Zavedamo se pomena sluha v vsakdanjem življenju, zato se vsak dan trudimo za vaše zadovoljstvo.

Mnenja in osebne izkušnje strank ob obisku AUDIO BM slušnih centrov.

Originale rokopisov izjav hranimo v arhivu podjetja.

Izjave niso lektorirane, ali kakorkoli spremenjene.

Poleg izjav spodaj, ki nam jih stranke napišejo na roko, vas vabimo tudi k branju mnenj in ocen, ki jih napišejo na Googlu. Najdete jih tukaj >>

IZJAVE IZ LETA 2021

December 2021

Zahvaljujemo se in smo zadovoljni z obravnavo in angažiranjem akustika (Drnovšek Matej).

December 2021

Lepo pozdravljeni, slišim dobro, včasih še malo preveč. Želim vaše pomoči kadar bom rabila. Vesele praznike v novem letu pa dobre volje.

Marija Prvinšek

December 2021

Do sedaj sem bil uporabnik slušnih aparatov NEUROTH. Po odprtju poslovalnice AUDIO BM na Ptuju sem se odločil za obisk v vaši novi poslovalnici. Sprejel me je akustik g. Kevin Glavica. S svojo prijaznostjo in strokovnostjo me je prepričal, da sem se odločil za vaše slušne aparate. Te aparate uporabljam že tri mesece in sem z njimi zelo zadovoljen.

Obilo uspehov in zdravja vam želim!

December 2021

Pozdravljeni!

Danes, ko je razvoj elektronike na višku, se kvaliteta ne meri več toliko v kakovosti, ampak v načinu, kako se tako staremu človeku ta njemu predstavi. Najbolj pomemben je odnos, način, metoda, čas, posvečen uporabniku. Ta dejstva in izvedba g. Globevnika so pripomogla, da je moja mama že isti dan sprejela slušne aparate kot del njenega telesa brez katerega ne zna živeti. Jurij, čestitamo za odličen odnos in znanje, kako se približati človeku in mu vse razložiti.

Hvala!

December 2021

V vaši enoti Ptuj sem bila pozitivno presenečena glede strokovne in natančne obrazložitve vseh potrebnih informacij.

December 2021

Sem izredno zadovoljna z osebjem, ki so mi predstavili slušne aparate. So prijazni znajo prisluhniti svojim strankam. Skratka priporočam jih tudi drugim.

December 2021

Gospod je na zelo strokoven in razumljiv način predstavil izdelek – slušni aparat. Njegova izčrpna predstavitev mi je pomagala pri odločitvi za nakup aparata. Dobila sem vse potrebne informacije glede uporabe in vzdrževanja. S svojo pripravljenostjo in preprostim pristopom me je navdušil nad izdelkom in njegovo uporabo. S celotno storitvijo sem bila zelo zadovoljna. Podjetje AUDIO BM in g. akustika (Matic Bele) bi z veseljem priporočila tudi drugim.

December 2021

Med potekom probe slušnega aparata sem bila zelo zadovoljna s podporo in razlago g. Davida. Odkar uporabljam aparat se boljše počutim doma z družino še bolj pa ko grem po nakupih ali pa v družbo

December 2021

Ko sem potrebovala slušni aparat, sem se zanimala, kje bi ga nabavila. Za AUDIO BM sem izvedela iz revije Za zdravje. Oglasila sem se v studiu Velenje, s katerim sem zelo zadovoljna. G. Vlado se resnično potrudi, da ti predstavi slušne aparate in ti zelo prijazno in strokovno pomaga pri vseh vprašanjih in težavah. AUDIO BM sem že in še bom z veseljem priporočala vsem, ki imajo težave s sluhom.

Marta Mravljak

December 2021

Ker so drugi tip aparatov, so seveda bolj glasni in tudi drugačni kot prejšnji… rabim malo več časa, da se privadim…, drugače pa nimam nikakršnih pripomb in sem z novimi aparati, ter ustrežljivostjo ponudnika (akustika) zelo zadovoljna.

December 2021

Spoštovani!

Zelo sem zadovoljna, še posebno zato ker se z aparatom soočam prvič. Moram vas pohvaliti še posebno Nino Stopar Avbar, ki mi je podala veliko informacij. Ampak vseeno za nas, ki to prvič uporabljamo je to velika težava. Zato rabimo veliko veliko potrpljenja. Hvala vam tudi že vnaprej, ker to je šele začetek.

December 2021

Z slušnimi aparati sem zadovoljna. Zadovoljna sem tudi z obiski v vašem slušnem centru. Najbolj sem pa zadovoljna z akustikom g. Nino Stopar Avbar.

December 2021

Spoštovani!

Že kar nekaj časa me je mučila naglušnost. Moji domači so me opozarjali, da bo potrebno poskrbeti za boljši sluh in s tem boljše počutje. Odločila sem se in obiskala AUDIO BM SLUŠNI CENTER MB. Več obiskov pri njih me je rešilo omenjene nadloge. Slušna tehnika v AUDIO BM odlikuje prijaznost, doslednost in strokovnost. Vesela sem, da zopet  normalno slišim in živim sproščeno. Hvala tehnikoma in želim še v naprej uspešno delo.

November 2021

Bila sem zelo lepo sprejeta. G. Albin Kotnik mi je lepo razložil o slušnih aparatih, in pomagal pridet do zdravnika za sluh. Vreden je vse pohvale.

November 2021

Pri obisku Audio BM sem bila zelo zadovoljna, saj sem začela pri teh letih nositi slušni aparat.

November 2021

Sem zelo zadovoljna! So zelo prijazni in sem že posredovala informacije drugi stranki.

November 2021

Z obravnavo sem bila zadovoljna in želim, da bi povsod v zdravstvu bilo tako, kot pri vas.

Hvala za potrpežljivost in lep odnos. Irena Pečnik

November 2021

Pohvale vašemu akustiku g. Borutu za prijaznost in strokovnost ter za izbiro slušnih aparatov in razumevanjem z njimi. Zelo prijazna ekipa v poslovalnici.

Mataruga Savo

November 2021

Zahvaljujem se firmi AUDIO BM za rešitev mojih težav s sluhom. Čeprav še ne uporabljam dolgo slušnega aparata, sem se zaradi enostavnega rokovanja zelo hitro navadila na vsakodnevni jutranji in večerni ‘obred’. Upam, da mi bo slušni aparat dobro služil in se vidimo šele na letnem kontrolnem pregledu.

Marija Jurca

November 2021

S slušnima aparatoma sem še kar zadovoljen malo me še motijo visoki toni. Poraba baterij je malo večja ampak na to se ne da vplivati.

November 2021

Že nekaj časa sem zaznaval slab slabši sluh. Ob obisku poslovalnice AUDIO BM na Ptuju je g. Kevin ob meritvi sluha ugotovil, da slabše slišim. Ob natančni obrazložitvi moje naglušnosti, mi je predlagal slušni aparat. Podrobno mi je razložil postopek pridobitve slušnih aparatov. Slušna aparata sem poskusno nosil 3 mesece. Z aparati katera mi je predstavil in sem jih preizkušal sem zelo zadovoljen, saj se sedaj počutim bolj samozavesten, ni potrebe da ob pogovorih kakšno besedo preslišim ali je ne razumem. Priporočam vsem, ki imate težave s sluhom, da obiščete poslovalnico AUDIO BM, po mojih izkušnjah boste dobili strokovno obrazložitev, prijazen in vljuden sprejem. Še enkrat bi se zahvalil akustiku poslovalnice AUDIO BM, g. Kevinu Glavica iz Ptuja.

Miran Cimerman

November 2021

Slušni aparat Unitron nosim oziroma uporabljam 3 mesece. S konstrukcijo aparata in delovanjem sem zelo zadovoljen, kakor tudi s svetovalcem in strokovnjakom g. Andrejem.

Želim veliko uspehov pri svojem delu!

November 2021

Z vašimi storitvami sem zelo zadovoljna. Že večkrat ste me pozitivno presenetili z vašim profesionalnim pristopom in komunikacijo. Želim vam lep konec leta in vse dobro v prihajajočem.

November 2021

Slušni center sem obiskala prvič. Na podlagi posvetovanj in priporočil sem se odločila za AUDIO BM Ljubljana – Vič. S strokovnim svetovanjem, obrazložitvijo in veliko mero potrpežljivosti sem bila zelo zadovoljna. Pohvalim naj še spoštljiv in prijazen odnos.

Hvala, Antonija Cerar

November 2021

Z aparatom sem izredno zadovoljna. Slišim dobro. Tudi z g. Aleksandrom sem izredno zadovoljna.

November 2021

Pred leti sem testirala aparate od firme, ki mi niso odgovarjali. Sedaj sem v vašem podjetju testirala aparate Unitron, kateri mi dobro služijo.

November 2021

Spoštovani!

Lepo vas pozdravljam in se vam zahvaljujem za sprejem. Zahvaljujem se vam za naročanje na preglede, ki so bili izvedeni v kratkem časovnem obdobju in tudi za vaše obveščanje po potrebi. S pregledi sem bil zadovoljen, saj so bili opravljeni strokovno. Navodila za rokovanje so bila podana ustno in tudi pisno z uporabniškim vodnikom. Še enkrat se vam zahvaljujem.

Oktober 2021

Zadovoljna sem s strokovnostjo, prijaznostjo, z obširno razlago in s strokovno prizadevnostjo za pomoč stranki. Konkurence je kar nekaj, pri eni od teh sem bila zelo nezadovoljna. Zakaj? Zanima jih visoka cena izdelka za prodajo, a vsi ne zmorejo plačati več.

Oktober 2021

Z akustikom,  načinom dela in aparati sem zadovoljna. Gospod Aleks zelo prijazen.

Oktober 2021

Pri vas sem kupila slušni aparat. S storitvijo sem zelo zadovoljna. Vse pohvale akustiku g. Aleksandru. Hvala lepa.

