S Sonic slušnimi aparati vsak dan zveni boljše

Slusni_aparati_SONIC_AUDIO_BM_RIC_CIC_BTE_IIC_vusesni_zausesni_nevidni_digitalni_ponudba_oblika_usesni-vlozek_baterije_ORL_Narocilnica_cena

Slušni aparati Sonic so že od nekdaj namensko zasnovani, stilsko oblikovani, privlačni na pogled in preprosti za uporabo. Korenine imajo v ZDA, sedaj pa spadajo v skupino Demant, ki poleg Sonic združuje blagovne znamke kot so: Oticon, Bernafon in Philips. V AUDIO BM slušnih centrih smo ponosni, da v Sloveniji ekskluzivno zagotavljamo Sonic slušne aparate, ki jih skupno razvijajo v skupini Demant.

 

 

 

Pregled ponudbe pametnih Sonic slušnih aparatov

RADIANT

SONIC – RADIANT, najnovejša in najzmogljivejša serija slušnih aparatov Sonic doslej

Briljantno jasno – čist zvok in brezhibna jasnost govora – to vam omogočajo novi slušni aparati Sonic RADIANT.

RADIANT slušni aparati omogočajo izjemno zvočno izkušnjo, saj z novo tehnologijo ohranjajo govor jasen in zmanjšujejo hrup v ozadju.

Radiant-Sonic-slusni-aparati-miniRITE-T-R-AUDIO-BM-slusni-centri

Hrup ni več težava!

Hrup lahko prihaja iz katere koli smeri in kadarkoli, vse to pa je moteče za uporabnike slušnih aparatov. Novi slušni aparati Sonic RADIANT imajo napredno tehnologijo, ki se hitro odzove na iskanje, filtriranje in natančno nastavitev vseh zvokov, ki se nahajajo v vaši okolici, z namenom, da boste lažje slišali in razumeli. RADIANTOVI mikrofoni hitro in natančno poiščejo izvor hrupa kar na 24 frekvenčnih pasovih in odstranijo motnje, ter tako zagotovijo optimalno razmerje signal/šum (SNR), tudi ko se le-ta v okolici spremeni oz. premakne.

 

Govor s slušnimi aparati RADIANT postane bolje slišen in bolj razumljiv

Nove tehnologije v slušnih aparatih RADIANT omogočajo, da tudi mehki fonemi postanejo slišni in glasnejši govor ostane prijeten in nepopačen za poslušanje. Tako bo poslušanje govora tudi v bolj zahtevnih okoljih, z veliko hrupa, lažje in bolj razumljivo.

 

SmartMusic Pro

Poslušanje glasbe je več kot le zabava in sproščujoč hobi. Glasba vpliva na vaše zdravje in trenutno počutje. Zakaj ne bi v glasbi spet uživali kot nekoč? SmartMusic Pro je edinstven program, ki izboljša izkušnjo poslušanja posnete, pretakane in žive glasbe.

 

 

Povezljivost

Uživajte v telefonskih klicih in glasbi, ki se pretaka neposredno v vaše slušne aparate RADIANT preko pametnih telefonov, tablic ali pa preprosto uporabite vgrajeno telefonsko tuljavo in spremljajte dogodke v gledališčih in na javnih mestih. Povežite svoj pametno napravo s slušnimi aparati RADIANT preko aplikacije in prilagodite jakost, preverite stanje baterije in še mnogo več.

 

Radiant slušni aparati so narejeni za iPhone®, iPad®, iPod® in so združljivi z napravami z operacijskim sistemom iOS 13 ali novejšim. Neposredno pretakanje zvoka za naprave Android zahteva Android 10 ali novejši, Bluetooth® 5.0 in implementacijo pretakanja zvoka za slušne aparate (ASHA) v napravi Android. Za informacije o združljivosti obiščite www.sonici.com/compatibility.

 

 

RADIANT, slušni aparati brez klasičnih baterij za enkratno uporabo

V današnjem hitrem svetu smo veliko v gibanju. Vedno iščemo načine, kako olajšati življenje. Tehnologija litij-ionskih polnilnih baterij je na področju slušnih aparatov naredila velik preskok. Osvobaja vas menjave majhnih baterij, ki jih imajo tradicionalni slušni aparati. Takšen način oskrbe z energijo v slušnih aparatih je tudi prijazen starejšim in seveda okolju.

