Z LJUBEZNIJO IN STROKOVNO POSKRBIMO ZA BOLJŠI SLUH VSEH GENERACIJ

16-SLUSNIH-CENTROV-AUDIO-BM-slusni-aparati-dobavitelj-ZZZS-recept-zascita-sluha-tehnicni-pripomocki-svetovanje-brezplacno-test-sluha
AUDIO_BM_slusni-aparati-lokacija-na_zemljevidu_Slovenije-16-slusnih-centrov-logotip

Z ljubeznijo bomo poskrbeli za vaš boljši sluh in boljše življenje

AUDIO BM slušni centri smo zaradi prvorazrednih storitev, kakovosti in celovite ponudbe na enem mestu (slušni aparati različnih priznanih blagovnih znamk, zaščita sluha, tehnični pripomočki, ugodno baterije, brezplačno svetovanje, lasten servis …) vodilni specialisti s področja slušne akustike v SlovenijiImamo največ slušnih centrov v Sloveniji in to kar 16.

Slušni aparati niso naša postranska oz. le dodatna dejavnost, kot je pri nekaterih ponudnikih. Smo samostojno slovensko podjetje, ki z vsemi dobavitelji poslujemo neposredno.

Nenehno poglabljamo in izpopolnjujemo svoje znanje s področja slušne akustike. Z izobraževanji v tujini in domovini skrbimo za vrhunsko usposobljenost in osebnostni razvoj.

Strokovno, predano in prijazno pomagamo na vsakem koraku do boljšega sluha in boljšega življenja. Smo izjemno odgovorni pri vseh naših aktivnostih. Zaradi prepoznanih prednosti, ki jih zagotavljamo za boljši sluh, nam že vrsto let zaupajo tisoči Slovencev.

S stalno osredotočenostjo k razumevanju in preseganju potreb ter pričakovanj naših strank, gradimo pristne medsebojne odnose. Kot smo že omenili, nam zaupajo tisoči Slovencev. Med njimi je tudi TV voditelj in pevec BORIS KOPITAR. 

16 slušnih centrov po celotni Sloveniji + spletna trgovina

Vabimo vas k branju vsebin na naših spletnih straneh. Izvedeli boste marsikaj zanimivega, poučnega in koristnega.

Prijazno vas tudi vabimo v vam najbližji AUDIO BM slušni center. Pridite osebno in tudi z vašimi svojci. Brezplačno preverite sluh. Če sluh ni več v najboljši formi, bomo skupaj poskrbeli zanj.

Ker smo pogodbeni dobavitelj ZZZS, sprejemamo naročilnice iz vseh ORL ambulant. Prosta izbira dobavitelja je vaša pravica.

Dovolite, da do boljšega sluha in razumevanja pomagamo tudi vam ali vašim svojcem. Veseli bomo vašega obiska in osebno se bomo zavzeli za vas!

Zavedamo se, da naše delo vpliva na vaše življenje v prihodnosti

V Sloveniji na področju zagotavljanja kvalitetne in dostopne oskrbe s slušnimi aparati že vrsto let premikamo mejnike. Nismo odvisni od enega proizvajalca in svoje delo jemljemo tudi kot poslanstvo, da vam pomagamo. Strokovno, prijazno in korektno. Vsak naš slušni akustik se bo osebno potrudil za vaš boljši sluh. Skupaj premagajmo težave, ki jih lahko povzroči naglušnost!

Poleg skrbno izbranih slušnih aparatov iz samega svetovnega vrha, zagotavljamo še mnogo več. Spoznajte, kdo smo ekipa, ki z ljubeznijo poskrbimo vaš boljši sluh in boljše življenje.

Ena naših največjih prednosti je strokovnost kadra, kakovost storitev in navdušujoča izbira preverjenih rešitev za boljši sluh.

Virtualni ogled AUDIO BM slušnih centrov

Kliknite na spodnjo sliko, sledite napotkom in virtualno vstopite v AUDIO BM slušni center. Za glasbeno spremljavo ne pozabite vklopiti zvoka.

Virtualni-obisk-AUDIO-BM-slusni-center-slusni-aparati-zascita-sluha-cepki-svetovanje-test-sluha-ADG-avdiogram

Iz naše ponudbe

Dobro delovanje slušnih aparatov in polževih vsadkov omogočajo kvalitetne baterije. Neposredno od proizvajalcev zagotavljamo baterije za slušne aparate in polževe vsadke PowerOne in Duracell (skupina Varta) in Rayovac (skupina Energizer), ki slovijo po najboljšem razmerju med ceno in kakovostjo. Zaradi neposrednih nabav jih nudimo po zelo ugodnih cenah, tudi v spletni trgovini.

Z raznovrstnimi izdelki za nego ter vzdrževanje slušnih aparatov francoskega proizvajalca Mg Développement tudi skrb za čistočo in vzdrževanje ne predstavlja nobenih težav.

S tehničnimi pripomočki vam pomagamo, da ne boste preslišali budilke, da boste tudi preko stacionarnih telefonov lahko telefonirali, ali pa da boste lahko slušne aparate uporabljali tudi za poslušanje televizije preko indukcijske zanke. Za celotno predstavitev ponudbe tehničnih izdelkov nas obiščite. Radi vam bomo svetovali in pomagali tudi do subvencije preko Zakona za izenačevanje možnosti invalidov (ZIMI).

