Z LJUBEZNIJO IN STROKOVNO POSKRBIMO ZA BOLJŠI SLUH VSEH GENERACIJ

AUDIO BM – SPECIALISTI ZA SLUŠNE APARATE

NASVET

Z nabavo slušnih aparatov ne hitite in prej dobro preverite ponudnika.


Izberite ponudnika, ki je specializiran na slušne aparate, zastopa več priznanih blagovnih znamk in ima slušne centre, kjer vam bodo usposobljeni strokovnjaki na razpolago vsak dan.

Po pridobitvi slušnih aparatov morate imeti brezplačno zagotovljeno tudi strokovno podporo, kadarkoli je potrebno.

 

V AUDIO BM smo vam usposobljeni in izkušeni slušni akustiki na razpolago v 16 slušnih centrih po vsej Sloveniji.

 

Več o nas >>

VEČ SLUHA = VEČ ŽIVLJENJA IN VEČ POVEZANOSTI

S pametnimi slušnimi aparati iz naše ponudbe boste slišali več in spet boste povezani z vašimi najdražjimi.

PROSTA IZBIRA DOBAVITELJA JE VAŠA OSEBNA PRAVICA

Sprejemamo naročilnice
iz vseh ORL ambulant.

Imate vprašanje?

Radi vam bomo pomagali.

Kontaktirajte nas >>

Kaj je slušni aparat?

Slušni aparat je izjemno majhna elektronska naprava, ki naglušnim ponovno omogoča poslušanje. V slušnih aparatih iz naše ponudbe so vgrajeni vrhunski računalniški procesorji, ki glede na slušno okolje in glede na naglušnost sproti in samodejno poskrbijo za najprimernejše prilagoditve v vseh okoljih. Zaradi samodejnega pametnega uravnavanja slušnih aparatov so to pametni slušni aparati.

Osnovna sestava slušnega aparata: sestavljen je iz mikrofona, procesorja in slušalke. Mikrofon sprejema zvoke iz vašega akustičnega okolja in jih pretvori v elektronske signale. Vsa obdelava signalov v slušnem aparatu poteka digitalno. Procesor obdela in okrepi zvoke na način, da so najprimernejši za določeno naglušnost in okolje, kjer se oseba nahaja. Slušalka obdelane signale ponovno pretvori v zvok, ki se nato prenese v uho.

Tehnologija v slušnih aparatih je v zadnjih letih postala zelo prefinjena. Današnji pametni digitalni slušni aparati zagotavljajo, da so tihi zvoki slišni, vendar istočasno tudi skrbijo, da glasni zvoki niso preglasni in neudobni. Mnoge prefinjene izboljšave na primer vključujejo funkcije, ki ščitijo vaš sluh pred nenadnimi močnimi zvoki in povečajo možnost razumevanja govora tudi v težjih akustičnih razmerah, saj se v vseh akustičnih razmerah samodejno prilagajajo. Pravi razcvet dodatnih možnosti za poslušanje in povezovanje zagotavljajo brezžične tehnologije, ki so dandanes vgrajene že v večino naših slušnih aparatov. Prostoročno telefoniranje s slušnimi aparati ne glede na vrsto telefona (Android ali iOS), brezžično poslušanje televizije, ne da bi nas motili negativni vplivi razdalje, hrupa in odmeva, upravljanje slušnih aparatov z mobilnimi telefoni.

Vas skrbi pogosto menjavanje baterij? Izberite polnilne slušne aparate in pozabite na baterije za enkratno uporabo. Več preberite v nadaljevanju.

