ŠEMPETER PRI GORICI, AUDIO BM slušni center

Kontakt:

 • 059 044 977
 • Odpiralni čas:
  • ponedeljek: 9:00 - 17:00
  • torek: 8:00 - 15:00
  • sreda: 8:00 - 18:00
  • četrtek: 8:00 - 15:00
  • petek: 7:00 – 14:00

Kje nas najdete:

Trg Ivana Roba 6
5290 Šempeter pri Gorici

Google navodila za pot do slušnega centra >>

 

Slušni center se nahaja v pritličju zelene stavbe, v neposredni bližini cerkve in hotela Lipa (“na placu”). Brezplačno parkiranje je mogoče v neposredni bližini. Peš od Splošne bolnišnice “Dr. Franca Derganca” Nova Gorica je le 2 minuti.

Radio Robin: oglas >>

 

Sprejemamo naročilnice za slušne aparate iz katerekoli ORL ambulante.

ORL ambulanta v Šempetru >>

 

AUDIO BM spletna stran v italijanščini >>

Google mnenja za slušni center AUDIO BM Šempeter pri Gorici

Letak v PDF:
Šempeter pri Gorici: Prva stran  / Druga stran

AUDIO BM - ŠEMPETER PRI GORICI
Odlično
4.9
Na podlagi 91 ocen
ocenite nas na
Zelo dobro znajo svetovati 👍👍
Odgovor lastnika: Zahvaljujemo se vam za ⭐⭐⭐⭐⭐ in pohvale, ekipa AUDIO BM
Znajo svetovati in pomagati pri odločitvi za najbolj primeren aparat. Pohvalila bi tudi profesionalno in prijazno osebje.
Odgovor lastnika: Iskrena hvala za ⭐⭐⭐⭐⭐ in pohvale. Z veseljem se bomo trudili še naprej.
Great & friendly staff 😃
Odgovor lastnika: Thank you for sharing your experience and for ⭐⭐⭐⭐⭐.
Zelo prijazni, ustrežljivi, si vzamejo čas za stranko in obrazložijo stvari. Cela ekipa je super.
Odgovor lastnika: Cela ekipa se vam zahvaljujemo za najvišjo oceno in pohvale. Trudili se bomo še naprej.
Ko sem se odločala, kam naj grem po slušni aparat, me je prepričal prvi vtis, ki sem ga dobila od Andreja ki res zna strokovno svetovati, je prijazen potrpežljiv in ima skrben odnos do strank ;ni mi žal, da sem se odločila za Audio BM. Stroški slušnih aparatov so bistveno nižji od italijanskih ,napravo lahko nekaj mesecev preizkusite in se šele nato odločite za nakup. Priporočam!
Odgovor lastnika: Velika hvala z deljenje vaše izkušnje. Res imamo mnogo nižje cene za slušne aparate, kot so v Italiji (seveda za enake modele). Mnogi nam tudi povedo, da je naša strokovnost večja. Trudili se bomo še naprej. Ekipa AUDIO BM slušnih akustikov
What a great crew! Picked up two pairs of party earplugs that I just love! The guy in the store was totally friendly, nice and helpful. We had a great chat about concerts. Certainly my new place that I recommend to everyone! Thank you, the man with a commendable beard! (I don't know your name) 🙂
Odgovor lastnika: Andrej is the name od bearded colleague 🙂 Thank you for your comments on us and for ⭐⭐⭐⭐⭐
Priporočam obisk poslovalnice v Šempetru pri Gorici, g. Andrej je res zelo prijazen, strokoven, potrpežljiv, zaenkrat same pozitivne izkušnje.
Odgovor lastnika: ❤️ Andrej in ekipa se bomo trudili še naprej.
Vse super,g.Andrej je pa zelo prijazen.Top.👍
Odgovor lastnika: 🙏 hvala za pohvale. Andrej in ekipa se bomo trudili še naprej.
Very helpful, kind and professional service. I had the feeling, that I am taken care of very individually. I totally recommend.I advice everyone to take into account that during testing phase you are presented most of the time with price per one hearing aid and you probably need two, so you will pay the double.
Odgovor lastnika: Thank you for ⭐⭐⭐⭐⭐, kind comment and for a recommendation.
Vse pohvale g. Andreju za zelo strokovno svetovovanje glede izbire primernega slušnega aparata, razumljivo in preprosto razlago, hitro in natančno ureditev funkcij aparata, posluh za prilagoditev delovanja aparata, prijazen, pošten in skrben odnos do strank. Glede na dolgoletne izkušnje z uporabo slušnega aparata (do sedaj pri drugih ponudnikih) smo bili v tem Audio centru zelo pozitivno presenečeni, predvsem zaradi izrednega poznavanja področja dela ter iskrenega truda za največje zadovoljstvo strank.
Odgovor lastnika: S hvaležnostjo prebiram vaš zapis. Prav tako sem hvaležen sodelavcu Andreju in celotni ekipi za odgovorno delo. Trudili se bomo še naprej, Franci Urankar, direktor
js_loader

