Aplikacije za slušne aparate

NE SPREGLEJTE TUDI: brezplačna aplikacija za izračun izgube sluha v %

Z aplikacijami za slušne aparate lahko znatno izboljšate slušno in uporabniško izkušnjo s slušnimi aparati.

Aplikacija-za-slusne-aparate-app-Unitron-Philips-Sonic-AUDIO-BM-slusni-aparati

Preko pametnega telefona lahko preprosto upravljate, nadzirate in optimizirate delovanje slušnih aparatov.

Brez dotikanja slušnih aparatov lahko zlahka nastavite glasnost, preoblikujete zvok po svoje, zmanjšate hrup ali povečate osredotočanje na govor, preklapljate med vnaprej pripravljenimi programi za poslušanje, ali celo ustvarite nove.

Dodatno lahko preverite stanje baterije in preberete statistične podatke o uporabi slušnih aparatov v različnih slušnih okoljih. Tudi navodila za uporabo imate na takšen način vedno pri roki, in to kar v video obliki.

Svoje izkušnje z uporabo slušnih aparatov v različnih slušnih okoljih lahko preko aplikacije sproti ocenjujete in jih delite z vašim slušnim akustikom, da vam bo lahko dodatno optimiziral nastavitve vaših slušnih aparatov. Slušni akustik vam lahko preko aplikacije pomaga tudi na daljavo, kjerkoli ste, brez vašega obiska slušnega centra.

V primeru izgube slušnih aparatov jih lahko s pomočjo aplikacije tudi poiščete.

V AUDIO BM smo iz spoštovanja do slovenskega jezika in uporabnikov slušnih aparatov iz naše ponudbe poskrbeli, da vse aplikacije delujejo v slovenskem jeziku. Tako je uporaba še bolj prijetna in enostavna, tudi za tiste, ki ne znajo tujega jezika.

Vse aplikacije so brezplačne. Prenos in namestitev vam ob nakupu slušnih aparatov z veseljem uredi slušni akustik. Če kasneje zamenjate telefon in pri namestitvi ter vzpostavitvi povezave s slušnimi aparati potrebujete pomoč, vam pri tem z veseljem brezplačno pomagamo.

Za več informacij o slušnih aparatih in aplikacijah obiščite vam najbližji AUDIO BM slušni center.

Aplikacija Unitron Remote plus

Kliknite za prenos na vaš pametni telefon:

App-Store-Aplikacija-App-za-slusne-aparate-AUDIO-BM-Slusni-aparati

Aplikacija Philips HearLink

Kliknite za prenos na vaš pametni telefon:

App-Store-Aplikacija-App-za-slusne-aparate-AUDIO-BM-Slusni-aparati

Aplikacija Sonic SoundLink 2

Kliknite za prenos na vaš pametni telefon:

App-Store-Aplikacija-App-za-slusne-aparate-AUDIO-BM-Slusni-aparati

Aplikacija AUDIO BM Fowler

Izguba sluha po Fowler-Sabine je ocena izgube sluha izražena v %. Pri izračunu se upošteva dobljene rezultate pražne tonske avdiometrije po zračni prevodnosti pri frekvencah, ki so najpomembnejše za razumevanje govora: 500Hz, 1000Hz, 2000Hz in 4000Hz. Vedno se upošteva obe ušesi. Formula za izračun ni preprosta in ročno računaje vzame kar nekaj časa, pa še zmotimo se lahko hitro. Aplikacija zelo olajša računanje.

Rezultat izračuna potrebujete pri uveljavljanju pravic do tehničnih pripomočkov (npr.: vibracijske budilke, telefoni za naglušne, FM sistemi, slušne indukcijske zanke,…), ki izhajajo iz zakona Zakona za izenačevanje možnosti invalidov (ZIMI), ter pravice do komunikacijskega dodatka ali osebne asistence.

Brez obiska specialista ORL ima izračun samo informativni značaj.

 

Aplikacijo smo razvili in jo brezplačno omogočamo slušni centri AUDIO BM.

Poslanstvo AUDIO BM slušnih centrov je zagotavljanje kakovostnih in dostopnih rešitev za boljši sluh in boljše življenje. Za slušne aparate so pogodbeni dobavitelj ZZZS (sprejemajo naročilnice iz vseh ORL ambulant) in zagotavljajo vrhunsko izbiro slušnih aparatov, ki jih lahko preizkušate brezplačno. Da je tudi izračun Fowler najlažje dostopen stroki in vsem ostalim, smo v AUDIO BM izdelali aplikacijo, ki je brezplačno na voljo vsem.

Marsikomu bo olajšala delo, ali pa dala vpogled v stanje sluha iz drugega zornega kota. Pogosto sploh nimamo občutka, kolikšno izgubo sluha v % bi imeli, če na primer na eno uho slišimo odlično, na drugo pa smo gluhi. Ali je rezultat 50%? Preverite v aplikaciji.

Kliknite za prenos na vaš pametni telefon:

App-Store-Aplikacija-App-za-slusne-aparate-AUDIO-BM-Slusni-aparati
zzzs-pogodbeni-dobavitelj_slusni_aparati_AUDIO_BM_center_naslov_lokacija_standard_recept_narocilnica-ORL

AUDIO BM smo za slušne aparate pogodbeni dobavitelj Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije (ZZZS).

Sprejemamo naročilnice iz vseh ORL ambulant. Prosta izbira dobavitelja je vaša pravica. Priporočamo, da pred odločitvijo za slušni aparat dobro preverite ponudbo. Če obiščete nas, se bomo osebno in strokovno zavzeli za vaš boljši sluh. Ko se odločate za slušne aparate, naj bodo vodila: kakovost, naraven zvok, možnost izbire večih blagovnih znamk, strokovna ter prijazna pomoč, servis in tudi cena. Postopek pridobitve.

Slusni-aparati-Unitron_Sonic_Philips-AUDIO_BM-centri_Slovenija-servis_oskrba_vzdrzevanje_svetovanje-ZZZS

Zavedamo se pomena sluha v vsakdanjem življenju, zato se vsak dan trudimo za vaše zadovoljstvo. Vaše izkušnje potrjujejo, da smo na pravi poti.

V AUDIO BM svoje delo opravljamo odgovorno, strokovno in s srcem. Zagotavljamo odlične storitve in najnovejše modele slušnih aparatov, za vse potrebe in za vse generacije - tudi v cenovnem standardu (brez doplačil). Vaše zadovoljstvo poplača naš trud. Preberite izjave naših strank ter tudi vi napišite svoje mnenje in ga delite z vsemi. Hvala.

ZASTOPAMO LE PRIZNANE IN PREVERJENE BLAGOVNE ZNAMKE

Blagovne-znamke-Unitron-Philips-Sonic-Varta-Duracell-Rayovac-Alpine-in-druge-AUDIO-BM-slusni-aparati-centri-Slovenija