Minimalne tehnične zahteve za slušne aparate

 • Imeti morajo vsaj 4 frekvence na katerih jim je možno prilagoditi ojačenje in izhodno jakost glede na avdiogram posameznika (na primer pri glavnih govornih frekvencah: 500, 1000, 2000 in 4000Hz).
 • Imeti morajo vsaj 6 kanalov v katerih poteka obdelava zvoka, ali drugo tehnologijo, ki omogoča enake funkcionalnosti.
  Programirana notranja varnostna omejitev največjega ojačenja in izhodne jakosti, glede na avdiogram, zaradi varovanja preostalega sluha.
 • Možnost izbire vsaj dveh formul za prilagoditev ojačenja in izhodne ravni zvočnega tlaka (na primer NAL in DSL) zaradi različnih stopenj in vrst naglušnosti.
 • 100% digitalno delovanje in prilagajanje zaradi zagotavljanja točnosti nastavitev in zaradi digitalne obdelave zvoka tudi zagotavljanju optimalne prilagoditve zvoka v različnih okoljih (mirno okolje, pogovor z eno osebo, pogovor v skupini, hrup, glasba, kombinirana okolja …).
 • Imeti morajo Feedback manager (sistem, ki skrbi za preprečevanje akustičnega povratnega vpliva (mikrofonije; po domače: piskanja).
 • Če so slušni aparati zaušesne oblike (BTE, RIC, RITE), morajo imeti 2 mikrofona, zaradi pravilnejšega prostorskega zaznavanja zvokov (na cesti je na primer zaradi varnosti v prometu zelo pomembno vedeti, od kod prihaja zvok …).
 • Vsaj 4 akustične programe za poslušanje v različnih okoljih.
 • Imeti morajo sistem za zmanjševanje šumov.
 • Imeti morajo sistem za poudarjanje govora.
 • Imeti morajo sistem, ki objektivno meri uporabo slušnega aparata (Data-Logging).
 • Možnost regulacije osnovnih nastavitev slušnega aparata na strani uporabnika (glasnost, izbira programov).
 • Telefonska tuljava ali drug način povezljivosti, razen v primerih v-ušesnega slušnega aparat, v kolikor to ni izvedljivo.
 • Frekvenčno območje vsaj med 200 – 5000Hz (merjeno po standardu: ANSI 3.22 2014/IEC 60118-0: 2015 2cc coupler technical data).


OPOZORILO
Če ni zadoščeno tem minimalnim zahtevam, ne gre za slušne aparate, temveč le za ojačevalce zvoka.

Uporaba katerihkoli ojačevalcev zvoka za namene boljšega sluha, brez predhodno postavljene indikacije za slušni aparat lahko ogroža celo življenje! Zakaj? Predstavljajmo si, da pri komu naglušnost nastaja zaradi bolezni, ki bi jo zdravnik lahko odkril in s tem preprečil npr. razvoj tumorja? Če ta oseba ne obišče zdravnika, a se posluži slušnega pripomočka, ki ga kupi v trgovini supermarketa ali na spletu, milo rečeno, veliko tvega.

Zakaj je to tako pomembno, da razlikujemo med slušnimi aparati in ojačevalci zvoka? Vsaka oseba ima sluh, ki je tako individualen, kot je prstni odtis, zato mora biti tudi vsak slušni aparat natančno prilagojen. Z nestrokovno izbranim ali nastavljenim slušnim aparatom, da ne omenjamo ojačevalcev zvoka, lahko škodujemo preostalemu sluhu, niti rezultati niso takšni, kot bi morali biti.

slusni-pripomocki-nekoc-in-danes-audio-bm-slusni-aparati-razvoj-tehnologija

Približno desetina svetovnega prebivalstva je zaradi naglušnosti vsak dan izpostavljena raznim frustracijam in neprijetnostim. Med pomembnimi razgovori odgovarjajo napačno, sledita razočaranje in umik iz družbenega okolja. Žalostno dejstvo pa je, da je veliko teh težav mogoče preprečiti, saj k njim največkrat pripomore poplava napačnih informacij o slušni prizadetosti in slušnih aparatih.

Pametni slušni aparati premnogim vrnejo voljo do življenja, to pomeni, da so občutki sramu pri slušno prizadetih osebah popolnoma neutemeljeni. Prav nasprotno – slušna pomagala bi pravzaprav morali nositi enako kot nosimo očala. To nam je vrsta uglednih oseb, ki nosijo slušni aparat, med njimi Bill Clinton, Britanska kraljica Elizabeta II, Bono, Sting, Eric Clapton … že pokazala.

