokovnost akustika, prijaznost In vse to sem dobila v poslovalnici AUDIO BM centra na Ptuju pri gospodu Kevinu GlavicaHvala!
  V vašem slušnem centru smo naročili po meri izdelane čepke, ki so enostavno perfektni.Lepo tesnijo, so udobni.Tudi akustik Aleksandar je izjemno prijazen in strokoven. Istočasno je mami pomeril sluh.Definitvno priporočam naprej.Najlepša hvala.LP Žiga
  Moje izkušnje z akustikom g. Gartnerjem so odlične, če imate še v ostalih poslovalnicah tako prijazne in profesionalne akustike se vam ni treba bati za uspešno poslovanje. pozdrav Janez Vokal
  Gospod Aleksander iz AUDIO BM slušnega centra na Jesenicah je mlad uslužbenec in kljub temu prijazen, ustrežljiv, strokoven in zelo razemevajoč.Prijateljica Marinka je zelo vesela, da ponovno sliši. Zahvala gre temu mlademu gospodu, ki ji je s pravilnim pristopom in svetovanjem pomagal, da aparat z veseljem uporablja.Želim vam še veliko zadovoljnih strank in hvala za vse.
  Zelo priporočam AUDIO BM Vič. Audio tehnik Luka Gartner je tehnično podkovan, izkušen in zelo profesionalen. Najbolj mi je bila všeč njegova mirnost, prijaznost in predvsem razumevanje mojih izkušenj. Svetoval je tudi glede zavarovanj, baterij in drugih stvari. Vzel si je čas tako da nisem imel občutka da bi se kaj mudilo. Imel sem kar nekaj terminov, pa nikoli nisem čakal, vse je teklo organizirano.
  Top čepki! Spim ko bebica zdj
  Audio BM je mojemu dedku pomagal nazaj do dobrega sluha. Odlična izkušnja za mene kot spremljevalko in dedka kot uporabnika. Akustik Matej se res potrudi za svoje stranke.
  Zelo prijazen gospod zelo se je potrudil z razlago in nastavitvijo aparataKer sva z mozem bila skupaj pri zdravniku je tudi oba narocil na isti termin. Resnicno se je zelo potrudil in se mu zato zahvaljujeva.
  U prostor Audio BM slušnog centra u Ptuju došao sam iz Hrvatske, radi nabave slušnog aparata, nenajavljeno, i bio sam vrlo iznenađen jednim vrlo stručnim, profesionalnim i osobnim prijateljskim odnosom g. Kevina prema meni kao pacijentu i korisniku usluge. Zahvaljujem se g. Kevinu na stručnoj usluzi i radujem se daljnjoj suradnji.
  Že od svojega prvega obiska slušnega centra Audio BM v Velenju sem bil zelo pozitivno presenečen nad prijaznostjo, strokovnostjo in ustrežljivostjo slušnega akustika Vlado Pirića, ki je resnično zelo predan svojemu delu in se popolnoma posveti svojim strankam, da se počutijo kot doma. Slušne aparate Unitron MAX UP uporabljam že skoraj leto dni in moram reči, da sem z njimi zelo zadovoljen in so v veliko pomoč v vsakdanjem življenju. Zelo mi je všeč tudi bogata paleta dodatkov, ki so na voljo poleg slušnih aparatov (uStream, uTV, itd.)
  Zelo zadovoljen s storitvami in profesionalnostjo, ter prijaznostjo gospoda Primoža Stareta.Darko Š.
  Zelo prijazno in profesionalno osebje. Sem DJ in sem kupil slušalke za zaščito sluha. Z izdelkom sem zelo zadovoljen, priporočam nakup!
  S storitvijo v PE Brežice smo zelo zadovoljni! Odnos in pristop sta bila na zalo visokem nivoju. Osebje je zelo prijazno in so se potrudili, da smo poiskali ugodno rešitev.
  Super smo zadovoljni, cene sprejemljive, prodajalec z brado pa naravnost fantastičen, lepo strokovno nam je razložil, skratka odlično 😉
  Super izkušnja. Očetu se je močno poslabšal sluh. Luka Gartner se posveti stranki, je prijazen in po njegovi zaslugi oče spet sliši. Skratka, priporočam obisk!
  Potreboval sem ušesne čepke, ki mi ne padajo ven med spanjem in me hkrati ne motijo, če spim na strani in ti čepki so točno to kar sem iskal. Vse je šlo hitro in sedaj nimam več problemov, da bi me kdo zbudil ponoči, če gre na wc ipd. Hvala za zelo dobro storitev
  Brezplačno sem opravila test sluha, ker me je enostavno zanimalo kako dobro slišim. Izdelali so mi čepke po meri, ki se mi odlično prilegajo in ščitijo ušesa. Pa še lepe roza barve so hehe. Zelo prijazen akustik.
  G. Matej Koren mi je s svojo poglobljeno predstavitvijo delovanja slušnega aparata Unitron, s profesionalnim pristopom in visoko strokovnostjo, predvsem pa veliko mero prijaznosti omogočil lažjo odločitev za nakup. Odlična izkušnja, ki se redko doživi. Lp Franc Rezar
  Spostovani. Preko Vasega centra smo narocili baterije za slusni aparat. Glede na situacijo, s katero se sooca vecina starostnikov (nasi starsi), z zelo kratko uporabno dobo baterie (1 teden) je cena sprejemljiva. Zelo smo zavodoljni z g. Klemenom, glede njegovega razumevanja, prijaznosti in usluznosti v dobro kupca. Priporocamo!
  Že nekaj let sem prisiljen uporabljati slušne pripomočke. Preden sem se pred leti odločil za izbiro aparatov sem se pozanimal pri več ponudnikih. Odločil sem se za slušne aparate najvišjega kakovostnega razreda firme Unitron pri ponudniku Audio BM. Prepričal me je profesionalen pristop zaposlenih, njihova ustrežljivost, prijaznost in strokovnost. Nisem se zmotil. Po nekaj letih uporabe, tik pred iztekom garancijskega roka, so se na enem od aparatov pojavile težave tehnične narave. V slušnem centru so se prijazno odzvali in poskusili težave odpraviti. Nekaj časa je delovalo, potem pa so se težave začele počasi ponavljati. Ponovno sem se oglasil dobrega pol leta po izteku garancijskega roka. Kljub večkratnim poskusom in prizadevanju zaposlenih se težav ni dalo odpraviti. Ugotovljeno je bilo, da je šlo najverjetneje za sistemsko napako na strani proizvajalca.Brez doplačila sem dobil nov par slušnih aparatov nove generacije enakega kakovostnega razreda.Takšen odnos do strank, v času, ko vsi stremijo samo za profitom, ne oziraje se na dobrobit svojih strank, si zasluži vse pohvale. Vsakomur, ki potrebuje slušne pripomočke priporočam obisk podjetja Audio BM v Ljubljani. prepričan sem, da bo, tako kot sem sam, s storitvami, odnosom in prijaznostjo osebja več kot zadovoljen.
  Po spletu naročila baterije,takoj dobila,opazila da so napačne,sem jih vrnila in takoj dobila prave,zelo prijazen odnos do strank.
  Pohvale! Strokovno, poljubno in potrpežljivo.
  Slušni center AUDIO BM KRANJ ima res pestro izbiro slušnih aparatov in ostale spremljajoče ponudbe.Predvsem pa me je zelo pozitivno presenetil odnos akustika, g. Albina Kotnika, ki je podrobno predstavil aparate, uporabo, način nakupa in zavarovanja. Med in po nakupu pa je bil g. Kotnik vedno na razpolago za strokovno pomoč. Njegov odnos, storitev in podpora so vrhunski tako do stranke kot dela. Odlikuje ga strokovnost, jasnost, empatičnost, srčnost in prijaznost - čista 10ka!Slušni center AUDIO BM KRANJ zato toplo priporočam, saj je celotna izkušnja stranke preprosto vrhunska in lahko vzor mnogim.
  Super zadovoljen s slušnimi aparati, s strokovnostjo in prijaznostjo
  PozdravljeniPred 15. leti sem se odločil da moram nekaj narediti za svoj sluh. Takrat je to trajalo kar precej časa. Najprej osebni zdravnik pa specialist na koncu pa slušni center. Tu pa se je vse zapletlo. Ker sem še bil dokaj mlad sem se odločil za v ušesne aparate. Ne bom na dolgo razlagal vseh problemov ki sem jih imel, ampak aparati so bili bolj za posebne priložnosti.Končno po dolgem času pa sem se odločil da poskusim nekaj novega. Takoj ko sem prišel v Audio bm maribor sem začutil da sem na pravem mestu. Čeprav sem bil odločen da hočem v ušesne aparate mi je g. Marija predlagala da poskusim zaušesne in jih stestiram. Po 14. dneh sem bil prepričan da je to to. Vse kar sem imel prej slabega za povedati o slušnih aparatih se je zdaj obrnilo na dobro, in to po zaslugi g. Marije ki je imela potrplenje z mano in strokovni pristop.Vsakemu ki potrebuje pomoč pri sluhu bi toplo priporočal Audio BM.LP Franjo
  Po predhodni najavi sem odsel v slusni centerAUDIO BM v Novem mestu.Tam me je prijazno pricakal g. Matic.Po daljsem pogovoru,ter preizkusanju raznih slusnih aparatov,sva poiskala optimalno resitev za moj sluh
  Od prvega trenutka, ko smo vstopili v poslovalnico pa vse do nakupa slušnih aparatov nam je gospod Kotnik povedal praktično vse o slušnih aparatih tako, da izbira po brezplačnem testiranju ni bila težka. Bili smo tudi pri drugih dobaviteljih kjer smo morali plačati?!, da smo lahko testirali slušni aparat. Vse pohvale vam in vaši firmi za vaše delo, ker ste kot človek daleč pred ostalimi v vaši branži. Hvala za vse!
  Kar se dogovoriš, to drži.
  Super, vse dobro, vljuden sprejem, odlična razlaga in navodila.
  Strokovni, prijazni in ustrežljivi..
  Zelo sem bil presenečen nad obravnavo vsake stranke in posebej mene. Nikamor se ni mudilo do samega zaključka posla. Prikazane in sprobane so bile vse možnosti, da bi bila popolna izbira in seveda obojestransko zadovoljstvo. Hvala
  Prijazni in strokovni.
  Gospod Vlado je res legenda, vse lepo razloži, pove in svetuje, da ga lahko tudi naglušna oseba razume👍👍
  Odlična predstavitev in izvedba akustika g. Piriča, pri moji pravilni izbiri slušnega aparata. Enostavno ne premorem primernih besed za zahvalo, za strokovnost in prijazno naklonjenost. Priporočala bom tudi mojim znancem in prijateljem.Veselim se ponovnega obiska v vašem studiu in lep pozdrav.Milja
  Ko so mi v ušesa prvič vstavili slušne aparate se mi je spremenil svet. Zaslišal sem zvoke, ki jih še do takrat nisem nikoli slišal in to mi zelo veliko pomeni. Hvala vsem delavcem še posebej pa bi se rad zahvalil gospodu Kevinu Glavici. Če imaš težave z sluhom hitro v AUDIO BM skoči!
  zelo prijazni in pozitivni odličen odnos do stranke
  Standardno dobri...
  Zelo zadovoljna tako s storitvijo kot prijaznostjo g. Matica ter izkazano pomoč pri uvajanju uporabe aparata.
  Odlično predstavljeni modeli SA, strokovno svetovanje, posluh do stranke in komunikacija
  SpoštovaniJaz sem z vašo poslovalnico zelo zadovoljen in mi ni žal da sem v vasi poslovalnici Kupil slušni aparat. Od zaposlenih pri vas sem pa najbolj zadovoljen z Go. Nino Stopar Avbar.S spoštovanjemMitja Priselac
  Izredno prijazno osebje, dobila sem pametne informacije o svojem sluhu in se bom zato še obrnila na njihovo svetovanje. Priporčam.
  Mojemu staremu aparatu se je iztekla doba.Ker z njim nisem več dobro slišal,sem se odločil,da ga zamenjam z novejšim.Zaradi bližine sem se odločil za poslovalnico Audio Bm Šempeter,kjer me je prijazno sprejel g.Andrej.Skupaj sva preizkušala modele aparatov kateri bi najbolj optimalno izpolnili moje potrebe.S svojo prijaznostjo,zavzetostjo in strokovnim pristopom me je popolnoma navdušil za aparat kateri je tehnološko zelo izpopolnjen in je popolnoma zadovoljil moje potrebe.V poizkusni dobi mi je g.Andrej podal nešteto informacij in nasvetov,bil pa je vedno pripravljen prisluhniti mojim željam,zato se mu iskreno zahvaljujem za ves trud.Z novimi aparati sem nadpovprečno zadovoljen.Želim si,da ostanete še naprej tako strokovni,da bom še naprej z veseljem obiskoval Slušni center Audio Bm Šempeter.Lep pozrav.
  PRED TREMI TEDNI SVA SE Z MOŽEM OGLASILA V BM CENTRU NA VICU IN DANES IMA MOZ ZE NOV APARAT S KATERIM JE ZELO ZADOVOLJEN POSLOVANJE V TEM CENTRU JE RES VRHUNSKO ZUDI JAZ SE BOM KMALU OGLASILA IN SI IZBOLJŠALA SLUH .
  Zelo zadovoljna nad g.Kevin Glavica, prijazen, si vzame čas in vse obrazloži. Se potrudi najti čimboljšo rešitev. Sem zelo zadovoljna z g.Kevinom ter tudi z izbranim slušnim aparatom. Hvala.
  Z odnosom do strank in strokovnostjo akustika Albina Kotnika sem zelo zadovoljna.
  Pohvalno! 😉
  Gospod Glavica odlično svetuje pri izbiri slušnega aparata in vse nastavitve so narejene po meri mojega ušesa. Hvala
  AUDIO BM Vič sem našel na spletu in ker je na priročni lokaciji, sem se odločil za njihovo storitev. Moji starejši mami so z mirnim svetovanjem in strpno razlago priporočili ustrezni slušni aparat, ki so ga prilagodili njeni izkušnji in zaznavanju. Lahko mirno priporočam novim strankam, nasveti so stvarni, znanje prisotno, razlaga razumljiva. Postopek je trajal več mesecev in se končal v obojestransko zadovoljstvo. Hvala Luki Gartnerju, želim uspešno delo vnaprej.
  Vsa zahvala g. Luki za njegovo prijaznost, potrpežljivost in ustrežljivost. Menim, da je to slušni center, ki resnično zasluži vso pohvalo.
  Vse na enem mestu.Gospod Jurij zelo prijazen in rad prisluhne našim potrebam in nam svetuje kako s SA bolje slišati.Bi moralo biti več takšnih svetovalcev.Upam da je primerno nagrajen za svoj trud s strankami.Lep pozdravAndrej
  Obiskala sem več različnih ponudnikov slušnih aparatov. Že pri prvem kontaktu z akustikom iz Audio BM Celje sem vedela, da bom izbrala njihov aparat. Gospod Matej je visoko strokovno podkovan, poleg tega pa tudi zelo prijazen in dostopen. Aparat uporabljam še poskusno. Zelo sem zadovoljna, slišim veliko boljše in ga bom vsekakor kupila pri vas.
  Letos sem zamenjala slušni center in sem končno zadovoljna. G. Luka je res visoko usposobljen, ve, kaj dela in takoj razume, kje so težave. Res obvlada. Končno razumem, kaj kdo govori. Toplo priporočam!
  Pozdravljeni.Zelo sem zadovolna posebno pa z dobro razlago, prijaznostjo vse OK
  Vsi v ekipi so zelo strokovni, ustrežljivi, prilagodljivi in prijazni do starejših ljudi. Hvala. Priporočam.
  Prijazna ambulanta in prijazni zdravniki 😍 prijazna trgovina 💌
  Vsa pohvala gospodu Dejanu!Zelo prijeten, prijazen, razloži vse ter pomaga.Težko najdeš takšnega!Na splošno pa tudi zelo prijetno okolje.Imamo lepo izkušnjo.Nataša in Olga Cimerman
  Strokovno in prijazno svetovanje in vrhunski izdelki v tej prodajalni. Ne morem prehvaliti. Res hvala, se še oglasim.
  Zelo sem bil zadovoljen v slušnem centru Audio BM. Od prijetnega vzdušja do profesionalnega odnosa osebja, zelo podrobno in prijazno razložijo vse glede slušnega aparata in se vsaki stranki maksimalno posvetijo. Zase sem našel odličen slušni aparat, moje življenje se je z njim bistveno izboljšalo. Hvala Audio BM. Zvone
  Spostovani!Vse pohvale za pomoc,nasvete in ustrezljivost pri nakupu.Hvala g.David .Priporocam obisk vase poslovalnice.
  Odlična izkušnja! Prijazni in strokovni.
  Peljala sem svojo mami po nove slušalke. Nisem je še videla tako zadovoljne. S strokovnim osebjem je bila ekstremno zadovoljna. Sedaj z veseljem obišče center če ga potrebuje. Nima zadržkov kot jih je imela v drugih slušnih centrih. Navdušena je nad prijaznostjo, razumevanjem in odnosom. Slušni center Audio BM, ji je olajšal sprejeti dejstvo, da ni nič hudega če ne sliši, ne počuti se manjvredne.Tako da HVALA za vse.
  V slušnem centru sem opravil meritev sluha. G. Aleksandar mi je na strokoven in prijazen način razložil stanje ter svetoval kako ukrepati naprej. Vse pohvale!! Priporočam.
  Strokovno, odzivno, neusiljivo. Resnično znajo svetovati. Priporočam.
  Sem zadovoljna z njihovimi storitvami. Imajo pestro ponudbo tehničnih pripomočkov!
  Smo zelo zadovoljni, prijazno osebje, ažurni..same pohvale!
  Super prijazno osebje, storitve na vrhuncu. 1x stranka, vedno stranka.
  Zelo zadovoljna z odnosom in strokovnostjo. Še posebno bi pohvalila g. Bineta.
  Zelo zadovoljna, ga Nina je profesionalna, ustrežljiva, razloži vse na praktičen način. Že prvi aparat mi je ustrezal in odprl novo dimenzijo čutenja okolja in ljudi okrog sebe. Hvala.
  Najboljša izbira slušnih aparatov ter dodatkov. Profesionalno svetovanje glede izbire slušnih aparatov. Vrhunsko štelanje aparata glede na potrebe oziroma na audiogram. Gospod Vlahušič je za primer vsem, ki bi delali (ali že delajo) v slušnih centrih, s čutom do pacijenta ter z vrhunskim profesionalnim pristopom štelanja aparata.
  Priaznost, strokovnost
  Ko sem iskal primeren slušni aparat za mojo staro mamo, mi je Mateja priporočil kolega glasbenik. Takoj po prvem telefonskem pogovoru z njim mi je bilo jasno, da bo to prava izbira. Na pregledu se je strokovno posvetil moji stari mami, stestirali smo vse možne zvočne situacije, svetoval primeren aparat in dodatke, meni in mami razložil nastavitve, upošteval tudi moje in mamine želje, skratka... Matej je strokoven in dostopen, človeški. Tak strokovnjak in človek, za katerega si želiš, da te pregleda in svetuje. Hvala lepa, Matej. Upam, da bo moj sluh ostal tak kot je, v nasprotnem primeru, pa se zagotovo vidiva!
  zelo zadovoljni z predstavitvijo slušnega aparata. Prijazni in strokoven zaposlen.
  Strokovnost zaposlenih ter super lokacija.
  Spoštovani g. Gartner Luka,v imenu ga. Mavec se vam zahvaljujem za prijaznost, strokovnost in potrpežljivost tekom testnega obdobja. Mama ponovno dobro sliši in razume ter uporablja slušna aparata od jutra do večera. Želim vam lepe praznike in ostanite takšni kot ste. Toplo priporočam vsem, ki se srečujete s slabšim sluhom.
  V slušni center AUDIO BM na Viču sem prišla slučajno, ker je v stavbi, kjer sem opravila ORL zdravstveni pregled.Prijazen sprejem in izčrpna razlaga sta mi vzbudila zaupanje v strokovnost osebja in odločila sem se, da slušna aparata tokrat preizkusim in tudi nabavim pri njih. Luka Gartner se je zelo potrudil, da mi je pripravil ustrezna slušna aparata tako, da ju brez problemov uporabljam od jutra do večera. Ponovno slišim, v družbi se lahko brez problemov vključujem v pogovor, glasnost TV programov več ne moti mojih bližnjih, veselim se gledaliških predstav...Hvala Luka!
  Strokovno in prijazno svetovanje, pomoč na vseh stopnjah uporabe.
  Zelo sem zadovolna z vsemi nasveti,in prijaznosti.Hvala
  Zelo zadovoljen z obiskom in odnosom zaposlenih. Priporočam in pohvalno g. Kotnik
  Zahvaljujemo se za vaš trud David, zelo prijazna oseba,ki zna prisluhniti in svetovati, mama pa si je izboljšala kvaliteto življenja, še enkrat hvala. Lp
  Tako prijaznega in gostoljubnega osebja , že dolgo nisem srečal . Zelo sem vesel , da sem se odločil za ta slušni center in prav ničesar pri tej odločitvi ne obžalujem. Ko sem prvič prišel so me vljudno in prijazno sprejeli , mi razložili vse in predstavili različne modele aparatov pri tem pa sem tudi imel možnost preizkušnje dokler nisem našel tistega kateri mi ugaja , če je bilo kaj narobe so vedno bili pripravljeni pomagat. Res vrhunsko osebje in najboljši modeli apartov na voljo.
  Strokovno in predvsem prijazno osebje, ki zna prisluhniti in tam ni samo za to da nekaj proda! Hvala!
  Naša babica je dolgo let odlašala z nakupom slušnega aparata zaradi slabih izkušenj znancev in sorodnikov. Po dolgoletnem prepričevanju smo se odpravlini na pregled k g. Gartnerju, ki je s svojim prijaznim pristopom odpravil ves njen odpor do uporabe slušnega aparata. Od prvega dne je bila izjemno zadovoljna z aparatom predvsem pa s pristopom g. Gartnerja, ki vedno posluša njene želje. Prav posebaj nam je bilo všeč, da je jakost aparata zviševal zelo počasi in postopoma, da babica ni imela odpora do nošenja aparati in se je zelo hitro privadila nanj. Aparat sedaj nosi že 2 leti in nikoli ni imela težav, g. Gartner pa je vedno na voljo za vprašanja in nasvete.
  Zelo profesionalni in si znajo vzeti čas ter pozorno prisluhniti težavam svoji strank. Zelo pohvalno!
  Hvala za prijaznost. Vredno je bilo tudi malo počakati.
  zelo prijazni zelo hiter termin dobili smo Na splošno zelo zadovoljni res vsakemu priporočamo da se pri njih oglasi
  Vedno prijazni in profesionalni! Močno priporočam.
  Upostevajo zelje kupca,mu dajo moznost da preizkusi izdelek in ce mu ne odgovarja ga menjajo in iscejo tako dolgo da se najde primerni slusni aparat.Zelo sem zadovoljna.