Za zaščito sluha nudimo raznovrstne rešitve, ki spadajo pod skupno ime EAR SAFE. Da do težav z naglušnostjo zaradi izpostavljenosti hrupu sploh ne pride, svetujemo uporabo individualno izdelanih čepov za ušesa. V AUDIO BM smo pridobili certifikat za proizvodnjo DREVE zaščite sluha, ki ustreza najvišjim standardom. Profesionalno zaščito za sluh izdelujemo po najsodobnejših postopkih – s 3D tiskanjem. Z VODA X mehkimi čepki izdelanimi po meri ali trakom za ušesa EAR BAND-IT se lahko zaščitite pred močenjem sluhovodov. Kakovostna in takoj dobavljiva zaščita sluha je možna tudi z izredno mehkimi in udobnimi univerzalnimi čepki ALPINE ali HASPRO, ki so namenjeni za zaščito pred hrupom ali vodo. Vsebujejo filtre, ki ustrezajo različnim namenom (za zaščito sluha na koncertih, pri delu …). Posebne izvedbe so na voljo tudi za otroke.

Naj izpostavimo še našo dostopnost. Zlahka so dostopne vse naše lokacije AUDIO BM slušnih centrov, kot tudi naše storitve. Da je preizkus sluha in katerihkoli slušnih aparatov dostopen, omogočamo brezplačno informativno testiranje sluha z avdiometrom in Unitron Flex:trial preizkus slušnih aparatov (edinstveno v Sloveniji).

Osebno svetovanje ob izbiri slušnih aparatov je zagotovilo, da bodo vaši slušni aparati zagotavljali največ udobja in da boste z njimi ponovno odlično slišali. Vsak dan se osebno posvečamo zagotavljanju primernih rešitev za vas, vaše svojce in vaše prijatelje.

Ne spreglejte ugodne ponudbe v AUDIO BM spletni trgovini >>

V AUDIO BM se srečujejo tradicija priznanih proizvajalcev in naša mladost. Smo pooblaščeni dobavitelj in servis za slušne aparate, ki sodijo v skupino Sonova (Kanada/Švica) ter Demant (ZDA/Danska).

V našem središču so ljudje

V središču našega delovanja so vedno ljudje. To velja tako za naše cenjene stranke – uporabnike slušnih pripomočkov, sodelavce, kot tudi za poslovne partnerje.

Z najnovejšo tehnologijo v slušnih aparatih povezujemo ljudi in jim tako izboljšujemo kakovost življenja.

Ker tako želimo delovati tudi v prihodnje se intenzivno posvečamo trajnostnemu strokovnemu in osebnostnemu razvoju. Le tako lahko smo lahko prvi po odličnosti!

Verjamemo v povezovanje, zato tudi vam lahko podamo roko na področju zagotavljanja boljšega sluha.

Video predstavitev

Spoznajte nas v 4 minutah. Video ima tudi podnapise.

 

 

10 razlogov zakaj za boljši sluh izbrati AUDIO BM slušne centre

AUDIO BM 

1. AUDIO BM ZAGOTAVLJAMO ČUDOVITO IZKUŠNJO NA POTI DO BOLJŠEGA SLUHA V 16 SLUŠNIH CENTRIH PO CELOTNI SLOVENIJI

Ne ukvarjamo se z optiko … in vsem mogočim, kar ni povezano s sluhom. Predani smo sluhu, predani smo misiji, da vam pomagamo do boljšega sluha in boljšega življenja, ki ga zagotavlja slušna komunikacija. Radi si vzamemo čas in vam brezplačno strokovno svetujemo. Svoje delo opravljamo predano in s srcem. V Sloveniji imamo največ slušnih centrov.

 

2. AUDIO BM SMO ZANESLJIV POSLOVNI PARTNER – V NAŠEM SREDIŠČU SO LJUDJE IN SKRB ZA NJIHOVO DOBRO POVEZANOST

Da smo zanesljivi in se boste na nas lahko zanesli tudi v prihodnosti dokazujejo visoka priznanja, ki smo jih prejeli (AWARD OF EXCELLENCE, visoka AAA bonitetna ocena odličnosti, različni certifikati o usposobljenosti naših slušnih akustikov, pohvale ORL specialistov, izjave naših strank …).

 

3. AUDIO BM ZAGOTAVLJAMO VEČ SVETOVNO PRIZNANIH BLAGOVNIH ZNAMK SLUŠNIH APARATOV IN BREZPLAČNO TESTIRANJE PRED NABAVO – SMO TUDI POGODBENI DOBAVITELJ ZZZS

V ponudbo uvrščamo izključno svetovno priznane blagovne znamke slušnih aparatov, ki imajo dolgoletno tradicijo.
UNITRON slušni aparati imajo korenine v Kanadi in sodijo v skupino Sonova (Švica). PHILIPS izvira iz Nizozemske, tradicija preko 125 let. SONIC slušni aparati izvirajo iz ZDA ter sodijo v skupino Demant (Danska). Ker z vsemi proizvajalci poslujemo brez posrednikov, se pri njih tudi izobražujemo in garantiramo nizke cene. Slušne aparate katerekoli tehnologije testirate brezplačno tudi v vašem domačem okolju, ne samo v slušnem centru. Verjamemo, da boste le s tako izbranimi s slušnimi aparati lahko zadovoljni leta in leta.

 

4. AUDIO BM V VSEH SLUŠNIH CENTRIH OMOGOČAMO BREZPLAČEN PREIZKUS SLUHA Z AVDIOMETROM IN BREZPLAČNO STROKOVNO SVETOVANJE

Brezplačno testiranje sluha z avdiometrom. Profesionalno, natančno in hitro – v kateremkoli AUDIO BM slušnem centru. Če želite pridobiti zgolj informativno informacijo o stanju vašega sluha, omogočamo hitri spletni test sluha, ki ga preko računalnika ali mobilnega telefona lahko opravite sami – kjerkoli in kadarkoli.

 

5. AUDIO BM LASTEN SERVIS V SLOVENIJI IN DOLGA GARANCIJA

Zagotavljamo strokovne in hitre servisne storitve, ker se naš servisni oddelek nahaja v središču Slovenije. Da tudi v primeru okvare slušnega aparata nikoli ne boste ostali brez sluha, za čas popravila brezplačno nudimo vrhunski nadomestni slušni aparat. Garancija za vse slušne aparate kupljene pri nas je kar 2 leti, garancija na popravilo pa 1 leto!

