Tradicija, inovacije in kakovost!

Slusni_aparati_AUDIO_BM_Unitron_Sonic_vusesni_zausesni_nevidni_digitalni_ponudba_oblika_oliva_baterije_polnjenje_ORL_narocilnica_kontakt_ljubljana-Slovenija

Izjemno oblikovanje nagrajeno s prestižnimi nagradami,
edinstvene rešitve, švicarska kakovost izdelave in naraven zvok.

Red-dot-award-MUSE-Unitron-slusni-aparati-audio-bm-slusni-centri

RED DOT AWARD: Mednarodna žirija to zelo cenjeno nagrado podeli samo izdelkom, ki s svojim izjemnim oblikovanjem znatno presegajo tekmece.

 

 

PRED PREGLEDOM PONUDBE, SPOZNAJMO UNITRON

NA UPORABNIKA OSREDOTOČENO OBLIKOVANJE IN VODILNE TEHNOLOGIJE V INDUSTRIJI

 

Ko pri podjetju Unitron načrtujejo slušne aparate, si vsako podrobnost ogledajo z vidika uporabnika. Unitron je prejemnik številnih nagrad za oblikovanje, ki so jih dobili zaradi tega pristopa. Osredotočajo se na cilj, da so uporabniki s slušnimi aparati zadovoljni in jih udobno uporabljajo.

 

V slušnih centrih AUDIO BM za vaš sluh poskrbimo z najnovejšimi serijami in modeli slušnih aparatov Unitron. Kratko predstavitev posameznih serij lahko preberete v nadaljevanju.

Toplo vam priporočamo, da se za strokoven nasvet in podrobne informacije obrnete na naše slušne akustike, ki vam bodo z veseljem svetovali pri izbiri, ter vam omogočili tudi brezplačen preizkus. Za več splošnih informacij o slušnih aparatih si preberite spletno stran z obširnimi splošnimi informacijami o slušnih aparatih.

 

V Unitronu velja prepričanje, da je odlična izkušnja zelo pomembna in da bi vsi morali imeti možnost uživanja v kakovostnem zvoku.

 

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1964 in intenzivno sodeluje s strokovnjaki s področja sluha, da lahko ustvarja napredne pionirske rešitve, ki so dostopne vsem in v skladu s potrebami naglušnih ljudi.

 

 

 

Unitron slušni aparati, napredna tehnologija zvoka

Za Unitron je odlična kvaliteta zvoka prednostna naloga, zato so njihove rešitve zasnovane tako, da zagotavljajo naraven zvok pri poslušanju že ob prvem preizkusu, saj omogočajo enostaven prehod na maksimalno jasnost, udobje in razumevanje govora, samodejno prilagajanje zvoka in s tem znatno izboljšujejo kakovost življenja.

 

Unitron slušni aparati

 • vsebujejo najnovejšo tehnologijo skupine Sonova
 • zagotavljajo naraven zvok
 • odlična izkušnja že ob prvem preizkusu

 

Naprave zasnovane za boljše življenje

O zmogljivosti in kvaliteti zvoka bi lahko govorili ure in ure, vendar je za odlično izkušnjo pri poslušanju potrebno upoštevati še več dejavnikov. Unitron filozofija snovanja slušnih rešitev ohranja uporabnike v središču procesa inovativnosti. Unitron slušne rešitve oblikuje tako, da so te enostavne za uporabo, udobne, ter estetsko dovršene. Naprave zasnovane za boljše življenje vključujejo najboljše, večkrat nagrajene in dovršene slušne aparate in dodatke, v katerih je združena estetika, udobje in intuitivna funkcionalnost za reševanje izzivov vsakdanjega življenja.

 

Najbolje ocenjeni zaušesni in vušesni slušni aparati

 • oblikovanje osredotočeno na uporabnika za kvalitetno izkušnjo ob celodnevni uporabi
 • polnilni slušni aparati zagotavljajo dolgotrajno brezskrbno uporabo
 • povezovanje z vsemi mobilnimi telefoni, prvi v industriji
 • inovativne rešitve za premagovanje ovir v komunikaciji tudi v najzahtevnejših zvočnih okoljih

 

Izkušnje in inovativnost

Unitronove izkušnje in inovativnost se izražajo v udobnih in enostavnih slušnih aparatih z vrhunskim zvokom. Zasnovani so tako, da se samodejno prilagajajo in optimizirajo že ob prvi prilagoditvi uporabniku, kar lahko potrdijo tudi slušni akustiki, ki opažajo neizmerno zadovoljstvo strank. Obsežen nabor inovacij omogoča slušno izkušnjo, ki izboljšuje življenja uporabnikov slušnih aparatov.

 

 

PAMETNI SLUŠNI APARATI UNITRON

Bogata izbira in brezplačno preizkušanje

V AUDIO BM nudimo najnovejše izvedbe – tudi v cenovnem standardu!

 

 

 

Koristen nasvet za odličen začetek

Za preprostejšo uporabo in dolgoročno znižanje stroškov uporabe priporočamo slušne aparate, ki imajo možnost ponovnega polnjenja.

