AUDIO BM LJUBLJANA CENTER GOSPOSVETSKA

Kontakt:

 • 059 044 044
 • Odpiralni čas:
  • ponedeljek: 12:00 - 19:00
  • torek: 12:00 - 19:00
  • sreda: 7:00 - 14:30
  • četrtek: 7:00 - 14:30
  • petek: 7:00 – 14:00

Kje nas najdete:

Gosposvetska cesta 8
1000 Ljubljana

Google navodila za pot do slušnega centra >>

 

Nahajamo se nasproti evangeličanske cerkve in palače Schellenburg. Le nekaj korakov stran sta hotel Lev in Železniški zdravstveni dom, kjer je tudi zelo veliko parkirišče. Prav tako lahko parkirate v parkirni hiši Kozolec ali na označenih parkirnih mestih v bližini.

Do nas zlahka pridete z Ljubljanskim potniškim prometom (LPP) – ime postaje: GOSPOSVETSKA. Številke avtobusov, ki ustavljajo v neposredni bližini našega slušnega centra so: 1, 3, 5, 7, 8 in 25.

 

V neposredni bližini se nahaja ORL ambulanta – Železniški zdravstveni dom Ljubljana. Na spodnjem zemljevidu vidite, da je oddaljenost le 250 metrov. Ob zdravstvenem domu je tudi veliko parkirišče, kjer vedno lahko najdete prostor za parkiranje (dostop z avtom je za Petrolovo bencinsko črpalko na Tivolski cesti).
Vse ORL ambulante v Ljubljani >

GOOGLE MNENJA ZA AUDIO BM LJUBLJANA CENTER GOSPOSVETSKA

AUDIO BM – LJUBLJANA CENTER GOSPOSVETSKA
Odlično
5.0
Na podlagi 26 ocen
ocenite nas na
Vse pohvale g Aljažu za neskončno potrpezljivost,strokovnost,vztrajnost pri iskanju najboljse moznosti za izboljsanje sluha,izbiri pravega aparata,pravilne nastavitve,nešteto ponovitev,nastavitev in iskanje vseh možnosti za zadovoljstvo uporabnika..Veliko uspehov še naprej..
Odgovor lastnika: Aljaž in sodelavci smo hvaležni za deljenje vaše izkušnje in za ⭐⭐⭐⭐⭐. Z veseljem se bomo trudili še naprej.
Great job ! Keep moving forward 💪
Odgovor lastnika: Thank you for 5⭐ and kind words.
Visoko profesionalna usluga. Projazno in zavzeto osebje.
Odgovor lastnika: Hvala za ⭐⭐⭐⭐⭐ in pohvale. Zavzeto se bomo trudili še naprej.
Odgovor lastnika: Hvala za ⭐⭐⭐⭐⭐
Mož, Stanislav Bes, je imel že nekaj let težave s sluhom.Po pregledu v ORL ambulanti je bila ugotovljena obojestranska naglušnost.Odločil se je za obisk AudioBM centra na Gosposvetski 8 v Ljubljani. G. Aljaž Peternel je pristopil do njega in se z njim ukvarjal z izredno taktnim in profesionalnim pristopom. Po nekajtedenskem testiranju in z veliko dela glede najrazličnejših nastavitev in prilagoditev je g. Aljaž pripravil slušna aparata, nad katerima je mož izredno navdušen. Slušna aparata nosi preko celega dneva in je nadvse zadovoljen, saj sedaj brezhibno sliši in po zaslugi g. Aljaža se mu je kvaliteta življenja močno izboljšala.Od samega akustika je odvisna nastavitev slušnih aparatov in moram povdariti, da je g. Aljaž velik strokovnjak in profesionalec na svojem področju. Možu je na voljo - tako osebno kot po telefonu. Mož je dobil vse potrebne informacije tudi glede delovanja in vzdrževanja slušnih aparatov.Vsem, ki razmišljate o nabavi slušnega aparata toplo priporočam obisk pri g. Aljažu Peternelu.Iz ❤️ najlepša hvala za vse, g. Aljaž.
Odgovor lastnika: V imenu Aljaža se vam zahvaljujem za zaupanje in deljenje vaše izkušnje. Aljaž in ekipa se bomo trudili še naprej, Franci Urankar, direktor
Zelo zadovoljna tako s slušnim aparatom kot z nasveti in pomočjo g. Peternela.
Odgovor lastnika: Veseli smo, da smo skupaj uspeli! Pomagali bomo tudi v prihodnje, to je naše poslanstvo, ekipa AUDIO BM
Najprej sem bila glede slusalk skepticna a sem po dolgem testiranju ugotovila, da je to res prava stvar zame.Spet dobro slišim in ne moram vas prehvaliti❤️👍🏻👍🏻
Odgovor lastnika: Hvala, ker delite vašo izkušnjo in pohvale. Ekipa AUDIO BM
Luka Garther, zelo strokoven!
Odgovor lastnika: Hvala za ⭐⭐⭐⭐⭐ in pohvale.
Nastavili so mi slušne aparate po meri in zdaj spet slišum.. Hvala!Lep pozdrav, Breda
Odgovor lastnika: Aljaž in sodelavci smo veseli vašega zadovoljstva in zanj se bomo trudili še naprej.
Spoštovani gospod Aljaž...Kar dolgo je trajalo da končno napišem mnenje...Zelo sem bila zadovoljna z vašim delom- z odnosom in profesionalnostjo...Aparat uporabljam občasno ker me začnejo srbeti ušesa- ampak služi mi dobro kadar ga uporabim...Želim vam vse dobro in ostanite takšen -,,profi,, v poslu. Lp
Odgovor lastnika: Hvala za deljenje vaše izkušnje in za ⭐⭐⭐⭐⭐. Trudili se bomo še naprej, Aljaž in ekipa
Super ponudba, zelo strokovno razloženo👍
Odgovor lastnika: Hvala za deljenje vaše izkušnje z nami. Trudili se bomo še naprej!
js_loader

