LJUBLJANA BTC, AUDIO BM slušni center

Kontakt:

 • 059 044 055
 • Odpiralni čas:
  • ponedeljek: 9:00 - 18:00
  • torek: 9:00 - 18:00
  • sreda: 9:00 - 16:00
  • četrtek: 9:00 - 16:00
  • petek: 9:00 – 16:00

Kje nas najdete:

Italijanska ulica 8
1000 Ljubljana


OPOMBA ZA NASLOV – NISMO SE PRESELILI

Do julija 2021 smo imeli naslov: Letališka cesta 5, vendar je prišlo do preimenovanja in preštevilčenja na Italijanska ulica 8.

 

Google navodila za pot do slušnega centra >>

 

Nahajamo se v BTC City, v pritličju poslovne stavbe DIAMANT (med stavbama EMPORIUM in trgovino Lidl).

V neposredni bližini se nahajajo še: tržnica BTC, IKEA, Müller, Zara, Big Bang, gostišče Kratochwill, Harvey Norman …

Na voljo vam je nešteto brezplačnih parkirnih mest.

 

Mestna avtobusna proga št. 27 je speljana skozi BTC City.
Postajališča: upravna stavba BTC, dvorana A, Tržnica, Kolosej, Emporium/Diamant.

 

Sprejemamo naročilnice za slušne aparate iz katerekoli ORL ambulante.

