AUDIO BM LJUBLJANA CENTER GOSPOSVETSKA

Kontakt:

 • 059 044 044
 • Odpiralni čas:
  • ponedeljek: 12:00 - 19:00
  • torek: 12:00 - 19:00
  • sreda: 7:00 - 14:30
  • četrtek: 7:00 - 14:30
  • petek: 7:00 – 14:00

Kje nas najdete:

Gosposvetska cesta 8
1000 Ljubljana

Google navodila za pot do slušnega centra >>

 

Nahajamo se nasproti evangeličanske cerkve in palače Schellenburg. Le nekaj korakov stran sta hotel Lev in Železniški zdravstveni dom, kjer je tudi zelo veliko parkirišče. Prav tako lahko parkirate v parkirni hiši Kozolec ali na označenih parkirnih mestih v bližini.

Do nas zlahka pridete z Ljubljanskim potniškim prometom (LPP) – ime postaje: GOSPOSVETSKA. Številke avtobusov, ki ustavljajo v neposredni bližini našega slušnega centra so: 1, 3, 5, 7, 8 in 25.

 

V neposredni bližini se nahaja ORL ambulanta – Železniški zdravstveni dom Ljubljana. Na spodnjem zemljevidu vidite, da je oddaljenost le 250 metrov. Ob zdravstvenem domu je tudi veliko parkirišče, kjer vedno lahko najdete prostor za parkiranje (dostop z avtom je za Petrolovo bencinsko črpalko na Tivolski cesti).
Vse ORL ambulante v Ljubljani >

GOOGLE MNENJA ZA AUDIO BM LJUBLJANA CENTER GOSPOSVETSKA

Zvone Bukovnik
Zvone Bukovnik
08:13 30 Nov 22
Odlična izkušnja! Prijazni in strokovni.
Oglejte si vsa mnenja
js_loader

Z vami

A-Peternel-slusni-akustik-audio-bm-slusni-center-Ljubljana

ALJAŽ PETERNEL

akustik za slušne aparate Ljubljana Center

Dober sluh mi pomeni vse. Z zvokom se ukvarjam že vrsto let (snemanje glasbenih skupin in filmskega zvoka, postprodukcija) in v industriji sem srečal veliko ljudi ki so trpeli z naglušnostjo. Naglušnost močno vpliva na psihološko stanje posameznika in priporočljivo je, da težavo čim prej naslovimo in se odločimo za slušne aparate. Ljudem prisluhnem in uživam v predaji znanja, najbolj pa me osrečuje zadovoljna stranka, ki zapusti poslovalnico z nasmeškom na obrazu. Z ekipo AUDIO BM smo tu, da vas seznanimo z najnovejšo tehnologijo, ki se iz dneva v dan izboljšuje in vam s tem olajšamo življenje. S svojim znanjem in strokovnostjo vam bom pomagal pri izbiri najboljše slušne rešitve za vas, saj je sluh navsezadnje dar in slišati je nekaj neprecenljivega.
Email: a.peternel@audiobm.si
Telefon: 059 044 044

OCENE IN MNENJA

Napišite vašo oceno in mnenje za AUDIO BM LJUBLJANA CENTER, ter tako delite svojo izkušnjo z vsemi. Prosimo, kliknite na spodnjo povezavo. Vpis je zelo enostaven.

 • za osebno svetovanje
 • test sluha z avdiometrom
 • preizkus slušnih aparatov …

AUDIO BM SLUŠNI CENTRI PO VSEJ SLOVENIJI

zzzs-pogodbeni-dobavitelj_slusni_aparati_AUDIO_BM_center_naslov_lokacija_standard_recept_narocilnica-ORL

AUDIO BM smo za slušne aparate pogodbeni dobavitelj Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije (ZZZS).

Sprejemamo naročilnice iz vseh ORL ambulant. Prosta izbira dobavitelja je vaša pravica. Priporočamo, da pred odločitvijo za slušni aparat dobro preverite ponudbo. Če obiščete nas, se bomo osebno in strokovno zavzeli za vaš boljši sluh. Ko se odločate za slušne aparate, naj bodo vodila: kakovost, naraven zvok, možnost izbire večih blagovnih znamk, strokovna ter prijazna pomoč, servis in tudi cena. Postopek pridobitve.

Slusni-aparati-Unitron_Sonic_Philips-AUDIO_BM-centri_Slovenija-servis_oskrba_vzdrzevanje_svetovanje-ZZZS

Zavedamo se pomena sluha v vsakdanjem življenju, zato se vsak dan trudimo za vaše zadovoljstvo. Vaše izkušnje potrjujejo, da smo na pravi poti.

V AUDIO BM svoje delo opravljamo odgovorno, strokovno in s srcem. Zagotavljamo odlične storitve in najnovejše modele slušnih aparatov, za vse potrebe in za vse generacije - tudi v cenovnem standardu (brez doplačil). Vaše zadovoljstvo poplača naš trud. Preberite izjave naših strank ter tudi vi napišite svoje mnenje in ga delite z vsemi. Hvala.

ZASTOPAMO PRIZNANE IN PREVERJENE BLAGOVNE ZNAMKE

Blagovne-znamke-Unitron-Philips-Sonic-Varta-Duracell-Rayovac-Alpine-in-druge-AUDIO-BM-slusni-aparati-centri-Slovenija