NOVO MESTO, AUDIO BM slušni center

Kontakt:

 • 059 044 058
 • Odpiralni čas:
  • ponedeljek: 8:00 - 18:00
  • torek: 8:00 - 15:00
  • sreda: 8:00 - 15:00
  • četrtek: 8:00 - 15:00
  • petek: 8:00 – 15:00

Kje nas najdete:

Ljubljanska cesta 22, Bršljin
8000 Novo mesto

Google navodila za pot do slušnega centra >>

 

Opazili nas boste že z glavne ceste, ki vodi do Ljubljane, saj se nahajamo na poznani lokaciji – BTC City Novo mesto, v stavbi BRŠLJIN. Pot od Splošne bolnišnice Novo mesto vam bo vzela le nekaj minut vožnje.

Zavedamo se, da mora biti slušni center dostopen in da parkiranje ne sme biti problem (niti strošek), zato je pri nas vedno na voljo dovolj brezplačnih parkirnih mest. V naši neposredni bližini so: Spar, Jernejev hram, Hedera, Lidl, Lesnina, Merkur, EuroSpin …

 

Društvo gluhih in naglušnih Dolenjske in Bele krajine >>

 

Sprejemamo naročilnice za slušne aparate iz katerekoli ORL ambulante.

ORL ambulante v Novem mestu >

Google mnenja za slušni center AUDIO BM Novo mesto

Jozi Janezic
Jozi Janezic
18:03 22 Mar 23
Topel sprejem, strokovnost, prijaznost je le nekaj stvari, ki odlikujejo dr. Beleta. Razloži in pove tako, da lahko razumemo tudi mi, ki smo laiki. Z obravnavo mojega moža sem bila nadvse zadovoljna, mož pa še bolj.
Alya Gligić
Alya Gligić
07:31 21 Mar 23
Peljala sem svojo mami po nove slušalke. Nisem je še videla tako zadovoljne. S strokovnim osebjem je bila ekstremno zadovoljna. Sedaj z veseljem obišče center če ga potrebuje. Nima zadržkov kot jih je imela v drugih slušnih centrih. Navdušena je nad prijaznostjo, razumevanjem in odnosom. Slušni center Audio BM, ji je olajšal sprejeti dejstvo, da ni nič hudega če ne sliši, ne počuti se manjvredne.Tako da HVALA za vse.
Štef Iveković
Štef Iveković
10:23 12 Feb 23
Zelo prijazen in ustrežljiv uslužbenec.
Anton Novak
Anton Novak
05:27 26 Jan 23
Prijaznost, strokovnost in profesionalnost. Za vzor, kako je potrebno delati!
mihamedved27 Mihael
mihamedved27 Mihael
10:43 09 Jan 23
Ob prvem srečanju sem dobil občutek da je G. Bele res strokovnjak za svoje področje in mi je dobro svetoval glede sluha. Zelo prilagodljivi in res se spoznajo na svoj poklic. Če so kakšni problemi, se da vse urediti takoj, že naslednji dan oz isti teden. Priporočam vsem ki imajo kakršnekoli težave s sluhom.
BLAŽ LONGAR
BLAŽ LONGAR
16:02 28 Dec 22
Z aparatom sem zadovoljna, postopek obravnave je bil hiter, dobila sem natančne informacije. Obravnava je bila natančna. Sedaj slišim veliko boljše. Sam aparat je enostaven. Potrebno je upoštevati vsa navodila. Priporočam vsem, ki slabše slišite, da se odločite za slušni aparat Audio BM. Longar Joži
Slavko Pugelj
Slavko Pugelj
16:06 27 Dec 22
Po priporočilu zdravnika sem se odločil za slušni aparat pri vas.Sprejeli ste me zelo prijazno, dobil sem vse odgovore na vprašanja in nasvete za uporabo.Dogovorila sva se, da se pri vas lahko oglasim ob morebitnih problemih, težavah...Pohvalil bi še to, da se časovno prilagodijo mojim željam, kdaj lahko pridem.Priporočam vsem, ki potrebujete slušni aparat.
Jože Novak
Jože Novak
10:03 27 Dec 22
Saša Poklač
Saša Poklač
20:21 02 Dec 22
V vašem centru je oče dobil vse potrebne informacije glede rabe aparata. Gospod Matic je izjemno prijazen in res lahko samo toplo priporočamo Audio BM.
Jernej Kovačič
Jernej Kovačič
07:05 30 Nov 22
Alenka Oberc
Alenka Oberc
15:10 27 Nov 22
Bevc AnaZelo sem zadovoljna z vašo ponudbo, ustrežljivostjo in prijaznostjo. Zelo lepo ste mi vse razložili o samem aparatu in njegovem delovanju. Vse pohvale. Toplo priporočam .
js_loader

