Smo samostojno slovensko podjetje, ki z vsemi dobavitelji poslujemo neposredno.

Ker poslujemo brez posrednikov, nudimo ugodne cene. Zagotavljamo odlične storitve in visokokakovostne slušne aparate UNITRON (Kanada) in SONIC (ZDA), ter še mnogo več.

Slušni centri AUDIO BM, ODLIČNA IZBIRA za slušne aparate in druge rešitve za boljši sluh in boljše življenje, ki so na voljo na enem mestu. Vabimo vas k branju vsebin na našem spletnem mestu, kjer boste izvedeli marsikaj zanimivega. Za več informacij smo vam z veseljem na voljo!

Veseli bomo vašega obiska in osebno se bomo zavzeli za vas!

Moderni slušni centri po celotni Sloveniji

Več o nas

Zavedamo se, da naše delo vpliva na vaše življenje v prihodnosti, zato zagotavljamo vrhunske storitve in v ponudbo uvrščamo sodobno tehnologijo slušnih aparatov, tudi za modele slušnih aparatov, ki sodijo v cenovni standard (so brez doplačila).

Na področju zagotavljanja kvalitetne in dostopne oskrbe s slušnimi aparati in tehničnimi pripomočki premikamo mejnike.

 

Dobro delovanje slušnih aparatov in polževih vsadkov omogočajo kvalitetne baterije. Neposredno od proizvajalcev nudimo originalne baterije za slušne aparate in polževe vsadke Rayovac, PowerOne in Duracell (skupina Varta), ter ZeniPower, ki slovijo po najboljšem razmerju med ceno in kakovostjo. Z raznovrstnimi izdelki za nego ter vzdrževanje slušnih aparatov francoskega proizvajalca Mg Développement tudi skrb za čistočo in vzdrževanje ne predstavlja nobenih težav.

Za zaščito sluha nudimo raznovrstne rešitve, ki spadajo pod skupno ime EAR SAFE. Da do težav z naglušnostjo zaradi izpostavljenosti hrupu sploh ne pride, svetujemo uporabo individualno izdelanih čepov za ušesa. V AUDIO BM imamo Certifikat za proizvodnjo DREVE zaščite sluha, ki ustreza najvišjim stanandardom. Profesionalno zaščito za sluh izdelujemo po najsodobnejših postopkih – s 3D tiskanjem. Z VODA X mehkimi čepki izdelanimi po meri ali trakom za ušesa EAR BAND-IT se lahko zaščitite pred močenjem sluhovodov. Kakovostna in takoj dobavljiva zaščita sluha je možna tudi z izredno mehkimi in udobnimi čepki ALPINE, ki so namenjeni za zaščito pred hrupom ali vodo. Vsebujejo filtre, ki ustrezajo različnim namenom (za zaščito sluha na koncertih, pri delu …). Posebne izvedbe so na voljo tudi za otroke.

Naj izpostavimo še našo dostopnost. Zlahka so dostopne naše lokacije AUDIO BM centrov za slušne aparate, kot tudi naše storitve. Da je preizkus sluha in kateregakoli slušnega aparata dostopen, omogočamo brezplačno informativno testiranje sluha in Unitron Flex:trial preizkus slušnih aparatov (edinstveno v Sloveniji). Individualno svetovanje ob izbiri slušnega aparata je zagotovilo, da boste ponovno poslušali s pravilno izbranim slušnim aparatom, ki bo primeren za vaše želje in potrebe.

Ne spreglejte ugodne ponudbe v AUDIO BM spletni trgovini >>

V AUDIO BM se srečujejo tradicija priznanih proizvajalcev in naša mladost. Smo pooblaščeni dobavitelj in servis za slušne aparate, ki sodijo v skupino Sonova (Kanada/Švica) ter Demant (ZDA/Danska).

V našem središču so vedno ljudje!

V središču našega delovanja so vedno ljudje. To velja tako za naše cenjene stranke – uporabnike slušnih pripomočkov, sodelavce, kot tudi za poslovne partnerje.

