Zavedamo se pomena sluha v vsakdanjem življenju, zato se vsak dan trudimo za vaše zadovoljstvo.

Mnenja in osebne izkušnje strank ob obisku AUDIO BM slušnih centrov.

Originale rokopisov izjav hranimo v arhivu podjetja.

Izjave niso lektorirane, ali kakorkoli spremenjene.

Poleg izjav spodaj, ki nam jih stranke napišejo na roko, vas vabimo tudi k branju mnenj in ocen, ki jih napišejo na Googlu. Najdete jih tukaj >>

Izjave iz leta 2021

Januar 2021

V sklopu tedenske tematike delim še eno zgodbo o slušnih aparatih s srečnim koncem. Apeliram na vse “gluhce”, da premagajo strahove in se podajo na pot k boljšemu sluhu!

Andraž Andrejc, Instagram, KDORTOBERE >>

 

OSEBNA ZGODBA

Odkar pomnim, s svojimi ušesi nikdar nisem imela težav v smislu vnetij, raznih obolenj ali okvar kot sta piskanje in šumenje, niti težav s prekomernim nabiranjem ušesnega masla. Vedno sem mislila, da so moja ušesa zdrava, dokler (pri 15-ih letih) sama pri sebi nisem začela opažati, da se raje po telefonu pogovarjam le na eno uho, kar mi je dalo misliti.

Po pogovorih z domačimi, ki so mi dali vzpodbudno besedo sem se odločila za neobvezni specialistični pregled pri ORL-ogu, kjer so ugotovili, da sem naglušna na obe ušesi, čeprav sem sama mislila, da slabše slišim le na eno.

Takrat sem kot najstnica doživela rahel šok. Pogovarjali smo se o možnih vzrokih za nastalo situacijo in nismo našli nobenega ustreznega, saj nikoli nisem bila pretirano izpostavljena preglasni glasbi, televiziji ali deležna kakršnekoli poškodbe.

Spomnim se, da je ORL-ginja že takrat omenila možnost slušnega aparata, a s tem sva pogovor zaključili in tudi moje zdravljenje se je takrat vse do danes postavilo na stranski tir.

Od takratnega pregleda je minilo 10 let. V teh letih sem uspešno končala srednjo solo, končala fakulteto in se zaposlila. Vse se sliši super, a težave s sluhom so napredovale. Opažala sem, da ne slišim, ko mi nekdo nekaj govori iz drugega prostora ali kriči na dovolj veliki razdalji, kar bi slišal vsak zdrav človek. Na fakulteti v veliki predavalnici sem imela težave s poslušanjem profesorja, saj ga nisem razločno razumela, če sem sedela v klopeh zadnje polovice predavalnice. Na bankah in poštah sem imela težave z razumevanjem z uslužbenci, saj mi je steklena pregrada zadušila del zvoka in posledično nisem dobro slišala. Ko mi je voznik/sovoznik v avtu kot potnici na zadnjem sedežu kaj govoril ga nisem razumela, se posebej, če se je predvajal radio.

Vse našteto mi je v vsakodnevni socializaciji predstavljalo ovire je bilo povod za ponovni premislek o obisku specialista.

Imela sem spodbudo fanta, prijateljev in družine in odločena, da bom poskrbela za boljšo kvaliteto življenja. Po 10ih letih sem ponovno obiskala specialista ORL-oga. Po testu avdiograma je ugotovil, da na obe ušesi skupaj ne slišim 43 %. Njegovo priporočilo je bil slušni aparat.

Spet je sledil šok. Še večji kot pred leti, saj sem vedela, da moj sluh ni vreden ponovne ignorance. Odločila sem se soočiti z nastalo težavo in se naročila za obisk v poslovalnici AUDIO BM.

Z izvidom avdiograma, ki sem ga dobila pri specialistu sem zvočnemu akustiku iz AUDIO BM predala vso svoje zaupanje. Ob prvem obisku sem dobila vse potrebne informacije, ki so dodatno vzpodbudile zeljo po izboljšanju kvalitete življenja. Z akustikom sva se pogovorila o različnih možnih pripomočkih za mojo stopnjo naglušnosti in že takrat sem prejela prvi testni slušni aparat, s katerim sem se počasi pričela navajati na meni pozabljene frekvence. Tekom dveh mesecev je pri akustiku v AUDIO BM sledilo še nekaj obiskov, kjer sva skupaj vedno stremela k izboljšavam nastavitev na slušnem aparatu.