ORL ambulante v Ljubljani >

Google mnenja za slušni center AUDIO BM Ljubljana BTC

Igor Razbornik
Igor Razbornik
05:46 16 Nov 22
Profesionalnost lahko preveriš najhitreje, ko ti, kot stranka, narediš napako. Na spletnistrani smo naročili napačen produkt, kar smo opazili šele ko smo pošiljko prejeli. Ko sem poklical po telefonu, v nobenem od njihovih stavkov ni bilo "ni mogoče", temveč podpora in navodilo, kako sedaj naprej. Blago smo vrnili in dobili novo, celo boljše blago, po isti ceni. Toplo priporočam to podjetje, karkoli boste potrebovali v zvezi s sluhom.
Zdenka Zagomilsek
Zdenka Zagomilsek
11:44 07 Sep 22
Spostovani. Preko Vasega centra smo narocili baterije za slusni aparat. Glede na situacijo, s katero se sooca vecina starostnikov (nasi starsi), z zelo kratko uporabno dobo baterie (1 teden) je cena sprejemljiva. Zelo smo zavodoljni z g. Klemenom, glede njegovega razumevanja, prijaznosti in usluznosti v dobro kupca. Priporocamo!
Jaka Ažman
Jaka Ažman
10:53 05 Sep 22
Super osebje, odlitki so pa med najboljšimi! Hvala BM 😉
Kristina Kosmatin
Kristina Kosmatin
06:38 02 Sep 22
Prijazni, informacije, navodila preprosta in razumljiva. Dosegljivi v času odprtja poslovalnice. Jaz sem obiskala tudi poslovalnico v Celju. Zelo zadovoljna, kar tako naprej👍. Lp Kristina
Janez Gjura
Janez Gjura
16:30 01 Aug 22
Zinka Somrak sem pripeljala mamo v Audio BM Vič. g. Luka Gartner naju je prijazno sprejel in z vso potrpežljivostjo in strokovnostjo mami razložil vse o slušnih aparatih in ji glede na najeno diagnozo svetoval izbiro le-tega. Mama je bila navdušena nad tem, da lahko aparat testira in da bosta po testu naredila optimalno nastavitev. Mami je svetoval, da aparat stalno uporablja, ker bo tako testiranje lažje. Mama se je njegovih navodil držala in ima tako slušni aparat, ki ji ustreza. Obe sva... izredno zadovoljni z rezultatom. Vse pohvale g. Luki. Vsem, ki potrebujete slušni aparat priporočam, da ga obiščete.preberite več
Saso Tomc
Saso Tomc
10:57 11 Jul 22
Plavanje v morju in težave s sluhovodom: Priporočam obisk te poslovalnice, ker imajo prijazno in strokovno osebje! G. Borut Balkovec mi je uredil po meri narejene čepke za ušesa, s katerimi odpraviš težave pri zalitju sluhovoda ali pospeševanju nabiranja masla. Izbereš poljubno barvo čepkov, priporočam modro, ker se jih ob morebitni izgubi najbolje vidi.
Anton Secnik
Anton Secnik
10:08 07 Jul 22
Parkiranje mogoče v neposredni bližini, poslovni prostori urejeni, zaposleni prijazni in strokovni. Zelo v redu!!
Barbara Bester
Barbara Bester
15:33 14 Jun 22
Profesionalna storitev, strokovno in prijazno osebje, ki me ob vsakem obisku prijetno preseneti. Opravila nakup čepkov po meri, ki mi odlično služijo in omogočajo miren spanec v hrupnih okoljih in so neprimerljivi s vsemi drugimi čepki, ki sem jih kdaj prej poskusila. Toplo priporočam!
Jure Bajc
Jure Bajc
20:23 10 May 22
Zelo prijazno osebje in kvalitetne informacije o izdelku, ki sem ga kupil.
Jurij Korošec
Jurij Korošec
09:34 05 Apr 22
Odlično svetovanje gospoda Luke Pelcarja in dobra ponudba oz. ugodna cena. S slušnimi aparati Sonic Radiant 60 sem zaenkrat zelo zadovoljen, saj presegajo vsa moja pričakovanja. Posebej dobro se obnesejo na kolesu, kjer starih zaradi vetra sploh nisem mogel uporabljati.DODATEK 16.5.2022Po več kot mesecu dni uporabe se pokažejo tudi manjše pomanjkljivosti, katere mi je danes visoko strokovno odpravil gospod Borut Balkovec, ki je nadomeščal gospoda Luko Pelcarja.Najlepša hvala za trud!
Zorko Vicar
Zorko Vicar
10:25 30 Mar 22
Kupil geemarc/CL11 - Visual Ringer Amplifier (ojačevalec zvoka z lučko), veže se pred stacionarni telefon(ima dve jakosti, spodnja zadostuje, zgornja jeza samo stanovanje preglasna - razen za kake delavnice).Zelo uporaben ojačevalnik za naglušne, da sploh slišijo zvonenje telefona.Priporočam.
Marijana Maschke
Marijana Maschke
08:32 17 Mar 22
Zelo zadovoljna z tamkajšnjimi osebami zaradi prijaznosti, zelo se potrudijo za hitro storitev, posebej servisno storitev. Lepo pa je čutiti da je njihov prostor prijetno in pozitivno nabit. Pohvala posebej seriserju ki mora delati pod mikroskopom, kar pa ni tako lahko delo...
Helena Hvalic
Helena Hvalic
13:41 11 Mar 22
Na začetku bi se rad zahvalil gospodu g. Urankarju za prijaznost, strokovnost pri reševanju reklamacije.Prav tako bi se rad zahvalil g. Borutu Balkovec za izredno prijaznostter potrpežljivost pri reševanju problema.Vaš klient Milan Hvalič
Saso Cipot
