CELJE, AUDIO BM slušni center

Kontakt:

 • 059 044 053
 • Odpiralni čas:
  • ponedeljek: 8:00 - 15:00
  • torek: 10:00 - 18:00
  • sreda: 8:00 - 15:00
  • četrtek: 8:00 - 15:00
  • petek: 7:00 – 14:00

Kje nas najdete:

Ljubljanska cesta 14
3000 Celje

Google navodila za pot do slušnega centra >>

 

Smo  v neposredni bližini Splošne bolnišnice Celje v stavbi imenovani GLAZIJA. Nahajamo se na vogalu, nasproti novogradnje v zeleni barvi. Če povemo še bolj natančno, nahajamo se med parkirno hišo Glazija in med stavbo Policije. V stavbi deluje tudi Zavod Republike Slovenije za zaposlovanje.

Za dostop z invalidskimi vozički je omogočen dostop brez stopnic.

 

Parkiranje je možno na modri coni ali v bližnji Parkirni hiši Glazija. Večje urejeno parkirišče je tudi za stavbo Maksimilijan, ki je le streljaj stran.

 

Sprejemamo naročilnice za slušne aparate iz katerekoli ORL ambulante.

ORL ambulante v Celju >

 

Do 10. 7. 2019 smo bili v pritličju stavbe Maksimilijan na Ljubljanski cesti 5b, sedaj pa smo na Ljubljanski cesti 14.

