AUDIO BM v medijih.

Objave spremljamo od septembra 2019.

OBJAVE

28. 9. 2019

5 nasvetov za udobno uporabo slušnega aparata

Izvleček

Ste vedeli, da le nekaj manj kot polovico ljudi, starejših od 60 let, prizadene vsaj delna izguba sluha? Čeprav je naglušnost lahko vzrok za razvoj čustvenih in socialnih težav, je danes stanje na tem področju mnogo boljše, kot je bilo nekoč. Pametni digitalni slušni aparati namreč ljudem omogočajo, da kljub naglušnosti živijo dostojno, kakovostno življenje.

Sodobni slušni aparati omogočajo samodejno regulacijo jakosti zvoka. To pomeni, da tihi zvoki ostanejo slišni, medtem ko se jakost preglasnih zvokov primerno zniža. Novejše izboljšave vključujejo tudi napredne funkcije, s katerimi se zagotovita zaščita sluha pred nenadnimi glasnimi zvoki ter možnost razumevanja govora v zahtevnejših akustičnih razmerah.

V nadaljevanju si preberite, kdaj se je smiselno odločiti za slušni aparat, kako se nanj kar najhitreje privaditi, kako za aparat skrbeti in kako ga pravilno uporabljati.

27. 9. 2019

Bill Clinton, Eric Clapton in Robert Redford pokazali slušni aparat

Izvleček

»Slušni aparati bi lahko postali modni dodatek tudi v Sloveniji, saj jih po svetu uporablja vse več ljudi, med njimi tudi nekdanji ameriški predsednik Bill Clinton, igralec Robert Redford in glasbenik Eric Clapton,« je povedal Franci Urankar, direktor slušnih centrov AUDIO BM, kjer omogočajo brezplačno informativno testiranje sluha in preizkus sodobnih slušnih aparatov.

Današnji pametni digitalni slušni aparati zagotavljajo, da …

19. 9. 2019

Intervju: Franci Urankar
»Pametni slušni aparati vračajo voljo do življenja«

Izvleček

Izguba sluha prizadene nekaj manj kot polovico ljudi, starejših od 60 let. S pojavom naglušnosti se lahko razvijejo čustvene ali socialne težave, vendar sodobni slušni aparati danes omogočajo kakovostno življenje. Tega se dobro zaveda Franci Urankar, direktor podjetja AUDIO BM, kjer strankam z osebnim pristopom, strokovnostjo in najnovejšo tehnologijo predstavijo možnosti izboljšave sluha. Urankar je mnenja, da …

Čakalne vrste_e_napotnica_narocanje_ORL_naglusnost_slusni_aparati

AUDIO BM smo za slušne aparate pogodbeni dobavitelj Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije (ZZZS).

Sprejemamo naročilnice iz vseh ORL ambulant. Prosta izbira dobavitelja je vaša pravica. Priporočamo, da pred odločitvijo za slušni aparat dobro preverite ponudbo. Če obiščete nas, se bomo osebno in strokovno zavzeli za vaš boljši sluh. Ko se odločate za slušne aparate, naj bodo vodila: kakovost, naraven zvok, možnost izbire večih blagovnih znamk, strokovna ter prijazna pomoč, servis in tudi cena. Postopek pridobitve.

Ekskluzivno_v_Sloveniji-Unitron_in_Sonic_slusni_aparati-AUDIO_BM-centri_servis_oskrba_vzdrzevanje_svetovanje_naglusnost

Zavedamo se pomena sluha v vsakdanjem življenju, zato se vsak dan trudimo za vaše zadovoljstvo. Vaše izkušnje potrjujejo, da smo na pravi poti.

V AUDIO BM svoje delo opravljamo odgovorno, strokovno in s srcem. Zagotavljamo odlične storitve in najnovejše modele slušnih aparatov, za vse potrebe in za vse generacije - tudi v cenovnem standardu (brez doplačil). Vaše zadovoljstvo poplača naš trud. Preberite izjave naših strank ter tudi vi napišite svoje mnenje in ga delite z vsemi. Hvala.

ZASTOPAMO PRIZNANE IN PREVERJENE BLAGOVNE ZNAMKE