LJUBLJANA VIČ, AUDIO BM slušni center

Kontakt:

 • 059 044 971
 • Odpiralni čas:
  • ponedeljek: 9:00 - 18:00
  • torek: 8:00 - 15:00
  • sreda: 8:00 - 15:00
  • četrtek: 8:00 - 15:00
  • petek: 8:00 – 15:00

Kje nas najdete:

Tbilisijska ulica 59
1000 Ljubljana

Google navodila za pot do slušnega centra >>

 

Nahajamo se v stavbi, kjer je tudi restavracija Via Bona, zelo blizu INTERSPAR centra na Viču.
Nahajamo se v pritličju tik ob stopnišču z oznako “D”.

 

V neposredni bližini se nahaja tudi ORL ambulanta.
Vse ORL ambulante v Ljubljani >

Google mnenja za slušni center AUDIO BM Ljubljana Vič

Bojana Bačar
Bojana Bačar
1701361459
Hvala za potrpezljivost, razumevanje in celotno strokovno vodenje skozi moj osebni proces! Vse pohvale!
Polona Cernac
Polona Cernac
1701256259
Za AUDIO BM Vič sva se z mamo odločili zaradi bližine maminega prebivališča ter pozitivnih mnenj predhodnih strank. Tudi midve sva bili s storitvijo zelo zadovoljni. Gospoda Luka je izredno strokoven, prijazen in potrpežljiv, ima poseben občutek za ljudi. Vzel si je dovolj časa za naju in nama vse razložil tako, da je bilo razumljivo tudi za mamo. Vse pohvale in le tako naprej.
Anita Ileršič
Anita Ileršič
1701180426
Ker je moja mama potrebovala nov slušni aparat, smo se odločili za novega ponudnika AUDIO BM Vič in to je bila dobra odločitev.Gospod Luka je zelo prijazen, potrpežljiv in strokoven. Mama je z novim slušnim aparatom zelo zadovoljna.
Olga Brisar
Olga Brisar
1700854327
Na AUDIO BM sem prišla po nasvetu dobre kolegice. Prej sem 12 let imela slušni aparat druge firme. Prijetno sem bila presenečena nad prijaznostjo prodajalca, sploh glede na to, da sem bila pri testiranju precej zahtevna. Prva odločitev so bili aparati, ki se polnijo na elektriko, ki sem jih tudi testirala. Potem sem se odločila, da bi poizkusila tudi slušne aparate na baterije. Z obema vrstama sem bila zadovoljna. Na koncu sem se vseeno odločila za aparat, ki se polni na elektriko. Vzrok pa je bil, velika očesna dioptrija in mi je lažje, da zvečer aparat vstavim v polnilec, zjutraj pa je napolnjen, kot menjava malih baterij. Na vsa vprašanja sem dobila potrebne odgovore.Če želite strokovno svetovanje, prijazno in korektno izbiro pri nakupu novih slušnih aparatov, priporočam, da se obrnete na zgoraj omenjeno firmo.Gospod Luka, hvala,Olga
Adolf Mazej
Adolf Mazej
1700037933
Pri nabavi slušnega aparata sem se odločil za AUDIO BM Vič. Imel sem srečo. Sprejel me je prijazen gospod, mi razložil vse o slušnih aparatih aparatih, me po večkratnih obiskih Audio BM vodil do najboljših nastavitev slušnega aparata in nakupa. Zelo sem zadovoljen, gospod Luka Gartner obvlada svoj posel. Priporočam!
Irena Žagar
Irena Žagar
1699108412
Very helpful and kind your employee Luka. He gave us information how operate the aparat and many others advices. ThanksIrena
Igor Zorman
Igor Zorman
1698040864
Oče je bil deležen prijazne in potrpežljive obravnave, Luka se je zares potrudil z razlago in nastavitvami aparata in razlago. Vsekakor prijetna izkušnja.
Moja mama je dobila naročilnico za slušni aparat. Glede na odziv ostalih uporabnikov, ki je zelo pozitiven, sva se odločili za Audio BM na Viču. Vsekakor je bila odločitev prava. Mama je bila s storitvijo zelo zadovoljna. Gospod Luka je izjemno prijazen, strokoven, vzame si čas in se res posveti posamezniku. Nemalokrat uporaba slušnega aparata ljudem povzroča precej stresa, v sodelovanju z njim pa navajanje na slušni aparat mami ni povzročalo stiske in se je nanj hitro navadila. Enkrat letno bo hodila tudi na kontrole. Hvala Audio BM in g. Luki za kakovostno in prijetno izvedeno storitev. Antonija in Mateja
Družina Kolenc
Družina Kolenc
1696259746
Moja 94 letna mama, ki sicer že uporablja slišna aparata, je zaradi poslabšanja sluha in iztrošenosti starega, potrebovala pomoč pri izbiri novega. Gospodu Luku Gartnerju se v imenu obeh zahvaljujem za izjemno prijazen in spoštljiv, ter tudi zelo strokoven pristop pri obravnavi, izbiri in nastavitvah, ki so bile potrebne ob nakupu novega.Hvala in lep pozdrav, mama Vida in Ksenija
Milan Kovacec
Milan Kovacec
1695901265
Vredni vsega spoštovanja do slabše slušečih, zelo prijazni in ugodni z cenami.
Irena Novinec
Irena Novinec
1695299847
Rada bi pohvalila g. Luko za profesionalen, spoštljiv, topel človeški odnos. Neprecenljivo!!! Priporočam!!!!
js_loader