Več znanih osebnosti s slušnimi aparati >>

Novi slušni sistemi izpolnjujejo najvišje zahteve glede oblike in udobja.

Konvencionalne slušne aparate spreminjajo v majcen visokotehnološki sistem, ki je v zadnjih letih postal celo še manjši, hkrati pa vse močnejši. V naši ponudbi zagotavljamo izključno pametne slušne aparate. Z vsako novo generacijo postajajo operacije prijaznejše uporabniku in prilagoditev posamezniku natančnejša. Neprijetni stranski učinki, kot je na primer nadležno odmevanje, so zdaj že preteklost. Nova tehnologija slušnih aparatov omogoča zmanjševanje šumov in poudarjanje govora, kar omogoča pogovor celo v hrupnem okolju.

Slušni aparat ne more nikoli nadomestiti normalnega sluha, lahko pa bistveno izboljša slušne zmožnosti in omogoči razločevanje glasov v različnih slušnih okoljih. Vsem pa slušni aparat ne pomaga enako. Pomoč je odvisna od narave in stopnje izgube sluha, ali mogoče še pomembneje, od motivacije uporabnika, da bi nosil slušni aparat in se navadil nanj.

Za boljši sluh svetujemo, da čim prej obiščete specialista ORL in slušnega akustika. Pomagali vam bodo!

Postopek za pridobitev slušnega aparata >>

Slušni aparati so prefinjeni tehnični pripomočki, ki lahko spremenijo vaš svet. Na bolje!

Kaj pa, če slušni aparat ni dovolj?

Predvsem: zaupajte stroki! Zdravniki specialisti ORL in specialisti za slušne aparate – slušni akustiki vam bodo znali strokovno svetovati in vam predlagali najprimernejše rešitve. Morda je zaradi hude izgube sluha potrebno uporabiti drugačno vrsto pripomočka (na primer polžev vsadek) ali za najzahtevnejše slušne situacije še kakšen dodatek k slušnim aparatom (na primer dodatni brezžični mikrofon ali oddajnik za brezžično poslušanje televizije).

 

DODATKI ZA SLUŠNE APARATE

Z dodatno opremo za slušne aparate si izboljšate in olajšajte poslušanje tudi v najzahtevnejših slušnih situacijah. Dodatno opremo predstavljajo naprave, kot so:

 • vaš mobilni telefon
 • namenski daljinski upravljalnik
 • oddajnik za brezžično poslušanje televizije
 • sprejemnik za brezžično poslušanje televizije (če ni vgrajen v slušne aparate)
 • dodatni brezžični mikrofon za oddaljenega govornika
 • polnilnik za polnilne slušne aparate

Več o dodatni opremi za slušne aparate >>

 

 

DRUGI TEHNIČNI PRIPOMOČKI

Za boljše premoščanje določenih težav, ki jih imate, kljub uspešni uporabi slušnih aparatov, se posvetujte z AUDIO BM slušnim akustikom. Pregledali boste ponudbo drugih tehničnih pripomočkov, kot so na primer: FM sistemi, posebni telefoni za naglušne, indukcijske zanke in podobno.

Več o drugih tehničnih pripomočkih >>

 

 

POLŽEVI VSADKI

Gotovo ste že slišali za polževe vsadke. V Sloveniji so prvo operacijo izvedli v Univerzitetnem Kliničnem centru Ljubljana marca 1996 ter prvo v Univerzitetnem Kliničnem centru Maribor leta 2007. Uspehi so izjemni. Izbira je možna med tremi priznanimi proizvajalci polževih vsadkov in sicer: Cochlear, MED-EL in Advanced Bionics.