Saso Cipot
10:16 25 Feb 22
Zelo zadovoljen z osebjem, prijazna gospa Nina in gospod Simon v servisu.
bojan c
bojan c
23:15 21 Feb 22
Luka Pelcar.Izredno sem bil zadovoljen z Vašo predstavitvijo, svetovanjem, pripravo, nastavljanjem, prilagajanjem, testiranjem in nenazadnje s prodajo slušnih aparatov. Priporočal sem Vas že prijateljem in tudi v bodoče bom to počel.Ni težko, saj ste Vi in vaši slušni aparati, vrhunski.Še enkrat iskrena Hvala. Bojan
Vesna Domitrica Miloradović
Vesna Domitrica Miloradović
13:20 10 Jan 22
Vaš akustik je zelo prijazen jaz pa sem zelo zadovoljna. Hvala vam!
Ingrid Kalan
Ingrid Kalan
06:30 10 Dec 21
Pozdravljeni, nedavno smo urejali slušni aparat za mojo mami. Že prvi vtis je bil več kot pozitiven. Ker smo dobili že v štartu jasna navodila kaj je potrebno urediti, je sama procedura stekla res zelo hitro. Želela bi izpostaviti ga. Nino, ki je bila res pripravljena pomagati in je s svojo prijaznostjo in strokovnostjo poizkušala kar najbolj optimalno ustreči maminim željam. Zato bi se prav njej rada še enkrat najlepše zahvalila za ves trud! Celi ekipi pa v novem letu, ki prihaja, zaželela... čim več poslovnih uspehov in osebne sreče! Vse dobro , Ingrid Kalanpreberite več
Marjana Novakovic
Marjana Novakovic
14:00 30 Nov 21
Ker slabo slišim mi je svetoval Luka Pelcar in sem zelo zadovoljna. Kupila sem tudi aparat.
alenka original
alenka original
13:27 09 Nov 21
Mojstri so zelo prijazni in imajo tudi potrpljenje kaj pojasnit 🙂 p.s. imajo kvalitetne baterije! Priporocam.
Saso E.
Saso E.
20:06 03 Nov 21
Ekipi poslovne enote v Diamantu vse pohvale za njihovo pomoč in ustrežljivost, ki so mi jo nudili pri nakupu. Prav tako pa tudi vse pohvale servisnemu osebju za hitro in strokovno opravljeno delo.
Mitja Priselac
Mitja Priselac
18:24 03 Nov 21
SpoštovaniJaz sem z vašo poslovalnico zelo zadovoljen in mi ni žal da sem v vasi poslovalnici Kupil slušni aparat. Od zaposlenih pri vas sem pa najbolj zadovoljen z Go. Nino Stopar Avbar.S spoštovanjemMitja Priselac
dzevad baltic
dzevad baltic
16:17 03 Nov 21
Ze 5 let nosim slusni aparat. In sem zelo zadovoljen . Pred vsem zadovoljen z ekipo Audio bm btc ljubljana in aparatom.
Adrijana Stele
Adrijana Stele
16:55 31 Oct 21
Sem zelo zadovoljna z njihovim korektbim odnosom. Priporočam obisk njihove poslovalnice.
Stari morž Kvarner
Stari morž Kvarner
15:18 26 Oct 21
Osebje je zelo, resnicno zelo prijazno do strank. Skupaj smo aktivirali napravo, prevzeli aplikacijo in napravo preverili. Opozorili so me na pomembne detalje za uspesno uporabo. Dogovorili smo se da je napravo mozno zamenjat v primeru ce nam ne bo ustrezala. Zelo smo zadovoljni. Edino pripombo bi imeli na podjetje, nakup naprave smo preverili prek 5 web shop trgovin. Povsod so cene bistveno nizje po 25-30%. To pa ni malo. Upam da bo naprava v redu delovala. Pozdrav.
Anica Zupančič
Anica Zupančič
10:19 17 Sep 21
Vse usluge v vezi nabave slušnih aparatov sem urejala v Novem mestu pri g. Maticu Bele. Krasen človek z veliko potrpežljivosti pri starejših osebah. Zelo sem zadovoljna z njegovim pristopom in z aparatoma, ki ju redno uporabljam. Meni se je življenje spremenilo na bolje.
International Scalpers
International Scalpers
07:52 09 Sep 21
Hitri, prijazni, kvalitetni! Zelo zadovoljen z osebjem, kot z čepki 🙂 Hvala Audio BM!
Marinka Jereb
Marinka Jereb
09:19 28 Jul 21
Bila v Kristalni palači,zelo,zelo zadovoljna.Gospodična Nina,mi je vse razložila,bila zelo potrpežljiva z mano,res,same pohvale.Marinka Jereb
A Google User
A Google User
09:53 15 Jul 21
Izvedel ogromno informacij. Prisluhnejo in svetjujejo. Hvala!
Tamara Mitrevska
Tamara Mitrevska
06:53 14 May 21
Obiskala sem Audiobm v Ljubljani in rada bi pohvalila akustika g. Romana Demirja, ki dela v omenjeni poslovalnici. Z g. Romanom sva se lahko sporazumevala v znakovnem jeziku, ki ga g. Roman obvlada in mi na prijazen, potrpežljiv in strokoven način predstavil budilko.Absolutno vsem priporočam obisk Audiobm v Ljubljani v Diamant stavbi. Vsem gluhim osebam pa svetujem, da se obrnete na g. Romana s katerim boste lahko komunicirali v znakovnem jeziku.
Monika Varsek
Monika Varsek
06:17 11 May 21
Ekipa Audio BM centra je odlična, posebna hvala Romanu, ki strokovno in izredno prijetno spremlja težave naše, sicer zelo vitalne, 92 letne tete Cirile in njenih slušnih aparatkov.
Aleksandra Zaloker
Aleksandra Zaloker
16:22 07 May 21
g.Luka hvala. Stokovno,prijazno. Vse pohvale
Zdenka Antih
Zdenka Antih