Slušni aparati RADIANT miniRITE so na voljo tudi z litij-ionskimi baterijami za ponovno polnjenje. Slušne aparate ponoči preprosto postavite v polnilnik in naslednje jutro so pripravljeni na celodnevno poslušanje tudi, ko pretakate vsebine preko svojega pametnega mobilnega telefona.

V pičle pol ure slušne aparate lahko napolnite na 25%, popolnoma pa se napolnijo v samo treh urah.

Več o polnjenju >>

Barve slušnih aparatov

Radiant-Sonic-slusni-aparati-miniRITE-T-R-barve-modeli-AUDIO-BM-slusni-centri

Še nekaj lastnosti RADIANT slušnih aparatov ...

Radiant-Sonic-slusni-aparati-funkcije-lastnosti-AUDIO-BM-slusni-centri

Preberite še spodnji zapis o seriji ENCHANT in BREZŽIČNIH DODATKIH, kajti RADIANT zmore tudi vse tisto, kar je navedeno pri seriji ENCHANT in podpira tudi vse brezžične dodatke.

ENCHANT

SONIC – ENCHANT, izjemno pametni slušni aparati z 2,4 GHz brezžično tehnologijo

Obudite sijaj v vašem vsakdanjem poslušanju s Sonic Enchant. Revolucionarna SoundDNA platforma združuje napredne funkcije z izjemno naravnim zvokom. Moderna tehnologija pozorno spremlja zvoke iz vaše okolice, zmanjšuje hrup in zagotavlja jasno razumljive pogovore. Z Enchant vsak dan zveni boljše.

Prenesite si pdf brošuro >>

Sonic Enchant slušni aparati

Zakaj je Enchant tako poseben?

Gre za slušni aparat, ki vsebuje novo revolucionarno SoundDNA platformo, ki zagotavlja naraven zvok na povsem nov način. Napredna tehnologija samodejno zaznava ter prilagaja zvoke iz vaše okolice, omogoča jasno razumevanje govora, zmanjšuje hrup in hkrati zagotavlja izredno naraven zvok. Enchant vam bo polepšal življenje z neverjetno prilagodljivo, samodejno delujočo tehnologijo.

Največja težava pri izgubi sluha ni v tem, da ne slišimo besed. Največja težava je, da ne slišimo tišjih zvokov, ki jih prekrije hrup iz okolice. Če pri pogovoru ne slišimo vseh podrobnosti in nians govorice, izgubimo smisel povedanega, kar lahko privede do nesporazumov. Enchant skrbi za jasne pogovore z zmanjševanjem hrupa.

Sistem Speech Variable Processing skupaj s SmartCompress tehnologijo ohranja nianse govora — tihe in glasne zvoke, ki so značilni za posamezne besede.

 • Kvaliteta poslušanja govora je postavljena na prvo mesto in prav to vas bo zbližalo z drugimi ljudmi.
 • Tehnologija SmarCompress samodejno zaznava hrup in upravlja z njegovo glasnostjo.
 • Zaslišali boste bolj popolne besede in nianse govora.

ZMOGLJIVOST, KI OČARA

SmartCompress

Sonicov priznan sistem Speech Variable Processing (SVP) je z novo SmartCompress tehnologijo sedaj še boljši. Z izboljšano procesorsko močjo v primerjavi s prejšnjo platformo, vam SVP s SmartCompress funkcijo še bolj natančno prilagaja zvoke iz okolice in zagotavlja naravno poslušanje.

SPiN Management

 • SPiN (Pogovori v hrupu) Management sistem izostri govor in zmanjšuje hrup s tremi tehnologijami za upravljanje s hrupom.
 • SPiN Directionality zazna govor iz vseh smeri.
 • SPiN Noise Reduction zmanjšuje hrup iz ozadja tudi ko nihče ne govori.
 • SPiN Engage aktivira dodatno vgrajene sisteme, ki se prilagajajo vašim potrebam pri poslušanju.

Extended Dynamic Range

Posebno pri Enchant je100, Extended Dynamic Range (EDR), kar pomeni, da so tudi nenadni glasni zvoki nemoteči, jasni in brez motenj.

BREZŽIČNO DELOVANJE, KI JE ŠE BOLJ IZPOPOLNJENO

Dual-Radio System

Brezžično povezovanje je z Enchant še boljše. Dual-Radio System uporablja 2.4 GHz brezžično tehnologijo, ki vam omogoča, da lahko z vašimi slušnimi aparati poslušate zvok z ostalih naprav, brez dodatnih vmesnikov. Uporablja Near Field Magnetic Induction (NFMI) tehnologijo, ki omogoča hitrejšo komunikacijo med slušnima aparatoma.