Ker tako želimo delovati tudi v prihodnje se intenzivno posvečamo trajnostnemu strokovnemu in osebnostnemu razvoju.

Le tako lahko smo lahko prvi po odličnosti!

Prvi po odličnosti

 

 

10 razlogov zakaj izbrati AUDIO BM slušne centre

V AUDIO BM zagotavljamo:

1. ČUDOVITO IZKUŠNJO NA POTI DO BOLJŠEGA SLUHA

Radi si vzamemo čas in vam strokovno svetujemo in pomagamo v sodobnih ter dostopnih slušnih centrih. Osebno se bomo potrudili za vas.

 

2. BREZPLAČNO TESTIRANJE SLUŠNIH APARATOV

Slušne aparate katerekoli tehnologije testirate brezplačno tudi v vašem domačem okolju, ne samo v slušnem centru.

 

3. VRHUNSKO in DOSTOPNO IZBIRO SLUŠNIH APARATOV

Zagotavljamo izključno vrhunske svetovne blagovne znamke.
UNITRON Kanadsko/Švicarska kakovost slušnih aparatov. Več kot 55 let tradicije!
SONIC (ZDA/Švica). Prav tako izvrstna kakovost slušnih aparatov, ki je preprosto ne smete spregledati.
Vse to po dostopnih cenah (tudi brez doplačila). Več o bogati in dostopni izbiri slušnih aparatov >>

 

4. BREZPLAČEN PREIZKUS SLUHA Z AVDIOMETROM

Brezplačno informativno testiranje sluha. Enostavno, natančno in hitro. V kateremkoli AUDIO BM slušnem centru.

 

5. VRHUNSKI LASTEN SERVIS

Za čas popravila nudimo brezplačno nadomestni slušni aparat. Tovarniška garancija 2 leti, garancija na popravilo kar 1 leto!

 

6. RAZLIČNE REŠITVE ZA ZAŠČITO UŠES IN SLUHA

Izdelujemo olive za slušne aparate ter izdelke za zaščito pred hrupom in pred neželenim močenjem sluhovodov, ki so zelo udobni in kakovostni. Naši izdelki za zaščito pred hrupom imajo tudi certifikat o ustreznosti. Za izdelavo uporabljamo najsodobnejše računalniške postopke, vključno s 3D skenerjem.

 

7. KAKOVOST ZA DOSTOPNO CENO

Najvišja kakovost za dostopno ceno, ker z vsemi tujimi dobavitelji, ki se nahajajo v Švici, Nemčiji, Franciji, Danski, Švedski, Španiji in Združenih državah Amerike poslujemo brez posrednikov.

 

8. SODOBNO PROGRAMSKO IN DRUGO OPREMO

Uporabljamo najnovejšo programsko opremo za testiranje in nastavljanje slušnih aparatov, ter prosto polje s simulacijo zvočnih primerov (govor, glasba, šumi, …).

 

9. BOGATO IZBIRO TEHNIČNIH PRIPOMOČKOV

Izbira številnih dodatnih tehničnih pripomočkov za naglušne in gluhe, ki ustrezajo Zakonu za Izenačevanje Možnosti Invalidov (ZIMI) in dodatkov za uporabnike slušnih aparatov Unitron.

 

10. BATERIJE in IZDELKE ZA NEGO; TUDI V SPLETNI TRGOVINI

Po zelo nizkih cenah zagotavljamo kakovostne baterije ter izdelke za nego in vzdrževanje slušnih aparatov. Za nakupe preko spletne trgovine ne zaračunavamo nobenih dodatnih stroškov. Možno plačilo na do 24 obrokov. Razvajamo vas z akcijami.

Poleg naštetega obstaja še več razlogov, da nas obiščete in se sami prepričate o kakovosti in dostopnosti naših pripomočkov in storitev.

