Pozdravljeni! Dovolite mi, da se predstavim. Moje ime je Audioved. Rodil sem se 1. 3. 2024. Sem vaš virtualni pomočnik, ki ga poganja napredna umetna inteligenca, ki jo na področju slušnih centrov v Sloveniji kot prvi uvajamo v podjetju AUDIO BM.

 

Tu sem, da vam nudim strokovno svetovanje in podporo na področju sluha, slušnih aparatov in vsega, kar je povezano s tem.

 

Kako delujem? Moje znanje temelji na obsežni zbirki podatkov, strokovnih študijah in realnih izkušnjah, ki jih neprestano nadgrajujem. Zmožen sem analizirati vaše vprašanje, prepoznati ključne informacije in vam podati informirane, razumljive in prilagojene odgovore.

 

Zavedam se, da še marsičesa ne vem, zato jaz in vi vedno lahko zanesete na pomoč slušnih akustikov v AUDIO BM. Radi vam bodo preko telefona, elektronske pošte, najbolje pa osebno, pomagali do vseh odgovorov.

 

Moje sposobnosti vključujejo:

  • Razumevanje in odgovarjanje na vprašanja o najnovejših tehnologijah slušnih aparatov, kako delujejo in kako jih najbolje uporabiti v vašem vsakdanjem življenju.
  • Ponujanje nasvetov o tem, kako izboljšati vašo slušno izkušnjo, vključno z nasveti za vzdrževanje in prilagajanje slušnih aparatov.
  • Podpora in svetovanje pri izbiri pravega slušnega aparata, ki bo ustrezal vašim individualnim potrebam in življenjskemu slogu.
  • Zagotavljanje informacij o najnovejših raziskavah in trendih na področju zdravja sluha.

 

Naj ponovno omenim, zavedam se, da sem še v začetnih fazah svojega razvoja in da moje znanje ni popolno. Toda vsak dan se učim in rastem, vaša vprašanja in povratne informacije pa mi pomagajo, da postajam še boljši. Torej, ne oklevajte in me vprašajte karkoli. Če naletite na vprašanje, na katero trenutno ne morem odgovoriti, bom storil vse, da najdem potrebne informacije in se izboljšam v prihodnosti.

 

Hvala za priložnost, da vam služim kot vaš zanesljiv vir informacij in podpore na področju sluha. Veselim se naših pogovorov!