CELJE, AUDIO BM slušni center

Kontakt:

 • 059 044 053
 • Odpiralni čas:
  • ponedeljek: 8:00 - 15:00
  • torek: 10:00 - 18:00
  • sreda: 8:00 - 15:00
  • četrtek: 8:00 - 15:00
  • petek: 7:00 – 14:00

Kje nas najdete:

Ljubljanska cesta 14
3000 Celje

Google navodila za pot do slušnega centra >>

 

Smo  v neposredni bližini Splošne bolnišnice Celje v stavbi imenovani GLAZIJA. Nahajamo se na vogalu, nasproti novogradnje v zeleni barvi. Če povemo še bolj natančno, nahajamo se med parkirno hišo Glazija in med stavbo Policije. V stavbi deluje tudi Zavod Republike Slovenije za zaposlovanje.

Za dostop z invalidskimi vozički je omogočen dostop brez stopnic.

 

Parkiranje je možno na modri coni ali v bližnji Parkirni hiši Glazija. Večje urejeno parkirišče je tudi za stavbo Maksimilijan, ki je le streljaj stran.

 

Sprejemamo naročilnice za slušne aparate iz katerekoli ORL ambulante.

ORL ambulante v Celju >

 

Do 10. 7. 2019 smo bili v pritličju stavbe Maksimilijan na Ljubljanski cesti 5b, sedaj pa smo na Ljubljanski cesti 14.

Google mnenja za slušni center AUDIO BM Celje

ROBERT RAKUŠA
ROBERT RAKUŠA
1694768946
Profesionalnost in prilagodljivost...
Po tem ko sem bil nezadovoljen pri konkurenci sem se odločil , da poizkusim pri AUDIO MB CELJE. Bil sem zelo presenečen nad prijaznostjo, strokovnostjo in zavzetostjo pri sodelovanju z mano. Gospod Koren lahko svetuje in pomaga samo, če dobi jasne povratne informacije od nas, uporabnikov. Po preizkusu različnih slušnih aparatov sem se odločil za enega, ki mi zaenkrat najbolj odgovarja. Na dolgi rok pa mislim, da bova tega lahko še nadgradila. Z g. Korenom in slušnimi aparati AUDIO MB sem zelo zadovoljen in jih priporočam vsem ki imajo tovrstne probleme.
drago kumer
drago kumer
1692698022
ZELO ZADOVOLJEN SEM Z FIRMO AVDIO BM IN TUDI Z AKUSTIKOM MATEJEM Z KATERIM SAM SODELOVAL ZELO KOREKTNI IN VLUDNO PRIJAZNI TER TOČNO PO DOGOVORU IZDELANI APARATI, KI SO MI OLAJŠALI KOMUNICIRANJE Z DRUŽINO IN OSTALIM SVETOM. PRIPOROČAM VSEM Z PROBLEMOM SLUHA, DA SE OBRNEJO NA AVDIO BM !
Marko Savinek
Marko Savinek
1691579730
Letos sem po sedmih letih zamenjal slušni aparat z novim - Unitron. Tako kot vsa leta dosedaj mi je svetoval akustik Matej Koren - vedno prijazen, strokoven, empatičen in ustrežljiv. Prav on ima zasluge, da sem se pred sedmimi leti odločil za Audio BM. Poslovanje Slušnega centra Celje je vzoren primer dobre prakse. Kar tako naprej.
Greta škrobar
Greta škrobar
1690295244
Izpolnili so vsa moja pricakovanja
AUDIO BM priporočam vsem, ki imajo težave s sluhom in potrebujejo slušni aparat. Zelo lepo je predstavljeno vse , kar je v zvezi s sluhom in slušnim aparatom.
Nada Kurent
Nada Kurent
1688968414
Moja izkušnja v centru Audiobm je, da je osebje želo profesionalno, prijazno in razumevajoce.Posebej pohvalim gospoda Grega, ki je upošteval moje želje in mi pravilno svetoval.Nada
Ana
Ana
1688059248
Moja izkušnja z Audio BM slušnim centrom je odlična. Predvsem bi rada pohvalila strokovnost in dobro razlago glede uporabe aparata, zelo hitro odzivnost in prijaznost g. Korena. Sama sem se za slušni center Audio BM Celje odločila na podlagi pozitivnih izkušenj drugih uporabnikov in veseli me, da lahko odlično mnenje in izkušnjo podam tudi sama.
Zelo zadovoljna z akustikom Koren Matejom
Inna Litvinenko
Inna Litvinenko
1684834316
Pozdravljeni!Zelim zahvalit gospodu Direktoru za velik popust pri nakupu slusnih aparatov za mojo mamico!Tudi zahvaljujeva g.Mateju za odlicno opravljeno delo pri svetovanju in nakupu!Vase delo je zelo pomembno!Priporocam!
js_loader