14:20 06 May 21
Sem zadovoljna z njihovimi storitvami. Imajo pestro ponudbo tehničnih pripomočkov!
Nevenka Škrlj
Nevenka Škrlj
10:01 05 May 21
Dobro svetujejo, prijazni, ustrežljivi, hitri, zavzeti, natančni, pozorni. Brez napake.
Matjaz Zabkar
Matjaz Zabkar
13:41 13 Apr 21
Vse pohvale za prijazno in ustrežljivo osebje, Nina hvala za prijaznost in prilagodljivost glede na želje stranke, Simon hvala za hitro kvalitetno opravljen servis, zelo zadovoljen z delom in odnosom do stank... pet zvezdic na mestu
Denise Zajc
Denise Zajc
05:42 08 Apr 21
Gospod Luka, HVALA!Audio BM slušni center v kristalni palači v Ljubljani vsem večkrat obiskala. Deležna sem bila zelo strokovne obravnave in individualni pristop mi je omogočil izbrati res vrhunski pripomoček za pomoč pri izgubi mojega sluha v enem ušesu. Gre za specifično zdravstveno stanje in v moji situaciji mora biti strokovnjak res vrhunsko podkovan. Zavzetost in strokovnost je odlika, ki jo zelo cenim.Z gospodom Lukom sva odlično sodelovala. Rezultat je presenetljiv - izbrala sva... odličen slušni aparat, ki mi omogoča zaznavati stereo zvok okolice, sprejem zvoka preko bluetooth-a direktno v aparat iz računalnika, telefona... Aparat je bilo potrebno prefinjeno nastavjati mojim zahtevam in zdaj super deluje. Zavedam se, da sem zelo "zahtevna pacientka" in potrpežljivost in strokovnost je prinesla vrhunsko prilagojen pripomoček. Navdušena sem zato, ker s pomočjo individualnih nastavitev slišim v ušesu, na katerega sem oglušela.Hvaležna sem in zagotovo se še vrnem!preberite več
Ruth Egloff Ciacchi
Ruth Egloff Ciacchi
18:12 14 Mar 21
Prijetno sem bila presenečena nad pristopom in strokovnostjo g.Davida. Kljub mojemu slabemu sporazumevanju v slovenskem jeziku, sva uspešno komunicirala in bil mi je v veliko pomoč pri izbiri ustreznega slušnega aparata. Zelo priporočam!
Milan Sodec
Milan Sodec
09:06 05 Mar 21
Strokovno, profesionalno, prijazno osebje mi je ob poslabšanju sluha s prizadevanjem ponovno omogočilo komuniciranje. Za kar se jim iskreno zahvaljujem in jim želim veliko uspehov. Jih priporočam.
Boštjan Avsec
Boštjan Avsec
10:05 28 Jan 21
Osebje je zelo prijazno, zelo sem zadovoljen z nakupom...
zalka jeršin
zalka jeršin
15:39 15 Jan 21
Gospodična Nina, ki nama je pri Audio BM svetovala glefe slušnega aparata je zelo prijazna, ustrežljiva, zgovorna in z veseljem prisluhne ter odgovori na vprašanja. Ni problema, če večkrat vprašaš določeno stvar. Zelo sva zadovoljna in jih priporočava. Hvala za trud in vse lepo celi ekipi.
Diana Marić
Diana Marić
13:15 23 Oct 20
Zelo profesionalno in prijazno osebje. Celoten postopek poteka zelo hitro iz tega razloga toplo priporočam obisk in posvet vsem, ki razmišljate o nakupu slušnega aparata.
Sonja Vrtovec
Sonja Vrtovec
16:16 14 Oct 20
Bila sem zelo zadovoljna z vsem. Zahvaljujem se za prizadevnost in razumevanje. Sedaj tudi jaz bolje razumem druge;)
Matej Vojska
Matej Vojska
10:54 07 Sep 20
Na spletno naročilo sem čakal 30 dni!!!!!!!Po nekaj dneh od spletnega naročila in plačila sem na elektronski naslov podjetja poslal elektronsko sporočilo (NI BILO odgovora), po nekaj dneh sem poklical v poslovalnico, kjer so mi pojasnili, da izdelka nimajo na zalogi ampak ga dobijo v nekaj dneh, nakar mi ga bodo poslali. Po 30 dneh sem še enkrat poklical v poslovalnico, kjer so mi sicer prijazni zaposleni pojasnili, da bodo v najkrajšem možnem času poslali izdelek, kar se je nazadnje tudi... zgodilo.preberite več
Griša Nagy
Griša Nagy
16:51 10 Mar 20
Pozdravljeni g. Luka Gartner!Najlepša hvala za ves vaš trud in prizadevanje v zvezi z mojim novim slušnim aparatom.Res ste me presenetili s svojo skromnostjo in hkrati z visoko strokovnostjo. Zelo uspešno in hitro ste sledili mojim zahtevam glede slušnega aparata, ki ste mi ga izbrali in ponudili v preizkus.Moram priznati, da sem predhodno testiral slušna aparata firme Neuroth, ki pa me niso zadovoljili.Danes sem prevzel v uporabo pri vas aparata, ki sem ji predhodno testiral na vseh... mogočih potrebah in sem z njima izredno zadovoljen, če se smem po enem mesecu uporabe o tem pohvaliti.Želim Vam še veliko uspehov v službi in predvsem, da Vas nadrejeni ustrezno nagradijo.Prijazen pozdrav in brez Corona covid 19.Griša Nagypreberite več
Dušan K
Dušan K
13:10 15 Dec 19
Prijazno osebje in pozitivna izkušnja s testiranjem SA, kar je odločilno vplivali pri moji odločitvi za redno uporabo SA. Nina, Roman in ostali, le tako naprej!
Naslednje mnenje
js_loader

