ORL AMBULANTA V BREŽICAH

SPLOŠNA BOLNIŠNICA BREŽICE

Černelčeva cesta 15
8250 Brežice

  • (07) 46 68 233 - naročanje za ORL ambulanto

OPIS:

V otorinolaringološki ambulanti opravljamo zdravljenje slušnega sistema, nosu in obnosnih votlin. Natančna anamneza in otorinolaringološki pregled omogočata ugotovitev bolezni in način zdravljenja. Ugotavljamo stanje sluha ter zdravimo bolezni sluznic, nosu in obnosnih votlin. Prav tako zdravimo bolezni žrela in grla. Svetujemo nadaljnjo diagnostiko in ukrepe za izboljšanje zdravja. Bolnike, pri katerih je potrebna operativna terapija, napotimo na nadaljnjo obravnavo v ustrezno ustanovo. Bolnikom, ki imajo težave s sluhom, opravimo tonski pražni avdiogram (ADG). Glede na stopnjo okvare nato predlagamo in predpisujemo slušne aparate.

V ambulanti ordinirata Marko Novak, dr.med.,specialist otorinolaringolog, in Spudič Štefan, dr.med., specialist otorinolaringolog.

Naročanje na pregled:

Osebno naročanje poteka med ordinacijskim časom. Telefonsko naročanje je možno vsak delovnik od ponedeljka do petka med 7. in 11. uro na tel. št. (07) 46 68 233.

Pacienti lahko napotnico pošljejo tudi po pošti na naslov: SB Brežice, ORL amb., Černelčeva cesta 15, 8250 Brežice.

Naročilo oz. napotnico lahko oddate tudi preko spletnega obrazca, ki ga najdete na naslednji povezavi:  https://narocanje.ezdrav.si/. Lahko pa številko eNapotnice in vašo KZZ številko pošljete tudi na naslov: orl.narocanje@sb-brezice.si ali tajnistvo@sb-brezice.si.

V vsakem primeru nam morate za vpis na čakalni seznam predložiti napotno listino najkasneje v 5 dneh (stopnja nujnosti: zelo hitro) oziroma najkasneje v 14 dneh (stopnja nujnosti: hitro ali redno) po njeni izdaji.

Pooblaščena oseba za čakalni seznam: Povh Simona, zdravstveni administrator, kontakt: 07 46 68 233.

Najbližji AUDIO BM slušni center se nahaja poleg bolnišnice le 100 vstran, tik ob gostinskem lokalu PETRA.

SLUŠNI CENTER AUDIO BM BREŽICE
Kajuhova ulica 1
8250 Brežice

AUDIO BM SLUŠNI CENTRI

V bližini vseh ORL ambulant se nahajajo tudi naši AUDIO BM slušni centri, kjer vam bomo z veseljem pomagali pri izbiri slišnih aparatov.

Naš osebni pristop in strokovno svetovanje z brezplačnim preizkusom slušnih aparatov vam bosta nedvoumno olajšala izbiro.

ORL AMBULANTE PO SLOVENIJI

Čakalne vrste_e_napotnica_narocanje_ORL_naglusnost_slusni_aparati

AUDIO BM slušni centri smo pogodbeni dobavitelj ZZZS - Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije.

Za slušne aparate sprejemamo naročilnice iz vseh ORL ambulant. Izbira dobavitelja je vaša prosta izbira. Pred odločitvijo za slušni aparat, preverite in preizkusite tudi našo ponudbo.

Ekskluzivno_v_Sloveniji-Unitron_in_Sonic_slusni_aparati-AUDIO_BM-centri_servis_oskrba_vzdrzevanje_svetovanje_naglusnost

Številne stranke potrjujejo našo predanost pri nudenju pomoči, da boste spet bolje slišali - in živeli.

V AUDIO BM svoje delo opravljamo strokovno in s srcem. Zagotavljamo odlične storitve in najnovejše modele slušnih aparatov za vse potrebe in za vse generacije - tudi v cenovnem standardu (brez doplačil).

ZASTOPAMO PRIZNANE IN PREVERJENE BLAGOVNE ZNAMKE

ŽELITE, DA VAM POMAGAMO NA POTI DO BOLJŠEGA SLUHA? STOPITE V KONTAKT Z NAMI!