Sklenjeno imamo pogodbo z Zavodom za zdravstveno zavarovanje Slovenije

K nam lahko pridete z Naročilnico, ki jo izda zdravnik specialist ORL in do cenovnega standarda bo pripomoček poravnala zdravstvena zavarovalnica.

Pooblaščeni dobavitelj UNITRON in SONIC

Pooblaščeni dobavitelj in servis UNITRON ter SONIC slušnih aparatov v Sloveniji.

 

 

Kdo smo

V AUDIO BM smo zaposleni slušni akustiki, ki smo specialisti za slušne aparate in druge slušne pripomočke, ter za zaščito sluha. Smo entuziastični, empatični in z veseljem pripravljeni pomagati. Na vaši novi poti do boljšega sluha vam bomo strokovno in korektno svetovali.

Spoznajte nas. Obiščite nas.

Kratke osebne predstavitve

Franci Urankar

Franci Urankar
direktor
f.urankar@audiobm.si
Telefon: 051 722 722

Prepričan sem, da smo podjetje ljudje. AUDIO BM, ki ga vodim, temelji na spoštovanju do ljudi, stroke in poštenega dela. Osrečuje me, ker imam okoli sebe čudovito ekipo. To mi pomeni največ!

Sicer imam več kot 28 let izkušenj na področju slušne akustike in avdiološke opreme. Verjamem v rek, da je življenje učenje, zato dam na vseživljenjsko učenje tudi velik poudarek. Redno se udeležujem različnih izobraževanj, kot tudi skrbim, da imajo najnovejša znanja moji sodelavci, zato gremo na izobraževanja velikokrat tudi skupaj.

Skrben za stranke, zavezan postavljenim ciljem in obljubam, perfekcionist, to sem na kratko jaz.

Roman Demir - akustik za slušne aparate

Roman  Demir
akustik za slušne aparate
Ljubljana BTC
r.demir@audiobm.si

Imam dolgoletne izkušnje na področju dela z gluhimi in naglušnimi osebami. Dobro poznam njihovo problematiko in pomembnost verbalnega sporazumevanja v današnjem svetu. Poleg tega tudi obvladam slovenski znakovni jezik in verjamem, da bomo v podjetju AUDIO BM dobro poskrbeli tudi za tiste uporabnike slušnih aparatov in drugih tehničnih pripomočkov, ki pri sporazumevanju uporabljajo znakovni jezik.

Imam CERTIFIKAT o nacionalni poklicni kvalifikaciji, da sem usposobljen za tolmača slovenskega znakovnega jezika.
Izvleček iz certifikata  Poglejte še na mojo spletno stran: https://www.znakovnijezik.si/

Več o meni ->

Milan Čarman - akustik za slušne aparate Ljubljana

Milan Čarman
akustik za slušne aparate
Ljubljana BTC
m.carman@audiobm.si

Za ohranitev pristnega človeškega odnosa med ljudmi je najpomembnejša komunikacija. Ker se zavedam, da imajo gluhi in naglušni z njo težave, in so tako zanjo prikrajšani, sem v podjetju AUDIO BM z naborom vrhunskih slušnih aparatov in drugih pripomočkov, vedno pripravljen pomagati. Z ustrežljivim in prijaznim pristopom se jim individualno posvetim, ter jim omogočim doživljanje zvokov v polni meri.

Več o meni ->

Nina Stopar Avbar
akustik za slušne aparate
Ljubljana BTC
n.avbar@audiobm.si

Znana melodija, hčerin smeh, možev glas, mamin nasvet, očetov pozdrav in nenazadnje pasji lajež spadajo med meni najljubše zvoke. Tako kot bi sama storila vse, da ostanejo del mojega vsakdana se tudi najboljša ekipa AUDIO BM trudi, da bo Vaš vsakdan ohranil kar se da nespremenjeno zvočno podobo. Oglasite se v naših centrih in nam zaupajte kateri so Vaši najljubši zvoki. Z veseljem Vam bom tudi jaz pomagala, da jih boste ponovno zaslišali.

