Veseli bomo tudi vašega mnenja in ocene. Postopek je zelo preprost! Spodaj kliknite na ime slušnega centra na rdečem traku in po kliku počakajte nekaj sekund, da se odpre okence za vpis mnenja in ocenjevanje z zvezdicami.

Lojze Grčman
Lojze Grčman
1684991283
Vsi v ekipi so zelo strokovni, ustrežljivi, prilagodljivi in prijazni do starejših ljudi. Hvala. Priporočam.
Darja Wildmann
Darja Wildmann
1683645318
Zelo priporočam, hiter in kvaliteten servis, ter osebje. Zelo zadovoljna.
У зв’язку з війною в Україні були змушені покинути свою країну усією родиною. Разом с 87 річними бабусею та дідусем. Коли з’явилися проблеми з наявним слуховим апаратом стало питання що робити… за доброю рекомендацією - звернулись у цю компанію і потрапили на справжніх професіоналів! Провівши огляд і дійшовши до висновку, що проблему на цьому етапі можно вирішити простою заміною вкладиша. Замовили, встановили строки до 2 тижнів так як це був час Словенскіх свят. Був дуже приємно здивований , коли вже на наступний день передзвонили повідомити, що все готово! Йде третій тиждень і наша бабуся абсолютно задоволена! Дуже і дуже вдячні за такий справді сервісний підхід! 🇺🇦🤝🇸🇮
Aljoša Domijan
Aljoša Domijan
1682421769
Moj prvi slušni aparat sem pri Audio BM kupil pred približno osmimi leti. V tem času sem se večkrat vrnil k njim, kupil baterije, vsake toliko so mi pomagali z manjšimi prilagoditvami, kupoval sem predvsem baterije. V vsem tem času sem imel le eno popravilo, pravzaprav temeljito čiščenje slušnega aparata, ki so ga opravili v pol ure. Ko sem se pred nekaj tedni odločil za nakup drugega slušnega aparata sem se seveda oglasil pri njih. Opravili so meritve, mi uredili pregled pri specialistu in nova slušna aparata sem dobil na dvotedenski preizkus. No, po dolgih letih uporabe slušnega aparata, sem postal kar izkušen kupec z jasnimi cilji in željami. Mogoče bi kdo temu rekel tudi tečen 🙂 Ko sem se ob zaključku preizkusne dobe vrnil, mi je Luka, njihov akustik, prijazno prisluhnil, pojasnil vse potrebno in predlagal ustrezne rešitve. Slušni aparat so v popolnosti prilagodili mojim potrebam. Zvok je sedaj še boljši, pri nižji glasnosti bolj razločen in lahko rečem, da so mi omogočili, da v celoti izkoristim vse prednosti tehnološkega razvoja zadnjih let.
Želim opisati, da sem po obisku dveh predhodnih slušnih centrov uspela dobiti odličnega akustika Luka, ki je našel za mojo stopnjo globoke naglušnosti najprimernejše aparate, ker težje razumem govor, četudi je zvok ojačan. Za izbrane aparate je prilagodil kritične tone poslušanja do te mere, da me glasnost novih aparatov ne moti v toliki meri, da bi bili zame zelo obremenjujoči. Izplača se obiskati več slušnih centrov in tako najti najboljšega akustika, posebej če v enem od predhodnih -Neurothovih, doživiš neprijeten poizkus goljufije, ki sem ga bila deležna. Luka se takoj na daljavo odzove za vse nejasnosti pri uporabi aparatov v času preizkusa in prepričana sem, da bo tako tudi v vsem garancijskem obdobju kupljenih aparatov.Toplo priporočam.
Jože
Jože
1681109713
Pravi naslov za izboljšanje vašega sluha
Jaka Pondelek
Jaka Pondelek
1681036523
Zaradi stalnega stika z glasbo in izpostavljenosti glasnim okoljem, sem se odločil za profesionalno izdelavo čepkov za zaščito sluha... Po meritvah in odtisu so mi v AudioBm izdelali čepke izrecno za moje potrebe in karakteristike... Sem bil malo skeptičen, če bo to delovalo v praksi, sedaj po več preizkusih pa sem navdušen. Rad bi pohvalil Nino in Klemna za svetovanje in vrhunsko opravljeno delo... Priporočam!
Janez Černe
Janez Černe
1680892247
Neja Miklič
Neja Miklič
1680777792
Zelo sem zadovoljna s čepki za ušesa proti hrupu, ki ste mi jih po meri naredili v vašem centru v BTC po solidni ceni, pozdrav, Neja Miklič, Grosuplje
Dada Pokorn
Dada Pokorn
1680091305
js_loader

Najlepša hvala g. Aljaž PeternelZ veliko strokovnosti in razumevanja, po nakrajši poti sva prišli do najboljše rešitve za moj sluh.Strokovno in brezplačno merenje sluha ter skrbna izbira slušnih aparatov po specijalističnem pregledu...Hvala lepa še enkrat g. Aljaž in Vas priporočam vsem...
Zelo zadovoljna z razlago, ponudbo, ustrežljivostjo. Aljaž si je vzel čas, odgovoril na vsa moja vprašanja, mi svetoval in pomagal pri odločitvah. Hvala
Timotej Jerman
Timotej Jerman
1683894240
vesna turk
vesna turk
1682080628
Gašper Vode
Gašper Vode
1680537511
Pri Aljažu v AUDIOBM sva se z mamo oglasila po pregledu ORL za prevzem testnih slusnih aparatov. Pazljivo ji je vse razložil in nama včasu testiranja veliko svetoval in aparate prilagajal glede na njene potrebe.Zahvaljujem se vam v maminem imenu za strokovno obravnavo in potrpljenje, priporočam! Gašper
Oto Dobnik
Oto Dobnik
1680067402
Z ženo sva tu opravila test sluha. Povedali so nama par koristnih informacij o najinem sluhu. Zelo potrpežljiv uslužbenec..
Slusni aparat očitno ni nekaj, kar kupiš na spletu - njegova uporabna vrednost je odvisna od slušnega akustika, od osebe, ki z vrsto nastavitev in prilagoditev, tudi z vajami in poskusi s kandidatom doseže, po mojem mnenju, prav neverjetne učinke - da skrajšam "bolje ne gre - rien n'va plus". Hvala !
Edvard Grobler
Edvard Grobler
1677664525
Aljaž is very professional. He explained me everything in understandable manner. Also he adjust my Sonic 60 very well. I am very sattisfied with the service of AUDIO BM and Aljaž.
Zelo zadovoljna z odnosom do strank, s strokovnostjo in načinom dela.Bila sem v več slušnih centrih, vendar vse pohvale Aljažu.
Luka Senica
Luka Senica
1677612293
Super zadovoljen s slušnimi aparati, s strokovnostjo in prijaznostjo
Aljaz Kolenc
Aljaz Kolenc
1673374399
Zelo vredu svetovanje.
js_loader

