KRANJ, AUDIO BM slušni center

Kontakt:

 • 059 044 954
 • Odpiralni čas:
  • ponedeljek: 12:00 - 19:00
  • torek: 8:00 - 15:00
  • sreda: 8:00 - 15:00
  • četrtek: 8:00 - 15:00
  • petek: 7:00 – 14:00

Kje nas najdete:

Likozarjeva ulica 1
4000 Kranj

Google navodila za pot do slušnega centra >>

 

Slušni center se nahaja v Kranju na Primskovem, tik ob glavni cesti ob križišču Ceste Staneta Žagarja z Jezersko cesto. V pritličju iste stavbe, se nahaja tudi Intesa Sanpaolo Bank (bivša Banka Koper).

Brezplačno parkirišče je tik ob stavbi. Za stranke AUDIO BM sta dve parkirni mesti dodatno označeni in rezervirani.

 

Sprejemamo naročilnice za slušne aparate iz katerekoli ORL ambulante.

ORL ambulanti v Kranju >>

Google mnenja za slušni center AUDIO BM Kranj

AUDIO BM - KRANJ
Odlično
4.9
Na podlagi 144 ocen
ocenite nas na
Odgovor lastnika: Spoštovani g. Bojan Goljevšček,najprej se vam zahvaljujemo, da ste si vzeli čas in oddali mnenje o našem podjetju na Google Reviews
Vrhunska storitev in prijazno osebje. (Poleg odličnih slušnih aparatov)
Odgovor lastnika: Hvala vam za najvišjo oceno, ekipa AUDIO BM
Kot nova uporabnica slušnega aparata sem izredno zadovoljna z njihovim pristopom. Hvala g. Binetu za prijaznost in strokovno razlago. Priporočam ta slušni center. D. Šinkovec
Odgovor lastnika: Bine in celotna ekipa se vam zahvaljujemo za zaupanje, deljenje vaše izkušnje in priporočilo. Trudili se bomo še naprej.
Na podlagi mnenja specialista ORL, da potrebujem slušni pripomoček, sem se odločila za izbiro na audioBM centru v Kranju, pri gospodu A.Kotniku.Pri izbiri in med preizkušnjo aparata sem bila ves čas deležna strokovnih in neprisiljenih nasvetov ob sproščenih pogovorih, kar je na koncu dalo dober rezultat.
Odgovor lastnika: Počaščeni smo, da ste nam zaupali skrb za vas sluh in z vami delimo veselje ob dobrem rezultatu. Se priporočamo še naprej, Bine in sodelavci
Izredno kvalitetna usluga. Posebej pohvalim Bineta Kotnika za prijazno svetovanje.
Odgovor lastnika: Vaše zadovoljstvo je za nas neprecenljivo in k temu bomo stremeli še naprej, Bine in sodelavci
V center sem prišla na priporočilo nekdanjega sodelavca. Ni mi žal. Sodelujem z g. Kotnikom. Zelo sem zadovoljna z vsem, kar v tem centru ponujajo: prijaznostjo, strokovnostjo, ažurnostjo, ponudbo aparatov in ostalih pripomočkov. Upam, da me v prihodnje ne razočarajo.
Odgovor lastnika: Pozdravljeni, hvala za deljenje vaše izkušnje. Zavzeto se bomo trudili, da boste tudi v prihodnosti zadovoljni z nami. Ekipa AUDIO BM slušnih akustikov
Odgovor lastnika: Hvala vam za ⭐⭐⭐⭐⭐, ekipa AUDIO BM
Odlično , spoštovanje do starejših in veliko znanja , priporočila , nimam besed ,,....G. Bine velik HVALA
Odgovor lastnika: Bine in sodelavci smo vam hvaležni za deljenje vaše izkušnje in za najvišjo oceno. Z veseljem se bomo trudili še naprej!
Izredno prijazni, strokovni in hitro odzivni, hvala g.Albinu za pomoč pri izbiri in preizkusu različnih modelov.
Odgovor lastnika: Albin in sodelavci se vam zahvaljujemo za deljenje vaše izkušnje in obljubljamo, da se bomo trudili še naprej.
Zelo zadovoljen s prijaznostjo in odnosom gospoda Bineta Kotnika. Hvala
js_loader

Letak v PDF:
Kranj: Prva stran  / Druga stran

Z vami

Albin Kotnik

ALBIN KOTNIK

akustik za slušne aparate Kranj

Že vrsto let sem v stiku z ljudmi in se ravnam po besedah Mark Twain-a, da je prijaznost jezik, ki ga gluhi lahko slišijo in slepi lahko vidijo. Zaposleni v AUDIO BM smo pravi team, ki s svojo predanostjo strmimo k temu, da vsaka stranka odide iz slušnega centra AUDIO BM z zadovoljstvom. Sluh je eden izmed najpomembnejših čutil za vse nas in vesel sem, da lahko s svojim znanjem spremenim nekatere življenske zgodbe na bolje.
Email: a.kotnik@audiobm.si
Telefon: 059 044 954
Borut-Balkovec-Slusni-akustik-prej-Neuroth-sedaj-AUDIO-BM-slusni-centri-Slovenija