  V začetku letošnjega leta je moja mami dobila napotnico za 2 slušna aparata. Na poti iz SB Celje sva se mimogrede oglasili v Audio BM, kjer je bila mami takoj vzeta v obravnavo - ker je g. Matej pač imel tisti trenutek čas zanjo. S tem svojim dejanjem nama je prihranil čas in dodatno pot. Ob vsakem obisku ali telefonskem klicu g. Mateja sva bili z mami zelo zadovoljni. Vedno je dosegljiv za vse nasvete, takoj priskoči na pomoč pri težavah s slušnim aparatom, je strokoven, zadeve natančno razloži - tudi večkrat, je prijazen, komunikativen, uslužen... Ne dvomim, da bo to sodelovanje še naprej tako dobro, kot je do sedaj. Obilo uspehov pri delu vam vsem želim še naprej!
  Za nakup drugega slušnega aparata v firmi Audio BM slušni center Novo mesto sem se odločil, ker z g. Maticem Beletom zelo dobro sodelujem.Je zelo iskren in strokoven.Zelo dobro zna pojasniti kaj je za mojo naglušnost najbolje.Zelo vljudno pojasnjuje in odgovarja na postavljena vprašanja.Drži se dogovorov in se prilagaja sranki.Priporočam ga vsem svojim znancem
  Malinović Ivana, zelo sem zadovoljna z predstavitvijo in razlago uporabnosti aparatov. G. Matic Bele se je zelo potrudil in mi razložil vse v zvezi z slušnimi aparati, njihovo uporabo, čiščenem in vzdrževanjem.
  Imam res posebno izgubo sluha,tinitus in hiperakuzijo.Zelo zadovoljna z obravnavo.Vse pohvale g.Mateju Koren,ima veliko znanja.Rosvita👍
  Zelo prijazni in korektni, hvala vam g. Matic.
  zeloooooo zadovoljna 🙂
  SLIŠNI CENTER AUDIO BM IZ MARIBORA so mi zelo pomagali, predvsem gospod Jurij Globevnik pri svetovanju, ceni, zavarovanju, nasploh z vsemi nasveti so zelo potrpežljivi, kadar greš 4 krat nazaj preden lahko aparat nosiš iz ❤ hvala.
  Vse pohvale gospodiču Kevinu. Strokovno svetovanje zelo prijazen. Stranki prikaže obrazloži vse možne opcije glede slušnih aparatov. Poišče prav tisto kar je za stranko najboljše. Če kaj koli potrebujete toplo pripročam poslovno enoto Ptuj.
  Že dlje časa sem se spopadal z naglušnostjo, a se nikoli enostavno nisem odločil za slušne aparate. Dokler nisem obiskal g. Aleksandra, ki mi je prijazno in strokovno vse razložil ter mi uredil primerne aparate. Čutim potrebo pohvaliti izjemnega mladeniča, ki se resnično zavzame za pomoč strankam. Bravo in le tako naprej!!! Ponovno slišim zvoke, ki me veselijo.Lp Borut
  Izuzetno sam zadovoljan kompletnim pristupom i najiskrenije preporučujem
  Zelo lep sprejem in prijaznost do strank
  Pozdravljeni,Slabo slišite ? obiščite Audio BM,tam vam bodo pomagali ,pravi ljudje na pravem mestu.Sem zelo zadovoljna z slušnimi aparati,lahko samo rečem hvala in vam zaželim veliko uspehov.
  Sem zelo zadovoljna,gospod Grega mi je vse lepo in prijazno razližil.Hvala lp Marija Martinčič
  V imenu moje mame Ane Oberžan bi se želel vam g. David najlepše zahvalit za vso vašo skrb, ki ste jo pokazal ob nakupu dveh slušnih aparatov za mojo mamo v vašem slušnem centru. Zelo lepo ste ji vse razložil od začetka samega postopka pa do končne izvedbe samega nakupa. Najbolj je bila zadovoljna s tem, da je lahko sama slušna aparata preiskušala dobra 2 meseca in pol, kar pri prejšnjem ponudniku ni bilo izvedljivo. Ker je imela pri prejšnjem aparatu težave z menjavanjem batarij za enkratno uporabo, se je na podlagi mojega priporočila in na podlagi vašega strokovnega svetoanja odločila za slušna aparata s polnilnimi batarijami. To ji je pri teh slušnih aparatih zelo všeč, da ji ni več treba vsakih par dni menjavati samih batarij. Sedaj lahko vsak večer samo položi svoja slušna aparata na polnilno postajo in se čez noč lepo napolnita, tako da ju lahko naslednji dan potem uporablja. Vaš slušni center in vas g. David bi vsekakor priporočil še komu, če bi vedel zanj, da bi imel težave s samim sluhom. Še veliko uspehov vam želiva pri vašem delu. V maminem imenu - Bojan Oberžan
  Zadovoljna.
  G. Aleksander je prava oseba na pravem mestu👌
  Zelo zadovoljna z navodili in opisi glede slušnih aparatov z g. Aleksom Zorić.Silva Gruden
  Zelo dobra izkušnja z odlično storitvijo in prijaznim svetovalcem, ki se je zelo potrudil in odlično opravil svoje delo, tako da sem zelo zadovoljen in priporočam obisk tega centra.
  Babica je zelo zadovoljna stranka. Vse zahvale in pohvale G. Vlado za profesionalno delo.
  Topel sprejem, strokovnost, prijaznost je le nekaj stvari, ki odlikujejo dr. Beleta. Razloži in pove tako, da lahko razumemo tudi mi, ki smo laiki. Z obravnavo mojega moža sem bila nadvse zadovoljna, mož pa še bolj.
  The war forced our entire family to leave their home and Ukraine. The hospitable and very beautiful country of Slovenia has become our second home! We are grateful to fate. But we were especially struck to the depths of the soul by the kindness and care of the people who helped us and became our saviors. It's Dr. Branca Geczy and Franci Urankar! Their care and generosity inspire respect and deep gratitude! We received medical services and hearing aids as a gift. They are wonderful people and professionals! Thank you for your help, attention and care! You have performed a real miracle!
  Devet let sem potreboval, da sem se odločil sprejeti slušna aparata. Na priporočila drugih sem se odločil za slušni center AUDIO BM. Tu sem naletel na zelo prijazna in profesionalna akustika za aparate g. Marijo in g. Jurija. Vse kar sta mi svetovala mi je ustrezalo in s pomočjo aparatov sem kvaliteto svojega sluha in življenje sploh dvignil na višjo raven. Še enkrat najlepša hvala obema za nasvete in spodbudo.
  V slušni center sem pripeljala svojo babico Martino Darinko, ki je imela že dolgo časa težave s sluhom. Tam so ji počasi in natančno obrazložili postopek pridobitve aparata in navodila kako z njim ravnati. Babica je z aparatom zelo zadovoljna, v zelo kratkem času se je nanj navadila in si ne predstavlja več življenja brez njega.Zahvala gre gospodu Maticu in celotnemu centru.
  Odlično strokovno svetovanje!
  Pohvaliti moram strokovnost ažurnost pristop do stranke,hvala g.Vlado za vse informacije in svetovanja,zelo zadovoljen.
  Strokovni, prijazni.
  Po priporočilu zdravnika sem se odločil za slušni aparat pri vas.Sprejeli ste me zelo prijazno, dobil sem vse odgovore na vprašanja in nasvete za uporabo.Dogovorila sva se, da se pri vas lahko oglasim ob morebitnih problemih, težavah...Pohvalil bi še to, da se časovno prilagodijo mojim željam, kdaj lahko pridem.Priporočam vsem, ki potrebujete slušni aparat.
  Strokovno in potrpežljivo je g. Luka Gartner svetoval pri izbiri in nastavitvah slušnega aparata. Zagotovilo, da lahko kadarkoli pridem pa nasvet ali na novo prilagoditev aparata mi veliko pomeni. To slovensko firmo toplo priporočam.
  Jaz sem z Albinom Kotnikom zelo zadovoljen,vedno Ti je pripravlje pomagati,svetovati in kvalitetno opraviti svoje delo. Za njegove usluge - samo kapo dol....L.p. Janez Dolinar
  Sprejeti dejstvo, da ne slišiš je dolgi proces, da s tem ko dobro ne slišiš tudi dobro ne razumeš je še daljši. To se nam dogaja. Hvala strokovnjakom v Audio BM, ki nas razumejo in nam skušajo v veliki meri pomagati z nasveti, pogovori in pripomočki, ki jih mi slabo slušeči potrebujemo. Hvala g. Primož za vaš trud.
  Prvo testiranje sluha sem opravil pred nekaj leti v Bolnici Celje. Takrat sem obiskal vse tri ponudnike slušnih aparatov v Celju. Zaradi različnih razlogov se nisem odločil za nakup. Letos sem se odločil za ponovno testiranje in za nabavo. Ravno zaradi pozitivnih izkušenj izpred nekaj let, sem se takoj odločil za Audio BM v Celju in do sedaj mi ni bilo žal! Svetovanje, testiranje in vse ostalo je bilo tako, kot mora biti! Upam, da bo tako tudi ostalo!
  Prijazen, ustrežljiv, samo pohvale za g. Luka.
  Zelo prijazno osebje. Vzamejo si čas in ti vse razložijo kar te zanima Zelo priporočam
  Z vašim sluhom sem kot ptiček na veji.Marja in Jurij sta strokovno uredila moj moderen HI-FI sluh.Hvala in vsem priporočam Adijo bmTrg RevolucijeMB..
  PozdravljeniPišem v imenu moža, ki se je pred 4 leti obrnil na AVDIO BM v NOVEM MESTU zaradi težav z sluhom.Zelo je bil zadovoljen z svetovanjem gospoda Matica. Zadovoljen je tudi z rednimi servisi in pa tistimi izrednimi, ko zaradi svoje nerodnosti kaj poškoduje in pride kar nenapovedan v slušni center, je gospod Matic zelo prijazen in ustrežljiv, da čimprej popravi moževe napake. Gospodu Maticu še enkrat hvala v moževem imenu
  Vsa pohvala vam,ker ste zelo prijazn,zelo dobro svetujete... Pomagali ste nam,da naš otrok sliši.. Priporočam vsakemu,ki ima težave z ušesi,da vas obišče. Najlepša hvala.
  Zahvaljujem se gospodu Mateju za strokovno in hitro opravljeno delo. Ima zelo dober odnos do strank in poda vse željene informacije. Tako da AUDIO BM slušni center Trbovlje priporočam vsem.
  Zelo sem zadovoljen s storitvami AudioBM centra Koper, še posebno z odnosom in strokovnostjo g. Davida, ki mi je vedno na razpolago, če imam kakšno težavo. Pravkar sva izbrala že drugi komplet slušnih aparatov, ki za sprejemljivo ceno odlično rešujejo moje slušne težave.Igor Kralj
  Zelo priporočam, hiter in kvaliteten servis, ter osebje. Zelo zadovoljna.
  S naglušnostjo imam praktično že celo življenje težave. Njihovi slušni aparati z BT povezljivostjo so mi resnično polepšali svet in druženje.Dejansko v roku ene ure nastavijo slušni aparat in ne dam ga več nazaj!
  Ok
  Sluh mi je opešal že pred leti in pričel sem uporabljati slušne aparate. Po letih uporabe se je pokazala potreba po zamenjavi z novimi. Ker sem prejšnje izbral zelo na hitro, sem si pri tokratni izbiri vzel čas in se podal na pot k posameznim ponudnikom. Kaj kmalu sem opazil razlike v pristopih ponudnikov. Najbolj me prepričal s svojim pristopom gospod Luka Gartner. Vzel si je čas in mi zelo poglobljeno predstavil prednosti posameznih aparatov. Ker sem že uporabljal slušne aparate, sem želel izvedeti precej več, kot mogoče nekdo, ki se prvič sreča s slušnimi aparati. Gospod Luka mi je postregel z vsemi informacijami, ki sem jih želel. Zato sem se kar hitro odločil in naročil par slušnih aparatov. Po izdelavi odtisa sluhovodov, sem jih po nekem času tudi dobil. Gospod Luka jih je za prvi preizkus že nastavil glede na avdiogram, ki sem ga prinesel od otologa. Po še nekaj dodatnih nastavitvah sem pričel s testno uporabo. Z gospdom Luko sva od tedaj na tedenskem srečanju, da mi fino nastavi aparate za uporabo. Zelo prijazno in potrpežljivo se posveti vsaki moji želji po nastavitvah. Hkrati mi svetuje, katera nastavitev bi mogoče bolje rešila mojo težavo. Moja preizkusna doba aparatov se počesi izteka in približuje se čas, ko jih bom "posvojil" za nekaj let. Hkrati pa se veselim strokovne podpore pri nastavitvah, ki jo bom po potrebi poiskal pri gospodu Luki Gartnerju v AUDIO BM vič.
  Strokovni,prijazni,kakovostni...vse na enem mestu. Priporočam vsakemu, ki ima težave z sluhom!
  Zelo zadovoljen vse lepo objasnijo in so zelo strokovni
  Hvala g. Andreju iz AVDIO BM Šempeter, ker je zelo prijazen. Z nasveti in napotki me je seznanil kako moram uporabljati slušne aparate. Zelo sem zadovoljna, saj sedaj nimam več težav.V prihajajočem letu 2023 pa želim veliko srečnih in lepih trenutkov. SREČNO
  moje mnenje o uslugah jn svetovanju pri nabavi aparata pri AUDIO BM slušni center KOPER je zelo pohvalno in vredno prisluha.
  Odlična izkušnja!
  dobri ,hitri natančni,držijo se reda in preciznosti
  Odlično svetovanje gospoda Luke Pelcarja in dobra ponudba oz. ugodna cena. S slušnimi aparati Sonic Radiant 60 sem zaenkrat zelo zadovoljen, saj presegajo vsa moja pričakovanja. Posebej dobro se obnesejo na kolesu, kjer starih zaradi vetra sploh nisem mogel uporabljati.DODATEK 16.5.2022Po več kot mesecu dni uporabe se pokažejo tudi manjše pomanjkljivosti, katere mi je danes visoko strokovno odpravil gospod Borut Balkovec, ki je nadomeščal gospoda Luko Pelcarja.Najlepša hvala za trud!
  Spoštovana g. Marija Pauman, v imenu mame se vam iskreno zahvaljujem za prijaznost in strokovno pomoč pri izbiri slušnega aparata Sonic. Mama ponovno dobro sliši in je zelo zadovoljna. Sam lahko dodam še: vrhunska storitev, prijazno in strokovno osebje, odlični aparati. Preprosto, enostavno in brez stresa. Toplo priporočam vsem, ki imajo težave s sluhom. Hvala
  Zelo zadovoljen.
  Vsi ponudniki slušnih aparatov ponujajo podobno tehniko. Razlika je v strokovnosti in odnosu. Tu ste odlični. Hvala Marija in Jure!
  zelo prijazni, strokovni, super opravlajo svoje delo... vse pohvale še posebej g. Vladotu
  Odlicna izkusnja, prijazna pomoc in hitra obravnava.Pohvaljeno.
  Pohvala Aleksu za prijaznost, strokovno svetovanje in kar je za stranko zelo pomembno, prijeten sogovornik in občutek, da čas ni njegov gospodar.
  Z ženo sva tu opravila test sluha. Povedali so nama par koristnih informacij o najinem sluhu. Zelo potrpežljiv uslužbenec..
  Strokovnost in kvaliteta!
  Stara mama je z slušnim aparatom zelo zadovoljna. Predvsem nam je bil všeč suport g. Matica skozi postopek izbire in nastavitve aparata. Lp
  G. Andrej je pravi človek na pravem mestu. Je vljuden, ustreźljiv in prijazen.Sem laik, a sodim, da je strokovnjak na svojem področju. Ne skopari s pojasnili, navodili in nasveti stranki. Ker nisem iz N. G., mi je źe večkrat po pošti poslal ,kar mi je zmanjkalo. Ekspeditivno.Najlepßa hvala g. Andreju.
  Pozdravljeni. Pohvalila in zahvalila bi se slušnemu centeru Audio BM, za njihovo prijaznost in strokovnost. Posebno gospodu Andreju, s katerim sodelujem pri izbiri slušnega aparata. Pri 38. letih se prvič soočam z uporabo slušnega aparata, zato je preizkušanje in prilagajanje nastavitve mojim slušnim potrebam bistvenega pomena. Z izkušenim in potrpežljivim svetovalcem pa je postopek bistveno lažji. Tako uspešno še naprej. Sara
  Prijaznost,odzivnost,koristni nasveti.
  Zelo strokoven in prijazen svetovalec. Z veseljem mi je pomagal odgovoriti na vsa vprašanja, priporočam vsem, tistim ki aparate že imate in tudi tistim ki jih boste šele dobili. Ne zamenjam ne poslovalnice niti svetovalca nikol več. Hvala gospodu Korenu za super izkušnjo. Prav tako imajo super ponudbo aparatov in dodatne ponudbe za nizke cene.
  Za vaš slušni center sem večkrat slišala v reklamnih oglasih, a jim nisem prisluhnila. Ko pa sem o svojih težavah s sluhom potožila prijateljicama, sem dobila takoj jasno sliko. Obe, Cecilija in Marija, ki sta slušne aparate nabavili pri vas, sta bili polni pohval glede komunikacije z g. Maticem. Tudi meni in hčerki, ki me je spremljala, je natančno predstavil vse aparate in prijazno svetoval pri pravi odločitvi. Hvala!
  Zelo prijazni!
  Zelo zadovoljna z tamkajšnjimi osebami zaradi prijaznosti, zelo se potrudijo za hitro storitev, posebej servisno storitev. Lepo pa je čutiti da je njihov prostor prijetno in pozitivno nabit. Pohvala posebej seriserju ki mora delati pod mikroskopom, kar pa ni tako lahko delo...
  Izredno zadovoljna s sprejemom s strani g.Primoža,razlago,s skrbjo,da bi mi slušni aparat delal čim manj preglavic.Kadarkoli sem se lahko oglasila,vedno bil pripravljen pomagati,svetovati.Edino kar je,da se se sama moram sprijazniti z dejstvom,da rabim slušni aparat.
  Po priporočilu specialista sem se oglasila v AudioBM v Šempetru. Po nasvetu z g. Andrejem sem izbrala zaušesni slušni aparat. Po dveh mesecih testiranja, sem ga tudi kupila. Sem zelo zadovoljna z aparatom in korektnimi in strokovnimi nasveti g. Andreja.
  Odločitev za zamenjavo slušnega aparata ni bila vprašljiva.Stopil sem v slušni center AUDIO BM Ljubljana Vič, kjer sem doživel nadvse prijazen sprejem g. Luke.Strokovni razlagi je sledil daljši proces „izbira-preizkus-umerjanje“. Nad prizadevnim umerjanem in uglaševanjem naprave „na kožo“ sem prijetno presnečen. Gre za vzajemen proces ki ga Luka zavzeto spremlja skupaj z mano.Zato mu popolnoma zaupam in priporočam obisk tega slušnega centra vsem, ki potrebujejo tovrstno strokovno pomoč.
  Odlično strokovno svetovanje.
  Pozdravljeni, moja mama stara 88 let je nujno potrebovala slušni aparat, ker je bilo komuniciranje z njo že skoraj nemogoče. Za AUDIO BM sem se odločila po kar nekaj slišanih zelo pozitivnih mnenjih. In res je bilo tako, po prvih zelo izčrpnih razlagah pomena načina uporabe slušnega aparata se je mama opogumila in se odločila zanj in ga tudi zelo lepo in hitro usvojila. Gospod Luka Gartner je zelo prijazen in ustrežljiv in brez težav stvari razloži večkrat in tudi glede kontrolnih obiskov se je prilagodil, glede na to, da smo iz oddaljenega kraja.Toplo priporočam vsakomur, ki aparat potrebuje, da se odloči za poslovalnico AUDIO BM Vič.Lep pozdravhči Katarina Štefančič
  Zaradi poslabšanja sluha, sem imel čedalje večje težave pri spremljanju pogovornih oddaj in pri medsebojnem sporazumevanju na raznih prireditvah in srečanjih. Ko mi je zdravnik izmeril sluh in mi povedal, da potrebujem slušni aparat, sem začel iskati ponudnika slušnih aparatov. Od znancev in prijateljev sem slišal veliko negativnih mnenj o ponudnikih slušnih aparatov ter nad slabo učinkovitostjo teh aparatov. Po nasvetu sorodnice sem obiskal AUDIO BM slušni center na Viču, kjer me je sprejel g. Luka Gartner.Preprosto sem navdušen, na njegovo prijaznostjo in profesionalnostjo.Najprej se je podrobno poučil o mojih težavah z sluhom, potem sva opravila meritve sluha in to mnogo bolj natančno kot pri zdravniku. Zatem mi je razložil pomen diagramov na testih sluha in šele potem sva pričela z izbiro najprimernejšega slušnega aparata. Po enomesečnem testiranju aparata in manjšim nastavitvah sem aparat z veseljem kupil in sem z njim izredno zadovoljen. Zelo sem zadovoljen, ker mi je g. Luka podrobno pojasnil delovanje aparata, vzdrževanje vseh njegovih sestavnih delov in mi ponudil tudi vse poprodajne storitve in nasvete.
  Gospod Aleksander je izjemno prijazen, svetuje, vse razloži, tudi večkrat, če je treba, skratka ni primerjave s prejšnjim ponudnikom....res zelo pohvalno
  Dobro založeno a drago
  Prijazen delavec,vedno na uslugo stranki.Dober svetovalec in njegova ponudba vedno drži! Ostal bo moj svetovalec in ga priporočam tudi drugim!
  Gospod Andrej zelo prijazno in strokovno svetuje kateri aparat ti najbolj odgovarja in kako ga uporabljati, tako, da mi ni bilo težko pri nakupu. Zelo sem zadovoljen.
  Pozdravljeni!Moja pot do slušnega aparata je trajala zelo dolgo let. Od mladosti poškodovan sluh od enega zdravila, se mi je le-ta z leti samo slabšal. Pred skoraj desetletjem sem se le opogumil in si rezerviral termin zdravniškega pregleda pri specialistu ORL. Po pregledu sem dobil nasvet, naj si čim prej preskrbim slušni aparat. Poiskal sem nekaj ponudnikov slušnih aparatov, nisem se ogrel za nobenega ponudnika. Pred leti sem obiskal spet eno samoplačniško ambulanto ORL, tam sem bil deležen prav grdih očitkov, ker slabo slišim in danes je vendar veliko kakovostnih aparatov, ki so nosljivi, koristni in skoraj nevidni. Moj odgovor je vedno bil, da je aprat predrag in da si te investicije ne morem privoščiti. Vmes mi je prijatelj - zdravnik podaril ojačevalec glasu, da se bom lažje pogovarjal in gledal TV. Ko mi je zmanjkalo baterij, sem se nekajkrat oglasil v Avdio Bm Vič in gospod Luka me je vedno prijazno sprejel. Ta prijazen sprejem akustika me je opogumil, da sem si vzel čas in si uredil vse potrebno, da sem stopil do gospoda Luka in danes sem vesel in ponosen, da imam slušni aparat. Še se privajam, če pa je bilo povprečje po deset ur na dan v pripravljalni dobi, pomeni, da sem ga osvojil in hvala gospodu akustiku za njegovo potrpljenje, razumevanje in odlične nasvete. Včasih so rekli, kdor zbira, zbirk dobi. Jaz sem vesel, da sem nekaj let izbiral in dobil tisto, kar sem si želel, aparat ni zbirk, odlično mi služi in sramu, da imam pri mojih letih slušni aparat, ni več. Hvala gospod Luka.