Google mnenja za slušni center AUDIO BM Celje

Alenka Naglič
Alenka Naglič
15:11 21 Oct 22
Ker ima oče dolgoletne težave s sluhom, ga je specialist ORL iz SB Celje že pred leti napotil v AUDIO BM SLUŠNI CENTER Celje. Med potekom izbiranja in testiranja ustreznih aparatov smo bili presenečeni nad strokovnostjo, vztrajnostjo in prijaznostjo g. Mateja in dobljenimi končnimi rezultati na osnovi izbranih aparatov.Pred nekaj tedni je oče stare slušne aparate zamenjal z novimi, sodobnejšimi. Postopek smo ponovili, izkušnje ostajajo še vedno enako pozitivne - ODLIČNE. Po daljšem testiranju... smo se na predlog g. Mateja odločili za novejše aparate druge znamke, ki se med drugim napajajo v električnem polnilniku in zato ne potrebujejo baterij. Tudi električni strojček za sušenje aparatov se je izkazal za odlično odločitev. Skratka, zelo smo zadovoljni s storitvami AUDIO BM slušnega centra v Celju, prijaznostjo g. Mateja in različnimi možnostmi izbora aparatov, ki vodijo k želenemu cilju - uporabniku zagotoviti čim boljši sluh.Tudi sama občasno na povabilo g. Mateja opravim testiranje sluha, za kar sem mu hvaležna, saj mi dobljeni rezultati trenutno predstavljajo neobremenjenost s sluhom, v slabšem primeru pa pozoveju k pravočasnemu reševanju težav.Slušnemu centru v Celju čestitam za dobro prakso, vsem potencialnim uporabnikom storitev in izdelkov AUDIO BM slušnega centra Celje pa sporočam, da je obisk pri njih zagotovo prava izbira. PRIPOROČAM.preberite več
Igor Kastelic
Igor Kastelic
20:15 29 Sep 22
V Audio BM center Celje sem se odpravil, da bi rešil težavo s slabšim razumevanjem govora in tinitusom. Veliko informacij sem dobil na njihovi pregledni in dobrih informacij polni spletni strani. Še več informacij sem dobil pri g. Mateju, s prijaznim in strokovnim svetovanjem. Tako sem se dogovoril za testiranje aparatov, ki pa so zaradi Splošne bolnišnice Celje in njihovega odlaganja kontrole, trajali kar 8 mesecev. Pri tem mi nikoli ni nihče omenil, naj predčasno vrnem aparate, da sem... presegel časovni limit, ipd. Nikoli. Vedno sem bil sprejet z razumevanjem in prijaznostjo. Kadar je g. Matej zadržan ali odsoten, me sprejme g. Grega. Vedno se mi posvetita, kot da sem edini na svetu, iščeta možne rešitve, vedno prijazno, strokovno, z razumevanjem. Velika Hvala Obema!Zelo sem hvaležen za vso pomoč pri izbiri SA, nastavitvah, testiranju in svetovanju. Zelo sem zadovoljen in toplo priporočam.preberite več
Tomaž Krt
Tomaž Krt
08:11 24 Sep 22
Ko sem iskal primeren slušni aparat za mojo staro mamo, mi je Mateja priporočil kolega glasbenik. Takoj po prvem telefonskem pogovoru z njim mi je bilo jasno, da bo to prava izbira. Na pregledu se je strokovno posvetil moji stari mami, stestirali smo vse možne zvočne situacije, svetoval primeren aparat in dodatke, meni in mami razložil nastavitve, upošteval tudi moje in mamine želje, skratka... Matej je strokoven in dostopen, človeški. Tak strokovnjak in človek, za katerega si želiš, da te... pregleda in svetuje. Hvala lepa, Matej. Upam, da bo moj sluh ostal tak kot je, v nasprotnem primeru, pa se zagotovo vidiva!preberite več
Maja Urleb
Maja Urleb
07:54 25 Aug 22
Priporočam. Uporabnica, mama, zelo zadovoljna z razlago in navodili ter samim slušnim aparatom. Odnos 10+.
Marica Bednjicki
Marica Bednjicki
13:27 22 Aug 22
