VELENJE, AUDIO BM slušni center

Kontakt:

 • 059 044 973
 • Odpiralni čas:
  • ponedeljek: 10:00 - 18:00
  • torek: 8:00 - 16:00
  • sreda: 8:00 - 16:00
  • četrtek: 7:00 - 14:00
  • petek: 7:00 – 14:00

Kje nas najdete:

Cankarjeva cesta 1A
3320 Velenje

Google navodila za pot do slušnega centra >>

 

AUDIO BM slušni center se nahaja blizu Zdravstvenega doma Velenje, v pritličju stanovanjsko poslovne stavbe, tik ob PODHODU POŠTA, med barom “Kofetarca” ter frizerskim salonom Lidija. V neposredni bližini so še: Knjižnica Velenje, DM – Drogerie Markt, Tedi, Pošta Velenje … Pred slušnim centrom, v neposredni bližini, so na voljo številna parkirna mesta (tudi za invalide).

 

Sprejemamo naročilnice za slušne aparate iz katerekoli ORL ambulante.

ORL ambulanta v Velenju >>

Google mnenja za slušni center AUDIO BM Velenje

AUDIO BM - VELENJE
Odlično
4.9
Na podlagi 144 ocen
ocenite nas na
Super ,center z odličnim Vladimirjem in strokovnostjo ,brez pripomb....👌priporočam vsem .
Odgovor lastnika: Hvala za pohvale in priporočilo. Vlado in sodelavci se bomo trudili še naprej!
5 zvezdic pove dovolj. 😀👍
Odgovor lastnika: 5x HVALA 🙏🙏🙏🙏🙏
V tem slisnem centru se res počutiš kot doma.prijaznost strokovnost,odgovori na vse kar me je zanimalo trud za uporabnike..sama sem zelo zadovoljna in bom to delila se z drugimi.uspesno se naprej
Odgovor lastnika: Tudi za nas je AUDIO BM drugi dom, kjer se odlično počutimo. Zelo smo veseli, da ste se počutili tako tudi vi. Hvala za deljenje vaše izkušnje in se slišimo! Vlado in sodelavci iz AUDIO BM
V Velenju mi je gospod Vlado Pirić zelo prijazno in strokovno pomagal pri uporabi slušnega aparata. Sedaj veliko bolje slišim. Hvala Vam in lep pozdrav,Milan Janežič
profesionalno prijazno.zame je bila ena zelo prijetna preizkušnja z izredno prijaznim zaposlenim Vladom, ki je dosegljiv in rad pomaga vsak trenutek. moja ocena je 10 (od 10). Vlado le tako naprej in boditevzgled drugim
Odgovor lastnika: Hvala za pet ⭐ in deljenje vaše izkušnje. Ekipa AUDIO BM
Zelo priporočam obisk AUDIO BM Velenje. G. Vlado je zelo strokoven,prijazen in vedno na voljo. Mama je zelo zadovoljna z izbiro slušnega aparata.
Odgovor lastnika: Zelo veliko nam pomeni vaše zadovoljstvo in veseli smo deljenja vaše izkušnje in priporočila. Vlado in ekipa AUDIO BM slušnih akustikov se bomo trudili še naprej.
Gospod Vlado Pirić mi je prijazno in strokovno razložil vse potrebno glede uporabe slušnega aparata - vse prednosti, morebitne slabosti oziroma omejitve. Podal mi je vse informacije in odgovoril na vsa moja vprašanja, da sem lahko mirno sprejela odlocitev za vaš slusni aparat.
Odgovor lastnika: Vlado in sodelavci se vam zahvaljujemo za deljenje vaše izkušnje in ⭐⭐⭐⭐⭐. Še naprej se bomo trudili.
Vlado zelo prijazan,vsa usluga za 10,najboljsi
Odgovor lastnika: Vlado in sodelavci se vam zahvaljujemo za ⭐⭐⭐⭐⭐ in pohvale. Trudili se bomo še naprej.
Odgovor lastnika: Hvala za ⭐⭐⭐⭐⭐
A very friendly salesman gave us great advice and sold us a product that works perfectly.
Odgovor lastnika: Thank you for 5 ⭐ and kind words. Vlado
Odlično svetovanje, odlična storitev, super svetovalec, iskrena hvala.
Odgovor lastnika: Hvala za ⭐⭐⭐⭐⭐
js_loader

Letak v PDF:
Velenje: Prva stran / Druga stran

Z vami

Vlado Pirić

VLADO PIRIĆ

akustik za slušne aparate Velenje

Praktično vsa pretekla leta sem se posvečal glasbi, zato se dobro zavedam pomena sluha. Sedaj večino časa posvečam družini, študiju psihoterapije in seveda delu slušnega akustika. Slišati, začutiti in pomagati soljudem je moje poslanstvo, moj smisel življenja pa zapustiti svet boljši, kot v kakršnega sem vstopil. Vesel sem, da lahko v slušnih centrih AUDIO BM ustvarjam(o) boljši svet in verjamem, da ga lahko skupaj naredimo še boljšega. Slišati in biti slišan je več kot le dobra popotnica k skupnemu cilju.
Email: v.piric@audiobm.si
Telefon: 059 044 973

OCENE IN MNENJA

Napišite vašo oceno in mnenje za AUDIO BM slušni center VELENJE, ter tako delite svojo izkušnjo z vsemi. Prosimo, kliknite na spodnjo povezavo. Vpis je zelo enostaven.

 • za osebno svetovanje
 • test sluha z avdiometrom
 • preizkus slušnih aparatov …

AUDIO BM SLUŠNI CENTRI PO VSEJ SLOVENIJI

zzzs-pogodbeni-dobavitelj_slusni_aparati_AUDIO_BM_center_naslov_lokacija_standard_recept_narocilnica-ORL

AUDIO BM smo za slušne aparate pogodbeni dobavitelj Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije (ZZZS).

Sprejemamo naročilnice iz vseh ORL ambulant. Prosta izbira dobavitelja je vaša pravica. Priporočamo, da pred odločitvijo za slušni aparat dobro preverite ponudbo. Če obiščete nas, se bomo osebno in strokovno zavzeli za vaš boljši sluh. Ko se odločate za slušne aparate, naj bodo vodila: kakovost, naraven zvok, možnost izbire večih blagovnih znamk, strokovna ter prijazna pomoč, servis in tudi cena. Postopek pridobitve.

Slusni-aparati-Unitron_Sonic_Philips-AUDIO_BM-centri_Slovenija-servis_oskrba_vzdrzevanje_svetovanje-ZZZS

Zavedamo se pomena sluha v vsakdanjem življenju, zato se vsak dan trudimo za vaše zadovoljstvo. Vaše izkušnje potrjujejo, da smo na pravi poti.

V AUDIO BM svoje delo opravljamo odgovorno, strokovno in s srcem. Zagotavljamo odlične storitve in najnovejše modele slušnih aparatov, za vse potrebe in za vse generacije - tudi v cenovnem standardu (brez doplačil). Vaše zadovoljstvo poplača naš trud. Preberite izjave naših strank ter tudi vi napišite svoje mnenje in ga delite z vsemi. Hvala.

ZASTOPAMO LE PRIZNANE IN PREVERJENE BLAGOVNE ZNAMKE

Blagovne-znamke-Unitron-Philips-Sonic-Varta-Duracell-Rayovac-Alpine-in-druge-AUDIO-BM-slusni-aparati-centri-Slovenija