Zmogljivo delovanje. Moderen stil.

 

Enchant vas bo očaral s svojimi sposobnostmi, vendar bo to vaša skrivnost. Majhni in napredni trio zaušesnih slušnih aparatov Enchant se prilagodi slušnim in stilskim potrebam vsakega posameznika. Enchant nudi uravnovešeno razmerje funkcij, ki osrečuje vse ljudi.

 

miniRITE

Popolnoma nov miniRITE (s slušalko v sluhovodu) slušni aparat je izredno majhen, moderno oblikovan in diskreten. Občutljivi uporabniki cenijo lahkotnost in diskretno obliko, kot tudi odlično brezžično povezovanje. Uživajte v preprosti uporabi potisne tipke, ki služi prilagajanju glasnosti in menjavi programov. Deluje na baterijo tipa 312.

 

miniRITE T

V podobni moderni obliki nudi novi miniRITE T slušni aparat tudi telefonsko tuljavico, ki omogoča boljše telefonske pogovore ali poslušanje prek indukcijske zanke. Slušni aparat miniRITE T ima dvojno potisno tipko za prilagajanje glasnosti in menjavo programov Deluje na baterijo tipa 312.

Sonic-zausesni-slusni-mini-RIC-RITE-na-ponovno-polnjenje-aparati-audio-bm-slusni-centri

 

BTE 105

Z ergonomičnim dizajnom je Enchant BTE odlična izbira močnejšega slušnega aparata. Uporablja večji tip baterije #13 in prav tako vsebuje telefonsko tuljavico ter brezžično povezovanje. Novi zaušesni slušni aparat lahko uporabljamo s tanko cevko ali ušesno olivo, odvisno od želja in izgube sluha.

Sonic-BTE-zausesni-slusni-mini-RIC-RITE-na-ponovno-polnjenje-aparati-audio-bm-slusni-centri

Polepšajte si vsakdanje trenutke

Zakaj bi vam izguba sluha preprečila uživati najlepše trenutke?

Enchant odpravlja hrup

Povprečen mikrofon vam omogoča, da vsakdanje zvoke slišite glasneje. Enchant ponuja veliko več. V sistem Speech in Noise (SPiN) Management je združenih več tehnologij, ki poudarjajo tisto kar želite slišati in hkrati popolnoma samodejno zmanjšujejo jakost motečih zvokov iz okolice. Dodatni Sonic algoritmi pripomorejo k ločevanju govora in hrupa, kar omogoča razumljivejše pogovore.

 • SPiN Reduction zmanjšuje hrup iz ozadja tudi ko nihče ne govori.
 • SPiN Engage aktivira dodatno vgrajene sisteme, ki se prilagajajo vašim potrebam pri poslušanju.
 • SPiN Directionality zazna govor iz vseh smeri.
 • Obojestranko upravljanje s hrupom uravnava hrup iz leve ali desne strani, kot to naravno počno že naša ušesa.
 • Upravljanje s šumom vetra zmanjšuje šumenje vetra tako, da lahko brezskrbno uživate tudi na prostem.
 • Zmanjševanje nenadnih glasnih zvokov umiri nepričakovane zvoke, kot so ropot posode ali cingljanje ključev.
 • Zmanjševanje tišjih motečih zvokov skrbi za uravnavanje tišjih zvokov, kot so ropot ventilatorja ali hladilnika.

Enchant vsebuje programe

Ne glede na to ali uživate v nočnem življenju, koncertih priljubljenih izvajalcev ali celotedenskem potepanju, Enchant sledi vašim korakom v vseh vsakdanjih zvočnih okoliščinah. Družina slušnih aparatov Enchant vsebuje 14 posebnih slušnih programov, vključno s tistimi najprestižnejšimi. Pri vašem dobavitelju slušnih aparatov se pozanimajte o programih in funkcijah, ki bodo najbolj ustrezale vašim potrebam.

Ste ljubitelji filmov ali raje obiščete gledališče? Nova funkcija Extended Dynamic Range (EDR) omogoča, da so tudi nenadni glasni zvoki nemoteči, jasni in brez motenj. Prisotno le pri Enchant100.