Štefka Belič
Štefka Belič
1684948642
Prijazen sprejem in izčrpna razlaga o slušnih aparatih, strokovno odlično podkovan akustik.g. LUKA GARTNER si zasluži vse pohvale in zato priporočamAUDIO BM - VIČ.
Aco Volčič
Aco Volčič
1684751035
Zelo zadovoljen z izbiro slušnih aparatov. Odnos Luka je zelo korekten in strokovn. priporočam tudi stalim.
Nives
Nives
1684500831
Letos sem zamenjala slušni center in sem končno zadovoljna. G. Luka je res visoko usposobljen, ve, kaj dela in takoj razume, kje so težave. Res obvlada. Končno razumem, kaj kdo govori. Toplo priporočam!
IsaMN
IsaMN
1684339978
Anton Prosen
Anton Prosen
1681840513
Pozdravljeni!Moja pot do slušnega aparata je trajala zelo dolgo let. Od mladosti poškodovan sluh od enega zdravila, se mi je le-ta z leti samo slabšal. Pred skoraj desetletjem sem se le opogumil in si rezerviral termin zdravniškega pregleda pri specialistu ORL. Po pregledu sem dobil nasvet, naj si čim prej preskrbim slušni aparat. Poiskal sem nekaj ponudnikov slušnih aparatov, nisem se ogrel za nobenega ponudnika. Pred leti sem obiskal spet eno samoplačniško ambulanto ORL, tam sem bil deležen prav grdih očitkov, ker slabo slišim in danes je vendar veliko kakovostnih aparatov, ki so nosljivi, koristni in skoraj nevidni. Moj odgovor je vedno bil, da je aprat predrag in da si te investicije ne morem privoščiti. Vmes mi je prijatelj - zdravnik podaril ojačevalec glasu, da se bom lažje pogovarjal in gledal TV. Ko mi je zmanjkalo baterij, sem se nekajkrat oglasil v Avdio Bm Vič in gospod Luka me je vedno prijazno sprejel. Ta prijazen sprejem akustika me je opogumil, da sem si vzel čas in si uredil vse potrebno, da sem stopil do gospoda Luka in danes sem vesel in ponosen, da imam slušni aparat. Še se privajam, če pa je bilo povprečje po deset ur na dan v pripravljalni dobi, pomeni, da sem ga osvojil in hvala gospodu akustiku za njegovo potrpljenje, razumevanje in odlične nasvete. Včasih so rekli, kdor zbira, zbirk dobi. Jaz sem vesel, da sem nekaj let izbiral in dobil tisto, kar sem si želel, aparat ni zbirk, odlično mi služi in sramu, da imam pri mojih letih slušni aparat, ni več. Hvala gospod Luka.
mojca hribar
mojca hribar
1681381855
PozdravljeniPo parih letih pregovarjanja se je tašča končno odločila za slušni aparat in z obiskom vašega centra pri gospodu Luki dobila neverjetno voljo in bila vesela prijaznosti in pa razlage razumljive starejši osebi. Brez težav je osvojila vse potrebno da sedaj sliši . Hvala g. Luka Gartner za vso prijaznost
Ni se lahko sprijazniti z dejstvom, da si eden od mnogih, ki z leti vse slabše slišijo. A veliko lažje je, če ti ob tem stoji ob strani mlad, prijazen, empatičen in za povrh tudi strokovno odlično podkovan akustik.Poklicni profil Luke Gartnerja (AUDIO BM, Ljubljana, Tbilisijska 59) je ravno pravšnji: srednja in višja zdravstvena izobrazba z dodatno pridobljenimi kvalifikacijami (licencami) iz akustike, vešč pa je tudi dela z računalnikom. Težko, če sploh, se najde strokovno vprašanje, na katerega ne bi znal odgovoriti.Njegovo spretno, tudi jezikovno neoporečno komuniciranje je vljudno, pozorno in nadvse potrpežljivo. Preseneča z izvrstnim spominom, predvsem pa s celostnim pogledom na vsakega posameznika kot enkratno kompleksno, zapleteno psihofizično celoto. Vsakomur poskuša ustreči.Vsak obisk pri akustiku Luki je prijeten, naravnost poživljajoč dogodek!Helena G.
Moja 83 letna mama, ki sicer že kar nekaj časa nosi slušni aparat, je po precejšnjem poslabšanju sluha iskala novega. Po že kar nekaj izkušnjah z različnimi ponudniki, sva po priporočilu prijateljice obiskali še gospoda Luko Gartnerja v Audio BM centru na Viču. Zelo, zelo se je potrudil s svetovanjem in razlago glede aparata in njegovih možnih prilagoditev, ki bi ustrezale mami, obenem pa tudi potrpežljivo prisluhnil njenim izkušnjam ob privajanju na novi aparat. Za mamo in zame je bil pomemben tudi občutek, da ima na razpolago čas, ko aparat preizkuša ter možnost, da v vsakem trenutku lahko poizkusi novega ali se odloči, da ne vzame nobenega. Na koncu smo tako prišli do ugotovitve, katere vrste služni aparat je za mamo, glede na njeno stopnjo izgube sluha in možnost razumevanja najboljši in najina pričakovanja so več kot izpolnjena. Zahvaljujeva se gospodu Gartnerju za vse usluge in mu želiva še veliko dobrega in uspešnega prispevka strankam, obenem pa tudi podjetju.
Mi R
Mi R
1680097634
Vrhunsko.Zame, ki še nikoli prej nisem imel izkušenj z uporabo slušnih aparatov je bila sprva pomembna informacija in strokovna razlaga, da se bom moral navaditi na zvoke, ki jih že nekaj časa nisem zaznaval. Temu je sledilo nekajmesečno privajanje in prilagajanje mojim individualnim potrebam.V začetku direktor podjetja in kasneje akustik Luka, sta mi ves čas nudila vso strokovno in tehnično podporo, kar opravljata vrhunsko. Predvsem pa sem bil vedno obravnavan kot ena od mnogih dobrodošlih strak, za katere se je vredno potruditi po najboljših močeh.Tudi po letu dni uporabe in potrebe po manjših modifikacijah se ni nič spremenilo. Še vedno VRHUSKO.Miran
Bojana Purkat
Bojana Purkat
1678998690
Velika pohvala gospodu Luki za izredno topel, spoštljiv in profesionalen odnos. Moja mami je z novim slušnim aparatom in celotno obravnavo, več kot zadovoljna. Vsakomur, ki se odloča za slušni aparat, AUDIO BM VIČ vsekakor toplo priporočam.Hvala za vso vašo strokovnost in prijaznost in veliko poslovnih uspehov še naprej.
jovica savkovic
jovica savkovic
1678705947
Gospod Luka zelo prijazen, lepo svetuje kaj je najprimernejše za stranko. Zelo hitro se dobijo termini in skrata se posvetjo stranki. Mama , ki uporablja aparat je zelo zadovoljna in ga nosi cel dan.Zelo priporočamMoram še dodat da je lokacija izredno dostopna tudi za osebe ki se težko gibajo, ni problema s parkirnimi mesti.
js_loader