Oktober 2021

Pri svetovanju slušnega aparata sem zelo zadovoljna. Razlaga razumna. Obiski po dogovoru točni in zelo razumevajoči v primeru odsotnosti. Skratka zelo zadovoljna in bom vsakemu znancu priporočala obisk pri vas, v primeru nakupa slušnega aparata.

Oktober 2021

Že od prvega dne sem se počutil v dobrih rokah. Imel sem namreč priložnost primerjave iz Nemčije. Tudi po drugem in tretjem obisku se počutim dobro in če je le mogoče bom vas priporočal še drugim.

Oktober 2021

Pozdravljeni,

Z vašimi storitvami sem izredno zadovoljna. Prav tako s prijaznostjo in strokovnostjo osebja. Želim vam še veliko uspeha in zadovoljnih strank.

Lep pozdrav,

Renata Rogina

Oktober 2021

Z aparati sem zelo zadovoljen. Še bolj sem zadovoljen z pristopom g. Vivode z ustrežljivostjo in razlago o delovanju in uporabi aparatov. Torej z navedenim sem ponovno slišal ogromno zvokov, katerih prej nisem. Hvala Pohlen

Oktober 2021

V preteklosti sem imel slušne aparate od vaše konkurence. Zdaj imam vaš slušni aparat Stride, s katerim sem zelo zadovoljen.

Oktober 2021

Slušne aparate nosim že sedem let. Odločil sem se, da nabavim nov aparat kar pri AUDIO BM, ki mi je najbližji. Bil sem prijetno presenečen nad prijaznostjo in strokovnim pristopom, kar sem pred leti pogrešal. Akustik g. Gartner mi je izmeril stanje moje slušnosti in pripravil slušni aparat, kakor sva se v detajle dogovorila. Tudi za ceno. Po preizkusni dobi in nekaj korekcijah sem absolutno zadovoljen, saj čez dan pozabim, da nosim aparat.

Dušan Burger

Oktober 2021

Zelo sem zadovoljna, da sem izbrala slušni center AUDIO BM. Dobila sem dva vrhunska aparata. Testiranje je potekalo dobro in sem zadovoljna. Lepo se vam zahvaljujem.

Oktober 2021

Spoštovani,

Sem uporabnica vašega slušnega aparata od leta 2016. V teh letih sem vaš slušni center obiskala že večkrat, bodisi zaradi težav naglušnosti ali za nakup raznih pripomočkov. Vsakokrat me prijetno presenečate s svojimi pozitivnimi nasveti, ki so mi v pomoč pri obvladovanju moje naglušnosti, ki se stopnjuje. Vsi akustiki ste mi zelo prisrčni, prijazni. Zato pohvala vsem, še posebno pa gospodu Luki Pelcar, ki se je še posebno zavzel za testiranje novega aparata, za katerega upam, da bo ustrezal moji želji in zahtevi. Njegovo svetovanje je vrhunsko in zelo čuteče do nas, ki smo zaradi okvare sluha zelo občutljivi, ranljivi in on to dobro ve. Še enkrat njemu, kakor tudi celotnemu kolektivu iskrena hvala, z velikim veseljem bom svetovala vsakomur, ki ima podobne težave, naj vas obišče. Vaša hvaležna stranka Majda Doblekar.

Oktober 2021

Slušni aparat deluje odlično, sem zelo zadovoljna. Zahvaljujem se za vso podporo in prijaznost.

Oktober 2021

Počutim se veliko boljše kot prej. Priporočam tudi ostalim naglušnim osebam.

Oktober 2021

Takole:

Telegrafsko:

Audio BM – oz. zaposleni:

Komunikativni, prijazni, simpatični (Marija), pripravljeni pomagati pri nekaterih nejasnotih, profesionalen odnos do dela in strank

Skratka: z oceno 1 do 10 = 10

Prijazen pozdrav!

Oktober 2021

Z vašimi uslugami sem zadovoljen. Pričakujem še nadaljnje korektno sodelovanje in disciplino naročenih ur.

Oktober 2021

Kot prvo, sem dobil slušne aparate, katere sem se kar malo težje navadil, imel sem kar nekaj težav. Zdaj je to vse lažje, ko mi je osebje iz poslovalnice razložilo in pokazalo tako, da sem sedaj tudi jaz zadovoljen. Osebje v poslovalnici je prijazno in ustrežljivo.

September 2021

Izjavljam, da sem s storitvijo zelo zadovoljen. Moja obravnava je potekala korektno in daje vzgled dobre prakse.

Hvala

September 2021

Izjavljam da sem zelo zadovoljen z aparatom ki mi ga je priporočal Luka Pelcar. Tudi lahko povem, da je vaše osebje zelo prijazno in strpno z nami, ki imamo okvaro sluha. Jaz bi posebej pohvalil Luko Pelcarja, ker je zelo prijazen in strpen.

September 2021

PREJETO PO ELEKTRONSKI POŠTI

Odločil sem se, da svoje težave s sluhom rešujem v AUDIO BM centru na Tbilisijski ulici v Ljubljani. Tam je po moji oceni dobro opremljen center s prav tako dobro izobraženim kadrom. Dobil sem vse informacije, ki so potrebne za uporabo in vzdrževanje slušnega aparata.

Moja odločitev, da se zaupam omenjenemu slušnemu centru je bila pravilna, sploh če vem, da tam lahko kadarkoli dobim vse kar bom mogoče še potreboval.

Hvala za uslugo!

Marjan Čop

September 2021

V vaš slušni center sem prišla po nove slušne aparate, ker so stari dotrajali. Odločila sem se za osnovne vušesne, s katerimi sem zelo zadovoljna.

September 2021

Spoštovana ga. Nina!

Vesela sem, da ste pomagali pri nabavi novih slušnih aparatov. Hvala vam!

September 2021

Podpisana se zahvaljujem za izčrpno predstavitev slušnega aparata, korektno obdelavo in prijaznost pri nabavi oziroma posredovanju aparata.

September 2021

Slišim bolje kakor prej. Počutim se dobro kar se tiče aparata. Čutim manjše rahlo šumenje. Nasplošno je ok.

Franjo Krizman

September 2021

Z podjetjem AUDIO BM Kranj sem zadovoljen. Posebej pa moram pohvaliti vašega g. Kotnik Albina za požrtvovalno delo z stranko.

September 2021

Prezentacija in obravnava do ponovnega pregleda na ORL (dr. Rokavec), akustika g. Kevina Glavice, zelo strokovna in kvalitetna. Pohvalno!

September 2021

Zelo sem zadovoljen s korektnostjo in prijaznostjo osebja. Slušni aparati so bili predstavljeni na razumljiv način. Cenim tudi trud tehnika pri nastavitvi aparatov.

September 2021

Zahvaljujoč odlični pomoči g. Andreju Šprinzarju z AUDIO BM v Šempetru (Nova Gorica, Slovenija) – tel.: + 386-599044977 – e-poštni naslov: a.sprinzar@audiobm.si – ki se nahaja v bližini meje z Italijo, mi je uspelo bistveno zmanjšati težave, ki jih povzroča huda izguba sluha, ki jo trpim že leta, in se izogniti tveganju socialne izolacije.

Slušni aparati, lahki, nevidni in zelo enostavni za uporabo, so pravi tehnološki dragulj po zelo konkurenčni prodajni ceni in mi omogočajo preprost pogovor osebno ali prek mobilnega telefona, pa tudi poslušanje radia in televizije, brez povečati glasnost na največ ali brez uporabe slušalk.

Po desetletjih lahko spet slišim brbotanje potoka, žvrgolenje ptic in uživam v glasbenih odtenkih med hčerinimi koncerti.

Ponovno sem se rodil v novo življenje in iz tega razloga bi vsem, ki imajo težave s sluhom, svetoval, naj ga pregleda ta isti slušni akustik, tako zaradi njegove profesionalnosti kot zaradi izjemne vljudnosti. Res je vredno.

A. Trevisan

September 2021

PREJETO PO ELEKTRONSKI POŠTI

Pozdravljeni.

Želela bi, da spodaj napisano pohvalo objavite na vaši spletni strani.

Iskrena hvala slušnemu akustiku g. Albinu Kotniku za vse strokovne nasvete in pomoč, pa tudi za njegovo izjemno prijaznost in potrpežljivost. Zahvaljujem se tako v imenu svojega moža, kot tudi v svojem imenu.

Pred nekaj meseci, ko se je moj mož oglasil v slušnem centru AUDIO BM Kranj, mu je bil slušni akustik g. Kotnik v veliko pomoč. Kot sam pravi, se mu je prav zaradi pravilno izbranega slušnega aparata bistveno izboljšala kvaliteta življenja. To pa je spodbudilo tudi mene, da z obiskom pri slušnem akustiku nisem več odlašala. In g. Kotnik si je vzel čas, mi vse razložil, mi omogočil testiranje različnih slušnih aparatov in pomagal pri izbiri najprimernejšega slušnega aparata zame.

In res, moj mož ima prav:  s slušnim aparatom se nama je bistveno izboljšala kvaliteta življenja (verjetno pa tudi drugim okoli naju, ker jim ni več treba ponavljati že povedanega…).

Toplo priporočam slušni center AUDIO BM Kranj in g. Kotnika, ki si zasluži 5 zvezdic!

Ingrid K.

September 2021

PREJETO PO ELEKTRONSKI POŠTI

 

Spoštovani g. Luka Gantar,

v mesecu juniju 2021 sem se oglasila v vaši Poslovalnici AVDIO BM, Ljubljana-Vič, z vašo storitvijo sem bila izjemno zadovoljna. Zahvala za vaše strokovno mnenje ob nakupu ter uvajanju oz. učenju nošenja slušnega aparata. Učili ste me z veliko mero strokovnosti in veliko mero potrpljenja, tudi če ste morali večkrat zadevo ponoviti, ste bili človeško ustrežljivi in doslednji.  Niste mi dal občutka, da sem že starejša in da se vseeno težje učim.  Kmalu sem dobila zaupanje in izgubila strah pred neznanim.  Na vsako vprašanje ste izčrpno in razumljivo odgovorili in delovali pomirjevalno. Na vsa vprašanje sem prejela razumljiv in izčrpen odgovor, vztrajate dokler niste dosegel uspeha.