Sem zelo zadovoljna. Ste zelo prijazni, saj zelo dobro svetujete. Zelo sem zadovoljna z akustikom Gregom Šketom.
Metka Jesih
Metka Jesih
11:28 09 Aug 22
Tašča Marija Jesih je zelo zadovoljna z vami, zaradi dobre komunikacije in vašega dela.
Darja Zakušek
Darja Zakušek
05:34 08 Jul 22
Na priporočilo zdravnika, o izbiri slušnega aparata sem se oglasila v slušnem centru AUDIO BM v Celju. Prvi obisk, mi je dal upanje, da so moje težave s sluhom, predvsem razumevanja govora rešljive. Zahvaljujem se gospodu Mateju Korenu za strokovnost in svetovanje pri izbiri slušnega aparata. Hvala za možnost testiranja v domačem okolju. S slušnim aparatom in dodatki za boljše poslušanje sem zadovoljna. Priporočam obisk v AUDIO BM v Celju.
Petra Bruncic
Petra Bruncic
09:32 30 Jun 22
Vsa pohvala vam,ker ste zelo prijazn,zelo dobro svetujete... Pomagali ste nam,da naš otrok sliši.. Priporočam vsakemu,ki ima težave z ušesi,da vas obišče. Najlepša hvala.
ana ribic
ana ribic
15:34 28 Jun 22
Želim pohvaliti g. Mateja Korena, akustika za slušne aparate, ki mi je izredno prijazno in strokovno nudil vso potrebno pomoč.Toplo priporočam obisk v celjski poslovalnici.
Slavica AŠKERC
Slavica AŠKERC
07:39 19 Apr 22
V vaš center v Celju sem pripeljala mamo, ki ji je že precej oslabel sluh. Vzeli ste si res veliko časa, bili strokovni, prijazni in ustrežljivi.Mama dosti bolje sliši in z vašimi storitvami smo nad vse zadovoljni.Slavica in Vera
KATJA GUBENŠEK
KATJA GUBENŠEK
07:46 17 Apr 22
Pozdravljeni,Mi smo zelo zadovoljni s storitvijo AudioBM.Posebna zahvala gre akustiku gospodu Mateju, saj si je resnično vzel čas in nam strokovno svetoval. Takoj na začetku smo že videli, da se nismo zmotili pri izbiri, saj je AudioBM resnično vrhunsko strokovno podkovan.Olga Gubenšek
Nevenka Loncaric
Nevenka Loncaric
11:37 28 Mar 22
Z uslugo in podajanjem informacij glede novega slušnega aparata smo bili izredno zadovoljni. Z veseljem Audio BM priporočam še ostalim uporabnikom.
Špela Lozej
Špela Lozej
19:09 08 Mar 22
Hvala za strokovno obravnavo. Slušni aparat je začela uporabljati moja stara mama pri 92 letih. Predvsem zaradi vaših res dobrih in jasnih navodil ji uporaba ne dela težav. Posebna zahvala gre vašemu Gregorju Šketu, ki se je za njo potrudil na vseh korakih do pridobitve slušnega aparata. Hvala ker si in ste za vaše stranke.
zvonka inkret
zvonka inkret
09:46 23 Feb 22
Predvsem sem zadovoljna z začetkom testiranja, z nastavitvami ter z vsemi obrazložitvami. Tudi osebje je zelo prijazno.
Monika Rutar
Monika Rutar
17:03 15 Feb 22
Za AUDIO BM v Celju, smo se odločili na priporočilo zadovoljne stranke in ni nam žal. Zelo so ustrežljivi,vedno pripravljeni pomagat.Tako, da priporočam tudi ostalim.
Darko Delakorda
Darko Delakorda
09:15 10 Nov 21
Pohvala Audio BM Celje za strokovno in korektno svetovanje ob nabavi slušnega aparata za 91 letno taščo. Posebna pohvala in zahvala akustiku g. KOREN Mateju.
Martina Vodisek
Martina Vodisek
13:51 03 Nov 21
Hvala za vaso pomoc in prijaznost .hvala
Blaž Štante
Blaž Štante
14:24 22 Oct 21
Zelo prijazen akustik, odlično svetovanje, vse pohvale za strokovnost. Sem zadovoljen. Hvala Audio BM, predvsem pa akustiku Gregorju Šketu.
marjetka bračko
marjetka bračko
09:46 08 Sep 21