 

6. AUDIO BM RAZLIČNE REŠITVE ZA ZAŠČITO UŠES IN SLUHA

Z najsodobnejšo računalniško tehnologijo 3D tiskanja zagotavljamo vse vrste ušesnih vložkov (oliv) za slušne aparate ter ušesne čepke za zaščito pred hrupom in pred neželenim močenjem sluhovodov. Raznovrstne univerzalne čepke lahko naročite tudi preko naše spletne trgovine.

 

7. AUDIO BM BREZPLAČNI POSVETI IN PRILAGODITVE PRED IN PO NAKUPU

Vsako uho je drugačno. Vsaka naglušnost je drugačna. Vsaka oseba je drugačna. Naši strokovnjaki bodo s svojimi bogatimi izkušnjami in znanjem znali pravilno svetovati pri izbiri najprimernejših modelov slušnih aparatov in jih individualno prilagoditi vašemu sluhu ter vašim potrebam. Vsi posveti pred in po nakupu (v celotni življenjski dobi slušnih aparatov) so brezplačni.

 

8. AUDIO BM BREZKOMPROMISNA USPOSOBLJENOST SLUŠNIH AKUSTIKOV

Smo specializirani na slušne aparate, zato se na tem področju stalno izobražujemo v tujini in domovini. Le tako vam lahko zagotavljamo vrhunske storitve in slušne aparate najnovejših tehnologij. Pri nas si ne predstavljamo, da bi slušni akustik lahko bila oseba, ki svojega dela ne opravlja strokovno, s srcem in z osredotočenostjo na sluh. Zato pri nas v ponudbi ne boste našli očal ali pripomočkov, ki niso povezani s sluhom. Pri strokovnosti na področju poznavanja slušne akustike ne sklepamo kompromisov, ker nam je mar za vaše dolgoročno zadovoljstvo.

 

9. AUDIO BM NAJVEČJA IZBIRA TEHNIČNIH PRIPOMOČKOV ZA NAGUŠNE IN GLUHE

Pri nas je na voljo največja izbira dodatnih tehničnih pripomočkov za naglušne in gluhe, ki ustrezajo Zakonu za Izenačevanje Možnosti Invalidov (ZIMI) in dodatkov za uporabnike slušnih aparatov.

 

10. AUDIO BM BATERIJE ZA SLUŠNE APARATE ZA VSE BLAGOVNE ZNAMKE SLUŠNIH APARATOV

Po zelo nizkih cenah zagotavljamo kakovostne baterije za slušne aparate (tip 13, 312, 10 in 675) ter izdelke za nego in vzdrževanje slušnih aparatov. Za nakupe preko spletne trgovine ne zaračunavamo nobenih dodatnih stroškov. Razvajamo vas tudi z akcijami.

Želite da do boljšega sluha pomagamo tudi vam? Naročite se >>

SLUŠNI APARATI NA NAROČILNICO

Pogodbeni-dobavitelj-mp-slusnih-apaartov-ZZZS-AUDIO-BM-slusni-aparati-servis-svetovanje

Sklenjeno imamo pogodbo z Zavodom za zdravstveno zavarovanje Slovenije (ZZZS)

Sprejemamo naročilnice za slušne aparate, ki jo izda katerikoli zdravnik specialist ORL in do cenovnega standarda bo pripomoček poravnala zdravstvena zavarovalnica.

3 SVETOVNO PRIZNANE BLAGOVNE ZNAMKE

Unitron-Pooblasceni-dobavitelj-za-Slovenijo-audio-bm-slusni-aparati-centri-svetovanje-SA-ORL-narocilnica
Sonic-Pooblasceni-dobavitelj-za-Slovenijo-audio-bm-slusni-aparati-centri-svetovanje-SA-na-ORL-narocilnico
Unitron-Pooblasceni-dobavitelj-za-Slovenijo-audio-bm-slusni-aparati-centri-svetovanje-SA-ORL-narocilnica

Smo pooblaščeni dobavitelj slušnih aparatov UNITRON, SONIC in PHILIPS

Vsaka naglušnost je unikatna, vsako uho je unikatno, vsak človek je edinstven. Da lahko za vsakogar najdemo primerno rešitev ne zastopamo le ene blagovne znamke slušnih aparatov, temveč kar 3.

 

 

Kdo smo

Na kratko o nas. AUDIO BM smo predvsem ljudje. V podjetju smo zaposleni slušni akustiki, ki smo specialisti za slušne aparate in druge slušne pripomočke, ter za zaščito sluha. Smo entuziastični, empatični in z veseljem pripravljeni pomagati. Na vaši novi poti do boljšega sluha vam bomo strokovno in korektno svetovali.

Obiščite nas. Spoznajte nas osebno.

Slusni-akustiki-AUDIO-BM-specialisti-za-slusne-aparate-svetovanje

Kratke osebne predstavitve

Franci Urankar

Franci Urankar
direktor
f.urankar@audiobm.si
Telefon: 051 722 722

Prepričan sem, da smo podjetje ljudje. AUDIO BM, ki ga vodim, temelji na spoštovanju do ljudi, stroke in poštenega dela. Osrečuje me, ker imam okoli sebe čudovito ekipo. S svojim znanjem in kompetencami je kolektiv glavni gradnik podjetja. To mi pomeni največ!

Imam več kot 30 let izkušenj na področju slušne akustike in avdiološke opreme. Verjamem v rek, da je življenje učenje, zato dam na vseživljenjsko učenje tudi velik poudarek. Redno se udeležujem različnih izobraževanj, kot tudi skrbim, da imajo najnovejša znanja moji sodelavci, zato gremo na izobraževanja običajno kar skupaj.

Skrben za stranke, zavezan postavljenim ciljem in obljubam, perfekcionist, to sem na kratko jaz.