Štefka Polšak
Štefka Polšak
1684865372
Pozdravljeni,Slabo slišite ? obiščite Audio BM,tam vam bodo pomagali ,pravi ljudje na pravem mestu.Sem zelo zadovoljna z slušnimi aparati,lahko samo rečem hvala in vam zaželim veliko uspehov.
Vlado
Vlado
1684312727
Ok
Jan Košiček
Jan Košiček
1681896673
Prijazno, ustrežljivo in strokovno osebje.
odličen nivo strokovnosti, odzivnosti in svetovanja pri postopku izbire slušnih aparatov.
Silva Fartek
Silva Fartek
1681082756
Prijazno in strokovno svetovanje, preizkusiš lahko več aparatov, za lažjo izbiro tistega, ki ti najbolje ustreza in služi vašim potrebam.
Darko Popović
Darko Popović
1680798585
Vse super na vrhunskem nivoju👍
Marina Maricnik
Marina Maricnik
1679988591
Iskrena hvala ge. Mariji, ker je pomagala mami s svojo strokovnostjo in prijaznim pristopom pri izbiri slušnega aparata. Obiščite jih, ne bo vam žal!
Zelo sem zadovoljna z vsem kar sem potrebovala, zelo lepa razlaga, pomoč in na splošno lepa hvala. Priporočam obisk, ko ga kdo potrebuje.
bejbaxx
bejbaxx
1679070519
Tukaj mama osebe, ki je lastnica tega računa. Že 5 let sem vaša stranka, aparat sem že 2 krat izgubila zaradi mask in vedno ste mi bili na voljo za pomoč. Zdaj imam končno spet celega in želim, da bi mi dolgo držal. Z vašimi strokovnimi uslugami sem bila vedno zadovoljna. Sem zelo hvaležna.LPMarija Šeško Lep
Simona Lilek
Simona Lilek
1678872244
Z mamo, ki je uporabnica storitev v AUDIO BM Maribor, sva bili zelo zadovoljni s svetovanjem in profesionalnim, a hkrati izredno prijaznim odnosom go. Marije Pauman. Mama je z njeno pomočjo izbrala slušni aparat, s katerim je zelo zadovoljna, saj ponovno sliši.Hvala vam.
Jože Marolt
Jože Marolt
1678583345
Audio BMGluhost prihaja počasi, skoraj neopazno. Dolgo časa se niti ne zavedamo, da postajamo gluhi. Dokler ne ugotovimo, da vedno teže razumemo, kaj ljudje ‘momljajo’. Slišimo jih, a ne vemo natančno kaj hočejo povedati. Obisk pri slušnem centru lahko olajša stike z ljudmi. Pri Audio BM v Mariboru vam svetujejo, kateri slušni aparat bi bil za vas najbolj primeren. Jurij in Marija si vzameta čas za pogovor in strokovni nasvet. Priporočam.
js_loader

Inna Litvinenko
Inna Litvinenko
1684834316
Pozdravljeni!Zelim zahvalit gospodu Direktoru za velik popust pri nakupu slusnih aparatov za mojo mamico!Tudi zahvaljujeva g.Mateju za odlicno opravljeno delo pri svetovanju in nakupu!Vase delo je zelo pomembno!Priporocam!
Zadovoljna sem s storitvami v Audio BM, najbolj sem zadovoljna s akustikom Matejem in pristopom do mene. Matej je ena dobra duša, v svojoj struki je prvo človek in pravi profesionalac. Akustik Grega je enako dobar kot Matej. Z aparati sem zelo zadovoljnja, zdaj prvič slišim ptičje petje, šumenje vode, svoje korake in še veliko ostalega. Hvala Mateju, Gregi in cele ekipi AUDIO BM.❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Slavka Hladnik
Slavka Hladnik
1684741742
Mojemu možu je akustik zelo potrpežljivo vse razložil.
tjaša Vogrin
tjaša Vogrin
1680603156
Vse pohvale za strokovnost gospodu Mateju Korenu. Zelo pozitivna izkušnja.
Urša Mastnak
Urša Mastnak
1680174283
V poslovalnico Celje sem na obravnavo pripeljala svojo mamo. Gospod Grega je bil res enkraten - zelo strokoven, hkrati pa tudi prijazen, pripravljen prisluhniti in si vzeti čas za razlago. Najlepša hvala.
Marjan Pojavnik
Marjan Pojavnik
1679586780
G.MATEJ KOREN AUDIO BM CELJE se odlikuje kot izjemen strokovnjak, poišče najboljše rešitve za stranko, prilagodi se vsaki še tako težki situaciji, poišče optimalne rešitve v praksi, svetuje pri izbiri, uporabi, ravnanju , razloži stranki vse možne načine delovanja in možnost izboljšave, jih v praksi s stranko preizkuša, odpravi vse možne motnje in optimizira stanje. Tako izjemnega človeka srečate zelo redko. Vsem ,ki imate težave , ne odlajšajte obiščite G. Mateja Korena od njega boste odšli zadovoljni... spremenil vam bo življenje .
Peter Krapež
Peter Krapež
1676745657
Moja izkušnja je zelo dobra. "Obravnava " profesionalna pa vendar dovolj razumljiva, da lahko po treh obiskih zopet slišim kaj mi želi sogovornik dopovedati .
Tjaša Turnšek
Tjaša Turnšek
1676295809
Ne vem če znam z besedami dovolj dobro opisati zadovoljstvo nad Audio BM Celje in strokovnim pristopom gospoda Koren Mateja.Brez posebnih pricakovanj, smo jih obiskali z babi, ki ima ze dlje casa tezave z naglusnostjo, od njih pa prisli s pravim slusnim aparatom, ter navdušeni nad strokovnim pristopom, potrpezljivo razlago vseh podrobnosti, prijaznostjo in osebnim pristopom, ki smo ga bili delezni. Iskrene pohvale in zahvala za to! Seveda pa jih toplo priporocam tistim, ki se soocajo s podobnimi tezavami.
Maja Napret
Maja Napret
1674718462
Audio BM je mojemu dedku pomagal nazaj do dobrega sluha. Odlična izkušnja za mene kot spremljevalko in dedka kot uporabnika. Akustik Matej se res potrudi za svoje stranke.
VALERIJA ZREČE
VALERIJA ZREČE
1674664265
Z obravnavo v poslovalnici Celje smo bili zelo zadovoljni. Oče, ki je potreboval slušni aparat, je bil deležen res kvalitetne in celostne obravnave. Gospod v poslovalnici se je popolnoma prilagodil njegovemu stanju in po drugem obisku moj oče zopet "sliši". Vse pohvale.
rosvita skale
rosvita skale
1673601468
Imam res posebno izgubo sluha,tinitus in hiperakuzijo.Zelo zadovoljna z obravnavo.Vse pohvale g.Mateju Koren,ima veliko znanja.Rosvita👍
js_loader