Še enkrat hvala, namreč dobila sem zaupanje v vas in vaš slušni aparat in posledično tudi v vašo firmo.

S spoštovanjem, Sonja Pfeifer

September 2021

V slušni center AUDIOBM Brežice rada prihajam, ker mi je vedno nudena strokovna razlaga in pomoč. Zelo rada bi tudi pohvalila slušnega akustika Žiga Vlahušića, za njegovo pozornost in pa seveda strokovno pomoč. Zato gospoda Žigo toplo priporočam vsem strankam, ki bodo iskale njegovo visoko strokovno pomoč.

Zora Pevec

September 2021

PREJETO PO ELEKTRONSKI POŠTI Z DOVOLJENJEM ZA OBJAVO:

Spoštovani g. Luka Gartner,

v mesecu juniju 2021 sem se oglasila v vaši Poslovalnici AVDIO BM, Ljubljana-Vič, z vašo storitvijo sem bila izjemno zadovoljna.

Zahvala za vaše strokovno mnenje ob nakupu ter uvajanju oz. učenju nošenja slušnega aparata.

Učili ste me z veliko mero strokovnosti in veliko mero potrpljenja, tudi če ste morali večkrat zadevo ponoviti, ste bili človeško ustrežljivi in doslednji.  Niste mi dal občutka, da sem že starejša in da se vseeno težje učim.  Kmalu sem dobila zaupanje in izgubila strah pred neznanim.  Na vsako vprašanje ste izčrpno in razumljivo odgovorili in delovali pomirjevalno. Na vsa vprašanje sem prejela razumljiv in izčrpen odgovor, vztrajate dokler niste dosegel uspeha.

Še enkrat hvala, namreč dobila sem zaupanje v vas in vaš slušni aparat in posledično tudi v  vašo firmo.

S spoštovanjem,
Sonja Pfeifer

September 2021

Podpisana Nemeček Sonja izjavljam, da sem zelo zadovoljna z vašimi pripomočki – slušnimi aparati. Posebno pa naj omenim vašega akustika Jurija Globevnika, ki rad pomaga, je zelo prijazen in v vsakem primeru dosegljiv. V glavnem vse naj – naj.

Lepe pozdrave, Nemeček Sonja

September 2021

Aparate ne uporabljam še dolgo časa, sem pa opazila izboljšanje. Upam, ko vse osvojim, da bo še boljše.  Pavla Trtnik

September 2021

Strokovni sodelavec družbe AUDIO BM mi je na nazoren in prijazen način predstavil nekaj slušnih aparatov. Usluge pri izboru in nakupu slušnega aparata so bile resnično na najvišjem nivoju. To družbo bi z veseljem priporočila še drugim strankam, ki imajo probleme s sluhom.

Avgust 2021

OK- slušni aparat končno po meri človeka. Izredno presenečen s prijaznostjo in postrežljivostjo akustika- gospoda Kevina. Navodila, napotke in tudi nevarnosti poškodb, izredno prijazno poučen.

Hvala AUDIO BM.

Avgust 2021

Sem zelo zadovoljna z vsem.

Najprej lepa hvala g. akustiku Gregu. Je zelo prijazen in vse natančno razloži.

Vesela sem, da sem problem s sluhom rešila hitro ter na lep in prijazen način.

Hvala še enkrat.

Avgust 2021

Sem zelo zadovoljna z vsem. Najbolj pa z prijaznostjo. Še enkrat najlepša hvala.

Avgust 2021

Dobro jutro!

Iskreno se zahvaljujem za vašo pomoč pri dobavi ure s katerim pomaga naglušnim pri bujenju. Hvala za vašo pripravljenost in pomoč pri posredovanju dokumentacije in pri naročilu ter prijetni prezentaciji ure. Želim, da ste še naprej tako prijazni in ustrežljivi, kot ste bili ob tej priliki, ko smo bili mi pri vas kot stranka.

Avgust 2021

Zelo sem zadovoljen s poslovanjem vaše poslovalnice AUDIO BM v Velenje, predvsem z vašim predstavnikom g. Vladotom. Obiskal sem namreč več predstavništev slušnih aparatov v Velenju in tudi testiral njihove slušne aparate. Nikjer nisem dobil tako kvalitetne predstavitve slušnih pripomočkov kot pri vas. G. Vlado mi je predstavil zelo kvalitetno in razumno delovanje vaših izdelkov. Razložil mi je vse prednosti različnih tipov slušnih aparatov. Omogočil mi je tudi testiranje različnih tipov slušnih aparatov. Vaša firma je lahko zadovoljna da zaposluje tako strokovno in prijazno osebje.

Avgust 2021

Hvala za prijaznost in strokovnost ter svetovanje pri izbiri slušnih aparatov.

Avgust 2021

Pred približno mesecem dni sem (starost 90+ let) obiskal slušni center AUDIO BM v Mariboru. Vse izvide, ki sem jih prinesel, so skrbno pregledali  in mi na osnovi danih izvidov in pogovora o stilu življenja in lastnih pričakovanj priporočili vrsto slušnega aparata. Slušni aparat smo dobili v preizkus. Dva tedna sem preizkušal aparat v različnih okoliščinah, v katerih se vsakodnevno gibljem (govor, manjša srečanja oziroma druženja, sprehod v naravi, promet, gledanje televizije…) Vse nastavitve v začetku so se potrdile kot zelo ustrezne. Sem zelo zadovoljen z izbranim aparatom. Vsa srečanja sem komuniciral z ga. Marijo. Bila je zelo prijazna, zelo podrobno in potrpežljivo je pojasnila delovanje slušnih aparatov glede na mojo stopnjo naglušnosti, priporočala… Ob prevzemu aparata je podala zelo nazorne informacije o vzdrževanju in sami uporabi le tega. Ob strokovnosti ga. Marije, je zelo veliko pomenila njena srčnost, toplina in osebni pristop. HVALA!

Avgust 2021

Sporočilo,

Imam v ušesni slušni aparat. Kljub brošuri z navodili za uporabo in vzdrževanje, je nam starejšim, zlasti na začetku  potreben pogovor z vašimi akustiki, ki znajo aparat predstaviti od namestitve, do menjave baterij in čiščenja, saj so profesionalci. Če pa se mi bo kadarkoli kaj zataknilo, bom deležna njihove pomoči. Hvala še enkrat za vse odgovore na moja vprašanja, saj so bili vedno pripravljeni prisluhniti na moje začetne težave in dvome.

Avgust 2021

Zelo sem bila zadovoljna. Akustik Kevin se je zelo potrudil pri celotnem postopku, da mi je aparate predstavil, me naučil uporabljati in ves čas bil zelo prijazen.

Avgust 2021

Hvala za vso strokovnost, prijaznost, pripravljenost pomagati.

Hvala, da ste si vzeli veliko časa za teto.

Avgust 2021

Z obravnavo pri obeh obiskih sem bila prijetno presenečena, saj sta bila oba uslužbenca zelo pozorna in sta mi vse razložila in odgovorila na vsa moja vprašanja. Aparata za obe ušesi in napravo za razkuževanje in sušenje aparatov Perfect Dry Lux sem kupila 28.6.2021 in jih vsakodnevno uporabljam in sem zadovoljna. Danes, 12.7.21 sem se dogovorila z uslužbenko, da lahko pridem na manjšo korekcijo jakosti in frekvence zvoka in me je naročila že za jutri. Nad obravnavo na ORL in v prodajalni slušnih aparatov sem prijetno presenečena in zelo zadovoljna. Samo želela bi si lahko, da bi bilo pri obravnavi mojih zdravstvenih težav v ostalih ustanovah vsaj približno tako urejene razmere.

Hvala in uspešno delo še naprej.

Avgust 2021

Trenutno mi slušni aparati odgovarjajo. Upam, da mi bodo tudi naprej. Poskusil sem 2 aparata in se odločil za manjšega. Akustik mi je bil ves čas v pomoč in priporočam obisk vsem, ki še potrebujejo aparat v AUDIO BM.

Avgust 2021

Z aparati sem zelo zadovoljna. Zelo zadovoljna pa sem tudi z akustikom.

Julij 2021

Bil sem zelo zadovoljen z njihovo pomočjo, z izbiro slušnega aparata in nasveti za uporabo in vzdrževanje mojega aparata.

Julij 2021

Z obravnavo v poslovalnici v BTC sem izredno zadovoljna, sem spada tudi prijazen sprejem in dobra izbira potrebnega pripomočka. Posebej hvalim boljše razumevanje z aparati v različnih okoljih in pri gledanju televizije.

Julij 2021

Sem zelo zadovoljna z aparatom in z ustrežljivostjo in prijaznostjo. Še posebej z g. Kevinom iz ptujske poslovalnice.

Julij 2021

Pred leti sem pri vas vzel en slušni aparat. Ker se mi je sluh poslabšal, sem se odločil vzeti še enega za drugo uho. Z vašimi slušnimi aparati sem zelo zadovoljen. Hvala lepa in pozdrav. Janez Klemenčič

Julij 2021

Spoštovani!

Naj na kratko opišem prihod v vaš AUDIO BM. Prišla sem kar malo s strahom, ali bom našla posluh za mojo naglušnost. Moram priznati, da sem bila lepo presenečena, saj me je akustik sprejel zelo prijazno. Imela sem prvo uvajanje, bilo je odlično. Hvala predvsem akustiku gospodu Luku za strokovnost in prijaznost.

