Izdelki za nego in vzdrževanje, da bodo vaši slušni aparati še dolgo v odlični formi.

V AUDIO BM nam je mar za vaše odlično poslušanje, zato vam poleg kakovostnih in dostopnih slušnih aparatov nudimo številne izdelke s katerimi bo nega in vzdrževanje slušnih aparatov preprosto opravilo.

S primernim čiščenjem in vzdrževanjem boste zagotovili kakovostno delovanje in podaljšali življenjsko dobo vaših slušnih aparatov.

Za praktičen prikaz čiščenja in vzdrževanja slušnih aparatov smo vam vedno radi na voljo vaši slušni akustiki v AUDIO BM. Če želite opraviti ugoden nakup spodaj prikazanih izdelkov in baterij za slušne aparate ter naročeno blago prejeti kar na dom, lahko naročilo oddate tudi v AUDIO BM SPLETNI TRGOVINI.

BROŠURA v PDF: KAKO NEGUJEMO IN VZDRŽUJEMO SLUŠNE APARATE? prvi del  / drugi del

Mg Développement iz Francije – izdelki za vzdrževanje in higieno slušnih aparatov.

V AUDIO BM nudimo original izdelke za nego in vzdrževanje higiene slušnih aparatov.

mg developpement
vzdrževanje higiene slušnih aparatov

Slušni akustik vam bo z veseljem svetoval, kateri izdelki so primerni za vašo izvedbo slušnega aparata in kako se uporabljajo. Za zanesljivo optimalno delovanje upoštevajte tudi napotke, ki so navedeni v Navodilih za uporabo in kot vam je svetoval vaš slušni akustik.

 

 

ČIŠČENJE

Mg Développement izdelki za čiščenje sodijo med medicinske pripomočke, posebej razvitih za vzdrževanje in higieno slušnih aparatov. Ustrezajo evropski direktivi 93/42/CE o medicinskih pripomočkih.

Laboratoriji Mg Développement sodelujejo s strokovnjaki za sluh in zagotavljajo edinstvene izdelke za higieno in čiščenje vaših slušnih aparatov. Z raziskavami v posebne formule in uporabo najnovejših tehnologij so izdelki v skladu za okoljskimi in zdravstvenimi standardi. Testirani so na vsaki stopnji njihove izdelave.

V AUDIO BM vam nudimo vse, kar potrebujete za nego in vzdrževanje higiene vaših slušnih aparatov.

ROBČKI ZA ČIŠČENJE

Robčki za čiščenje

AUDIO BM čistilni robčki so posebej izdelani za vzdrževanje vseh vrst slušnih aparatov. Posamezno pakiranje je idealno tudi za potovanja. Robčki vsebujejo površinsko aktivno sredstvo, ki je zelo učinkovito proti ušesnemu maslu.

 

 

KOMPLET ZA ČIŠČENJE OLIV

Komplet za čiščenje oliv

Ušesno olivo položite v posodo v kateri je voda in ena čistilna tableta. Ušesno maslo se raztopi po približno 30 minutah namakanja. Sperite ušesno olivo in jo posušite z uporabo posebne AUDIO BM puhalke za zrak.

Priporočamo, da ušesno olivo v celoti očistite vsaj dvakrat na mesec.

 

 

ČISTILNI SPREJ S ŠČETKO ZA ČIŠČENJE

Čistilni sprej

Le en pritisk je dovolj, da AUDIO BM čistilno sredstvo nanesete na čopič; nežno podrgnite, nato previdno očistite površino. Po čiščenju obrišite z mehko in suho krpico.

 

 

SUŠENJE

Puhalka

Puhalka

AUDIO BM puhalka zagotovi popolno prehodnost zaušesne olive.

 

 

Komplet za pasivno sušenje

Komplet za pasivno sušenje

Slušni aparati so dnevno izpostavljeni potenju, vlagi, itd. Elektronske komponente lahko hitro oksidirajo. Za omejitev teh težav priporočamo uporabo AUDIO BM sušilnih kapsul.

Vsak večer, ko odstranite slušne aparate jih enostavno postavite v posodo za sušenje. Kapsula naj deluje preko noči. Naslednji dan bo vaš slušni aparat popolnoma suh.

 

PerfectDry LUX® – AKTIVNO SUŠENJE IN DEZINFEKCIJA

 

PerfectDry Lux ® je elektronska naprava za aktivno sušenje, dezinfekcijo in shranjevanje vseh vrst slušnih aparatov.

Ko želite za svoje slušne aparate poskrbeti na najboljši način – izberite PerfectDry Lux ®.

Vklop s pritiskom na gumb. Povsem tiho in zelo varčno delovanje. Po končanem ciklu sušenja se naprava samodejno izključi. Kompletu je priložen napajalnik in USB kabel. Napajanje je mogoče preko vtičnice 220V ali preko vtičnice USB na kateremkoli računalniku. Priložena so tudi slovenska navodila. Uporaba je zelo enostavna!