  Imajo dobre aparate,vendar tezave pri oblikovanju skolk
  Odnos zaposlenega do stranke zelo korekten, pripravljen pomagat z nasveti. Prijazen, strpen, skratka super!
  Odlično, ker nisem potreboval njihovih uslug.
  Audi Bm je res vrhunski, taksno uslugo in kvaliteto za svoj denar si lahko samo želimo vsepovsod.Pred odločitvijo sem bi tudi pri konkurenci ( ki to niti ni), saj je enkrat dražja za enak aparat.Usluga z g. Luko pa izjemna, to si lahko posaneznik samo želi.Luka dela kot navdušenec, prisluhne stranki100%, vsak določen termin je individualen in pristopi k stranki na njeno stran.Naj pojasnim.Ko ugotovim da je zame odločitev padla, prepričam še mamo(75let), ki si izbere aparat po naročilnici, saj ne potrebuje takšnega kot jaz ki sem v delovnem razmerju s sestanki, druženja...Skratka, Luka Vam bo svetoval po Vaši želji in ne kot konkurenca ki Vam želi prodati dragi aparat.Luka, Hvala!Odločitev je bila na koncu lahka.LpMilan Rendić
  Izpostavil in pohvalil bi profesionalnost ter prijaznost svetovalcev. Prijetno sem bil presenečen nad količino informacij, ki sem jih s strani svetovalcev prejel. Vzeli so si čas, se mi posvetili in mi vse strpno ter prijazno pojasnili in tako sem izvedel veliko ključnih stvari o slušnem aparatu, ki jih prej nisem vedel in ki so mi v času poskusne dobe aparata izjemno koristile.Priporočam vsem, ki se zanimajo za nakup slušnega aparata.
  Sem zadovoljen z vašo uslugo, z ažurnostjo in pristopom zaposlenih.
  Pri Aljažu v AUDIOBM sva se z mamo oglasila po pregledu ORL za prevzem testnih slusnih aparatov. Pazljivo ji je vse razložil in nama včasu testiranja veliko svetoval in aparate prilagajal glede na njene potrebe.Zahvaljujem se vam v maminem imenu za strokovno obravnavo in potrpljenje, priporočam! Gašper
  Tašča Marija Jesih je zelo zadovoljna z vami, zaradi dobre komunikacije in vašega dela.
  Naša družina je resnično hvaležna gospodu Oleniku za vso strokovnost, potrpežljivost, natančnost, prijaznost in čas, ki si ga je vzel za podrobno razlago pri vseh obiskih. S svojim pristopom podjetju visoko dviguje vrednost in zagotovo ga bomo priporočili dalje. Dovolite, da se mu še tukaj iskreno zahvalimo za čisto vse! Družina Kožar
  PozdravljeniPo parih letih pregovarjanja se je tašča končno odločila za slušni aparat in z obiskom vašega centra pri gospodu Luki dobila neverjetno voljo in bila vesela prijaznosti in pa razlage razumljive starejši osebi. Brez težav je osvojila vse potrebno da sedaj sliši . Hvala g. Luka Gartner za vso prijaznost
  Sem zelo zadovoljna s predstavitvijo aparatov in z vso strokovno pomočjo pri uvajanju.Vsi zelo prijazni.
  Lepo se zahvaljujem g.Žigu Vlašiču iz enote Brežice, za vso izkazano prijaznost in strokovnost, za optimalno predstavitev delovanja in za odlično nastavitev slušnih aparatov. Dodatna oprema super deluje.Cena je ugodna. Priporočam vsem. Pozdrav Sonja Kernc
  Mož se je jeseni končno odločil, da je čas za slušne aparate in Matic v Novem mestu mu je zelo prijazno predstavil ponudbo in ga prepričal, da slušni aparati niso nikakršen bav-bav. Lepo ga je peljal čez celoten postopek, srečevala sta se redno tedensko, da sta prišla do idealnih nastavitev. Mož je bil vedno navdušen nad pristopom, prijaznostjo, ustrežljivostjo in strokovnostjo. Vsakemu, ki ima težave s sluhom, priporočava, da se obrne na AUDIO BM Novo mesto. Z moje strani pa še enkrat zahvala za vse. Odkar mož sliši, se je kakovost življenja celotne družine močno povečala.
  Hvala Mateju K. za prijaznost, strokovnost in ker ste mi omogočili testiranje slušnega aparata zadnje serije - discover 9. Naj povem, da sem testiral slušne aparate zadnje serije tudi pri drugih ponudnikih v Sloveniji. Odločil sem se za Audio Bm. za v pomoč drugim objavljam tudi mojo objektivno obrazložitev:Unitron discover 9:Povezljivost: Omogoča povezljivost s pametnim telefonom s katerim lahko urejaš glasnost in menjaš programe. Aplikacija je malenkost slabša kot pri enem izmed drugih ponudnikov vendar zadostuje za vse kar potrebuješ. Lahko preklapljaš med programi, urejaš glasnost. Izredno dobra je povezanost s pametnimi telefoni. Ima prostoročno telefoniranje, kar pomeni, da se lahko pogovarjaš in sprejemaš klice direktno preko slušnega aparata. Prav tako vse kar gledaš in predvajaš na telefonu, slišiš direktno v slušnem aparatu.Občutek poslušanja: Razumevanje televizije pri »normalni« glasnosti je dobra.. Ni motečih zvokov kot so na primer žvenket pribora, krožnikov. Se sliši vendar ni moteče. Zvok je precej bolj »naraven« kot pri drugih ponudnikih. Ker nisem testiral čisto vse je moja trditev da slušni aparat ne more nadomestiti "zdravega" ušesa, vendar je ta slušni aparat eden izmed najboljših kar jih lahko dobiš trenutno na Slovenskem trgu.
  Zelo sem zadovoljna z slušnimi aparati in z vašimi storitvami. Svetujem še ostalim, da preizkusijo.
  Videl sem novi slušni center v središču Ljubljane in vstopil. Slušni akustik se je zelo zavzel. Brezplačno mi je izmeril sluh in razložil stanje. Na srečo je še v mejah normale. Priporočam jih za preverit sluh saj nimajo čakanja.
  Kupil sem tam aparate,zelo zadovoljen,gospod andrej,je topel in prijazen pa socuten do ljudi
  Oce je imel ze nekaj casa tezave s sluhom. Po radiu sem slisala reklamo za Audio BM in sva se odlocila da greva na pregled v ta slusni center. Gospod - Luka naju je prijazno sprejel, povedala sva zakaj sva prisla. Vse nama je obrazlozil, svetoval in oce je bil takoj navdusen nad slusnim aparatom. Po vseh testih se je odlocil za nakup, je zelo zadovoljen, ni mu zal. Luka hvala vam. Priporocam tudi drugim vas slusni center.
  kakovostno in prijazno
  Vse za 👂
  Quality personnel and wide range of hearing aid accesories. Great job!
  ZELO LEPI POSNETKI OKOLICE .VIDI SE KVALITETE PODJETJA.
  V neuroth mojemu ocetu(91let) pred tremi leti niso vec znali pomagati!Po obisku v Velenju pri g Vladu z mojim ocetom normalno komuniciramo, v treh letih samo pohvale za tehniko servis in odnos.Toplo priporocam Silvo Šuštaršič
  Zelo zadovoljna z odnosom do strank, s strokovnostjo in načinom dela.Bila sem v več slušnih centrih, vendar vse pohvale Aljažu.
  Priporočam Vladota Pirič-a
  Na pregledu v avdiološki ambulanti UKC Maribor je spec.otorinolaringologijeugotovila,da zaradi okvare sluha bom potreboval slušni aparat.Še isti dan sem šel na pogovor v AUDIO BM Maribor, stavba je v bližini UKC Maribor. Sprejel me je akustik za slušne aparate Jurij Globevnik.Takoj sem spoznal,da sem dobil nasvet in strokovno razlago pri zelo sposobnim strokovnjakom.Iskreno se zahvaljujem za Vaš trud pri izbiri slušnega aparata.Sedaj opazim,da se pogovarjam in poslušam mnogo lažje in sproščeno.Lep pozdravHojniksproščen ,če lahko normalno poslušaš in se pogovarjaš.Lep pozdravHojnik
  Zelo strokovni. Priporočam. 🙂
  Izjemen posluh za mamine tezave s sluhom in strokovnost gospoda Grega,sta pripomogla,da je moja mama po dolgem casu dobila nasmeh na obraz.Iskrena hvala gospod Grega,da ste si vzeli cas in mami obrnili svet na bolje.Zahvala tudi od moje mame Antlej Friderike
  Gospod Vlado je izjemen delavec! Nam je veliko pomagal!
  Zelo sem zadovoljna z gospodu Kevin je zelo prijazen in strokoven.
  Prvič v življenju sem se srečala z naglušnostjo in seveda imela tisoč vprašanj. Gospod Aleks si je vzel obilo časa in potrpežljivosti, nazorno vse razložil. Poleg tega, da se takoj vidi visoka strokovnost je še olikan, spoštljiv in prijazen. Skratka, na Jesenicah imamo najboljšega audio strokovnjaka. Če bom imela še kaj vprašanj, se ne bom obotavljala priti ponovno. Hvala g. Aleks.
  Hitra postrežba in strokovno svetovanje! Priporočan TO trgovino za vse, ki potrebujete slušni aparat.
  Pred časom sem opravil preizkus slišnosti v bolnici ORL Celje. Dobil sem naročilnico za slušne aparate in obiskal več slušnih centrov. Moram reči, da imajo vsi skoraj enako ponudbo ali enakega proizvajalca. Pa vendar nimajo vsi vse enako. Edino pri Audio BM v Celju sem naletel na akustika, ki me je znal pritegniti, saj sem dokaj zahtevna stranka. G. Matej Koren je res strokovnjak na svojem področju, se spozna na akustiko, zna dobro svetovati in se res drži dogovora. Je prijazen in komunikativen, ter vse nastavitve in opravila pri slušnem aparatu opravi z odliko. Tudi po preizkusni dobi imam zelo dobre izkušnje z g. Matejem. Saj vem, da mi je pravilno svetoval in mu lahko zaupam. Tako imam visoko kvalitetne aparate, ki jih lahko nadziram z pametnim telefonom in sem vesel, da lahko bolje slišim. Zato vam priporočam Audio BM v Celju, tudi če potrebujete preizkus slušnosti ali samo nasvet, boste pri njih dobili samo najboljše. Hvala g. Mateju Koren za vse nasvete in pomoč pri nastavitvah, ga zelo priporočam.
  Sem nov uporabnik slušnega aparata in na srečo sem poslušal nasvet, da je najbolje, da se oglasim v AudioBM Maribor.S prijaznostjo, strokovnostjo, potrpežljivostjo in pristopom gospe Marije, s katero sem največ komuniciral v kar dolgem obdobju testiranja, sem izredno zadovoljen. Z vsakim obiskom posreduje občutek, da ji je mar za sogovornika in njegove probleme, ki jih ima s tujkom v ušesu. Razlage so strokovne in razumljive in vedno je bila pripravljena poskusiti poiskati rešitev, ki bi mogoče bolj ustrezala. Slušni center lahko samo toplo priporočam.
  Z aparatom sem zadovoljna.
  Glede na mojo okvaro sluha se najlepše zahvaljujem g. Maticu za strokovnost in pomoč pri izbiri slušnega aparata.
  Sem super zadovoljen,Vlado je zelo prijazen in strokoven, vse razloži in svetuje.Priporočam ga tudi drugim.
  V slušni center AUDIO BM Ptuj sem spremljala mamo, ki je stara 90 let. Akustik Kevin je obe navdušil s prijaznim in spoštljivim odnosom do starejših ljudi. Mami je strokovno in hkrati na enostaven način razložil delovanje slušnega aparata ter ji pomagal izbrati za njo primeren slušni aparat, ki ga že samostojno uporablja kljub njeni starosti, za kar gre zahvala Kevinovi potrpežljivosti pri vajah za uporabo aparata. Je zelo zadovoljna ker spet bolje sliši.Hvala gospod Kevin Glavica.AUDIO BM Ptuj je tudi lahko dostopen , saj je parkiranje možno pred vhodom centra.
  Pred dobrim mesecem dni, smo se iz Videxa prestavili na Audio BM Maribor. Videx slusne aparate , visjega cenovnega razreda smo nosili od leta 2013. Kljub nepravilnemu svetovanju smo se vedno vztrajali. Dobili smo obcutek, da je bilo Videxu v interesu, prodati visji cenovni razred, ceprav smo izrazili zeljo, da zelimo samo aparat, ki nam bo naravne zvoke prenesel v usesa, so nas prepricevali, da to ne obstaja vec - ko smo pred dobrim mesecem pri Audio BM Maribor, kupili nove slusne aparate, cenovnega razreda, ki je dostopen vsakemu drzavljanu Republike Slovenije, nam jih je Jurij uskladil in nastavil tako, da od tega trenutka slisimo tako, kot smo slisali nekoc.
  Sem zelo zadovoljna, gosped je zelo prijazen in ustrežljiv. Priporočam.
  Izredno navdušen nad strokovnostjo in pristopom do stranke. Hvala uslužbenki Nini za upoštevanje želja pri nakupu silikonskih čepkov. Hvala za strokovne nasvete.Priporočam Audio BM!
  Za začetak se opravičujem na svojoj slovenščini jer sam hrvat.Za svojega očeta sam uzeo kod Vas u Brežicama slišni aparat koji mu je promijenio život.Nisam znao ništa o aparatima za poboljšanje sluha ali mi je gospodin koji radi u vašem centru u Brežicama sve objasnio i pomogao.Našao mi je najoptimalnije rješenje za mog oca i radi toga sam mu neizmjerno zahvalan.Još jedno vam se zhvaljujem na stručnosti i ljubaznosti kadra kakvog imate u centru u Brežicama.Hvala Vam od srca ......
  Zelo prijazno in strokovno podano pojasnilo o namenu in uporabi slušnih aparatov. Zelo priporočam!
  Sem izjemno zadovoljna s slušnim aparatom in s strokovnimi nasveti in storitvami Slušnega centra Audio BM Novo mesto Bršljin. Gospod Matic je zmeraj zelo temeljit, hiter in učinkovit pri izbiri slušnih aparatov ter njihovem servisiranju.
  Toplo priporočam!!
  Zelo prijazno in strokovno osebje. Priporočam.
  04.07.2022 smo bili naročeni za mero čepkov za ušesa naše 7 letne deklice. Prijazno nas je sprejel Vlado Pirić in vzel mero deklici. Ker je deklica malo z posebnimi potrebami, je g.Vlado rabil več časa, da se ji je posvetil. Bil je zelo prijazen in nam tudi obljubil, če bo možno, da dobimo čepke pred morjem. Danes nas je obvestil z tako lepim sporočilom, da so čepki za Ksenijo gotovi. V vašo poslovalnico se bomo z veseljem vrnili. Vsem pa bomo povedali kako smo zadovoljni. Še enkrat hvala g.Piriću. V imenu naše punčke Ksenije.
  Z vašo pomočjo, predstavitvijo in znanjem mi je aparat po več letnem odlašanju spremenil kvaliteto življenja na boljše. Zadovoljen, da je nošenje preprosto in nemoteče ter, da z njim slišim zvoke, ki jih prej nisem.
  Zelo prijazen in odlično strokovno podkovan svetovalec. Hvala za vse odgovore na moja vprašanja in mini učno urico o sluhu 🙂 Priporočam obisk!
  David and Audio BM Koper are great! They are very helpful, patient, and professional. Thank you, David.
  Akustik zelo lepo razloži o slušnih aparatih, pa vedno je prijazen in pripravljen pomagat.
  Tudi, če ne prideš nič kupit in jim to že v naprej poveš, te vzamejo resno in ti razložijo, kar te zanima.
  Sem 20 letna vsakodnevna uporabnica slušnih aparatov in sem se odločila, da Poskusim tudi bm slušne aparate. Na moje veliko presenečenje sem dobila osnovne aparate, ki so udobni in enostavni za uporabo, za poslušanje pa zelo “ domači “.Moja izguba sluha je 95 % in zdaj končno spet udobno poslušam in slišim.Neizmerno sem hvaležna !Mirjana
  Eccellente preparazione tecnica e cortesia da parte del sig. David. Con grande competenza, pazienza e cortesia ha risolto brillantemente i miei problemi di udito. Sarà mia cura indirizzare, da Trieste, i miei numerosi amici che soffrono delle medesime patologie. Grazie
  Zelo zadovoljna, že za osnovno ceno dobila elektronski aparat, lahko gledam tudi TV, prijazno in strokovno osebje, še posebej bi pohvalila g.Luko iz poslovalnice Vič.Lp Helena
  Zelo zadovoljen. Hvala vam g. Albin Kotnik. Ste odličen svetovalec, strokoven in prijazen, zato usluge AUDIO BM v Kranju, vsekakor priporočam.
  Super! Posvetijo se posamezniku, upoštevajo želje, znajo svetovati in imajo nadvse spoštljiv odnos. Priporočam.
  G. Luka Gantar, iskrena hvala za prijaznost, potrpežljivost, vztrajnost, svetovanje in pomoč v času testiranja ter nato pri nakupu slušnega aparata za mojo mamo, ki spet dobro sliši. Ostanite pri svojem delu še naprej tako motivirani in uspešni.
  Sem nova uporabnica slušnega aparata. Med nekajmesečnim testiranjem različnih aparatov v slušnem centru v Mariboru, sem bila deležna profesionalnega odnosa g. Jurija, ki mi je potrpežljivo, strokovno in prijazno odgovoril na moja številna vprašanja. Ob vsakem obisku sem se počutila prijetno in bila prijazno obravnavana.
  Vrhunsko.Zame, ki še nikoli prej nisem imel izkušenj z uporabo slušnih aparatov je bila sprva pomembna informacija in strokovna razlaga, da se bom moral navaditi na zvoke, ki jih že nekaj časa nisem zaznaval. Temu je sledilo nekajmesečno privajanje in prilagajanje mojim individualnim potrebam.V začetku direktor podjetja in kasneje akustik Luka, sta mi ves čas nudila vso strokovno in tehnično podporo, kar opravljata vrhunsko. Predvsem pa sem bil vedno obravnavan kot ena od mnogih dobrodošlih strak, za katere se je vredno potruditi po najboljših močeh.Tudi po letu dni uporabe in potrebe po manjših modifikacijah se ni nič spremenilo. Še vedno VRHUSKO.Miran
  Večkrat sem pospremila mamo zaradi slabega sluha in uporabo novega aparata h gospodu Maticu v Novo mesto.Zelo sem bila zadovoljna s strokovnostjo in odzivnostjo – tako po telefonu kot osebno – pa tudi s komunikacijo gospoda Matica.Mama je bila še zlasti zadovoljna z njegovo natančno predstavitvijo in potrpežljivostjo, saj mu ni bilo nikoli težko predstaviti in pojasniti različne možnosti.Veseli me, da so še mladi, ki znajo delati in komunicirati s starejšo osebo, zato se gospodu Maticu v svojem in maminem imenu iskreno zahvaljujem za strokovno pomoč in prijaznost.
  Moja mama je dobila slusni aparat, zelo je bila zadovoljna s strokovnostjo in prijaznostjo
  Odlična izkušnja. Strokovno in prijazno. Priporočam.
  Sprejeti dejstvo, da potrebuješ slušni aparat je za vsakega posameznika poseben izziv, predvsem psihološki. Težko je. Zelo. V glavi si ustvariš 1000 vprašanj, 1000 teorij, 1000 odgovorov... in vsakega premleješ 1000 krat.Z AUDIO BM (Maribor) in obravnavo s strani g. Jurij Globevnik sem zelo zadovoljna, saj sem bila v prvi vrsti obravnavana kot človek, kot nekdo, ki ima strahove in pomisleke... in tudi specifične želje.Prejela sem odgovor na vsako vprašanje in upoštevana je bila vsaka želja. Vsakemu, ki se odloča za nakup toplo priporočam, da najprej sam pri sebi dobro premisli kakšen aparat si želi, naj bo prilagojen točno vašemu stilu življenja in nato svoje želje jasno izrazi. Prepričana sem, da bo g. Jurij z veseljem pomagal in aparat željam tudi prilagodil. Povem vam ... ko boste aparat dobili in ga prvič uporabili, boste iz slušnega centra stopili veliko srečnejši človek.
  Sem zelo zadovoljen s storitvijo strokovnega in prijaznega osebja v slušnem centru Maribor .
  Mama je dobila slušni aparat in je zelo zadovoljna,z aparatom na dsnem ušesu ima sluh izenačen z levim.Zahvaljujemo se g.Davidu za izjemno prijaznost,strokovnost in vso pomoč,ki nam jo je nudil.
  Sem bila zadovoljna
  Prijazni uslužbenec mi je brezplačno izmeril sluh in mi strokovno razložil zakaj nekaterih ljudi ne razumem dobro.
  Strokovno svetovanje in prijaznost predvsem pa poučna izkušnja . bravo .
  Zahvaljujem se g. Juriju za izredna strokovna pojasnila o uporabi in vzdrževanju slušnega aparata. V času testiranja sem se nekajkrat oglasila v poslovalnici.Vesela sem, da preko mobitela lahko upravljam s aparatom. Odlična izkušnja - prijazen in strokoven.
  V redu... !!!👌🖐👍
  Strokovno in prijazno svetovanje + odlična lokacija.
  Super odnos,korektno 👍👍👍👍👍
  Priporočam!
  Prijaznost, strokovnost in profesionalnost. Za vzor, kako je potrebno delati!
  Priporočam. Strokovni in prijazni.
  Gospod je bil zelo prijazen in pedanten. Razložil strokovno in tudi "po domače", res pohvalno!
  Mož ni bil pripravljen, da bi nosil slušni aparat. Zgolj zaradi mojega tečnarjenja sva šla k Audio BM na Viču. Sprejel naju je gospod Luka. Zelo prijazno, potrpežljivo, natančno in strokovno nama je predstavil vrste slušnih aparatov, način nošenja, skrb za higieno aparata in končno doseganje željenega cilja. Mož je z zadovoljstvom sprejel aparat in ga pridno nosil do naslednjega srečanja z gospodom Lukom. Le ta mu je na vsakem srečanju prilagodil slušnost, dodal še kakšno podrobnost in tako je sedaj nošenje aparata normalna rutina.Ni zadovoljen samo mož, temveč cela družina, saj spet normalno komuniciramo in sodelujemo.Hvala gospod Luka in se veselimo še nadaljnega sodelovanja.
  To mesto me spominja na prijetne pa tudi na neprijetne trenutke
  Prijazno in strokovno podkovano svetovanje . vredno zaupanja.