Ivana Marija Malež

Julij 2021

Imam precej veliko okvaro sluha v govornem področju. Zato je pri meni največja težava razumevanje govora, posebno v hrupu. Aparate uporabljam že 15 let, vendar z njimi nisem bila zadovoljna. V tem času se je moj sluh še poslabšal. Po poteku trajnostne dobe sem iskala kje bi našla primere SA zame. (ali sploh obstajajo). Spletna stran AUDIO BM me je pritegnila, ker je zelo dobro vse predstavljeno v zvezi s SA, meritvami… Tako sem se odločila, da grem na testiranje v AUDIO BM Koper. Imela sem srečo ker sem dobila zelo prijaznega akustika Davida Olenika. Za mojo okvaro mi je priporočil SA UNITRON. Bil je zelo potrpežljiv in zelo se je potrudil pri nastavitvi aparatov. Vse mi je podrobno razložil. Po nekaj obiskih v poslovalnici, sem bila z nastavitvijo zadovoljna, ker je razumevanje dosti boljše. SA sta prijetna za nošenje, imata polnilec za polnjenje (ne rabim baterij), imata povezavo z telefonom-bluetooth, pa tudi aplikacijo, kjer si lahko sam deloma prilagodiš nastavitve glede na situacijo. Skratka zelo sem zadovoljna, saj SA zlahka uporabljam 14-16h na dan. Najlepša hvala za vse, pa lep pozdrav! Mojca Gombač

Julij 2021

S storitvami v slušnem centru AUDIO BM sem zadovoljna. G. Šket je zelo prijazen, pripravljen pomagati in svetovati pri težavah s slušnim aparatom. Svoje delo opravlja strokovno.

Julij 2021

Z uslugo sem zadovoljna. Aparata sem se dobro privadila. Akustika sta zelo prijazna. Tudi drugim, ki imajo težave s sluhom, priporočam.

Julij 2021

AUDIO BM mi je zelo všeč, saj menim, da sem imel srečo, da sem prišel k vam po aparate, ker sem tu dobil kakor strokovne nasvete, kakor tudi razlage v zvezi z boleznijo sluha. Sem zelo zadovoljen ter sem vas že priporočal prijateljem in vas še bom .

Hvala vam za vaš trud.

Zdravko Mohorko

Julij 2021

Pozdravljeni. Slušne aparate imam od novembra 2019. Potrebovala sem nekaj pomoči glede nastavitev in zamenjave levega aparata. Zelo sem hvaležna studiu AUDIO BM in g. Andrej Šprinzar Nemec.

Podati moram same pohvale in še tako uspešno naprej.

Lep pozdrav, Sara Bukovec Jug.

Julij 2021

Sprejem sproščajoč – profesionalen. Po prejemu aparatov se počutim v bolj polnem okolju. Škoda, da se nisem odločil že prej. Najlepša hvala vsem, ki so sodelovali.

Julij 2021

Spoštovani,

Minilo je že par mesecev od takrat, ko sem prišla v vaš slušni center, moram vam reči, da sem bila malo neučakana. Bala sem se kako bom sprejela ta slušni aparat  in kako se bom navadila na njega. Tisoč vprašanj sem imela ampak vaša prijaznost me je takoj osvojila in sem si rekla: »bom se navadila«. Malo sem vas izneverila, ko sem prvič sprejela slušni aparat v svojih ušesih. Zdelo se mi je, da mi je glava kot balon… Nisem več bila navajena na tako glasen ton ampak tu ste bili vi in ste mi pomagali  odpraviti vse strahove in hreščanje… Vaša prijaznost je osvojila moje srce in zaupanje in sem si rekla: »vse bo dobro« Zdaj sem zelo srečna in zadovoljna z aparatom spet lepo slišim in ga z veseljem nosim. Jurij in Marija hvala vama za vašo prijaznost in potrpežljivost vrnili ste mi srečo in zadovoljstvo, »zdaj spet lepo slišim« hvala vam od srca…

Julij 2021

Testiranje in preizkušanje je bilo zelo korektno, prijazno osebje in strokovni nasveti in razumljiva razlaga in nasveti. Hvala

Julij 2021

Odlično! Popolna predstavitev aparatov s strani slušnega akustika in jasna navodila za uporabo in vzdrževanje. Slušna aparata sta TOP!

Julij 2021

Zelo sem zadovoljen z vašim osebjem, ker mi je izboljšal sluh, zdaj slišim. Tudi vaš aparat sem kupil in se zadovoljen zelo. Hvala vam, ostanite zdravi.

Julij 2021

Dejstvo, da potrebujem slušni aparat (pri mojih letih) sem sprejela šele pod strokovnim vodstvom ga. Marije. S storitvami, trudom, svetovanjem, pozornostjo… V AUDIO BM Maribor z ga. Marijo sem IZREDNO ZADOVOLJNA. Imate prekrasna uslužbenca, čeprav imam osebno izkušnje z vrhunsko ga. Marijo, ki se je z besedami ne da prehvalit. Punca je z eno besedo SVETOVNA. Mercedes ali Renault oba sta vrhunska eden bolj kot drugi in tako je tudi pri slušnih aparatih, pri katerih pa zame ni čez avtomatika. Vse pohvale in izredno se zahvaljujem ter priporočam AUDIO BM MARIBOR – ga. Marija.

Julij 2021

Z vami zelo zadovoljen, perfektno slišim, lahko gledam televizijo in dobro razumem. Več ne potrebujem! Hvala!

Junij 2021

Gospod Milan je izredno zadovoljen s storitvami s strani gospodične Nine.

Deležen je bil tako strokovnih nasvetov, ki so pripomogli k optimalni izbiri slušnega aparata, kot tudi razumevajočega odnosa in potrpežljivosti, ki pritiče starejšemu človeku.

Skratka, najvišjo oceno in zahvala Nini

Zapisal sin Toni

Junij 2021

K AUDIO BM sem prišla, ker je tudi mož njihova stranka. S slušnimi aparati sem zelo zadovoljna. Obravnava je bila strokovna, osebje pa zelo toplo in prijazno. Hvala ga. Nina in g. Franci za pomoč. Ko pridem mimo, vas obvezno pozdravim.

Junij 2021

Z aparatom sem zadovoljen in tudi z storitvami, priporočam tudi ostalim, ki slabše slišijo.

Junij 2021

Najlepše se zahvaljujem za prijaznost, ki sem je bila deležna. Za vso pomoč, ki sem jo potrebovala in jo tudi dobila. Najlepša hvala še enkrat,

Štefanija Krnc

Junij 2021

Pozdravljeni!

Sem uporabnik slušnih aparatov že 14 let. Za nove sem se odločil obiskati studio AUDIO BM d.o.o. v Šempetru pri Gorici.

Izredno sem zadovoljen, da sem se tako odločil! Strokovni pristop in končni rezultat z novimi aparati mi omogočajo, da lepše in bolj jasno slišim.

Iskreno se moram zahvaliti gospodu Andreju, strokovnjaku, ki dela v tej poslovalnici. Z njegovo pomočjo in novimi slušnimi aparati izredno lepo slišim.

OBIŠČITE JIH TUDI VI, NE BO VAM ŽAL!

HVALA

Junij 2021

Sem zadovoljna z aparatom in uslugami in akustikom, ki mi je omogočil in prilagodil aparat mojemu ušesu. Iskrena zahvala akustiku, ki mi je razložil potek nošenja aparata.

Še enkrat hvala.

Junij 2021

Spodaj podpisani Janko Prevalšek se izredno zahvaljujem za servis pri vašem akustiku in v vseh ozirih-enkratno-hvala.

Junij 2021

Vse je v redu, sem zadovoljna z aparati kot tudi s pristopom! Hvala, Kos Sonja

Junij 2021

Pri podjetju AUDIO BM sem izbral osnovni slušni aparat v-ušesne oblike. Z aparati sem zadovoljen, prav tako z obravnavo pri vas. Hvala.

Junij 2021

Spoštovani!

 

Podpisani sem leta 1949 prebolel tetanus (zastrupitev), vnetje ušes in možno, da še kaj. Vse to je za posledico pustilo slabši sluh. To je povzročilo, da je mimo mene šla marsikatera pomembna informacija, zlasti medsebojni pogovori. V letih 1985 – 1988 sem bil deležen prvega slušnega aparata, le da so olive prehitro otrdele zaradi cerumna. Aparati so se izpopolnjevali in tudi olive so vedno bolj dovršene. Zadnji slušni aparat sem prejel leta 2018. Aparati so tehnično zelo izpopolnjeni. Zahtevajo vsakodnevno skrbno nego, podobno kot očala ali zobni nadomestki. Tudi obuti moramo biti ustrezno, da lahko hodimo.

Poslovalnico je najprej odkrila moja žena nekaj let prej, ker so bile baterije po nižji ceni, kot pri ostalih ponudnikih. Potem sem še jaz ugotovil, da sta g. Jurij in ga. Marija zelo prijazna in ustrežljiva. Vedno poiščeta hitro in pravo rešitev. Z njuno uslugo in prijaznostjo sem zelo zadovoljen. Vsak se mora prepričati sam, da je to res. S samo kvaliteto aparata in proizvajalca pa nisem zadovoljen, ker se pogosto kvari.

Junij 2021

Iz skoraj popolne tišine zaradi moje naglušnosti, sem se počasi začela vračati v svet glasov, ptičjega petja poslušanja glasbe… lahko se pogovarjam z ljudmi in živim spet življenje kot v času mojega dobrega sluha. Res sem se počasi navajala na slušnost z aparati a z vztrajnostjo je vse dobro potekalo. Z uslugami AUDIO BM sem zelo zadovoljna. V njem delajo ljudje z občutkom do sočloveka. Hvala za prijaznost. Ostala bom vaša uporabnica.

Junij 2021

S svetovanjem in pomočjo pri nabavi slušnega aparata sem bil zelo zadovoljen. G. Kevin ima profesionalni pristop. Kar nekaj časa sva usklajevala, da sem sedaj zadovoljen in imam zelo dober občutek. Hvala

Junij 2021

LEP POZDRAV!

