AUDIO BM LJUBLJANA CENTER GOSPOSVETSKA

Kontakt:

 • 059 044 044
 • Odpiralni čas:
  • ponedeljek: 12:00 - 19:00
  • torek: 12:00 - 19:00
  • sreda: 7:00 - 14:30
  • četrtek: 7:00 - 14:30
  • petek: 7:00 – 14:00

Kje nas najdete:

Gosposvetska cesta 8
1000 Ljubljana

Google navodila za pot do slušnega centra >>

 

Nahajamo se nasproti evangeličanske cerkve in palače Schellenburg. Le nekaj korakov stran sta hotel Lev in Železniški zdravstveni dom, kjer je tudi zelo veliko parkirišče. Prav tako lahko parkirate v parkirni hiši Kozolec ali na označenih parkirnih mestih v bližini.

Do nas zlahka pridete z Ljubljanskim potniškim prometom (LPP) – ime postaje: GOSPOSVETSKA. Številke avtobusov, ki ustavljajo v neposredni bližini našega slušnega centra so: 1, 3, 5, 7, 8 in 25.

 

V neposredni bližini se nahaja ORL ambulanta – Železniški zdravstveni dom Ljubljana. Na spodnjem zemljevidu vidite, da je oddaljenost le 250 metrov. Ob zdravstvenem domu je tudi veliko parkirišče, kjer vedno lahko najdete prostor za parkiranje (dostop z avtom je za Petrolovo bencinsko črpalko na Tivolski cesti).
Vse ORL ambulante v Ljubljani >

GOOGLE MNENJA ZA AUDIO BM LJUBLJANA CENTER GOSPOSVETSKA

Lado Lenart Senior
Lado Lenart Senior
14:48 02 Mar 23
Slusni aparat očitno ni nekaj, kar kupiš na spletu - njegova uporabna vrednost je odvisna od slušnega akustika, od osebe, ki z vrsto nastavitev in prilagoditev, tudi z vajami in poskusi s kandidatom doseže, po mojem mnenju, prav neverjetne učinke - da skrajšam "bolje ne gre - rien n'va plus". Hvala !
Edvard Grobler
Edvard Grobler
09:55 01 Mar 23
Aljaž is very professional. He explained me everything in understandable manner. Also he adjust my Sonic 60 very well. I am very sattisfied with the service of AUDIO BM and Aljaž.
Ksenija Rojs Visković
Ksenija Rojs Visković
08:16 01 Mar 23
Zelo zadovoljna z odnosom do strank, s strokovnostjo in načinom dela.Bila sem v več slušnih centrih, vendar vse pohvale Aljažu.
Luka Senica
Luka Senica
19:24 28 Feb 23
Super zadovoljen s slušnimi aparati, s strokovnostjo in prijaznostjo
Aljaz Kolenc
Aljaz Kolenc
18:13 10 Jan 23
Zelo vredu svetovanje.
Sandra špan
Sandra špan
19:29 12 Dec 22
V poslovalnico sem prišla z namenom, da se pozanimam glede čepkov za ušesa, ki se uporabljajo za zaščito sluha pred glasno glasbo. Akustik Aljaž si je vzel čas zame, mi izmeril sluh in mi strokovno svetoval glede zaščite sluha in izbire modela.S čepki Party Plug sem zelo zadovoljna in jih priporočam vsem, ki veliko hodite na koncerte ali v klube, saj je sluh vredno čuvati.
Zvone Bukovnik
Zvone Bukovnik
08:13 30 Nov 22
Odlična izkušnja! Prijazni in strokovni.
Matej Vektor
Matej Vektor
22:58 28 Nov 22
Videl sem novi slušni center v središču Ljubljane in vstopil. Slušni akustik se je zelo zavzel. Brezplačno mi je izmeril sluh in razložil stanje. Na srečo je še v mejah normale. Priporočam jih za preverit sluh saj nimajo čakanja.
js_loader

Z vami

A-Peternel-slusni-akustik-audio-bm-slusni-center-Ljubljana

ALJAŽ PETERNEL

akustik za slušne aparate Ljubljana Center

Dober sluh mi pomeni vse. Z zvokom se ukvarjam že vrsto let (snemanje glasbenih skupin in filmskega zvoka, postprodukcija) in v industriji sem srečal veliko ljudi ki so trpeli z naglušnostjo. Naglušnost močno vpliva na psihološko stanje posameznika in priporočljivo je, da težavo čim prej naslovimo in se odločimo za slušne aparate. Ljudem prisluhnem in uživam v predaji znanja, najbolj pa me osrečuje zadovoljna stranka, ki zapusti poslovalnico z nasmeškom na obrazu. Z ekipo AUDIO BM smo tu, da vas seznanimo z najnovejšo tehnologijo, ki se iz dneva v dan izboljšuje in vam s tem olajšamo življenje. S svojim znanjem in strokovnostjo vam bom pomagal pri izbiri najboljše slušne rešitve za vas, saj je sluh navsezadnje dar in slišati je nekaj neprecenljivega.
Email: a.peternel@audiobm.si
Telefon: 059 044 044

OCENE IN MNENJA

Napišite vašo oceno in mnenje za AUDIO BM LJUBLJANA CENTER, ter tako delite svojo izkušnjo z vsemi. Prosimo, kliknite na spodnjo povezavo. Vpis je zelo enostaven.

 • za osebno svetovanje
 • test sluha z avdiometrom
 • preizkus slušnih aparatov …

AUDIO BM SLUŠNI CENTRI PO VSEJ SLOVENIJI

zzzs-pogodbeni-dobavitelj_slusni_aparati_AUDIO_BM_center_naslov_lokacija_standard_recept_narocilnica-ORL

AUDIO BM smo za slušne aparate pogodbeni dobavitelj Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije (ZZZS).

Sprejemamo naročilnice iz vseh ORL ambulant. Prosta izbira dobavitelja je vaša pravica. Priporočamo, da pred odločitvijo za slušni aparat dobro preverite ponudbo. Če obiščete nas, se bomo osebno in strokovno zavzeli za vaš boljši sluh. Ko se odločate za slušne aparate, naj bodo vodila: kakovost, naraven zvok, možnost izbire večih blagovnih znamk, strokovna ter prijazna pomoč, servis in tudi cena. Postopek pridobitve.

Slusni-aparati-Unitron_Sonic_Philips-AUDIO_BM-centri_Slovenija-servis_oskrba_vzdrzevanje_svetovanje-ZZZS

Zavedamo se pomena sluha v vsakdanjem življenju, zato se vsak dan trudimo za vaše zadovoljstvo. Vaše izkušnje potrjujejo, da smo na pravi poti.

V AUDIO BM svoje delo opravljamo odgovorno, strokovno in s srcem. Zagotavljamo odlične storitve in najnovejše modele slušnih aparatov, za vse potrebe in za vse generacije - tudi v cenovnem standardu (brez doplačil). Vaše zadovoljstvo poplača naš trud. Preberite izjave naših strank ter tudi vi napišite svoje mnenje in ga delite z vsemi. Hvala.

ZASTOPAMO PRIZNANE IN PREVERJENE BLAGOVNE ZNAMKE

Blagovne-znamke-Unitron-Philips-Sonic-Varta-Duracell-Rayovac-Alpine-in-druge-AUDIO-BM-slusni-aparati-centri-Slovenija