BREŽICE - ORL AMBULANTA S KONCESIJO

SPLOŠNA BOLNIŠNICA BREŽICE

Černelčeva cesta 15
8250 Brežice

  • (07) 46 68 233 - naročanje za ORL ambulanto

OPIS:

V otorinolaringološki ambulanti opravljamo zdravljenje slušnega sistema, nosu in obnosnih votlin. Natančna anamneza in otorinolaringološki pregled omogočata ugotovitev bolezni in način zdravljenja. Ugotavljamo stanje sluha ter zdravimo bolezni sluznic, nosu in obnosnih votlin. Prav tako zdravimo bolezni žrela in grla. Svetujemo nadaljnjo diagnostiko in ukrepe za izboljšanje zdravja. Bolnike, pri katerih je potrebna operativna terapija, napotimo na nadaljnjo obravnavo v ustrezno ustanovo. Bolnikom, ki imajo težave s sluhom, opravimo tonski pražni avdiogram (ADG). Glede na stopnjo okvare nato predlagamo in predpisujemo slušne aparate.

V ambulanti ordinirata Marko Novak, dr.med.,specialist otorinolaringolog, in Spudič Štefan, dr.med., specialist otorinolaringolog.

Naročanje na pregled:

Osebno naročanje poteka med ordinacijskim časom. Telefonsko naročanje je možno vsak delovnik od ponedeljka do petka med 7. in 11. uro na tel. št. (07) 46 68 233.

Pacienti lahko napotnico pošljejo tudi po pošti na naslov: SB Brežice, ORL amb., Černelčeva cesta 15, 8250 Brežice.

Naročilo oz. napotnico lahko oddate tudi preko spletnega obrazca, ki ga najdete na naslednji povezavi:  https://narocanje.ezdrav.si/. Lahko pa številko eNapotnice in vašo KZZ številko pošljete tudi na naslov: orl.narocanje@sb-brezice.si ali tajnistvo@sb-brezice.si.

V vsakem primeru nam morate za vpis na čakalni seznam predložiti napotno listino najkasneje v 5 dneh (stopnja nujnosti: zelo hitro) oziroma najkasneje v 14 dneh (stopnja nujnosti: hitro ali redno) po njeni izdaji.

Pooblaščena oseba za čakalni seznam: Povh Simona, zdravstveni administrator, kontakt: 07 46 68 233.

Najbližji AUDIO BM slušni center se nahaja poleg bolnišnice le 100 vstran, tik ob gostinskem lokalu PETRA.

SLUŠNI CENTER AUDIO BM BREŽICE
Kajuhova ulica 1
8250 Brežice

AUDIO BM SLUŠNI CENTRI

V bližini vseh ORL ambulant se nahajajo tudi AUDIO BM slušni centri, kjer vam bomo z veseljem pomagali pri izbiri slušnih aparatov.

Naš osebni pristop in strokovno svetovanje z brezplačnim preizkusom slušnih aparatov vam bodo olajšali izbiro.

ORL AMBULANTE PO SLOVENIJI

zzzs-pogodbeni-dobavitelj_slusni_aparati_AUDIO_BM_center_naslov_lokacija_standard_recept_narocilnica-ORL

AUDIO BM smo za slušne aparate pogodbeni dobavitelj Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije (ZZZS).

Sprejemamo naročilnice iz vseh ORL ambulant. Prosta izbira dobavitelja je vaša pravica. Priporočamo, da pred odločitvijo za slušni aparat dobro preverite ponudbo. Če obiščete nas, se bomo osebno in strokovno zavzeli za vaš boljši sluh. Ko se odločate za slušne aparate, naj bodo vodila: kakovost, naraven zvok, možnost izbire večih blagovnih znamk, strokovna ter prijazna pomoč, servis in tudi cena. Postopek pridobitve.

Slusni-aparati-Unitron_Sonic_Philips-AUDIO_BM-centri_Slovenija-servis_oskrba_vzdrzevanje_svetovanje-ZZZS

Zavedamo se pomena sluha v vsakdanjem življenju, zato se vsak dan trudimo za vaše zadovoljstvo. Vaše izkušnje potrjujejo, da smo na pravi poti.

V AUDIO BM svoje delo opravljamo odgovorno, strokovno in s srcem. Zagotavljamo odlične storitve in najnovejše modele slušnih aparatov, za vse potrebe in za vse generacije - tudi v cenovnem standardu (brez doplačil). Vaše zadovoljstvo poplača naš trud. Preberite izjave naših strank ter tudi vi napišite svoje mnenje in ga delite z vsemi. Hvala.

ZASTOPAMO LE PRIZNANE IN PREVERJENE BLAGOVNE ZNAMKE

Blagovne-znamke-Unitron-Philips-Sonic-Varta-Duracell-Rayovac-Alpine-in-druge-AUDIO-BM-slusni-aparati-centri-Slovenija