Na vas sem se obrnil po pomoč po predlogu Dr. Getzy in po tem da je žena sodelovala z g. Francijem kot audiolog v ZD Domžale.

Z vašimi storitvami sem bil zelo zadovoljen.

Moram pohvaliti g. Nino za zelo strokovno delo in izkazano prijaznost.

Na aparat sem se že navadil in mi zelo dobro služi.

Če bom videl, da bo kdo od znancev rabil tak aparat vas bom priporočil.

Hvala

Junij 2021

S slušnim aparatom sem zelo zadovoljen. Hvala za vašo strokovno pomoč, prijaznost in vse informacije pri izbiri slušnega aparata.

Junij 2021

Sem zelo zadovoljna s ponudbo slušnih aparatov in s svetovanjem g. Albina Kotnika. Hvala!

Junij 2021

Z obrazložitvijo glede slušnega aparata sem bila zelo zadovoljna. Gospod je prijazen in mi je vse lepo razložil in predstavil.

Hvala!

Junij 2021

Ob obravnavi v AUDIO BM Velenje me je prijazno sprejel g. Vlado. Seznanil me je z možnostmi in aparatih, katere sem lahko preizkusil. Veliko mi je svetoval, preizkusil sem lahko brez časovne omejitve. Z veliko razumevanja in potrpljenja je bila odločitev izbire lažja, da sem lahko izbral zame primeren aparat! Vsa pohvala g. Vladotu.

S Spoštovanjem

Maj 2021

S storitvijo v PE Velenje sem bila zelo zadovoljna, saj je bil odnos zaposlenih in njihov pristop k reševanju moje težave zelo profesionalen in prijazen.

Prisluhnili so mojim težavam in so s prijazno, razumljivo in potrpežljivo razlago ovrgli vse moje dileme, strahove in pomisleke glede uporabe slušnega aparata. Nastavitve aparata so prilagodili mojim potrebam in željam, tako da lahko spet normalno komuniciram z okolico, kar me zelo veseli. Hvala za vse in uspešno delo še naprej!

Vaša zadovoljna stranka, Ivana

Maj 2021

Sem zelo zadovoljna z vašimi delom. Le da so aparati za upokojence s 500 EUR pokojnine predragi.

Lep pozdrav, Vajda Tihomila

Maj 2021

Sem hči Franca Meznariča, Ana Mlakar, ki spremljam mojega očeta do zdravstvenih storitev.

V vaši poslovalnici sem zelo zadovoljna:

  • z dobrim svetovanjem
  • prijaznim nagovorom
  • z dobro razlago vašega zaposlenega

Hvala vam za prijaznost.

Maj 2021

Ker se mi je sluh močno poslabšal, sem bila primorana obiskati slušni center Audio BM v Mariboru. Z njihovimi storitvami sem zelo zadovoljna. Dobila sem novi slušni aparat s katerim zelo dobro slišim in higienske pripomočke za čiščenje in vzdrževanje aparata. Zahvaljujem se za prijaznost gospe Mariji in gospodu Juriju.  Lepo vas pozdravljam, Marija Vipotnik

Maj 2021

Sem zelo zadovoljen bil z sprejemom in razložitvijo o slušnih aparatih. Sem zadovoljen z vsemi napotki in z aparati. Zato bom sodeloval z vami.

Maj 2021

Pozdravljeni!

Po zelo slabi izkušnji pri konkurenci, sem se oglasil še pri vas. Imam zelo specifično izgubo okvaro sluha in težave z evstahijevo cevjo. Obravnava pri g. Glavici je bila vrhunska. V situacijah ko slušni aparat potrebujem zadeva deluje. Vsekakor pa bom potreboval še več nasvetov in nastavitev. To me ne skrbi, ampak veseli, ker sva z g. Glavico do zdaj še vedno našla rešitev na bolje.  Lp, Miro Mlakar

Maj 2021

S slušnim aparatom sem zelo zadovoljna. Normalno se lahko vključujem v pogovore v katerih prej nisem mogla sodelovati, tudi gledanje televizije je sedaj užitek, saj slišim normalno. G. Matic Bele je zelo prijazen in ustrežljiv, karkoli sem potrebovala mi je natančno in enostavno razložil in pomagal. S ponudbo in slušnim aparatom sem zelo zadovoljna in bom svoje izkušnje delila s prijatelji in vas priporočala vsem znancem.

Maj 2021

Sem zelo zadovoljen. Zelo dobro sodelujeva z gospodom Maticem Bele. Zelo je prijazen in priden in pozoren in pošten. Hvala za vse.

Maj 2021

Na pregledu v Mariboru je bila ugotovljena naglušnost pri naši 8 letni hčerki. Rešitev za izboljšanje njenega sluha je bil slušni aparat. Zato smo se obrnili na slušni center AUDIO BM Murska Sobota, kjer nam je Primož Stare prijazno in strokovno svetoval. Ob strokovni razlagi in predstavitvi smo pridobili znanje, ki nam je olajšalo uporabo in ravnanje s slušnim aparatom. Posebej bi se zahvalila g. Primožu, ki nam je bil vedno na voljo in nam pomagal s svojim znanjem.

Maj 2021

Spoštovani!

Zahvaljujem se za prijaznost, potrpežljivost in strokovno storitev. Vsem, ki imate težave s sluhom priporočam obiščite AUDIO BM Šempeter. G. Andrej hvala vam! Veliko uspehov še naprej! Soban Boris

Maj 2021

Zelo sem zadovoljen s prijaznostjo in potrpežljivostjo zaposlenih. Sem prišel po priporočilu in bom priporočal tudi drugim.

Maj 2021

Z obravnavo v AUDIO BM centru v Kopru sem izredno zadovoljna. Ob preizkušanju aparata sem dobila izčrpne informacije, navodila in nasvete. Presenetila me je prijaznost in potrpežljivost gospoda, ki me je imel v obravnavi.

Maj 2021

Po obisku slušnega centra sem dobil slušna aparata na posojo. Po večkratnih nastavljanjih me je še kar motil kovinski – šumeči zvok, nakar sva preizkusila druge aparate znamke Sonic, ki pa mi bistveno bolj odgovarjajo. Velika hvala g. Gartnerju za potrpežljivost in strokovnost. Hvala.

Jože Arko

Maj 2021

Podjetju AUDIO BM lahko izrečem vso pohvalo pri obravnavi mojega primera.

Maj 2021

Moja komunikacija je bila slaba, zato ker nisem slišala razločno. Odločila sem se, da grem specialistu in ta mi je predlagal slušni aparat. Pred sem bila na testu sluha in so mi zelo lepo pri vas razložili. Ker imam še tinitus, mi z aparati manj piska. Zelo sem zadovoljna z vašim slušnim akustikom v Šempetru in naj tako ostane naprej.

Maj 2021

Z vašimi storitvami sem zelo zadovoljna: prijaznost, strokovnost… Hvala!

Maj 2021

Spoštovani,

S storitvijo v PE Velenje sem bila zelo zadovoljna, saj je bil odnos zaposlenih in njihov pristop k reševanju moje težave zelo profesionalen in prijazen.

Prisluhnili so mojim težavam in so s prijazno, razumljivo in potrpežljivo razlago ovrgli vse moje dileme, strahove in pomisleke glede uporabe slušnega aparata. Nastavitve aparata so prilagodili mojim potrebam in željam, tako da lahko spet normalno komuniciram z okolico, kar me zelo veseli.

Hvala za vse in uspešno delo še naprej!

Vaša zadovoljna stranka,

Ivana Stopar

Maj 2021

Osebni stik in strokovnost g. Bineta je absolutno na prvem mestu. Vzame si čas za stranko in je na voljo za vsa osebna vprašanja ali dileme, ki se ob prvem srečanju z aparatom pojavljajo. Nisem šla h konkurenci, ker je bil prvi stik tisti pokazatelj, zakaj ostati tukaj in naročiti aparat. Želim in njem, da ostane in gradi tak odnos še naprej.

April 2021

Sem zelo zadovoljna z Gregom. Mi je vse lepo razložil. Če kaj nisem razumela, mi je še enkrat razložil in ga tudi lahko pokličem po telefonu.

Lep pozdrav, Cokan

April 2021

Zelo sem zadovoljna. Testne aparate z oceno pet, ko mi je predstavil Albin Kotnik. Odločila sam se za polnjenje slušnih aparatov.

April 2021

Pri obravnavi in preizkusu slušnih aparatov sem bil zadovoljen s kakovostjo in prijaznostjo osebja ter osebe, ki je obravnavala moj primer. Hvala in priporočam še drugim.

April 2021

Prvi obisk sem imela, ko sem prišla po posvet za sluh. Nato sem prišla pa spet in so mi lepo svetovali vse, kako bi izboljšala si sluh. Bila sem zelo zadovoljna z nasvetom. Danes so mi vzeli odtis pa upam, da bo to lepo delovalo. Osebje ima zelo lep pristop do stranke. Sem bila zelo zadovoljna.

April 2021

Sem zelo zadovoljna za ponujen aparat, ki mi je zelo všeč. Vesela sem pa tudi prijaznosti sprejema. Lep pozdrav.

April 2021

Ko rečemo mini in maxi se najbrž veliko našim sledilcem v misli prikrade prijetna melodija Belih vran.

Naslov pesmi bi lahko bil kratek in jedrnat opis slušnih aparatov AUDIO BM, najdejo se tako mini kot maksi. Med našimi mini slušnimi aparati smo tokrat poiskali tistega, ki je popolnoma ustrezal gospe Ljubici Marolt, dobro poznani pod vzdevkom Doca. Gospa je nepogrešljivi vokal znanih uspešnic skupine Bele vrane, poleg že prej omenjene je svoj prepoznavni ton prispevala tudi pri skladbi Na vrhu nebotničnika, ki so jo poslušalci preimenovali v skladbo Mala terasa.