Naglušnost jemljemo kot težavo starostnikov ali prirojeno...mene je to doletelo že v srednjih letih....misel,da bom že pred 50.letom morala nositi slušni aparat, me je zelo potrla...in takšna sem stopila skozi vaša vrata z napotnico.....prijaznosti,strokovnosti in ustrežljivosti zaposlenih gre moja zahvala,da sem sprejela slušne aparate kot del nadaljnjega življenja....brez vaše tolažbe in pomoči bi verjetno obupala in še naprej hodila naglušna okoli, večkrat v posmeh ljudem, ki teh težav ne... poznajo...Iskrena hvala....preberite več
Marija Martincic
Marija Martincic
08:12 08 Sep 21
Sem zelo zadovoljna,gospod Grega mi je vse lepo in prijazno razližil.Hvala lp Marija Martinčič
Ivan Starkel
Ivan Starkel
09:19 20 Aug 21
Prijazno osebje ,ki se trudi maksimalno zadovoljit stranko.
Sabina Kampuš
Sabina Kampuš
08:50 11 Aug 21
Zelo zadovoljni, saj so si vzeli čas in nam pojasnili vse o sluhu in slušnih aparatih. Tako g. Koren kot g. Šket sta nam odgovorila na vsa zastavljena vprašanja. Sta zelo prijazna, strokovna in ustrežljiva. Do sedaj so nam izpolnili vse želje. Izredno zadovoljni. Toplo priporočam.
mario krajinović
mario krajinović
14:53 18 Jul 21
Izredno zadovoljen s strokovnostjo zaposlenih. Ati je bil v bolnici zaradi covida in so mu zapravili aparat. V poslovalnici AUDIO BM SLUŠNI CENTER CELJE so nam veliko pomagali da smo pridobili novi aparat.
Neta Timer
Neta Timer
19:33 26 Jun 21
Z uslugami sem zelo zadovoljna. So prijazni in pripravljeni kadarkoli pomagati in svetovati. Hvala!
Drago Zagajšek
Drago Zagajšek
02:48 25 Jun 21
Star sem 36 let in imam težave z naglušnostjo. Po priporočilu prijateljice sem odšel v slušni center AUDIO BM CELJE. Res sem navdušen nad uporabo Unitron slušnih aparatov. Sem poklicni voznik ter glasbenik in predvsem pri glasbi sem neverjetno zadovoljen z njimi. Vrhunski zvok in uporaba Prav tako pa odlična ekipa v Audio BM Celje, sej so zelo odzivni, prijazni in strokovno usposobljeni, da odgovorijo na vsako vprašanje. Vsekakor priporočam vsem, ki imate slušne težave.
Marija Jocic
Marija Jocic
12:04 12 May 21
Iskreno se zahvaljujem g. Mateju Koren, za vso pomoč pri izbiri ustreznega aparata.Profesionalen iskren in nadvse prijazen.
Branko Planinšek
Branko Planinšek
15:30 11 May 21
V imenu mame,,katera je postala uporabnica vašega slušnega aparata,, se zahvaljujem za res strokovno in jasno obrazložitev od začetka do konca postopka. Je starejša in je kljub temu razumela vse razlage vašega strokovnjaka. Priporočam tudi vsem, kateri potrebujete takšno pomoč. Ne odlašajte, pokličite še danes.
Gordana janžek
Gordana janžek
06:40 28 Apr 21
Obiskala sem več različnih ponudnikov slušnih aparatov. Že pri prvem kontaktu z akustikom iz Audio BM Celje sem vedela, da bom izbrala njihov aparat. Gospod Matej je visoko strokovno podkovan, poleg tega pa tudi zelo prijazen in dostopen. Aparat uporabljam še poskusno. Zelo sem zadovoljna, slišim veliko boljše in ga bom vsekakor kupila pri vas.
Slavko Guzej
Slavko Guzej
11:07 23 Apr 21
Z g.Gregom sem bil zelo zadovoljen, glede predstavitve aparata kakor tudi z samim potekom izvedbe.
Terezija klenovšek
Terezija klenovšek
08:16 23 Apr 21
Zelo sem zadovoljna z slušnimi aparati in z vašimi storitvami. Svetujem še ostalim, da preizkusijo.
Klemen Lorber
Klemen Lorber
07:45 19 Apr 21
5o let.Lepo je ponovno slišati.Strokovnost, prijaznost, ustrežljivost, zanesljivost, pestra izbira so besede ki najbolje opišejo poslovalnico v Celju, vsekakor pravi naslov.
Karmen Wirth
Karmen Wirth
