LJUBLJANA BTC, AUDIO BM slušni center

Kontakt:

 • 059 044 055
 • Odpiralni čas:
  • ponedeljek: 9:00 - 18:00
  • torek: 9:00 - 18:00
  • sreda: 9:00 - 16:00
  • četrtek: 9:00 - 16:00
  • petek: 9:00 – 16:00

Kje nas najdete:

Italijanska ulica 8
1000 Ljubljana

 

Google navodila za pot do slušnega centra >>

 

Nahajamo se v BTC City, v pritličju poslovne stavbe DIAMANT (med stavbama EMPORIUM in trgovino Lidl).

V neposredni bližini se nahajajo še: tržnica BTC, IKEA, Müller, Zara, Big Bang, gostišče Kratochwill, Harvey Norman …

Na voljo vam je nešteto brezplačnih parkirnih mest.

 

Mestna avtobusna proga št. 27 je speljana skozi BTC City.
Postajališča: upravna stavba BTC, dvorana A, Tržnica, Kolosej, Emporium/Diamant.

 

Sprejemamo naročilnice za slušne aparate iz katerekoli ORL ambulante.

ORL ambulante v Ljubljani >

Google mnenja za slušni center AUDIO BM Ljubljana BTC

Andrej Grilj
Andrej Grilj
1708768651
Neverjetno prijazni, zahvaljujem se, da so ocetov sl.aparat poservisirali kot se zagre. Hvala
Nuša Zalokar
Nuša Zalokar
1708417610
Moja starostna naglušnost je neobičajna. Dobro slišim visoke tone, nizkih pa sploh ne. Potrebovala sem razumljive opise naglušnosti in napotke, kako zadevo popraviti. Zahvaljujem se Luku Pelcar, da mi je pomagal razumeti mojo naglušnost ter da mi je na razumljiv način opisal in praktično prikazal rabo SA ter seveda potrpežljivo odgovarjal na vsa moja vprašanja. 
Nataša Šegš
Nataša Šegš
1708176807
Gospod Luka Pelcar, hvala vam za profesionalno obravnavo in hkrati zelo prijazen, razumevajoč, spoštljiv ter sproščen odnos do očeta (in dveh “učenk”), ki se je prvič srečal s slušnim aparatom. Zelo zadovoljni 😊👌
Danica Breznik
Danica Breznik
1707672033
Na osnovi spletne strani sem se odločila za Audio BM slušni center in ni mi žal. Izredno prijazno in strokovno osebje, zlasti moj akustik g. Luka. Z aparatom, ki mi ga je priporočil, sem do sedaj zelo zadovoljna. Priporočam!Ko pa se mi je po štirih letih brezhibnega delovanja nenadoma pokvaril en aparat, garancije pa ni bilo več, mi ga je g. Luka Pelcar prevzel v popravilo. Žal niso mogli najti napake in tudi popravilo ni bilo možno. Prijetno sem bila presenečena, ko so mi izdali nov aparat, zato največja zahvala g. Luki Pelcarju za prijaznost, potrpežljivost in strokovnost. V najkrajšem možnem času mi je aparat pripravil za uporabo. Kvaliteta se pokaže takrat, ko gre kaj narobe. In v Audio BM centru v Ljubljani v Btc so se res izkazali.Zaslužili bi 10 zvezdic. Tudi v prihodnje bodo oni moj dobavitelj slušnih aparatov.
ursa ursa
ursa ursa
1706970552
Gospod Luka je super opravil svoje delo. Babica je zelo zadovoljna.
Jasmina Jerant
Jasmina Jerant
1706736244
I have nothing but praise for the guys at the AudioBM. I urgently needed two pairs of "party earplugs" and Klemen from the BTC store did something that really doesn't happen much in Slovenia: he went "an extra mile" for me, called the store that was nearest to my location, and arranged that they kept the two last pairs reserved for me to pick them up still in time for the evening's concert. Klemen did all of that with cheerful, positive and really friendly approach, no nagging or being rude or arrogant. Had lots of laugh. 🙂 And the guy in the Šempeter store (don't know his name, though) was also great and when I entered, he already knew my name, was expecting me, and we had a nice 90's kids chat about rock concerts going smth in line with ... "when we were young" :))). Thank you, Klemen, and the crew! You've got a new customer, for sure!
Mary M
Mary M
1706115456
Po šestih letih nošenja aparata.. sem zdaj dobila novega ki pa ga moram pohvaliti ker je vrhunski. Akustik je ustregel mojim željam in izpolnil vsa moja pričakovanja. Zelo potrpežljivo in prijazno razložil vse dane možnosti uporabe slušnega aparata. Super mi je pa sploh to ker ti novi aparati omogočajo dostop preko bluetootha v druge naprave kot je npr. preko mobilnega telefona.. računalnika itd. Zelo sem zadovoljna z osebjem v BTC, sploh pa se pri njih res prijetno počutim. Mnenje: ni besed... ker so super...
Jerca Čemas
Jerca Čemas
1705073255
Gospod Borut nama je z samim postopkom in obravnavo zelo pomagal,bil je izredno prijazen in ustrežljiv.Same super pohvale.Priporočam novim uporabnikom slušbih aparativ,da se zglasijo pri gospodu Borutu.Mira Čemas
Miha Strniša
Miha Strniša
1704109968
Zelo prijazni, strokovni.
Majda Lamovsek
Majda Lamovsek
1703080257
Gospod Rok je izredno profesionalen, vesten in prijazen. Na vsako vprašanje odgovori razumljivo tudi starejšm. Mama, ki jih ima čez 80, je zelo zadovoljna z odnosom, ki ga je bila deležna, kakor tudi z aparatom, ki ga je naročila tudi po nasvetu g. Roka. Ocena je odlično 5.🙂
js_loader