Več o polževih vsadkih >>

Ponudba slušnih aparatov v AUDIO BM slušnih centrih

Naša ponudba obsega pametne slušne aparate več svetovno priznanih proizvajalcev slušnih aparatov:

 

Na voljo vam je izbor slušnih aparatov, ki so v cenovnem standardu (brez doplačil), ali pa izberete izvedbe, ki nudijo številne dodatne izboljšave za boljše razumevanje govora, zmanjševanje hrupa, različne možnosti brezžičnega povezovanja …

Slušni akustik v AUDIO BM slušnem centru vam bo strokovno svetoval pri izbiri najprimernejše izvedbe. Izbira primernega slušnega aparata, servis, vzdrževanje, osebna in natančna prilagoditev, konkurenčna ponudba – vse to je zelo pomembno za dolgoročno zadovoljstvo. Preverite, zakaj nam zaupa že toliko zadovoljnih strank!

Slušni aparati in dodatki priznanih blagovnih znamk

Slusni_aparati_aparat_AUDIO_BM-vusesni_zausesni_nevidni_digitalni_ponudba_oblika_oliva_baterije_ORL-recept

POLNILNI SLUŠNI APARATI

ALI

SLUŠNI APARATI NA BATERIJE

Izvedite v nadaljevanju, kakšne so prednosti in slabosti posameznih izvedb.

Polnilnik-Polnilni-slusni-aparati-Unitron-Sonic-Philips-AUDIO-BM-slusni-centri-servis

Slušni aparati na baterije

Vir energije so baterije cink-zrak (tip 10, 13, 312 ali 675), ki jih morate menjati. 

Prednosti:

 • razširjen način napajanja slušnih aparatov
 • baterije so relativno poceni


Slabosti:

 • menjava baterij je pogosta
 • nerodno opravilo za starejše
 • stalno je potrebno obnavljati zalogo baterij

Polnilni slušni aparati

Vir energije je litij-ionska akumulatorska baterija, ki je vgrajena v slušni aparat in je ni potrebno menjati. 

Prednosti:

 • najpreprostejši način oskrbe z energijo
 • prijazno starejšim
 • okolju prijazno
 • varčno


Slabosti:

 • ni slabosti

Oblike, izvedbe

Ker je izbira slušnega aparata dolgoročna odločitev, je veliko pozornost potrebno nameniti pravilni izbiri. 

Skupaj z zdravnikom specialistom ORL in s slušnim akustikom v AUDIO BM boste našli najprimernejšo izvedbo z vidika:

 • vrste napajanja (slušni aparati na baterije ali polnilni slušni aparati)
 • oblike
 • vgrajenih funkcij
 • vrste in oblike ušesnega vložka
 • brezžične povezljivosti (med slušnimi aparati, telefon, televizija)
 • barvne uskladitve
 • zahtevnosti ravnanja …

Pregled različnih oblik slušnih aparatov

 

ZAUŠESNI SLUŠNI APARATI

Zaušesni slušni aparat s slušalko v sluhovodu (RIC, RITE)

Izjemna diskretnost! Praktično nevidno! Prilagoditev v ušesu je lahko odprta (open fitting), kar pomeni, da sluhovod ostane odprt. Če je takšna izvedba za vaš sluh primerna, vam jo toplo priporočamo, saj je zagotovljeno najbolj naravno poslušanje.

Zaušesni slušni aparat

Zaušesni slušni aparat (BTE) s tanko cevko

Zaušesni slušni aparati s prenosom zvoka preko cevke so poznani že zelo dolgo. Odlikuje jih robustnost in v zadnjih časih tudi diskretnost. Cevka je lahko klasična ali tanka. Odprta prilagoditev je v AUDIO BM pri teh slušnih aparatih na voljo tudi pri modelih, ki so v cenovnem standardu (brez doplačila). Če je takšna izvedba za vaš sluh primerna, vam jo toplo priporočamo, saj je zagotovljeno najbolj naravno poslušanje.