19:55 22 Mar 21
V začetku letošnjega leta je moja mami dobila napotnico za 2 slušna aparata. Na poti iz SB Celje sva se mimogrede oglasili v Audio BM, kjer je bila mami takoj vzeta v obravnavo - ker je g. Matej pač imel tisti trenutek čas zanjo. S tem svojim dejanjem nama je prihranil čas in dodatno pot. Ob vsakem obisku ali telefonskem klicu g. Mateja sva bili z mami zelo zadovoljni. Vedno je dosegljiv za vse nasvete, takoj priskoči na pomoč pri težavah s slušnim aparatom, je strokoven, zadeve natančno... razloži - tudi večkrat, je prijazen, komunikativen, uslužen... Ne dvomim, da bo to sodelovanje še naprej tako dobro, kot je do sedaj. Obilo uspehov pri delu vam vsem želim še naprej!preberite več
Rezar Franc
Rezar Franc
19:19 19 Mar 21
G. Matej Koren mi je s svojo poglobljeno predstavitvijo delovanja slušnega aparata Unitron, s profesionalnim pristopom in visoko strokovnostjo, predvsem pa veliko mero prijaznosti omogočil lažjo odločitev za nakup. Odlična izkušnja, ki se redko doživi. Lp Franc Rezar
greta Suholežnik
greta Suholežnik
07:58 25 Feb 21
Mojo mamo Suholežnik Margareto je imel v "obdelavi" slušni akustik Grega Šket. Pohvale in čestitke. Izredno strokoven, prijazen, ustrežljiv in vljuden. Mama je s slušnim aparato izredno zadovoljna. Zahvaljujoč referentovim inštrukcijam z njim rokuje povsem brez težav. priporočam to agencijo tudi drugim. Suzana Suholežnik
Lidija Rožič
Lidija Rožič
09:13 10 Feb 21
Izjemen posluh za mamine tezave s sluhom in strokovnost gospoda Grega,sta pripomogla,da je moja mama po dolgem casu dobila nasmeh na obraz.Iskrena hvala gospod Grega,da ste si vzeli cas in mami obrnili svet na bolje.Zahvala tudi od moje mame Antlej Friderike
Tjasa Rozic
Tjasa Rozic
08:12 10 Feb 21
Moja babica je bila pri vam. Izjemno zadovoljna z vašim svetovalcem Gregom v Celju, ki ji je vedno z veseljem svetoval glede slušnih aparatov in si zanjo vedno vzel dovolj časa, da je vse razumela. Sedaj ko bolje sliši, se zdi kot prerojena. Vaši slušni aparati so res ZAKON.
Aleksandrija Sadek
Aleksandrija Sadek
12:33 07 Feb 21
Želim se zahvalit gospodu Mateju Koren za svetovanje in pomoć pri izbiri slušnih aparatov. Hvala tudi za dobro obrazložitev zakaj slabo slišim kaj se je spremenilo v ušesu in kako bo deloval slušni aparat. Zelo sem zadovoljen z vašo storitvijo in z mojimi slušnimi aparati.
Mateja Mandl
Mateja Mandl
17:19 28 Jan 21
Z vsemi storitvami - od svetovanja, pregledov in izbire aparatov smo bili zelo zadovoljni. Vaše svetovalce odlikuje prijaznost, strokovnost in občutek za delo tudi z otroki, saj je vašemu svetovalcu uspelo strokovne pojme razložiti na otroku razumljiv način. Hvala.
Marko Ograjensek
Marko Ograjensek
09:25 13 Jan 21
Najlepša hvala g.Šket Grega za potrpljenje in profesionalno delo.Hvala
Ana Krizmanič
Ana Krizmanič
09:51 10 Jan 21
Hvala go. Korenu na odličnem svetovanju o izbiri slušnega aparata. Gospod Koren je res strokoven in potrpežljiv s stranko. Zelo sem hvaležna za njegove nasvete, je gospod v pravem pomenu besede. Želim mu veliko zadovolnjih strank. Še enkrat veliko HVALA.Ana Krizmanić
360 NAOKROG Igor Dornik s.p.
360 NAOKROG Igor Dornik s.p.
18:31 11 Dec 20
Izjemna izkušnja in ob vrhunski tudi zelo prijazna storitev. Priporočam.
Ida Zandomeni
Ida Zandomeni
18:52 25 Nov 20