Letak s kontaktnimi podatki v PDF obliki – primerno za tisk:
LJUBLJANA BTC in VIČ: prva stran letaka / druga stran letaka

Z vami smo

Franci Urankar

FRANCI URANKAR

direktor

Prepričan sem, da smo podjetje ljudje. AUDIO BM, ki ga vodim, temelji na spoštovanju do ljudi, stroke in poštenega dela. Imam več kot 30 let izkušenj na področju slušnih aparatov in avdiološke merilne tehnike. Skrben za stranke, zavezan postavljenim ciljem in obljubam, perfekcionist, to sem na kratko jaz.
Email: f.urankar@audiobm.si
Telefon: 051 722 722
Luka Pelcar

LUKA PELCAR

avdiološka diagnostična oprema, akustik za slušne aparate

Zvok vzbuja različne emocije v nas in sproža spomine iz naše mladosti. Je vse, kar se dogaja okoli nas, zato se zavedam pomembnosti prizadetosti sluha in si še toliko bolj prizadevam priti nasproti posameznikom, ki hočejo premagati ta problem, tako v privatnem kot profesionalnem življenju. S sicer močno afiniteto do glasbe in izkušnjami na področju reprodukcije zvoka verjamem, da imam dobro izhodišče. Verjamem vase in v svojo ekipo, zato vem, da nam bo skupaj uspelo narisati še več nasmehov na obrazih.
Email: l.pelcar@audiobm.si
Telefon: 059 044 055
Simon Rihar

SIMON RIHAR

servis, laboratorij, akustik za slušne aparate

Vedno so me zanimale nove tehnologije, sestavne komponente naprav, odkrivanje okvar in njihovo odpravljanje. V podjetju AUDIO BM skrbimo za odlično uporabniško izkušnjo tudi ko pride do vzdrževanja naprav in odprave morebitnih okvar. Zavedam se kako naši slušni pripomočki vplivajo na boljšo kakovost življenja, zato za njih kvalitetno poskrbimo, da lahko nemoteno vsakodnevno služijo svojemu namenu.
Email: s.rihar@audiobm.si
Telefon: 059 044 055