Zaušesni slušni aparat z odprto prilagoditvijo

Tradicionalni zaušesni slušni aparat (BTE) s klasično cevko in ušesnim vložkom

Največja robustnost in neobčutljivost na dejavnike, ki lahko ovirajo uporabo (cerumen, vlaga, nespretni prsti, slabši vid …). Izbira modelov je tako bogata, da boste zlahka našli model, ki vam bo v vseh ozirih ustrezal, tako akustično, kot vizualno.

Zaušesni slušni aparat

VUŠESNI SLUŠNI APARATI

Vušesni slušni aparati (ITE)

Pri vušesnih slušnih aparatih ITE so na voljo številne dodatne možnosti reguliranja, ki so povsem individualno razporejene. Vsako uho je unikat, zato je tudi razporeditev na primer tipke za preklop programov ali regulatorja glasnosti na tistih mestih, kjer je za vas najbolj primerno. Seveda slušni aparati delujejo samodejno, lahko pa jih diskretno in natančno dodatno uravnavate z daljinskim upravljalnikom ali mobilnim telefonom.

Vušesni slušni aparat

Sluhovodni slušni aparat (CIC)

CIC slušni aparati so praktično nevidni.

Na voljo so v različnih tehnoloških izvedbah. Več podrobnosti za se nahaja pri opisu funkcij slušnih aparatov. Primerno izvedbo boste izbrali glede na vaše želje in potrebe skupaj s slušnim akustikom.

sluhovodni slušni aparat

 

 

Kaj glede oblik slušnih aparatov pravi statistika?

Vir: Hearing Industries Association, Washington DC, 2016

Delež RIC izvedb se v zadnjih letih še povečuje.

Katera oblika je najboljša izbira?

Na to vprašanje bomo odgovor poiskali skupaj, saj je poleg upoštevanja vaših želja potrebno upoštevati tudi stanje sluha, spretnost prstov in rok, vid …

 

Obiščite nas v najbližjem AUDIO BM slušnem centru.

BARVE slušnih aparatov

V AUDIO BM slušnih centrih barvo slušnih aparatov uskladimo z vašo celostno podobo!

Ne zadovoljite se s prvo ponujeno barvo! Običajna barva slušnih aparatov (tudi zaušesnih) je bež barva. AMPAK, ALI JE BEŽ BARVA RES NAJPRIMERNEJŠA ZA VAS? Preverite, če dobavitelj za izbrani model slušnega aparata nudi tudi izbiro barve, ki se sklada s vašimi lasmi in na primer očali? Mi razumemo, da je slušni aparat več, kot le pripomoček za boljše poslušanje in da ni vseeno, kako slušni aparat izgleda! Uporabljali ga boste najmanj 6 let. Naj bo poleg kakovostnega zvoka in zanesljivega delovanja, slušni aparat tudi lep, diskreten in skladen z vašim videzom.

Unitron-Discover-Next-Moxi-Blu-Colours-Barve-AUDIO-BM-slusni-aparati-brezplacno-testiranje

BARVA zaušesnih slušnih aparatov je v AUDIO BM slušnih centrih izbrana v dialogu z vami.

Bodite zahtevni tudi do izgleda slušnega aparata!

Na zgornji sliki so zaušesni slušni aparati prikazani v različnih barvah. Ko jih gledamo na zaslonu se nam morda zdijo zelo opazni. V resnici je lahko povsem drugače, ko se slušni aparat nadene na svoje mesto. Večinoma se sploh ne opazijo! Vabljeni v AUDIO BM slušne centre in preverite na lastna ušesa (in oči), kako izgledajo različne barve slušnih aparatov v praksi.

Rešitve za otroke

Poslušanje je osnova za razvoj govorjenega jezika. Za razvoj dobrih lingvističnih sposobnosti je pomembno kritično obdobje v razvoju poslušanja, to je do šestega meseca starosti. Vsakršna, tudi najmanjša izguba sluha v zgodnjem otroštvu, se lahko odraža na govorno-jezikovnem razvoju. Percepcija govora je zahtevna, ker ta ni sestavljen iz posameznih in nespremenljivih enot. Zanjo je pomembno pravilno delovanje slušnega sistema.