Erik Anžel
Erik Anžel
1670934725
Branko Krejan
Branko Krejan
1670405553
Prijaznost,odzivnost,koristni nasveti.
Lado Pop
Lado Pop
1669175654
Prijazni in vse OK !
Mahija Agovic
Mahija Agovic
1664125516
Zahvaljujem se gospodu Mateju za strokovno in hitro opravljeno delo. Ima zelo dober odnos do strank in poda vse željene informacije. Tako da AUDIO BM slušni center Trbovlje priporočam vsem.
Ziva Klemen
Ziva Klemen
1663668649
Audio BM slušni center Trbovlje toplo priporočam vsem, ki potrebujejo pomoč pri takšnih in drugačnih težavah s sluhom, saj bodo tu deležni strokovne, kakovostne in celostne obravnave. Moja izkušnja je zelo pozitivna!
Vivien Najvirt
Vivien Najvirt
1646988936
Zelo prijazni in strokovni. Najboljša ekipa
Jozica Plesec
Jozica Plesec
1646150443
Vse pohvale, g. Matej je izredno prijazen, strokoven. Mami je s slušnim aparatom zadovoljna. Priporočam obisk poslovalnice.
Hitri natancni ustrezljivi Ok fantje z vodjem v redu.
Zelo zadovoljna s celotno obravnavo
Po spletu naročila baterije,takoj dobila,opazila da so napačne,sem jih vrnila in takoj dobila prave,zelo prijazen odnos do strank.
js_loader

V AUDIO BM sem šla v spremstvo z mami. Najbolj všeč mi je bil prijazen odnos Matica in način, kako je razlagal o aparatu in delovanju aparata moji mami. Vse je razumela in prav fino smo se imeli😊 z aparati je zelo zadovoljna in obvlada uporabo👍toplo priporočam vsem🥰🥰
Irena Logar
Irena Logar
1685359036
Matic je super, zelo razumljivo, natančno in nazorno je predstavil aparat in njegovo delovanje. Je prijazen in zelo komunikativen. Z aparati sem zelo zadovoljna in spet lahko normalno živim kot prej. Najlepša hvala, toplo priporočam vsem AUDIO BM👍😉😍😍😍
Ana Popit
Ana Popit
1684507268
Udeležil sem se vašega predavanja o slušnih aparatih, ki ga je organiziralo DU Mirna, ki me je prepričalo, da sem se oglasil v vaši poslovalnici v Novem mestu. G. Matic me je zelo prijazno sprejel in mi izčrpno svetoval in me seveda prepričal o kvaliteti slušnih aparatov ter me prepričal, da sem se odločil za nakup.Slušni aparat sem imel na preizkušnji in sem z njim zelo zadovoljen.Hvala, Tonček Popit
jože kukec
jože kukec
1684254230
Marko Arh
Marko Arh
1684178411
Glede ponudbe in strokovnosti obravnavanja s stranko odlicno, prijaznost.
Ata Ata
Ata Ata
1683969118
Super svetovanje, prijazno osebe,
Anton Novak
Anton Novak
1682161350
V Audio BM v Novem mestu je bil gospod zelo korekten, vse mi je razložil, vedno mi je bil na razpolago in bil zelo prijazen do vseh strank, ki so prišli v pisarno v istem času kot jaz.Všeč mi je bil, ker ni bil vsiljiv in mi je dal dovolj časa, da sem testiral aparat. Tudi z aparatom sem zelo zadovoljen, res hvala za vse!Tone
Matko Branko
Matko Branko
1681905384
Po šestih letih sem imel en slušni aparat,zdaj pa sem se odločil po priporočulu zdravnika iz Ljubljane da pouskusim z dvema.Z vašim storitvam sem zelo zadovoljen in upam da bom tudi z novim aparatom.
Marko Rudman
Marko Rudman
1681636099
Za nakup drugega slušnega aparata v firmi Audio BM slušni center Novo mesto sem se odločil, ker z g. Maticem Beletom zelo dobro sodelujem.Je zelo iskren in strokoven.Zelo dobro zna pojasniti kaj je za mojo naglušnost najbolje.Zelo vljudno pojasnjuje in odgovarja na postavljena vprašanja.Drži se dogovorov in se prilagaja sranki.Priporočam ga vsem svojim znancem
Slušnem aparatom sem zadovoljen in bom še drugim priporočal obisk vaše poslovalnice .
Jozi Janezic
Jozi Janezic
1679508235
Topel sprejem, strokovnost, prijaznost je le nekaj stvari, ki odlikujejo dr. Beleta. Razloži in pove tako, da lahko razumemo tudi mi, ki smo laiki. Z obravnavo mojega moža sem bila nadvse zadovoljna, mož pa še bolj.
js_loader

