Vrhunski lasten servis.

Hitro, kakovostno, originalno, garancija na popravilo.

Za čas popravila vam brezplačno nudimo nadomestni slušni aparat, ki je vsaj tako kakovosten, kot vaš!

Večino okvar lahko odpravimo takoj. Če to vendarle ni mogoče, vam za čas popravila brezplačno izposodimo najkakovostnejši nadomestni slušni aparat. Iz naše baze prenesemo vse nastavitve slušnega aparata v nadomestni slušni aparat. Nikoli več ne boste ničesar preslišali.

Odprt slušni aparat

Garancija za novi slušni aparat

Za nove slušne aparate nudimo dve leti garancije. Tudi po izteku garancije bomo poskrbeli za vzdrževanje slušnega aparata v celotni življenjski dobi slušnega aparata – v skladu s Pravili ZZZS. Po potrebi vam bomo vedno brezplačno ponovno nastavili slušne aparate (na primer ob spremembi sluha).

Garancija na popravilo

Tudi v primeru hujše okvare ne skrbite! Servisni poseg in zamenjava rezervnih delov v našem slušnem centru je cenovno zelo dostopen (garancijsko popravilo je seveda brezplačno). Ker uporabimo izključno kakovostne, originalne in nove rezervne dele, na popravilo nudimo eno leto garancije*, če bi se ista napaka ponovila.

Vaša dolžnost

Vaša dolžnost je, da za slušni aparat skrbite v skladu z navodili proizvajalca, slušnega akustika, Pravili ZZZS, ter da se enkrat letno opravi brezplačni letni kontrolni pregled v AUDIO BM slušnem centru. Takšen pregled se vsako leto zabeleži tudi na garancijskem listu, ki ste ga prejeli ob prevzemu slušnega aparata. Garancijski list, prosimo, imejte ob letnem kontrolnem pregledu s seboj.

Garancijski list

Brezplačni pregled slušnih aparatov

AUDIO BM brezplačni pregled slušnih aparatov vam je na voljo v celotnem odpiralnem času posameznega slušnega centra.

Slušni akustik bo BREZPLAČNO pregledal vaš slušni aparat, preveril njegovo delovanje, ter vam svetoval.

 

Vključene brezplačne storitve:

  • pregled sluhovodov (morebitna prisotnost cerumna – ušesnega masla)
  • pregled slušnih aparatov
  • čiščenje slušnih aparatov
  • ultrazvočno čiščenje ušesnih vložkov
  • individualno svetovanje

Kratki nasveti

Skrb za slušni aparat

Kadar slušnega aparata ne uporabljate, odprite baterijski predalček.

Vedno odstranite slušne aparate pred uporabo izdelkov za nego las. Slušni aparati se lahko zamašijo in prenehajo pravilno delovati.

Ne nosite slušnih aparatov v kopalni kadi ali pod prho oziroma ne dajajte jih v vodo.

Če se slušni aparati zmočijo, jih ne sušite v pečici ali mikrovalovni pečici. Ne premikajte gumbov. Takoj odprite predalček za baterijo in pustite slušne aparate na zraku, da se sušijo 24 ur.

Zavarujte slušne aparate pred preveliko toploto (sušilnik za lase, predal pod armaturno ploščo ali armaturna plošča).

Pazite, da ne zvijate ali stiskate žice, ko slušni aparat spravljate v etui.

Z redno uporabo naprave, kot je PerfectDry Lux ®, lahko preprečite korozijo slušnih aparatov in podaljšate njihovo življenjsko dobo.

Ne mečite slušnih aparatov oziroma ne trkajte z njimi po trdih površinah.

 

Čiščenje slušnih aparatov

Slušni aparat vsak dan ob koncu dneva očistite z mehko krpo in ga odložite v njegov etui z odprtim predalčkom za baterijo, da omogočite, da vlaga izhlapi.

Priporočamo uporabo izdelkov za nego in vzdrževanje čistoče slušnih aparatov.

Več nasvetov preberite na posebni strani “Nasveti“.

 

Težave z ušesno olivo

Zaradi anatomskih sprememb lahko pride do težav z ušesno olivo. Morda ni več prave stabilnosti, ali pa slušni aparat piska. Priporočamo, da obiščete slušni center AUDIO BM in skupaj s slušnim akustikom boste ugotovili razlog za težave. Po potrebi bo napravil nov odtis ušesa in po sodobnih postopkih izdelal nov ušesni vložek.

