CELJE - ORL AMBULANTE S KONCESIJO

SPLOŠNA BOLNIŠNICA CELJE

Oblakova ulica 5
3000 Celje

  • (03) 42 33 320

OPIS: Oddelek za otorinolaringologijo in cervikofacialno kirurgijo opravlja celovito bolnišnično in ambulantno dejavnost ter vse diagnostične in terapevtske postopke, ki zadevajo ORL obolenja, razen zdravljenja nekaterih rakavih obolenj. S temi storitvami oskrbuje regijo do 300.000 prebivalcev. Na oddelku opravljajo vse diagnostične endoskopske postopke in operativne posege zgornjega prebavnega in respiratornega trakta ter sinusov, vključno z odstranjevanjem tujkov (ezofagoskopije, bronhoskopije, direktoskopije, laringomikroskopije, sinusoskopije, epifaringoskopije, otomikroskopije). Operacijski mikroskop s 40-kratno povečavo omogoča operativne posege na bobniču, sluhovodu ter operativne posege v srednjem ušesu in na obraznem živcu. Na oddelku ne oskrbujejo le površnih poškodb obraza in vratu, nudijo tudi osteoplastično oskrbo frontobazalnih poškodb in osteosintezo s pomočjo mini ploščic pri poškodbah zgornjega in srednjega obraznega masiva. Poleg operativnih posegov na nosnem pretinu opravljajo tudi estetske operativne posege v nosni piramidi in na uhljih. Po sodobnih onkoloških principih operativno odstranjujemo kožne malignome na vratu in obrazu. V dobro opremljenem avdiovestibuloškem kabinetu se ukvarjajo z diagnostiko vrtoglavic, naglušnosti in rehabilitacijo naglušnosti. V avdiovestibuloški ambulanti ob tem izvajajo še avdiološke treninge pri bolnikih, ki so dobili slušne aparate. Enkrat tedensko imajo organizirano tudi citološko ambulanto, v kateri citolog opravlja punkcije in onkološko ambulanto, kamor prihaja onkolog z ljubljanskega Onkološkega inštituta. Z dežurno službo zagotavljajo 24-urno celovito strokovno oskrbo poškodovancev. Povprečno je letno na oddelku hospitaliziranih 2.000 bolnikov, opravljenih pa je bilo 2.800 operacij in 19.000 ambulantnih pregledov. Oddelek ima 42 postelj, od tega je 12 postelj namenjenih otrokom. Na oddelku deluje tudi enota bolnišničnega vrtca.

NAROČANJE:

Naročanje poteka preko Enotne točke za naročanje pacientov od ponedeljka do petka med 7. in 14. uro:

  • osebno: na enotni točki v glavni avli poliklinike
  • po telefonu: 03 423 30 08
  • po pošti na naslov: Splošna bolnišnica Celje, Enotna točka za naročanje pacientov, Oblakova ulica 5, 3000 Celje
  • po elektronski pošti na e-naslov: enarocanje@sb-celje.si

Za naročanje na zdravstveno storitev potrebujete štrevilko eNapotnice in KZZ številko pacienta na kartici ZZZS.

Odgovorna oseba za vodenje čakalnih seznamov je mag. Božidar Kroflič, dr. med..

Najbližji AUDIO BM slušni center je oddaljen 200 m:

SLUŠNI CENTER AUDIO BM CELJE
Ljubljanska cesta 14 (do 10. 7. 2019 Ljubljanska cesta 5 B)
3000 Celje

AUDIO BM SLUŠNI CENTRI

V bližini vseh ORL ambulant se nahajajo tudi AUDIO BM slušni centri, kjer vam bomo z veseljem pomagali pri izbiri slušnih aparatov.

Naš osebni pristop in strokovno svetovanje z brezplačnim preizkusom slušnih aparatov vam bodo olajšali izbiro.

ORL AMBULANTE PO SLOVENIJI

zzzs-pogodbeni-dobavitelj_slusni_aparati_AUDIO_BM_center_naslov_lokacija_standard_recept_narocilnica-ORL

AUDIO BM smo za slušne aparate pogodbeni dobavitelj Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije (ZZZS).

Sprejemamo naročilnice iz vseh ORL ambulant. Prosta izbira dobavitelja je vaša pravica. Priporočamo, da pred odločitvijo za slušni aparat dobro preverite ponudbo. Če obiščete nas, se bomo osebno in strokovno zavzeli za vaš boljši sluh. Ko se odločate za slušne aparate, naj bodo vodila: kakovost, naraven zvok, možnost izbire večih blagovnih znamk, strokovna ter prijazna pomoč, servis in tudi cena. Postopek pridobitve.

Slusni-aparati-Unitron_Sonic_Philips-AUDIO_BM-centri_Slovenija-servis_oskrba_vzdrzevanje_svetovanje-ZZZS

Zavedamo se pomena sluha v vsakdanjem življenju, zato se vsak dan trudimo za vaše zadovoljstvo. Vaše izkušnje potrjujejo, da smo na pravi poti.

V AUDIO BM svoje delo opravljamo odgovorno, strokovno in s srcem. Zagotavljamo odlične storitve in najnovejše modele slušnih aparatov, za vse potrebe in za vse generacije - tudi v cenovnem standardu (brez doplačil). Vaše zadovoljstvo poplača naš trud. Preberite izjave naših strank ter tudi vi napišite svoje mnenje in ga delite z vsemi. Hvala.

ZASTOPAMO LE PRIZNANE IN PREVERJENE BLAGOVNE ZNAMKE

Blagovne-znamke-Unitron-Philips-Sonic-Varta-Duracell-Rayovac-Alpine-in-druge-AUDIO-BM-slusni-aparati-centri-Slovenija