PozdravljeniŽal mi je , da sem toliko časa odlašala z obiskom zdravnika zaradi vedno slabšega sluha - težave so bile vedno večje ( odpovedala sem se tečaju tujega jezika, težje sem se vključevala v pogovore . . . )V UKC Maribor me je sprejela dr. Alenka Kravos in po pregledu postavila diagnozo: okvara sluha obojestransko.Dobila sem naročilnico za testiranje slušnega aparata - v Celju me je sprejel gospod Matej KOREN. Zelo podrobno me je seznanil z uporabo slušnega aparata - mislim, da bi... bil odličen učitelj - ampak, prepričana sem, da svoj poklic akustika opravlja več kot odlično - zelo sem mu hvaležna, ker me je bilo strah, da se ne bom navadila na uporabo aparata.Vsa njegova navodila so jasna . . . še enkrat hvala in veliko uspeha gospodu Korenu ter njegovim sodelavcem - pa tudi gospodu Urankarju - avtorju ¨hišnih pravil¨. . .Lep pozdravIda Zandomenipreberite več
vili cvek
vili cvek
18:49 07 Aug 20
Center za slušne aparate
Pero Ribarić
Pero Ribarić
18:59 04 Aug 20
Prvo testiranje sluha sem opravil pred nekaj leti v Bolnici Celje. Takrat sem obiskal vse tri ponudnike slušnih aparatov v Celju. Zaradi različnih razlogov se nisem odločil za nakup. Letos sem se odločil za ponovno testiranje in za nabavo. Ravno zaradi pozitivnih izkušenj izpred nekaj let, sem se takoj odločil za Audio BM v Celju in do sedaj mi ni bilo žal! Svetovanje, testiranje in vse ostalo je bilo tako, kot mora biti! Upam, da bo tako tudi ostalo!
Uroš B
Uroš B
09:32 08 Mar 20
Hvala Mateju K. za prijaznost, strokovnost in ker ste mi omogočili testiranje slušnega aparata zadnje serije - discover 9. Naj povem, da sem testiral slušne aparate zadnje serije tudi pri drugih ponudnikih v Sloveniji. Odločil sem se za Audio Bm. za v pomoč drugim objavljam tudi mojo objektivno obrazložitev:Unitron discover 9:Povezljivost: Omogoča povezljivost s pametnim telefonom s katerim lahko urejaš glasnost in menjaš programe. Aplikacija je malenkost slabša kot pri enem izmed drugih... ponudnikov vendar zadostuje za vse kar potrebuješ. Lahko preklapljaš med programi, urejaš glasnost. Izredno dobra je povezanost s pametnimi telefoni. Ima prostoročno telefoniranje, kar pomeni, da se lahko pogovarjaš in sprejemaš klice direktno preko slušnega aparata. Prav tako vse kar gledaš in predvajaš na telefonu, slišiš direktno v slušnem aparatu.Občutek poslušanja: Razumevanje televizije pri »normalni« glasnosti je dobra.. Ni motečih zvokov kot so na primer žvenket pribora, krožnikov. Se sliši vendar ni moteče. Zvok je precej bolj »naraven« kot pri drugih ponudnikih. Ker nisem testiral čisto vse je moja trditev da slušni aparat ne more nadomestiti "zdravega" ušesa, vendar je ta slušni aparat eden izmed najboljših kar jih lahko dobiš trenutno na Slovenskem trgu.preberite več
joca brglez
joca brglez
10:27 26 Feb 20
Pozdravljeni. Ko sem šla prvič k njim se pozanimat sem dobila zelo dober vtis. Vse kar me je zanimalo so mi zelo dobro svetovali in odgovorili. Sem zelo zadovoljna in sem se tudi navadila na aparate. Če bi še enkrat izbirala bi njih izbrala. Hvala vam.
Stefka Konig
Stefka Konig
16:37 23 Sep 19
Obisk celjske poslovalnice AUDIO BM je bil odličen. G. Koren je strokoven, prijazen, dobro zna razložiti, vzame si čas za stranko. Prednost tega centra je, da si slušni aparat lahko nastavljam kar preko aplikacije SoundLink, katero ti naložijo na pametni telefon. Priporočam njihovo storitev.
Naslednje mnenje
js_loader