Več >>

Nina Stopar Avbar
akustik za slušne aparate
Ljubljana BTC
n.avbar@audiobm.si

Znana melodija, hčerin smeh, možev glas, mamin nasvet, očetov pozdrav in nenazadnje pasji lajež spadajo med meni najljubše zvoke. Tako kot bi sama storila vse, da ostanejo del mojega vsakdana se tudi najboljša ekipa AUDIO BM trudi, da bo Vaš vsakdan ohranil kar se da nespremenjeno zvočno podobo. Oglasite se v naših centrih in nam zaupajte kateri so Vaši najljubši zvoki. Z veseljem Vam bom tudi jaz pomagala, da jih boste ponovno zaslišali.

Več >>

Luka Pelcar

Luka Pelcar
akustik za slušne aparate, avdiološka diagnostična oprema
Ljubljana BTC
l.pelcar@audiobm.si

Zvok vzbuja različne emocije v nas in sproža spomine iz naše mladosti. Je vse, kar se dogaja okoli nas, zato se zavedam pomembnosti prizadetosti sluha in si še toliko bolj prizadevam priti nasproti posameznikom, ki hočejo premagati ta problem, tako v privatnem kot profesionalnem življenju. S sicer močno afiniteto do glasbe in izkušnjami na področju reprodukcije zvoka verjamem, da imam dobro izhodišče. Verjamem vase in v svojo ekipo, zato vem, da nam bo skupaj uspelo narisati še več nasmehov na obrazih.

Več >>

Borut-Balkovec-Slusni-akustik-prej-Neuroth-sedaj-AUDIO-BM-slusni-centri-Slovenija

Borut Balkovec
akustik za slušne aparate
Ljubljana BTC
b.balkovec@audiobm.si

Zadovoljstvo. Zvok, predvsem glasba, je moje življenje. Kvalitetna in verno reproducirana. Zadovoljen sem le z najboljšim zvokom. Zato se tudi pri delu ne zadovoljim zgolj z rešitvijo slušne težave. Rešitev mora biti prava in najboljša za stranko. Rad se spuščam v podrobnosti. Le v tem primeru sta zadovoljna oba, stranka in akustik. V dolgoletni karieri slušnega akustika sem slišal že marsikaj, najlepše pa je slišati zadovoljnega uporabnika, še posebej otroka, ki ga lahko spremljaš skozi leta odraščanja, in ko spoznaš, da si mu s pravo izbiro omogočil normalen razvoj govora in slišnost ter s tem vključitev v normalno življenje, ki ti jo vrne z brezpogojno hvaležnostjo, veš da delaš pravo stvar. Osvobajajoče in poživljajoče, predvsem pa da energijo za nove izzive.

Rok-Balantic-Slusni-akustik-AUDIO-BM-slusni-aparati-zascita-svetovanje-Ljubljana_BTC

Rok Balantič
akustik za slušne aparate
Ljubljana BTC
r.balantic@audiobm.si

Helen Keller, ameriška slepa in gluhonema pisateljica, je dejala: ”Blindness separates us from things, but deafness separates us from people.” (Slepota nas loči od stvari, toda gluhota nas loči od ljudi). Sluh je zame izjemno dragocen dar in nosi globok pomen v mojem življenju. Zavedam se, da je sposobnost slišanja ključnega pomena za doživljanje sveta okoli sebe. Glasba, zvoki narave in izmenjava besed so dragoceni elementi, ki obogatijo vsakdanje izkušnje posameznika.

Kot del ekipe AUDIO BM sem predan svojemu poslanstvu pomagati ljudem z okvaro sluha. Prizadevam si, da bi bil del sprememb in izboljšav na tem področju tudi vam ali vašim najdražjim. Rad sem vir podpore, navdiha in pomoči, ki ljudem z okvaro sluha omogoča, da premagajo ovire ter živijo polno in zadovoljno življenje.

Simon Rihar

Simon Rihar
servis, laboratorij, akustik za slušne aparate
Ljubljana BTC
s.rihar@audiobm.si

Vedno so me zanimale nove tehnologije, sestavne komponente naprav, odkrivanje okvar in njihovo odpravljanje. V podjetju AUDIO BM skrbimo za odlično uporabniško izkušnjo tudi ko pride do vzdrževanja naprav in odprave morebitnih okvar. Zavedam se kako naši slušni pripomočki vplivajo na boljšo kakovost življenja, zato za njih kvalitetno poskrbimo, da lahko nemoteno vsakodnevno služijo svojemu namenu.

Več >>

Klemen-Rant-slusni-akustik-AUDIO-BM-slusni-centri-Ljubljana-BTC-Slovenija

Klemen Rant
akustik za slušne aparate
Ljubljana BTC
k.rant@audiobm.si

Ko sem se prvič srečal s podjetjem AUDIO BM, sem vstopil v prijeten, svetel prostor in čudovito delovno okolje. Malo sem počakal in se zazrl na okoli po prostoru, ter s strani opazil AUDIO BM hišna pravila, ki so me zelo pritegnila. Ob koncu branja so privabila na moje ustnice velik nasmeh. Pomislil sem, tukaj bi bilo pa zelo dobro delati. Upam in želim si, da bomo dolgo skupaj sodelovali, ter da se bodo stranke k nam vračale z zadovoljstvom.

Kakovosten zvok je tudi zame zelo pomemben, zato vas vabim v naše slušne centre, kjer bomo za boljši sluh poskrbeli na najboljši možni način. Skupaj s sodelavci se zelo potrudimo za zadovoljstvo naših strank.

A-Peternel-slusni-akustik-audio-bm-slusni-center-Ljubljana

Aljaž Peternel
akustik za slušne aparate
Ljubljana Center
a.peternel@audiobm.si

Dober sluh mi pomeni vse. Z zvokom se ukvarjam že vrsto let (snemanje glasbenih skupin in filmskega zvoka, postprodukcija) in v industriji sem srečal veliko ljudi ki so trpeli z naglušnostjo.