Polnilnik-za-slusne-aparate-na-ponovno-polnjenje-Unitron-slusni-aparati-AUDIO-BM

Vedno iščemo načine, kako olajšati življenje. Tehnologija litij-ionskih polnilnih baterij vas osvobaja menjave tistih majhnih baterij, ki jih imajo tradicionalni slušni aparati. Slušne aparate ponoči le postavite v polnilnik in naslednje jutro so pripravljeni na celodnevno poslušanje. Preprosto in zelo primerno tudi za starejše osebe.

Pregled ponudbe Unitron slušnih aparatov po modelih

 

SHINE REV+

Naš osnovni izbor slušnih aparatov bo presegel vaša pričakovanja!

Slušne aparate Shine Rev+ nudimo v zauheljnih in vušesnih izvedbah. Številni modeli so povsem brez doplačila, saj smo pogodbeni dobavitelj Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije in zadošča že naročilnica, ki jo izda ORL specialist. 

 

Shine Rev+ odlikuje kakovosten zvok, udobno poslušanje in dobra jasnost govora, česar v osnovnem izboru običajno ni mogoče niti pričakovati.

Standardni-zausesni-vusesni-slusni-aparati-Uniron-Shine-Rev-plus-audio-bm-centri-orl-zzzs-cena-brez-doplacila-brezplacno-test

Serijo Shine Rev+ odlikuje veliko visokokakovostnih funkcij, ki se običajno nahajajo le v dražjih slušnih aparatih. Dokazano je, da povečujejo udobje in uspeh pri uporabi slušnih aparatov.

 

Te funkcije so:

 • Sistem za poudarjanje govora – omogoča jasnejše poslušanje govora, saj tihe dele govora dodatno poudari.
 • Sistem za zmanjševanje hrupa – omogoča jasnejše poslušanje govora, saj hrup ojačuje manj, kot govor.
 • AntiShock™ 2 sistem– povečuje udobje poslušanja pri nenadnih neprijetnih glasnih zvokih, ki jih v trenutku zazna in kontrolira (Video).
 • AutoMic – Prilagodljivi usmerjeni mikrofoni – izboljšujejo razumevanje govora v hrupu, saj zaznajo hrup s strani in od zadaj, ter se osredotočijo na sprejem zvoka od spredaj. Samodejno delovanje.
 • Profesionalna natančnost prilagoditve – brezžično, z računalnikom.
 • Sound Conductor – zagotavlja jasno poslušanje govora in naraven zvok, saj sistem samodejno uravnava prilagodljive parametre v vsakem programu za poslušanje.
 • Adaptation Manager – Upravljanje privajenosti –  samodejni sistem, ki uravnava prilagoditev slušnega aparata stopnji privajenosti osebe na zvok.
 • Adaptive Directionality – Prilagodljiva usmerjenost – uporablja prilagodljivo smerno karakteristiko mikrofonov, za povečanje razumljivosti govora v hrupu.
 • Frekvenčna kompresija 2 – premakne frekvence iz področja, kjer ni več sluha, na nižjefrekvenčno področje, kjer je naglušnost manjša. Tako se zagotovi slišnost visokofrekvenčnih zvokov in razumljivost govora se poveča.
 • Upravljanje akustičnega povratnega vpliva – zagotavlja, da ne prihaja do piskanja. Zaradi tega sistema slušne lahko uporabljamo tudi z odprto prilagoditvijo (sluhovod ostane odprt).
 • DuoLink – brezžična povezava med dvema slušnima aparatoma za prilagajanje glasnosti in menjavo programov.
 • Tinitus masker – generator zvokov s katerimi obogatimo zvočno okolje za namene prekrivanja tinitusa.


In to niti ni vse, kar ponujajo slušni aparati v cenovnem standardu v slušnih centrih AUDIO BM. Obiščite AUDIO BM in preverite podrobnosti ter celotno ponudbo.

 

 

Področja pokrivanja slušnih aparatov Shine Rev+

Standardni-zausesni-vusesni-slusni-aparati-Uniron-Shine-Rev-plus-audio-bm-centri-orl-zzzs-cena-brez-doplacila-fitting-range-podrocje

 

BLU

Unitron-BLU-najnovejsi-slusni-aparati-PRISM-chip-SONOVA-AUDIO-BM-slusni-centri

PREDSTAVLJAMO NAJNOVEJŠE SLUŠNE APARATE: UNITRON BLU

Unitron se prilagaja edinstvenim izkušnjam in življenjskemu slogu vsakega uporabnika slušnih aparatov. S ponosom predstavljamo najnovejše slušne aparate Unitron BLU.

Poganja jih nov čip Sonova PRISM (Processing Real-Time Intelligent Sound Management – obdelava in inteligentno upravljanje zvoka v realnem času) in novi Unitronov sistem za obdelavo signalov Integra OS. PRISM čip obdeluje neverjetnih 552 milijonov operacij na sekundo!