Glasbenikom je sluh vsekakor najpomembnejše čutilo in med vsemi najbolj razvito. Prav zato je še toliko bolj pomembno, da so slušni aparati izvrstno nastavljeni. Naš slušni akustik je poskrbel, da bo gospa Marolt še naprej uživala v zvokih, ki jih ima rada.

 

»Imam nove aparate podjetja AUDIO BM, ki so moderni, prijetni za nošnjo, majhni, skoraj neopazni in z njimi se lepo posluša. Kar naenkrat slišim korake, škripanje parketa in radio iz sosednje sobe. V slušnem centru AUDIO BM sem srečala akustike, ki so skrbno preverili moj sluh in mi pametno svetovali, kakšen aparat bi bil zame najboljši. Zelo sem zadovoljna, zelo dobro slišim in priporočam obisk slušnih centrov AUDIO BM vsem, ki se še niso odločili za slušni aparat.«

Gospe se iskreno zahvaljujemo za izkazano zaupanje in ji želimo veliko prijetnega poslušanja z njenimi novimi slušnimi aparati.

April 2021

S storitvami vašega centra sem bila zadovoljna. Upam, da bo to trajalo tudi v času nošenja slušnega aparata. Prijaznost in nasmeh sta veliko vredna in tega sem bila deležna pri gospe Mariji. Hvala

April 2021

Že ob prihodu v prostor za slušne aparate v Brežicah sem dobil dober, prijazen vtis. Ob pogovoru in predstavitvi slušnih aparatov glede na moj sluh sem dobil odlično razlago in predstavitev le-teh. Odločil sem se za predlagani slušni aparat (obojestranski) na preizkušnjo in sem z njimi zelo zadovoljen. Uporabljam ga redno vsak dan. Hvala za strokovnost, prijaznost do strank. Ivan

April 2021

Izjavljam da sem imel na začetku razne težave s slušnim aparatom in sem zato moral večkrat obiskati AUDIO BM d.o.o., Letališka c. 5. Za mene je bilo to zelo moeteče glede na leta starosti, še posebej moteče pa je bilo nenehno pisakanje za mojo ženo, ki se je pojavljalo ob premikanju, govorjenju, jedi, sklanjanju in podobno. Aparat je zlezel iz desnega ušesa na katerem sem bil operiran v mladosti. Odkar je bila 9.3.2021 zamenjana oliva, je zaenkrat vse v redu in sem zelo zadovoljen. Upam, da bo tako tudi ostalo. Izredno se zahvaljujem za trud akustika Luka Pelcarja, ki se je izjemno potrudil in odkril vzrok piskanja.

April 2021

S storitvami v vaši poslovalnici sem zelo zadovoljna. Posebno želim pohvaliti prijetno in strokovno usposobljeno osebje.

April 2021

Spodaj podpisana Maria izrecno povdarja pohvalo g. Davidu za izredno profesionalnost in potrpljenje. Z njegovimi nasveti sem bila vesela in prepričana, da lahko uporabljam ponudeni slušni aparat.

April 2021

S storitvami AUDIO BM sem zelo zadovoljen. Pri vsakem obisku sem bil resnično zelo zadovoljen, posebno moram pohvaliti Marijo Pauman, ki mi je svetovala in pomagala pri izbiri novega aparata, njeno svetovanje je bilo vedno prijazno in strokovno. Hvala, z veseljem se bom vedno vračal v vašo poslovalnico AUDIO BM Maribor, Trg Revolucije 6. Hvala iz srca. Srečko Ostreuh.

April 2021

Na priporočilo prijateljice tolmačke za znakovni jezik sem se odločila za nakup slušnih aparatov pri vas. Bila sem globoko presenečena nad vljudnostjo in ustrežljivostjo vašega predstavnika. Kljub temu, da sem imela v ORL ambulanti manjše nevšečnosti, je bil gospod vedno razumevajoč, upoštevajoč in vljuden, zato mu izrekam iskrena hvala.  Veber Ana

April 2021

Z družbo AUDIO BM sem začel sodelovati po nasvetu prijateljev in zdravnice katera me je obravnavala v bolnici. Ko sem poklical v ordinacijo na Ptuju, se mi je oglasil prijeten mladenič in me povabil v slušni center. Z veseljem sem se odzval saj je deloval zelo prijazen. Tako sva se s Kevinom Glavica pogovorila o sodelovanju pri dobavi in uporabi slušnih aparatov. Dogovor sva izpeljala do konca, tako da sem bil zelo zadovoljen in se mu iskreno zahvaljujem za vse storjeno. Hvala. JARKOVIČ

April 2021

Aparate nosim občasno z njimi sem zadovoljen. Zelo zadovoljen sem z razlago kako jih uporabljati in z celim postopkom nabave. Igor Fartelj

April 2021

Sem zelo zadovoljna.

Upam, da mi bodo služili še naprej!

April 2021

Z vsemi storitvami sem zelo zadovoljen, kar še posebej cenim, saj sem doslej sodeloval tudi z drugimi izvajalci te dejavnosti.

April 2021

Kot stranka sem s ponujenim zelo zadovoljen, tako z aparati kot s komunikacijo vašega referenta.

L.P.

April 2021

S storitvami AUDIO BM sem zelo zelo zadovoljna. Posebno moram pohvaliti gospoda Matica, ki si je resnično vzel čas in pokazal ogromno razumevanja, da me je poučil o slušnem aparatu. Z veseljem ga bom priporočala naprej.

Štimec Zdenka

April 2021

Pri vsakem obisku sem bila zelo zadovoljna tako z akustikom kot z aparatom.

Marec 2021

Za AUDIO BM sem videla reklamo v dermatološki ambulanti. Tako sem pristala v tem studiu. Z velikim zadovoljstvom sem končala vse preizkušnje. G. Luka je bil zelo prijazen, pa čeprav je moral večkrat ponoviti glede na to, da sproti pozabim. Hvala lepa.

Štefanija Albina Kokalj

Marec 2021

Z aparatom sem zadovoljna. Včasih malo šumi in ˝škrca˝. Mislim, da se bo tudi to popravilo!

Marec 2021

Z uporabo vaših aparatov se počutim zelo dobro. Gospod Matic mi je svetoval in pomagal pri začetnih korakih. Njegovo svetovanje je zelo strokovno in prijazno. Moje življenje je z uporabo aparatov bolj polno in zanimivejše.

Jarc Egidij

Marec 2021

Z vami sem bil prezadovoljen. Že ob prvem obisku nemogoče prijazen sprejem, ponudba in obrazložitev najkvalitetnejših slušnih aparatov po najnižjih cenah brez konkurence. Skratka odlični ste, samo tako naprej! Lepo pozdravljeni!

Marec 2021

Priporočam vsem, osebje odlično in tudi razlaga o uporabi aparatov in skrbi za njihovo vzdrževanje. Hvala

Marec 2021

Lepo je videti, še lepše slišati.

Hvala vam, da ste mi to omogočili in ostajam v stiku z ljudmi in da slišim, to kar sedaj ni bilo mogoče.

Marec 2021

Z vašim AUDIO BM centrom v Trbovljah sem zadovoljna – izpolnjena so bila vsa moja pričakovanja. Lepo vas pozdravljam in želim uspešno delovanje še naprej.

Eva Zupan

Marec 2021

Zaradi okvare sluha, nosim slušne aparate AUDIO BM dobro leto. To so moji prvi aparati in sem z njimi zelo zadovoljen. Brez aparatov se počutim, kot da bi bil bos, zato brez njih nikamor ne grem.

Darko Šek

Marec 2021

Prijaznost, strokovnost, komunikacija s strani akustika Kevin profesionalna. Zelo zadovoljna z vašo storitvijo. Toplo priporočam vsem s težavami sluha.

KOVAČIČ NEŽA

Februar 2021

Sem zadovoljna in upam, da bo še bolje. Osebje zelo prijazno.

HVALA VSEM

Miklavčič Ana

Februar 2021

Zelo sem zadovoljna in se zahvaljujem celotni ekipi AUDIO BM, posebno Luki Pelcarju. Odlična in strokovna obravnava. Iskrena hvala!

Malovič Ksenija

Februar 2021

Z gospodom Pelcarjem sem zelo zadovoljna, ker je res zelo dosleden in ustrežljiv pri svojem delu. Prav tako dobro svetuje, da se lahko človek orientira, kaj res želi.

Čim več takih strokovnjakov si želim.

Konjar Karmen

Februar 2021

Kljub temu, da so me usmerili drugam sem se odločil za AUDIO BM, kjer so prisluhnili mojim željam in naredili slušne aparate s katerimi dobro slišim.

Hvala za prijaznost in vse dobro tudi naprej.

Februar 2021

V imenu mame Marije Lauko se iz srca zahvaljujem Kevinu Glavici iz AUDIO BM Ptuj, za strokovnost, izveden odnos in potrpežljivost do moje mame, ki se je upirala slušnemu aparatu.  Pri svojem delu in stiku izraža empatičen odnos in razumevanje potreb starejših ljudi. Srčna hvala Kevinu, mama spet dobro sliši!

Franja Čeh

Februar 2021

-Slušni pripomočki;

Slušni aparati, ki jih sedaj uporabljam in sta bila nabavljena v Novem mestu – Audio BM sem zelo zadovoljen. Predhodni so bili ravno tako izdelek iste firme, vendar je razlika v tem, da si lahko sam nastavljam glasnost z ozirom na okolico. Omenjeni izdelek mi je ponudil vaš predstavnik G. Matic za kar sem mu zelo hvaležen. Tudi v preteklem obdobju 5 let sva ustvarila medsebojni odnos oz. zaupanje na najvišji ravni za kar sem mu zelo hvaležen. Pojasnila, novitete, nastavitve, pripomočki so mu bili del najinega razgovora in tudi svetovanja z ozirom tudi na moje finančne zmožnosti. Predstavitev tudi s prospekti, ki sem jih odnesel domov, da ponovim večkrat. Z ozirom, da imam 80 let in nisem preveč zdrav, zato moram kakšno stvar večkrat ponoviti.