Ste ljubitelj glasbe? Program SmartMusic zaznava dinamičnost žive glasbe in razširi zvočno sliko tako, da lahko uživate v poskočnem, nepopačenem zvoku glasbe, kot poslušalci ali nastopajoči.

Se odpravljate na potovanje? Program Airplane Environment (prisoten samo pri Enchant100) je posebno oblikovan in namenjen odpravljanju motečih zvokov v letalu, kar omogoča bolj jasne pogovore med letenjem in razumevanje pomembnih obvestil osebja letala.

Enchant odpravlja akustični povratni vpliv

Akustični povratni vpliv ali piskanje slušnih aparatov je eden najpogostejših razlogov, da ljudje ne želijo uporabljati slušnih aparatov. Sonic slušni aparati — vključno z Enchant — vsebujejo funkcijo Adaptive Feedback Canceller, ki poskrbi za odpravljanje akustičnega povratnega vpliva, še preden slušni aparat lahko zapiska.

 

 

Enchant blaži simptome tinitusa

Enchant blaži simptome tinitusa s pomočjo funkcije Tinnitus SoundSupport. Z ojačitvijo zvokov iz okolice in proizvajanjem posebnega šuma, zmanjša zaznavo šumenja in piskanja, ki sta značilna za tinitus.

 

 

Enchant pomirja

Potenje ni več problem. Z Enchant ste lahko brez skrbi. Z najvišjim IP nivojem zaščite IP68*, je Enchant kos vsakodnevni rekreaciji, nenadnim pljuskom vode in vsem ostalim podobnim nevarnostim vsakdanjega življenja.

*IP68 = Odpornost proti prahu in zaščita proti vdoru pri potopitvi do enega metra ali več.

ODLIČEN BREZŽIČNI SISTEM

Bluetooth® povezovanje z vašim telefonom, avtom ali računalnikom je že del vašega vsakdanjega življenja. Preprosto ga lahko uporabljate tudi z Enchant. Prilagajanje glasnosti in spreminjanje programov vaših slušni aparatov sedaj lahko izvajate prek vašega pametnega telefona ali Sonic brezžičnih dodatkov.

Dual-Radio System

Brezžično povezovanje je z Enchant še boljše. Dual-Radio System uporablja 2,4 GHz brezžično tehnologijo, ki vam omogoča, da lahko z vašimi slušnimi aparati poslušate zvok ostalih naprav brez dodatnih vmesnikov. Uporablja tudi Near Field Magnetic Induction (NFMI) tehnologijo, ki omogoča hitrejšo komunikacijo med slušnima aparatoma.

VESELJE V PODROBNOSTIH

Obojestranko upravljanje s hrupom

Nova brezžična funkcija učinkovito in obojestransko odpravlja hrup ter vam zagotavlja uravnovešen sluh in razumevanje v hrupnih okoljih.

Tinnitus SoundSupport

Funkcija pomaga lajšati simptome tinitusa z maskiranjem šumenja/piskanja s posebnim signalom in hkrati ojačuje zvoke, ki jih želite slišati.

SmartMusic

Uživajte v umirjenih harmonijah in glasnih zvokih koncertov. Ta program vam omogoča poslušanje glasbe brez šumov ali motenj.

Izjemen IP razred zaščite

Potenje ni več problem. Oznaka IP68 za razred zaščite pomeni, da je Enchant kos vsakodnevni rekreaciji, znoju ali dežju ter izpostavljenosti prahu in drobnim delcem.

Prenos frekvenc

V primeru, da imate težave s poslušanjem visokofrekvenčnih zvokov, vam jih ta funkcija lahko prenese v nižje frekvenčne pasove. Tako boste bolje razumeli črki kot sta /s/ in /z/.

Telefonska tuljavica

Priročna funkcija vam omogoča poslušanje telefona ali telefonske zanke v ustanovah kot so gledališča, bolnišnice ali cerkve, ki imajo nameščeno indukcijsko slušno zanko. (Na voljo pri miniRITE T in BTE 105).

Prilagodljiv upravljalnik akustičnega povratnega vpliva

Napreden sistem odpravlja akustični povratni vpliv in zagotavlja, da vaš slušni aparat ne bo piskal.

Zaslišite najlepše trenutke v življenju s slušnim aparatom, ki se prilagaja vašim potrebam in načinu življenja. Enchant je na voljo v treh tehnoloških nivojih, z mnogimi naprednimi funkcijami in preprosto odličnim izborom modelov in barvnih odtenkov. Za več informacij in praktični preizkus obiščite najbližji AUDIO BM slušni center.