Letak s kontaktnimi podatki v PDF obliki – primerno za tisk:
LJUBLJANA BTC in VIČ: prva stran letaka / druga stran letaka

Z vami smo

Franci Urankar

FRANCI URANKAR

direktor

Prepričan sem, da smo podjetje ljudje. AUDIO BM, ki ga vodim, temelji na spoštovanju do ljudi, stroke in poštenega dela. Imam več kot 30 let izkušenj na področju slušnih aparatov in avdiološke merilne tehnike. Skrben za stranke, zavezan postavljenim ciljem in obljubam, perfekcionist, to sem na kratko jaz.
Email: f.urankar@audiobm.si
Telefon: 051 722 722
Luka Pelcar

LUKA PELCAR

avdiološka diagnostična oprema, akustik za slušne aparate

Zvok vzbuja različne emocije v nas in sproža spomine iz naše mladosti. Je vse, kar se dogaja okoli nas, zato se zavedam pomembnosti prizadetosti sluha in si še toliko bolj prizadevam priti nasproti posameznikom, ki hočejo premagati ta problem, tako v privatnem kot profesionalnem življenju. S sicer močno afiniteto do glasbe in izkušnjami na področju reprodukcije zvoka verjamem, da imam dobro izhodišče. Verjamem vase in v svojo ekipo, zato vem, da nam bo skupaj uspelo narisati še več nasmehov na obrazih.
Email: l.pelcar@audiobm.si
Telefon: 059 044 055
Simon Rihar

SIMON RIHAR

servis, laboratorij, akustik za slušne aparate

Vedno so me zanimale nove tehnologije, sestavne komponente naprav, odkrivanje okvar in njihovo odpravljanje. V podjetju AUDIO BM skrbimo za odlično uporabniško izkušnjo tudi ko pride do vzdrževanja naprav in odprave morebitnih okvar. Zavedam se kako naši slušni pripomočki vplivajo na boljšo kakovost življenja, zato za njih kvalitetno poskrbimo, da lahko nemoteno vsakodnevno služijo svojemu namenu.
Email: s.rihar@audiobm.si
Telefon: 059 044 055

