CELJE, AUDIO BM slušni center

Kontakt:

 • 059 044 053
 • Odpiralni čas:
  • ponedeljek: 8:00 - 15:00
  • torek: 10:00 - 18:00
  • sreda: 8:00 - 15:00
  • četrtek: 8:00 - 15:00
  • petek: 7:00 – 14:00

Kje nas najdete:

Ljubljanska cesta 14
3000 Celje

Google navodila za pot do slušnega centra >>

 

Smo  v neposredni bližini Splošne bolnišnice Celje v stavbi imenovani GLAZIJA. Nahajamo se na vogalu, nasproti novogradnje v zeleni barvi. Če povemo še bolj natančno, nahajamo se med parkirno hišo Glazija in med stavbo Policije. V stavbi deluje tudi Zavod Republike Slovenije za zaposlovanje.

Za dostop z invalidskimi vozički je omogočen dostop brez stopnic.

 

Parkiranje je možno na modri coni ali v bližnji Parkirni hiši Glazija. Večje urejeno parkirišče je tudi za stavbo Maksimilijan, ki je le streljaj stran.

 

Sprejemamo naročilnice za slušne aparate iz katerekoli ORL ambulante.

ORL ambulante v Celju >

 

Do 10. 7. 2019 smo bili v pritličju stavbe Maksimilijan na Ljubljanski cesti 5b, sedaj pa smo na Ljubljanski cesti 14.

Google mnenja za slušni center AUDIO BM Celje

Mateja Senicar
Mateja Senicar
1708532082
Prijazni, dostopni, si vzamejo čas za pojasnila. Zelo priporočam.
Super. Pohvala g. Šketu za strokovno mnenje. Lp Danijel
Danilo Istenič
Danilo Istenič
1703344763
Izredno zadovoljen s slušnim aparatom ter delom in strokovnostjo slušnega akustika g. Korena. Vedno je bil in bo na uslugo ter zelo prijazen. Hvala za vse.
Dragica Zupanc
Dragica Zupanc
1702994839
Sem zelo zadovoljna, ker so vredu usluge.
Ivan Čretnik
Ivan Čretnik
1702552962
Zelo zadovoljen z vso podporo in prijaznostjo g.Korena.
Gospoda Mateja Koren iz Audio BM v Celju ocenjujem kot izjemno strokovnega, kompetentnega in nadvse prijaznega akustika- še posebej, zaradi moje izjemno slabe izkušnje pri predhodnem ponudniku. Svetoval mi ga je znanec, prav zaradi njegovih lastnih izkušenj in že pri prvem obisku, so se moja pričakovanja izpolnila. V Audio BM razpolagajo s pestrim naborom slušnih aparatov tako, da bo zagotovo vsak našel sebi najprimernejšega. Ker pa je za pozitivno izkušnjo še kako pomembno poprodajno svetovanje, je prav strokovno osebje izjemno pomembno in gospod Koren je v tem primeru zagotovo pravi naslov za tovrstne težave.
Anja Kresnik
Anja Kresnik
1699018310
Oče je za menjavo slušnega aparata zopet izbral Audio BM, ker je zelo zadovoljen z veliko izbiro aparatov in še posebej s svetovanjem g.Korena. Ta si je ob vsakem obisku res vzel čas za pogovor z očetom in ga natančno izprašal kje so težave z obstoječim aparatom, mu razložil razlike med aparati ter vse novosti&izboljšave. S svojo strokovnostjo je zelo pripomogel in olajšal izbiro najbolj primernega aparata. Hkrati je g.Koren zelo prijazen in vedno na voljo za dodatna pojasnila, zato vsekakor priporočam Audio BM Celje.
Urška Gračner
Urška Gračner
1698401187
Čudovita izkušnja. Zelo prijazni, razumevajoči in potrpežljivi svetovalci. Če je potrebno razložijo zadeve tudi večkrat. Stara mama zadovoljni z aparatom in osebjem. Priporočam obisk.
Boris Špile
Boris Špile
1697880577
Prijazno osebje in dobra ponudba slušnih aparatov
MILAN ŠERUGA
MILAN ŠERUGA
1697799999
Zadovoljen z aparatom in osebjem
Svetovanje je zelo poglobljeno strokovno. Pripravljeni so upoštevati potrebe uporabnika.
js_loader