Bozo Armelin
Bozo Armelin
1675695090
Nemate nista o slusnomaparatu (izgled, karakter, cijena, boja
Izredno zadovoljen slušnim aparatom in delom slušnega akustika Žige. Vedno na uslugo in zelo prijazni. Hvala za vse.LP Bojan
Jure Klakocar
Jure Klakocar
1645889689
Iskrena hvala za prijazno in izredno potrpežljivo delo z očetom, ki slabo sliši na levo uho. Nad slušnim aparatom je navdušen, prav tako pa nad visokim nivojem obravnave. Žiga se je izkazal tako s strokovnostjo, kot s pristopom in nam dal še veliko koristnih informacij. Zelo zadovoljni, priporočamo!
Robi Andrejaš
Robi Andrejaš
1633001366
Zelo sem zadovoljen z Žigatom v slušnem centru Brežice.Očetu je odlično svetoval pri izbiri slušnega pripomočka, bolje sliši in razume. Hvala!
Mira Blatnik
Mira Blatnik
1626874017
Zahvaljujem se za strokovno in prijazno svetovanje pri izbori cepkov za vodo za mojo hcerko.
Hinko Ursic
Hinko Ursic
1622798687
Slušni center so ljudje, ki v njem delajo.g. Žiga s svojim delom - odnosom, kako me je najprej poučiu o slušnih aparatih in nato nastavil aparat, da se je z njim moje slišanje in razumevanje pogovorov močno izboljšalo, zasluži samo pohvalo. Glede na to, da sem pred odločitvijo o nakupu slušnega alarata testiral aparate pri več ponudnikih in sem se odločil za aparat pri AUDIO BM Brežice, vse pove o slušnem akustiku.
Najboljša izbira slušnih aparatov ter dodatkov. Profesionalno svetovanje glede izbire slušnih aparatov. Vrhunsko štelanje aparata glede na potrebe oziroma na audiogram. Gospod Vlahušič je za primer vsem, ki bi delali (ali že delajo) v slušnih centrih, s čutom do pacijenta ter z vrhunskim profesionalnim pristopom štelanja aparata.
Marija Nunčič
Marija Nunčič
1618303836
Februarja 2021, sem kupila slušni aparat pri Audio Bm, Brežice. Sem zelo zadovoljna! Imela sem močne in pogoste vrtoglavice, odkar nosim aparat se vrtoglavica ni pojavila!Naj poudarim, da k nabavi pa prispeva tudi dober, dostopen, prijazen in seveda s strokovnim znanjem o aparatu in o razlagi o nošenju, negi in ravnanju z aparatom, uslužbenec tega prodajnega mesta v Brežicah g. ,,Žiga,, in želim mu še veliko poslovnih uspehov! Hvala in lep pozdrav! Marija Nunčič!
Zvonimir Dodig
Zvonimir Dodig
1609667753
Za začetak se opravičujem na svojoj slovenščini jer sam hrvat.Za svojega očeta sam uzeo kod Vas u Brežicama slišni aparat koji mu je promijenio život.Nisam znao ništa o aparatima za poboljšanje sluha ali mi je gospodin koji radi u vašem centru u Brežicama sve objasnio i pomogao.Našao mi je najoptimalnije rješenje za mog oca i radi toga sam mu neizmjerno zahvalan.Još jedno vam se zhvaljujem na stručnosti i ljubaznosti kadra kakvog imate u centru u Brežicama.Hvala Vam od srca ......
Izjemno sem zadovoljna z gospodom Žigom, ki mi je pomagal najti edini ustrezni aparat zame, saj zelo dobro maskira tinitus, ki me poleg naglušnosti muči že leta.Zelo priporočam. Žiga iskrena hvala. Mojca Vizler
Snix_Hayper
Snix_Hayper
1566122948
js_loader

Danica Benko
Danica Benko
1683739543
Katja Kovačič
Katja Kovačič
1680089714
Marko Pirker - zelo zadovoljen
Aleksander P
Aleksander P
1679922004
G.David je zelo prijazen, potrpežljiv in strokovno podkovan z nasveti in priporočili. Zelo priporočam!
Henri Germanis
Henri Germanis
1676361047
Zelo prijazno osebje in strokovno svetovanje
Bogdan V.
Bogdan V.
1676285542
Stefania Taroni
Stefania Taroni
1675680296
Esperienza estremamente positiva: competenza, professionalità, un'infinita pazienza nell'affrontare ogni problema.Audioprotesi di alto livello tecnologico.Risultati al di sopra delle aspettative!
Lahko le rečem odlično. Nisem novinka ampak slušni aparat uporabljam že 12 let in moram pohvaliti pristop uslužbenca, kot njegovo strokovnost. Že dolgo nisem dobila vse potrebne informacije katere sem želela in seveda pristop ter čas, ki si ga vzame za vsako stranko je upravičen. Izkušnje s prejšnjim ponudnikom ali AudioBm ni primerljiva. Naj tako ostane še naprej in naj vas bo čim več takšnih s tako strokovnostjo, mi pa se bomo z veseljem vračali.
nives starcevic
nives starcevic
1669749620
Zelo prijazen, potrpežljiv in strokovno podkovan z nasveti in priporočili g. David. Res si zaslužimo ;; naglušni; tako osebo na takšnem delavnem mestu.
villa ester
villa ester
1668072481
G. David je res prijazna oseba katera se je posvetila starejsi gospe in ji je z potrpezljivostjo, znanjem in profesionalnostjo znal razloziti in povedati vse kar mora gospa vedeti o aparatu in o njegovi uporabi. Svetoval ji je o najbolj primernem slusnem aparatu za njen boljsi vsak dan. Bila je zelo zadovoljna!
Eccellente preparazione tecnica e cortesia da parte del sig. David. Con grande competenza, pazienza e cortesia ha risolto brillantemente i miei problemi di udito. Sarà mia cura indirizzare, da Trieste, i miei numerosi amici che soffrono delle medesime patologie. Grazie
Danjela Toškan
Danjela Toškan
1666856954
Zadovoljni s ponudbo in možnostjo preizkusa več slušnih aparatov. G.Davidu iskrena hvala za potrpežljivost, prijaznost, podrobna navodila in priporočila 90 letni mami.
js_loader

Natasa Pivk
Natasa Pivk
1681737991
Pridružujem se ostalim ... G. Kotnik je res profesionalen, zna razložiti po zdravi kmečki logiki, da ga lahko razume vsak "teleban" 😉, razloži tudi večkrat, ne da bi mu bilo odveč. Človeka zna s svojo mirno energijo sprostiti na način, da se z aparatom enostavno spoprijateljiš. Nadvse všeč pa mi je bilo, da je bil v prvi vrsti strokovnjak, svetovalec in ne prodajalec 👌. Še enkrat hvala, Bine, 👍.
Dusan Kozman
Dusan Kozman
1681380019
Zelo sem zadovoljen z odnosom in strokovnostjo g. Kotnika, ki je vplival in me prepričal za nakup aparata v vašem centru
Z odnosom do strank in strokovnostjo akustika Albina Kotnika sem zelo zadovoljna.
Eva Kovač
Eva Kovač
1675355856
Odgovorijo na vsa vprašanja, govorijo jasno in glasno, vse podrobno obrazložijo in se po mojih izkušnjah res posvetijo vsaki stranki.
Salih Canaj
Salih Canaj
1673455066
Tatjana Lah
Tatjana Lah
1673343879
Kvalitetna storitev, prijazni svetovalci, strokovni
Jure Drakslar
Jure Drakslar
1670330778
Poslovalnica v Kranju in g. Albin s katerim sva sodelovala, si po vseh kriterijih zasluži vse zvezdice. Na začetku malce "boli" le cena, a se kmalu izkaže, da se zneski pozabijo, kvaliteta pa ostane.Najlepša hvala in uspešno delo še naprej. Matjaž
tjaša gartnar
tjaša gartnar
1666717559
Zelo zadovoljna z odnosom in strokovnostjo. Še posebno bi pohvalila g. Bineta.
Mici Tone Zupin
Mici Tone Zupin
1665679256
Hitro in korektno
js_loader