 

 

PEP

Slušni aparat PEP

To so odlični slušni aparati,
čeprav sodijo v osnovnejši izbor.

Slušni aparat PEP je primeren za ljudi, ki se s slušnimi aparati prvič seznanjajo in imajo osnovne slušne potrebe oziroma lažjo obliko naglušnosti. PEP vključuje najnovejšo digitalno tehnologijo, ki izboljšuje razumevanje in zagotavlja udobje pri uporabi. Polega tega je PEP slušni aparat stilsko izpopolnjen, ima moderen videz, je preprost za uporabo in je hkrati tudi zelo diskreten.

Uživajte v osnovah

Slušni aparat PEP vam nudi pomembne funkcije, ki vam predstavijo svet slušnih aparatov in omogočajo udobje pri uporabi.

 

Poudarek na govoru, udobju in preprečevanju piskanja

Na poti s PEP

Slušni aparat PEP je oblikovan tako, da se zlahka uskladi z vašim življenjskim stilom. Na voljo je namreč izredno lahek in udoben zaušesni model (BTE) s preprosto programsko tipko, kot tudi izredno diskreten vušesni aparat, ki je skoraj neopazen vam in ljudem okoli vas.

Zaslišite (in izgledajte) najboljše

PEP zaušesni slušni aparat ima prefinjen in moderen dizajn. Vsi modeli so na voljo v štirih barvah s katerimi lahko uskladite barvo slušnega aparata z barvo vaših las ali kože.

Slušni aparati Sonic PEP

 

 

BLISS

Izjemno naraven zvok

Slušni aparat Bliss je zasnovan z mogočno Speech Variable Processing tehnološko platformo, ki omogoča boljše poslušanje v raznovrstnih pogovorih in zvočnih okoljih. Uporabnikom slušnih aparatov nudi zelo udobno in prijetno uporabo, ter jim omogoča, da se zopet povežejo s svetom okoli njih.


Poudarek na razumevanju govora

Z nerazumevanjem sogovornikov, bodisi prijateljev ali družine, morda zamujate najlepše trenutke svojega življenja. Slušni aparat Bliss temelji na izboljševanju razumevanja govora in uporabnikom omogoča, da sledijo zgodbam in osebnim dogodkom, ki jim polepšajo vsakdanje življenje.

Preproste funkcije za preprosto uporabo

Slušni aparat Bliss omogoča prostoročno upravljanje v raznih zvočnih okoljih. Slušni aparat Bliss zlahka nastavite tudi sami, saj so njegove funkcije zlahka dostopne in preproste za uporabo.

Stilske in hkrati diskretne rešitve

Res je, da je slušni aparat Bliss stilsko izpopolnjen – vendar je obenem zelo napreden in tehnološko izpopolnjen, kar se skriva za njegovo moderno obliko. Na voljo je veliko različnih barvah in stilih, ki zadovoljijo prav vse življenjske in slušne potrebe.

Slusni-aparati-TV-oddajnik-polninik-daljinski-audio-bm-slusni-centri

 

 

CHEER

Slušni aparati Sonic CHEER

Razlog za navdušenje! Sonic Cheer, serija slušnih
aparatov s funkcijami in možnostmi, ki navdušijo.

Raznolike izvedbe zaušesnih, vušesnih in sluhovodnih modelov.

 • 3 tehnološke ravni, ki so ustrezne za različne potrebe posameznikov.
 • Brezžična povezljivost je standardna pri večini modelov!
 • V vseh deluje zmagovalna platforma za brezkanalno obdelovo zvoka.
Zaušesni in vušesni slušni aparati

 

 

DODATNA OPREMA ZA SLUŠNE APARATE

Izboljšajte in olajšajte si poslušanje. Uporabljajte dodatno opremo za slušne aparate.

Dodatno opremo predstavljajo raznovrstne izbirne naprave, ki delujejo v povezavi z vašimi slušnimi aparati in na različne načine pomagajo še učinkovitejše slišati in upravljati slušne aparate.