Letak v PDF: Prva stran / Druga stran

Z vami

slusni-akustik-akustik-matej-k-audio-bm-center-celje

MATEJ KOREN

akustik za slušne aparate Celje

Slišati glas drage osebe, poslušati šumenje morja, petje ptic, slišati smeh vnukov, poslušati najljubšo glasbo, spremljati novice na TV-ju ali radiu je nekaj, kar se mnogim zdi samoumevno. Zdrav sluh nam omogoča doživljanje sveta okoli nas v polni meri in je tako en izmed naših najpomembnejših čutov. V AUDIO BM vam bom s kakovostnimi storitvami, vrhunsko ponudbo slušnih aparatov in pripomočkov ter z zavedanjem za vaše potrebe svetoval in pomagal, da boste spet zaslišali vaš najljubši zvok.
Email: m.koren@audiobm.si
Telefon: 059 044 053

GREGA ŠKET

akustik za slušne aparate Celje

Zvok kot valovanje se praktično nahaja vse okoli nas, zato je zelo pomembno, kako dobro skrbimo za svoj sluh, saj to na neposreden način vpliva tudi na naše zdravje in kvaliteto življenja. Sem Grega Šket, diplomirani multimedijski producent. Moja stroka je audio področje, v prostem času pa se zelo rad ukvarjam z glasbo. Zelo sem ponosen, da sem postal del ekipe AUDIO BM, saj vam bom lahko tako z vrhunsko opremo in kakovostnimi storitvami omogočil kar se da lažjo pot do kvalitetnejšega in boljšega sluha. Obiščite me v celjski poslovalnici, kjer se vam bom maksimalno posvetil in skušal čim bolje svetovati, da boste lahko zopet lažje slišali.
Email: g.sket@audiobm.si
Telefon: 059 044 053

OCENE IN MNENJA

Napišite vašo oceno in mnenje za AUDIO BM slušni center CELJE, ter tako delite svojo izkušnjo z vsemi. Prosimo, kliknite na spodnjo povezavo. Vpis je zelo enostaven.

 • za osebno svetovanje
 • test sluha z avdiometrom
 • preizkus slušnih aparatov …

AUDIO BM SLUŠNI CENTRI PO VSEJ SLOVENIJI

zzzs-pogodbeni-dobavitelj_slusni_aparati_AUDIO_BM_center_naslov_lokacija_standard_recept_narocilnica-ORL

AUDIO BM smo za slušne aparate pogodbeni dobavitelj Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije (ZZZS).

Sprejemamo naročilnice iz vseh ORL ambulant. Prosta izbira dobavitelja je vaša pravica. Priporočamo, da pred odločitvijo za slušni aparat dobro preverite ponudbo. Če obiščete nas, se bomo osebno in strokovno zavzeli za vaš boljši sluh. Ko se odločate za slušne aparate, naj bodo vodila: kakovost, naraven zvok, možnost izbire večih blagovnih znamk, strokovna ter prijazna pomoč, servis in tudi cena. Postopek pridobitve.

Slusni-aparati-Unitron_Sonic_Philips-AUDIO_BM-centri_Slovenija-servis_oskrba_vzdrzevanje_svetovanje-ZZZS

Zavedamo se pomena sluha v vsakdanjem življenju, zato se vsak dan trudimo za vaše zadovoljstvo. Vaše izkušnje potrjujejo, da smo na pravi poti.

V AUDIO BM svoje delo opravljamo odgovorno, strokovno in s srcem. Zagotavljamo odlične storitve in najnovejše modele slušnih aparatov, za vse potrebe in za vse generacije - tudi v cenovnem standardu (brez doplačil). Vaše zadovoljstvo poplača naš trud. Preberite izjave naših strank ter tudi vi napišite svoje mnenje in ga delite z vsemi. Hvala.

ZASTOPAMO LE PRIZNANE IN PREVERJENE BLAGOVNE ZNAMKE

Blagovne-znamke-Unitron-Philips-Sonic-Varta-Duracell-Rayovac-Alpine-in-druge-AUDIO-BM-slusni-aparati-centri-Slovenija