Slušni aparati Unitron BLU zagotavljajo prilagodljivo, personalizirano in osvobajajočo slušno izkušnjo, kot še nikoli prej. S slušnimi aparati Unitron BLU so uporabniki opremljeni z najnaprednejšimi slušnimi aparati in bodo vedno pripravljeni na nove nepričakovane življenjske trenutke v vseh zvočnih okoljih in preko vseh povezanih naprav. Integra OS optimizira izkušnjo poslušanja glede na specifično situacijo vsakega poslušalca, samodejno.

Najsodobnejša tehnologija vgrajena v slušne aparate BLU omogoča uporabnikom, da se brez vmesnikov povežejo s številnimi napravami, ki vsebujejo Bluetooth tehnologijo. Z inovativnim glasovnim upravljanjem lahko uporabniki slušnih aparatov dostopajo do virtualnih pomočnikov (Alexa, Siri, Google asistent …), sprejemajo in končujejo klice, enostavno predvajajo ali zaustavijo glasbo na telefonu, tablici ali računalniku. Hkrati so lahko povezani z dvema napravama Bluetooth. Sprejem/zavrnitev telefonskega klica ali predvajanje/zaustavljanje glasbe se izvede na povsem nov način – le z dvojnim dotikom ob strani ušesa (pritisk tipke na slušnih aparatih ni več potreben).

Skupno lahko uporabniki seznanijo kar do osem bluetooth naprav, kot so na primer telefoni Android, iPhone, tabličnimi računalniki, avtoradio …

Slusni-aparati-zausesni-polnilni-diskretni-pametni-bluetooth-povezava-pametni-Unitron-BLU-AUDIO-BM-slusni-centri

Praktično neopazni, pametni in večkrat nagrajeni za design ter tehnološko izpopolnjenost.

S slušnimi aparati Unitron BLU in brezplačno aplikacijo Remote plus lahko uporabniki dosežejo še več. Preprosto na primer višajo in nižajo jakost, prilagodijo frekvence in udobje poslušanja. V posebnih okoliščinah lahko uporabniki izberejo do šest vnaprej nastavljenih programov, ki jih lahko dodatno prilagodijo za izboljšanje razumevanja govora, zmanjšanje hrupa ali dodatno usmeritev mikrofonov, da delovanje popolnoma ustreza njihovim trenutnim življenjskim potrebam.

Nova družina vsebuje več modelov Moxi BLU. Vključuje dva modela litij–ionskih polnilnih slušnih aparatov in enega na klasične baterije. Polnilni slušni aparati so po 3 urah polnjenja pripravljeni na celodnevno uporabo.

IZBIRNI DODATKI

 

Za najboljše poslušanje televizije

Z dodatno napravo TV Connector lahko televizijo poslušate brezžično, jasno in razločno ter celo v stereo tehniki. Kjerkoli se nahajate v prostoru, razdalja, hrup in odmev nista več ovira za poslušanje televizije brez katerihkoli motenj.

 

Za poslušanje partnerja

Partner Mic je majčken mikrofon za sogovornika, ki je enostaven za uporabo in idealen za pogovore med dvema osebama, še posebej če se nahajata v hrupnem okolju ali če je med njima večja razdalja.

 

Daljinsko upravljanje

Namesto tipk na slušnih aparatih ali preko telefona, lahko tudi s priročnim daljinskim upravljalnikom diskretno prilagajate glasnost in preklapljate med programi.

 


RAZLIČNE RAVNI TEHNOLOGIJE, ZA RAZLIČNE POTREBE


Slušni aparati Moxi BLU imajo različne ravni tehnologije.


Moxi BLU 9

Vrhunska zmogljivost s 7 zvočnimi okolji in najbolj izpopolnjene funkcije, ki vam omogočajo, da se osredotočite na govor in smer iz katere prihaja, kljub gneči in prisotnosti hrupa v ozadju. Poleg tega lahko uživate v odlični lokalizaciji zvoka, ter samodejnem vklopu  programa za glasbo.

 

Moxi BLU 7
Napredna zmogljivost s 6 zvočnimi okolji in odličnimi funkcijami pomaga k osredotočanju na govor, ki prihaja od spredaj in s strani v zahtevnih okoliščinah. Vsebuje tudi odlično lokalizacijo zvoka, ter samodejni vklop programa za glasbo. Prisotne so napredne funkcije, ki vam pomagajo prepoznati, od kod prihajajo zvoki, ter razumeti pogovore v gneči in hrupu.

 

Moxi BLU 5
Standardna zmogljivost s 4 zvočnimi okolji vključuje funkcijo, ki vam v tihih okoljih pomaga ugotoviti, od kod prihajajo zvoki.

 

Moxi BLU 3
Osnovne funkcije z 2 okolji. Omejena sposobnost samodejnega prilagajanja več zahtevnim slušnim okoljem.

 

Moxi BLU 1
Osnovne funkcije za pretežno tiha okolja. Omejena sposobnost samodejnega prilagajanja več zahtevnim slušnim okoljem.

 

NE SPREGLEJTE

Vse ravni tehnologij: BLU 9, BLU 7, BLU 5, BLU 3 in BLU 1 so bluetooth brezžično povezljive s telefonom, TV oddajnikom … ter imajo tudi modele, ki delujejo brez baterij (polnilni slušni aparati).