  Strokovni in prijazni zaposleni. Vse pohvale za svetovanje in predstavitev slušnih aparatov. Zadovoljen uporabnik
  Priporočam!
  Rada bi pohvalila izredno prijaznost in strokovnost osebja, pa tudi prijetno in funkcionalno urejen delovni prostor.
  Izredno zadovoljen. Zelo profesionalno in obenem nevsiljivo svetovanje. Možnost testiranja. Hvala g. Bine za odličen nasvet pri prezentaciji in nakupu aparata.
  Oče je zelo zadovoljna stranka. Prijazni, strokovni in vedno na voljo. Gospod Vlado v Velenjskem centru je očetu pri izbiri aparata odlično svetoval.
  V Audio BM center Celje sem se odpravil, da bi rešil težavo s slabšim razumevanjem govora in tinitusom. Veliko informacij sem dobil na njihovi pregledni in dobrih informacij polni spletni strani. Še več informacij sem dobil pri g. Mateju, s prijaznim in strokovnim svetovanjem. Tako sem se dogovoril za testiranje aparatov, ki pa so zaradi Splošne bolnišnice Celje in njihovega odlaganja kontrole, trajali kar 8 mesecev. Pri tem mi nikoli ni nihče omenil, naj predčasno vrnem aparate, da sem presegel časovni limit, ipd. Nikoli. Vedno sem bil sprejet z razumevanjem in prijaznostjo. Kadar je g. Matej zadržan ali odsoten, me sprejme g. Grega. Vedno se mi posvetita, kot da sem edini na svetu, iščeta možne rešitve, vedno prijazno, strokovno, z razumevanjem. Velika Hvala Obema!Zelo sem hvaležen za vso pomoč pri izbiri SA, nastavitvah, testiranju in svetovanju. Zelo sem zadovoljen in toplo priporočam.
  Vse pohvale Maticu za prijaznost, potrpežljivost in dobre nasvete. Zelo priporočam.
  Za očeta Legat Franca smo pri Aleksandru kupili slušni aparat. Vse pohvale Aleksandru in podjetju, oče je zelo zadovoljen. Kar tako naprej.
  Pozdravljeni, vsa pohvala Maticu za izčrpno predstavitev, navodila in testiranja glede slušnega aparata za mojo mamo. Dobro izkušnjo imamo tudi iz vaše poslovalnice v BTC Ljubljana. Naj vas še naprej vodi izrek;Dober glas se sliši v deveto vas!
  Ustrežljivi, skrbni in izjemno prijazni. Za mamin slušni aparat (in še marsikaj drugega) je skrbel gospod Stare z obilo strokovnega znanja ter voljo pomagati in svetovati. Zelo smo zadovoljni. Hvala!
  Mojstri so zelo prijazni in imajo tudi potrpljenje kaj pojasnit 🙂 p.s. imajo kvalitetne baterije! Priporocam.
  Odična storitev. Vzamjo si čas za stranke in zelo dobro svetujejo. Priporočam.
  Nisem ga je prijazni Tehnik,kot tako nadomestni sta 🔝,!!!Le prometna cesta Ni ravno najbolj Izolirano ~se pa tudi Tehnik potrudi,če je trenutno najbolj hrupa počaka in ponovno naredi Test!!!
  Najlepša hvala osebju za prijaznost in strokovnost. Priporočam vsem, ki imajo težave s sluhom.Cvetka Lovše
  Slušni aparat nosim že več let . Sluh imam močno prizadet v obeh ušesih.Menjala sem že več slušnih aparatov in sicer največ v -ušesne znamke Widex za desno uho in za-ušesnega znamke Neuroth za levo uho.Letošnje leto sem bila upravičena za nabavo novih aparatov za obe ušesi.Sem že starejša oseba stara 68 let in brez slušnega aparata ne bi mogla funkcionirati.Ker nisem bila zadovoljna s pristopom zaposlenih v Widex in Neuroth v poslovalnicah v Mariboru, sem se odločila,da poskusim z AUDIO BM poslovalnico v Mariboru.Sprejel me je g.Jurij. Človeški pristop do “gluhega” človeka.Prijazno mi je odgovoril na vsa moja res številna vprašanja v zvezi z aparatom za katerega sem se zanimala.Predlagal mi je in to me je zelo presenetilo,da bi preizkusila aparata v obeh ušesih in v kolikor ne bom zadovoljna,aparatov ne rabim vzeti.Aparata sem nosila skoraj cela 2 meseca,vmes še na dopustu, na letalu, telefoniranje preko bluetooth.G.Jurij mi je bil na razpolago za kakršno koli vprašanje in to na zelo prijazen načinali po telefonu ali po e-mailu.Celo v soboto, ko poslovalnica ni odprta , mi je odgovoril na postavljena vprašanja.(namreč od navdušenja nad aparatoma sem e mail,ki sem ga želela poslati v ponedeljek ,pomotoma poslala v soboto). VSAKA MU ČAST.G.Jurij je odšel na dopust in zaključek ( račun ,zavarovanje) je prevzela zelo simpatična in tudi zelo prijazna ga.Marija.Celo v slušno ambulanto UKCMaribor je odšla namesto mene, ker je bila napotnica za eden slušni aparat v sistemu pomotoma stornirana.Da sta oba zelo prijazni in razumevajoči osebi sem opazila tudi,ko sem nekaj minut čakala v čakalnici in sta prišli dve od mene starejši osebi samo po baterije.Torej ali samo baterije ali samo kakšna pomoč pri aparatu ali slušni aparat višjega cenovnega razreda -ne delata razlike med nami , ki imamo prizadeti sluh v kolikor pridemo v poslovalnico MARIBOR.G.Jurij in ga.Marija ostanita takšna kot sta, ker to nam vsem s prizadetim sluhom ogromno pomeni
  Zelo prijazno osebje in kvalitetne informacije o izdelku, ki sem ga kupil.
  Prijazno, ustrežljivo in strokovno osebje.
  Audio BM slušni center Trbovlje toplo priporočam vsem, ki potrebujejo pomoč pri takšnih in drugačnih težavah s sluhom, saj bodo tu deležni strokovne, kakovostne in celostne obravnave. Moja izkušnja je zelo pozitivna!
  Velika pohvala gospodu Luki za izredno topel, spoštljiv in profesionalen odnos. Moja mami je z novim slušnim aparatom in celotno obravnavo, več kot zadovoljna. Vsakomur, ki se odloča za slušni aparat, AUDIO BM VIČ vsekakor toplo priporočam.Hvala za vso vašo strokovnost in prijaznost in veliko poslovnih uspehov še naprej.
  Po daljšem oklevanju, sem se odločil, da je čas za pomoč zaradi slabšanja sluha. Odločitev za AudioBM center v N.m. je bila ena sama dobra izkušnja. Strokovnost g. Matica Bele je na zavidljivem nivoju in sem mu hvaležen za vse strokovne nasvete in prijaznost v celotnem postopku. Pozdravljam nevsiljiv pristop in potrpežljivost. G. Maticu želim uspešno nadaljevanje v karieri.LP Stane
  Zaradi stalnega stika z glasbo in izpostavljenosti glasnim okoljem, sem se odločil za profesionalno izdelavo čepkov za zaščito sluha... Po meritvah in odtisu so mi v AudioBm izdelali čepke izrecno za moje potrebe in karakteristike... Sem bil malo skeptičen, če bo to delovalo v praksi, sedaj po več preizkusih pa sem navdušen. Rad bi pohvalil Nino in Klemna za svetovanje in vrhunsko opravljeno delo... Priporočam!
  Tasca je z obiskom v poslovalici zelo zadovoljna.
  Bil sem v vaši poslovalnici in se bil zelo zadovoljen.
  Mama je potrebovala slušni aparat še za drugo uho, pa sva se odločili za Audio BM center na Viču. Čeprav ima slušni aparat že dolga leta, se ga nikoli ni navadila in ker ji je padal iz ušesa, ga nikoli ni zadostno uporabljala. Gospod Luka Gartner je mami razložil, kako pomembna je za dober sluh stalna uporaba, naredil ji je nove odlitke, ki ji čvrsto sedejo v ušesa in jo tudi naučil, kako si jih najlažje vstavi. Postopoma je na vsaki preizkušnji prilagajal jakost aparata, dokler ni od mame dobil željene povratne informacije. Predvsem pa so mamo očarali njegov topel, prijazen, potrpežljiv, spoštljiv odnos do starega človeka in njegova sposobnost, da kljub visoki strokovnosti vse razloži jasno in razumljivo. Čeprav nabava slušnih aparatov ni ravno zabava, je z Lukovo pomočjo postala izjemno doživetje. Tudi sama sem se naučila veliko novega. Mama zdaj aparata nosi ves dan, tudi na sprehodu, saj se ne boji, da bi ju izgubila. G. Luka, res najlepša hvala, ostanite taki.
  Zahvala g.Primožu za trud,potrpežljivost in usluge,ki smo jih deležni.Zadnja je bila mesec dni nazaj.Oče uporablja zanko za gledanje TV,ki pa ni delala več konstantno.G.Primož jo je sprejel in poslal na servis a sem bil presenečen,ker je "posodil" za čas servisiranja novo.Res vredno vsake pohvale,ker naglušnim(pa tudi nam domačim)veliko pomeni,če se tv ne sliši poceli hiši.Vsaka čast audio bm za takšne poteze.G.Primoža pa za strokovno delo,nasvete in pomoč nagraditi.Če bi bilo več takšnih ljudi,bi bil svet veliko lepši in prijaznejši.
  Zelo zadovoljen s kvaliteto izdelave čepkov za ušesa in strokovnim odvzemom mere s strani akustika Primoža. Toplo priporočam!
  Po priporočilu prijatelja sem se tudi sam odločil za nakup slušnega aparata v trgovini AVDIO BM na Viču.Po telefonu sem se z g.Lukom dogovoril za pregled in svetovanje.Pri pregledu izvidov in preverjanju sluha mi je svetoval in razložil delovanje in kakovost samih aparatov.Ko smo predebatirali katera oblika in kakovost je primerna za moja ušesa smo vstavili aparat u moja ušesa in testiranje se je začelo.Res je trajalo 2 meseca,ampak se je splačalo.Po preteku testiranja in nastavljanja sem z rezultatom in ceno zelo zadovoljen.G.Luki ,se ob tej priliki zahvaljujem za korektne in strokovne nasvete in pomoč pri izbiri.Želim vam še veliko poslovnih uspehov...
  Dobro da sem se odločil za BM studio.Gospod Matic je super strokovnjak na svojem področju, razumljiv,prijazen pa še kaj bi lahko naštel.Vas priporočam naprej.Hvala vam !!
  Zelo sem bil zadovoljen s svetovanjem gospoda Vlada Piriča, ki mi je zelo izčrpno prestavil slušni aparat in bil vedno na razpolago za strokovno pomoč. Zelo zadovoljen uporabnik vašega slušnega aparata FRANC BOČEK
  Izjemno prijazni in strokovni. Mama je super zadovoljna z aparati. Vse pohvale Aleksu in le tako naprej.LpKarin
  Imam odlične izkušnje z storitvami, ki sem jih koristil v AUDIO BM slušnem centru v Šempetru pri Gorici. Imajo ustgrezna znanja tako pri svetovanju na tehničnem področju kot tudi na področju uveljavljanja pravic iz zdravstvenega zavarovanja in zakona o enakih možnosti. Podpora mojim težavam je celostna. Hvala tako Andreju kot celotni ekipi AUDIO BM v Ljubljani.OSTANITE ZDRAVIValter Adamič
  V poslovalnico Celje sem na obravnavo pripeljala svojo mamo. Gospod Grega je bil res enkraten - zelo strokoven, hkrati pa tudi prijazen, pripravljen prisluhniti in si vzeti čas za razlago. Najlepša hvala.
  Zelo sem zadovoljen z vašo strokovnostjo, prijaznostjo in profesionalnim odnosom pri izbiri, razlaganju kako uporabljati, in ravnati s slušnim aparatom.
  Kadar se znajdemo v situaciji brez sluha, je lahko zastrašujoče. Takrat potrebujemo take ljudi kot je akustik v MS. Vedno pripravljen priskočiti na pomoč, strokoven, skrben. Temu akustiku je najpomembneje, kaj mi potrebujemo. Hvala Primož!
  prijazno osebje
  Ho acquistato a Capodistria un apparecchio uditivo UNITRON (dx e sin.)E lo sto usando con piena soddisfazione: ottimo prodotto, ottimo il prezzo, ottimo il vs, tecnico sig David che con grande professionalita' preparazione e garbo gentile mi ha aiutato a risolvere il problema udito. M.Grazia Di Jasio-Trieste-Italy 17/11/21
  Prijazno osebje ,ki se trudi maksimalno zadovoljit stranko.
  super servis, kompetentni nasveti, prijazen sprejem, odlični slušni aparati. Še enkrat hvala gospodu Juriju
  Hitra dostava, hitro rešijo težave, če so kakšne in zelo so prijazni
  Moja stara mama je kupila pri vas aparat, zelo je vesela ker dobro sliši, najbolj je pa bila zadovoljna s svetovalcem. Hvala vam !
  Sem vaša stranka in sem zadovoljen z vašimi storitvami ter priporočam vsem ki imajo podobne težave. Zaposleni Andrej pa tudi zelo korektno in srčno opravlja svoj poklic in nam stoji ob strani ko ga potrebujemo. Hvala Audio Bm.
  Izjemno zadovoljni s storitvami, prijaznostjo in pripravljenostjo pomagati ter vsemi podanimi informacijami. Priporočam.Lp, Taša Turk
  Acquistati auricolari Unitron Blutooth a Koper Capodistria il 12.05.22, siamo stati accolti dal primo momento in modo eccellente dal tecnico David che ci ha accompagnato passo a passo nella scelta dell'apparato migliore partendo senza nessuna forzatura di nessun tipo verso il prezzo più alto ma proprio dalla base in modo che ci si possa sentire d'acquistare il prodotto più idoneo a noi stessi, ci ha spiegato tutte le varie dinamiche dell'udito e del cervello che si intersecano nel momento in cui si perde il senso e di come e quanto questo possa essere recuperato nel tempo, e quanto un apparecchio può servire, il tempo di prova dell'auricolare è di 3 mesi con visite calendarizzate in modo da capire bene le sensazioni che si provano nel periodo ed eventualmente cambiare le varie configurazioni per arrivare fino a quella ad hoc, devo dire che la professionalità che abbiamo trovato è stato da 10 e lode.Consiglio vivamente il centro AUDIO BM di Capodistria vicino al porto ed al parcheggio.Maria Gregoric
  Moja mama je bila s storitvijo zelo zadovoljna. Prijazno, hitro in učinkovito. Hvala 🙂
  To je zahvala akustiku gospodu Gartner Luki.Zakaj? Zgodba se začne pri mojem osebnem zdravniku, ki me je poslal k ORL specialistu, zaradi težav z omotico. ORL doktor je med pregledom ugotovil tudi poslabšanje sluha in me napotil k firmi, ki se, s svojo strokovnostjo in s pomočjo svojih naprav, ukvarja z metodami za izboljšanje sluha. Na internetu sem, na osnovi posameznih predstavitevizbral podjetje AUDIOBM. Odšel sem v njihovo poslovalnico na Viču v Ljubljani, kjer sem se srečal z akustikom gospodom Luko.G. Luka mi je pri prvem obisku preveril stanje mojega sluha in ustvaril izhodišče za nadaljnje korake. Predstavil mi je različne slušne aparate z njihovi dobrimi lastnostmi in eventualnimi neustreznostmi za moj primer. Nato mi je podrobno razložil delovanjeslušnega aparata in nadaljevala sva s praktično uporabo. Opozoril me je, da je privajanje na aparat daljši proces, skozi katerega se pokažejo osebni odzivi na uporabo, tako, da se od začetnih nastavitev doseže optimalni rezultat. Zadovoljen sem z doseženim rezultatom in sem gospodu zelo hvaležen za njegov spodbudni pristop, strokovno pomoč, prijaznost in pošten odnos. V primeru, da se mi sluh poslabša, vem, kje bom dobil najboljšo pomoč za mojo nadlogo. Še enkrat hvala gospod Luka!
  Osebju v poslovalnici BTC (Denis, Nina...) vsa pohvala za hitro odzivnost, sočutnost in izdelavo nadomestnega ušesnega vsadka pred dogovorjenim rokom.
  Priporočam obisk prodajalne s slušnimi aparati! Počutim se bolje, saj zopet slišim, tisto kar prej nisem.
  Odlična storitev, Matic in Nina si vzameta veliko časa za starejše, imata veliko potrpljenja, znanja in razumevanja.
  - Prijaznost-izkušenost-termin brez čakanja-dobra zaloga aparatov in potrebnih delov
  Waw! Odlična ponudba, ki jo dopolnjuje osebje z zelo strokovnim in prijaznim odnosom. Toplo priporočam! TOP!!
  Pri g. Aleksu sem iskala pomoč ob težavah očeta in mame. Vedno si vzame čas za pojasnila, njegovi odgovori so jasni in ravno prav strokovni. Imam občutek, da smo vedno dobrodošli. Zna svetovati optimalne rešitve.
  Gospod Andrej je res super svetovalec, vzel si je veliko časa, potrpežljivo vse razložil ob vsakem obisku! Vsakemu se posveti in mu ni težko ponovno rezervirat termina, da bi le čimbolje nastavil slušni aparat. Vsekakor priporočam!
  Moje izkušnje so odlične, na vsa moja vprašanja sem je zaposleni strokovno odgovoril. Priporočam.
  V sestrinem imenu (ga.Nada Aleksič) se vam g. Luka zahvaljujem za izredno prijaznost in strokovnost pri testiranju novega slušnega aparata. Sestra Nada ponovno dobro sliši in razume vse besede. Slušni aparat uporablja skoraj vseh 24 ur. Zaradi dobre slušnosti je postala tudi bolj komunikativna z osebjem in stanovalci v svojem domu upokojencev.G.Luko iz AUDIO BM na Viču priporočam vsem, ki se srečujete s slabšim sluhom - posebej ker imajo prostorno parkirišče in lokal v pritličju (lahko dostopen slabše gibljivim osebam).
  Zelo korektni, profesionalni in prijazni.
  Zelo kvalitetna, prijazna in profesionalna predstavitev slušnih aparatov, njihovih lastnostih in načinu uporabe.Komuniciral sem z obema zaposlenima in sta oba odlična v vseh pogledih.Pripomnim naj, da sem pred odločitvijo obiskal vse ponudnike v Mariboru. Prav nobeden se ni mogel primerjati z vašima uskužbencema, kar je v veliki meri pripomoglo, da sem slušne aparate vzel pri vas.Lep pozdrav,Robert Fortič
  Moja mami ima 92 let in redno hodiva k Luku na kontrole slušnega aparata. Mami se izredno dobro ujame z Lukom in dobro sodeluje. Vesela sem, da Luka zmeraj najde primerne besede in mami spodbudi k nošenju slušnega aparata. Luka je strokoven, prijazen in ima posluh za ljudi. Hvala.
  Z obravnavo v poslovalnici Celje smo bili zelo zadovoljni. Oče, ki je potreboval slušni aparat, je bil deležen res kvalitetne in celostne obravnave. Gospod v poslovalnici se je popolnoma prilagodil njegovemu stanju in po drugem obisku moj oče zopet "sliši". Vse pohvale.
  Prijazni in pomagajo z nasveti
  Sem zelo zadovoljna z njihovim korektbim odnosom. Priporočam obisk njihove poslovalnice.
  Zelo vredu svetovanje.
  Februarja 2021, sem kupila slušni aparat pri Audio Bm, Brežice. Sem zelo zadovoljna! Imela sem močne in pogoste vrtoglavice, odkar nosim aparat se vrtoglavica ni pojavila!Naj poudarim, da k nabavi pa prispeva tudi dober, dostopen, prijazen in seveda s strokovnim znanjem o aparatu in o razlagi o nošenju, negi in ravnanju z aparatom, uslužbenec tega prodajnega mesta v Brežicah g. ,,Žiga,, in želim mu še veliko poslovnih uspehov! Hvala in lep pozdrav! Marija Nunčič!
  Popolna izbira baterij
  Hitro in korektno
  Želel bi pohvalit vaso poslovalnico v MS. Pri ponovnem letnem pregledu in servisu slušnega aparata sem bil zelo zadovoljen. Vaše usluge presežejo vsa moja pričakovanja. Gospod Primož pa kot zmeraj prijazen, razumevajoč in strokoven. Zahvaljujem se vam da skrbite za moj sluh. Z vašim aparatom je svet drugačen.
  Slušni center so ljudje, ki v njem delajo.g. Žiga s svojim delom - odnosom, kako me je najprej poučiu o slušnih aparatih in nato nastavil aparat, da se je z njim moje slišanje in razumevanje pogovorov močno izboljšalo, zasluži samo pohvalo. Glede na to, da sem pred odločitvijo o nakupu slušnega alarata testiral aparate pri več ponudnikih in sem se odločil za aparat pri AUDIO BM Brežice, vse pove o slušnem akustiku.
  Z uslugami v Avdio BM slušnem centru Murska Sobota, sem izredno zadovoljna. Razlaga g. Primoža je vedno prijazna in strokovna. V njihovem centru smo iskale nasvete za uporabo slušnih aparatov že tri generacije.Še enkrat hvala in uspešno delo naprej.
  Zelo strokovni in vljudni pristop zaposlenih. Potrpežljiva razlaga in pojasnila o uprabi slušnih aparatov.Sem zelo zadovoljen.
  Pišem v imenu moje mame. Že nekaj časa smo svojci opazovali, kako mami počasi peša sluh. To je tudi sama ugotovila in se zaradi tega prav slabo počutila. Izrazila je željo, da bi imela slušni aparat. Prišli sva v vašo poslovalnico, kjer nama je g. Matic vse lepo razložil. Takoj se je odločila za vaš aparat in ga dobila za preizkušnjo. Nad spremembo je bila zelo navdušena. Vse pohvale g. Maticu za zelo lepo predstavitev in dobro uvajanje v nošenje aparata. Tudi cena je bila primerna za skromen upokojenski žep. V glavnem ... mama je zelo zadovoljna.
  Zelo zadovoljna z razlago, ponudbo, ustrežljivostjo. Aljaž si je vzel čas, odgovoril na vsa moja vprašanja, mi svetoval in pomagal pri odločitvah. Hvala
  Obisk celjske poslovalnice je bil izredno korektna izkušnja, kar je v teh časih žal že redkost. Gospod Koren je zelo profesionalen, zanesljiv in prijazen, vzame si dovolj časa, da vse v zvezi z slušnimi aparati jasno in nazorno razloži. Tako pri nakupu slušnega aparata za starejšo osebo nismo imeli nikakršnih zadržkov ali pomislekov in kasneje tudi ne nobenih težav pri sami uporabi. Glede na to, kaj vse lahko slišiš v bolnišnični čakalnici na ORL, sklepam da konkurenca dela slabše, predvsem na račun kvantitete in da si vzamejo premalo časa za posamezno stranko, potem pa imajo ljudje težave s slušnimi aparati in tarnajo o vsem mogočem... Verjamem, da bi velik del tovrstnih težav odpadel in bi bile izkušnje s slušnimi aparati bistveno boljše, v kolikor bi vsepovsod ravnali s strankami tako kot v AUDIO BM slušnem centru Celje. Zelo priporočam vsem!