NINA STOPAR AVBAR

akustik za slušne aparate Ljubljana

Znana melodija, hčerin smeh, možev glas, mamin nasvet, očetov pozdrav in nenazadnje pasji lajež spadajo med meni najljubše zvoke. Tako kot bi sama storila vse, da ostanejo del mojega vsakdana se tudi najboljša ekipa AUDIO BM trudi, da bo Vaš vsakdan ohranil kar se da nespremenjeno zvočno podobo. Oglasite se v naših centrih in nam zaupajte kateri so Vaši najljubši zvoki. Z veseljem Vam bom tudi jaz pomagala, da jih boste ponovno zaslišali.
Email: n.avbar@audiobm.si
Telefon: 059 044 055
Borut-Balkovec-Slusni-akustik-prej-Neuroth-sedaj-AUDIO-BM-slusni-centri-Slovenija

BORUT BALKOVEC

akustik za slušne aparate Ljubljana

Zadovoljstvo. Zvok, predvsem glasba, je moje življenje. Kvalitetna in verno reproducirana. Zadovoljen sem le z najboljšim zvokom. Zato se tudi pri delu ne zadovoljim zgolj z rešitvijo slušne težave. Rešitev mora biti prava in najboljša za stranko. Rad se spuščam v podrobnosti. Le v tem primeru sta zadovoljna oba, stranka in akustik. V dolgoletni karieri slušnega akustika sem slišal že marsikaj, najlepše pa je slišati zadovoljnega uporabnika, še posebej otroka, ki ga lahko spremljaš skozi leta odraščanja, in ko spoznaš, da si mu s pravo izbiro omogočil normalen razvoj govora in slišnost ter s tem vključitev v normalno življenje, ki ti jo vrne z brezpogojno hvaležnostjo, veš da delaš pravo stvar. Osvobajajoče in poživljajoče, predvsem pa da energijo za nove izzive.
Email: b.balkovec@audiobm.si
Telefon: 059 044 055
Klemen-Rant-slusni-akustik-AUDIO-BM-slusni-centri-Ljubljana-BTC-Slovenija

KLEMEN RANT

akustik za slušne aparate Ljubljana

Ko sem se prvič srečal s podjetjem AUDIO BM, sem vstopil v prijeten, svetel prostor in čudovito delovno okolje. Malo sem počakal in se zazrl na okoli po prostoru, ter s strani opazil AUDIO BM hišna pravila, ki so me zelo pritegnila. Ob koncu branja so privabila na moje ustnice velik nasmeh. Pomislil sem, tukaj bi bilo pa zelo dobro delati. Upam in želim si, da bomo dolgo skupaj sodelovali, ter da se bodo stranke k nam vračale z zadovoljstvom. Kakovosten zvok je tudi zame zelo pomemben, zato vas vabim v naše slušne centre, kjer bomo za boljši sluh poskrbeli na najboljši možni način. Skupaj s sodelavci se zelo potrudimo za zadovoljstvo naših strank.
Email: k.rant@audiobm.si
Telefon: 059 044 055
Denis-Rantasa-Slusni-akustik-AUDIO-BM-slusni-centrer-Ljubljana-BTC-Italijanska-ulica-8

DENIS RANTAŠA

akustik za slušne aparate Ljubljana

Zavedam se moči različnih zvokov, ki v človeku vzbudijo številne občutke. Marsikateri v nas vzbujajo najlepše občutke in soustvarjajo spomine, ki jih želimo shraniti za vedno. Prav zato želim s svojim delom pomagati vsem, ki jim naglušnost predstavlja omejitev v življenju. Verjamem, da lahko poleg strokovnega znanja ponudim tudi razumevanje in empatičen odnos do prav vsakega, ki pri nas poišče pomoč. Sem odgovorna in pozitivno naravnana oseba. Zelo rad se soočam z novimi izzivi, ki lahko meni omogočajo rast na osebni, podjetju pa rast na poslovni ravni. Mene in moje delo odlikujejo vztrajnost, zanesljivost, prilagodljivost in komunikativnost. Kakovosten zvok je tudi zame zelo pomemben, zato vas vabim v naše slušne centre, kjer bomo za boljši sluh poskrbeli na najboljši možni način. Skupaj s sodelavci se zelo potrudimo za zadovoljstvo naših strank.
Email: d.rantasa@audiobm.si
Telefon: 059 044 055
D-Sedej-slusni-akustik-audio-bm-slusni-center-Ljubljana-Kranj