Letak v PDF: Prva stran / Druga stran

Z vami

slusni-akustik-akustik-matej-k-audio-bm-center-celje

MATEJ KOREN

akustik za slušne aparate Celje

Slišati glas drage osebe, poslušati šumenje morja, petje ptic, slišati smeh vnukov, poslušati najljubšo glasbo, spremljati novice na TV-ju ali radiu je nekaj, kar se mnogim zdi samoumevno. Zdrav sluh nam omogoča doživljanje sveta okoli nas v polni meri in je tako en izmed naših najpomembnejših čutov. V AUDIO BM vam bom s kakovostnimi storitvami, vrhunsko ponudbo slušnih aparatov in pripomočkov ter z zavedanjem za vaše potrebe svetoval in pomagal, da boste spet zaslišali vaš najljubši zvok.
Email: m.koren@audiobm.si
Telefon: 059 044 053

GREGA ŠKET

akustik za slušne aparate Celje

Zvok kot valovanje se praktično nahaja vse okoli nas, zato je zelo pomembno, kako dobro skrbimo za svoj sluh, saj to na neposreden način vpliva tudi na naše zdravje in kvaliteto življenja. Sem Grega Šket, diplomirani multimedijski producent. Moja stroka je audio področje, v prostem času pa se zelo rad ukvarjam z glasbo. Zelo sem ponosen, da sem postal del ekipe AUDIO BM, saj vam bom lahko tako z vrhunsko opremo in kakovostnimi storitvami omogočil kar se da lažjo pot do kvalitetnejšega in boljšega sluha. Obiščite me v celjski poslovalnici, kjer se vam bom maksimalno posvetil in skušal čim bolje svetovati, da boste lahko zopet lažje slišali.
Email: g.sket@audiobm.si
Telefon: 059 044 053

OCENE IN MNENJA

Napišite vašo oceno in mnenje za AUDIO BM slušni center CELJE, ter tako delite svojo izkušnjo z vsemi. Prosimo, kliknite na spodnjo povezavo. Vpis je zelo enostaven.

 • za osebno svetovanje
 • test sluha z avdiometrom
 • preizkus slušnih aparatov …

AUDIO BM SLUŠNI CENTRI PO VSEJ SLOVENIJI

zzzs-pogodbeni-dobavitelj_slusni_aparati_AUDIO_BM_center_naslov_lokacija_standard_recept_narocilnica-ORL

AUDIO BM smo za slušne aparate pogodbeni dobavitelj Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije (ZZZS).

Sprejemamo naročilnice iz vseh ORL ambulant. Prosta izbira dobavitelja je vaša pravica. Priporočamo, da pred odločitvijo za slušni aparat dobro preverite ponudbo. Če obiščete nas, se bomo osebno in strokovno zavzeli za vaš boljši sluh. Ko se odločate za slušne aparate, naj bodo vodila: kakovost, naraven zvok, možnost izbire večih blagovnih znamk, strokovna ter prijazna pomoč, servis in tudi cena. Postopek pridobitve.

Slusni-aparati-Unitron_Sonic_Philips-AUDIO_BM-centri_Slovenija-servis_oskrba_vzdrzevanje_svetovanje-ZZZS

Zavedamo se pomena sluha v vsakdanjem življenju, zato se vsak dan trudimo za vaše zadovoljstvo. Vaše izkušnje potrjujejo, da smo na pravi poti.

V AUDIO BM svoje delo opravljamo odgovorno, strokovno in s srcem. Zagotavljamo odlične storitve in najnovejše modele slušnih aparatov, za vse potrebe in za vse generacije - tudi v cenovnem standardu (brez doplačil). Vaše zadovoljstvo poplača naš trud. Preberite izjave naših strank ter tudi vi napišite svoje mnenje in ga delite z vsemi. Hvala.

ZASTOPAMO LE PRIZNANE IN PREVERJENE BLAGOVNE ZNAMKE

Blagovne-znamke-Unitron-Philips-Sonic-Varta-Duracell-Rayovac-Alpine-in-druge-AUDIO-BM-slusni-aparati-centri-Slovenija