NINA STOPAR AVBAR

akustik za slušne aparate Ljubljana

Znana melodija, hčerin smeh, možev glas, mamin nasvet, očetov pozdrav in nenazadnje pasji lajež spadajo med meni najljubše zvoke. Tako kot bi sama storila vse, da ostanejo del mojega vsakdana se tudi najboljša ekipa AUDIO BM trudi, da bo Vaš vsakdan ohranil kar se da nespremenjeno zvočno podobo. Oglasite se v naših centrih in nam zaupajte kateri so Vaši najljubši zvoki. Z veseljem Vam bom tudi jaz pomagala, da jih boste ponovno zaslišali.
Email: n.avbar@audiobm.si
Telefon: 059 044 055
Borut-Balkovec-Slusni-akustik-prej-Neuroth-sedaj-AUDIO-BM-slusni-centri-Slovenija

BORUT BALKOVEC

akustik za slušne aparate Ljubljana

Zadovoljstvo. Zvok, predvsem glasba, je moje življenje. Kvalitetna in verno reproducirana. Zadovoljen sem le z najboljšim zvokom. Zato se tudi pri delu ne zadovoljim zgolj z rešitvijo slušne težave. Rešitev mora biti prava in najboljša za stranko. Rad se spuščam v podrobnosti. Le v tem primeru sta zadovoljna oba, stranka in akustik. V dolgoletni karieri slušnega akustika sem slišal že marsikaj, najlepše pa je slišati zadovoljnega uporabnika, še posebej otroka, ki ga lahko spremljaš skozi leta odraščanja, in ko spoznaš, da si mu s pravo izbiro omogočil normalen razvoj govora in slišnost ter s tem vključitev v normalno življenje, ki ti jo vrne z brezpogojno hvaležnostjo, veš da delaš pravo stvar. Osvobajajoče in poživljajoče, predvsem pa da energijo za nove izzive.
Email: b.balkovec@audiobm.si
Telefon: 059 044 055
Klemen-Rant-slusni-akustik-AUDIO-BM-slusni-centri-Ljubljana-BTC-Slovenija

KLEMEN RANT

akustik za slušne aparate Ljubljana

Ko sem se prvič srečal s podjetjem AUDIO BM, sem vstopil v prijeten, svetel prostor in čudovito delovno okolje. Malo sem počakal in se zazrl na okoli po prostoru, ter s strani opazil AUDIO BM hišna pravila, ki so me zelo pritegnila. Ob koncu branja so privabila na moje ustnice velik nasmeh. Pomislil sem, tukaj bi bilo pa zelo dobro delati. Upam in želim si, da bomo dolgo skupaj sodelovali, ter da se bodo stranke k nam vračale z zadovoljstvom. Kakovosten zvok je tudi zame zelo pomemben, zato vas vabim v naše slušne centre, kjer bomo za boljši sluh poskrbeli na najboljši možni način. Skupaj s sodelavci se zelo potrudimo za zadovoljstvo naših strank.
Email: k.rant@audiobm.si
Telefon: 059 044 055
D-Sedej-slusni-akustik-audio-bm-slusni-center-Ljubljana-Kranj

DEJAN SEDEJ

akustik za slušne aparate Ljubljana Center

Nasmeh, topel sprejem in stisk roke nas ne stanejo nič, pomenijo pa tako veliko. Naša ekipa slušnih akustikov razume vaše težave s sluhom in naše poslanstvo je, da vam jih pomagamo premagati. Velikokrat od svojih strank slišim “Škoda, ker nismo prišli prej… zdaj slišim več, razumem bolje...” Vaše izkušnje in zgodbe, ki jih delite z menoj, me inspirirajo in mi dajejo motivacijo na naši skupni poti. Skupaj ponovno odkrivamo zvoke, ki so se z leti izgubili. Sem vaš zvesti sopotnik, ko pride čas za pomoč vašemu sluhu. Z našimi slušnimi aparati in mojo pomočjo glasovi ponovno zaživijo in besede zopet dobijo svoj pomen.
Email: d.sedej@audiobm.si
Telefon: 059 044 954 ali 059 044 055
Rok-Balantic-Slusni-akustik-AUDIO-BM-slusni-aparati-zascita-svetovanje-Ljubljana_BTC