 

Funkcije:
• gretje
• ventilacija
• dezinfekcija

 

Naložba v PerfectDry Lux ® se vam povrne v:
• zanesljivejšim delovanjem slušnih aparatov, saj je največji problem za brezhibno delovanje slušnih aparatov lahko vlaga,
• daljšem delovanju slušnih aparatov, saj v suhem slušnem aparatu elektronika ne oksidira,
• čistejšem slušnem aparatu in ušesnem vložku, zaradi dezinfekcije z UV-C svetlobo.

 

 

SKRB ZA UHO

Odinell – sprej za uho

Odinell - sprej za uho

Odinell lahko uporabljate preventivno, proti nalaganju ušesnega masla ter kot pomoč pri naravnemu procesu čiščenja sluhovoda. Priporočljivo za uporabnike slušnih aparatov. To je enostaven in učinkovit postopek higiene, s katero se zmanjšuje potreba po čiščenju z izpiranjem.

Odinell sprej za ušesa ima enostaven nastavek za doziranje, ki omogoča natančno usmerjeno aplikacijo. Pršilo onemogoča nastanek prevelikega pritiska in preprečuje poškodbe bobniča.

Po aplikaciji ne steče iz sluhovoda in se lahko aplicira v stoječem, sedečem ali ležečem položaju. Po uporabi ni potrebno izpiranje.

Primeren je tudi za osebe z ozkimi sluhovodi ali so nagnjene k nastanku suhe oblike ušesnega masla. Priporočljiv je za posameznike, ki uporabljajo slušne aparate ali slušalke (npr. za mobilne telefone in druge elektronske naprave) ter posameznike, ki se ukvarjajo z vodnimi športi (plavanje, potapljanje). Odinell je odlična pomoč tudi vsem tistim, ki imajo v poletnih mesecih težave z ušesi zaradi stika z vodo.

KOMPLET V TORBICI

Starter set za nego in vzdrževanje SA

Torbica za vzdrževanje in nego slušnega aparata

Elegantna kozmetična torbica v kateri je osnovno, kar potrebujete za vzdrževanje in nego slušnega aparata. Vsebino kasneje dopolnjujete po potrebi.

 

 

Več informacij:

Navodila za uporabo izdelkov za nego in vzdrževanje v pdf obliki najdete na strani “Svetovanje” pod rubriko “Brošure“.

 

 

Vabljeni v AUDIO BM slušne centre, kjer vam navedene izdelke praktično predstavimo in svetujemo glede njihove uporabe.

 

Preprosto naročilo, ugodne cene, brez dodatnih stroškov.
Dostavi pošta Slovenije v 1 – 5 delovnih dneh.

STROKOVNO SVETOVANJE

Želite strokovno svetovanje o vzdrževanju slušnih aparatov?
zzzs-pogodbeni-dobavitelj_slusni_aparati_AUDIO_BM_center_naslov_lokacija_standard_recept_narocilnica-ORL

AUDIO BM smo za slušne aparate pogodbeni dobavitelj Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije (ZZZS).

Sprejemamo naročilnice iz vseh ORL ambulant. Prosta izbira dobavitelja je vaša pravica. Priporočamo, da pred odločitvijo za slušni aparat dobro preverite ponudbo. Če obiščete nas, se bomo osebno in strokovno zavzeli za vaš boljši sluh. Ko se odločate za slušne aparate, naj bodo vodila: kakovost, naraven zvok, možnost izbire večih blagovnih znamk, strokovna ter prijazna pomoč, servis in tudi cena. Postopek pridobitve.

Slusni-aparati-Unitron_Sonic_Philips-AUDIO_BM-centri_Slovenija-servis_oskrba_vzdrzevanje_svetovanje-ZZZS

Zavedamo se pomena sluha v vsakdanjem življenju, zato se vsak dan trudimo za vaše zadovoljstvo. Vaše izkušnje potrjujejo, da smo na pravi poti.

V AUDIO BM svoje delo opravljamo odgovorno, strokovno in s srcem. Zagotavljamo odlične storitve in najnovejše modele slušnih aparatov, za vse potrebe in za vse generacije - tudi v cenovnem standardu (brez doplačil). Vaše zadovoljstvo poplača naš trud. Preberite izjave naših strank ter tudi vi napišite svoje mnenje in ga delite z vsemi. Hvala.

ZASTOPAMO LE PRIZNANE IN PREVERJENE BLAGOVNE ZNAMKE

Blagovne-znamke-Unitron-Philips-Sonic-Varta-Duracell-Rayovac-Alpine-in-druge-AUDIO-BM-slusni-aparati-centri-Slovenija