DEJAN SEDEJ

akustik za slušne aparate Ljubljana Center

Nasmeh, topel sprejem in stisk roke nas ne stanejo nič, pomenijo pa tako veliko. Naša ekipa slušnih akustikov razume vaše težave s sluhom in naše poslanstvo je, da vam jih pomagamo premagati. Velikokrat od svojih strank slišim “Škoda, ker nismo prišli prej… zdaj slišim več, razumem bolje...” Vaše izkušnje in zgodbe, ki jih delite z menoj, me inspirirajo in mi dajejo motivacijo na naši skupni poti. Skupaj ponovno odkrivamo zvoke, ki so se z leti izgubili. Sem vaš zvesti sopotnik, ko pride čas za pomoč vašemu sluhu. Z našimi slušnimi aparati in mojo pomočjo glasovi ponovno zaživijo in besede zopet dobijo svoj pomen.
Email: d.sedej@audiobm.si
Telefon: 059 044 954 ali 059 044 055

 

 

VIRTUALNI OBISK

Kliknite na spodnjo sliko, sledite napotkom in virtualno vstopite v AUDIO BM slušni center Ljubljana BTC.

Virtualni-obisk-AUDIO-BM-slusni-center-slusni-aparati-zascita-sluha-cepki-svetovanje-test-sluha-ADG-avdiogram

 

 

OCENE IN MNENJA

Napišite vašo oceno in mnenje za AUDIO BM slušni center BTC LJUBLJANA, ter tako delite svojo izkušnjo z vsemi. Prosimo, kliknite na spodnjo povezavo. Vpis je zelo enostaven.

 • za osebno svetovanje
 • test sluha z avdiometrom
 • preizkus slušnih aparatov …

AUDIO BM SLUŠNI CENTRI PO VSEJ SLOVENIJI

zzzs-pogodbeni-dobavitelj_slusni_aparati_AUDIO_BM_center_naslov_lokacija_standard_recept_narocilnica-ORL

AUDIO BM smo za slušne aparate pogodbeni dobavitelj Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije (ZZZS).

Sprejemamo naročilnice iz vseh ORL ambulant. Prosta izbira dobavitelja je vaša pravica. Priporočamo, da pred odločitvijo za slušni aparat dobro preverite ponudbo. Če obiščete nas, se bomo osebno in strokovno zavzeli za vaš boljši sluh. Ko se odločate za slušne aparate, naj bodo vodila: kakovost, naraven zvok, možnost izbire večih blagovnih znamk, strokovna ter prijazna pomoč, servis in tudi cena. Postopek pridobitve.

Slusni-aparati-Unitron_Sonic_Philips-AUDIO_BM-centri_Slovenija-servis_oskrba_vzdrzevanje_svetovanje-ZZZS

Zavedamo se pomena sluha v vsakdanjem življenju, zato se vsak dan trudimo za vaše zadovoljstvo. Vaše izkušnje potrjujejo, da smo na pravi poti.

V AUDIO BM svoje delo opravljamo odgovorno, strokovno in s srcem. Zagotavljamo odlične storitve in najnovejše modele slušnih aparatov, za vse potrebe in za vse generacije - tudi v cenovnem standardu (brez doplačil). Vaše zadovoljstvo poplača naš trud. Preberite izjave naših strank ter tudi vi napišite svoje mnenje in ga delite z vsemi. Hvala.

ZASTOPAMO PRIZNANE IN PREVERJENE BLAGOVNE ZNAMKE

Blagovne-znamke-Unitron-Philips-Sonic-Varta-Duracell-Rayovac-Alpine-in-druge-AUDIO-BM-slusni-aparati-centri-Slovenija