JESENICE, AUDIO BM slušni center

Kontakt:

 • 059 044 978
 • Odpiralni čas:
  • ponedeljek: 12:00 - 19:00
  • torek: 12:00 - 19:00
  • sreda: 8:00 - 15:00
  • četrtek: 8:00 - 15:00
  • petek: 8:00 – 15:00

Kje nas najdete:

Spodnji Plavž 5
4270 Jesenice

Google navodila za pot do slušnega centra >>

 

Slušni center se nahaja v Mercator centru, ki je v neposredni bližini Splošne Bolnišnice Jesenice. Zagotovljena so številna brezplačna parkirna mesta. Pot do Splošne bolnišnice vam bo z uporabo dvigala vzela samo dobro minutko. Dvigalo se nahaja tik ob parkirišču.

 

Sprejemamo naročilnice za slušne aparate iz katerekoli ORL ambulante.

ORL ambulanta na Jesenicah >>

Google mnenja za slušni center AUDIO BM Jesenice

AUDIO BM - JESENICE
Odlično
5.0
Na podlagi 52 ocen
ocenite nas na
Proces učenja, privajanja in odločitev za tehnično ustrezni slušni aparat ni enostaven proces. Potrebuješ sogovornika z veliko znanja, razumevanja, potrpljenja in empatije. Vse navedeno g. Aleksander ima, in po 4 mesecih sva prišla do tudi cenovno optimalne rešitve.Vse ostalo (strinjam se z vsemi mnenji) je že napisano s strani drugih uporabnikov.Zelo priporočam !!
Odgovor lastnika: Veliko nam pomeni vaše zadovoljstvo in tudi to, da izkušnjo z nami delite. To nam je tudi zaveza, da se bomo za zadovoljstvo trudili tudi v prihodnje, ekipa AUDIO BM
Aleksander je bil izredno strokoven in profesionalen in sem se na podlagi tega odločil za slušni aparat. Zelo sem zadovoljen in priporočam tudi drugim.
Odgovor lastnika: Zahvaljujemo se vam za zaupanje, deljenje vaše izkušnje in za priporočilo. Trudili se bomo še naprej, ekipa AUDIO BM
Aleksander je zelo prijazen in v veliko pomoč pri svetanju .
Odgovor lastnika: Zahvaljujemo se vam za najvišjo oceno in deljenje vaše izkušnje z nami. Trudili se bomo še naprej, Aleks in sodelavci
Pohvale Aleksu za ves trud, prijaznost in potrpežljivost. Pri svojem delu je natančen in strokoven. Ata ponovno sliši petje ptic, da o komunikaciji s svojci sploh ne govorim. Odlično!!! Priporočamo.
Odgovor lastnika: Veseli smo vaših pohval in da vaš ata ponovno sliši ptice lažje komunicira z vami. Če boste kadarkoli potrebovali dodatno pomoč, se bomo potrudili, Aleks in celotna ekipa
To je to kar potrebujemo! Prijazen, potrpežljiv ter strokovno dobro podkovan uslužbenec Aleks je razlog za naše zadovoljstvo. Seveda so tudi pripomočki, ki jih prodajajo kakovostni, ni dvoma. Svetujemo obisk pri njih!!! Hvala.
Odgovor lastnika: Aleks in sodelavci se vam zahvaljujemo za deljenje vaše izkušnje in obljubljamo, da se bomo trudili še naprej.
Lepo urejen in sodoben slušni center v katerem se posvetijo strankam maksimalno. Za Aleksa smo zvedli ravno preko Google-a in z veseljem potrdim, da je izjemno profesionalen, ustrežljiv in prijazen. Le tako naprej! Mama je presrečna, da spet sliši. Priporočamo!
Odgovor lastnika: Google že ve! 🤗 Vaši mami želimo še naprej odličnega poslušanja in kadarkoli nas potrebujete, tu smo, pripravljeni pomagati.
Odgovor lastnika: Hvala za ⭐⭐⭐⭐. Se bomo trudili še za peto. Ekipa AUDIO BM
Naša izkušnja je zelo pozitivna. Omenjeni center smo dvakrat obiskali z oseminosemdesetletno mamo. Gospod Aleksandar je z ogromno mero potrpežljivosti in visoko strokovno usposobljenostjo ter s svojo izjemno prijaznostjo dokazal, da je res vreden našega zaupanja. Veliko nam je pomenilo, da smo bili deležni takšne obravnave.Center Audio BM na Jesenicah bi priporočila vsakemu, ki ob okvari sluha razmišlja o nakupu slušnega aparata.S prijaznimi pozdravi,Maja in Rajko PirnatŠmartno ob Paki
Odgovor lastnika: Zelo veliko nam pomeni, da ste začutili našo predanost pomagati do boljšega sluha in za deljenje vaše izkušnje z nami. Aleksandra lahko tudi jaz le pohvalim, Franci Urankar, direktor
G. Aleksander je Car. Že od otroštva sem naglušna in to mi je hudo krojilo življenje. Pred enim mesecem, pa sem se znašla pred vrati AUDIO BM na Jesenicah. Odlična izkušnja, predvsem zato, ker mi je g. Aleksander vse do potankosti razložil, pokazal in svetoval, kateri slušni aparat je primeren zame. PRIPOROČAM!
Odgovor lastnika: Veliko nam pomeni vaša povratna informacija. Hvala tudi za najvišjo oceno in priporočilo. Aleksander in vsi sodelavci se bomo trudili še naprej.
V Audio BM slušnem centru na Jesenicah smo za hčero opravili test sluha in to brezplačno. Strokovno, kabina, audiometer, skratka prijetna izkušnja. Hitra in kakovostna storitev. Aleks vse lepo prijazno razloži. Priporočam.
js_loader