 

STRIDE

Stride™ utira pot na področju oblikovanja osredotočenega na uporabnike. Družina zaušesnih (BTE) in vušesnih (ITE) slušnih aparatov nudi izjemno estetiko, udobno prileganje in intuitivni nadzor, ki je uporabnikom tako zelo všeč, ter dovolj izbire za vsak okus. Ker temelji na platformi North in Tempus, ki poganjata novo smer pri naravnem zvoku, ima Stride tehnologijo, ki resnično omogoča uporabnikom, da se osredotočijo na pogovore v vsakem okolju.

Nehajte bežati
pred pogovori

Slušni aparati Stride
so polni sijajne tehnologije,
ki samodejno prepozna pogovor
in se neopazno prilagaja,
tako da slišite kar najbolje.

In ker se vsakdo dnevno srečuje
z drugačnimi zvoki,
jih je mogoče prilagoditi,
da bo zvok kot nalašč za vas.

Če se vaše slušne potrebe
v prihodnosti spremenijo,
je nadgradnja preprosta.

Vušesni nevidni - zausesni mini slušni aparat

Unitron  Stride – bogata izbira modelov
in brezkompromisna kakovost zvoka.

Družina slušnih aparatov Stride zagotavlja naraven zvok in prijetne pogovore, ki jih imajo uporabniki tako radi, saj ima za njihove potrebe pripravljene številne možnosti:

 • Stride M je najmanjši brezžični slušni aparat iz družine Stride, ki kljub svoji majhnosti nudi vse, kar ponujajo večji modeli.
 • Stride P je nov brezžični zaušesni slušni aparat na baterije velikosti 13 z vrhunsko obliko in dvojnimi krmilnimi elementi.
 • Stride P Dura pa je zasnovan za odpornost na vlago in trajnost, ne da bi žrtvovali stil.
Slusni aparati Stride Unitron zausesni

Obarvajte se v veselje

Barve slušnih aparatov

Vušesni in sluhovodni slušni aparati Stride (ITE, CIC in IIC) so na novo zasnovani navznoter in navzven, ter prilagojeni za udobje. Široka paleta izvedb daje uporabnikom izbiro, uporabnost in trajnost. Nov nadzor glasnosti, gumb na potisk, plazma premaz in odprtine za mikrofone, ki zmanjšajo vstopanje vlage in delcev, izboljšajo izkušnjo uporabnika. K temu prištejte še užitek ob naravnem zvoku in boljše razumevanje pogovorov. Jasno vam bo, zakaj smo to označili za veliko inovacijo v majhni embalaži.

Vsak pogovor spremlja edinstven hrup iz ozadja, od klepetanja v ozadju v restavraciji do hrupa na prometni ulici. Slušni aparati Stride vam bodo pomagali, da se znova vključite v pogovor, tudi v najzahtevnejših okoliščinah. Ker so zasnovani za vas, boste zlahka našli izvedbo Stride, ki vam ustreza.

Zasnovani za vas
Všeč vam bo, kako je slišati življenje skozi slušne aparate Stride. Ne glede na to, katero izvedbo izberete, bo popolnoma ustrezal vašemu življenju.

 • Udobni za nošenje ves dan
 • Na voljo so diskretni modeli in barve
 • Odporni na vlago in trpežni, zasnovani za vse, kar vam pride naproti

Poslušanje je preprosto
S slušnimi aparati Stride je poslušanje vedno naravno in udobno, telefonske pogovore boste lažje razumeli, glasba pa je čisti užitek.

Obogatite poslušanje
Vprašajte svojega slušnega akustika, kako skupaj s slušnimi aparati delujejo dodatki, s katerimi si lahko dodatno izboljšate poslušanje.

Prestižna nagrada za oblikovanje

Stride nagrada red design award

Unitron pristop k oblikovanju je razširjen
tudi na zaušesne slušne aparate Stride,
ki uporabnike pritegnejo z udobjem,
odličnim videzom in krmilnimi elementi,
ki jih bodo uporabniki znali uporabljati.

ZAUŠESNI SLUŠNI APARATI STRIDE – kratek opis:

Zaušesni slušni aparat Stride
 • Gladke linije in integrirane podrobnosti, ki povečajo privlačnost in udobje
 • Stride P ima dvojne krmilne elemente za nastavitev programa in glasnosti
 • Telefonska tuljavica in enostavni-t omogočata lažje telefonske pogovore
 • Stride P Dura zagotavlja dodatno trpežnost in odpornost na vlago
 • Možnost DAI čeveljčka pri Stride P Dura omogoča več možnosti za povezavo z drugimi napravami
 • Moxi Fit nudi možnost ponovnega polnjenja akumulatorske baterije.

