LJUBLJANA VIČ, AUDIO BM slušni center

Kontakt:

 • 059 044 971
 • Odpiralni čas:
  • ponedeljek: 9:00 - 18:00
  • torek: 8:00 - 15:00
  • sreda: 8:00 - 15:00
  • četrtek: 8:00 - 15:00
  • petek: 8:00 – 15:00

Kje nas najdete:

Tbilisijska ulica 59
1000 Ljubljana

Google navodila za pot do slušnega centra >>

 

Nahajamo se v stavbi, kjer je tudi restavracija Via Bona, zelo blizu INTERSPAR centra na Viču.
Nahajamo se v pritličju tik ob stopnišču z oznako “D”.

 

V neposredni bližini se nahaja tudi ORL ambulanta.
Vse ORL ambulante v Ljubljani >

Google mnenja za slušni center AUDIO BM Ljubljana Vič

Natasa Tominec
Natasa Tominec
1715096244
Pred leti sem hodila s teto v konkurenčni slušni center kjer nisem bila zadovoljna s svetovanje in načinom. Imela sem vtis-čim hitreje in več zaslužka. P. Sedaj sem bila jaz na tem, da rabim pomoč. In sem jo našla na Viču pri g. Luki Gartnerju. Že po prvem obisku nisem odšla brez neodgovorjenih vprašanj. Obisk na kontrolo brez čakanja. Danes zadovoljno odšla s svojim aparatom. G. Luka se še vidiva. P.s. tudi z brezplačnim parkiranje ni problema
Ignacij Voje
Ignacij Voje
1714392986
Z uslugo in svetovanjem sem bil zelo zadovoljen
Vlasta Lekše
Vlasta Lekše
1714139058
Hvala za pomoč pri izbiri in nakupu slušnega aparata za mojo mamo. G. Luka Gartner je bil ves čas postopka zelo strokoven in prijazen, le tako naprej!
Tomo Strle
Tomo Strle
1713349081
Od začetka novega leta sem si zadal cilj testirati tri vodilne slovenske prodajalce slušnih aparatov, saj imam zaradi okvare sluha na levem ušesu visoke zahteve. Kot podjetnik sem pogosto na sestankih in družabnih dogodkih, zato potrebujem resnično vrhunski slušni aparat. Iskal sem izdelek, ki bi mi zagotovil vrhunsko kakovost.Po 14 dneh testiranja pri konkurenci sem bil razočaran zaradi pomanjkanja podpore in ustrezne svetovalne pomoči. Zato sem se odločil obiskati vaš slušni center na Viču, pri čemer sem pričakoval podobno izkušnjo.Moram pohvaliti vašo storitev. Vaša predanost strankam je nedvomno vaša prednost. Luka je izjemen svetovalec, ki si zasluži posebno pohvalo. Sprva sem dvomil v redne kontrole vsak teden, saj mi je čas dragocen. Vendar sem po drugem obisku spoznal, da so te kontrole ključne za optimalno prilagajanje.Priporočam, da nadaljujete po tej poti, saj je to ključ do zadovoljnih strank. Tudi po 14 dneh niste zahtevali vrnitve slušnega aparata, temveč smo skupaj že skoraj dva meseca prilagajali in izboljševali njegovo delovanje. Danes je dan, ko sem zaključil testiranje in kupil svoj prvi slušni aparat 😊
Hilda Gruden
Hilda Gruden
1712853660
Vrhunska storitev !!
Kvalitetne naprave, izčrpna navodila in zelo prijazen izvajalec!
Dušan pirc
Dušan pirc
1712060320
Zelo prijazni in učinkoviti, priporočam vsem, ki iščejo dober slušni aparat.
Vladimir Premru
Vladimir Premru
1710932894
Zelo sem zadovoljen s slušnimi aparati, najbolj pa s prijaznim odnosom g. Luke Gartnerja, njegovo strokovno in obenem razumljivo razlago. Zelo korektno je tudi to, da omogoča pomoč tudi še naprej v času uporabe slušnih aparatov.
Gospod Luka je zelo prijazen in strokoven. Pri svetovanju moji mami je bil zelo potrpežljiv in razumevajoč.Vse pohvale in hkrati priporočila vsem, ki iščete ponudnika.Pri Audio BM Vič boste več kot zadovoljni.
metka brancelj
metka brancelj
1710325279
Z naročilnico, ki mi jo je izdal zdravnik po opravljenih meritvah, sem prišla po priporočilu kolegice. Stara sem 60 let.Gospod mi je vse razlozil, v jeziku, ki je razumljiv vsakomur, čeprav so današnji slušni aparati pravi mali racunalniki (govorimo tudi o modelih, ki so na voljo brezplačno preko socialne), so pa zelo prilagojeni cim-preprostejši uporabi.Ce ste v dilemi ali slušni aparat res potrebujete bi vam svetovala, da se oglasite pri gospodu iz AUDIO BM, kjer opravijo vse meritve in vam podajo realno sliko o vašem sluhu na podlagi katere lahko ukrepate naprej.Skoda bi bilo, ce bi v tem danasnjem casu bili prikrajsani za moznost komunikacije, ki je tako pomembna tudi v poznih letih našega življenja.
js_loader