Letak v PDF:
Novo mesto, Bršljin: Prva stran  / Druga stran

Z vami

Matic Bele akustik za slušne aparate Novo mesto

MATIC BELE

akustik za slušne aparate Novo mesto

Rad se ukvarjam z glasbo in avdio produkcijo, kar zahteva zdrav, odličen sluh. Razumem ljudi, ki so naglušni in imajo težave s sluhom, hkrati pa jim želim pomagati pri tem, da bi bolje slišali in uživali tako v komuniciranju z ljudmi okoli sebe, kot tudi v poslušanju ali celo ustvarjanju glasbe.
Email: m.bele@audiobm.si
Telefon: 059 044 058

OCENE IN MNENJA

Napišite vašo oceno in mnenje za AUDIO BM slušni center NOVO MESTO, ter tako delite svojo izkušnjo z vsemi. Prosimo, kliknite na spodnjo povezavo. Vpis je zelo enostaven.

 • za osebno svetovanje
 • test sluha z avdiometrom
 • preizkus slušnih aparatov …

AUDIO BM SLUŠNI CENTRI PO VSEJ SLOVENIJI

zzzs-pogodbeni-dobavitelj_slusni_aparati_AUDIO_BM_center_naslov_lokacija_standard_recept_narocilnica-ORL

AUDIO BM smo za slušne aparate pogodbeni dobavitelj Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije (ZZZS).

Sprejemamo naročilnice iz vseh ORL ambulant. Prosta izbira dobavitelja je vaša pravica. Priporočamo, da pred odločitvijo za slušni aparat dobro preverite ponudbo. Če obiščete nas, se bomo osebno in strokovno zavzeli za vaš boljši sluh. Ko se odločate za slušne aparate, naj bodo vodila: kakovost, naraven zvok, možnost izbire večih blagovnih znamk, strokovna ter prijazna pomoč, servis in tudi cena. Postopek pridobitve.

Slusni-aparati-Unitron_Sonic_Philips-AUDIO_BM-centri_Slovenija-servis_oskrba_vzdrzevanje_svetovanje-ZZZS

Zavedamo se pomena sluha v vsakdanjem življenju, zato se vsak dan trudimo za vaše zadovoljstvo. Vaše izkušnje potrjujejo, da smo na pravi poti.

V AUDIO BM svoje delo opravljamo odgovorno, strokovno in s srcem. Zagotavljamo odlične storitve in najnovejše modele slušnih aparatov, za vse potrebe in za vse generacije - tudi v cenovnem standardu (brez doplačil). Vaše zadovoljstvo poplača naš trud. Preberite izjave naših strank ter tudi vi napišite svoje mnenje in ga delite z vsemi. Hvala.

ZASTOPAMO PRIZNANE IN PREVERJENE BLAGOVNE ZNAMKE

Blagovne-znamke-Unitron-Philips-Sonic-Varta-Duracell-Rayovac-Alpine-in-druge-AUDIO-BM-slusni-aparati-centri-Slovenija