VUŠESNI SLUŠNI APARATI UNITRON INSERA IN STRIDE- kratek opis:

Vušesni, sluhovodni, nevidni slušni aparati
 • Na novo zasnovan nadzor glasnosti in gumbi, ki jih uporabniki intuitivno razumejo
 • Plazma premaz in odprtine za mikrofone, ki zmanjšajo vstopanje vlage in delcev za večjo vzdržljivost
 • Natančno prileganje in optimalno prezračevanje omogočata udobno poslušanje
 • Možnost brezžične tehnologije tudi pri CIC še razširi možnosti prilagajanja
 • Brezžičnost in usmerjenost mikrofonov vse do velikosti mini kanala zagotavlja popolno funkcionalnost v zelo majhnem slušnem aparatu

Discover Next, Tempus in North – platforme, ki med drugim zagotavljajo:

Novi samodejni program SoundNav omogoča natančno razvrstitev sedmih različnih okolij, od katerih so štiri okolja specifično osredotočena na pogovore. SoundNav deluje skupaj z drugimi vrhunskimi tehnologijami – Sound Conductor in SpeechZone™ 2, da uporabnikom omogoča preprosto in takojšnje sodelovanje v pogovorih, kar prej ni bilo mogoče. Omogoča udobno poslušanje okolice v tihih in glasnih okoljih, ter uživanje v čistem zvoku glasbe.

Samodejni programi osredotočanje na govor v različnih okoljih Unitron North
Ozaveščeno udobje
SoundNav v okolju spremlja morebitne
pogovore, hrup, oziroma tišino.
Če pogovorov ni, Sound Conductor
najde pravo ravnovesje funkcij za udobno
poslušanje z zavedanjem zvokov iz okolja.
Uživanje v glasbi
SoundNav prepozna glasbo, da lahko
vključi ekskluzivno obojestransko
funkcijo. Sound Conductor
ohranja naravno kakovost
zvoka in poudari vokale.

Nekaj besed o vrhunski tehnologiji, ki omogoča, da boste samozavestno sodelovali v pogovorih

Razumevanje pogovorov

Tihi pogovori v dvoje. Pogovori v majhni skupini. Pogovor v polni restavraciji ali celo z ventilatorjem ali prometom v ozadju. Ni pomembna vrsta pogovora, cilj uporabnikov je, da razumejo besede.

Novi, samodejni program SoundNav inteligentno prepozna pogovore v različnih vrstah hrupa v ozadju, da jih lahko naši slušni aparati ustrezno obravnavajo.

Cilj programa Sound Conductor pri pogovorih je razumevanje govora. Ko SoundNav ugotovi vrsto hrupa v ozadju, Sound Conductor dinamično upravlja ustrezne funkcije, da je govor jasnejši in sodelovanje v pogovorih lažje.

Če se pogovor odvija v zelo zahtevnih okoliščinah s hrupom v ozadju, se vključi prestižna funkcija SpeechZone™ 2. V 360 stopinjah okoli uporabnika določi smer, iz katere prihaja govor, da lahko uporabnik jasno sliši govor iz katerekoli smeri.

SoundNav, Sound Conductor in SpeechZone 2 sodelujejo v harmoniji, da uporabnikom neopazno in samodejno zagotovijo najboljše razumevanje govora v pogovorih, kjer so prisotne različne vrste hrupa v ozadju in pri tem ves čas zagotavljajo naravno kakovost zvoka.

Primerjava tehnologij – osnovne razlike

 • 9 / Pro – Vrhunska slušna aparata delujeta skupaj in se samodejno prilagajata, da med vsemi pogovori slišite kar najbolje. Če je hrup v ozadju močan, se slušna aparata osredotočata na govor iz vseh smeri. Uživali boste tudi v lahkotnem, naravnem poslušanju in izboljšanem zvoku glasbe.
 • 7 / 800 – Slušna aparata komunicirata med seboj in vam samodejno pomagata, da bolje slišite v vseh vrstah pogovorov, zlasti kadar je hrup v ozadju močan. Uživali boste v lahkotnem, naravnem poslušanju in izboljšanem zvoku glasbe.
 • 5 / 700 – Slušna aparata komunicirata med seboj in vam samodejno pomagata, da bolje slišite, zlasti kadar je hrup v ozadju močan. Uživali boste v lahkotnem, naravnem poslušanju.
 • 3 / 600 – Ta slušna aparata vam samodejno pomagata, da bolje slišite med nekaterimi vrstami pogovorov in kadar se preprosto sproščate.
 • 500 – Ta slušna aparata vam samodejno pomagata, da bolje slišite, zlasti v tišjih okoljih. Ročno spreminjajte programe po svojih potrebah, ko se gibate med različnimi situacijami.

Za podrobnosti in obširna pojasnila, ter brezplačno testiranje, obiščite najbližji AUDIO BM slušni center.

