LJUBLJANA BTC, AUDIO BM slušni center

Kontakt:

 • 059 044 055
 • Odpiralni čas:
  • ponedeljek: 9:00 - 18:00
  • torek: 9:00 - 18:00
  • sreda: 9:00 - 16:00
  • četrtek: 9:00 - 16:00
  • petek: 9:00 – 16:00

Kje nas najdete:

Italijanska ulica 8
1000 Ljubljana

 

Google navodila za pot do slušnega centra >>

 

Nahajamo se v BTC City, v pritličju poslovne stavbe DIAMANT (med stavbama EMPORIUM in trgovino Lidl).

V neposredni bližini se nahajajo še: tržnica BTC, IKEA, Müller, Zara, Big Bang, gostišče Kratochwill, Harvey Norman …

Na voljo vam je nešteto brezplačnih parkirnih mest.

 

Mestna avtobusna proga št. 27 je speljana skozi BTC City.
Postajališča: upravna stavba BTC, dvorana A, Tržnica, Kolosej, Emporium/Diamant.

 

Sprejemamo naročilnice za slušne aparate iz katerekoli ORL ambulante.

ORL ambulante v Ljubljani >

Google mnenja za slušni center AUDIO BM Ljubljana BTC

AUDIO BM - LJUBLJANA BTC
Odlično
4.9
Na podlagi 190 ocen
ocenite nas na
Pozdravljeni, celoten postopek izbire in nakupa slušnega aparata sem urejala pri g. Roku Balantiču. Izredno profesionalen uslužbenec, poleg tega ima vse kvalitete za delo z ljudmi- prijaznost, srčnost, potrpežljivost. Super izkušnja, za vse nadaljnje nasvete se zagotovo vrnem k vam. Lp alenka
Odgovor lastnika: V imenu sodelavca Roka in v svojem imenu se vam zahvaljujem za pohvale in najvišjo oceno. Celotna ekipa se bomo trudili še naprej, Franci Urankar, direktor
Odlično podjetje s strokovnimi in zelo prijaznimi zaposlenimi. Vse pohvale in velika zahvala!
Odgovor lastnika: Vaša povratna informacija, najvišja ocena in zadovoljstvo nam veliko pomenijo. S ❤️ se bomo trudili še naprej, ekipa AUDIO BM slušnih akustikov
Zaposleni so fleksibilni, izredno prijazni in zelo profesionalni. Ni jim težko karkoli svetovati, razložiti ali ponastaviti kak paramerer. Servis in celostna podpora sta na zavidljivem nivoju. Toplo priporočam !
Odgovor lastnika: V imenu celotne ekipe iz AUDIO BM Ljubljana BTC in v svojem imenu se vam zahvaljujem za najvišjo oceno, deljenje vaše izkušnje z nami in za priporočilo, Franci Urankar, direktor
Prijazni, profesionalni, odlicni izdelki in servis, ugodni in vedno na razpolago.Vse pohvale g. Dejanu.
Odgovor lastnika: Zahvaljujemo se za vse zapisano. Dejan in sodelavci se bomo trudili še naprej
Lepa, strokovno podkovana izkušnja. Vse je teklo pod izkušeno taktirko gospoda Roka Balantiča.
Odgovor lastnika: Rok in sodelavci smo veseli deljenja vaše izkušnje in najvišje ocene. Zadovoljstvo naših strank je cilj celotne ekipe AUDIO BM slušnih akustikov. Z veseljem se bomo trudili še naprej.
Vse pohvale g.Luki(ADG Diamant)za njegovo profesionalno,prijazno,popolno prezentacijo,odgovore na vprašanja in svetovanje v zvezi z nakupom slušnih aparatov.Ker je za slušne aparate višje kakovosti potrebno odšteti zajetno vsoto denarja,pričakuješ,da dobiš kar se da dovolj informacij o izdelku,pozitivne in negativne.Z njegovim odnosom do potrošnika sem zelo zadovoljen in tako pri njemu opravil nakup.Naj tako ostane tudi v bodoče.Lp,Franc
Odgovor lastnika: Luka in sodelavci se bomo za vaše zadovoljstvo z veseljem trudili še naprej. Pozdrav iz AUDIO BM
Moja izkušnja je zelo pozitivna. Oče je dobil nov slušni aparat, z njim je zadovoljen. Gospod Borut se bil zelo potrpežljiv, vzel si je čas za nas. Tudi dostop do centra je primeren za osebe, ki imajo težave z gibanjem. Hvala.
Odgovor lastnika: Zahvaljujemo se vam za najvišjo oceno in deljenje vaše izkušnje. Borut in sodelavci se bomo trudili še naprej.
Super so, pred vsem bi pohvalil Boruta, ki mi je prisluhnil in vse lepo razložil, dal čas, da se odločim za nakup pravih slušnih aparatov. Odlično kar tako naprej. Matjaž
Odgovor lastnika: Borut in sodelavci se vam zahvaljujemo za ⭐⭐⭐⭐⭐ in vse pohvale. Z veseljem se bomo trudili še naprej.
Svetovalec Luka si je res vzel čas in se posvetil nastavitvam mojega slušnega aparata in ga prilagodil mojim zahtevam.Hvala za prijazen pristop in profesionalni odnos.Marko
Odgovor lastnika: Celotna ekipa se vam zahvaljujemo za ⭐⭐⭐⭐⭐ in deljenje vaše izkušnje. Z veseljem se bomo trudili še naprej.
Pišem Vam v imenu tasta Marina Jelaska. Speljano je bilo strokovno, prijazno in si zaslužite najboljšo oceno. Posebej bi tast pohvalil g. Roka Balantiča. Lep pozdrav celotni ekipi.
Odgovor lastnika: Rok in celotna ekipa se vam zahvaljujemo za pohvale in obljubljamo, da se bomo trudili še naprej.
Strokovno svetovanje na vrhuncu pri nakupu ali servisiranju
Odgovor lastnika: Zahvaljujemo se vam za ⭐⭐⭐⭐⭐ in pohvale. Trudili se bomo še naprej, ekipa AUDIO BM slušnih akustikov
js_loader