Naglušnost močno vpliva na psihološko stanje posameznika in priporočljivo je, da težavo čim prej naslovimo in se odločimo za slušne aparate. Ljudem prisluhnem in uživam v predaji znanja, najbolj pa me osrečuje zadovoljna stranka, ki zapusti poslovalnico z nasmeškom na obrazu.

Z ekipo AUDIO BM smo tu, da vas seznanimo z najnovejšo tehnologijo, ki se iz dneva v dan izboljšuje in vam s tem olajšamo življenje. S svojim znanjem in strokovnostjo vam bom pomagal pri izbiri najboljše slušne rešitve za vas, saj je sluh navsezadnje dar in slišati je nekaj neprecenljivega.

Matic Bele akustik za slušne aparate Novo mesto

Matic  Bele
akustik za slušne aparate
Novo mesto
m.bele@audiobm.si

Rad se ukvarjam z glasbo in avdio produkcijo, kar zahteva zdrav, odličen sluh. Razumem ljudi, ki so naglušni in imajo težave s sluhom, hkrati pa jim želim pomagati pri tem, da bi bolje slišali in uživali tako v komuniciranju z ljudmi okoli sebe, kot tudi v poslušanju ali celo ustvarjanju glasbe.

Več >>

Jurij Globevnik akustik za slušne aparate Maribor

Jurij  Globevnik
akustik za slušne aparate
Maribor
j.globevnik@audiobm.si

Slišati in razumeti sta osnovni človeški potrebi, vendar slušne težave posameznikov vse pogosteje zmanjšujejo kvaliteto njihovega življenja in jih postavljajo pred družbeni izziv. Zato verjamem v svet, kjer lahko slušno prizadeti ponovno in brez omejitev medsebojno komunicirajo, zahvaljujoč današnji napredni tehnologiji Unitron, Philips in Sonic slušnih aparatov.

Več >>

Marija Pauman - akustik za slušne aparate Maribor

Marija Pauman
akustik za slušne aparate
Maribor
m.pauman@audiobm.si

Življenje nas lahko postavi v situacije pred katerimi bi najraje zbežali ali pa dano situacijo sprejmemo in postanemo močnejši. Zmeraj obstajata dve odločitvi. V čast in zadovoljstvo mi je, da sem postala del AUDIO BM tima, da  lahko ljudem, ki sprejmejo svojo naglušnost, ter si želijo sprememb, pomagam na poti do boljšega sluha in kvalitetnejšega življenja.

Več >>

Denis-Rantasa-Slusni-akustik-AUDIO-BM-slusni-centrer-Ljubljana-BTC

Denis Rantaša
akustik za slušne aparate
Maribor II
d.rantasa@audiobm.si

Zavedam se moči različnih zvokov, ki v človeku vzbudijo številne občutke. Marsikateri v nas vzbujajo najlepše občutke in soustvarjajo spomine, ki jih želimo shraniti za vedno. Prav zato želim s svojim delom pomagati vsem, ki jim naglušnost predstavlja omejitev v življenju. Verjamem, da lahko poleg strokovnega znanja ponudim tudi razumevanje in empatičen odnos do prav vsakega, ki pri nas poišče pomoč.

Sem odgovorna in pozitivno naravnana oseba. Zelo rad se soočam z novimi izzivi, ki lahko meni omogočajo rast na osebni, podjetju pa rast na poslovni ravni. Mene in moje delo odlikujejo vztrajnost, zanesljivost, prilagodljivost in komunikativnost.

slusni-akustik-akustik-matej-k-audio-bm-center-celje

Matej Koren
akustik za slušne aparate
Celje
m.koren@audiobm.si

Slišati glas drage osebe, poslušati šumenje morja, petje ptic, slišati smeh vnukov, poslušati najljubšo glasbo, spremljati novice na TV-ju ali radiu je nekaj, kar se mnogim zdi samoumevno. Zdrav sluh nam omogoča doživljanje sveta okoli nas v polni meri in je tako en izmed naših najpomembnejših čutov. V AUDIO BM vam bom s kakovostnimi storitvami, vrhunsko ponudbo slušnih aparatov in pripomočkov ter z zavedanjem za vaše potrebe svetoval in pomagal, da boste spet zaslišali vaš najljubši zvok.

Več >>

Grega Šket
akustik za slušne aparate
Celje
g.sket@audiobm.si

Zvok kot valovanje se praktično nahaja vse okoli nas, zato je zelo pomembno, kako dobro skrbimo za svoj sluh, saj to na neposreden način vpliva tudi na naše zdravje in kvaliteto življenja. Sem Grega Šket, diplomirani multimedijski producent. Moja stroka je avdio področje, v prostem času pa se zelo rad ukvarjam z glasbo. Zelo sem ponosen, da sem postal del ekipe AUDIO BM, saj vam bom lahko tako z vrhunsko opremo in kakovostnimi storitvami omogočil kar se da lažjo pot do kvalitetnejšega in boljšega sluha. Obiščite me v celjski poslovalnici, kjer se vam bom maksimalno posvetil in skušal čim bolje svetovati, da boste lahko zopet lažje slišali.

Več >>

Matej Drnovšek

Matej Drnovšek
akustik za slušne aparate
Trbovlje
m.drnovsek@audiobm.si

Po izobrazbi sem Inženir multimedijev in imam veliko izkušenj na področju dela z vrhunskimi tehnologijami, ki so tesno povezane zvokom in komunikacijo, kamor sodijo tudi slušni aparati in drugi tehnični pripomočki za naglušne oz. gluhe.
Podpiram kakovostno in aktivno življenje na vseh področjih. Iz prve roke razumem, kako je živeti z zdravstveno težavo, kako se z njo soočiti, ter kako jo sprejeti, da lahko pozitivno nadaljujemo življenje in spoznamo, da lahko oviro spremenimo v svojo prednost.

