UGODNOSTI

Postanite član KLUBA AUDIO BM in s tem imetnik AUDIO BM KARTICE. S kartico boste deležni številnih privlačnih ugodnosti, ki jih pripravljamo posebej za imetnike kartice.

Članstvo v AUDIO BM klubu je povsem brezplačno in ne predstavlja nobenih obveznosti, deležni ste samo ugodnosti. Član lahko postanete takoj, kadarkoli, v kateremkoli AUDIO BM slušnem centru. Včlanite se lahko vsi, tudi če ste lastnik slušnega aparata druge blagovne znamke.

Vsem se zahvaljujemo za izkazano zaupanje. Pri nas imate posebno mesto in potrudili se bomo za vaše zadovoljstvo.

BREZPLAČNO

Tudi za nečlane nudimo številne brezplačne storitve. Priporočite nas svojcem in prijateljem.

zzzs-pogodbeni-dobavitelj_slusni_aparati_AUDIO_BM_center_naslov_lokacija_standard_recept_narocilnica-ORL

AUDIO BM smo za slušne aparate pogodbeni dobavitelj Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije (ZZZS).

Sprejemamo naročilnice iz vseh ORL ambulant. Prosta izbira dobavitelja je vaša pravica. Priporočamo, da pred odločitvijo za slušni aparat dobro preverite ponudbo. Če obiščete nas, se bomo osebno in strokovno zavzeli za vaš boljši sluh. Ko se odločate za slušne aparate, naj bodo vodila: kakovost, naraven zvok, možnost izbire večih blagovnih znamk, strokovna ter prijazna pomoč, servis in tudi cena. Postopek pridobitve.

Slusni-aparati-Unitron_Sonic_Philips-AUDIO_BM-centri_Slovenija-servis_oskrba_vzdrzevanje_svetovanje-ZZZS

Zavedamo se pomena sluha v vsakdanjem življenju, zato se vsak dan trudimo za vaše zadovoljstvo. Vaše izkušnje potrjujejo, da smo na pravi poti.

V AUDIO BM svoje delo opravljamo odgovorno, strokovno in s srcem. Zagotavljamo odlične storitve in najnovejše modele slušnih aparatov, za vse potrebe in za vse generacije - tudi v cenovnem standardu (brez doplačil). Vaše zadovoljstvo poplača naš trud. Preberite izjave naših strank ter tudi vi napišite svoje mnenje in ga delite z vsemi. Hvala.

ZASTOPAMO LE PRIZNANE IN PREVERJENE BLAGOVNE ZNAMKE

Blagovne-znamke-Unitron-Philips-Sonic-Varta-Duracell-Rayovac-Alpine-in-druge-AUDIO-BM-slusni-aparati-centri-Slovenija