BORUT BALKOVEC

akustik za slušne aparate Ljubljana

Zadovoljstvo. Zvok, predvsem glasba, je moje življenje. Kvalitetna in verno reproducirana. Zadovoljen sem le z najboljšim zvokom. Zato se tudi pri delu ne zadovoljim zgolj z rešitvijo slušne težave. Rešitev mora biti prava in najboljša za stranko. Rad se spuščam v podrobnosti. Le v tem primeru sta zadovoljna oba, stranka in akustik. V dolgoletni karieri slušnega akustika sem slišal že marsikaj, najlepše pa je slišati zadovoljnega uporabnika, še posebej otroka, ki ga lahko spremljaš skozi leta odraščanja, in ko spoznaš, da si mu s pravo izbiro omogočil normalen razvoj govora in slišnost ter s tem vključitev v normalno življenje, ki ti jo vrne z brezpogojno hvaležnostjo, veš da delaš pravo stvar. Osvobajajoče in poživljajoče, predvsem pa da energijo za nove izzive.
Email: b.balkovec@audiobm.si
Telefon: 059 044 055
D-Sedej-slusni-akustik-audio-bm-slusni-center-Ljubljana-Kranj

DEJAN SEDEJ

akustik za slušne aparate Ljubljana Center

Nasmeh, topel sprejem in stisk roke nas ne stanejo nič, pomenijo pa tako veliko. Naša ekipa slušnih akustikov razume vaše težave s sluhom in naše poslanstvo je, da vam jih pomagamo premagati. Velikokrat od svojih strank slišim “Škoda, ker nismo prišli prej… zdaj slišim več, razumem bolje...” Vaše izkušnje in zgodbe, ki jih delite z menoj, me inspirirajo in mi dajejo motivacijo na naši skupni poti. Skupaj ponovno odkrivamo zvoke, ki so se z leti izgubili. Sem vaš zvesti sopotnik, ko pride čas za pomoč vašemu sluhu. Z našimi slušnimi aparati in mojo pomočjo glasovi ponovno zaživijo in besede zopet dobijo svoj pomen.
Email: d.sedej@audiobm.si
Telefon: 059 044 954 ali 059 044 055

OCENE IN MNENJA

Napišite vašo oceno in mnenje za AUDIO BM slušni center KRANJ, ter tako delite svojo izkušnjo z vsemi. Prosimo, kliknite na spodnjo povezavo. Vpis je zelo enostaven.

 • za osebno svetovanje
 • test sluha z avdiometrom
 • preizkus slušnih aparatov …

AUDIO BM SLUŠNI CENTRI PO VSEJ SLOVENIJI

zzzs-pogodbeni-dobavitelj_slusni_aparati_AUDIO_BM_center_naslov_lokacija_standard_recept_narocilnica-ORL

AUDIO BM smo za slušne aparate pogodbeni dobavitelj Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije (ZZZS).

Sprejemamo naročilnice iz vseh ORL ambulant. Prosta izbira dobavitelja je vaša pravica. Priporočamo, da pred odločitvijo za slušni aparat dobro preverite ponudbo. Če obiščete nas, se bomo osebno in strokovno zavzeli za vaš boljši sluh. Ko se odločate za slušne aparate, naj bodo vodila: kakovost, naraven zvok, možnost izbire večih blagovnih znamk, strokovna ter prijazna pomoč, servis in tudi cena. Postopek pridobitve.

Slusni-aparati-Unitron_Sonic_Philips-AUDIO_BM-centri_Slovenija-servis_oskrba_vzdrzevanje_svetovanje-ZZZS

Zavedamo se pomena sluha v vsakdanjem življenju, zato se vsak dan trudimo za vaše zadovoljstvo. Vaše izkušnje potrjujejo, da smo na pravi poti.

V AUDIO BM svoje delo opravljamo odgovorno, strokovno in s srcem. Zagotavljamo odlične storitve in najnovejše modele slušnih aparatov, za vse potrebe in za vse generacije - tudi v cenovnem standardu (brez doplačil). Vaše zadovoljstvo poplača naš trud. Preberite izjave naših strank ter tudi vi napišite svoje mnenje in ga delite z vsemi. Hvala.

ZASTOPAMO LE PRIZNANE IN PREVERJENE BLAGOVNE ZNAMKE

Blagovne-znamke-Unitron-Philips-Sonic-Varta-Duracell-Rayovac-Alpine-in-druge-AUDIO-BM-slusni-aparati-centri-Slovenija