Z vami

Andrej-Sprinzar-Nemec-slusni-akustik-AUDIO-BM-slusni-aparati-Svetovanje-Center-Sempeter-pri-Gorici-Slovenija

ANDREJ ŠPRINZAR NEMEC

akustik za slušne aparate Šempeter pri Gorici

Moje poslanstvo je pomagati ljudem, da zopet slišijo, se sporazumevajo in uživajo bolj kakovostno življenje. Pustite si slišati in čutiti čudovite zvoke narave, glasbe in se predajati radostim življenja v zvoku. V slušnem centru AUDIO BM vam bom svetoval, pomagal in stal ob strani, saj razumem vaše težave.
Email: a.sprinzar@audiobm.si
Telefon: 059 044 977
Olivera_B_Princic-Podpora-slusnim-akustikom-audio-bm-slusni-aparati-svetovanje-pomoc-servis-telefon

OLIVERA BOLTAR PRINČIČ

podpora slušnim akustikom

Dandanes nam je večini vse samoumevno. To, da vidimo, zajemamo vse barve zunanjega sveta. Ko pa ne slišimo, občutimo praznino, tišino... Ne prestavljam si, da ne bi slišala svojih bližnjih in okolice; naravo, ki se pritožuje ali smeji; glasbo, ki je hrana moje duše. V podjetju AUDIO BM sem zaposlena z željo, da pripomorem k temu, da posameznikom omogočim korak k rešitvi težav s sluhom. To je pot, ki poveže tišino z nasmehom. V Šempetru pri Gorici vas sprejmem z odprtimi rokami. Hvaležna sem za priložnost, da izrazim del sebe in pomagam.
Email: o.princic@audiobm.si
Telefon: 059 044 977

OCENE IN MNENJA

Napišite vašo oceno in mnenje za AUDIO BM slušni center ŠEMPETER PRI GORICI, ter tako delite svojo izkušnjo z vsemi. Prosimo, kliknite na spodnjo povezavo. Vpis je zelo enostaven.

 • za osebno svetovanje
 • test sluha z avdiometrom
 • preizkus slušnih aparatov …

AUDIO BM SLUŠNI CENTRI PO VSEJ SLOVENIJI

zzzs-pogodbeni-dobavitelj_slusni_aparati_AUDIO_BM_center_naslov_lokacija_standard_recept_narocilnica-ORL

AUDIO BM smo za slušne aparate pogodbeni dobavitelj Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije (ZZZS).

Sprejemamo naročilnice iz vseh ORL ambulant. Prosta izbira dobavitelja je vaša pravica. Priporočamo, da pred odločitvijo za slušni aparat dobro preverite ponudbo. Če obiščete nas, se bomo osebno in strokovno zavzeli za vaš boljši sluh. Ko se odločate za slušne aparate, naj bodo vodila: kakovost, naraven zvok, možnost izbire večih blagovnih znamk, strokovna ter prijazna pomoč, servis in tudi cena. Postopek pridobitve.

Slusni-aparati-Unitron_Sonic_Philips-AUDIO_BM-centri_Slovenija-servis_oskrba_vzdrzevanje_svetovanje-ZZZS

Zavedamo se pomena sluha v vsakdanjem življenju, zato se vsak dan trudimo za vaše zadovoljstvo. Vaše izkušnje potrjujejo, da smo na pravi poti.

V AUDIO BM svoje delo opravljamo odgovorno, strokovno in s srcem. Zagotavljamo odlične storitve in najnovejše modele slušnih aparatov, za vse potrebe in za vse generacije - tudi v cenovnem standardu (brez doplačil). Vaše zadovoljstvo poplača naš trud. Preberite izjave naših strank ter tudi vi napišite svoje mnenje in ga delite z vsemi. Hvala.

ZASTOPAMO LE PRIZNANE IN PREVERJENE BLAGOVNE ZNAMKE

Blagovne-znamke-Unitron-Philips-Sonic-Varta-Duracell-Rayovac-Alpine-in-druge-AUDIO-BM-slusni-aparati-centri-Slovenija