Letak s kontaktnimi podatki v PDF: 
prva stran / drugi del

PRIKAZ PEŠ POTI (200M) MED SB JESENICE IN AUDIO BM SLUŠNIM CENTROM, ČE SE UPORABI DVIGALO, KI JE TIK OB GLAVNI CESTI

Z vami

Aleksandar Zorić - akustik za slušne aparate

ALEKSANDAR ZORIĆ

akustik za slušne aparate Jesenice

Zavedati se moramo, da je uho eno od primarnih in najpomembnejših človeških čutil. Kot slušni akustik z veliko izkušnjami na področju tonske tehnike in prostorske akustike, imam jasno poslanstvo pomagati ljudem z okvaro sluha. S pravo mero strokovnosti in kakovostnimi pripomočki sem prepričan, da vam v podjetju AUDIO BM nudimo vrhunske storitve in povrnemo stopnjo zaznavanja zvoka ter komunikacije do mere, ki omogoča ponovno prijetno počutje med najbližjimi in ostalo družbo.
Email: a.zoric@audiobm.si
Telefon: 059 044 978

OCENE IN MNENJA

Napišite vašo oceno in mnenje za AUDIO BM slušni center JESENICE, ter tako delite svojo izkušnjo z vsemi. Prosimo, kliknite na spodnjo povezavo. Vpis je zelo enostaven.

 • za osebno svetovanje
 • test sluha z avdiometrom
 • preizkus slušnih aparatov …

AUDIO BM SLUŠNI CENTRI PO VSEJ SLOVENIJI

zzzs-pogodbeni-dobavitelj_slusni_aparati_AUDIO_BM_center_naslov_lokacija_standard_recept_narocilnica-ORL

AUDIO BM smo za slušne aparate pogodbeni dobavitelj Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije (ZZZS).

Sprejemamo naročilnice iz vseh ORL ambulant. Prosta izbira dobavitelja je vaša pravica. Priporočamo, da pred odločitvijo za slušni aparat dobro preverite ponudbo. Če obiščete nas, se bomo osebno in strokovno zavzeli za vaš boljši sluh. Ko se odločate za slušne aparate, naj bodo vodila: kakovost, naraven zvok, možnost izbire večih blagovnih znamk, strokovna ter prijazna pomoč, servis in tudi cena. Postopek pridobitve.

Slusni-aparati-Unitron_Sonic_Philips-AUDIO_BM-centri_Slovenija-servis_oskrba_vzdrzevanje_svetovanje-ZZZS

Zavedamo se pomena sluha v vsakdanjem življenju, zato se vsak dan trudimo za vaše zadovoljstvo. Vaše izkušnje potrjujejo, da smo na pravi poti.

V AUDIO BM svoje delo opravljamo odgovorno, strokovno in s srcem. Zagotavljamo odlične storitve in najnovejše modele slušnih aparatov, za vse potrebe in za vse generacije - tudi v cenovnem standardu (brez doplačil). Vaše zadovoljstvo poplača naš trud. Preberite izjave naših strank ter tudi vi napišite svoje mnenje in ga delite z vsemi. Hvala.

ZASTOPAMO LE PRIZNANE IN PREVERJENE BLAGOVNE ZNAMKE

Blagovne-znamke-Unitron-Philips-Sonic-Varta-Duracell-Rayovac-Alpine-in-druge-AUDIO-BM-slusni-aparati-centri-Slovenija