Manca Čarman
akustik za slušne aparate
Ljubljana BTC
manca.carman@audiobm.si

Zavedam se kako pomemben je dober sluh, da lahko komuniciramo z okolico. Preden sem postala slušni akustik, sem zaključila šolanje za medicinsko sestro. Kot medicinska sestra sem vsakodnevno pomagala ljudem. Velikokrat sem se srečala s težavami, pri katerih sem pacientom morala z različnimi stavki obrazložiti situacijo, saj me zaradi slabega sluha niso razumeli.

Da bi ljudem na področju izboljšanja komunikacije lahko pomagala še bolje in jim s tem izboljšala kakovost življenja, sem se pridružila vrhunski AUDIO BM ekipi, v kateri se bom tudi osebno potrudila za vaš boljši sluh.

Matic Bele akustik za slušne aparate Novo mesto

Matic  Bele
akustik za slušne aparate
Novo mesto
m.bele@audiobm.si

Rad se ukvarjam z glasbo in avdio produkcijo, kar zahteva zdrav, odličen sluh. Razumem ljudi, ki so naglušni in imajo težave s sluhom, hkrati pa jim želim pomagati pri tem, da bi bolje slišali in uživali tako v komuniciranju z ljudmi okoli sebe, kot tudi v poslušanju ali celo ustvarjanju glasbe.

Jurij Globevnik akustik za slušne aparate Maribor

Jurij  Globevnik
akustik za slušne aparate
Maribor
j.globevnik@audiobm.si

Slišati in razumeti sta osnovni človeški potrebi, vendar slušne težave posameznikov vse pogosteje zmanjšujejo kvaliteto njihovega življenja in jih postavljajo pred družbeni izziv. Zato verjamem v svet, kjer lahko slušno prizadeti ponovno in brez omejitev medsebojno komunicirajo, zahvaljujoč današnji napredni tehnologiji Unitron in Sonic slušnih aparatov.

Več o meni ->

Marija Pauman - akustik za slušne aparate Maribor

Marija Pauman
akustik za slušne aparate
Maribor
m.pauman@audiobm.si

Življenje nas lahko postavi v situacije pred katerimi bi najraje zbežali ali pa dano situacijo sprejmemo in postanemo močnejši. Zmeraj obstajata dve odločitvi. V čast in zadovoljstvo mi je, da sem postala del AUDIO BM tima, da  lahko ljudem, ki sprejmejo svojo naglušnost, ter si želijo sprememb, pomagam na poti do boljšega sluha in kvalitetnejšega življenja.

Matej Koren

Matej Koren
akustik za slušne aparate
Celje
m.koren@audiobm.si

Slišati glas drage osebe, poslušati šumenje morja, petje ptic, slišati smeh vnukov, poslušati najljubšo glasbo, spremljati novice na TV-ju ali radiu je nekaj, kar se mnogim zdi samoumevno. Zdrav sluh nam omogoča doživljanje sveta okoli nas v polni meri in je tako en izmed naših najpomembnejših čutov. V AUDIO BM vam bom s kakovostnimi storitvami, vrhunsko ponudbo slušnih aparatov in pripomočkov ter z zavedanjem za vaše potrebe svetoval in pomagal, da boste spet zaslišali vaš najljubši zvok.

Več o meni ->

Matej Drnovšek

Matej Drnovšek
akustik za slušne aparate
Trbovlje
m.drnovsek@audiobm.si

Po izobrazbi sem Inženir multimedijev in imam veliko izkušenj na področju dela z vrhunskimi tehnologijami, ki so tesno povezane zvokom in komunikacijo, kamor sodijo tudi slušni aparati in drugi tehnični pripomočki za naglušne oz. gluhe.
Podpiram kakovostno in aktivno življenje na vseh področjih. Iz prve roke razumem, kako je živeti z zdravstveno težavo, kako se z njo soočiti, ter kako jo sprejeti, da lahko pozitivno nadaljujemo življenje in spoznamo, da lahko oviro spremenimo v svojo prednost.