V AUDIO BM za otroke poskrbimo s posebnim občutkom. Za majhna ušeska izberemo ušesne kljukice, ki so prilagojene otrokom. Iz mehkega materiala izdelamo ušesne vložke (olive), ki so udobni in stabilni.

Za odlično poslušanje nudimo odlične rešitve. Otroci si to še posebej zaslužijo! Slušni aparati  iz AUDIO BM ponudbe so najnovejših generacij. Že tisti, ki so v cenovnem standardu imajo lastnosti, ki jih običajno v cenovnem standardu ne gre niti pričakovati. Preverite našo ponudbo za otroke in o podrobnostih vprašajte naše slušne akustike.

Ušesni vložki (olive, kupole, školjke ...)

Za vsako uho skrbno poiščemo najprimernejšo izvedbo ušesnega vložka, ki je individualno izdelan, oz. izbran.

Uporabljamo najsodobnejše postopke izdelave, vključno s 3D skenerjem. Skenirani odtisi se digitalno obdelajo in z zmogljivo programsko opremo se natančno določi vse podrobnosti (oblika, optimalne akustične lastnosti, prezračevanje …).

3D skener - ušesne olive

3D skener, ki ga uporabljamo v AUDIO BM.

izdelava oliv

Postopek skeniranja odtisov.

Fizični odtis sluhovoda se najprej skenira in tako v računalnik shranimo 3D podatke o odtisu. Nato sledi računalniška obdelava v postopku imenovanem “3D modeliranje”. Zadnja faza je 3D tisk.

To je najbolj natančna tehnologija izdelave ušesnih vložkov. Ponosni smo, da jo v AUDIO BM slušnih centrih uporabljamo že od leta 2014.

 

PRIMERI UŠESNIH VLOŽKOV (OLIVE, KUPOLE, ŠKOLJKE …)

Individualno izdelani mehki ali trdi ušesni vložki (olive):

Individualno izdelane mehke ali trde ušesne olive

Za večje udobje, naravnejši zvok in zmanjšanje občutka zaprtosti,
če le dopušča sluh, izdelamo dodatni prehod za ventilacijo (intellivent).

 

Individualno izbrani ušesni vložki – kupole:

Na voljo so različne velikosti kupol za odprto ali zaprto prilagoditev.
Zagotavljajo veliko udobje in diskretnost (popolnoma se skrijejo v sluhovodu).

Najbolj popularne so kupole temnejših barv, saj so najbolj neopazne, ker je v sluhovodu “tema”.

 

Ušesni vložki za slušne aparate, ki imajo slušalko v ušesu (RIC) in za izvedbe s tankimi cevkami:

Za enostavno nego
in vzdrževanje čistoče
ušesnih vložkov
lahko izbirate
med številnimi
uporabnimi izdelki.

Nakup je možen tudi preko AUDIO BM spletne trgovine.

Koristni nasveti za poslušanje ob začetku uporabe slušnih aparatov

Nasveti za prvo uporabo slušnih aparatov:

 • Doma poiščite tih prostor in si namestite slušni aparat, da se navadite na novo kakovost zvoka. Zvoki, kot je tiktakanje ure, šumenje računalnika, piskanje mikrovalovne pečice ali šumenje oblačil oziroma papirja, se vam lahko na začetku zazdijo preglasni, ker jih dlje časa niste pravilno slišali.
 • Pogovarjajte se z različnimi ljudmi in se znova naučite, kako razlikovati med različnimi zvočnimi vzorci.
 • Slušne aparate nosite čim več ur dnevno in vsak dan nekoliko dlje.
 • Naj bodo slušni aparati del vašega vsakdanjika, poleg tega pa bodite potrpežljivi, medtem ko se učite pravilno slišati.

Obširno o prvi uporabi slušnih aparatov >>

Vzdrževanje

Slušni aparat vas spremlja na vseh poteh. Dnevno je izpostavljen spremembam temperature, potenju, ušesnemu maslu in drugim vplivom, ki lahko povzročajo težave z delovanjem.