Več >>

Žiga Vlahušić

Žiga Vlahušić
akustik za slušne aparate
Brežice
z.vlahusic@audiobm.si

Zmožnost slišati in prepoznavati glasove je darilo, ki ga sleherna oseba ceni in varuje. Tega se ne zavedamo vse do trenutka, ko ne slišimo več dobro. Prepoznava izgube sluha vam omogoča, da izboljšate kvaliteto svojega življenja. S tem zavedanjem boste ostali vpleteni v stvari, ki jih imate radi in ostali v stiku z ljudmi, ki so vam ljubi. Kot slušni akustik v podjetju AUDIO BM bom z veseljem skrbel, da ne boste nikoli ostali prikrajšani lepih trenutkov.

Več >>

David Olenik Vivoda
akustik za slušne aparate
Koper
d.olenik.v@audiobm.si

Če dobro slišiš, boljše in lepše živiš! Prepričan sem, da vam v AUDIO BM ob različnih modelih slušnih aparatov lahko skupaj najdemo tistega, ki vam najbolj ustreza. Rad delam z ljudmi in jim želim le najboljše. Na prvem mestu so vedno ljudje in rešitve, ki jim podpirajo boljšo komunikacijo v vseh stilih življenja in pri katerikoli letih. Verjamem, da lahko slušni aparati zvišajo kvaliteto življenja osebam, ki so izgubile sluh.

Več >>

Andrej-Sprinzar-Nemec-slusni-akustik-AUDIO-BM-slusni-aparati-Svetovanje-Center-Sempeter-pri-Gorici-Slovenija

Andrej Šprinzar Nemec
akustik za slušne aparate
Šempeter pri Gorici
a.sprinzar@audiobm.si

Moje poslanstvo je pomagati ljudem, da zopet slišijo, se sporazumevajo in uživajo bolj kakovostno življenje. Pustite si slišati in čutiti čudovite zvoke narave, glasbe in se predajati radostim življenja v zvoku. V slušnem centru AUDIO BM vam bom svetoval, pomagal in stal ob strani, saj razumem vaše težave.

Več >>

Olivera_B_Princic-Podpora-slusnim-akustikom-audio-bm-slusni-aparati-svetovanje-pomoc-servis-telefon

Olivera Boltar Prinčič
podpora slušnim akustikom
Šempeter pri Gorici
o.princic@audiobm.si

Dandanes nam je večini vse samoumevno. To, da vidimo, zajemamo vse barve zunanjega sveta. Ko pa ne slišimo, občutimo praznino, tišino… Ne prestavljam si, da ne bi slišala svojih bližnjih in okolice; naravo, ki se pritožuje ali smeji; glasbo, ki je hrana moje duše.
V podjetju AUDIO BM sem zaposlena z željo, da pripomorem k temu, da posameznikom omogočim korak k rešitvi težav s sluhom. To je pot, ki poveže tišino z nasmehom. V Šempetru pri Gorici vas sprejmem z odprtimi rokami. Hvaležna sem za priložnost, da izrazim del sebe in pomagam.

Luka Gartner

Luka Gartner
akustik za slušne aparate
Ljubljana Vič
l.gartner@audiobm.si

Ko sem prvič prestopil prag podjetja, ki je kasneje postalo moj drugi dom, sem v trenutku začutil dobro energijo in videl nasmeh ter veselje v očeh ljudi, ki so odhajali. Želel sem biti del te uspešne zgodbe. V slušnih centrih AUDIO BM vam bomo prisluhnili in skupaj bomo prišli do rešitve, ki vam bo omogočila najvažnejše. Slišati in razumeti. Sreča je povsod okoli nas in ob vašem zadovoljstvu z nami bom srečen tudi sam.

Več >>

Albin Kotnik

Albin Kotnik
akustik za slušne aparate
Kranj
a.kotnik@audiobm.si

Že vrsto let sem v stiku z ljudmi in se ravnam po besedah Mark Twain-a, da je prijaznost jezik, ki ga gluhi lahko slišijo in slepi lahko vidijo. Zaposleni v AUDIO BM smo pravi team, ki s svojo predanostjo strmimo k temu, da vsaka stranka odide iz slušnega centra AUDIO BM z zadovoljstvom. Sluh je eden izmed najpomembnejših čutil za vse nas in vesel sem, da lahko s svojim znanjem spremenim nekatere življenjske zgodbe na bolje.

Več >>

D-Sedej-slusni-akustik-audio-bm-slusni-center-Ljubljana-Kranj

Dejan Sedej
akustik za slušne aparate
Kranj in Ljubljana BTC
d.sedej@audiobm.si

Nasmeh, topel sprejem in stisk roke nas ne stanejo nič, pomenijo pa tako veliko. Naša ekipa slušnih akustikov razume vaše težave s sluhom in naše poslanstvo je, da vam jih pomagamo premagati.

Velikokrat od svojih strank slišim “Škoda, ker nismo prišli prej… zdaj slišim več, razumem bolje…” Vaše izkušnje in zgodbe, ki jih delite z menoj, me inspirirajo in mi dajejo motivacijo na naši skupni poti. Skupaj ponovno odkrivamo zvoke, ki so se z leti izgubili. Sem vaš zvesti sopotnik, ko pride čas za pomoč vašemu sluhu. Z našimi slušnimi aparati in mojo pomočjo glasovi ponovno zaživijo in besede zopet dobijo svoj pomen.

Primož Stare

Primož Stare
akustik za slušne aparate
Murska Sobota
p.stare@audiobm.si

Sluh je prvi in temeljni pogoj za poslušanje sveta in sporazumevanje med ljudmi. Zaradi različnih vzrokov naš sluh postopoma slabi in dejstvo, da si naglušen ali oglušel, je izjemno težko sprejeti. Dandanes je na voljo veliko slušnih pripomočkov s katerimi se lahko bistveno izboljša kakovost življenja. Sam sem prepričan, da je sposobnost slišati darilo, ki bi ga morali znati varovati in zanj poskrbeti tudi takrat, ko je potrebna pomoč. Skupaj z Vami bom varoval in skrbel za Vaš boljši sluh.