Vse tehnološke ravni (9 / Pro, 7 / 800, 5 / 700, 3 / 600 in 500) zagotavljajo:

 • Efekt uhlja
 • Naravna izenačitev zvoka
 • Zapisovanje podatkov (Data Logging in Log It All)
 • Upravljanje mikrofonije
 • Obvladovanje šuma vetra
 • Maskirnik tinitusa
 • Ročni programi
 • Programi za pretočne vsebine
 • DuoLink
 • Enostavni-t
 • Enostavni-DAI
 • Tehnologija IntelliVent za individualne ušesne olive
 • Plazma premaz
 • IP67 za Stride P, Stride P Dura in Moxi Dura
 • IP57 za Moxi Fit in Moxi Kiss
 • Telefonska tuljavica
 • Obdelava WDRC z NAL-NL1, NAL-NL2 in DSL v5
 • Linearna obdelava z DSL v5

Več o funkcijah v slušnih aparatih:

Dodatki

Pregled dodatkov - daljinski upravljalnik, mikrofon, aplikacija, bluetooth telefon

Več o slušnih aparatih Unitron: https://www.unitron.com/global/en_us/products.html

 

 

 

QUANTUM 2

Quantum² zagotavlja kakovost zvoka, ki jo imajo ljudje radi. Izbira je mogoča med več tehnološkimi rešitvami (E, 10, 20 …). Vsaka ponuja kombinacijo tehnologij in funkcij, ki se skladajo z določenim načinom življenja in željami.

Slušni aparati Quantum2

 

 

Moxi

Moxi Jump R je bil med več kot 6.500 izdelki izbran za nagrado Red Dot Design Award 2020. Če to ni razlog za srečo!

Red-Dot-Winner-2020-Unitron-Moxi-Jump-R-AUDIO-BM

Naj pogovor teče

Slušni aparati Moxi™ vam pomagajo sodelovati v vseh pogovorih, tudi tistih z motečim hrupom v ozadju. Ne glede na to, ali večerjate v polni restavraciji, se družite s prijatelji ali preživljate čas v dvoje – slušni aparati se neopazno prilagajajo, tako da slišite vsako besedo. Ker pri izdelavi nismo pozabili na vaše potrebe, so udobni za nošenje ves dan. In ta nagrajena linija vsebuje dva od najmanjših slušnih aparatov v svojem razredu.

Družina Moxi™ slušnih aparatov navdušuje z izjemnim izgledom in majhnostjo. Zagotavlja vrhunsko in prefinjeno delovanje. Pri Moxi se slušalka nahaja v sluhovodu. Pri izvedbah Moxi Jump R in Moxi Fit R menjava običajnih baterij ni več potrebna, saj vsebujejo akumulatorsko baterijo, ki jo preko noči enostavno napolnite – ne da bi jo bilo potrebno vzeti iz slušnega aparata.

Nagrajena družina Moxi še nikdar ni bila videti tako dobro. No, tudi slišati ni bila nikdar tako dobro. To pa zato, ker najnovejša generacija slušnih pripomočkov Moxi temelji na platformi DISCOVER, naslednici North in Tempus. Nudi vse, kar zagotavljata prejšnji platformi, dodatno pa je izboljšana kakovost zvoka v najzahtevnejših zvočnih okoljih, možno pa je tudi neverjetno enostavno brezžično povezovanje z naprimer pametnim telefonom ali televizijo.

 

Moxi – slog, ki dobi svojo pozornost.
Zvok, zaradi katerega so uporabniki srečni.

 

Želite najmanjši slušni aparat? Ne spreglejte modela Moxi Now!

Moxi Now - Najmanjsi brezžični slušni aparat s slušalko v sluhovodu

Poglejte si kratek video o Moxi >>  

Unitron - izjemno lep in diskreten slušni aparat

Samodejno delovanje
Moxi deluje samodejno – najnaprednejša tehnologija samodejno prilagaja nastavitve tako, da uporabniku ni treba storiti ničesar. Moxi namreč nenehno spremlja slušne razmere in prilagaja nastavitve, da zagotovi jasnost govora in udobje tudi za glasne zvoke – v vsaki situaciji.

Prekrasen in izjemen design
V družini slušnih aparatov Moxi lahko vidite, kako zelo je filozofija Unitron osredotočena na uporabnika. Ti izjemno diskretni in stilsko dovršeni slušni aparati RIC so uporabnikom zelo privlačni.

Brezžična povezava s telefonom in televizijo
Brezžično povezovanje še nikoli ni bilo tako preprosto, kot je s tehnologijo DISCOVER NEXT, ki jo vsebujejo najnovejši slušni aparati Moxi. Prostoročno telefoniranje brez dodatnih vmesnih naprav – in to s katerimikoli telefoni, ki imajo vgrajen Bluetooth (tudi, če so starejših generacij) je silno preprosto. Telefonski poziv boste slišali kar v slušnih aparatih in s slušnimi aparati boste tudi enostavno sprejeli klic. Sogovornika boste slišali v obeh slušnih aparatih in ga odlično razumeli tudi v hrupnih okoljih. Če to ni odlično!

Tudi glas iz televizije se bo preko naprave TV Connector prenesel neposredno v oba slušna aparata. Brez dodatnih vmesnikov boste glas iz televizije poslušali v stereo tehniki in to praktično kjerkoli v stanovanju. Brezžično.

 

Denis Poštrak uporablja Unitron Moxi slušna aparata.