Več o meni ->

Žiga Vlahušić

Žiga Vlahušić
akustik za slušne aparate
Brežice
z.vlahusic@audiobm.si

Zmožnost slišati in prepoznavati glasove je darilo, ki ga sleherna oseba ceni in varuje. Tega se ne zavedamo vse do trenutka, ko ne slišimo več dobro. Prepoznava izgube sluha vam omogoča, da izboljšate kvaliteto svojega življenja. S tem zavedanjem boste ostali vpleteni v stvari, ki jih imate radi in ostali v stiku z ljudmi, ki so vam ljubi. Kot slušni akustik v podjetju AUDIO BM bom z veseljem skrbel, da ne boste nikoli ostali prikrajšani lepih trenutkov.

David Olenik Vivoda
akustik za slušne aparate
Koper
d.olenik.v@audiobm.si

Če dobro slišiš, boljše in lepše živiš! Prepričan sem, da Vam v AUDIO BM ob različnih modelih slušnih aparatov lahko skupaj najdemo tistega, ki Vam najbolj ustreza. Rad delam z ljudmi in jim želim le najboljše. Na prvem mestu so vedno ljudje in rešitve, ki jim podpirajo boljšo komunikacijo v vseh stilih življenja in pri katerikoli letih. Verjamem, da lahko slušni aparati zvišajo kvaliteto življenja osebam, ki so izgubile sluh.

Več o meni ->

Andrej Šprinzar

Andrej Šprinzar
akustik za slušne aparate
Šempeter pri Gorici
a.sprinzar@audiobm.si

Moje poslanstvo je pomagati ljudem, da zopet slišijo, se sporazumevajo in uživajo bolj kakovostno življenje. Pustite si slišati in čutiti čudovite zvoke narave, glasbe in se predajati radostim življenja v zvoku. V slušnem centru AUDIO BM vam bom svetoval, pomagal in stal ob strani, saj razumem vaše težave.

Luka Gartner

Luka Gartner
akustik za slušne aparate
Ljubljana Vič
l.gartner@audiobm.si

Ko sem prvič prestopil prag podjetja, ki je kasneje postalo moj drugi dom, sem v trenutku začutil dobro energijo in videl nasmeh ter veselje v očeh ljudi, ki so odhajali. Želel sem biti del te uspešne zgodbe. V slušnih centrih AUDIO BM vam bomo prisluhnili in skupaj bomo prišli do rešitve, ki vam bo omogočila najvažnejše. Slišati in razumeti. Sreča je povsod okoli nas in ob vašem zadovoljstvu z nami bom srečen tudi sam.

Več o meni ->

Albin Kotnik

Albin Kotnik
akustik za slušne aparate
Kranj
a.kotnik@audiobm.si

Že vrsto let sem v stiku z ljudmi in se ravnam po besedah Mark Twain-a, da je prijaznost jezik, ki ga gluhi lahko slišijo in slepi lahko vidijo. Zaposleni v AUDIO BM smo pravi team, ki s svojo predanostjo strmimo k temu, da vsaka stranka odide iz slušnega centra AUDIO BM z zadovoljstvom. Sluh je eden izmed najpomembnejših čutil za vse nas in vesel sem, da lahko s svojim znanjem spremenim nekatere življenjske zgodbe na bolje.

Več o meni ->

Primož Stare

Primož Stare
akustik za slušne aparate
Murska Sobota
p.stare@audiobm.si

Sluh je prvi in temeljni pogoj za poslušanje sveta in sporazumevanje med ljudmi. Zaradi različnih vzrokov naš sluh postopoma slabi in dejstvo, da si naglušen ali oglušel, je izjemno težko sprejeti. Dandanes je na voljo veliko slušnih pripomočkov s katerimi se lahko bistveno izboljša kakovost življenja. Sam sem prepričan, da je sposobnost slišati darilo, ki bi ga morali znati varovati in zanj poskrbeti tudi takrat, ko je potrebna pomoč. Skupaj z Vami bom varoval in skrbel za Vaš boljši sluh.