Ko sva prišla do najidealnejše nastavitve, sva se pričela pogovarjati o nakupu slušnega aparata. Med celo paleto ponujenih barv ohišij slušnih aparatov sem izbrala svojo. Ob prejemu aparata sem bila ponosna nase. Danes veselo grem na sprehod in čez slušni aparat preko povezave Bluetooth poslušam svojo najljubšo skladbo ali prostoročno klepetam s prijateljico. Pripomoček mi je bistveno spremenil moj vsakdan in hvaležna sem, da je tako. ❤️

 

S pričetkom uporabe slušnega aparata pravi čas lahko v kasnejših letih preprečimo se večjo naglušnost! Zato vse, predvsem mlade, ki se soočate z neljubimi situacijami kot sem se jaz, nagovarjam, da preventivno obiščete specialistično ambulanto ali katerokoli od poslovalnic AUDIO BM, kjer vam bodo brezplačno narediti test sluha.

Vir: INSTAGRAM, KDORTOBERE >>

Kdortobere-instagram-Zgodba-Slusni-aparati-audio-bm-izkusnje-strank-svetovanje

Januar 2021

Zelo sem bila zadovoljna nasploh s kompletno predstavitvijo aparata, predvsem pa z uslužnostjo in prijaznostjo slušnega akustika.

Januar 2021

Z uslugo AUDIA BM d.o.o. sem zelo zadovoljna, še posebej bi pohvalila trud g. Romana Demirja, ki mi je pomagal pri izbiri slušnega aparata. Hvala za prijaznost in kar tako naprej v prihodnje. Kjer koli bo potrebno bom pohvalila vašo družbo. Vse dobro in veliko lepega želim.

Bertoša Jelka

Januar 2021

Z uporabo vaših aparatov sva zadovoljna, tudi s predstavitvijo od vašega sodelavca sva zelo zadovoljna.

Januar 2021

S predstavitvijo sem zelo zadovoljna. Priporočam vsem, ki imajo težave s sluhom, da se obrnejo sem na AUDIO BM PTUJ. Kar tako naprej še vam želim, da ostanete, kajti mi vas rabimo. Lep pozdrav!

Januar 2021

Prvič v življenju sem se morala soočiti z dejstvom, da mi bo v pomoč slišati vse kar me dnevno spremlja in obdaja – slušni aparat. Odločila sem se za vašo poslovalnico na Ptuju. Vaš slušni akustik g. Kevin Glavica je izvrstno opravil vso razlago glede meni potrebnega slušnega aparata. Ker na vsa moja vprašanja, ki se zmeraj znova porajajo, najde prave odgovore, verjamem, da se bom z veseljem vračala v vašo poslovalnico.

Gabrijela Zamuda

Januar 2021

Zelo sem zadovoljen s pristopom slušnega akustika, njegovimi pojasnili in obrazložitvami.

BERLIČ MARJAN

Januar 2021

Sem zadovoljen. Obravnava je bila super. Aparat z obzirom na rang v redu.

Januar 2021

Luka nas je zelo lepo sprejel. Staršema svetoval pri izbiri aparata in jim vse razložil. Tudi, ko smo poklicali, se je zelo prijazno pogovoril z nami in razložil, kar nismo znali uporabljati. Slušni aparati delujejo dobro in življenje se je izboljšalo.

Jože in Marija Trlep

Januar 2021

Zelo zadovoljna s slušnim aparatom. Gospod Kevin je zelo potrpežljiv in vzame si čas. Zna prisluhniti stranki, je zelo prijazen.

Januar 2021

Dobil sem odlične slušne aparate s katerimi se spet lahko pogovarjam in slišim, kar prej nisem več slišal. V AUDIO BM so mi zelo prijazno pomagali, vsem prav lepa hvala.

Januar 2021

Zelo sem zadovoljna z aparatom, ki sem ga dobila, upam, da bo zadovoljstvo trajalo.

Stajulković Stanislava

Januar 2021

Z obravnavo v tem centru smo bili zelo zadovoljni.

Januar 2021

Z aparatom se soočamo prvič in je veliko novosti in podatkov. Ker pa je akustik zelo potrpežljiv, in zna prodajati informacije na razumen način se prebijamo. Moram pohvaliti tukajšnjega akustika za strokovnost in prijaznost, ki olajša ostareli mami soočanje s slabim sluhom.

Januar 2021

Danes sem dobila nov slušni aparat, da bom bolje slišala. S testnim aparatom sem bila zelo zadovoljna, zato bom ostala kar pri njemu. Z ga. Čarman in ostalimi sodelavci sem bila zelo zadovoljna. Vse so mi dobro razložili, zato sem zelo vesela, da bolje slišim. Hvala vsemu osebju za prijaznost. Če jih bom kdaj rabila, vem, da mi bojo pomagali. Hvala!

