CELJE, AUDIO BM slušni center

Kontakt:

 • 059 044 053
 • Odpiralni čas:
  • ponedeljek: 8:00 - 15:00
  • torek: 10:00 - 18:00
  • sreda: 8:00 - 15:00
  • četrtek: 8:00 - 15:00
  • petek: 7:00 – 14:00

Kje nas najdete:

Ljubljanska cesta 14
3000 Celje

Google navodila za pot do slušnega centra >>

 

Smo  v neposredni bližini Splošne bolnišnice Celje v stavbi imenovani GLAZIJA. Nahajamo se na vogalu, nasproti novogradnje v zeleni barvi. Če povemo še bolj natančno, nahajamo se med parkirno hišo Glazija in med stavbo Policije. V stavbi deluje tudi Zavod Republike Slovenije za zaposlovanje.

Za dostop z invalidskimi vozički je omogočen dostop brez stopnic.

 

Parkiranje je možno na modri coni ali v bližnji Parkirni hiši Glazija. Večje urejeno parkirišče je tudi za stavbo Maksimilijan, ki je le streljaj stran.

 

Sprejemamo naročilnice za slušne aparate iz katerekoli ORL ambulante.

ORL ambulante v Celju >

 

Do 10. 7. 2019 smo bili v pritličju stavbe Maksimilijan na Ljubljanski cesti 5b, sedaj pa smo na Ljubljanski cesti 14.

Google mnenja za slušni center AUDIO BM Celje

AUDIO BM - CELJE
Odlično
5.0
Na podlagi 146 ocen
ocenite nas na
Zaradi nestrokovnosti in negativne izkušnje pri konkurenčnem ponudniku sem odklonil nošenje slušnih aparatov. Po poizvedovanju in pogovoru z znancem sem se odločil, da poskusim še pri Audio BM. Na moje splošno zadovoljstvo sem s strokovnostjo in prijaznostjo g. Korena izjemno zadovoljen in brez zadržkov priporočam G. Korena in Audio BM vsem, ki potrebujejo slušni aparat.
Odgovor lastnika: V imenu sodelavca Mateja Korena in v svojem imenu se vam zahvaljujem za deljenje vaše izkušnje z nami, Mateju pa tudi za vsakodnevno požrtvovalno delo. Vse lepo želim, Franci Urankar, direktor
Kupil sem čepke proti hrupu po meri in sem zadovoljen z njimi, saj dobro služijo svojemu namenu. Le na izdelavo je bilo treba počakati nekoliko dlje, kot je bilo dogovorjeno.
Odgovor lastnika: Zahvaljujemo se vam za deljenje vaše izkušnje. V prejšnjem mesecu smo okrepili ekipo, da bo v prihodnje čas čakanja lahko krajši. Dve osebi sta bili tudi na izobraževanju v tujini, pa se je to poznalo tudi pri trenutni proizvodnji. Pozdrav iz AUDIO BM
Prijatelj mi je svetoval Audio BM.Pri prvem obisku sem dobila vse potrebne informacije.G.Grega si je vzel čas za razlago.Po dveh mesecih testiranja sem se odločila za aparat.Sem zadovoljna.
Odgovor lastnika: Hvala za najvišjo oceno in deljenje vaše izkušnje z nami. To nam veliko pomeni in za vaše zadovoljstvo se bomo trudili še naprej.
Odgovor lastnika: Hvala vam za ⭐⭐⭐⭐⭐
Zelo zahtevna in temeljita obravnava, moja pohvala kot tudi UKC MB ORL.
Odgovor lastnika: Hvala vam za ⭐⭐⭐⭐⭐ in pohvale. Se bomo z veseljem trudili še naprej, ekipa AUDIO BM slušnih akustikov
Sem zadovoljna z novimi slušnimi aparati in s celotnim servisom, ki ga je nudil gGrega pri predstavitvi, napotkih in nastavitvah. Za M.Matavž
Odgovor lastnika: Grega in sodelavci se vam zahvaljujemo za deljenje vaše izkušnje in za najvišjo oceno. Trudili se bomo še naprej.
Smo prišli sem zaradi dobre ocene in nimamo ene slabe besede za povedat. Strokovno svetovanje, stranka definitivno na prvem mestu.
Odgovor lastnika: Zelo veseli smo, da smo dosegli vaša pričakovanja in hvaležni, ker delite vašo izkušnjo z nami. Trudili se bomo še naprej, ekipa AUDIO BM slušnih akustikov
Slušni center sem obiskala skupaj z mamo, ki je potrebovala slušni aparat. Obe sva bili z razlago in obravnavo zelo zadovoljni. Dobili sva jasne informacije in pojasnila. Gospod Koren je zelo prijazen in korekten. Zelo pozitivna izkušnja
Prijazni, dostopni, si vzamejo čas za pojasnila. Zelo priporočam.
Odgovor lastnika: Hvala za pohvale in priporočilo. Z veseljem se bomo trudili še naprej, ekipa AUDIO BM
Super. Pohvala g. Šketu za strokovno mnenje. Lp Danijel
Odgovor lastnika: Hvala za pohvale in ⭐⭐⭐⭐⭐ Grega in sodelavci se bomo še naprej trudili.
Izredno zadovoljen s slušnim aparatom ter delom in strokovnostjo slušnega akustika g. Korena. Vedno je bil in bo na uslugo ter zelo prijazen. Hvala za vse.
Odgovor lastnika: Matej in sodelavci se vam zahvaljujemo za deljenje vaše izkušnje in trudili se bomo še naprej.
js_loader