Simon Rihar

Simon Rihar
servis, laboratorij, akustik za slušne aparate
s.rihar@audiobm.si

Vedno so me zanimale nove tehnologije, sestavne komponente naprav, odkrivanje okvar in njihovo odpravljanje. V podjetju AUDIO BM skrbimo za odlično uporabniško izkušnjo tudi ko pride do vzdrževanja naprav in odprave morebitnih okvar. Zavedam se kako naši slušni pripomočki vplivajo na boljšo kakovost življenja, zato za njih kvalitetno poskrbimo, da lahko nemoteno vsakodnevno služijo svojemu namenu.

Več o meni ->

Luka Pelcar

Luka Pelcar
akustik za slušne aparate, avdiološka diagnostična oprema
Ljubljana BTC
l.pelcar@audiobm.si

Zvok vzbuja različne emocije v nas in sproža spomine iz naše mladosti. Je vse, kar se dogaja okoli nas, zato se zavedam pomembnosti prizadetosti sluha in si še toliko bolj prizadevam priti nasproti posameznikom, ki hočejo premagati ta problem, tako v privatnem kot profesionalnem življenju. S sicer močno afiniteto do glasbe in izkušnjami na področju reprodukcije zvoka verjamem, da imam dobro izhodišče. Verjamem vase in v svojo ekipo, zato vem, da nam bo skupaj uspelo narisati še več nasmehov na obrazih.

Vlado Pirić

Vlado Pirić
akustik za slušne aparate
Velenje
v.piric@audiobm.si

Praktično vsa pretekla leta sem se posvečal glasbi, zato se dobro zavedam pomena sluha. Sedaj večino časa posvečam družini, študiju psihoterapije in seveda delu slušnega akustika. Slišati, začutiti in pomagati soljudem je moje poslanstvo, moj smisel življenja pa zapustiti svet boljši, kot v kakršnega sem vstopil. Vesel sem, da lahko v slušnih centrih AUDIO BM ustvarjam(o) boljši svet in verjamem, da ga lahko skupaj naredimo še boljšega. Slišati in biti slišan je več kot le dobra popotnica k skupnemu cilju.

Aleksandar Zorić - akustik za slušne aparate

Aleksandar Zorić
akustik za slušne aparate
Jesenice
a.zoric@audiobm.si

Zavedati se moramo, da je uho eno od primarnih in najpomembnejših človeških čutil. Kot slušni akustik z veliko izkušnjami na področju tonske tehnike in prostorske akustike, imam jasno poslanstvo pomagati ljudem z okvaro sluha. S pravo mero strokovnosti in kakovostnimi pripomočki sem prepričan, da vam v podjetju AUDIO BM nudimo vrhunske storitve in povrnemo stopnjo zaznavanja zvoka ter komunikacije do mere, ki omogoča ponovno prijetno počutje med najbližjimi in ostalo družbo.

Saša Vrtovec

Saša Vrtovec
Zaščita sluha
s.vrtovec@audiobm.si

Končno mi ne šumi v ušesih, ko se vrnem z dela v orodjarni; odkar uporabljam po meri narejeno zaščito sluha zopet z veseljem delam v livarni; slišim dušen zvok stroja in okolice, delam bolj zbrano in z manj napakami; hrup stiskalnic je sedaj nemoteč; …

To so izjave zadovoljnih strank, ki uporabljajo po meri narejeno zaščito sluha. Z veseljem vam bom svetoval, kako sebe in vaše sodelavce zaščititi pred prekomernim hrupom.

Odpiralni časi in kontaktni podatki AUDIO BM slušnih centrov

Cilji in vizija

Zagotavljamo vrhunsko oskrbo s slušnimi aparati in slušnimi pripomočki v Sloveniji. Zaposleni si prizadevamo, da bi naglušni spet lahko normalno komunicirali in uživali v svetu zvokov. Potrudimo se, da so ljudje, ki uporabljajo naše pripomočke z njimi zadovoljni.