urša špalir
urša špalir
1681761173
Bila sem zelo presenečena nad prodajalcem in izvedbo. Prišla sem z 2 malima otrokoma (3 & 1L) in me je bilo kar malo strah, kako bo.. Ampak gospod Vlado zna z otroci in tavelika punca je bila navdušena.. Vse skozi igro in zabavo. Mlajši se pa tudi nič ekstra ni pritoževal. Res je bila prijetna izkušnja in skoraj nebi moglo biti boljše.. Res odlično :)))
jasmina perger
jasmina perger
1681057291
Z eno besedo vse je popolno.Gospod Vlado je usrezljiv .prijazen, potrpezljiv. Isce mozne varijante za svoje stranke, jaz sem zelo, zelo zadovoljnaLep pozdrav JasminaPonovno vas lepo pozdravljam.Že nekaj casa je minilo kar imam aparate. Priznam ni bilo lahko, pojavljali so se glavobolji, enkrat premalo slisno a nisem obupala, pri cem mi je pomagal g. Vlado s svojo strakovnostjo in potrpljenjem.Sedaj sem RESNICNO srecna in hvalezna.Nikoli ne obupajte vedno bo za vas nasel pravo resitev. Lep pozdrav Jasmina
Zelo prijazno svetovanje. G.Vlado je najboljsi.
Gospod Vlado je izjemen delavec! Nam je veliko pomagal!
Metka Meh
Metka Meh
1679392644
Visoka strokovnost, odlični nasveti neukemu uporabniku in prijaznost. Hvaležna, toplo priporočam.
Zelo prijazen in ustrežljiv gospod Vlado. Vloži veliko truda, da je stranka zadovoljna.
Miran štriker
Miran štriker
1677920024
Zelo sem zadovoljen z gospodu Vlado je zelo prijazen in strokoven več takšnih bi mogli imeti še kje drugje.
Franc Knez
Franc Knez
1677836979
Zelo sem zadavoljen, priporočam!
Jozica Gal
Jozica Gal
1677141338
Sem zelo zadovoljna, gosped je zelo prijazen in ustrežljiv. Priporočam.
Ivan Purnat
Ivan Purnat
1676562802
S svojim strokovnim delom in prijaznim odnosom do uporabnikov je gospod Vlado lahko vzor za marsikoga v storitveni dejavnosti.Zelo sem zadovoljen in vsem priporočam AUDIO BM VELENJE.
Prijazen sprejem, vsa navodila so bila jasno predstavljena. Kadar sem imela vprašanja ali težavo, so mi bili vedno na voljo. Zadovoljna sem, ker sem izbrala to firmo.
js_loader

Erika Rojc
Erika Rojc
1684929522
Odnos zaposlenega do stranke zelo korekten, pripravljen pomagat z nasveti. Prijazen, strpen, skratka super!
Tanja Fakin
Tanja Fakin
1682879880
Pred časom sem bila na pregledu in sem bila zelo zadovljna. Andrej je zelo prijazen, strokoven, vse mi je svetoval in odgovoril na vsa vprašanja. Vsem, ki imate težave s sluhom toplo priporočam Audio BM.
martina FAKIN
martina FAKIN
1682864816
Gospod Andrej je zelo prijazen,se ti posveti in ti svetuje. Moja izkušnja je pozitivna in svetujem vsakemu, ki ima težave z sluhom. Vredno je zaupati.
Zahvaljujem se Avdio BM v Šempeteru pri Gorici g. Andreju, za njegovo strokovnost in prijaznost ter svetovanje pri izbiri ustreznega slušnega aparata.Sedaj ko imam aparat je komunikacija z okoljem preijaznejša.Še enkrat najlepša hvala Andreju, ker se resnično potrudi, da gre stranka od njega zadovoljna...
Nadja Makorič
Nadja Makorič
1678298501
Ker sem potrebovala slušni aparat sem odprla splet in poiskala ponudnike. Odločila sem se za Audio BM in se nisem nič zmotila..!Gospod Andrej je profesionalen,prijazen in potrpežljiv,skratka super! Priporočam!
adry mavri
adry mavri
1677600281
Izkušnjo s centrom audio BM imam tako jaz, kot moj oče zelo dobro. Ne znam opisati z besedami srečo, ki sem jo po dolgem času videla na obrazu mojega očeta, ko je končno dobil slušni aparat s katerim je zelo dobro slišal in se končno rešil nadležnega piskanja starega slušnega aparata. Izredno sva hvaležna g. Andreju za vso strokovno pomoč, prijaznost, razumevanje.Audio BM slušni aparati v Šempetru pri Gorici resnično priporočam vsem, ki iščete kvaliteten slušni aparat. G. Andrej vas, verjemite ne bo razočaral!Še enkrat iskrena hvala g. Andrej.
Irena Andlovec
Irena Andlovec
1676925881
Pred enim letom je moja 90 letna mama kupila slušni aparat v Audio BM centru v Šempetru pri Gorici. g. Andrej ji je zelo korektno in prijazno svetoval nakup aparata Unitron, s katerim je mama zelo zadovoljna in ga brez težav samostojno uporablja. Danes sva bili na rednem letnem kontrolnem pregledu. g Andrej je aparat očistil, ponovno nastavil in zamenjal obrabljene dele, strokovno in prijazno. Najina izkušnja z nakupom slušnega aparata Unitron in obiskom slušnega centra Audio BM v Šempetru pri Gorici je zelo dobra. Priporočam.
nina. ržek
nina. ržek
1676457833
Starata je potreboval nov slušni aparat, zato smo se obrnili na AUDIO BM v Šempetru. Zelo prijetna izkušnja - izredno prijazni, uslužni. S pomočjo in nasveti g. Andreja sva hitro uredila vse potrebno.
Rok Gulič
Rok Gulič
1676142907
Rok Gulič
Rok Gulič
1674032447
Danes sem bil pri Andreju v drugo in ponovno je bil obisk brezhiben. Prijeten sogovornik, strokovnjak na področju. Odvzel sem odlitek ušes za po meri izdelavo pro audio slušalk. Proces je bil hiter in vsak korak predstavljen. Nimam pripomb, odlično.
Hvala g. Andreju iz AVDIO BM Šempeter, ker je zelo prijazen. Z nasveti in napotki me je seznanil kako moram uporabljati slušne aparate. Zelo sem zadovoljna, saj sedaj nimam več težav.V prihajajočem letu 2023 pa želim veliko srečnih in lepih trenutkov. SREČNO
js_loader