Letak v PDF
LJUBLJANA BTC in VIČ: Prva stran / Druga stran

Z vami

Luka Gartner

LUKA GARTNER

akustik za slušne aparate Ljubljana

Ko sem prvič prestopil prag podjetja, ki je kasneje postalo moj drugi dom, sem v trenutku začutil dobro energijo in videl nasmeh ter veselje v očeh ljudi, ki so odhajali. Želel sem biti del te uspešne zgodbe. V slušnih centrih AUDIO BM vam bomo prisluhnili in skupaj bomo prišli do rešitve, ki vam bo omogočila najvažnejše. Slišati in razumeti. Sreča je povsod okoli nas in ob vašem zadovoljstvu z nami bom srečen tudi sam.
Email: l.gartner@audiobm.si
Telefon: 059 044 971

OCENE IN MNENJA

Napišite vašo oceno in mnenje za AUDIO BM slušni center VIČ LJUBLJANA, ter tako delite svojo izkušnjo z vsemi. Prosimo, kliknite na spodnjo povezavo. Vpis je zelo enostaven.

 • za osebno svetovanje
 • test sluha z avdiometrom
 • preizkus slušnih aparatov …

AUDIO BM SLUŠNI CENTRI PO VSEJ SLOVENIJI

zzzs-pogodbeni-dobavitelj_slusni_aparati_AUDIO_BM_center_naslov_lokacija_standard_recept_narocilnica-ORL

AUDIO BM smo za slušne aparate pogodbeni dobavitelj Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije (ZZZS).

Sprejemamo naročilnice iz vseh ORL ambulant. Prosta izbira dobavitelja je vaša pravica. Priporočamo, da pred odločitvijo za slušni aparat dobro preverite ponudbo. Če obiščete nas, se bomo osebno in strokovno zavzeli za vaš boljši sluh. Ko se odločate za slušne aparate, naj bodo vodila: kakovost, naraven zvok, možnost izbire večih blagovnih znamk, strokovna ter prijazna pomoč, servis in tudi cena. Postopek pridobitve.

Slusni-aparati-Unitron_Sonic_Philips-AUDIO_BM-centri_Slovenija-servis_oskrba_vzdrzevanje_svetovanje-ZZZS

Zavedamo se pomena sluha v vsakdanjem življenju, zato se vsak dan trudimo za vaše zadovoljstvo. Vaše izkušnje potrjujejo, da smo na pravi poti.

V AUDIO BM svoje delo opravljamo odgovorno, strokovno in s srcem. Zagotavljamo odlične storitve in najnovejše modele slušnih aparatov, za vse potrebe in za vse generacije - tudi v cenovnem standardu (brez doplačil). Vaše zadovoljstvo poplača naš trud. Preberite izjave naših strank ter tudi vi napišite svoje mnenje in ga delite z vsemi. Hvala.

ZASTOPAMO LE PRIZNANE IN PREVERJENE BLAGOVNE ZNAMKE

Blagovne-znamke-Unitron-Philips-Sonic-Varta-Duracell-Rayovac-Alpine-in-druge-AUDIO-BM-slusni-aparati-centri-Slovenija