Letak v PDF
LJUBLJANA BTC in VIČ: Prva stran / Druga stran

Z vami

Luka Gartner

LUKA GARTNER

akustik za slušne aparate Ljubljana

Ko sem prvič prestopil prag podjetja, ki je kasneje postalo moj drugi dom, sem v trenutku začutil dobro energijo in videl nasmeh ter veselje v očeh ljudi, ki so odhajali. Želel sem biti del te uspešne zgodbe. V slušnih centrih AUDIO BM vam bomo prisluhnili in skupaj bomo prišli do rešitve, ki vam bo omogočila najvažnejše. Slišati in razumeti. Sreča je povsod okoli nas in ob vašem zadovoljstvu z nami bom srečen tudi sam.
Email: l.gartner@audiobm.si
Telefon: 059 044 971

OCENE IN MNENJA

Napišite vašo oceno in mnenje za AUDIO BM slušni center VIČ LJUBLJANA, ter tako delite svojo izkušnjo z vsemi. Prosimo, kliknite na spodnjo povezavo. Vpis je zelo enostaven.

 • za osebno svetovanje
 • test sluha z avdiometrom
 • preizkus slušnih aparatov …

AUDIO BM SLUŠNI CENTRI PO VSEJ SLOVENIJI

zzzs-pogodbeni-dobavitelj_slusni_aparati_AUDIO_BM_center_naslov_lokacija_standard_recept_narocilnica-ORL

AUDIO BM smo za slušne aparate pogodbeni dobavitelj Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije (ZZZS).

Sprejemamo naročilnice iz vseh ORL ambulant. Prosta izbira dobavitelja je vaša pravica. Priporočamo, da pred odločitvijo za slušni aparat dobro preverite ponudbo. Če obiščete nas, se bomo osebno in strokovno zavzeli za vaš boljši sluh. Ko se odločate za slušne aparate, naj bodo vodila: kakovost, naraven zvok, možnost izbire večih blagovnih znamk, strokovna ter prijazna pomoč, servis in tudi cena. Postopek pridobitve.

Slusni-aparati-Unitron_Sonic_Philips-AUDIO_BM-centri_Slovenija-servis_oskrba_vzdrzevanje_svetovanje-ZZZS

Zavedamo se pomena sluha v vsakdanjem življenju, zato se vsak dan trudimo za vaše zadovoljstvo. Vaše izkušnje potrjujejo, da smo na pravi poti.

V AUDIO BM svoje delo opravljamo odgovorno, strokovno in s srcem. Zagotavljamo odlične storitve in najnovejše modele slušnih aparatov, za vse potrebe in za vse generacije - tudi v cenovnem standardu (brez doplačil). Vaše zadovoljstvo poplača naš trud. Preberite izjave naših strank ter tudi vi napišite svoje mnenje in ga delite z vsemi. Hvala.

ZASTOPAMO LE PRIZNANE IN PREVERJENE BLAGOVNE ZNAMKE

Blagovne-znamke-Unitron-Philips-Sonic-Varta-Duracell-Rayovac-Alpine-in-druge-AUDIO-BM-slusni-aparati-centri-Slovenija