Ivanka Lendero
Ivanka Lendero
1684425482
Glede g. Primoža, se ne bi rada ponavljala, kar se tiče njegove vsakokratne strokovne podkovanosti in ustrežljivosti. Sem pa zelo razočarana, ker ni možnosti, da namesto petih zvezdic, njegov trud označim z desetimi.
dušan tomis
dušan tomis
1682095618
jože kuhar
jože kuhar
1679241860
Zelo zadovoljen z storitvijo.
bojan slavic
bojan slavic
1676671437
Moje izkušnje z obiskom poslovalnice Audio BM so bile izjemne. Primož, je bil zelo strokoven in prijazen, ter mi je nudil odlično svetovanje pri izbiri slušalk za zaščito sluha. Zanimalo me je tudi, ali je mogoče izdelek prilagoditi mojim osebnim potrebam, kjer mi je Primož z svojo strokovnostjo in posvetom nato predstavil rešitev.Po tem, ko sem se odločil za nakup, sem bil zelo zadovoljen s kakovostjo izdelka. Slušalke Dreve so narejene po meri zelo natančno in delujejo odlično, kar je še dodatno izboljšalo moje izkušnje.Vsekakor bi priporočil obisk poslovalnice Audio BM in Primoža, če iščete strokovno svetovanje in kakovosten izdelek za zaščito sluha.
m m
m m
1676451717
Zelo zadovoljen s storitvami in profesionalnostjo, ter prijaznostjo gospoda Primoža Stareta.Darko Š.
Ladislav Bogdan
Ladislav Bogdan
1676279149
Želel bi pohvalit vaso poslovalnico v MS. Pri ponovnem letnem pregledu in servisu slušnega aparata sem bil zelo zadovoljen. Vaše usluge presežejo vsa moja pričakovanja. Gospod Primož pa kot zmeraj prijazen, razumevajoč in strokoven. Zahvaljujem se vam da skrbite za moj sluh. Z vašim aparatom je svet drugačen.
ferdo pihlar
ferdo pihlar
1675680472
Hvala za učinkovito rešiter in vložen trud.Tako prijazno in strokovno tudi v bodoče.
Jožef Magdič
Jožef Magdič
1674643018
Franc Novak
Franc Novak
1674473178
Marjeta Hari
Marjeta Hari
1670568499
Izredno zadovoljna s sprejemom s strani g.Primoža,razlago,s skrbjo,da bi mi slušni aparat delal čim manj preglavic.Kadarkoli sem se lahko oglasila,vedno bil pripravljen pomagati,svetovati.Edino kar je,da se se sama moram sprijazniti z dejstvom,da rabim slušni aparat.
Sandra Bencak
Sandra Bencak
1668715855
Zelela bi pohvaliti gospoda PRIMOZA Stareta. Profesionalen, strokoven, predvsem pa potrpezljiv in dostopen. Z ocetom sva vec kot pol leta hodila na preglede in testirala (oce) razlicne slusne aparate. Gospod Primoz je uposteval ocetove razlicne izkusnje z uporabo aparatov in mu dajal stevilne nasvete glede samega rokovanja z njimi. To je pocel korak za korakom, razlagal je jasno in razumljivo, nikoli nismo imeli obcutka, da kaj vsiljuje, nasprotno - pridobil si je nase zaupanje, oce je bil s celotnim postopkom izredno zadovoljen in na koncu smo se seveda odlocili za najprimernejsi aparat, ki ocetu omogoca, da nas spet slisi oz. se lahko vkljucuje v pogovore. Se enkrat HVALA Primozu za vso podporo!! Vsekakor ga priporocamo naprej! Le tako dalje!
js_loader

roman ferjan
roman ferjan
1681968048
Ob obisku slušnega centra sem bil z razlago o vseh podrobnostih zelo zadovoljen. Povdariti moram, da je zaposleni akustik gospod Aleks izkazal profesionalni odnos, veliko mero strpnosti in razumevanja do naglušnosti in bil pripravljen odgovoriti na vsa zastavljena vprašanja. Gre za odnos, ki je vreden vse pohvale.Igor
Tom Ulcar
Tom Ulcar
1679926715
gregor pekolj
gregor pekolj
1678208571
Naša mama je že dolgoletna in izkušena uporabnica slušnih aparatov. V preteklosti smo aparate kupovali pri konkurenci, kjer pa niti približno nismo bili deležni prijaznosti, profesionalnega odnosa, ustrežljivosti ter storokovnosti, ki smo jo prejeli v Audio BM slušnem centru na Jesenicah. Akustik Aleksandar je oseba, ki opravlja svoje delo več kot odlično. Čuti se srčnost, pripravljenost pomagati in seveda tudi strokovnost na področju. Žal nam je, da že prej nismo vedeli za vaš slušni center. Mama je z aparati zadovoljna, najbolj pa je navdušena nad akustikom in njegovim pristopom. Vse pohvale!!! Priporočamo naprej! Se vidimo! 🙂
Borut G.
Borut G.
1676286546
Že dlje časa sem se spopadal z naglušnostjo, a se nikoli enostavno nisem odločil za slušne aparate. Dokler nisem obiskal g. Aleksandra, ki mi je prijazno in strokovno vse razložil ter mi uredil primerne aparate. Čutim potrebo pohvaliti izjemnega mladeniča, ki se resnično zavzame za pomoč strankam. Bravo in le tako naprej!!! Ponovno slišim zvoke, ki me veselijo.Lp Borut
Franci Legat
Franci Legat
1671778070
Za očeta Legat Franca smo pri Aleksandru kupili slušni aparat. Vse pohvale Aleksandru in podjetju, oče je zelo zadovoljen. Kar tako naprej.
A. P.
A. P.
1668753940
Zelo prijazni in strokovni. Opazila sem, da slabse slisim Aleks mi je izmeril sluh in mi svetoval obisk ORL specialista. Vse pohvale Aleks.Lp Amra
Karin Posavec
Karin Posavec
1666694997
Izjemno prijazni in strokovni. Mama je super zadovoljna z aparati. Vse pohvale Aleksu in le tako naprej.LpKarin
Snezana Studen
Snezana Studen
1664270296
Zelo sem bila zadovoljna s strokovno razlago g. Aleksandra ter njegovim pristopom do starejše pacientke. Prijaznost in strokovnost na visoki ravni. Priporočam obisk te poslovalnice, stranke bodo zadovoljne.
Simona Guzej
Simona Guzej
1663772533
Zelo smo bili zadovoljni. Mama koncno spet slisi🤗. Velika hvala Aleksu za vso pomoc in potrpezljivost.
Saso Tomazic
Saso Tomazic
1661878977
Prijazno in strokovno.
js_loader