Slušni akustiki v AUDIO BM želimo, da boste nemoteno uživali v svetu zvokov in s slušnimi aparati slišali tudi veliko lepega. Če naletite na težave pri delovanju slušnih aparatov ne oklevajte z obiskom, saj vam bomo z veseljem pomagali!

Za čistočo slušnega aparata poskrbite vsak dan in ga vzdržujte v skladu z Navodili za uporabo, ki ste jih prejeli skupaj s slušnim aparatom. Preglejte našo ponudbo izdelkov za nego in vzdrževanje, s katerimi si olajšate vzdrževanje in podaljšate življenjsko dobo slušnega aparata.

V primeru težav se obrnite na AUDIO BM slušnega akustika, ki vam bo rad pomagal.

Na strani z nasveti smo za vas na enem mestu zbrali tudi Navodila o uporabi v pdf obliki.

Več o AUDIO BM servisu slušnih aparatov >>

Cena

Smo pogodbeni dobavitelj Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije. V cenovnem standardu zagotavljamo kvalitetne osnovne slušne aparate brez doplačila UNITRON in prav tako izvrstne SONIC osnovne slušne aparate.

Poleg slušnih aparatov, ki sodijo v cenovni standard, zagotavljamo tudi razširjeni izbor UNITRON, razširjeni izbor PHILIPS in razširjeni izbor SONIC, da bo poslušanje s slušnimi aparati nenaporno, govor čim bolj razumljiv in zvok še bolj naraven.

 

V AUDIO BM slušnih centrih so vrhunski slušni aparati dostopnejši, kot si mislite!

 

Stran z več informacijami o cenah slušnih aparatov >>

 

S plačilom na obroke do odličnih slušnih aparatov že za nekaj centov na dan

Omogočamo:

 • Hitri kredit do 3.000€ brez bančnega izpiska.
 • Plačilo na 24 obrokov z DINERS CLUB kartico.
 • Nakup na obroke z NLB plačilnimi karticami.

Postopek za pridobitev slušnih aparatov

Kako do slušnih aparatov >>

Opis po korakih in opozorila, na kaj morate biti pozorni.

zzzs-pogodbeni-dobavitelj_slusni_aparati_AUDIO_BM_center_naslov_lokacija_standard_recept_narocilnica-ORL

AUDIO BM smo za slušne aparate pogodbeni dobavitelj Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije (ZZZS).

Sprejemamo naročilnice iz vseh ORL ambulant. Prosta izbira dobavitelja je vaša pravica. Priporočamo, da pred odločitvijo za slušni aparat dobro preverite ponudbo. Če obiščete nas, se bomo osebno in strokovno zavzeli za vaš boljši sluh. Ko se odločate za slušne aparate, naj bodo vodila: kakovost, naraven zvok, možnost izbire večih blagovnih znamk, strokovna ter prijazna pomoč, servis in tudi cena. Postopek pridobitve.

Slusni-aparati-Unitron_Sonic_Philips-AUDIO_BM-centri_Slovenija-servis_oskrba_vzdrzevanje_svetovanje-ZZZS

Zavedamo se pomena sluha v vsakdanjem življenju, zato se vsak dan trudimo za vaše zadovoljstvo. Vaše izkušnje potrjujejo, da smo na pravi poti.

V AUDIO BM svoje delo opravljamo odgovorno, strokovno in s srcem. Zagotavljamo odlične storitve in najnovejše modele slušnih aparatov, za vse potrebe in za vse generacije - tudi v cenovnem standardu (brez doplačil). Vaše zadovoljstvo poplača naš trud. Preberite izjave naših strank ter tudi vi napišite svoje mnenje in ga delite z vsemi. Hvala.

ZASTOPAMO LE PRIZNANE IN PREVERJENE BLAGOVNE ZNAMKE

Blagovne-znamke-Unitron-Philips-Sonic-Varta-Duracell-Rayovac-Alpine-in-druge-AUDIO-BM-slusni-aparati-centri-Slovenija