  Sem zelo zadovoljen in se bom z veseljem vracal
  ZELO ZADOVOLJNI OB OBISKIH V AUDIO BM
  Audio bm Vič in g.Luka ki vodi to podružnico je kot rojen za to dejavnost in delo z nami strankami. Izredno prijazen, strokoven predvsem pa potrpežljiv. Zaznal nisem nobene vsiljivosti, nrpotrpežljivosti pri probavanju in nastavljanju aparatkov, kar za druge firme( njihove konkurente )ne morem reči. Prej sem omenil vsiljivost, s tem sem mislil vsiljivost po prodaji cenovno dražjih slušnih aparatkov kar se mi je pripetilo pri konkurenci. Namreč v mojem primeru potrebe po tem ni bilo. Skratka vsa pohvala g. Luki v poslovalnici na Viču
  Izredno profesionalni in si znajo vzeti čas ter pozorno prisluhniti težavam svoji strank. Zelo pohvalno!
  Z obravnavo smo bili zadovoljni. Gospod Primož je zelo odziven in lepo razloži zadeve.
  Mojemu možu je akustik zelo potrpežljivo vse razložil.
  Hvala za brezplačno meritev sluha. Vredno je bilo malo počakati.
  Spremljala sem mamo. Svetovalec Kevin je nazorno in razumljivo razložil uporabo slušnega aparata in vse v zvezi z njim. Na mamina kasnejša vprašanja je zelo potrpežljivo in strpno odgovarjal, kar je vredno hvale.
  Nisem se bil tam.
  Iskreno se zahvaljujem g.Franciju kateri mi je kljub odsotnosti g.Andreja omogočil,da sem sploh lahko začel z testiranjem slušnih aparatov.Lep pozdrav.
  Ker sem potrebovala slušni aparat sem odprla splet in poiskala ponudnike. Odločila sem se za Audio BM in se nisem nič zmotila..!Gospod Andrej je profesionalen,prijazen in potrpežljiv,skratka super! Priporočam!
  Že skoraj 3 leta delim izredno dobre izkušnje z akustikom Davidom v Kopru. Je izredno prijazen, strokoven in zelo lepo skrbi za moje slušne aparate, brez katerih je moj sluh izredno prizadet.100x hvala mu za vse.Lea Caharija
  Kvalitetna strokovna storitev ob vedno prijaznem in razumevajočem akustiku! 🙂
  Opravil preventivni pregled. Vse kar lahko rečem je prijaznost, korektnost in profesionalnost. Priporočam vsakomur!
  hvala za odlično sodelovanje prijaznost in strokovnost.priporočam vsem, ki imajo težave s sluhom.
  Strokoven in uslužen sprejem...
  Dolgo sem iskala dober slušni aparat. Preizkusila sem jih kar nekaj in na koncu sem se odločila za Audio BM center na Viču kjer dela g. Luka Gartner. Gospod Luka se posveti vsaki stranki, posluša njene želje in nastavi aparate, da so res vrhunski in vam vrnejo vaš sluh.Lp Nada Pivec
  Super svetovanje, prijazno osebe,
  Moja mami in jaz imamo samo pozitivno iskušnjo pri njih. Luka je fant s srcem, dela z užitkom, je zelo prijazen, ustrežljiv, rad vse obrazloži, sploh če se prvič srečuješ z izgubo sluha. Toplo priporočam obisk poslovalnice, ne bo vam žal.Mladenka
  Z Audio BM Šempeter pri Gorici imam same pozitivne izkušnje - prijazna, hitra, prilagodljiva in kvalitetna obravnava. G. Andrej se res potrudi pomagati, tako kot z različnimi tehničnimi prilagoditvami kot tudi z drugimi nasveti. Je res pravi strokovnjak na svojem področju in zelo potrpežljiv. Toplo priporočam.
  Zelo profesionalno in strokovno svetovanje. Prvič sem šla v AUDIO BM po nasvet glede slušnih aparatov, so pa to moji že tretji slušni aparati. In sedaj končno spet slišim. Hvala za svetovanje in strokovno pomoč pri izbiri. Zelo priporočam vsem, ki imate težave s sluhom.
  Ker me že precej let muči naglušnost na enem ušesu, sem se po nasvetih domačih ter zdravniškim specijalistov odločila, da obiščem slušni center. In prišel sem do AUDIO BB.Kjer me je na srečo sprejela akustik MARIJA PAUMAN!Prijaznost pri prodaji sploh nebi omenjal, ker menim, da pri prodaji mora vsak bit prijazen če želi karkoli prodati!Ampak z Strokovnjostjo, Potrpežljivostjo ter z lepo razlago z meritvami ušesa, pa mi je pokazala, da je uporaba slušnega aparata zelo enostavna......HVALA ZA PRIJAZNOST MARIJA! 🙂
  Res prijazni in pozorni zaposleni! Zelo zadovoljen 🙂 Priporočam naprej!
  Prijazni zaposleni.Priporočam.
  Spoštovani, v vaši enoti v Velenju bi pohvalila izjemno prijaznost in strokovnost vaših zaposlenih, g. Vlada Pirića in oba gospoda, ki sta ga dne 8. 6. 2021 in 10.6.2021 nadomeščala. Slušni aparat ima moja 89-letna mama Angela, jaz pa zanjo urejam vse kar je potrebno v zvezi s slušnim aparatom.. Pri vsakem obisku vaše poslovalnice sem bila zelo zadovoljna. Redko kdaj lahko naletimo na tako izjemno profesionalen odnos zaposlenih do strank. Zelo dobre izkušnje imam tudi z vašo poslovalnico v Kopru. Vse pohvale, in veliko uspeha vam želim tudi v bodoče.
  Glede g. Primoža, se ne bi rada ponavljala, kar se tiče njegove vsakokratne strokovne podkovanosti in ustrežljivosti. Sem pa zelo razočarana, ker ni možnosti, da namesto petih zvezdic, njegov trud označim z desetimi.
  Prijazno in strokovno osebje. Dobili smo res koristne informacije. Priporočam!
  Z nakupom slušnega aparata v AUDIO BM sem zadovoljen. Imel sem možnost testiranja prav tako je osebje prijazno in strokovno, kar me je tudi prepričalo v nakup.
  Pozdravljeni,Mi smo zelo zadovoljni s storitvijo AudioBM.Posebna zahvala gre akustiku gospodu Mateju, saj si je resnično vzel čas in nam strokovno svetoval. Takoj na začetku smo že videli, da se nismo zmotili pri izbiri, saj je AudioBM resnično vrhunsko strokovno podkovan.Olga Gubenšek
  Zelo prijazno osebje in kakovosten servis.Hvala vam
  Rada bi se zahvalila AUDIOBM, še posebej slušnemu akustiku Gregorju, kateri nam je odlično svetoval glede izbire slušnega aparata. S slušnim aparatom sem zelo zadovoljna.
  Zelo zadovoljen sem z novim in sodobnim slušnim aparatom, ki mi ga je pomagal izbrati iz široke ponudbe svetoval gospod Luka. Potrpežljivo mi je pomagal s koristnimi nasveti v času privajanja na aparat, ki sem ga dobil najprej v uporabo in na preskus.Pri odločitvi za izbiro aparata Sonic - AudioBM mi je pripomogla njihova pregledna informacijska zloženka, ki je jasno pokazala konkretne tehnične prednosti posamičnih modelov za uporabnika in je s tabelo vprašanj in mojih odgovorov o mojih pričakovanjih zožila izbor. Izbral sem sodoben in tehnološko dovršen model Sonic, ki ga uporabljam in upravljam z novejšim mobilnim telefonom Android11.Moj novi slušni aparat sedaj pogosto uporabljam kot slušalke za poslušanje glasbe in gledanje TV ali YOUTUBE na internetu, radia, ali za poslušanje glasbe, ki jo imam posneto na mobiju, na poti ali kjerkoli, ko je mobi v žepu. V avtu in kjerkoli ga uporabljam tudi za prostoročno telefoniranje, čeprav z Androidom 11 še ne deluje optimalno.Za izbiro aparata Sonic - Audio BM me je prepričala konkurenčna in še sprejemljiva cena ter 5 letna garancija za popravila ter vzdrževanje v poslovalnici Audio BM Vič v bližini mojega doma.Gospodu Luki G. želim še dolgo nadaljevanje njegovega uspešnega dela v poslovalnici Audio BM Vič! Gotovo se bova še večkrat videla!
  Zelo zadovoljna. Prijazni in strokovni.Hedviga Drnovšek
  Izredno zadovoljna, saj so so strokovnjaki na tem pidrocju, znajo svetovati, ti ponudijo vec razlicnih slusnih aoartov in k njim pomoznim pripomockom, ki ti slisesi svet olajsajo. Zelo so fleksibilni. Vsakemu bom priporocala. Hvala za zaupanje in vso pozornost. Hvala tudi, da ste mi dodelili vasega akustika Denisa.
  Prijazno osebje, hitra in personalizirana obravnava...
  Zelo prijazen in ustrežljiv gospod Vlado. Vloži veliko truda, da je stranka zadovoljna.
  Zelo prijazni in strokovni
  Ljubezniv a hkrati strokovni odnos do nas uporabnikov njihovih storitev.Le še naprej tako! !
  Moram pohvaliti prodajalca Vlado Piric, ki dela pri AUDIO BM doo, PE Velnje. Pri nakupu zna svetovati,si vzame cas za stranko. Zelo prijazan in vljuden do strank. Vedno dosegljiv.
  Res se ti posvetijo, pa še v druga mesta se ni treba voziti. Priporočam!
  Zelo prijazen in ustrežljiv uslužbenec.
  Zelo prijazno osebje in strokovno svetovanje
  Zelo zadovoljen z osebjem, prijazna gospa Nina in gospod Simon v servisu.
  Zelela bi pohvaliti gospoda PRIMOZA Stareta. Profesionalen, strokoven, predvsem pa potrpezljiv in dostopen. Z ocetom sva vec kot pol leta hodila na preglede in testirala (oce) razlicne slusne aparate. Gospod Primoz je uposteval ocetove razlicne izkusnje z uporabo aparatov in mu dajal stevilne nasvete glede samega rokovanja z njimi. To je pocel korak za korakom, razlagal je jasno in razumljivo, nikoli nismo imeli obcutka, da kaj vsiljuje, nasprotno - pridobil si je nase zaupanje, oce je bil s celotnim postopkom izredno zadovoljen in na koncu smo se seveda odlocili za najprimernejsi aparat, ki ocetu omogoca, da nas spet slisi oz. se lahko vkljucuje v pogovore. Se enkrat HVALA Primozu za vso podporo!! Vsekakor ga priporocamo naprej! Le tako dalje!
  Zelo kvalitetni cepki!:))
  Mama in vsi skupaj smo veseli za vso strokovno pomoč da zopet sliši.Vsa razlaga in odnosi so bili na profesionalni ravni in pa seveda tudi človeški.Hvala vam še enkrat za dobro izkušnjo pri tako pomembnem nakupu.Še naprej veliko uspehov.Pintar Ana Škofja Loka
  Priporocam
  Zelo urejeno in strokovno usposobljeni svetovalci.
  Priporočam! Zaposleni so mi podali vse informacije, ki sem jih potreboval.
  Prijazen in strokoven akustik. Priporočam vsem!
  Pred obiskom Audio BM centra sem že testiral slušni aparat pri eni od konkurenčnih firm za slušne aparate, kjer pa nisem dobil pravega odgovora za moje težave. Tako sem se odločil, da poskusim srečo še pri Audio BM slušnem centru Vič. Tu mi je akustik g. Luka Gartner na podlagi ORL zdravniškega izvida avdiometrije in še dodatno izvedenega testiranja sluha strokovno in podrobno pojasnil vse možne rešitve za moj primer. Med nadaljevanjem praktične uporabe slušnega aparata je g. Gartner ob pomoči računalniških programov in z ustrezno korekcijo posameznih parametrov na mojem slušnem aparatu dosegel optimalno rešitev za moj slabši sluh. Pri tem je prišla do izraza vsa njegova širina strokovnega znanja in profesionalnost. Prav tako želim še posebej izpostaviti njegovo prijazno komunikacijo in potrpežljivost, kar smatram, da je za akustika, ki se mora individualno posvetiti vsaki stranki, še posebno pomembno.Na koncu bi se želel še enkrat zahvaliti g. Luku Gartnerju za ves njegov trud pri reševanju in uspešni rešitvi mojih težav s sluhom.Na tem mestu naj poudarim, da sem bil prav tako presenečen tudi nad vsemi možnimi najsodobnejšimi opcijskimi rešitvami, ki jih nudi firma Audio BM glede individualnih potreb vsakega posameznika s težavami izgube sluha.
  G.MATEJ KOREN AUDIO BM CELJE se odlikuje kot izjemen strokovnjak, poišče najboljše rešitve za stranko, prilagodi se vsaki še tako težki situaciji, poišče optimalne rešitve v praksi, svetuje pri izbiri, uporabi, ravnanju , razloži stranki vse možne načine delovanja in možnost izboljšave, jih v praksi s stranko preizkuša, odpravi vse možne motnje in optimizira stanje. Tako izjemnega človeka srečate zelo redko. Vsem ,ki imate težave , ne odlajšajte obiščite G. Mateja Korena od njega boste odšli zadovoljni... spremenil vam bo življenje .
  Zelo dobro svetovanje, pristop profesionalen in kompetenten.Izdelani čepki za zaščito sluga narejeni kvalitetno in v zelo kratkem času.Lahko priporočam samo naprej.
  Odlična pridobitev za Šempeter, sploh pa zaradi nadvse prijaznega akustika. Vse pohvale za njegovo strokovnost in odnos do strank.
  Z aparatom sem zelo zadovoljen. Zahvaljujem se gospodu Primožu za prijaznost in svetovanje ter pripravljenost za pomoc preko telefona.
  Z mamo, ki je uporabnica storitev v AUDIO BM Maribor, sva bili zelo zadovoljni s svetovanjem in profesionalnim, a hkrati izredno prijaznim odnosom go. Marije Pauman. Mama je z njeno pomočjo izbrala slušni aparat, s katerim je zelo zadovoljna, saj ponovno sliši.Hvala vam.
  Testiranje slušnega aparata je potekalo vzorno. S kvaliteto vaše storitve sem bil zelo zadovoljen. Odločil sem se tudi za nakup slušnega aparata.
  Prijazno in strokovno.
  Matic je super, zelo razumljivo, natančno in nazorno je predstavil aparat in njegovo delovanje. Je prijazen in zelo komunikativen. Z aparati sem zelo zadovoljna in spet lahko normalno živim kot prej. Najlepša hvala, toplo priporočam vsem AUDIO BM👍😉😍😍😍
  Vse usluge v vezi nabave slušnih aparatov sem urejala v Novem mestu pri g. Maticu Bele. Krasen človek z veliko potrpežljivosti pri starejših osebah. Zelo sem zadovoljna z njegovim pristopom in z aparatoma, ki ju redno uporabljam. Meni se je življenje spremenilo na bolje.
  Vredni pohvale.
  Vse sem uredil v Trbovljah. Hvala za prijaznost.
  Ne vem če znam z besedami dovolj dobro opisati zadovoljstvo nad Audio BM Celje in strokovnim pristopom gospoda Koren Mateja.Brez posebnih pricakovanj, smo jih obiskali z babi, ki ima ze dlje casa tezave z naglusnostjo, od njih pa prisli s pravim slusnim aparatom, ter navdušeni nad strokovnim pristopom, potrpezljivo razlago vseh podrobnosti, prijaznostjo in osebnim pristopom, ki smo ga bili delezni. Iskrene pohvale in zahvala za to! Seveda pa jih toplo priporocam tistim, ki se soocajo s podobnimi tezavami.
  Želim pohvaliti g. Mateja Korena, akustika za slušne aparate, ki mi je izredno prijazno in strokovno nudil vso potrebno pomoč.Toplo priporočam obisk v celjski poslovalnici.
  Zelo bi pohvalila storitve Audio BM studia, posebej g. Primoža, ki vedno strokovno in s prijaznostjo reši nastale težave. Ob vsakem obisku imamo samo dobre izkušnje. Hvala za vse. Suzana Maučec Škalič iz M. S
  Vse super na vrhunskem nivoju👍
  Zelo zadovoljna. Priporočam
  Vredu
  Prijazni, ugodni, kvalitetni.
  Svetovalno in prijazno
  S storitvijo smo bili zelo zadovoljni. Še posebno bi pohvalili g. Davida za strokovno pomoč, ustrežljivost in prijaznost.
  Zahvaliti se moram slušnemu akustiku g. Albinu Kotniku pri svetovanju pri izbiri slušnih aparatov, za ves njegov trud, profesionalnost in prijaznost.Sem vesel in zadovoljen, da sem se odločil za zaušesna slušna aparata UNITRON v AUDIO BM v Kranju.Zelo priporočam - excellent.
  g. Matic Bele je odličen svetovalec za akustiko in slušne aparate. Lep pozdrav, Franc Grajš
  Zelo strokovno in prijazno osebje, ki si vzame cas za svoje stranke! Ves postopek natancno a hkrati enostavno razlozen in izepljan. Toplo priporocam obisk!
  Kljub temu, da že precejšen del svojega življenja vem, da bo slušni aparat moj stalni spremljevalec, sem s tem nekako odlašala in se prepričevala da ga ŠE ne potrebujem. Zaradi uporabe mask sem ugotovila kako zelo sem bila odvisna od tega kanala razumevanja - branje iz ustnice. Po priporočilu društva AURIS sem se v Kranju pri g.Binetu naročila na brezplačni informativni pregled. Kljub kasnejšim težavam s svojo osebno zdravnico, ki mi ni verjela da slabo slišim, me je g.Bine ves čas strokovno in profesionalno vodil skozi postopek pridobivanja slušnega aparata. Iskreno lahko povem, da sem se ob vsakem obisku pri g.Binetu počutila sproščeno in s svojim znanjem je zelo hitro je pridobil moje zaupanje. Prvič sem se srečevala z aparati, zato sem bila pri iskanju informacij zelo previdna, konec koncev gre tudi za precejšen strošek. Vesela sem, da sem naletela na strokovno osebo, ki je imela odgovor na prav vsako moje vprašanje, čeprav je bilo kakšno morda tudi čudno :)Po testnem obdobju sem se odločila za vrhunski model SONIC RADIANT s polnilno baterijo. Najboljša odločitev EVER! Zaradi dodatne opcije zakupa paketa varnosti sem bila deležna precejšnjega popusta pri nakupu dodatne opreme, kot sta prenosna polnilnica in sušilec. Če bi o slušnih aparatih že pred časom vedela toliko, kolikor me je naučil g.Albin, bi se za nakup definitivno odločila že veliko prej. Kvaliteta življenja se je namreč ekstremno izboljšala. Ob koncu dneva nisem več "izmučena" od celodnevne napetosti kaj je kdo rekel. Sploh ne dvomim, da bom tudi v prihodnosti imela z Audio BM dobre izkušnje.
  Zelo prijazen,prisluhnil je vsaki moji želji in jo tudi uspešno rešil.Matej hvala
  Uporabljam njihovo zaščito za hrup, zelo zadovoljen
  Pohvala Audio BM Celje za strokovno in korektno svetovanje ob nabavi slušnega aparata za 91 letno taščo. Posebna pohvala in zahvala akustiku g. KOREN Mateju.
  Ker slabo slišim mi je svetoval Luka Pelcar in sem zelo zadovoljna. Kupila sem tudi aparat.
  Zelo zadovoljen z Audio BM Brezice. Ziga je s svojo ustrezljivostjo in prijaznostjo samo se dodal piko na i. Kaj naj recem?? Ce rabite pomoc pri sluhu so oni prava izbira.
  Slušni aparat je dobila mama in je z njim zelo zadovoljna. Normalno se sedaj lahko vključuje v pogovore in tudi gledanje televizije ji je zopet užitek.
  Želim se zahvalit gospodu Mateju Koren za svetovanje in pomoć pri izbiri slušnih aparatov. Hvala tudi za dobro obrazložitev zakaj slabo slišim kaj se je spremenilo v ušesu in kako bo deloval slušni aparat. Zelo sem zadovoljen z vašo storitvijo in z mojimi slušnimi aparati.
  Prijazno osebje
  Gospod Andrej je prijazen, se posveti sleherni osebi in je zelo strokovno podkovan. Poskuša razumeti situacijo ljudi, ki jih ima pred seboj, ter prilagoditi delovanje slušnih aparatov glede na potrebe osebe. Svoje delo odlično in potrpežljivo opravlja. Slušni aparati katere zastopa resnično izboljšajo sluh ter izboljšajo kvaliteto vsakodnevnega življenja. Priporočam vsem, ki imate težave s sluhom. Hvala Gospod Andrej.
  Zelo sem zadavoljen, priporočam!
  Za mamo smo urejali drugi slušni aparat. Ker jo je motila nepotrpežljivost pri prejšnjem ponudniku, smo poskusili drugje. Tako mi, kot mama, smo bili zelo zadovoljni s strokovnostjo, prijaznostjo in potrpežljivostjo v poslovalnici v Kopru. Priporočamo.
  Super prijazno osebje, res se vsakemu posvetijo, celostna obravnava.
  sem z aparatom zelo zadovoljen in matic mi je pokazal vse keri so mi dobri aparati
  Obisk celjske poslovalnice AUDIO BM je bil odličen. G. Koren je strokoven, prijazen, dobro zna razložiti, vzame si čas za stranko. Prednost tega centra je, da si slušni aparat lahko nastavljam kar preko aplikacije SoundLink, katero ti naložijo na pametni telefon. Priporočam njihovo storitev.
  Moja izkušnja je zelo dobra. "Obravnava " profesionalna pa vendar dovolj razumljiva, da lahko po treh obiskih zopet slišim kaj mi želi sogovornik dopovedati .
  Vse pohvale Maticu Bele(Novo mesto)Prijazen in potrpežljiv akustik ki je vedno pripravljen pomagati pri svetovanju in izbiri slušnega aparata.Dobro da sem se odločila za audio bm.Vse pohvale,toplo priporočam vsem
  Zelo sem zadovoljen z odnosom in strokovnostjo g. Kotnika, ki je vplival in me prepričal za nakup aparata v vašem centru
  Za težave s sluhom moje mame, sem na priporočilo prijateljice Alenke izbrala Audio BM slušni aparati Vič. Alenka je še posebej priporočila g. Luka. In Luka res upraviči zaupanje. Izjemno strokoven in občutno miren in potrpežljiv pristop do starejših, ki pozabijo na svoj strah in sram pred slušnim aparatom. Za mamo je bilo najbolj pomembno, da je lahko izbrala majhen aparat, ki ga je lahko testirala več tednov in tako prišla do optimalnih nastavitev. Izjemno dobra izkušnja je dosegla svoj namen, saj mama z veseljem nosi aparat. Priporočam vsakemu, ki ima težave s sluhom. Hvala Audio B M slušni aparati.