Prejšnji slušni aparati, ki sem jih uporabljal 10 let so bili Widex. Z aparati bi bil morda delno zadovoljen saj jim je škodovalo vse, tudi megla. Ko pa sem prišel na servis in povedal moje težave sem imel občutek, da sem nezaželen; »A zopet ti?«. Morda so bili tudi prepoceni z vprašljivo kvaliteto.

Lahko ste ponosni na svoje sodelavce v servisih. G. Matic hvala za minulo sodelovanje, firma Audio BM pa je lahko ponosna na vaš odnos do strank.

DORNIŽ VASILIJ

Februar 2021

Moj 88-letni oče in jaz, njegova hči in spremljevalka, sva zelo zadovoljna s storitvijo – nabavo slušnega aparata pri AUDIO BM v Novem mestu. Gospod Matic si je vzel čas za naju, razložil vse, kar zadeva slušni aparat na razumljiv način (tudi za mojega očeta), tako da oče sam rokuje z aparatom in ga popolnoma obvlada. Vedno, ko smo ga poklicali je bil pripravljen na razgovor in srečanje, če je bilo potrebno. K g. Maticu smo prišli po priporočilu drugega gospoda, ki je tudi pri AUDIO BM kupil aparat in tudi mi bomo g. Matica in AUDIO BM priporočali drugim.

Februar 2021

Z vašim pristopom k stranki sem bila zelo zadovoljna. Vaše usluge in način dela, kakor tudi komunikacija so na nivoju. Z aparati sem zelo zadovoljna, želim si, da boste tudi v bodoče, kadar vas bom potrebovala ostali tako prisrčni in pristopni do vsake stranke. Zahvaljujem se vam in vas prisrčno pozdravljam.

JAKŠIČ TEREZIJA CVETKA

Februar 2021

Z uporabo slušnega aparata sem zadovoljna. G. Matic Bele mi je lepo razložil delovanje in uporabo slušnih aparatov.

MALINOVIČ IVANA

Februar 2021

Zelo sem zadovoljna in se zahvaljujem celotni ekipi Audio BM, posebno Luki Pelcarju. Odlična in strokovna obravnava. Iskrena hvala!

Februar 2021

Po priporočilo znancev, sem se odločil za nakup slušnega aparata v poslovalnici AUDIO BM trg revolucije 6. Zelo sem zadovoljen s slušnim aparatom za katerega sem se odločil posebno zato, ker lahko s tipko reguliram jakost glasu. Zahvala gre tudi osebju te poslovalnice, ki so mi dobro obrazložili delovanje in rokovanje s slušnim aparatom.

Februar 2021

Podpisana Erna Slanič izjavljam sprejeli so me lepo, sem zelo zadovoljna, z gospo Marijo sem odlično 5 točk, ker me je vse naučila isto g. Jurijem oba dva sta dobra bom rekla kar 8 točk za oba. Hvala Vam za prijaznost in lepi sprejem. Bodite še naprej tako dobri. Hvala Vam za vse. Erna Slanič

Februar 2021

Spoštovani!

Do obiska vašega podjetja sem bila že pri drugih, nezadovoljna. Nato mi je vnukinja uredila obisk pri vas, super!!! Za razliko prejšnih sem tu naletela na popolno umirjenost, sproščenost , super svetovanje. Hvaležna sem simpatičnemu g. Globevniku in tudi ga. Pauman. Zadovoljna sem z mojimi vušesnimi aparati. Najlepša hvala še enkrat.

Februar 2021

Ker sem vedno slabše slišal sem se odločil za slušni aparat. Ker veliko igram harmoniko me je toliko bolj motilo da sem slabo slišal. Živim na podeželju kjer je polno ptičkov pa jih nisem slišal, ko sem bil v družbi prijateljev sem slišal samo najbližje. Bilo je  vedno slabše. Tako sem se odločil da moram to popravit. Tako sem se oglasil v Mariboru Audio BM Trg revolucije 6 kjer sta zelo prijazna ga. Marija in g. Jurij. Imel sem zdravniški pregled ko sta vse to pregledala smo pričeli s pogovorom in sta mi vse razložila. Po temeljitih nastavitvah smo se odločili, da dobim en teden na preizkus. V kolikor ne bi bil zadovoljen s sluhom se bo našla druga rešitev. Pa poglejte za mene pravi čudež. Ko sem hodil okoli hiše so ptički žvrgoleli  tega že leta nisem slišal. Ko pa sem vzel harmoniko sem slišal vso lepo in slabo igranje. Po enem tednu sem se vrnil v slušni center v Mariboru povedal vse kako sem srečen da zopet dobro slišim. Zelo prijazna ga. Marija in g. Jurij sta še nekaj popravila in sedaj sem res srečen da zopet dobro slišim. Hvala Audio BM in vsem ki ste mi pomagali do boljšega sluha. Zelo sem vesel.

Februar 2021

Vsem na AUDIO BM se najlepše zahvaljujem za nasvete in reševanje moje težave s sluhom. Z aparatom sem zadovoljen. Zelo ste prijazni, ustrežljivi in ste se res potrudili zame. Hvala. Lep pozdrav vsem, Jože Jeršin

Februar 2021

Že 9. decembra sem sklenila, da vam bom napisala pisemce. Rada bi povedala svoje vtise o AUDIO BM v poslovni enoti v Novem mestu. Za vas sem izvedela v časopisu Na Dlani, kjer ste imeli kupon za popust pri nakupu baterij. Nekajkrat sem se oglasila pri vas s tem namenom.

Kako se mi je porodila ta ideja, da vam pišem? Odgovor je sledeči: zaradi prijaznosti in izjemne prizadevnosti gospoda Matica. Iz njegovega obnašanja ni težko razbrati, da vso svojo energijo, vse svoje znanje, veliko iznajdljivosti in poznavanje stroke vloži v strankino zadovoljstvo. Za človeka razbere vse detajle, ki so specifični prav zanj, odlično zna svetovati in pojasnjevati. To lepo in razumljivo pojasnjevanje se mi je že ob nakupu baterij vtisnilo v spomin. Zato sva se z mojim možekom Stanetom odločilo prav pri vas nabaviti slušni aparat.

Ko sva še 14. in 17. decembra prišla naokrog, sem imela pri sebi kar slab občutek, ker se še nisem oglasila s pohvalnim pisemcem. Toda vedno znova se mi je utrdila zamisel, da to moram storiti, saj sva oba bolj srečna, najina komunikacija je popolna in resnično pristna, Stane pa je postal samozavestnejši.

Slovenci in ljudje na splošno smo ponavadi taki, da kakšno napako brž povemo naokrog, pa še mogoče nekoliko napihnemo. Zakaj pa ne bi tudi lepih stvari dali na plano? Prijazne besede so lahko vsaj vzpodbuda za nadaljnje delo.

Verjetno ste v vodstvu AUDIO BM ponosni na tako pridne, marljive in dosledne delavce.

V svojem imenu in, si upam trditi, tudi v imenu tistih, ki so vas kdaj tovrstno obiskali, sem se odločila, da svoja občutja izlijem na papir.

Resnično prisrčno pozdravljeni Olgica Mežan

Februar 2021

Pravo dobro slišim in sem zelo zadovoljna s tako izvedbo aparata. Sem tudi zelo zadovoljna z uslugami g. Andreja. Ni mi žal, da sem se odločila za ta slušni center!

Za vse najlepša hvala in ostanite zdravi!

Januar 2021

V sklopu tedenske tematike delim še eno zgodbo o slušnih aparatih s srečnim koncem. Apeliram na vse “gluhce”, da premagajo strahove in se podajo na pot k boljšemu sluhu!

Andraž Andrejc, Instagram, KDORTOBERE >>

 

OSEBNA ZGODBA

Odkar pomnim, s svojimi ušesi nikdar nisem imela težav v smislu vnetij, raznih obolenj ali okvar kot sta piskanje in šumenje, niti težav s prekomernim nabiranjem ušesnega masla. Vedno sem mislila, da so moja ušesa zdrava, dokler (pri 15-ih letih) sama pri sebi nisem začela opažati, da se raje po telefonu pogovarjam le na eno uho, kar mi je dalo misliti.

Po pogovorih z domačimi, ki so mi dali vzpodbudno besedo sem se odločila za neobvezni specialistični pregled pri ORL-ogu, kjer so ugotovili, da sem naglušna na obe ušesi, čeprav sem sama mislila, da slabše slišim le na eno.

Takrat sem kot najstnica doživela rahel šok. Pogovarjali smo se o možnih vzrokih za nastalo situacijo in nismo našli nobenega ustreznega, saj nikoli nisem bila pretirano izpostavljena preglasni glasbi, televiziji ali deležna kakršnekoli poškodbe.

Spomnim se, da je ORL-ginja že takrat omenila možnost slušnega aparata, a s tem sva pogovor zaključili in tudi moje zdravljenje se je takrat vse do danes postavilo na stranski tir.

Od takratnega pregleda je minilo 10 let. V teh letih sem uspešno končala srednjo solo, končala fakulteto in se zaposlila. Vse se sliši super, a težave s sluhom so napredovale. Opažala sem, da ne slišim, ko mi nekdo nekaj govori iz drugega prostora ali kriči na dovolj veliki razdalji, kar bi slišal vsak zdrav človek. Na fakulteti v veliki predavalnici sem imela težave s poslušanjem profesorja, saj ga nisem razločno razumela, če sem sedela v klopeh zadnje polovice predavalnice. Na bankah in poštah sem imela težave z razumevanjem z uslužbenci, saj mi je steklena pregrada zadušila del zvoka in posledično nisem dobro slišala. Ko mi je voznik/sovoznik v avtu kot potnici na zadnjem sedežu kaj govoril ga nisem razumela, se posebej, če se je predvajal radio.