Letak v PDF: Prva stran / Druga stran

Z vami

slusni-akustik-akustik-matej-k-audio-bm-center-celje

MATEJ KOREN

akustik za slušne aparate Celje

Slišati glas drage osebe, poslušati šumenje morja, petje ptic, slišati smeh vnukov, poslušati najljubšo glasbo, spremljati novice na TV-ju ali radiu je nekaj, kar se mnogim zdi samoumevno. Zdrav sluh nam omogoča doživljanje sveta okoli nas v polni meri in je tako en izmed naših najpomembnejših čutov. V AUDIO BM vam bom s kakovostnimi storitvami, vrhunsko ponudbo slušnih aparatov in pripomočkov ter z zavedanjem za vaše potrebe svetoval in pomagal, da boste spet zaslišali vaš najljubši zvok.
Email: m.koren@audiobm.si
Telefon: 059 044 053

GREGA ŠKET

akustik za slušne aparate Celje

Zvok kot valovanje se praktično nahaja vse okoli nas, zato je zelo pomembno, kako dobro skrbimo za svoj sluh, saj to na neposreden način vpliva tudi na naše zdravje in kvaliteto življenja. Sem Grega Šket, diplomirani multimedijski producent. Moja stroka je audio področje, v prostem času pa se zelo rad ukvarjam z glasbo. Zelo sem ponosen, da sem postal del ekipe AUDIO BM, saj vam bom lahko tako z vrhunsko opremo in kakovostnimi storitvami omogočil kar se da lažjo pot do kvalitetnejšega in boljšega sluha. Obiščite me v celjski poslovalnici, kjer se vam bom maksimalno posvetil in skušal čim bolje svetovati, da boste lahko zopet lažje slišali.
Email: g.sket@audiobm.si
Telefon: 059 044 053

OCENE IN MNENJA

Napišite vašo oceno in mnenje za AUDIO BM slušni center CELJE, ter tako delite svojo izkušnjo z vsemi. Prosimo, kliknite na spodnjo povezavo. Vpis je zelo enostaven.

 • za osebno svetovanje
 • test sluha z avdiometrom
 • preizkus slušnih aparatov …

AUDIO BM SLUŠNI CENTRI PO VSEJ SLOVENIJI

zzzs-pogodbeni-dobavitelj_slusni_aparati_AUDIO_BM_center_naslov_lokacija_standard_recept_narocilnica-ORL

AUDIO BM smo za slušne aparate pogodbeni dobavitelj Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije (ZZZS).

Sprejemamo naročilnice iz vseh ORL ambulant. Prosta izbira dobavitelja je vaša pravica. Priporočamo, da pred odločitvijo za slušni aparat dobro preverite ponudbo. Če obiščete nas, se bomo osebno in strokovno zavzeli za vaš boljši sluh. Ko se odločate za slušne aparate, naj bodo vodila: kakovost, naraven zvok, možnost izbire večih blagovnih znamk, strokovna ter prijazna pomoč, servis in tudi cena. Postopek pridobitve.

Slusni-aparati-Unitron_Sonic_Philips-AUDIO_BM-centri_Slovenija-servis_oskrba_vzdrzevanje_svetovanje-ZZZS

Zavedamo se pomena sluha v vsakdanjem življenju, zato se vsak dan trudimo za vaše zadovoljstvo. Vaše izkušnje potrjujejo, da smo na pravi poti.

V AUDIO BM svoje delo opravljamo odgovorno, strokovno in s srcem. Zagotavljamo odlične storitve in najnovejše modele slušnih aparatov, za vse potrebe in za vse generacije - tudi v cenovnem standardu (brez doplačil). Vaše zadovoljstvo poplača naš trud. Preberite izjave naših strank ter tudi vi napišite svoje mnenje in ga delite z vsemi. Hvala.

ZASTOPAMO PRIZNANE IN PREVERJENE BLAGOVNE ZNAMKE

Blagovne-znamke-Unitron-Philips-Sonic-Varta-Duracell-Rayovac-Alpine-in-druge-AUDIO-BM-slusni-aparati-centri-Slovenija