  Matic iz Audio BM Novo mesto nam je strokovno svetoval izbiro slušnega aparata na osnovi izvida, želje in cenovne zmožnosti. S predlaganim in izbranim slušnim aparatom smo zadovoljni. Od nekaj znancev smo slišali, da aparat ne nudi obljubljenega, da tišči v ušesih, boli, da ko je hrupno je preveč glasno ojačano itd,. Pri našem slušnem aparatu ne drži. Očitno so ljudje s slabimi izkušnjami izbrali nizkocenovne aparate. Malo denarja, malo muzike. Mi smo zadovoljni, res pa da smo doplačali še 1000 € poleg sofinanciranja zavarovalnice /države.
  Takoj se bolje sliši
  Svetli, lepo urejeni prostori. Prijazen sprejem. Strokovno svetovanje. Resnično toplo priporočam.
  Kot dolgoletni uporabnik slušnih aparatov imam kar nekaj izkušenj ob menjavi slušnih aparatov kjer je še kako pomembno pravilno svetovanje in vse možne pravilne nastavitve, ki jih novi sodobni slušni aparati ponujajo dandanes ampak še vedno je najpomembnejši človeški pristop serviserja in Binetu "kapo dol" za ves trud, potrpežljivost, prijaznost in razumevanje tekom celega postopka.Z novimi slušnimi aparati se mi je dejansko odprl nov svet, HVALA Bine in HVALA AUDIO BM.PA HVALA tudi za vso pomoč našim uporabnikom"Dober glas seže v deveto vas" ali pa še dlje.....
  Podpisani Medič Marijan sem zadovoljen uporabnik!!!!
  Gospod Primož me je prijazno sprejel, po mojem mnenju je zelo strokovno pristopil k rešitvi težav z mojim sluhom. Po preizkusu več vrst slušnih aparatov sva našla rešitev za moje težave s sluhom. Še se bomo slišali".
  V imenu mame,,katera je postala uporabnica vašega slušnega aparata,, se zahvaljujem za res strokovno in jasno obrazložitev od začetka do konca postopka. Je starejša in je kljub temu razumela vse razlage vašega strokovnjaka. Priporočam tudi vsem, kateri potrebujete takšno pomoč. Ne odlašajte, pokličite še danes.
  Zelo prijazno svetovanje. G.Vlado je najboljsi.
  Aleksandar strokovno svetuje, je prijazen in potrpežljiv. Slušni aparat je zmogljiv, vizualno nevsiljiv in ga z veseljem nosim.
  AUDIO BM v Mariboru sem obiskala na priporočilo znanke.Že pri prvem obisku sem se lahko prepričala o strokovnosti, doslednosti in prijaznosti zaposlenih.Za lažjo odločitev glede uporabe najprimernejšega slušnega aparata pa mi je svetoval akustik gospod Jurij Globevnik.Pravi ljudje na pravem mestu!
  Za nabavo slušnega aparata se človek težko odloči. Zato sem po pregledu sluha na ORL Bolnice Šempeter obiskala vse tri ponudnike v našem okrožju. Po pogovoru z njimi sem se brez oklevanja odločila za AUDIO BM.Z gospodom Andrejem Šprinzarjem, slušnim akustikom, sva takoj našla stik. Prepričal me je njegov profesionalni pristop in razumevanje, da je to za človeka težka odločitev. Cenim njegovo potrpežljivost in pripravljenost pomagati kadar sem imela problem, pa naj bo to po telefonu ali v Slušnem centru.Poskusna doba za aparat je bila štiri mesece. V tem času sva iskala optimalno rešitev za čim boljšo prilagodljivost aparata pa tudi mojega slušnega razumevanja.Vesela sem, da slišim in razumem vse, čemur sem bila prej prikrajšana. Te zvoke sem že pozabila. S pomočjo g Andreja in slušnega aparata pa so se zopet vrnili v moje življenje.Za tako velike odločitve je potrebno veliko zaupanja. To sem res dobila pri vas.Hvala g Andrej Sprinzar.
  Pozdravljeni!Z mojo mami se iz srca najlepše zahvaljujeva g. Kevinu iz Ptuja, za prijaznost, strokovnost, potrpežljivost. Že dolgo ali pa še nikoli nisva naleteli na taksno prijazno strokovno osebo.Hvala se enkrat in ostanite se naprej taksni.Z lepimi pozdraviMetka in Antonija Lah
  V Audio BM so mi odlično svetovali. Zelo zadovoljen s celotno izkušnjo in izvedbo.
  Hvala Ga. Mariji za strokovnost in potrpežljivost.Sin je zelo zadovoljen z izbranimi slušnimi aparati. Jaz pa s korektnim in strokovnim odnosom. Res prava izbira.
  Zelo smo bili zadovoljni. Mama koncno spet slisi🤗. Velika hvala Aleksu za vso pomoc in potrpezljivost.
  Že dalj časa sem imela težave s sluhom. Odločila sem se, da s SA izboljšam sluh in razumevanje. Izbrala sem slušni center AUDIO BM v Novem mestu, kjer mi je g. Matic na zelo prijazen , ustrežljiv in strokoven način predstavil ponudbo SA. Odločila sem se za SA proizvajalca UNITRON in priznam, da sem po vseh tednih preizkušanja in testiranja dobila ogromno informacij od g. Matica za kar se mu najlepše zahvaljujem. Hvala g. Matic.Nada Panjan
  Glede na to, da je moja mama že imela slušni aparat konkurenčne firme in z njihovimi izkušnjami ni bila in ni zadovoljna, se je oče odločil, da poskuša izbrati svoj aparat pri drugem ponudniku. Ker nisva želela, da bi imel slabe izkušnje, sva po spletu iskala ponudnike in prebirala mnenja uporabnikov. Po premisleku, sva se odločila da obiščeva firmo Audio BM, slušni center Vič, saj so na spletu prevladovala pozitivna mnenja o njihovi strokovnosti in njihovem odnosu do stranke. In res, takoj ko sva stopila v Audio BM na Viču, naju je sprejel njihov strokovnjak Luka Gartner in na naju naredil odličen vtis. Ker moj oče tudi ne vidi, je izbira aparata še toliko težja. A g. Luka se je potrudil in mu uporabo slušnega aparata prikazal na preprost, a strokovne način. Oče je nad uporabo in kvaliteto aparata zelo navdušen in ga uporablja vsak dan, tako se sedaj sporazumevamo brez težav.Pri tem bi rada še poudarila, da ni samoumevno, da se nekdo tako poglobi v reševanje problema, kot se g. Luka. Lahko sem primerjala, kakšen pristop so imeli zaposleni v firmi, kamor se je napotila po aparat moja mama in kakšen pristop sva doživela pri ponudniku Audio BM na Viču. In res, ko naletiš na takega človeka, kot je g. Luka, vidiš, da so še ljudje, ki svoje delo radi opravljajo in jim pacienti nismo samo številke.G. Luka, še enkrat hvala za vso potrpežljivost in strokovnost.
  Prijazni, strokovni, potrpežljivi pri dajanju nasvetov.
  Glede ponudbe in strokovnosti obravnavanja s stranko odlicno, prijaznost.
  Sem zelo zadovoljen. Lepo in strokovno mi je g. Bele predstavil slušne aparate, tako da sem si brez težav lahko izbral aparat, ki mi ustreza.Brez pomisleka vas lahko priporočim.
  Dva dni imam svoj slušni aparat.Zelo sem vesela, ker je dotok informacij kvalitetnejši Pot do sem pa je bila tlakovana s prijaznim in strokovnim vodenjem, od predstavitve aparatov , raznih vprašanj z moje strani, ponovno meritvijo sluha in prilagoditvijo mojim potrebam. Vsa srečanja so bila strokovno podkrepljena, komunikacija pa prijazna, korektna. Občasna srečanja so v dveh mesecih potekala brez vsakršnih problemov. Lahko se le zahvalim akustiku Binetu Kotniku in AUDIO BM v Kranju toplo priporočam.
  Z aparatom sem zadovoljna, postopek obravnave je bil hiter, dobila sem natančne informacije. Obravnava je bila natančna. Sedaj slišim veliko boljše. Sam aparat je enostaven. Potrebno je upoštevati vsa navodila. Priporočam vsem, ki slabše slišite, da se odločite za slušni aparat Audio BM. Longar Joži
  Aljaž is very professional. He explained me everything in understandable manner. Also he adjust my Sonic 60 very well. I am very sattisfied with the service of AUDIO BM and Aljaž.
  Zelo zadovoljni s predstavitvijo o zaščiti sluha proti vodi in hrupu za naše mlade nogometaše. HVALA AUDIO BM!
  Kupil geemarc/CL11 - Visual Ringer Amplifier (ojačevalec zvoka z lučko), veže se pred stacionarni telefon(ima dve jakosti, spodnja zadostuje, zgornja jeza samo stanovanje preglasna - razen za kake delavnice).Zelo uporaben ojačevalnik za naglušne, da sploh slišijo zvonenje telefona.Priporočam.
  Profesionalno! 👌
  Ze 5 let nosim slusni aparat. In sem zelo zadovoljen . Pred vsem zadovoljen z ekipo Audio bm btc ljubljana in aparatom.
  Ko se je mama le odločila, da preizkusi slušni aparat sva se odločili za obisk AUDIO BM in ni nama žal. Že prvi stik po telefonu naju je prepričal. Ob prvem obisku nama je g. David Olenik zelo natančno in strokovno, predvsem pa zelo potrpežljivo (kar je še posebej pri starejših bistvenega pomena) olajšal odločitev. Do konca nama je nudil podporo in vsekakor priporočava.
  S teto sva obiskali Audio BM center in teta se je odločila, da bo to njen novi dobavitelj slušnih aparatov. V centru je gospod David pokazal veliko mero profesionalnosti in potrpežljivosti s to vrsto bolnikov. Zelo zadovoljna z nudenimi storitvami.
  Z uslugo in podajanjem informacij glede novega slušnega aparata smo bili izredno zadovoljni. Z veseljem Audio BM priporočam še ostalim uporabnikom.
  Že ob prvem telefonskem kontaktu za brezplačno kontrolo sluha v tem centru sva z možem naletela na izjemno prijaznega sogovornika (g. Bele), ki naju je že naslednji dan naročil za preizkus sluha. Prejela sva tudi obširna navodila za nadaljnje ukrepanje. Po opravljenem pregledu pri specialistu ORL je mož dobil napotnico za preizkus slušnega aparata. Zaradi dobre prve izkušnje, sva se vrnila v ta center, kjer so nam omogočili to testiranje z vmesnimi kontrolami. Gospod v tem centru je bil izjemno prijazen, profesionalen, navduševal s človeškim pristopom - tudi po strokovni plati je deloval prepričljiv. Brez kančka slabe vesti vsekakor ta center priporočam vsem, ki imajo težave s sluhom in potrebujejo pomoč.
  Gospod Andrej je super svetovalec,res lepo svetuje in se maksimalno potrudi za obojestransko zadovlstvo.Sploh za starejse zelo primeren.Priporocam.
  super izkušnja
  Zahvaljujem se Avdio BM v Šempeteru pri Gorici g. Andreju, za njegovo strokovnost in prijaznost ter svetovanje pri izbiri ustreznega slušnega aparata.Sedaj ko imam aparat je komunikacija z okoljem preijaznejša.Še enkrat najlepša hvala Andreju, ker se resnično potrudi, da gre stranka od njega zadovoljna...
  Zelo zadovoljni, saj so si vzeli čas in nam pojasnili vse o sluhu in slušnih aparatih. Tako g. Koren kot g. Šket sta nam odgovorila na vsa zastavljena vprašanja. Sta zelo prijazna, strokovna in ustrežljiva. Do sedaj so nam izpolnili vse želje. Izredno zadovoljni. Toplo priporočam.
  PozdravljeniŽal mi je , da sem toliko časa odlašala z obiskom zdravnika zaradi vedno slabšega sluha - težave so bile vedno večje ( odpovedala sem se tečaju tujega jezika, težje sem se vključevala v pogovore . . . )V UKC Maribor me je sprejela dr. Alenka Kravos in po pregledu postavila diagnozo: okvara sluha obojestransko.Dobila sem naročilnico za testiranje slušnega aparata - v Celju me je sprejel gospod Matej KOREN. Zelo podrobno me je seznanil z uporabo slušnega aparata - mislim, da bi bil odličen učitelj - ampak, prepričana sem, da svoj poklic akustika opravlja več kot odlično - zelo sem mu hvaležna, ker me je bilo strah, da se ne bom navadila na uporabo aparata.Vsa njegova navodila so jasna . . . še enkrat hvala in veliko uspeha gospodu Korenu ter njegovim sodelavcem - pa tudi gospodu Urankarju - avtorju ¨hišnih pravil¨. . .Lep pozdravIda Zandomeni
  Izkušnjo s centrom audio BM imam tako jaz, kot moj oče zelo dobro. Ne znam opisati z besedami srečo, ki sem jo po dolgem času videla na obrazu mojega očeta, ko je končno dobil slušni aparat s katerim je zelo dobro slišal in se končno rešil nadležnega piskanja starega slušnega aparata. Izredno sva hvaležna g. Andreju za vso strokovno pomoč, prijaznost, razumevanje.Audio BM slušni aparati v Šempetru pri Gorici resnično priporočam vsem, ki iščete kvaliteten slušni aparat. G. Andrej vas, verjemite ne bo razočaral!Še enkrat iskrena hvala g. Andrej.
  Zelo kvalitetna in strokovna obravnava pacientov,ter prijazno osebje.Hvala
  Vsa pohvala in zahvala AUDIO BM CELJE, oz. g. MATEJU!Res odlični. Priporočam!
  Od srca hvala za vso pomoč tako strokovno kot človeško, res je bil prvi šok ob novici, da potrebujem slušni aparat a je g. Andrej to izkušnjo naredil preprosto in mi pomagal skozi ta proces. Zelo, zelo zadovoljna in srečna, da sem izbrala prav vas. Lp Tina Žunko
  Zelo strokovno in prijazno osebje. Znajo prisluhniti tvojim željam.
  Priporočam.
  Imam zelo pozitivno izkušnjo z novimi slušnimi aparati. G. Luka Gartner mi je vse strokovno in potrpežljivo razložil, super je ker jih lahko brezplačno testiras dokler nisi zadovoljen z nastavitvami. Zelo priporočam in hvala za vse.
  Profesionalnost lahko preveriš najhitreje, ko ti, kot stranka, narediš napako. Na spletnistrani smo naročili napačen produkt, kar smo opazili šele ko smo pošiljko prejeli. Ko sem poklical po telefonu, v nobenem od njihovih stavkov ni bilo "ni mogoče", temveč podpora in navodilo, kako sedaj naprej. Blago smo vrnili in dobili novo, celo boljše blago, po isti ceni. Toplo priporočam to podjetje, karkoli boste potrebovali v zvezi s sluhom.
  Pišem v imenu žene, ki se je pri reševanju slušnih problemov obrnila na BM audio center v Novem mestu.Zelo prijazen ter strokoven avdioakustik g. Matic, je predlagal življenjskemu slogu in okvari sluha ustrezen slušni aparat. Natančno je izmeril avdiodiagram in nastavil parametre na aparatu.V preteklih štirinajstih dneh poskusne uporabe se je aparat izkazal kot odličen pripomoček pri vsakodnevni komunikaciji. Življenje je lepše.Še enkrat hvala g. Maticu za strokovnost in vso prijaznost pri obravnavi!Vsem, ki imajo probleme s sluhom, priporočam!Marija Pavlin
  TOP!!
  Zelo dobre izkusnje z g. Vladom. Zelo prijazen in strokoven.
  Imam odlične izkušnje z storitvami, ki sem jih koristila v AUDIO BM slušnem centru v Šempetru pri Gorici. Tako gospod Andrej, ki mi je svetoval pri izbiri slušnega aparata, kot gospod Franci, ki mi je slušni aparat pregledal in mi ga tehnično izpopolnil. Hvala
  Po prejemu naročilnice za izposojo testnega slušnega aparata sem obiskal nekaj slušnih centrov v Ljubljani. Izbral sem slušni center Audio BM Vič, zaradi oddaljenosti in neplačljivega parkiranja v neposredni bližini. Po uvodnem pogovoru in pregledu izvidov me je slušni tehnik g. Luka Gartner seznanil s slušnimi aparati, ki jih nudi Audio BM. Izbral sem slušni aparat SONIC Radiant 60 s polnilnimi baterijami in bluetooth povezavo za uravnavanje nastavitev. Odlična izbira. Hvala celotnemu timu Audio BM, posebej pa slušnemu tehniku g. Luki Gartnerju za vse nastavitve, ki jih je opravil v času testiranja.Lepo pozdravljeni Janez Šerjak
  Se zmeraj sem v fazi preizkušanja slušnega aparata. Z menoj se trudi gospod Jurij, za katerega lahko rečem same pohvalne besede. Je strokoven, a na način, da lahko razlago razume tudi oseba, ki ni doma na tem področju, potrpežljiv in vselej na uslugo.Všeč mi je, da lahko aparat testiram.Zaradi pozitivnih izkušenj priporočam obisk tega slušnega centra.
  Hvala za podrobno razlago in predstavitev slušnega aparata, ki ga mama potrebuje.Lepo pozdravljeni
  Na tem mestu bi izpostavil izreden trud in prijaznost zaposlene v centru Maribor-in sicer gospe Marije Pauman!Razlog za to pa je njen izjemen čut za človeka,strokovno svetovanje in nenazadnje njena velika potrpežljivost pri delu!Izjemna izkušnja,še enkrat vse pohvale in le tako še naprej.Velik hvala
  G. Andrej zna zelo dobro svetovati, je strokoven, prijazen in potrpežljiv. Hvaležna za njegov trud,Ema Natlačen
  Gospod Luka zelo prijazen, lepo svetuje kaj je najprimernejše za stranko. Zelo hitro se dobijo termini in skrata se posvetjo stranki. Mama , ki uporablja aparat je zelo zadovoljna in ga nosi cel dan.Zelo priporočamMoram še dodat da je lokacija izredno dostopna tudi za osebe ki se težko gibajo, ni problema s parkirnimi mesti.
  Gospod Luka Gartner, akustik za slušne aparate, je mami že pri prvem obisku svetoval oziroma izbral ustrezen slušni aparat ter uskladil primerno jakost zvoka glede na njeno slušnost. V obdobju testiranja so bili potrebni samo manjši popravki jakosti zvoka. Mama sedaj aparat z veseljem uporablja in seveda je vzrok ustrezna izbira.Obisk priporočam vsem, ki rabijo slušni aparat ali se o uporabi še odločajo.
  Vse super. Pohvale zaposlenemu za velik trud in pomoc strankam.
  Slabši aparati, kot jih ponuja konkurenca za isti denar.
  Poleg strokovnosti tudi zelo prijazno osebje. Priporočam!
  Pred obiskom vaše poslovalnice sem imel odpor do slušnega aparata. G. Aleksander mi je na zelo prijazen način predstavil zadevo. Sedaj redno nosim slušni aparat in sem zelo vesel, ker zopet slišim petje ptic itd.Hvala vam za prijaznost in vaš pristop.
  Zelo sem zadovoljna s vašimi storitvami. Akustik Žiga Vlahušić nam je vse lepo razložil na strokoven in prijazen način. Hvala vam!
  Predvsem sem zadovoljna z začetkom testiranja, z nastavitvami ter z vsemi obrazložitvami. Tudi osebje je zelo prijazno.
  ODLIČEN AUDIO CENTER, SE POSVETIJO STRANKI.
  Stara mama zadovoljna.
  Zelo prijazni in lepo ti vse uredijo
  Naglušnost jemljemo kot težavo starostnikov ali prirojeno...mene je to doletelo že v srednjih letih....misel,da bom že pred 50.letom morala nositi slušni aparat, me je zelo potrla...in takšna sem stopila skozi vaša vrata z napotnico.....prijaznosti,strokovnosti in ustrežljivosti zaposlenih gre moja zahvala,da sem sprejela slušne aparate kot del nadaljnjega življenja....brez vaše tolažbe in pomoči bi verjetno obupala in še naprej hodila naglušna okoli, večkrat v posmeh ljudem, ki teh težav ne poznajo...Iskrena hvala....
  Mama je kmalu po nastanitvi v domu upokojencev ostala brez slušnega aparata. Zato sem se glede na več pozitivnih priporočil odločil in najavil za obisk AUDIO BM slušnega centra Ljubljana Vič. Ob sprejemu je g. Luka mami izmeril sluh, prijazno in strokovno svetoval, razložil postopek pridobitve slušnega aparata, možnosti zavarovanja in nudil odgovore na vsa vprašanja. Sedaj smo v fazi testiranja, mama je zadovoljna, saj bolje sliši. Čista petka glede strokovnosti, prijaznosti, potrpežljivosti in kvaliteti pripomočka. Hvala in lep pozdrav
  Zelo zadovoljna, g.David mi je vse lepo razložil in sem vesela, da imam sedaj končno slušne aparate, ki mi ustrezajo.
  Dejstvo, DA potrebujem slušni aparat (pri mojih letih) sem sprejela šele pod strokovnim vodstvom ga. Marije. S storitvami, trudom, svetovanjem, pozornostjo... v AUDIO BM Maribor ga. Marija sem izreeeddnnnoooo zaaaaddoooovvooooljnaaa!!! Imate prekrasna uslužbenca, čeprav imam osebno izkušnje z vrhunsko ga. Marijo, ki se je z besedami ne da prehvalit. Punca je z eno besedo SVETOVNA!!! 😍💪👍Mercedes ali Renault oba avta sta vrhunska eden bolj kot drugi in tako je tudi pri slušnih aparatih, katerih pa zame med drugim ni čez avtomatika.Vse pohvale in iskreno se zahvaljujem ter priporočam AUDIO BM Maribor ga. Marija.
  Gospodu Binetu Kotniku se s taščo zahvaljujeva za čas, strokovnost in odlično izbiro slušnega aparata. Čudovita izkušnja in z največjim veseljem vas bova priporočili.
  Poslovalnica v Kranju in g. Albin s katerim sva sodelovala, si po vseh kriterijih zasluži vse zvezdice. Na začetku malce "boli" le cena, a se kmalu izkaže, da se zneski pozabijo, kvaliteta pa ostane.Najlepša hvala in uspešno delo še naprej. Matjaž
  Pravi naslov za izboljšanje vašega sluha
  Matic je izredno vljuden, prijazen in komunikativen. S slušnim aparatom sem prav tako zelo zadovoljna, priporočam vsem!
  Ekipa Audio BM centra je odlična, posebna hvala Romanu, ki strokovno in izredno prijetno spremlja težave naše, sicer zelo vitalne, 92 letne tete Cirile in njenih slušnih aparatkov.
  Letos septembra sem bila prvic AUDIOBM,in sem dobila aparate na probo. Nosila sem jih brez tezav. Zdaj sem dobila svoje in sem zelo zadovoljna. Tudi g. Andrej je ZAKON z eno besedo povedano,je zelo prijazen in zna stranki svetoati in si zasluzi vse pohvale in pomagat strankam.