Vse našteto mi je v vsakodnevni socializaciji predstavljalo ovire je bilo povod za ponovni premislek o obisku specialista.

Imela sem spodbudo fanta, prijateljev in družine in odločena, da bom poskrbela za boljšo kvaliteto življenja. Po 10ih letih sem ponovno obiskala specialista ORL-oga. Po testu avdiograma je ugotovil, da na obe ušesi skupaj ne slišim 43 %. Njegovo priporočilo je bil slušni aparat.

Spet je sledil šok. Še večji kot pred leti, saj sem vedela, da moj sluh ni vreden ponovne ignorance. Odločila sem se soočiti z nastalo težavo in se naročila za obisk v poslovalnici AUDIO BM.

Z izvidom avdiograma, ki sem ga dobila pri specialistu sem zvočnemu akustiku iz AUDIO BM predala vso svoje zaupanje. Ob prvem obisku sem dobila vse potrebne informacije, ki so dodatno vzpodbudile zeljo po izboljšanju kvalitete življenja. Z akustikom sva se pogovorila o različnih možnih pripomočkih za mojo stopnjo naglušnosti in že takrat sem prejela prvi testni slušni aparat, s katerim sem se počasi pričela navajati na meni pozabljene frekvence. Tekom dveh mesecev je pri akustiku v AUDIO BM sledilo še nekaj obiskov, kjer sva skupaj vedno stremela k izboljšavam nastavitev na slušnem aparatu.

Ko sva prišla do najidealnejše nastavitve, sva se pričela pogovarjati o nakupu slušnega aparata. Med celo paleto ponujenih barv ohišij slušnih aparatov sem izbrala svojo. Ob prejemu aparata sem bila ponosna nase. Danes veselo grem na sprehod in čez slušni aparat preko povezave Bluetooth poslušam svojo najljubšo skladbo ali prostoročno klepetam s prijateljico. Pripomoček mi je bistveno spremenil moj vsakdan in hvaležna sem, da je tako. ❤️

 

S pričetkom uporabe slušnega aparata pravi čas lahko v kasnejših letih preprečimo se večjo naglušnost! Zato vse, predvsem mlade, ki se soočate z neljubimi situacijami kot sem se jaz, nagovarjam, da preventivno obiščete specialistično ambulanto ali katerokoli od poslovalnic AUDIO BM, kjer vam bodo brezplačno narediti test sluha.

Vir: INSTAGRAM, KDORTOBERE >>

Kdortobere-instagram-Zgodba-Slusni-aparati-audio-bm-izkusnje-strank-svetovanje

Januar 2021

Zelo sem bila zadovoljna nasploh s kompletno predstavitvijo aparata, predvsem pa z uslužnostjo in prijaznostjo slušnega akustika.

Januar 2021

Z uporabo vaših aparatov sva zadovoljna, tudi s predstavitvijo od vašega sodelavca sva zelo zadovoljna.

Januar 2021

S predstavitvijo sem zelo zadovoljna. Priporočam vsem, ki imajo težave s sluhom, da se obrnejo sem na AUDIO BM PTUJ. Kar tako naprej še vam želim, da ostanete, kajti mi vas rabimo. Lep pozdrav!

Januar 2021

Prvič v življenju sem se morala soočiti z dejstvom, da mi bo v pomoč slišati vse kar me dnevno spremlja in obdaja – slušni aparat. Odločila sem se za vašo poslovalnico na Ptuju. Vaš slušni akustik g. Kevin Glavica je izvrstno opravil vso razlago glede meni potrebnega slušnega aparata. Ker na vsa moja vprašanja, ki se zmeraj znova porajajo, najde prave odgovore, verjamem, da se bom z veseljem vračala v vašo poslovalnico.

Gabrijela Zamuda

Januar 2021

Zelo sem zadovoljen s pristopom slušnega akustika, njegovimi pojasnili in obrazložitvami.

BERLIČ MARJAN

Januar 2021

Sem zadovoljen. Obravnava je bila super. Aparat z obzirom na rang v redu.

Januar 2021

Luka nas je zelo lepo sprejel. Staršema svetoval pri izbiri aparata in jim vse razložil. Tudi, ko smo poklicali, se je zelo prijazno pogovoril z nami in razložil, kar nismo znali uporabljati. Slušni aparati delujejo dobro in življenje se je izboljšalo.

Jože in Marija Trlep

Januar 2021

Zelo zadovoljna s slušnim aparatom. Gospod Kevin je zelo potrpežljiv in vzame si čas. Zna prisluhniti stranki, je zelo prijazen.

Januar 2021

Dobil sem odlične slušne aparate s katerimi se spet lahko pogovarjam in slišim, kar prej nisem več slišal. V AUDIO BM so mi zelo prijazno pomagali, vsem prav lepa hvala.

Januar 2021

Zelo sem zadovoljna z aparatom, ki sem ga dobila, upam, da bo zadovoljstvo trajalo.

Stajulković Stanislava

Januar 2021

Z obravnavo v tem centru smo bili zelo zadovoljni.

Januar 2021

Z aparatom se soočamo prvič in je veliko novosti in podatkov. Ker pa je akustik zelo potrpežljiv, in zna prodajati informacije na razumen način se prebijamo. Moram pohvaliti tukajšnjega akustika za strokovnost in prijaznost, ki olajša ostareli mami soočanje s slabim sluhom.

Januar 2021

Izjavljam, da sem bila z vsemi storitvami z vaše strani več kot zadovoljna. Še najbolj pa sem bila zadovoljna z vašim pristopom do pacienta. Še enkrat, Hvala za vse.

L.P.  Ana Mesarič

Januar 2021

S slušnimi aparati te firme sem zelo zadovoljna, pa tudi s prijaznostjo akustikov, ki so mi pravilno in pošteno svetovali.

Januar 2021

Z obravnavo sem bil zelo zadovoljen. Ga. Nina Stopar je izjemno prijazna in strokovna. Temeljito me je seznanila z mojim stanjem glede sluha. Vse dogovorjene termine je zelo natančno spoštovala in mi vsakokrat natančno in prijazno pojasnjevala moje stanje glede sluha, ga tudi večkrat preverjala in z veliko potrpljenja pojasnjevala vse podrobnosti. Boljše obravnave si ni mogoče želeti. Iskreno se ji zahvaljujem za dragoceno izkušnjo.

Januar 2021

Kot stranka sem zadovoljen in tudi osebje je zelo prijazno in vljudno. Na vprašanja korektni odgovori, tako, da sem zelo zadovoljen. Hvala in lepo vas pozdravljam.

Januar 2021

Gospod Kevin mi je zelo prijazno in natančno predstavil slušne aparate, tako, da sem z lahkoto izbrala ustreznega. Hitro sem se navadila na aparat in ga redno uporabljam. Všeč mi je, da sem imela dovolj časa za preizkušanje aparata.

Januar 2021

Zelo prijazen in tudi zelo strokoven sprejem. Hvala!

Kovač Magdalena

Januar 2021

Profesionalen in korekten odnos. Vse se da navadno zmenit in dogovorit.

Januar 2021

Z aparati sem zelo zadovoljen. Nosim jih že 20 let in tako kot so mi prisluhnili in pomagali v AUDIO BM mi niso nikjer drugje. Hvala osebju za pomoč in svetovanje pri izbiri dobrih slušnih aparatov.

Januar 2021

Z obravnavo v AUDIO BM sem zelo zadovoljna, z aparatom sem tudi zadovoljna. Vse pohvale osebju.

Januar 2021

Ker sem že slabo slišala, sem šla na pregled za sluh. Dobila sem aparate za oba ušesa. Vesela sem, da se vse lahko uredi, če so ljudje prijazni in usposobljeni za delo. Vsem se lepo zahvaljujem.

Januar 2021

S celotnim postopkom obravnave, prihoda, testiranja, hitrega kontaktiranja in vljudnosti ter spoštovanja sem bila zelo zadovoljna. Tudi z resnimi priporočili in mnenji za boljše stanje sluha. Hvala in srečno 2021.

 

zzzs-pogodbeni-dobavitelj_slusni_aparati_AUDIO_BM_center_naslov_lokacija_standard_recept_narocilnica-ORL

AUDIO BM smo za slušne aparate pogodbeni dobavitelj Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije (ZZZS).

Sprejemamo naročilnice iz vseh ORL ambulant. Prosta izbira dobavitelja je vaša pravica. Priporočamo, da pred odločitvijo za slušni aparat dobro preverite ponudbo. Če obiščete nas, se bomo osebno in strokovno zavzeli za vaš boljši sluh. Ko se odločate za slušne aparate, naj bodo vodila: kakovost, naraven zvok, možnost izbire večih blagovnih znamk, strokovna ter prijazna pomoč, servis in tudi cena. Postopek pridobitve.

Slusni-aparati-Unitron_Sonic_Philips-AUDIO_BM-centri_Slovenija-servis_oskrba_vzdrzevanje_svetovanje-ZZZS

Zavedamo se pomena sluha v vsakdanjem življenju, zato se vsak dan trudimo za vaše zadovoljstvo. Vaše izkušnje potrjujejo, da smo na pravi poti.

V AUDIO BM svoje delo opravljamo odgovorno, strokovno in s srcem. Zagotavljamo odlične storitve in najnovejše modele slušnih aparatov, za vse potrebe in za vse generacije - tudi v cenovnem standardu (brez doplačil). Vaše zadovoljstvo poplača naš trud. Preberite izjave naših strank ter tudi vi napišite svoje mnenje in ga delite z vsemi. Hvala.

ZASTOPAMO LE PRIZNANE IN PREVERJENE BLAGOVNE ZNAMKE

Blagovne-znamke-Unitron-Philips-Sonic-Varta-Duracell-Rayovac-Alpine-in-druge-AUDIO-BM-slusni-aparati-centri-Slovenija