LJUBLJANA VIČ, AUDIO BM slušni center

Kontakt:

 • 059 044 971
 • Odpiralni čas:
  • ponedeljek: 9:00 - 18:00
  • torek: 8:00 - 15:00
  • sreda: 8:00 - 15:00
  • četrtek: 8:00 - 15:00
  • petek: 8:00 – 15:00

Kje nas najdete:

Tbilisijska ulica 59
1000 Ljubljana

Google navodila za pot do slušnega centra >>

 

Nahajamo se v stavbi, kjer je tudi restavracija Via Bona, zelo blizu INTERSPAR centra na Viču.
Nahajamo se v pritličju tik ob stopnišču z oznako “D”.

 

V neposredni bližini se nahaja tudi ORL ambulanta.
Vse ORL ambulante v Ljubljani >

Google mnenja za slušni center AUDIO BM Ljubljana Vič

Štefka Belič
Štefka Belič
1684948642
Prijazen sprejem in izčrpna razlaga o slušnih aparatih, strokovno odlično podkovan akustik.g. LUKA GARTNER si zasluži vse pohvale in zato priporočamAUDIO BM - VIČ.
Aco Volčič
Aco Volčič
1684751035
Zelo zadovoljen z izbiro slušnih aparatov. Odnos Luka je zelo korekten in strokovn. priporočam tudi stalim.
Nives
Nives
1684500831
Letos sem zamenjala slušni center in sem končno zadovoljna. G. Luka je res visoko usposobljen, ve, kaj dela in takoj razume, kje so težave. Res obvlada. Končno razumem, kaj kdo govori. Toplo priporočam!
IsaMN
IsaMN
1684339978
Anton Prosen
Anton Prosen
1681840513
Pozdravljeni!Moja pot do slušnega aparata je trajala zelo dolgo let. Od mladosti poškodovan sluh od enega zdravila, se mi je le-ta z leti samo slabšal. Pred skoraj desetletjem sem se le opogumil in si rezerviral termin zdravniškega pregleda pri specialistu ORL. Po pregledu sem dobil nasvet, naj si čim prej preskrbim slušni aparat. Poiskal sem nekaj ponudnikov slušnih aparatov, nisem se ogrel za nobenega ponudnika. Pred leti sem obiskal spet eno samoplačniško ambulanto ORL, tam sem bil deležen prav grdih očitkov, ker slabo slišim in danes je vendar veliko kakovostnih aparatov, ki so nosljivi, koristni in skoraj nevidni. Moj odgovor je vedno bil, da je aprat predrag in da si te investicije ne morem privoščiti. Vmes mi je prijatelj - zdravnik podaril ojačevalec glasu, da se bom lažje pogovarjal in gledal TV. Ko mi je zmanjkalo baterij, sem se nekajkrat oglasil v Avdio Bm Vič in gospod Luka me je vedno prijazno sprejel. Ta prijazen sprejem akustika me je opogumil, da sem si vzel čas in si uredil vse potrebno, da sem stopil do gospoda Luka in danes sem vesel in ponosen, da imam slušni aparat. Še se privajam, če pa je bilo povprečje po deset ur na dan v pripravljalni dobi, pomeni, da sem ga osvojil in hvala gospodu akustiku za njegovo potrpljenje, razumevanje in odlične nasvete. Včasih so rekli, kdor zbira, zbirk dobi. Jaz sem vesel, da sem nekaj let izbiral in dobil tisto, kar sem si želel, aparat ni zbirk, odlično mi služi in sramu, da imam pri mojih letih slušni aparat, ni več. Hvala gospod Luka.
mojca hribar
mojca hribar
1681381855
PozdravljeniPo parih letih pregovarjanja se je tašča končno odločila za slušni aparat in z obiskom vašega centra pri gospodu Luki dobila neverjetno voljo in bila vesela prijaznosti in pa razlage razumljive starejši osebi. Brez težav je osvojila vse potrebno da sedaj sliši . Hvala g. Luka Gartner za vso prijaznost
Ni se lahko sprijazniti z dejstvom, da si eden od mnogih, ki z leti vse slabše slišijo. A veliko lažje je, če ti ob tem stoji ob strani mlad, prijazen, empatičen in za povrh tudi strokovno odlično podkovan akustik.Poklicni profil Luke Gartnerja (AUDIO BM, Ljubljana, Tbilisijska 59) je ravno pravšnji: srednja in višja zdravstvena izobrazba z dodatno pridobljenimi kvalifikacijami (licencami) iz akustike, vešč pa je tudi dela z računalnikom. Težko, če sploh, se najde strokovno vprašanje, na katerega ne bi znal odgovoriti.Njegovo spretno, tudi jezikovno neoporečno komuniciranje je vljudno, pozorno in nadvse potrpežljivo. Preseneča z izvrstnim spominom, predvsem pa s celostnim pogledom na vsakega posameznika kot enkratno kompleksno, zapleteno psihofizično celoto. Vsakomur poskuša ustreči.Vsak obisk pri akustiku Luki je prijeten, naravnost poživljajoč dogodek!Helena G.
Moja 83 letna mama, ki sicer že kar nekaj časa nosi slušni aparat, je po precejšnjem poslabšanju sluha iskala novega. Po že kar nekaj izkušnjah z različnimi ponudniki, sva po priporočilu prijateljice obiskali še gospoda Luko Gartnerja v Audio BM centru na Viču. Zelo, zelo se je potrudil s svetovanjem in razlago glede aparata in njegovih možnih prilagoditev, ki bi ustrezale mami, obenem pa tudi potrpežljivo prisluhnil njenim izkušnjam ob privajanju na novi aparat. Za mamo in zame je bil pomemben tudi občutek, da ima na razpolago čas, ko aparat preizkuša ter možnost, da v vsakem trenutku lahko poizkusi novega ali se odloči, da ne vzame nobenega. Na koncu smo tako prišli do ugotovitve, katere vrste služni aparat je za mamo, glede na njeno stopnjo izgube sluha in možnost razumevanja najboljši in najina pričakovanja so več kot izpolnjena. Zahvaljujeva se gospodu Gartnerju za vse usluge in mu želiva še veliko dobrega in uspešnega prispevka strankam, obenem pa tudi podjetju.
Mi R
Mi R
1680097634
Vrhunsko.Zame, ki še nikoli prej nisem imel izkušenj z uporabo slušnih aparatov je bila sprva pomembna informacija in strokovna razlaga, da se bom moral navaditi na zvoke, ki jih že nekaj časa nisem zaznaval. Temu je sledilo nekajmesečno privajanje in prilagajanje mojim individualnim potrebam.V začetku direktor podjetja in kasneje akustik Luka, sta mi ves čas nudila vso strokovno in tehnično podporo, kar opravljata vrhunsko. Predvsem pa sem bil vedno obravnavan kot ena od mnogih dobrodošlih strak, za katere se je vredno potruditi po najboljših močeh.Tudi po letu dni uporabe in potrebe po manjših modifikacijah se ni nič spremenilo. Še vedno VRHUSKO.Miran
Bojana Purkat
Bojana Purkat
1678998690
Velika pohvala gospodu Luki za izredno topel, spoštljiv in profesionalen odnos. Moja mami je z novim slušnim aparatom in celotno obravnavo, več kot zadovoljna. Vsakomur, ki se odloča za slušni aparat, AUDIO BM VIČ vsekakor toplo priporočam.Hvala za vso vašo strokovnost in prijaznost in veliko poslovnih uspehov še naprej.
jovica savkovic
jovica savkovic
1678705947
Gospod Luka zelo prijazen, lepo svetuje kaj je najprimernejše za stranko. Zelo hitro se dobijo termini in skrata se posvetjo stranki. Mama , ki uporablja aparat je zelo zadovoljna in ga nosi cel dan.Zelo priporočamMoram še dodat da je lokacija izredno dostopna tudi za osebe ki se težko gibajo, ni problema s parkirnimi mesti.
js_loader