ROK BALANTIČ

akustik za slušne aparate Ljubljana

Helen Keller, ameriška slepa in gluhonema pisateljica, je dejala: ”Blindness separates us from things, but deafness separates us from people.” (Slepota nas loči od stvari, toda gluhota nas loči od ljudi). Sluh je zame izjemno dragocen dar in nosi globok pomen v mojem življenju. Zavedam se, da je sposobnost slišanja ključnega pomena za doživljanje sveta okoli sebe. Glasba, zvoki narave in izmenjava besed so dragoceni elementi, ki obogatijo vsakdanje izkušnje posameznika. Kot del ekipe AUDIO BM sem predan svojemu poslanstvu pomagati ljudem z okvaro sluha. Prizadevam si, da bi bil del sprememb in izboljšav na tem področju tudi vam ali vašim najdražjim. Rad sem vir podpore, navdiha in pomoči, ki ljudem z okvaro sluha omogoča, da premagajo ovire ter živijo polno in zadovoljno življenje.
Email: r.balantic@audiobm.si
Telefon: 059 044 055

 

 

VIRTUALNI OBISK

Kliknite na spodnjo sliko, sledite napotkom in virtualno vstopite v AUDIO BM slušni center Ljubljana BTC.

Virtualni-obisk-AUDIO-BM-slusni-center-slusni-aparati-zascita-sluha-cepki-svetovanje-test-sluha-ADG-avdiogram

 

 

OCENE IN MNENJA

Napišite vašo oceno in mnenje za AUDIO BM slušni center BTC LJUBLJANA, ter tako delite svojo izkušnjo z vsemi. Prosimo, kliknite na spodnjo povezavo. Vpis je zelo enostaven.

 • za osebno svetovanje
 • test sluha z avdiometrom
 • preizkus slušnih aparatov …

AUDIO BM SLUŠNI CENTRI PO VSEJ SLOVENIJI

zzzs-pogodbeni-dobavitelj_slusni_aparati_AUDIO_BM_center_naslov_lokacija_standard_recept_narocilnica-ORL

AUDIO BM smo za slušne aparate pogodbeni dobavitelj Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije (ZZZS).

Sprejemamo naročilnice iz vseh ORL ambulant. Prosta izbira dobavitelja je vaša pravica. Priporočamo, da pred odločitvijo za slušni aparat dobro preverite ponudbo. Če obiščete nas, se bomo osebno in strokovno zavzeli za vaš boljši sluh. Ko se odločate za slušne aparate, naj bodo vodila: kakovost, naraven zvok, možnost izbire večih blagovnih znamk, strokovna ter prijazna pomoč, servis in tudi cena. Postopek pridobitve.

Slusni-aparati-Unitron_Sonic_Philips-AUDIO_BM-centri_Slovenija-servis_oskrba_vzdrzevanje_svetovanje-ZZZS

Zavedamo se pomena sluha v vsakdanjem življenju, zato se vsak dan trudimo za vaše zadovoljstvo. Vaše izkušnje potrjujejo, da smo na pravi poti.

V AUDIO BM svoje delo opravljamo odgovorno, strokovno in s srcem. Zagotavljamo odlične storitve in najnovejše modele slušnih aparatov, za vse potrebe in za vse generacije - tudi v cenovnem standardu (brez doplačil). Vaše zadovoljstvo poplača naš trud. Preberite izjave naših strank ter tudi vi napišite svoje mnenje in ga delite z vsemi. Hvala.

ZASTOPAMO LE PRIZNANE IN PREVERJENE BLAGOVNE ZNAMKE

Blagovne-znamke-Unitron-Philips-Sonic-Varta-Duracell-Rayovac-Alpine-in-druge-AUDIO-BM-slusni-aparati-centri-Slovenija