Z vami

A-Peternel-slusni-akustik-audio-bm-slusni-center-Ljubljana

ALJAŽ PETERNEL

akustik za slušne aparate Ljubljana Center

Dober sluh mi pomeni vse. Z zvokom se ukvarjam že vrsto let (snemanje glasbenih skupin in filmskega zvoka, postprodukcija) in v industriji sem srečal veliko ljudi ki so trpeli z naglušnostjo. Naglušnost močno vpliva na psihološko stanje posameznika in priporočljivo je, da težavo čim prej naslovimo in se odločimo za slušne aparate. Ljudem prisluhnem in uživam v predaji znanja, najbolj pa me osrečuje zadovoljna stranka, ki zapusti poslovalnico z nasmeškom na obrazu. Z ekipo AUDIO BM smo tu, da vas seznanimo z najnovejšo tehnologijo, ki se iz dneva v dan izboljšuje in vam s tem olajšamo življenje. S svojim znanjem in strokovnostjo vam bom pomagal pri izbiri najboljše slušne rešitve za vas, saj je sluh navsezadnje dar in slišati je nekaj neprecenljivega.
Email: a.peternel@audiobm.si
Telefon: 059 044 044

OCENE IN MNENJA

Napišite vašo oceno in mnenje za AUDIO BM LJUBLJANA CENTER, ter tako delite svojo izkušnjo z vsemi. Prosimo, kliknite na spodnjo povezavo. Vpis je zelo enostaven.

 • za osebno svetovanje
 • test sluha z avdiometrom
 • preizkus slušnih aparatov …

AUDIO BM SLUŠNI CENTRI PO VSEJ SLOVENIJI

zzzs-pogodbeni-dobavitelj_slusni_aparati_AUDIO_BM_center_naslov_lokacija_standard_recept_narocilnica-ORL

AUDIO BM smo za slušne aparate pogodbeni dobavitelj Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije (ZZZS).

Sprejemamo naročilnice iz vseh ORL ambulant. Prosta izbira dobavitelja je vaša pravica. Priporočamo, da pred odločitvijo za slušni aparat dobro preverite ponudbo. Če obiščete nas, se bomo osebno in strokovno zavzeli za vaš boljši sluh. Ko se odločate za slušne aparate, naj bodo vodila: kakovost, naraven zvok, možnost izbire večih blagovnih znamk, strokovna ter prijazna pomoč, servis in tudi cena. Postopek pridobitve.

Slusni-aparati-Unitron_Sonic_Philips-AUDIO_BM-centri_Slovenija-servis_oskrba_vzdrzevanje_svetovanje-ZZZS

Zavedamo se pomena sluha v vsakdanjem življenju, zato se vsak dan trudimo za vaše zadovoljstvo. Vaše izkušnje potrjujejo, da smo na pravi poti.

V AUDIO BM svoje delo opravljamo odgovorno, strokovno in s srcem. Zagotavljamo odlične storitve in najnovejše modele slušnih aparatov, za vse potrebe in za vse generacije - tudi v cenovnem standardu (brez doplačil). Vaše zadovoljstvo poplača naš trud. Preberite izjave naših strank ter tudi vi napišite svoje mnenje in ga delite z vsemi. Hvala.

ZASTOPAMO LE PRIZNANE IN PREVERJENE BLAGOVNE ZNAMKE

Blagovne-znamke-Unitron-Philips-Sonic-Varta-Duracell-Rayovac-Alpine-in-druge-AUDIO-BM-slusni-aparati-centri-Slovenija