Več >>

Vlado Pirić

Vlado Pirić
akustik za slušne aparate
Velenje
v.piric@audiobm.si

Praktično vsa pretekla leta sem se posvečal glasbi, zato se dobro zavedam pomena sluha. Sedaj večino časa posvečam družini, študiju psihoterapije in seveda delu slušnega akustika. Slišati, začutiti in pomagati soljudem je moje poslanstvo, moj smisel življenja pa zapustiti svet boljši, kot v kakršnega sem vstopil. Vesel sem, da lahko v slušnih centrih AUDIO BM ustvarjam(o) boljši svet in verjamem, da ga lahko skupaj naredimo še boljšega. Slišati in biti slišan je več kot le dobra popotnica k skupnemu cilju.

Več >>

Aleksandar Zorić - akustik za slušne aparate

Aleksandar Zorić
akustik za slušne aparate
Jesenice
a.zoric@audiobm.si

Zavedati se moramo, da je uho eno od primarnih in najpomembnejših človeških čutil. Kot slušni akustik z veliko izkušnjami na področju tonske tehnike in prostorske akustike, imam jasno poslanstvo pomagati ljudem z okvaro sluha. S pravo mero strokovnosti in kakovostnimi pripomočki sem prepričan, da vam v podjetju AUDIO BM nudimo vrhunske storitve in povrnemo stopnjo zaznavanja zvoka ter komunikacije do mere, ki omogoča ponovno prijetno počutje med najbližjimi in ostalo družbo.

Več >>

Slusni-akustik-strokovnjak-za-sluh-in-slusne-aparate-Kevin-Glavica-AUDIO-BM-slusni-center-Ptuj

Kevin Glavica
akustik za slušne aparate
Ptuj
k.glavica@audiobm.si

Sluh je prvo čutilo, ki se pri človeku razvije in pozneje postane tudi najpomembnejše čutilo, ki omogoča medsebojno komunikacijo in tako vpliva na ohranjanje čustvenega in duševnega ravnovesja. Gluhoslepa pisateljica in aktivistka Helen Keller je dejala, da je slepota tista, ki ločuje ljudi od stvari, gluhota pa tista, ki ločuje ljudi od ljudi. Sam se z zvokom spoznavam že od otroštva, ukvarjam se z glasbo in avdio produkcijo, igram kitaro in pišem pesmi. Kot slušni akustik v AUDIO BM slušnem centru na Ptuju, vam bom svetoval pri iskanju najboljših rešitev na poti do vašega boljšega sluha in kakovostne komunikacije.

Več >>

Odpiralni časi in kontaktni podatki AUDIO BM slušnih centrov

Cilji in vizija

Zagotavljamo vrhunsko oskrbo s slušnimi aparati in slušnimi pripomočki v Sloveniji. Zaposleni si prizadevamo, da bi naglušni spet lahko normalno komunicirali in uživali v svetu zvokov. Potrudimo se, da so ljudje, ki uporabljajo naše pripomočke z njimi zadovoljni.

S strokovnim pristopom, kakovostjo pripomočkov in storitev, ter konkurenčno ponudbo (najboljše razmerje med ceno in kakovostjo), smo hitro postali zaupanja vreden dobavitelj slušnih aparatov. Naše korektno in strokovno delo prepoznava stroka in tudi uporabniki, saj nam zaupa na tisoče ljudi. V Sloveniji smo v zadnjih letih zgradili največje število slušnih centrov (16).

 

Vizija:

 • biti prvi po odličnosti v storitvah in izdelkih
 • prispevati k zmanjševanju predsodkov in povečevanju kvalitete življenja
 • nuditi najvišjo kakovost za najdostopnejšo ceno

 

Strategija:

 • spremljanje in vpeljevanje novosti
 • vlaganje v nove tehnologije
 • usposabljanje in izobraževanje zaposlenih, ter strokovne javnosti

 

Naša načela:

 • zadovoljstvo naših strank je središče naše pozornosti
 • do strank smo prijazni, spoštljivi, pošteni in strokovni
 • nudimo najboljše razmerje med ceno in kakovostjo
 • strankam ponujamo preverjeno kakovost – slušni aparati Unitron so iz Kanade/Švice (skupina Sonova), slušni aparati Sonic so iz Amerike/Danske (skupina Demant), slušni aparati Philips (skupina Demant, Danska), baterije za slušne aparate so iz Nemčije in Velike Britanije, izdelki za nego in vzdrževanje so iz Francije …
 • izobraževanje in izboljšave delovnih procesov so naša stalnica
 • dosledno spoštovanje zakonskih predpisov in internih smernic podjetja
 • medsebojno se spoštujemo in spodbujamo
 • smo vztrajni in zanesljivi
 • spodbujamo redno, neposredno in konstruktivno komunikacijo med sodelavci
 • vsakega sodelavca strokovno in intenzivno uvajamo v delo
 • sodelavce podpiramo in spodbujamo v njihovem strokovnem in osebnem razvoju
 • poskrbimo, da so vprašanja, želje, pobude in reklamacije strank hitro in ugodno rešene
 • stranke sprejmemo v čistih in urejenih slušnih centrih
 • strankam omogočamo sproščeno počutje in zasebnost pri strokovni obravnavi
 • varstvo zaupanih osebnih podatkov nam je zelo pomembno. Uporabljamo jih samo v namen, za katerega so nam bili zaupani.

Naše zaveze

Zavezujemo se, da bomo strokovno poskrbeli za to, da boste spet čim bolje slišali in razumeli.

Z vami delimo iste cilje. Potrudili se bomo, da boste zadovoljni.