S strokovnim pristopom, kakovostjo pripomočkov in storitev, ter konkurenčno ponudbo (najboljše razmerje med ceno in kakovostjo), smo hitro postali zaupanja vreden dobavitelj slušnih aparatov. Naše korektno in strokovno delo prepoznava stroka in tudi uporabniki, saj nam zaupa na tisoče ljudi. V Sloveniji smo v zadnjih letih zgradili največje število slušnih centrov (13).

Vizija:

 • biti prvi po odličnosti v storitvah in izdelkih
 • prispevati k zmanjševanju predsodkov in povečevanju kvalitete življenja
 • nuditi najvišjo kakovost za najdostopnejšo ceno

Strategija:

 • spremljanje in vpeljevanje novosti
 • vlaganje v nove tehnologije
 • usposabljanje in izobraževanje zaposlenih, ter strokovne javnosti

Naša načela:

 • zadovoljstvo naših strank je središče naše pozornosti
 • do strank smo prijazni, spoštljivi, pošteni in strokovni
 • nudimo najboljše razmerje med ceno in kakovostjo
 • strankam ponujamo preverjeno kakovost – slušni aparati Unitron so iz Kanade/Švice in slušni aparati Sonic so iz Amerike/Švice, baterije za slušne aparate so iz Nemčije, izdelki za nego in vzdrževanje so iz Francije, FM sistemi so iz Švedske, Velike Britanije, Danske in iz Amerike, …
 • izobraževanje in izboljšave delovnih procesov so naša stalnica
 • dosledno spoštovanje zakonskih predpisov in internih smernic podjetja
 • medsebojno se spoštujemo in spodbujamo
 • smo vztrajni in zanesljivi
 • spodbujamo redno, neposredno in konstruktivno komunikacijo med sodelavci
 • vsakega sodelavca strokovno in intenzivno uvajamo v delo
 • sodelavce podpiramo in spodbujamo v njihovem strokovnem in osebnem razvoju
 • poskrbimo, da so vprašanja, želje, pobude in reklamacije strank hitro in ugodno rešene
 • stranke sprejmemo v čistih in urejenih slušnih centrih
 • strankam omogočamo sproščeno počutje in zasebnost pri strokovni obravnavi
 • varstvo zaupanih osebnih podatkov nam je zelo pomembno. Uporabljamo jih samo v namen, za katerega so nam bili zaupani

Za cilje in vizijo se zavzemamo slušni akustiki >>

Naše zaveze

Zavezujemo se, da bomo strokovno poskrbeli za to, da boste spet čim bolje slišali in razumeli.

Z vami delimo iste cilje. Potrudili se bomo, da boste zadovoljni.

Stranke o nas

Zelo sem zadovoljen s slušnim aparatom Unitron Moxi, predvsem, ker sem se ponovno vključil v pogovore v skupini v gledališču in med prijatelji. Svetujem ga vsem, ki imajo probleme s sluhom. Strokovnjaki v podjetju so zelo prijazni in strokovni. Skratka zelo sem zadovoljen. A.R.F.

V Vašem slušnem centru sem se odločila za nakup slušnega aparata. Rada bi pohvalila gospoda, ki mi je razložil delovanja več slušnih aparatov. Moram ga pohvaliti, ker je ta razlaga bila tako natančna in koristna. Pred tem sem obiskala že več slušnih centrov v katerih se niso nikoli tako potrudili kot se je ta gospod. Res sem mu hvaležna, saj sem končno prvič spoznala kako vse deluje. M. D.

Ko želite več za vaš sluh na enem mestu.

Sodelovanje

Želite pomoč pri pripravi strokovnih prispevkov s področja naglušnosti in slušnih pripomočkov?
Morda se zanimate za predstavitev slušnih pripomočkov?
Želite sodelovati z nami?

 kontakt: Franci Urankar, direktor
 e-pošta: f.urankar@audiobm.si
 telefon: 051 722 722.