Marija Novak
Marija Novak
1683881866
G.Kevin prijazen takih si zelimo se vec .nimam pripomb.vse lepo !
Anton Ozmec
Anton Ozmec
1681644521
Zelo sem zadovoljen z vašo strokovnostjo, prijaznostjo in profesionalnim odnosom pri izbiri, razlaganju kako uporabljati, in ravnati s slušnim aparatom.
Ivanka Krepek
Ivanka Krepek
1681121120
V slušni center AUDIO BM Ptuj sem spremljala mamo, ki je stara 90 let. Akustik Kevin je obe navdušil s prijaznim in spoštljivim odnosom do starejših ljudi. Mami je strokovno in hkrati na enostaven način razložil delovanje slušnega aparata ter ji pomagal izbrati za njo primeren slušni aparat, ki ga že samostojno uporablja kljub njeni starosti, za kar gre zahvala Kevinovi potrpežljivosti pri vajah za uporabo aparata. Je zelo zadovoljna ker spet bolje sliši.Hvala gospod Kevin Glavica.AUDIO BM Ptuj je tudi lahko dostopen , saj je parkiranje možno pred vhodom centra.
Dejan Šibila
Dejan Šibila
1678163817
Miga Holc
Miga Holc
1675103106
Spremljala sem mamo. Svetovalec Kevin je nazorno in razumljivo razložil uporabo slušnega aparata in vse v zvezi z njim. Na mamina kasnejša vprašanja je zelo potrpežljivo in strpno odgovarjal, kar je vredno hvale.
Z možem sva zaradi nakupa slušnega aparat obiskala Audiobm studio na Ptuju. Prijetno sva bila presenečena nad prijaznostjo in predvsem strokovnostjo gospoda Kevina Glavice, ki nama je nazorno objasnil vse postopke, možnosti in po odločitvi vrste aparata še navodila za uporabo.Z izbranim aparatom je mož zelo zadovoljnen. Sedaj, v fazi testiranja, mu je g. Kevin v veliko podporo.Verjamem, da bo takšno sodelovanje še v prihodnje.Hvala za vaš trud.
Franjo Golubić
Franjo Golubić
1669474897
U prostor Audio BM slušnog centra u Ptuju došao sam iz Hrvatske, radi nabave slušnog aparata, nenajavljeno, i bio sam vrlo iznenađen jednim vrlo stručnim, profesionalnim i osobnim prijateljskim odnosom g. Kevina prema meni kao pacijentu i korisniku usluge. Zahvaljujem se g. Kevinu na stručnoj usluzi i radujem se daljnjoj suradnji.
Vse pohvale gospodiču Kevinu. Strokovno svetovanje zelo prijazen. Stranki prikaže obrazloži vse možne opcije glede slušnih aparatov. Poišče prav tisto kar je za stranko najboljše. Če kaj koli potrebujete toplo pripročam poslovno enoto Ptuj.
Že ob vstopu v prostore slušnega centra na Ptuju sem doživela nepozabno dobrodošlico gospoda Kevina, ki mi je posvetil dovolj časa, da sem lahko spoznala, kako nujno je, da začnem uporabljati slušna aparata odlične kakovosti.Hvaležna sem mu za njegovo strokovno razumljivo razlago, za njegov srčnen pristop.Prav gospod Kevin je tista oseba, ki me je popeljal v nov svet slišnih spoznanj in zaradi tega njegovo delo ocenjujem za najvišje ocenjeno stopnjo zadovoljstva.
Super, vse dobro, vljuden sprejem, odlična razlaga in navodila.
Vesna Curin
Vesna Curin
1665481671
Zakaj sem izbrala ravno Audio BM center? Ker imajo odlične aparate in ker so lokacijsko dostopni v vsakem večjem kraju. Gospod Kevin me je prepričal s svojo strokovnostjo, prijaznostjo, ki me je zelo presenetila. Svetoval mi je pri izbiri in modelu aparata, izbrala sem Unitron, ki najbolj ustreza mojim potrebam, da lahko odlično spremljam predavanja in brez zadrege sodelujem v konverzaciji. Zagotovil mi je redna brezplačna čiščenja aparata, ki so pogoj za brezhibno delovanje aparata. Razložil mi je, kako deluje organ sluha in zakaj je dobra vsakodnevna uporaba aparata, za domov sem dobila več brošur, ki sem jih z zanimanjem prebrala. Moj moto pri izbiri je seveda kvaliteta, cenovna dostopnot, strokovnost akustika, prijaznost In vse to sem dobila v poslovalnici AUDIO BM centra na Ptuju pri gospodu Kevinu GlavicaHvala!
js_loader

zzzs-pogodbeni-dobavitelj_slusni_aparati_AUDIO_BM_center_naslov_lokacija_standard_recept_narocilnica-ORL

AUDIO BM smo za slušne aparate pogodbeni dobavitelj Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije (ZZZS).

Sprejemamo naročilnice iz vseh ORL ambulant. Prosta izbira dobavitelja je vaša pravica. Priporočamo, da pred odločitvijo za slušni aparat dobro preverite ponudbo. Če obiščete nas, se bomo osebno in strokovno zavzeli za vaš boljši sluh. Ko se odločate za slušne aparate, naj bodo vodila: kakovost, naraven zvok, možnost izbire večih blagovnih znamk, strokovna ter prijazna pomoč, servis in tudi cena. Postopek pridobitve.

Slusni-aparati-Unitron_Sonic_Philips-AUDIO_BM-centri_Slovenija-servis_oskrba_vzdrzevanje_svetovanje-ZZZS

Zavedamo se pomena sluha v vsakdanjem življenju, zato se vsak dan trudimo za vaše zadovoljstvo. Vaše izkušnje potrjujejo, da smo na pravi poti.

V AUDIO BM svoje delo opravljamo odgovorno, strokovno in s srcem. Zagotavljamo odlične storitve in najnovejše modele slušnih aparatov, za vse potrebe in za vse generacije - tudi v cenovnem standardu (brez doplačil). Vaše zadovoljstvo poplača naš trud. Preberite izjave naših strank ter tudi vi napišite svoje mnenje in ga delite z vsemi. Hvala.

ZASTOPAMO LE PRIZNANE IN PREVERJENE BLAGOVNE ZNAMKE

Blagovne-znamke-Unitron-Philips-Sonic-Varta-Duracell-Rayovac-Alpine-in-druge-AUDIO-BM-slusni-aparati-centri-Slovenija