Dodatne informacije:

Garancija na popravilo

Garancija na popravilo velja v primeru, da za morebitno ponovno enako okvaro ni kriv uporabnik s svojim ravnanjem ali s stanjem v ušesu, ki vodi do ponovne okvare.

 

Ultrazvočno čiščenje

Uporabljamo ultrazvočne čistilce, ki za čiščenje uporabljajo ultrazvok s frekvenco 35kHz in ustrezno čistilno raztopino.

 

Kako poteka proces ultrazvočnega čiščenja

Ultrazvočno čiščenje uporablja kavitacijo – majhne mehurčke, ki jih povzroča visoka frekvenca (zvok), ki je usmerjena v tekočino. Ko mehurčki udarjajo ob predmet ustvarjajo velike pritiske na nesnago, ki se je nabrala na podlagah. Takšen način čiščenja je zelo učinkovit tudi v razpokah in vdolbinah, ki jih z mehanskim čiščenjem ne bi mogli doseči. Namen ultrazvočnega čistilca je, da temeljito odstrani vse sledi kontaminacije na trdnih podlagah. Kontaminacija lahko vključuje prah, umazanijo, cerumen, pigmente, glive, bakterije in tako naprej. Ultrazvočno čiščenje se lahko uporablja za čiščenje širokega spektra predmetov različnih oblik, velikosti in materialov, ki jih za čiščenje ni potrebno razstavljati.

Ušesni vložek za zaušesni slušni aparat je na primer idealen primer za čiščenje v ultrazvočnem čistilcu. Za naše stranke brezplačno.

 

Pregled sluhovodov

Preverimo stanje v vaših sluhovodih. Morda se je v njih nabral cerumen, ki preprečuje normalen prehod zvoka in povzroča težave slušnim aparatom. Enak pregled opravimo tudi vedno, preden se izbira slušni aparat oz. preden se izdela odtis ušesa (sluhovoda).

 

Ušesno maslo (cerumen)

Cerumen čisti, vlaži in maže kožo zunanjega sluhovoda, ter preprečuje vdor vodotopnih škodljivih snovi in mikrobov v kožo. Normalno izločanje cerumna omogoča pravilno delovanje (zunanjega) ušesa.

Včasih so zaradi cerumna lahko težave …

Priporočamo:

Odinell sprej za uho

Sprej za uho

Preberite več informacij o sluhu in slušnih aparatih.

zzzs-pogodbeni-dobavitelj_slusni_aparati_AUDIO_BM_center_naslov_lokacija_standard_recept_narocilnica-ORL

AUDIO BM smo za slušne aparate pogodbeni dobavitelj Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije (ZZZS).

Sprejemamo naročilnice iz vseh ORL ambulant. Prosta izbira dobavitelja je vaša pravica. Priporočamo, da pred odločitvijo za slušni aparat dobro preverite ponudbo. Če obiščete nas, se bomo osebno in strokovno zavzeli za vaš boljši sluh. Ko se odločate za slušne aparate, naj bodo vodila: kakovost, naraven zvok, možnost izbire večih blagovnih znamk, strokovna ter prijazna pomoč, servis in tudi cena. Postopek pridobitve.

Slusni-aparati-Unitron_Sonic_Philips-AUDIO_BM-centri_Slovenija-servis_oskrba_vzdrzevanje_svetovanje-ZZZS

Zavedamo se pomena sluha v vsakdanjem življenju, zato se vsak dan trudimo za vaše zadovoljstvo. Vaše izkušnje potrjujejo, da smo na pravi poti.

V AUDIO BM svoje delo opravljamo odgovorno, strokovno in s srcem. Zagotavljamo odlične storitve in najnovejše modele slušnih aparatov, za vse potrebe in za vse generacije - tudi v cenovnem standardu (brez doplačil). Vaše zadovoljstvo poplača naš trud. Preberite izjave naših strank ter tudi vi napišite svoje mnenje in ga delite z vsemi. Hvala.

ZASTOPAMO LE PRIZNANE IN PREVERJENE BLAGOVNE ZNAMKE

Blagovne-znamke-Unitron-Philips-Sonic-Varta-Duracell-Rayovac-Alpine-in-druge-AUDIO-BM-slusni-aparati-centri-Slovenija