  Vaš akustik je zelo prijazen jaz pa sem zelo zadovoljna. Hvala vam!
  Ob obiskih v slušnem centru Audio BM v Novem mestu sem bila vedno zadovoljna, vse mi je bilo razloženo in tudi praktično pokazano.Gospod Matic Bele je bil potrpežljiv, prijazen in mi je na vsako vprašanje in dvom o nečem to tudi večkrat pojasnil brez slabe volje.
  Po daljšem oklevanju ali imeti slušni aparat ali ne, sem se zanj le odločila. Ni mi žal, da sem izbrala Audio BM Novo mesto, kjer mi je zelo prijazen in pravi strokovnjak na tem področju g. Matic Bele, predstavil, izbral in razložil delovanje aparata, da z njim sedaj enostavno lahko upravljam. Še enkrat hvala, priporočam vsem. Prav tako se je za aparat odločila tudi moja sestra Ivana, ki je z njim tudi zelo zadovoljna. Tudi ona se g. Maticu najlepše zahvaljuje za vso prijaznost in pomoč.
  Hvala za strokovno obravnavo. Slušni aparat je začela uporabljati moja stara mama pri 92 letih. Predvsem zaradi vaših res dobrih in jasnih navodil ji uporaba ne dela težav. Posebna zahvala gre vašemu Gregorju Šketu, ki se je za njo potrudil na vseh korakih do pridobitve slušnega aparata. Hvala ker si in ste za vaše stranke.
  Mama ima precej okvarjen sluh in potrebovala je nove slušne aparate. Iskali smo opcije in v sled ocen in mnenj na iskalniku Google smo se odločili oglasiti se. Resda sprva previdno in z veliko rezervo, ker: taki časi danes, žal. Praviloma in marsikje......G. Kevinu gre ena sama in velika POHVALA!Strokoven predstavnik podjetja, ki mu ni žal ne časa ne truda, da stranki renično poda vse informacije, ki so pri odločitvi in pri dilemah za slušni aparat potrebne. Potrpežljiv je in pripravljen pomagati. Odgovarja na elektronsko pošto in se javi na telefon. Posluša in se trudi najti odgovor na vsako, še tako nevsakdanje vprašanje, dvom, skrb in morebitno slabo izkušnjo pred tem, drugje. Ob terminu, ki ga določi stranki, se posveti zadevi, da se bolj ne da. Predstavil nam je vso paleto slušnih aparatov, cenovne razrede in razpone, zmogljivost različnih aparatov, ter vse pripomočke za čiščenje in vzdrževanje le-teh. Računalniško jih optimira in preveri, opravi test sluha z in brez aparatov. Nato ponovno ustrezno optmira delovanje. Aparate visokega kakovostnega razreda smo tudi ustrezno zavarovali, vzeli še nekaj priporočenih produktov za čiščenje in shranjevanje.Upamo in želimo si, verjamemo, da bodo aparati dobro služili in da bo pripravljenost pomagati strankam z okvaro sluha ostala še naprej cenjena in spoštovana vrlina g. Kevina.Lepa hvala za vse! Lahko ste za zgled marsikomu v tej branži.... in: ostanite na Ptuju! 🙂
  Slušni center AUDIO BM, je strokoven, prisluhnejo stranki in pomagajo. Na podlagi pregleda, ki ga je imela moja mama, lahko dam samo najboljše priporočilo.
  Leta sem odlašal z obiskom kateregakoli slušnega centra. Če bi se še moral enkrat odločiti, bi se ponovno odločil za Audio BM. Strokovno in prijazno osebje, ki si vzame čas zate. Toplo priporočam.
  Dober dan pri vas sem opravil informativno meritev sluha katerega je izvedel Kevin Glavica, dal sem si izdelati tudi čepke za zaščito ušes, z obravnavo in svetovanjem sem bil zelo zadovoljen saj je bilo opravljeno zelo profesionalno in korektno. Njegovo znanje je odlično saj mi je na vsako zastavljeno vprasanje znal lepo povedat kak zadeva poteka oziroma deluje.Lep pozdravSebastijan
  Gospod Luka s svojim strokovnim, potrpežljivim in predanim pristopom k delu ni pripomogel samo k temu, da moja mama spet dobro sliši, ampak, tudi k temu, da se je vsakič pri njem počutila prijetno in lepo sprejeto. Hvala.
  Tukaj mama osebe, ki je lastnica tega računa. Že 5 let sem vaša stranka, aparat sem že 2 krat izgubila zaradi mask in vedno ste mi bili na voljo za pomoč. Zdaj imam končno spet celega in želim, da bi mi dolgo držal. Z vašimi strokovnimi uslugami sem bila vedno zadovoljna. Sem zelo hvaležna.LPMarija Šeško Lep
  Najlepša hvala g. Aljaž PeternelZ veliko strokovnosti in razumevanja, po nakrajši poti sva prišli do najboljše rešitve za moj sluh.Strokovno in brezplačno merenje sluha ter skrbna izbira slušnih aparatov po specijalističnem pregledu...Hvala lepa še enkrat g. Aljaž in Vas priporočam vsem...
  Izjemno prijazna, podrobna in natančna usluga, od sprejema, do prejetja slušnega aparata. Gospod Kevin Glavica v poslovalnici na Ptuju je odlično opravil svoje poslanstvo, v mojem primeru naglušnosti in po uslugi AUDIO BM in odličnega sodelavca v omenjeni poslovalnici sem kakor, da bi se na novo rodil. Hvala! Priporočam! Redko kdaj si vzamem čas za komentiranje, a kadar sem presenečen nad uslugo, to rad izpovem.
  Želel bi pohvaliti AUDIO BM za njihov profesionalen pristop.Zahvaljujem se jim za nasvet ter za brezplačen test sluha.
  Izjemna izkušnja in ob vrhunski tudi zelo prijazna storitev. Priporočam.
  Na priporočilo zdravnika, o izbiri slušnega aparata sem se oglasila v slušnem centru AUDIO BM v Celju. Prvi obisk, mi je dal upanje, da so moje težave s sluhom, predvsem razumevanja govora rešljive. Zahvaljujem se gospodu Mateju Korenu za strokovnost in svetovanje pri izbiri slušnega aparata. Hvala za možnost testiranja v domačem okolju. S slušnim aparatom in dodatki za boljše poslušanje sem zadovoljna. Priporočam obisk v AUDIO BM v Celju.
  Luka Pelcar.Izredno sem bil zadovoljen z Vašo predstavitvijo, svetovanjem, pripravo, nastavljanjem, prilagajanjem, testiranjem in nenazadnje s prodajo slušnih aparatov. Priporočal sem Vas že prijateljem in tudi v bodoče bom to počel.Ni težko, saj ste Vi in vaši slušni aparati, vrhunski.Še enkrat iskrena Hvala. Bojan
  S partnerjem Darkom Vas obiskujeva 6let,vedno se znate posvetiti in tudi prisluhniti uporabniku aparata in svetovati ,le tako naprej g.Jurij in ostali,ki ste v ekipi.
  Izredno zadovoljna s strokovnostjo, svetovanjem, pomočjo, potrpežljivostjo in prijaznostjo g. Bineta. Pa saj je cel tim AUDIO BM odličen in pripravljen prisluhniti in pomagati pri premagovanju težav s sluhom. Včasih je samo lepa beseda in prijaznost dovolj, da se bolje počutimo in nimamo občutka, da smo sami. Hvala.
  Spoštovani,v veliko veselje mi je, ko vidim, da se vas je že kar 60 odločilo opisati svojo izkušnjo in jo deliti z drugimi. To so najboljše reference in največje priznanje za vsakodnevni trud.Sam se bom še naprej trudil, da delam s srcem, da vam na poti do boljšega sluha in boljšega razumevanja stojim ob strani in da skupaj še naprej gradimo lep dolgoročni odnos.Lepa hvala vsem in se priporočam,059044971,Luka Gartner,AUDIO BM LJ. VIČ
  Pozdravljeni,po večletnem nagovarjanju, mi je končno uspelo pregovoriti zdaj 85-letnega očeta, da se odloči za slušni aparat. Izbrala sem slušni center Audio BM, Ljubljana - Vič. Že ob prvem obisku sva bila z očetom prijetno presenečena nad izjemno prijaznostjo slušnega akustika g. Luka Gartnerja. Tudi pri vseh najinih nadaljnjih obiskih je bil zelo potrpežljiv, ustrežljiv in natančen. Predvsem pa se je zelo potrudil, da bi dosegel zelo dober rezultat slušnosti. Z izbiro slušnega aparata je oče zelo zadovoljen, saj mu omogoča normalno komunikacijo z okolico in tako je sedaj njegovo življenje bistveno boljše in polno.Vsem, ki se odločate za slušne aparate, toplo priporočam slušni center Audio BM Ljubljana - Vič.Hvala g. Luki za njegov prijazen in profesionalen pristop, ter še veliko zadovoljnih strank mu želim, Nataša Hace v imenu očeta Stanislava Modec.
  Prijazni in vse OK !
  Zelo zadovoljen. Akustik prijazen in strokoven. Zelo se je potrudil, da sva ugotovila kakšni SA so primerni za moje zahteve.
  Zelo prijazen, potrpežljiv in strokovno podkovan z nasveti in priporočili g. David. Res si zaslužimo ;; naglušni; tako osebo na takšnem delavnem mestu.
  Prijazno osebje, dobra komunikacija in strokovnost.
  Zelo zadovoljna, profesionalen odnos. Hvala
  Hitri natancni ustrezljivi Ok fantje z vodjem v redu.
  Strokovnost in ustrežljivost slušnega akustika sta bila na nivoju. S storitvijo sem bila nadvse zadovoljna. Priporočam!
  Shčerko sva bili pri g.Davidu v Kopru, ker je naglušna. Prijaznost, potrpežljivost, strokovnost in ustrežljivost lahko ocenim samo s 5 zvezdicami in še več:))Priporočam vsem s težavami s sluhom. Hvala, Nevenka
  Zelo ustrežljiv in vse ti razložijo
  Center za slušne aparate
  Na spletu sem izvedela za najbolj prijaznega gospoda vslušnem centru BM v Velenju, ki se zelo zavzame za stranko, sploh za starejše ljudi in jim zelo nazorno vse razloži, pokaže in si vzame čas. Prav tako je bilo tudi pri nas. Zasluži si oceno 5+. Hvala in se še vrnemo. Romana s Koroške
  Priporočam!
  Akustik je bil zelo prijazen in potrpezljiv. Mama je ze vrsto let uporabnica slusnih aparatov in glede na priporocila znancev smo se odlocili za njih. Po posvetovanju je mama dobila zeljeni aparat s katerim je izredno zadovoljna. Priporocam. Tudi parkirnega prostora je veliko.
  Ena izmed boljših izkušenj pri nakupu slušnega aparata. Zelo strokovni, vzamejo si čas in ti vse razložijo. Cenovno ugodni glede na ostale ponudnike.
  Spoštovani,dovolitemi dabi oceno uslud in odnos do strank od stran Vašega strokovnjaka g.Aleksandra v vaši poslovalnici.Zmoje stane ima 5.00 kod oseba na pravem mestu od začetka mojih potreb pa do zaklučka.Opskrblen je vsim ljudskim vrlinami in vzgoje kod človek in uradna oseba.Hvala
  S svojim strokovnim delom in prijaznim odnosom do uporabnikov je gospod Vlado lahko vzor za marsikoga v storitveni dejavnosti.Zelo sem zadovoljen in vsem priporočam AUDIO BM VELENJE.
  Zelo strokoven, kvaliteten in prijazen dostop, ki ga je opravil David Olenik Vivoda. Mož mi je priporočal , da se oglasim prav pri njemu, ker si zasluži vse pohvale za strokovnost.Hvala še enkratodite dobro
  Professionali, il costo degli apparecchi acustici è notevolmente inferiore rispetto a quelli Italiani. Ti fanno provare l'apparecchio qualche mese prima di pagare. Bravissimi.
  Hvala go. Korenu na odličnem svetovanju o izbiri slušnega aparata. Gospod Koren je res strokoven in potrpežljiv s stranko. Zelo sem hvaležna za njegove nasvete, je gospod v pravem pomenu besede. Želim mu veliko zadovolnjih strank. Še enkrat veliko HVALA.Ana Krizmanić
  V poslovalnico sem prišla z namenom, da se pozanimam glede čepkov za ušesa, ki se uporabljajo za zaščito sluha pred glasno glasbo. Akustik Aljaž si je vzel čas zame, mi izmeril sluh in mi strokovno svetoval glede zaščite sluha in izbire modela.S čepki Party Plug sem zelo zadovoljna in jih priporočam vsem, ki veliko hodite na koncerte ali v klube, saj je sluh vredno čuvati.
  Najlepša hvala akustiku Binetu Kotniku, ki mi je s strokovnostjo pomagal preko vseh strahov in dvomih o slušnih aparatih. Z njegovo pomočjo sem preizkusila različne modele aparatov in dobila odgovore na vsa vprašanja. Hvala!
  Luka Gartner, Audio bm Vič! Prijazen, potrpežljiv, primerno strokovno podkovan uslužbenec- akustik, ki ti po le nekaj minutah ulije zaupanje vanj in njegovo svetovanje. Sem zeloooo zadovoljen. Hvala!
  Zahvaljujem se gospodu Luki Gartnerju za izjemno prijaznost in profesionalnost. Pri izbiri slušnega aparata mi je podrobno razložil celoten proces, dobro svetoval in odgovoril na vsa moja vprašanja ter mi na ta način omogočil slišati in slišano tudi razumeti. V mojih poznih letih je vsakdan dobil nov pomen.
  Zadovoljen z uslugo akustika Albina Kotnika.
  Profesionalno in kvalitetni kader
  Zelo prijazen in ustrežljiv kolektiv, priporočam
  Ob prvem srečanju sem dobil občutek da je G. Bele res strokovnjak za svoje področje in mi je dobro svetoval glede sluha. Zelo prilagodljivi in res se spoznajo na svoj poklic. Če so kakšni problemi, se da vse urediti takoj, že naslednji dan oz isti teden. Priporočam vsem ki imajo kakršnekoli težave s sluhom.
  Ob obisku vaše poslovalnice sem bila zelo presenečna nad akustikom Matej Drnovšek.Namreč ob vstopu v poslovalnico je z nasmeškom toplo pozdravil in sva prešla na težavo v zvezi sluha.Tako obširno in do potankosti mi je razložil ,obenem pa svetoval vaš aparat in pripomočke za vzdrževanje.Imela sem seveda veliko vprašanj na katera je z sproščenostjo in natančnostjo tudi prijazno odgovoril.Lahko rečem ,da je na zelo veliki poti do uspeha.Vesela sem ,da mi je razložil vse kar me je zanimalo.Malo je takšnih uslužbencev z tako pozitivo in prijaznostjo v našem kraju.Obenem mi je polešal dan.LP
  Super!
  Marko Pirker - zelo zadovoljen
  Moje izkušnje z obiskom poslovalnice Audio BM so bile izjemne. Primož, je bil zelo strokoven in prijazen, ter mi je nudil odlično svetovanje pri izbiri slušalk za zaščito sluha. Zanimalo me je tudi, ali je mogoče izdelek prilagoditi mojim osebnim potrebam, kjer mi je Primož z svojo strokovnostjo in posvetom nato predstavil rešitev.Po tem, ko sem se odločil za nakup, sem bil zelo zadovoljen s kakovostjo izdelka. Slušalke Dreve so narejene po meri zelo natančno in delujejo odlično, kar je še dodatno izboljšalo moje izkušnje.Vsekakor bi priporočil obisk poslovalnice Audio BM in Primoža, če iščete strokovno svetovanje in kakovosten izdelek za zaščito sluha.
  Dosti ji je že v Sempetru
  Iskrena hvala za prijazno in izredno potrpežljivo delo z očetom, ki slabo sliši na levo uho. Nad slušnim aparatom je navdušen, prav tako pa nad visokim nivojem obravnave. Žiga se je izkazal tako s strokovnostjo, kot s pristopom in nam dal še veliko koristnih informacij. Zelo zadovoljni, priporočamo!
  Zelo zadovoljni z izdelavo čepkov po meri, ki našemu malčku pomagajo pri tem da se sluhovod ne moči.
  Pred približno mesecem dni je oče (starost 90+ let) obiskal slušni center AUDIO BM v Mariboru. Vse izvide, ki jih je prinesel, so skrbno pregledali in mu na osnovi danih izvidov in pogovora o stilu življenja in lastnih pričakovanj priporočili vrsto slušnega aparata. Slušni aparat je dobil v preizkus. Dva tedna je preizkušal aparat v različnih okoliščinah, v katerih se vsakodnevno giblje (govor, manjša srečanja oziroma druženja, sprehod v naravi, promet, gledanje televizije ...). Vse nastavitve v začetku so se potrdile kot zelo ustrezne. Je zelo zadovoljen z izbranim aparatom. Vsa srečanja je komuniciral z ga. Marijo. Bila je zelo prijazna, zelo podrobno in potrpežljivo je pojasnila delovanje slušnih aparatov glede na njegovo stopnjo naglušnosti, priporočala ... Ob prevzemu aparata je podala zelo nazorne informacije o vzdrževanju in sami uporabi le tega. Ob strokovnosti ga. Marije, je zelo veliko pomenila srčnost in osebni pristop do očeta. HVALA!
  Kakovostno opravljena storitev na profesionalni ravni.
  Ker ima oče dolgoletne težave s sluhom, ga je specialist ORL iz SB Celje že pred leti napotil v AUDIO BM SLUŠNI CENTER Celje. Med potekom izbiranja in testiranja ustreznih aparatov smo bili presenečeni nad strokovnostjo, vztrajnostjo in prijaznostjo g. Mateja in dobljenimi končnimi rezultati na osnovi izbranih aparatov.Pred nekaj tedni je oče stare slušne aparate zamenjal z novimi, sodobnejšimi. Postopek smo ponovili, izkušnje ostajajo še vedno enako pozitivne - ODLIČNE. Po daljšem testiranju smo se na predlog g. Mateja odločili za novejše aparate druge znamke, ki se med drugim napajajo v električnem polnilniku in zato ne potrebujejo baterij. Tudi električni strojček za sušenje aparatov se je izkazal za odlično odločitev. Skratka, zelo smo zadovoljni s storitvami AUDIO BM slušnega centra v Celju, prijaznostjo g. Mateja in različnimi možnostmi izbora aparatov, ki vodijo k želenemu cilju - uporabniku zagotoviti čim boljši sluh.Tudi sama občasno na povabilo g. Mateja opravim testiranje sluha, za kar sem mu hvaležna, saj mi dobljeni rezultati trenutno predstavljajo neobremenjenost s sluhom, v slabšem primeru pa pozoveju k pravočasnemu reševanju težav.Slušnemu centru v Celju čestitam za dobro prakso, vsem potencialnim uporabnikom storitev in izdelkov AUDIO BM slušnega centra Celje pa sporočam, da je obisk pri njih zagotovo prava izbira. PRIPOROČAM.
  Že ob vstopu v prostore slušnega centra na Ptuju sem doživela nepozabno dobrodošlico gospoda Kevina, ki mi je posvetil dovolj časa, da sem lahko spoznala, kako nujno je, da začnem uporabljati slušna aparata odlične kakovosti.Hvaležna sem mu za njegovo strokovno razumljivo razlago, za njegov srčnen pristop.Prav gospod Kevin je tista oseba, ki me je popeljal v nov svet slišnih spoznanj in zaradi tega njegovo delo ocenjujem za najvišje ocenjeno stopnjo zadovoljstva.
  Zahvaljujem se g.Oleniku za prijaznost, strokovnost in potrežljivost pri preizkušanju slušnih aparatov. Zelo priporočam vsem, ki se srečujete s slabšim sluhom. Zdaj lažje komuniciram in spet slišim že pozabljene zvoke.
  Super ponudba. Izjemno ugodne cene baterij. Priporočam
  S storitvami audio bm sem zelo zadovoljen. Zacelo se je z nakupi baterij po spletu. Potem pa sem se odocil se za nakup aparatov. S predstavitvijo in preizkusi sem bil zelo zadovoljen. Aparat, ki sem ga kupil mi ustreza in mislim da se ga bom kmalu povsem navadil. Pohvaliti moram g. Luko Gartnerja, ki je preprical v svojo strokovnost pa tudi zgledno ustrezljiv in prijazen je bil, ko me je vedno sprejel se pred dogovorjenim casom, kadar sem zaradi avtobusa prisel prezgodaj. Sedaj se mora izkazati se aparat, audio bm pa z uresnicitvijo tega, kar ste mi obljubili.Zelim vam se naprej uspesno delo in zadovoljne stranke.Vladimir Simic
  Priporočam. Uporabnica, mama, zelo zadovoljna z razlago in navodili ter samim slušnim aparatom. Odnos 10+.
  Izjava moje mame- Emilije Štravs:Sem zelo zadovoljna z obiskom slušnega centra, obisk je potekal korektno, priporočam vsem.Lep pozdrav Emilija.
  Strokovni in izredno prijazni...priporočam
  Zelo so prijazni in spaštujejo stranke
  Z obravavo v AUDIO BM centru Vič sem bila izredno zadovoljna. G. Luka mi je natančno obrazložil in predstavil slušne aparate, da sem lahko lažje izbrala med znamkami in cenovnim ter kakovostnim izborom slušnih aparatov in zavarovanje apartov. V testnem obdobju sem zopet imela celostno obravnavo, prisluhnil je mojim željam in prilagajal nastavitve, izbiro cevk in čepkov do optimalne nastavitve zame. Z njihovo podporo sem relativno hitro sprejela zaznavanje sluha z aparati. Podporo nudijo tudi po zaključeni obravnavi testnega obdobja.
  Ko pride v življenju trenutek, ko funkcije, ki so bile nekoč nekaj samoumevnega, normalno danega, pričnejo pešati, je vsakdo prizadet in zaskrbljen. Sprašuje se: kako naprej? In če gre za sluh, ki ni več kot nekoč, je prav gotovo prava izbira AUDIO BM in ker je meni lokacijsko najustrezneje , sem pač izbral center v NOVEM MESTU, kjer sem se srečal s človekom, ki zna z ljudmi v takih situacijah. Znal je odgovoriti na vse moje dvome, vprašanja in vse kar mi je povedal in svetoval, drži ! Ne gre za "zgolj primer", ki ga ponudnik storitev reši v "komercialno naravnano svojo korist", ampak sem po dokončanju postopka zadovoljen in imam za seboj pozitivno izkušnjo.V družini se srečujemo še z enim podobnim primerom in prepričan sem, da bo moje priporočilo in pozitivna izkušnja pomagala tudi tej osebi.Matic, tudi, če ste kdaj želeli početi kaj drugega, menim, da ste rojeni za delo z ljudmi in da se odlično spoznate na svoj posel !HVALA in SREČNO !LUDOVIK GORENC
  Danes sem prvic prestopila prag vase trgovine. Lepo prijazno me je pozdravil g. Kevin Glavica. Preko el. post. sva imela dogovorjeno uro; kar se nezgodi povsod. S pogovorom in razlozitvijo sluha in meritvijo sem bila zelo, zelo zadovolna. Takega g. lahko isces, dalec ,dalec v nasem casu v zdravstvu. Vzemite si vzgled po, g. Kevinu in stranke bodo vesele ze samega pristopa ,kaj se le obravnave .Lp..,saj lepa beseda seze v 9. vas . Vsa pohvala vam. ISKRENE CESTITKE.