Januar 2021

Izjavljam, da sem bila z vsemi storitvami z vaše strani več kot zadovoljna. Še najbolj pa sem bila zadovoljna z vašim pristopom do pacienta. Še enkrat, Hvala za vse.

L.P.  Ana Mesarič

Januar 2021

S slušnimi aparati te firme sem zelo zadovoljna, pa tudi s prijaznostjo akustikov, ki so mi pravilno in pošteno svetovali.

Januar 2021

Z obravnavo sem bil zelo zadovoljen. Ga. Nina Stopar je izjemno prijazna in strokovna. Temeljito me je seznanila z mojim stanjem glede sluha. Vse dogovorjene termine je zelo natančno spoštovala in mi vsakokrat natančno in prijazno pojasnjevala moje stanje glede sluha, ga tudi večkrat preverjala in z veliko potrpljenja pojasnjevala vse podrobnosti. Boljše obravnave si ni mogoče želeti. Iskreno se ji zahvaljujem za dragoceno izkušnjo.

Januar 2021

Kot stranka sem zadovoljen in tudi osebje je zelo prijazno in vljudno. Na vprašanja korektni odgovori, tako, da sem zelo zadovoljen. Hvala in lepo vas pozdravljam.

Januar 2021

Gospod Kevin mi je zelo prijazno in natančno predstavil slušne aparate, tako, da sem z lahkoto izbrala ustreznega. Hitro sem se navadila na aparat in ga redno uporabljam. Všeč mi je, da sem imela dovolj časa za preizkušanje aparata.

Januar 2021

Zelo prijazen in tudi zelo strokoven sprejem. Hvala!

Kovač Magdalena

Januar 2021

Profesionalen in korekten odnos. Vse se da navadno zmenit in dogovorit.

Januar 2021

Z aparati sem zelo zadovoljen. Nosim jih že 20 let in tako kot so mi prisluhnili in pomagali v AUDIO BM mi niso nikjer drugje. Hvala osebju za pomoč in svetovanje pri izbiri dobrih slušnih aparatov.

Januar 2021

Z obravnavo v AUDIO BM sem zelo zadovoljna, z aparatom sem tudi zadovoljna. Vse pohvale osebju.

Januar 2021

Ker sem že slabo slišala, sem šla na pregled za sluh. Dobila sem aparate za oba ušesa. Vesela sem, da se vse lahko uredi, če so ljudje prijazni in usposobljeni za delo. Vsem se lepo zahvaljujem.

Januar 2021

S celotnim postopkom obravnave, prihoda, testiranja, hitrega kontaktiranja in vljudnosti ter spoštovanja sem bila zelo zadovoljna. Tudi z resnimi priporočili in mnenji za boljše stanje sluha. Hvala in srečno 2021.

 

zzzs-pogodbeni-dobavitelj_slusni_aparati_AUDIO_BM_center_naslov_lokacija_standard_recept_narocilnica-ORL

AUDIO BM smo za slušne aparate pogodbeni dobavitelj Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije (ZZZS).

Sprejemamo naročilnice iz vseh ORL ambulant. Prosta izbira dobavitelja je vaša pravica. Priporočamo, da pred odločitvijo za slušni aparat dobro preverite ponudbo. Če obiščete nas, se bomo osebno in strokovno zavzeli za vaš boljši sluh. Ko se odločate za slušne aparate, naj bodo vodila: kakovost, naraven zvok, možnost izbire večih blagovnih znamk, strokovna ter prijazna pomoč, servis in tudi cena. Postopek pridobitve.

Slusni-aparati-Unitron_Sonic_Philips-AUDIO_BM-centri_Slovenija-servis_oskrba_vzdrzevanje_svetovanje-ZZZS

Zavedamo se pomena sluha v vsakdanjem življenju, zato se vsak dan trudimo za vaše zadovoljstvo. Vaše izkušnje potrjujejo, da smo na pravi poti.

V AUDIO BM svoje delo opravljamo odgovorno, strokovno in s srcem. Zagotavljamo odlične storitve in najnovejše modele slušnih aparatov, za vse potrebe in za vse generacije - tudi v cenovnem standardu (brez doplačil). Vaše zadovoljstvo poplača naš trud. Preberite izjave naših strank ter tudi vi napišite svoje mnenje in ga delite z vsemi. Hvala.

ZASTOPAMO PRIZNANE IN PREVERJENE BLAGOVNE ZNAMKE

Blagovne-znamke-Unitron-Sonic-Varta-Duracell-Rayovac-Alpine-in-druge-AUDIO-BM-slusni-aparati-centri