Letak s kontaktnimi podatki v PDF obliki – primerno za tisk:
LJUBLJANA BTC in VIČ: prva stran letaka / druga stran letaka

Z vami smo

Franci Urankar

FRANCI URANKAR

direktor

Prepričan sem, da smo podjetje ljudje. AUDIO BM, ki ga vodim, temelji na spoštovanju do ljudi, stroke in poštenega dela. Imam več kot 30 let izkušenj na področju slušnih aparatov in avdiološke merilne tehnike. Skrben za stranke, zavezan postavljenim ciljem in obljubam, perfekcionist, to sem na kratko jaz.
Email: f.urankar@audiobm.si
Telefon: 051 722 722
Luka Pelcar

LUKA PELCAR

avdiološka diagnostična oprema, akustik za slušne aparate

Zvok vzbuja različne emocije v nas in sproža spomine iz naše mladosti. Je vse, kar se dogaja okoli nas, zato se zavedam pomembnosti prizadetosti sluha in si še toliko bolj prizadevam priti nasproti posameznikom, ki hočejo premagati ta problem, tako v privatnem kot profesionalnem življenju. S sicer močno afiniteto do glasbe in izkušnjami na področju reprodukcije zvoka verjamem, da imam dobro izhodišče. Verjamem vase in v svojo ekipo, zato vem, da nam bo skupaj uspelo narisati še več nasmehov na obrazih.
Email: l.pelcar@audiobm.si
Telefon: 059 044 055
Simon Rihar

SIMON RIHAR

servis, laboratorij, akustik za slušne aparate

Vedno so me zanimale nove tehnologije, sestavne komponente naprav, odkrivanje okvar in njihovo odpravljanje. V podjetju AUDIO BM skrbimo za odlično uporabniško izkušnjo tudi ko pride do vzdrževanja naprav in odprave morebitnih okvar. Zavedam se kako naši slušni pripomočki vplivajo na boljšo kakovost življenja, zato za njih kvalitetno poskrbimo, da lahko nemoteno vsakodnevno služijo svojemu namenu.
Email: s.rihar@audiobm.si
Telefon: 059 044 055