Denis Poštrak je mlad glasbenik, ki se ga morda spomnite po priredbi pesmi Povej mi, Marina in Ni več sreče v vasi tej skupine Don Juan. Danes pa se Denis posveča predvsem svoji poslovni poti, ki pa je, kakor je zanj značilno, v tesnem stiku z glasbo – kot menedžer zastopa številne slovenske in tuje ustvarjalce. Je tudi zelo aktiven DJ, ki razvedri goste številnih praznovanj ter dogodkov in organizator dogodkov Moč glasbe nas združuje. Velja za enega najboljših poznavalcev glasbe s področja bivše Jugoslavije in prav od tu izvira tudi njegova želja po ureditvi glasbenega muzeja oz. obsežnejše muzejske zbirke nosilcev zvoka in drugih predmetov povezanih z glasbo.

Preberite več o Denisu Poštraku >>

 

Peter Arčon uporablja Unitron Moxi All slušna aparata, brezžične dodatke in brezplačno aplikacijo.

Peter Arčon, Informacijski center Varna starost

Preberite več o osebni izkušnji s slušnimi aparati Moxi all >>

 

Unitron slušni aparati so prejeli številne
prestižne nagrade za oblikovanje.

 

Največ so jih prejeli slušni aparati iz družine Moxi (Moxi Jump R, Moxi Now, Moxi Fit in Moxi Kiss).

Unitron Red Dot Award

Vse oblike RIC so zasnovane s poudarkom na preprosti uporabi:

 • Majhnost omogoča izjemno diskretnost
 • Intuitivni krmilni elementi olajšajo uporabo
 • Gumb in telefonska tuljava na modelih Moxi Fit uporabnikom omogočata več izbire in nadzora

Moxi Fit R je po zunanjih merah v primerjavi z drugimi izdelki v svojem razredu najmanjši slušni aparat na svetu, ki podpira ponovno polnjenje baterije. Podatek velja za leto 2017.

Slušni aparat na polnjenje Unitron
Moxi Fit R - majhen a poln tehnologije

 

 

Med več možnostmi izberite tisto, ki najbolj ustreza vašim potrebam.
Oglasite se v najbližjem AUDIO BM slušnem centru in preizkusite.
Strokovno vam bomo svetovali pri izbiri.

S slušnimi aparati Stride in Moxi so zvoki tako naravni in prijetni,
da boste kar pozabili, da uporabljate slušne aparate.

 

 

Max

Max™ SP in Max™ UP so najmočnejši slušni aparati. Zasnovani so tako, da tudi tistim z najtežjimi izgubami sluha zagotavljajo zvok, ki ga najbolj potrebujejo. Vsebujejo najnovejše tehnološke rešitve. Za prilagoditev in uporabo so izjemno enostavni.

Super enostavna prva prilagoditev
Posebne rešitve omogočajo, da je že prva prilagoditev hitra, natančna in prilagojena vašim navadam ter željam.

Slišati več zvokov
Max lahko premakne govor iz frekvenčnega področja, kjer je sluh najbolj poškodovan, v frekvenčno področje, kjer se ga lahko sliši.

Osredotočanje na govor
Samodejno zagotavlja boljše razumevanja govora, brez, da bi se okrnilo zaznavanje drugih vsakdanjih zvokov.

Poslušanje zvokov, ki jih prej ni bilo mogoče slišati
Frekvenčna kompresija omogoča, da se ponovno sliši tudi glasove s frekvenčnih področij, kjer je sluh zelo prizadet, ali ga sploh ni.

Poslušanje brez piskanja
Max nudi vso moč, ki jo potrebujete, brez nadležnega piskanja.

Skrb za udobje
Max zmanjša nenadne in glasne zvoke na udobno raven, ne da bi prekinil zaznavanje ostalih zvokov.

Ponovno uživanje pri telefoniranju
Samodejen preklop na poslušanje telefonskega sogovornika v obeh ušesih – brez dodatne opreme.

Enostavna brezžična povezljivost
Slušne aparate T Max lahko enostavno brezžično povežete npr. s TV ali mobilnim telefonom.

SP – Super Power & UP – Ultra Power
Najmočnejše izvedbe slušnih aparatov v industriji. Do 82dB ojačanje in izhodna raven zvočnega tlaka do 139 dB SPL.

Visoka zaščita
Z zelo visokim IP68 nivojem zaščite je T Max kos vsakodnevni rekreaciji, nenadnim pljuskom vode in vsem ostalim podobnim nevarnostim vsakdanjega življenja.

 

 

 

 

Tadej Enci uporablja Unitron Max slušna aparata in tudi brezžične dodatke.

Tadej Enci se je rodil leta 1994 v Velenju. Vadi s trenerjem Gregorjem Doberškom, ki o njem pravi, da je izjemno zagnan in prizadeven atlet, čeprav je že od rojstva naglušen. Uporablja Unitron Max slušna aparata ter tudi brezžične dodatke za prostoročno telefoniranje in brezžično poslušanje glasbe ali TV.

Preberite več o Tadeju Enciju >>

 

 

 

 

Kot vidite, je na voljo je veliko različnih izvedb.

KAKO SE ODLOČITI ZA PRIMERNO IZVEDBO?

Dovolite, da vam pomagamo pri izbiri.