Letak v PDF
LJUBLJANA BTC in VIČ: Prva stran / Druga stran

Z vami

Luka Gartner

LUKA GARTNER

akustik za slušne aparate Ljubljana

Ko sem prvič prestopil prag podjetja, ki je kasneje postalo moj drugi dom, sem v trenutku začutil dobro energijo in videl nasmeh ter veselje v očeh ljudi, ki so odhajali. Želel sem biti del te uspešne zgodbe. V slušnih centrih AUDIO BM vam bomo prisluhnili in skupaj bomo prišli do rešitve, ki vam bo omogočila najvažnejše. Slišati in razumeti. Sreča je povsod okoli nas in ob vašem zadovoljstvu z nami bom srečen tudi sam.
Email: l.gartner@audiobm.si
Telefon: 059 044 971

OCENE IN MNENJA

Napišite vašo oceno in mnenje za AUDIO BM slušni center VIČ LJUBLJANA, ter tako delite svojo izkušnjo z vsemi. Prosimo, kliknite na spodnjo povezavo. Vpis je zelo enostaven.

 • za osebno svetovanje
 • test sluha z avdiometrom
 • preizkus slušnih aparatov …

AUDIO BM SLUŠNI CENTRI PO VSEJ SLOVENIJI

zzzs-pogodbeni-dobavitelj_slusni_aparati_AUDIO_BM_center_naslov_lokacija_standard_recept_narocilnica-ORL

AUDIO BM smo za slušne aparate pogodbeni dobavitelj Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije (ZZZS).

Sprejemamo naročilnice iz vseh ORL ambulant. Prosta izbira dobavitelja je vaša pravica. Priporočamo, da pred odločitvijo za slušni aparat dobro preverite ponudbo. Če obiščete nas, se bomo osebno in strokovno zavzeli za vaš boljši sluh. Ko se odločate za slušne aparate, naj bodo vodila: kakovost, naraven zvok, možnost izbire večih blagovnih znamk, strokovna ter prijazna pomoč, servis in tudi cena. Postopek pridobitve.

Slusni-aparati-Unitron_Sonic_Philips-AUDIO_BM-centri_Slovenija-servis_oskrba_vzdrzevanje_svetovanje-ZZZS

Zavedamo se pomena sluha v vsakdanjem življenju, zato se vsak dan trudimo za vaše zadovoljstvo. Vaše izkušnje potrjujejo, da smo na pravi poti.

V AUDIO BM svoje delo opravljamo odgovorno, strokovno in s srcem. Zagotavljamo odlične storitve in najnovejše modele slušnih aparatov, za vse potrebe in za vse generacije - tudi v cenovnem standardu (brez doplačil). Vaše zadovoljstvo poplača naš trud. Preberite izjave naših strank ter tudi vi napišite svoje mnenje in ga delite z vsemi. Hvala.

ZASTOPAMO LE PRIZNANE IN PREVERJENE BLAGOVNE ZNAMKE

Blagovne-znamke-Unitron-Philips-Sonic-Varta-Duracell-Rayovac-Alpine-in-druge-AUDIO-BM-slusni-aparati-centri-Slovenija