  Najlepša hvala g.Šket Grega za potrpljenje in profesionalno delo.Hvala
  Noni se je sluh pri 87 letih močno poslabšal. Ob misli, da bo potrebovala slušni aparat jo je bilo strah, ker je od številnih znancev slišala, da so sami hitro obupali nad nošenjem aparata. A že po prvem obisku v slušnem centru Audio Bm Šempeter je začela pozitivno gledati na situacijo. Akustik Andrej je predstavil aparate na zelo razumljiv način. Izbrali smo enega od številnih možnih, se naučili rokovanja z njim in naredili še nekaj slušnih testov. Na naslednji kontroli je nona sama priznala, da ji je aparat v samo korist, da ponovno dobro sliši in da je zadovoljna z izbiro. Predvsem je vesela, ker je aparat skoraj neopazen, enostaven za vstavljanje v uho, ni neprijetnih šumov ali zvokov. Vsem, ki imajo težave s sluhom bi priporočala slušni center BM Šempeter saj s svojim znanjem in ponudbo omogočajo dober sluh in pripomorejo h kvaliteti življenja tudi v starosti. Pohvale gospodu Andreju za zelo dobro opravljeno strokovno delo in pristop do starostnikov. Petra
  Osebje je zelo, resnicno zelo prijazno do strank. Skupaj smo aktivirali napravo, prevzeli aplikacijo in napravo preverili. Opozorili so me na pomembne detalje za uspesno uporabo. Dogovorili smo se da je napravo mozno zamenjat v primeru ce nam ne bo ustrezala. Zelo smo zadovoljni. Edino pripombo bi imeli na podjetje, nakup naprave smo preverili prek 5 web shop trgovin. Povsod so cene bistveno nizje po 25-30%. To pa ni malo. Upam da bo naprava v redu delovala. Pozdrav.
  Zelo sem zadovoljen s svojimi slušnimi aparati.
  Dobra lokacija, zelo prijazni!
  Odlični aparati in prijazno svetovanje!
  14.1.2021sem se oglasila v vaši poslovalnici na Jesenicah. Že ob prvem stiku z gospodom Aleksom sem vedela, da se, bom tukaj odločila za nakup novih slušnih aparatov . Všeč mi je bil njegov nevsiljiv pristop , natančna in razumna obrazložitev delovanja aparata ,predvsem pa njegova potrpežljivost ob mojih včasih mogoče tudi " čudnih" vprašanjih. Skratka zelo sem zadovoljna z nakupom ker zdaj pa res lahko rečem, da je to, to kar sem iskala in , da sedaj res dobro slišim.Hvala in lep pozdrav.
  Po šestih letih sem imel en slušni aparat,zdaj pa sem se odločil po priporočulu zdravnika iz Ljubljane da pouskusim z dvema.Z vašim storitvam sem zelo zadovoljen in upam da bom tudi z novim aparatom.
  Izredno zadovoljen s strokovnostjo zaposlenih. Ati je bil v bolnici zaradi covida in so mu zapravili aparat. V poslovalnici AUDIO BM SLUŠNI CENTER CELJE so nam veliko pomagali da smo pridobili novi aparat.
  Po ugotovitvi zdravnika, da potrebujem slušni aparat, sem se oglasil v vašem centru v Velenju. Že ob prvem obisku sem izgubil predsodek glede nošnje slušnega aparata, saj mi je g. Vlado Pirič vse lepo razložil. Res si je vzel čas tudi pri naslednjih srečanjih, dal mi je možnost preizkusa več aparatov, da sem res lahko izbral ustreznega. Iskrena hvala g. Pirič-u za vso pomoč in podporo, res prijazen in strokovni odnos. Vedno se bom rad vračal v vaš center.Bojan
  Z možem sva konec novembra obiskala AUDIO BM Novo mesto. Oba z možem sva bila zelo zadovoljna.g. Matic Bele straniki zna svetovat, vse temeljito razloži in je tudi zelo potrbežljiv.Od kar mož uporablja slušni aparat v naši družini manj "kričimo".
  Priporočam!
  Po zaslugi prodajalca sem prišel do dobrega in zelo ugodnega slušnega aparata glede na moje finančne možnosti bil sem tudi pri konkurenci kjer s prodajalcem nisva našla skupnega jezika ker je hotel da takoj prbam najdražji aparat za katerega sem že naprej vedel da ga ne morem financirat
  Dedek je kupil pri vas v Brežicah slišni aparat. Spet dobro sliši in je poln življenja. Hvala!
  G.David je zelo prijazen, potrpežljiv in strokovno podkovan z nasveti in priporočili. Zelo priporočam!
  Strokovni, prijazni in ustrežljivi...
  Moja mami je čedalje slabše slišala. To je potrdil tudi pregled pri otologu, ki nama je za nabavo slušnega aparata priporočil Audio BM.Hvaležna sem za to priporočilo, saj je bila izkušnja z Audio BM Vič in njenim strokovnjakom Luko Gartnerjem izjemno pozitivna.Bila sem namreč precej skeptična. Informacije od ljudi, ki so slušni aparat že imeli, so bile precej negativne in malokdo je slušni aparat tudi dejansko uporabljal.Gospod Gartner se je mami temeljito posvetil in izbrali smo, kot kaže, idealni slušni aparat. Mami ga dejansko uporablja, spet dobro sliši in aparat je tudi ne moti. Audio BM Vič toplo priporočam.
  Zelo zadovoljen z izbiro slušnih aparatov. Odnos Luka je zelo korekten in strokovn. priporočam tudi stalim.
  Matic je odličen. Svetovanje in predstavitev res prijetna izkušnja, posebej v primerjavi z drugimi. Izbrani aparat OK.
  Z možem sva zaradi nakupa slušnega aparat obiskala Audiobm studio na Ptuju. Prijetno sva bila presenečena nad prijaznostjo in predvsem strokovnostjo gospoda Kevina Glavice, ki nama je nazorno objasnil vse postopke, možnosti in po odločitvi vrste aparata še navodila za uporabo.Z izbranim aparatom je mož zelo zadovoljnen. Sedaj, v fazi testiranja, mu je g. Kevin v veliko podporo.Verjamem, da bo takšno sodelovanje še v prihodnje.Hvala za vaš trud.
  Hvala akustiku Žigi za izredno strokoven, razumljiv in prijazen način dela. Res sem izredno zadovoljna, v vseh pogledih. Hvala!!!
  Z uslugami sem zelo zadovoljna. So prijazni in pripravljeni kadarkoli pomagati in svetovati. Hvala!
  S prijaznim in strokovnim pristopom g. Primoža sem zelo zadovoljna. Zelo mi ustreza dostopnost do slušnega centra, strokovna razlaga, razumevanje in pomoč pri izbiri in nastavitvi slušnega aparata.
  Vse zahvale in pohvale G. Vlado za profesionalno delo.
  Izredno zadovoljen slušnim aparatom in delom slušnega akustika Žige. Vedno na uslugo in zelo prijazni. Hvala za vse.LP Bojan
  AUDIO BM slušni center v Velenju ima zelo prijaznega in strokovnega sodelavca Vlada Pirića. Čeprav nisem bil povsem prepričan, da zares potrebujem slušni aparat, me je na nevsiljiv način in s strokovnimi argumenti in testi prepričal, da sem se odločil za nakup. Žal se je kmalu po nakupu zgodil Covid. Ker se je za ušesi moral poleg očal najti še prostor za masko, ki jo je potrebno kar naprej nameščati in snemati, je bila uporaba slušnih aparatov preveč rizična, zaradi česar sem njihovo uporabo žal precej zanemaril. Pri pregledu aparatov po letu dni od nakupa mi gospod Pirić ni očital premalo dosledne uporabe, temveč me je s svojim pozitivnim in razumevajočim pristopom prepričal o pomenu redne rabe, tako da sem pri tem zdaj veliko bolj dosleden. S takšnimi sodelavci podjetju AUDIO BM ni potrebno skrbeti glede svojega poslovanja.
  Najbolj prijazno in strokovno svetovanje
  Super vse....
  Fantastična usluga, stručnost na visokom nivou, samo pohvale. Preporuka
  Sporazumevanje z očetom je zaradi, pomanjkanja sluha, postajalo skoraj nemogoče. Ko je pristal na pregled, je v reviji Družina opazil g. Kopitarja, ki reklamira vaš center. Ustavila sva se na Viču, ki nama je najbližji in že pri prvem obisku nama je g.Gartner natančno razložil celoten postopek. Na vseh naslednjih obiskih sva bila deležna prijazne in strokovne obravnave. Človeku je prijetno, ko ugotovi, da še obstajajo ljudje, katerim je pomembno, da se stranka dobro počuti. Dobila sva tudi najpomembnejše, oče dobro sliši in normalno komunicira. Hvala.
  Izredeno strokoven akustik!
  Oče že kar nekaj let uporablja slušne aparate. Pohvaliti moramo tako strokovnost, kot tudi izjemno prijaznost in ustrežljivost pri nakupu ter tudi kasneje pri vzdrževanju slušnih aparatov. Vse pohvale Maticu iz Novega mesta, ki je vedno pripravljen pomagati, svetovati in se 100% posveti stranki. V preteklosti smo imeli izkušnje tudi z drugimi ponudniki slušnih aparatov, vendar zaradi zgoraj omenjenih plusov sedaj ostajamo zvesti AudioBM.Sami superlativi!!
  zelo strokovno in
  Super ekipa, super aparati! Samo se babico prepricam v nakup, da bo bolje slisala zlobnega volka. 😉
  Imel sem težave s sluhom že nekaj let. Po nasvetu tasta, kateri je bil zelo zadovoljen s Audio BM Šempeter in svetovalcem Andrejem, sem se tudi sam odločil za obisk pri njih.Andrej je zelo prijazen, strokoven in potrpežljiv svetovalec.Po nasvetu Andreja sem vzel slušne aparate za ponovno polnjenje in prostoročno telefoniranje, kar mi je zelo uporabno. S aparati sem zadovoljen, saj slišim zvoke, katere prej nisem slišal. Hvala g. Andreju
  Primerno za pregled in nasvet
  Danes sem bil pri Andreju v drugo in ponovno je bil obisk brezhiben. Prijeten sogovornik, strokovnjak na področju. Odvzel sem odlitek ušes za po meri izdelavo pro audio slušalk. Proces je bil hiter in vsak korak predstavljen. Nimam pripomb, odlično.
  Moja mama je leto in pol v domu starejših obcanov. Po pregledu na ORL sva prišli v Audio BM na Viču. Sprejel naju ja Luka zelo toplo in veliko mero potrpežljivosti saj je mama dementna poleg izredno slabega sluha. Luka si je vzel čas in nama vse lepo razložil. Po prejemu aparatov nama je povedal da naj prideva ponovno čez en teden ker se lahko pojavi šumenje in bo ponovno nastavil aparata. Tudi drugi in tretji obisk je bil enak. Spoštljivo in toplo sva bili sprejeti brez čakanja in naglice. Najlepša hvala Luka.Zelo priporočam.
  Pred poldrugim mesecem sem obiskala AUDIO BM, PE Šempeter pri Gorici zaradi težav s tinitusom. Tu me je sprejel g. Andrej , ki je potrpežljivo prisluhnil mojim težavam in mi glede na moje potrebe prijazno predlagal ustrezen slušni aparat. Tega od tedaj nosim vsak dan in moje težave so praktično zanemarljive. Zelo sem zadovoljna!G. Andreju se zahvaljujem za prijaznost, potrpežljivost in dobro svetovanje.
  Spoštovani, moja mama že nekaj časa obiskuje vaš center in je zelo zadovoljna z vašim pristopom. Za njo ste si vzeli čas in ji vse zelo podrobno razložili. Vse pohvale g. Maticu za prijaznost, strokovnost in ostalo potrebno pomoč pri izbiri aparata.Upam, da ostanete takšni še naprej. Priporočamo!Lp, Boris Šunjerga
  Preporučujem svima, odlična usluga, prijatni ljudi koji svima izađu u susret
  Zelo sem zadovoljen s ponudbo in uslugami vašega podjetja.
  Prijazno, strokovno, predvsem pa potrpežljivost ki privede do odličnih rezultatov. Sem zadovoljna z izborom.
  Profesionalna ekipa! Svaka čast!
  Matic je strokovnjak, vse zelo dobro razloži in priporoča, lep pozdrav, Maja
  zelo dobre cene in prijazne osebje
  Vrhunska izbira slušnih aparatov in strokovno podkovano osebje.
  Usluzni in urejeni.
  Z vsemi storitvami - od svetovanja, pregledov in izbire aparatov smo bili zelo zadovoljni. Vaše svetovalce odlikuje prijaznost, strokovnost in občutek za delo tudi z otroki, saj je vašemu svetovalcu uspelo strokovne pojme razložiti na otroku razumljiv način. Hvala.
  ZELO ZADOVOLJEN
  AUDIO BM so sem me pregledal in je bil zelo prijazen pa sem še kupil čepke za uho za spati pa somi zelo pomagali priporočam jih če imate težave z ušesih in da greste na pregled
  Moj partner Jarc Egidij je z obiskom vašega centra v Novem mestu zelo zadovoljen. Gospod Matic je prijazen in strokoven . Res se ti posveti in ti strokovno svetuje. Z veseljem se bom zopet oglasil pri vas.LPEgidij
  Odlični slušni aparati in prijazen akustik.
  S svetovanjem in slušnimi aparati sem zelo zadovoljna. Priporočam.
  Super, s slušnim aparatom smo rešili problem razumevanja pred tv za mojo nono. Priporočam.
  Dobra storitev.
  Toplo priporočam.
  Hvala za učinkovito rešiter in vložen trud.Tako prijazno in strokovno tudi v bodoče.
  Zelo prijazno osebje, dobila sem vse informacije in ustrezno pomoč. Hvala vam!
  Zahvaljujem se g. Juriju za zavzeto in kompetentno ukvarjanje z mojimi včasih ne preprostimi zahtevami. Aparati sedaj delujejo brezhibno in po vseh pričakovanjih. Še enkrat lepa hvala!
  Pred enim letom je moja 90 letna mama kupila slušni aparat v Audio BM centru v Šempetru pri Gorici. g. Andrej ji je zelo korektno in prijazno svetoval nakup aparata Unitron, s katerim je mama zelo zadovoljna in ga brez težav samostojno uporablja. Danes sva bili na rednem letnem kontrolnem pregledu. g Andrej je aparat očistil, ponovno nastavil in zamenjal obrabljene dele, strokovno in prijazno. Najina izkušnja z nakupom slušnega aparata Unitron in obiskom slušnega centra Audio BM v Šempetru pri Gorici je zelo dobra. Priporočam.
  Strokovno delo in prijetno osebje.
  Kakor mi je zdravnica na preventivnemu pregledu ugotovila slabši sluh, mi je predlagala obisk pri specialistu otologu. V bolnici Jesenice so mi naredili meritve sluha za oba ušesa , dali so mi diagrame meritev in predlagali, da obiščem AUDIOBM slušni center v na Spodnjem Plavžu v stavbi Merkator. Sprejel me je Aleks Zorić, prijazno mi je razložil delovanje slušnih aparatov. Po enem mesecu mi je ponovno razložil postopek in aparat montiral. Zelo sem zadovoljen z Aleksom, tudi večkrat ga obiščem, da mi razloži še dodatne podrobnosti oziroma da pridobim še kakšen nasvet.
  Pozdravljeni!Zelim zahvalit gospodu Direktoru za velik popust pri nakupu slusnih aparatov za mojo mamico!Tudi zahvaljujeva g.Mateju za odlicno opravljeno delo pri svetovanju in nakupu!Vase delo je zelo pomembno!Priporocam!
  Zelo zadovoljna oba z mozem,prijazno osebje z 💓lep abient,vse za sluh in prijetno poslusanje z pripomocki,🤟👌
  Zelo pozitivna izkušnja.Prijazno osebje in strokovno svetovanje.Priporočam!
  Priporčam obisk.
  Estuvimos con mi mamá en Audio BM en Kranj en abril, cuando visitamos Eslovenia, para comprar nuevos audífonos. La atención fue EXCELENTE, gran profesionalismo, empatía y mucha paciencia para explicarnos todo. Estamos agradecidas!
  V zadnjem hipu smo ugotovili, da sin potrebuje nove čepke za plavanje. V Kranju in v Ljubljani, kjer jih izdelujejo, so bili zelo prijazni in nam šli na roko, da smo čepke dobili pravočasno in gremo lahko brez skrbi na morje 🙂 Hvala vam. Marjeta
  Spoštovani g. Gartner Luka,zahvaljujem se vam za prijaznost, strokovnost in potrpežljivost tekom testnega obdobja. Toplo priporočam vsem, ki se srečujeta s slabšim sluhom.Res sem bila zadovoljna in hvala za vašo pomoč.Lep pozdrav,Pleško Majda
  Super osebje, odlitki so pa med najboljšimi! Hvala BM 😉
  Zelo zadovoljna s celotno obravnavo
  Odkar stari ata uporablja vaš slušni aparat, je doma veliko manj nepotrebnega vpitja! hvala 🙂
  Zelo sem zadovoljna s čepki za ušesa proti hrupu, ki ste mi jih po meri naredili v vašem centru v BTC po solidni ceni, pozdrav, Neja Miklič, Grosuplje
  Super osebje
  S pristopom, strokovnostjo in pomočjo, glede izbire aparata sem bil nadvse zadovoljen. Hvala akustiku g. Bine
  Zelo zadovoljna z obiskom in odnosom zaposlenih.
  Zelo prijazni,ustrežljivi,pripravljeni pomagati in strokovno svetovati .Z aparatom zelo zadovoljen ,priporočam poslovalnico Maribor,zelo dobre izkušnje.Pohvala celotni ekipi poslovalnice MB
  S storitvijo sem bila zelo zadovoljna. G. Andrej zelo prijazen in profesionalen.
  Zahvaljujem se Mariji Pauman in Juriju Globevniku za prijazno in strokovno pomoč moji mami, ki sedaj zopet sliši.Čudovita sta. Vse dobro v prihodnosti.
  Pohvala g.Aleksu za strokovno svetovanje, prijaznost in kar je za vsako stranko zelo pomembno, da je prijeten in potrpežljiv sogovornik.
  Zelo profesionalen odnos
  Super prijazno in strokovno osebje.
  Všeč mi je njihov profesionalni odnos, držijo se dogovorjenega.
  extra usluga
  Prijazno in strokovno svetovanje, preizkusiš lahko več aparatov, za lažjo izbiro tistega, ki ti najbolje ustreza in služi vašim potrebam.
  Iskrena hvala g. Vladu za strokovno svetovanje in pomoč pri odpravljamju mojih težav s tinitusom. Slušni center Audio BM v Velenju vsekakor priporočam.
  Zelo prijeten pristop g.Jurija. Zadovoljna tudi z aparatom.
  Zelo smo zadovoljni. Matic nam je vse razložil in nam predstavil različne modele slušnih aparatov za mene in mojo ženo. Imeli smo tudi dovolj časa za testiranje in se tako lažje odločili.Skratka vse odlično.
  S starejšim stricem sem urejala popravilo starega slušnega aparata, sedaj pa še nabava novega aparata. Zelo zadovoljna sva bila s prijaznostjo, ponudbo in prilagodljivost. G.Jurij in ga.Marija presegata vse meje prijaznosti in ustrežjivosti. Še več tako prijaznih trgovin.
  Hitri in odzivni.
  Prijazen in kar je pomembno strokoven pristop. Priporočam.
  Zelo smo zadovoljni z delom in z slušni aparatom, ki ga opravil g. Luka Gartner, ker moja mama pri 87 letih zopet sliši in normalno komunicira z družinski člani in prijatelji.
  Vse pohvale za strokovnost gospodu Mateju Korenu. Zelo pozitivna izkušnja.
  Izjemno sem zadovoljna z gospodom Žigom, ki mi je pomagal najti edini ustrezni aparat zame, saj zelo dobro maskira tinitus, ki me poleg naglušnosti muči že leta.Zelo priporočam. Žiga iskrena hvala. Mojca Vizler
  Prijazen in strokovni pristop usluzbencaAndreja.
  Zelo prijazen, empatičen in strokoven. Slušno prizadeti mi zaupajo, Andrej si za njih vzame čas tudi, če gre za malenkosti. Pravi človek na pravem mestu.
  Definitivno priporočam obisk te prodajalne s slušnimi aparati! G. Žiga mi je odlično svetoval glede izbire aparata za dedka. Lp
  Iskrena hvala ge. Mariji, ker je pomagala mami s svojo strokovnostjo in prijaznim pristopom pri izbiri slušnega aparata. Obiščite jih, ne bo vam žal!
  Res porihtano svaka čast
  Izredno zadovoljen in navdušen nad odnosom ter prijaznostjo.Strokovnost in delo akustika Albina Kotnika je na najvišji humani ravni.Toplo priporočam.Hvala za ves trud!Dalibor
  js_loader

   

   

   

  zzzs-pogodbeni-dobavitelj_slusni_aparati_AUDIO_BM_center_naslov_lokacija_standard_recept_narocilnica-ORL

  AUDIO BM smo za slušne aparate pogodbeni dobavitelj Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije (ZZZS).

  Sprejemamo naročilnice iz vseh ORL ambulant. Prosta izbira dobavitelja je vaša pravica. Priporočamo, da pred odločitvijo za slušni aparat dobro preverite ponudbo. Če obiščete nas, se bomo osebno in strokovno zavzeli za vaš boljši sluh. Ko se odločate za slušne aparate, naj bodo vodila: kakovost, naraven zvok, možnost izbire večih blagovnih znamk, strokovna ter prijazna pomoč, servis in tudi cena. Postopek pridobitve.

  Slusni-aparati-Unitron_Sonic_Philips-AUDIO_BM-centri_Slovenija-servis_oskrba_vzdrzevanje_svetovanje-ZZZS

  Zavedamo se pomena sluha v vsakdanjem življenju, zato se vsak dan trudimo za vaše zadovoljstvo. Vaše izkušnje potrjujejo, da smo na pravi poti.

  V AUDIO BM svoje delo opravljamo odgovorno, strokovno in s srcem. Zagotavljamo odlične storitve in najnovejše modele slušnih aparatov, za vse potrebe in za vse generacije - tudi v cenovnem standardu (brez doplačil). Vaše zadovoljstvo poplača naš trud. Preberite izjave naših strank ter tudi vi napišite svoje mnenje in ga delite z vsemi. Hvala.

  ZASTOPAMO LE PRIZNANE IN PREVERJENE BLAGOVNE ZNAMKE

  Blagovne-znamke-Unitron-Philips-Sonic-Varta-Duracell-Rayovac-Alpine-in-druge-AUDIO-BM-slusni-aparati-centri-Slovenija