NINA STOPAR AVBAR

akustik za slušne aparate Ljubljana

Znana melodija, hčerin smeh, možev glas, mamin nasvet, očetov pozdrav in nenazadnje pasji lajež spadajo med meni najljubše zvoke. Tako kot bi sama storila vse, da ostanejo del mojega vsakdana se tudi najboljša ekipa AUDIO BM trudi, da bo Vaš vsakdan ohranil kar se da nespremenjeno zvočno podobo. Oglasite se v naših centrih in nam zaupajte kateri so Vaši najljubši zvoki. Z veseljem Vam bom tudi jaz pomagala, da jih boste ponovno zaslišali.
Email: n.avbar@audiobm.si
Telefon: 059 044 055
Borut-Balkovec-Slusni-akustik-prej-Neuroth-sedaj-AUDIO-BM-slusni-centri-Slovenija

BORUT BALKOVEC

akustik za slušne aparate Ljubljana

Zadovoljstvo. Zvok, predvsem glasba, je moje življenje. Kvalitetna in verno reproducirana. Zadovoljen sem le z najboljšim zvokom. Zato se tudi pri delu ne zadovoljim zgolj z rešitvijo slušne težave. Rešitev mora biti prava in najboljša za stranko. Rad se spuščam v podrobnosti. Le v tem primeru sta zadovoljna oba, stranka in akustik. V dolgoletni karieri slušnega akustika sem slišal že marsikaj, najlepše pa je slišati zadovoljnega uporabnika, še posebej otroka, ki ga lahko spremljaš skozi leta odraščanja, in ko spoznaš, da si mu s pravo izbiro omogočil normalen razvoj govora in slišnost ter s tem vključitev v normalno življenje, ki ti jo vrne z brezpogojno hvaležnostjo, veš da delaš pravo stvar. Osvobajajoče in poživljajoče, predvsem pa da energijo za nove izzive.
Email: b.balkovec@audiobm.si
Telefon: 059 044 055
Klemen-Rant-slusni-akustik-AUDIO-BM-slusni-centri-Ljubljana-BTC-Slovenija

KLEMEN RANT

akustik za slušne aparate Ljubljana

Ko sem se prvič srečal s podjetjem AUDIO BM, sem vstopil v prijeten, svetel prostor in čudovito delovno okolje. Malo sem počakal in se zazrl na okoli po prostoru, ter s strani opazil AUDIO BM hišna pravila, ki so me zelo pritegnila. Ob koncu branja so privabila na moje ustnice velik nasmeh. Pomislil sem, tukaj bi bilo pa zelo dobro delati. Upam in želim si, da bomo dolgo skupaj sodelovali, ter da se bodo stranke k nam vračale z zadovoljstvom. Kakovosten zvok je tudi zame zelo pomemben, zato vas vabim v naše slušne centre, kjer bomo za boljši sluh poskrbeli na najboljši možni način. Skupaj s sodelavci se zelo potrudimo za zadovoljstvo naših strank.
Email: k.rant@audiobm.si
Telefon: 059 044 055
D-Sedej-slusni-akustik-audio-bm-slusni-center-Ljubljana-Kranj

DEJAN SEDEJ

akustik za slušne aparate Ljubljana Center

Nasmeh, topel sprejem in stisk roke nas ne stanejo nič, pomenijo pa tako veliko. Naša ekipa slušnih akustikov razume vaše težave s sluhom in naše poslanstvo je, da vam jih pomagamo premagati. Velikokrat od svojih strank slišim “Škoda, ker nismo prišli prej… zdaj slišim več, razumem bolje...” Vaše izkušnje in zgodbe, ki jih delite z menoj, me inspirirajo in mi dajejo motivacijo na naši skupni poti. Skupaj ponovno odkrivamo zvoke, ki so se z leti izgubili. Sem vaš zvesti sopotnik, ko pride čas za pomoč vašemu sluhu. Z našimi slušnimi aparati in mojo pomočjo glasovi ponovno zaživijo in besede zopet dobijo svoj pomen.
Email: d.sedej@audiobm.si
Telefon: 059 044 954 ali 059 044 055
Rok-Balantic-Slusni-akustik-AUDIO-BM-slusni-aparati-zascita-svetovanje-Ljubljana_BTC