 

Opis nekaterih koristi, ki jih pridobite ob uporabi dodatne opreme za slušne aparate:

 • priročno upravljanje slušnih aparatov preko aplikacije ali daljinskega upravljalnika
 • poslušanje TV povsem brez motenj iz okolja
 • prostoročno telefoniranje in poslušanje telefona v obeh slušnih aparatih, poslušanje glasbe iz telefona … potrebujete samo pametni telefon, ki ga verjetno že imate
 • izboljšano poslušanje partnerja preko dodatnega brezžičnega mikrofona …

POLNILNIKI ZA POLNILNE SLUŠNE APARATE

Pozabite na baterije za enkratno uporabo. Napolnite in poslušajte. Vsak dan. Leta in leta. Nič več ni potrebno skrbeti za zalogo baterij. Nič več ni potrebno menjanje drobnih baterij. Nič več ni presenečenj, da se izprazni baterija sredi dneva, ko najmanj pričakujete. Nič več ni bojazni, da slušni aparat pozabite izklopiti – ko ga postavite v polnilnik se namreč samodejno izklopi in prične polniti. Ko ga vzamete iz polnilnika, pa se samodejno vključi in že je pripravljen za uporabo. Preprosteje ne gre.

Ta rešitev je zelo prijazna starejšim, saj ni več pogostega in nerodnega menjavanja baterij, še posebej za ljudi s slabšim vidom in zmanjšanimi ročnimi spretnostmi.

Polnilni slušni aparati so prispevek k varovanju okolja, saj uporabnik klasičnih baterij za enkratno uporabo tekom let zamenja stotine baterij, kar obremenjuje okolje.

Stroški za delovanje polnilnih slušnih aparatov so manjši. Predpostavljamo, da nas slušni aparati spremljajo najmanj 6 let. Vgrajene litij-ionske baterije v tem času verjetno nikoli ne bo potrebno zamenjati. Če bi uporabljali baterije za enkratno uporabo, katere menjava je običajno potrebna prej kot v enem tednu, to pomeni, da v enem slušnem aparatu letno zamenjate vsaj 50 baterij. Če to številko pomnožimo s šest, kolikor je minimalna življenjska doba slušnega aparata, je rezultat 300. Ker je normalno, da uporabljamo dva slušna aparata, to pomeni, da v šestih letih zamenjamo kar 600 baterij! V primeru polnilnih slušnih aparatov uporabljamo le eno vgrajeno litij-ionsko baterijo v vsakem slušnem aparatu, ki je pri nakupu slušnega aparata seveda že v ceni.

Računajmo dalje. Poenostavimo, da je redna cena ene baterije za enkratno uporabo 0,83€ in tako zlahka izračunamo strošek za te baterije. Rezultat vas bo gotovo presenetil: v šestih letih se porabi kar 500€ zgolj za nakup baterij za enkratno uporabo. Pri uporabi polnilnih slušnih aparatov tega stroška ni.

Polnilnik CHARGER in CHARGER PLUS

CHARGER

Polnilnik-za-Sonic-slusne-aparate-brez-baterij-AUDIO-BM-slusni-aparati-servis-olive-usesni-vlozki

Hitro polnjenje, enostavna uporaba.

Turbo hitro polnjenje:

 • 3 ure – 100% napolnjeni slušni aparati
 • 1 ura – 50% napolnjeni slušni aparati
 • 0,5 ure – 25% napolnjeni slušni aparati

CHARGER PLUS

Polnilnik-Charger-Plus-za-Sonic-slusne-aparate-brez-baterij-AUDIO-BM-slusni-aparati-servis-olive-usesni-vlozki

Polnjenje poteka enako hitro, kot s polnilnikom CHARGER.

 

S polnilnikom CHARGER PLUS slušne aparate lahko polnite kar na poti, saj ima polnilnik vgrajeno dodatno akumulatorsko baterijo (power bank), ki je napolnjena z energijo, tudi ko v bližini nimate dostopa do drugega vira napajanja. Na takšen način lahko kar trikrat popolnoma napolnite slušne aparate in brezskrbno uživate, kjerkoli ste – na izletu, v toplicah …

Dodatno ta polnilnik med polnjenjem poskrbi tudi za sušenje slušnih aparatov. To je neprecenljivo za dolgoročno odlično delovanje slušnih aparatov.

BREZŽIČNI DODATKI

Brezžični dodatki vam omogočajo diskretno, praktično in udobno poslušanje in da s slušnimi aparati dosežete še več.

Aplikacija SoundLink 2

Spremenite program na slušnem aparatu, prilagodite glasnost in preklapljajte med programi, poiščite slušni aparat … vse preko vašega iPhone® ali Android pametnega telefona.