Pogosta vprašanja

Odgovori na pogosto zastavljena vprašanja se nahajajo na posebni strani “Pogosta vprašanja“.

Razvedrilo

V AUDIO BM se znamo tudi pohecati.  Pregovori, šale, pesmi  >>

Leta 2015 smo prvi v Sloveniji odprli specializirano spletno trgovino za naglušne. Ne spreglejte na primer izjemne ponudbe kakovostnih baterij za katerekoli blagovne znamke slušnih aparatov – dostava na dom, brez dodatnih stroškov.

Vizitka AUDIO BM

Ime podjetja: AUDIO BM d.o.o., slušni aparati, medicinska oprema in storitve
Skrajšano ime: AUDIO BM d.o.o.
Sedež: Letališka cesta 5, 1000 Ljubljana
Telefon: 059 044 055
Elektronski naslov: info@audiobm.si
Spletni naslov: www.audiobm.si
Direktor: Franci Urankar, f.urankar@audiobm.si, mobilni telefon: 051 722 722

Transakcijski račun: IBAN SI56 2900 0005 1138 257 (UNICREDIT BANKA SLOVENIJA d.d.)
SWIFT/BIC: BACXSI22
Glavna dejavnost: G47.740 – Trgovina na drobno v specializiranih prodajalnah z medicinskimi in ortopedskimi pripomočki
Davčna številka: SI51106663
Matična številka: 6509347000

AUDIO BM slušni centri:

Hitri telefonski kontakti:

 • 059 044 055 – Ljubljana, BTC
 • 059 044 971 – Ljubljana, Vič
 • 059 044 056 – Maribor
 • 059 044 053 – Celje
 • 059 044 057 – Trbovlje
 • 059 044 058 – Novo mesto
 • 059 044 059 – Brežice
 • 059 044 054 – Koper
 • 059 044 954 – Kranj
 • 059 044 978 – Jesenice
 • 059 044 979 – Murska Sobota
 • 059 044 977 – Šempeter pri Gorici
 • 059 044 973 – Velenje

 • 051 722 722 – Franci Urankar, direktor

 

 

Dovolite, da vam pomagamo do boljšega sluha. Potrudili se bomo po najboljših močeh!

OBIŠČITE NAS

Dovolite, da vam pomagamo do boljšega sluha.
Čakalne vrste_e_napotnica_narocanje_ORL_naglusnost_slusni_aparati

AUDIO BM smo za slušne aparate pogodbeni dobavitelj Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije (ZZZS).

Sprejemamo naročilnice iz vseh ORL ambulant. Prosta izbira dobavitelja je vaša pravica. Priporočamo, da pred odločitvijo za slušni aparat dobro preverite ponudbo. Če obiščete nas, se bomo osebno in strokovno zavzeli za vaš boljši sluh. Ko se odločate za slušne aparate, naj bodo vodila: kakovost, naraven zvok, možnost izbire večih blagovnih znamk, strokovna ter prijazna pomoč, servis in tudi cena. Postopek pridobitve.

Ekskluzivno_v_Sloveniji-Unitron_in_Sonic_slusni_aparati-AUDIO_BM-centri_servis_oskrba_vzdrzevanje_svetovanje_naglusnost

Zavedamo se pomena sluha v vsakdanjem življenju, zato se vsak dan trudimo za vaše zadovoljstvo. Vaše izkušnje potrjujejo, da smo na pravi poti.

V AUDIO BM svoje delo opravljamo odgovorno, strokovno in s srcem. Zagotavljamo odlične storitve in najnovejše modele slušnih aparatov, za vse potrebe in za vse generacije - tudi v cenovnem standardu (brez doplačil). Vaše zadovoljstvo poplača naš trud. Preberite izjave naših strank ter tudi vi napišite svoje mnenje in ga delite z vsemi. Hvala.

ZASTOPAMO PRIZNANE IN PREVERJENE BLAGOVNE ZNAMKE