ROK BALANTIČ

akustik za slušne aparate Ljubljana

Helen Keller, ameriška slepa in gluhonema pisateljica, je dejala: ”Blindness separates us from things, but deafness separates us from people.” (Slepota nas loči od stvari, toda gluhota nas loči od ljudi). Sluh je zame izjemno dragocen dar in nosi globok pomen v mojem življenju. Zavedam se, da je sposobnost slišanja ključnega pomena za doživljanje sveta okoli sebe. Glasba, zvoki narave in izmenjava besed so dragoceni elementi, ki obogatijo vsakdanje izkušnje posameznika. Kot del ekipe AUDIO BM sem predan svojemu poslanstvu pomagati ljudem z okvaro sluha. Prizadevam si, da bi bil del sprememb in izboljšav na tem področju tudi vam ali vašim najdražjim. Rad sem vir podpore, navdiha in pomoči, ki ljudem z okvaro sluha omogoča, da premagajo ovire ter živijo polno in zadovoljno življenje.
Email: r.balantic@audiobm.si
Telefon: 059 044 055

 

 

VIRTUALNI OBISK

Kliknite na spodnjo sliko, sledite napotkom in virtualno vstopite v AUDIO BM slušni center Ljubljana BTC.

Virtualni-obisk-AUDIO-BM-slusni-center-slusni-aparati-zascita-sluha-cepki-svetovanje-test-sluha-ADG-avdiogram

 

 

OCENE IN MNENJA

Napišite vašo oceno in mnenje za AUDIO BM slušni center BTC LJUBLJANA, ter tako delite svojo izkušnjo z vsemi. Prosimo, kliknite na spodnjo povezavo. Vpis je zelo enostaven.

 • za osebno svetovanje
 • test sluha z avdiometrom
 • preizkus slušnih aparatov …

AUDIO BM SLUŠNI CENTRI PO VSEJ SLOVENIJI

zzzs-pogodbeni-dobavitelj_slusni_aparati_AUDIO_BM_center_naslov_lokacija_standard_recept_narocilnica-ORL

AUDIO BM smo za slušne aparate pogodbeni dobavitelj Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije (ZZZS).

Sprejemamo naročilnice iz vseh ORL ambulant. Prosta izbira dobavitelja je vaša pravica. Priporočamo, da pred odločitvijo za slušni aparat dobro preverite ponudbo. Če obiščete nas, se bomo osebno in strokovno zavzeli za vaš boljši sluh. Ko se odločate za slušne aparate, naj bodo vodila: kakovost, naraven zvok, možnost izbire večih blagovnih znamk, strokovna ter prijazna pomoč, servis in tudi cena. Postopek pridobitve.

Slusni-aparati-Unitron_Sonic_Philips-AUDIO_BM-centri_Slovenija-servis_oskrba_vzdrzevanje_svetovanje-ZZZS

Zavedamo se pomena sluha v vsakdanjem življenju, zato se vsak dan trudimo za vaše zadovoljstvo. Vaše izkušnje potrjujejo, da smo na pravi poti.

V AUDIO BM svoje delo opravljamo odgovorno, strokovno in s srcem. Zagotavljamo odlične storitve in najnovejše modele slušnih aparatov, za vse potrebe in za vse generacije - tudi v cenovnem standardu (brez doplačil). Vaše zadovoljstvo poplača naš trud. Preberite izjave naših strank ter tudi vi napišite svoje mnenje in ga delite z vsemi. Hvala.

ZASTOPAMO LE PRIZNANE IN PREVERJENE BLAGOVNE ZNAMKE

Blagovne-znamke-Unitron-Philips-Sonic-Varta-Duracell-Rayovac-Alpine-in-druge-AUDIO-BM-slusni-aparati-centri-Slovenija