Spremenite program na slušnem aparatu z aplikacijo

Verjetno že uporabljate iPhone® ali Android™, pametni telefon za klicanje, spletno pošto, sporočila in glasbo — zakaj ga nebi uporabljati tudi za prilagajanje vaših slušnih aparatov? Na vaš pametni telefon si prenesite aplikacijo SoundLink2 App in z njo upravljajte nastavitve vaših slušnih aparatov. Aplikacija vsebuje funkcije, kot so “Find my hearing aid”, ki vam omogoča, da lažje najdete vaše založene slušne aparate, pa tudi dostop do navodil za uporabo ter opozorilo za prazno baterijo. Aplikacija SoundLink2 App poskrbi, da lahko z vašimi slušnimi aparati poslušate zvok ostalih naprav brez dodatnih vmesnikov.

Z Radiant in Enchant slušnimi aparati lahko poslušate zvok naprav, združljivih z Bluetooth® tehnologijo, kot so iPhone®, digitalne avdio naprave in računalniki. *

Prenos aplikacije >>

 

* Za več podrobnosti obiščite AUDIO BM slušne centre.

Oddajnik za brezžično poslušanje TV – TV-A adapter

Vaše najljubše televizijske programe lahko poslušate brez motenj iz okolja neposredno preko vaših Radiant ali Enchant slušnih aparatov.

TV-A adapter se zlahka poveže z večino televizij. Vsi potrebni priključni kabli so priloženi v kompletu.

TV-A adapter

Daljinski upravljalnik RC-A

Daljinski upravljalnik nudi praktičen način za uravnavanje glasnosti in menjavo programov. Zlahka ga lahko spravite v žep ali torbico.

Daljinski upravljalnik za uravnavanje glasnosti in menjavo programov

Kratek opis funkcij in namembnosti teh funkcij v slušnih aparatih Sonic

Želite spoznati več tehničnih podrobnosti? Berite dalje.

SPEECH VARIABLE PROCESSING
Tehnologija procesiranja zvoka, ki posnema kako človeško uho analizira in prilagodi zvok, da dosežemo čimbolj naraven in čist zvok.

 

ENVELOPE FOCUS
Primerno za uporabnike stare nad 75 let, kjer so možganski procesi lahko upočasnjeni in z izgubo sluha nad 70dB pri frekvencah 4kHz in 8kHz.

 

PHONENEME FOCUS
Za mlajše od 75 let in z izgubo sluha manjšo od 70dB.

 

FREQUENCY TRANSFER
Tehnologija, ki visoke frekvence prestavi v območje nizkih, istočasno pa ohrani tudi visoke frekvence na izvirnem mestu.

 

SPEECH PRIORITY NOISE REDUCTION (SPNR)
Pomaga pri razumevanju govora tako, da v vsakem trenutku spremlja vhodne zvoke, zmanjša šum iz ozadja ter ohranja elemente govora. Največja odlika tega sistema je hitrost. Deluje na podlagi analiziranja fonemov.

 

ADAPTIVE NOISE REDUCTION
Samo v PEP slušnem aparatu, počasnejša, ne tako natančna in učinkovita tehnologija kot SPNR, govor ni tako poudarjen.

 

WIND NOISE REDUCTION
Tehnologija, ki omogoča udobje tudi v zunanjem okolju, saj preprečuje da bi se zvok/šum vetra ojačal s tem ko poskrbi za dušenje skozi celoten frekvenčni spekter.

 

SOFT NOISE REDUCTION
Pomaga, da se tihi a moteči zvoki kot npr. zvok ventilatorja ali ropotanje hladilnika zmanjšajo, brez da bi spreminjali pomembne govorne signale.

 

IMPULSE NOISE REDUCTION
Zmanjševanje nenadnih pokov, kot je npr. lomljenje stekla, padec pisala na mizo, žvenketanje jedilnega pribora ipd, brez da bi spreminjali ostale dele zvoka, ki vsebujejo govor.

 

FIXED OMNI
Pri vseh SONIC slušnih aparatih, v enostavnih okoljih, kjer ni drugih zvokov, ki bi jih slušni aparat obdelal – zvoki iz vseh strani so enako ojačani.

 

FIXED DIRECTIONAL
Pri vseh Sonic slušnih aparatih. Poudarek le na ojačenju zvoka od spredaj in manj ojačenja zvoka, ki prihaja od zadaj. Primer večerje: koncentracija na pogovoru z osebo in ne na pogovorih okoli nas.