Letak v PDF: Prva stran / Druga stran

Z vami

slusni-akustik-akustik-matej-k-audio-bm-center-celje

MATEJ KOREN

akustik za slušne aparate Celje

Slišati glas drage osebe, poslušati šumenje morja, petje ptic, slišati smeh vnukov, poslušati najljubšo glasbo, spremljati novice na TV-ju ali radiu je nekaj, kar se mnogim zdi samoumevno. Zdrav sluh nam omogoča doživljanje sveta okoli nas v polni meri in je tako en izmed naših najpomembnejših čutov. V AUDIO BM vam bom s kakovostnimi storitvami, vrhunsko ponudbo slušnih aparatov in pripomočkov ter z zavedanjem za vaše potrebe svetoval in pomagal, da boste spet zaslišali vaš najljubši zvok.
Email: m.koren@audiobm.si
Telefon: 059 044 053

GREGA ŠKET

akustik za slušne aparate Celje

Zvok kot valovanje se praktično nahaja vse okoli nas, zato je zelo pomembno, kako dobro skrbimo za svoj sluh, saj to na neposreden način vpliva tudi na naše zdravje in kvaliteto življenja. Sem Grega Šket, diplomirani multimedijski producent. Moja stroka je audio področje, v prostem času pa se zelo rad ukvarjam z glasbo. Zelo sem ponosen, da sem postal del ekipe AUDIO BM, saj vam bom lahko tako z vrhunsko opremo in kakovostnimi storitvami omogočil kar se da lažjo pot do kvalitetnejšega in boljšega sluha. Obiščite me v celjski poslovalnici, kjer se vam bom maksimalno posvetil in skušal čim bolje svetovati, da boste lahko zopet lažje slišali.
Email: g.sket@audiobm.si
Telefon: 059 044 053

OCENE IN MNENJA

Napišite vašo oceno in mnenje za AUDIO BM slušni center CELJE, ter tako delite svojo izkušnjo z vsemi. Prosimo, kliknite na spodnjo povezavo. Vpis je zelo enostaven.

 • za osebno svetovanje
 • test sluha z avdiometrom
 • preizkus slušnih aparatov …

AUDIO BM SLUŠNI CENTRI PO VSEJ SLOVENIJI

zzzs-pogodbeni-dobavitelj_slusni_aparati_AUDIO_BM_center_naslov_lokacija_standard_recept_narocilnica-ORL

AUDIO BM smo za slušne aparate pogodbeni dobavitelj Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije (ZZZS).

Sprejemamo naročilnice iz vseh ORL ambulant. Prosta izbira dobavitelja je vaša pravica. Priporočamo, da pred odločitvijo za slušni aparat dobro preverite ponudbo. Če obiščete nas, se bomo osebno in strokovno zavzeli za vaš boljši sluh. Ko se odločate za slušne aparate, naj bodo vodila: kakovost, naraven zvok, možnost izbire večih blagovnih znamk, strokovna ter prijazna pomoč, servis in tudi cena. Postopek pridobitve.

Slusni-aparati-Unitron_Sonic_Philips-AUDIO_BM-centri_Slovenija-servis_oskrba_vzdrzevanje_svetovanje-ZZZS

Zavedamo se pomena sluha v vsakdanjem življenju, zato se vsak dan trudimo za vaše zadovoljstvo. Vaše izkušnje potrjujejo, da smo na pravi poti.

V AUDIO BM svoje delo opravljamo odgovorno, strokovno in s srcem. Zagotavljamo odlične storitve in najnovejše modele slušnih aparatov, za vse potrebe in za vse generacije - tudi v cenovnem standardu (brez doplačil). Vaše zadovoljstvo poplača naš trud. Preberite izjave naših strank ter tudi vi napišite svoje mnenje in ga delite z vsemi. Hvala.

ZASTOPAMO LE PRIZNANE IN PREVERJENE BLAGOVNE ZNAMKE

Blagovne-znamke-Unitron-Philips-Sonic-Varta-Duracell-Rayovac-Alpine-in-druge-AUDIO-BM-slusni-aparati-centri-Slovenija