ORL AMBULANTE V CELJU

SPLOŠNA BOLNIŠNICA CELJE

Oblakova ulica 5
3000 Celje

  • (03) 42 33 320

OPIS: Oddelek za otorinolaringologijo in cervikofacialno kirurgijo opravlja celovito bolnišnično in ambulantno dejavnost ter vse diagnostične in terapevtske postopke, ki zadevajo ORL obolenja, razen zdravljenja nekaterih rakavih obolenj. S temi storitvami oskrbuje regijo do 300.000 prebivalcev. Na oddelku opravljajo vse diagnostične endoskopske postopke in operativne posege zgornjega prebavnega in respiratornega trakta ter sinusov, vključno z odstranjevanjem tujkov (ezofagoskopije, bronhoskopije, direktoskopije, laringomikroskopije, sinusoskopije, epifaringoskopije, otomikroskopije). Operacijski mikroskop s 40-kratno povečavo omogoča operativne posege na bobniču, sluhovodu ter operativne posege v srednjem ušesu in na obraznem živcu. Na oddelku ne oskrbujejo le površnih poškodb obraza in vratu, nudijo tudi osteoplastično oskrbo frontobazalnih poškodb in osteosintezo s pomočjo mini ploščic pri poškodbah zgornjega in srednjega obraznega masiva. Poleg operativnih posegov na nosnem pretinu opravljajo tudi estetske operativne posege v nosni piramidi in na uhljih. Po sodobnih onkoloških principih operativno odstranjujemo kožne malignome na vratu in obrazu. V dobro opremljenem avdiovestibuloškem kabinetu se ukvarjajo z diagnostiko vrtoglavic, naglušnosti in rehabilitacijo naglušnosti. V avdiovestibuloški ambulanti ob tem izvajajo še avdiološke treninge pri bolnikih, ki so dobili slušne aparate. Enkrat tedensko imajo organizirano tudi citološko ambulanto, v kateri citolog opravlja punkcije in onkološko ambulanto, kamor prihaja onkolog z ljubljanskega Onkološkega inštituta. Z dežurno službo zagotavljajo 24-urno celovito strokovno oskrbo poškodovancev. Povprečno je letno na oddelku hospitaliziranih 2.000 bolnikov, opravljenih pa je bilo 2.800 operacij in 19.000 ambulantnih pregledov. Oddelek ima 42 postelj, od tega je 12 postelj namenjenih otrokom. Na oddelku deluje tudi enota bolnišničnega vrtca.

NAROČANJE:

Naročanje poteka preko Enotne točke za naročanje pacientov od ponedeljka do petka med 7. in 14. uro:

  • osebno: na enotni točki v glavni avli poliklinike
  • po telefonu: 03 423 30 08
  • po pošti na naslov: Splošna bolnišnica Celje, Enotna točka za naročanje pacientov, Oblakova ulica 5, 3000 Celje
  • po elektronski pošti na e-naslov: enarocanje@sb-celje.si

Za naročanje na zdravstveno storitev potrebujete štrevilko eNapotnice in KZZ številko pacienta na kartici ZZZS.

Odgovorna oseba za vodenje čakalnih seznamov je mag. Božidar Kroflič, dr. med..

Najbližji AUDIO BM slušni center je oddaljen 350 m:

SLUŠNI CENTER AUDIO BM CELJE
Ljubljanska cesta 5 B
3000 Celje

AUDIO BM SLUŠNI CENTRI

V bližini vseh ORL ambulant se nahajajo tudi naši AUDIO BM slušni centri, kjer vam bomo z veseljem pomagali pri izbiri slišnih aparatov.

Naš osebni pristop in strokovno svetovanje z brezplačnim preizkusom slušnih aparatov vam bosta nedvoumno olajšala izbiro.

ORL AMBULANTE PO SLOVENIJI

Čakalne vrste_e_napotnica_narocanje_ORL_naglusnost_slusni_aparati

AUDIO BM slušni centri smo pogodbeni dobavitelj ZZZS - Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije.

Za slušne aparate sprejemamo naročilnice iz vseh ORL ambulant. Izbira dobavitelja je vaša prosta izbira. Pred odločitvijo za slušni aparat, preverite in preizkusite tudi našo ponudbo.

Ekskluzivno_v_Sloveniji-Unitron_in_Sonic_slusni_aparati-AUDIO_BM-centri_servis_oskrba_vzdrzevanje_svetovanje_naglusnost

Številne stranke potrjujejo našo predanost pri nudenju pomoči, da boste spet bolje slišali - in živeli.

V AUDIO BM svoje delo opravljamo strokovno in s srcem. Zagotavljamo odlične storitve in najnovejše modele slušnih aparatov za vse potrebe in za vse generacije - tudi v cenovnem standardu (brez doplačil).

ZASTOPAMO PRIZNANE IN PREVERJENE BLAGOVNE ZNAMKE

ŽELITE, DA VAM POMAGAMO NA POTI DO BOLJŠEGA SLUHA? STOPITE V KONTAKT Z NAMI!