 

ADAPTIVE DIRECTIONAL
Sistem analizira zvoke z neverjetno hitrostjo pri določitvi najglasnejših zvokov. Osredotoča se na specifične zvoke v določenem frekvenčnem območju. Primerno za okolja, kjer se zvok dinamično spreminja npr. v pisarni ali v mestu.

 

HYBRID ADAPTIVE DIRECTIONAL
Oponaša zdrav slušni kanal. Za osebe, ki so veliko zunaj: basi se ne prilagajajo adaptivno, ampak vedno na način OMNI. Vse ostale frekvence pa se prilagajajo ADAPTIVE DIRECTIONAL.

 

ADAPTIVE FEEDBACK CANCELLER
Pri slušnih aparatih PEP standardna varianta, pri vseh ostalih pa napredna. Napreden sistem zelo hitro (v roku 5 milisekund) odstrani moteče povratne zvoke še preden jih lahko zaslišimo. Brez piskanja v slušnih aparatih in za udobno poslušanje.

 

VOLUME AND PROGRAM CHANGE
Uravnavanje ravni glasnosti zvoka s pomočjo tipk in menjava slušnih programov v slušnih aparatih.

 

ENVIRONMET CLASSIFICATION
Zvoki iz okolice so razvrščeni enega izmed v petih različnih okolij: govor v hrupu, govor v tihem, hrupno okolje, mirno okolje in veter. Slušni aparat nato s pomočjo Binaural Coordination sinhronizira zaznano okolje v obeh slušnih aparatih in prilagodi/optimizira zvok slušnega okolja.

 

NON-TELEPHONE EAR CONTROL
Tehnologija sodeluje s sistemom Binaural Coordination. Program avtomatsko prepozna stran na kateri ne poslušamo telefonskega pogovora in zmanjša glasnost ali celo utiša slušni aparat, da drugi zunanji zvoki med telefoniranjem niso moteči.

 

DATA LOGGING
Omogoča fino nastavitev slušnih aparatov glede na predhodne informacije o uporabi.

 

DATA LEARNING
Omogoča samodejno učenje slušnih aparatov glede želene glasnosti, izbire programa in samodejno priučitev najljubših nastavitev.

 

Strokovnjak za slušne aparate vam bo rad strokovno svetoval, katere rešitve so primerne za vaše želje in vaše slušne potrebe.

 

 

NE SPREGLEJTE: BREZPLAČNO V AUDIO BM

zzzs-pogodbeni-dobavitelj_slusni_aparati_AUDIO_BM_center_naslov_lokacija_standard_recept_narocilnica-ORL

AUDIO BM smo za slušne aparate pogodbeni dobavitelj Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije (ZZZS).

Sprejemamo naročilnice iz vseh ORL ambulant. Prosta izbira dobavitelja je vaša pravica. Priporočamo, da pred odločitvijo za slušni aparat dobro preverite ponudbo. Če obiščete nas, se bomo osebno in strokovno zavzeli za vaš boljši sluh. Ko se odločate za slušne aparate, naj bodo vodila: kakovost, naraven zvok, možnost izbire večih blagovnih znamk, strokovna ter prijazna pomoč, servis in tudi cena. Postopek pridobitve.

Slusni-aparati-Unitron_Sonic_Philips-AUDIO_BM-centri_Slovenija-servis_oskrba_vzdrzevanje_svetovanje-ZZZS

Zavedamo se pomena sluha v vsakdanjem življenju, zato se vsak dan trudimo za vaše zadovoljstvo. Vaše izkušnje potrjujejo, da smo na pravi poti.

V AUDIO BM svoje delo opravljamo odgovorno, strokovno in s srcem. Zagotavljamo odlične storitve in najnovejše modele slušnih aparatov, za vse potrebe in za vse generacije - tudi v cenovnem standardu (brez doplačil). Vaše zadovoljstvo poplača naš trud. Preberite izjave naših strank ter tudi vi napišite svoje mnenje in ga delite z vsemi. Hvala.

ZASTOPAMO LE PRIZNANE IN PREVERJENE BLAGOVNE ZNAMKE

Blagovne-znamke-Unitron-Philips-Sonic-Varta-Duracell-Rayovac-Alpine-in-druge-AUDIO-BM-slusni-aparati-centri-Slovenija