AUDIO BM je v Sloveniji že nekaj let sinonim za celovito, kakovostno in dostopno ponudbo, čeprav nas nekateri zaradi naše mladosti še niste spoznali. Pregled celotne ponudbe >>

Stranke o nas

Zelo sem zadovoljen s slušnim aparatom Unitron Moxi, predvsem, ker sem se ponovno vključil v pogovore v skupini v gledališču in med prijatelji. Svetujem ga vsem, ki imajo probleme s sluhom. Strokovnjaki v podjetju so zelo prijazni in strokovni. Skratka zelo sem zadovoljen. A.R.F.

V Vašem slušnem centru sem se odločila za nakup slušnega aparata. Rada bi pohvalila gospoda, ki mi je razložil delovanja več slušnih aparatov. Moram ga pohvaliti, ker je ta razlaga bila tako natančna in koristna. Pred tem sem obiskala že več slušnih centrov v katerih se niso nikoli tako potrudili kot se je ta gospod. Res sem mu hvaležna, saj sem končno prvič spoznala kako vse deluje. M. D.

Ko želite več za vaš sluh na enem mestu.

Sodelovanje

Želite pomoč pri pripravi strokovnih prispevkov s področja naglušnosti in slušnih pripomočkov?
Morda se zanimate za predstavitev slušnih pripomočkov?
Želite sodelovati z nami?

 kontakt: Franci Urankar, direktor
 e-pošta: f.urankar@audiobm.si
 telefon: 051 722 722.

Pogosta vprašanja

Odgovori na pogosto zastavljena vprašanja se nahajajo na posebni strani “Pogosta vprašanja“.

Razvedrilo

V AUDIO BM se znamo tudi pohecati.  Pregovori, šale, pesmi  >>

Leta 2015 smo prvi v Sloveniji odprli specializirano spletno trgovino za naglušne. Ne spreglejte na primer izjemne ponudbe kakovostnih baterij za katerekoli blagovne znamke slušnih aparatov – dostava na dom, brez dodatnih stroškov.

Vizitka AUDIO BM

Ime podjetja: AUDIO BM d.o.o., slušni aparati, medicinska oprema in storitve
Skrajšano ime: AUDIO BM d.o.o.
Sedež: Italijanska ulica 8, 1000 Ljubljana

OPOMBA ZA NASLOV – NISMO SE PRESELILI
Do julija 2021 smo imeli naslov: Letališka cesta 5, vendar je prišlo do preimenovanja in preštevilčenja na Italijanska ulica 8.

Telefon: 059 044 055
Elektronski naslov: info@audiobm.si
Spletni naslov: www.audiobm.si
Direktor: Franci Urankar, f.urankar@audiobm.si, mobilni telefon: 051 722 722

Transakcijski račun: IBAN SI56 2900 0005 1138 257 (UNICREDIT BANKA SLOVENIJA d.d.)
SWIFT/BIC: BACXSI22
Glavna dejavnost: G47.740 – Trgovina na drobno v specializiranih prodajalnah z medicinskimi in ortopedskimi pripomočki
Davčna številka: SI51106663
Matična številka: 6509347000

Število redno zaposlenih: 24

 

AUDIO BM slušni centri:

 

Hitri telefonski kontakti:

 • 059 044 055 – Ljubljana, BTC
 • 059 044 044 – Ljubljana, Center
 • 059 044 971 – Ljubljana, Vič
 • 059 044 056 – Maribor
 • 059 044 970 – Maribor II
 • 059 044 053 – Celje
 • 059 044 057 – Trbovlje
 • 059 044 058 – Novo mesto
 • 059 044 059 – Brežice
 • 059 044 054 – Koper
 • 059 044 954 – Kranj
 • 059 044 978 – Jesenice
 • 059 044 979 – Murska Sobota
 • 059 044 977 – Šempeter pri Gorici
 • 059 044 973 – Velenje
 • 059 044 972 – Ptuj

 • 051 722 722 – Franci Urankar, direktor

 

 

Dovolite, da vam pomagamo do boljšega sluha. Potrudili se bomo po najboljših močeh!

zzzs-pogodbeni-dobavitelj_slusni_aparati_AUDIO_BM_center_naslov_lokacija_standard_recept_narocilnica-ORL

AUDIO BM smo za slušne aparate pogodbeni dobavitelj Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije (ZZZS).

Sprejemamo naročilnice iz vseh ORL ambulant. Prosta izbira dobavitelja je vaša pravica. Priporočamo, da pred odločitvijo za slušni aparat dobro preverite ponudbo. Če obiščete nas, se bomo osebno in strokovno zavzeli za vaš boljši sluh. Ko se odločate za slušne aparate, naj bodo vodila: kakovost, naraven zvok, možnost izbire večih blagovnih znamk, strokovna ter prijazna pomoč, servis in tudi cena. Postopek pridobitve.

Slusni-aparati-Unitron_Sonic_Philips-AUDIO_BM-centri_Slovenija-servis_oskrba_vzdrzevanje_svetovanje-ZZZS

Zavedamo se pomena sluha v vsakdanjem življenju, zato se vsak dan trudimo za vaše zadovoljstvo. Vaše izkušnje potrjujejo, da smo na pravi poti.

V AUDIO BM svoje delo opravljamo odgovorno, strokovno in s srcem. Zagotavljamo odlične storitve in najnovejše modele slušnih aparatov, za vse potrebe in za vse generacije - tudi v cenovnem standardu (brez doplačil). Vaše zadovoljstvo poplača naš trud. Preberite izjave naših strank ter tudi vi napišite svoje mnenje in ga delite z vsemi. Hvala.

ZASTOPAMO LE PRIZNANE IN PREVERJENE BLAGOVNE ZNAMKE

Blagovne-znamke-Unitron-Philips-Sonic-Varta-Duracell-Rayovac-Alpine-in-druge-AUDIO-BM-slusni-aparati-centri-Slovenija