Podrobnosti vam bo z veseljem predstavil
slušni akustik v najbližjem
AUDIO BM slušnem centru.

Tam boste slušne aparate lahko
tudi prejeli na brezplačen preizkus
v vašem okolju.

 

 

Priporočamo, da si preberete še
opise funkcij v slušnih aparatih
iz naše ponudbe.

Za najbolj ažurne informacije in
brezplačno testiranje predlagamo,
da nas obiščete osebno.

 

 

 

 

 

 

DODATNA OPREMA ZA SLUŠNE APARATE

Izboljšajte in olajšajte si poslušanje z dodatno opremo za slušne aparate

Dodatno opremo predstavljajo raznovrstne izbirne naprave, ki delujejo v povezavi z vašimi slušnimi aparati in na različne načine pomagajo še učinkovitejše slišati in upravljati slušne aparate.

Opis nekaterih koristnih funkcij, ki so na voljo v dodatni opremi in dopolnjujejo poslušanje s slušnimi aparati:

 • priročno upravljanje slušnih aparatov,
 • povezovanje z zunanjimi avdio viri, kot so na primer MP3 predvajalniki ali TV sprejemniki,
 • pomoč pri telefoniranju – prostoročno telefoniranje in poslušanje telefona v obeh slušnih aparatih,
 • izboljšano zaznavanje okolice, …

Podroben opis večine Unitron dodatnih podpornih pripomočkov se nahaja tule:

 

Kratek opis – Unitron podporni pripomočki – dodatna oprema:

daljinski upravljalnik za unitron slušne aparate

Unitron Remote – daljinski upravljalnik
Bistvene funkcije so vam takoj pri roki

 

Brezžična povezava in istočasno daljinski upravljalnik za unitron slušne aparate

uDirect3 in uStream
Povežite. Upravljajte. Uživajte.
Bluetooth povezava z vašim mobilnim telefonom – preprosto prostoročno telefoniranje,
upravljanje slušnih aparatov, brezžična povezava z uTV3, …

 

uTV3 - Brezžični prenos zvoka v stereo tehniki do uDirect3 ali uStream

uTV3
Televizija se sliši tako, kot je treba.
Brezžični prenos zvoka v stereo tehniki do uDirect3 ali uStream
in nato v slušne aparate.

 

TV Connector  NOVO
Televizija se lahko sliši
še bolje in enostavnejše!
Brezžični prenos zvoka v stereo tehniki
neposredno v slušne aparate.

 

 

Polnilnik baterij - akumulator za slušne aparate

Polnilnik
Namesto menjavanja baterij za
enkratno uporabo, lahko uporabite
polnilnik baterij, ki preko noči
napolni akumulatorsko baterijo
v slušnem aparatu.

 

 

Podrobnejši opis večine prikazanih dodatkov:

 

NAROČITE SE NA BREZPLAČNI OSEBNI POSVET
AUDIO BM slušni akustik vam bo rad strokovno svetoval, katere rešitve so primerne za vaše želje in vaše slušne potrebe. Naročite se na svoj brezplačni termin sedaj.

 

 

 

OPIS FUNKCIJ V SLUŠNIH APARATIH

Slušni aparati Unitron imajo vgrajene številne funkcije, ki skrbijo za visoko kakovost zvoka.

Spoznajte jih na posebni strani:

zzzs-pogodbeni-dobavitelj_slusni_aparati_AUDIO_BM_center_naslov_lokacija_standard_recept_narocilnica-ORL

AUDIO BM smo za slušne aparate pogodbeni dobavitelj Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije (ZZZS).

Sprejemamo naročilnice iz vseh ORL ambulant. Prosta izbira dobavitelja je vaša pravica. Priporočamo, da pred odločitvijo za slušni aparat dobro preverite ponudbo. Če obiščete nas, se bomo osebno in strokovno zavzeli za vaš boljši sluh. Ko se odločate za slušne aparate, naj bodo vodila: kakovost, naraven zvok, možnost izbire večih blagovnih znamk, strokovna ter prijazna pomoč, servis in tudi cena. Postopek pridobitve.

Slusni-aparati-Unitron_Sonic_Philips-AUDIO_BM-centri_Slovenija-servis_oskrba_vzdrzevanje_svetovanje-ZZZS

Zavedamo se pomena sluha v vsakdanjem življenju, zato se vsak dan trudimo za vaše zadovoljstvo. Vaše izkušnje potrjujejo, da smo na pravi poti.

V AUDIO BM svoje delo opravljamo odgovorno, strokovno in s srcem. Zagotavljamo odlične storitve in najnovejše modele slušnih aparatov, za vse potrebe in za vse generacije - tudi v cenovnem standardu (brez doplačil). Vaše zadovoljstvo poplača naš trud. Preberite izjave naših strank ter tudi vi napišite svoje mnenje in ga delite z vsemi. Hvala.

ZASTOPAMO LE PRIZNANE IN PREVERJENE BLAGOVNE ZNAMKE

Blagovne-znamke-Unitron-Philips-Sonic-Varta-Duracell-Rayovac-Alpine-in-druge-AUDIO-BM-slusni-aparati-centri-Slovenija