Zavedamo se pomena sluha v vsakdanjem življenju, zato se vsak dan trudimo za vaše zadovoljstvo.

Mnenja in osebne izkušnje strank ob obisku AUDIO BM slušnih centrov.

Originale rokopisov izjav hranimo v arhivu podjetja.

Izjave niso lektorirane, ali kakorkoli spremenjene.

Poleg izjav spodaj, ki nam jih stranke napišejo na roko, vas vabimo tudi k branju mnenj in ocen, ki jih napišejo na Googlu. Najdete jih tukaj >>

Izjave iz leta 2021

Julij 2021

Bil sem zelo zadovoljen z njihovo pomočjo, z izbiro slušnega aparata in nasveti za uporabo in vzdrževanje mojega aparata.

Julij 2021

Z obravnavo v poslovalnici v BTC sem izredno zadovoljna, sem spada tudi prijazen sprejem in dobra izbira potrebnega pripomočka. Posebej hvalim boljše razumevanje z aparati v različnih okoljih in pri gledanju televizije.

Julij 2021

Sem zelo zadovoljna z aparatom in z ustrežljivostjo in prijaznostjo. Še posebej z g. Kevinom iz ptujske poslovalnice.

Julij 2021

Pred leti sem pri vas vzel en slušni aparat. Ker se mi je sluh poslabšal, sem se odločil vzeti še enega za drugo uho. Z vašimi slušnimi aparati sem zelo zadovoljen. Hvala lepa in pozdrav. Janez Klemenčič

Julij 2021

Spoštovani!

Naj na kratko opišem prihod v vaš AUDIO BM. Prišla sem kar malo s strahom, ali bom našla posluh za mojo naglušnost. Moram priznati, da sem bila lepo presenečena, saj me je akustik sprejel zelo prijazno. Imela sem prvo uvajanje, bilo je odlično. Hvala predvsem akustiku gospodu Luku za strokovnost in prijaznost.

Ivana Marija Malež

Julij 2021

Imam precej veliko okvaro sluha v govornem področju. Zato je pri meni največja težava razumevanje govora, posebno v hrupu. Aparate uporabljam že 15 let, vendar z njimi nisem bila zadovoljna. V tem času se je moj sluh še poslabšal. Po poteku trajnostne dobe sem iskala kje bi našla primere SA zame. (ali sploh obstajajo). Spletna stran AUDIO BM me je pritegnila, ker je zelo dobro vse predstavljeno v zvezi s SA, meritvami… Tako sem se odločila, da grem na testiranje v AUDIO BM Koper. Imela sem srečo ker sem dobila zelo prijaznega akustika Davida Olenika. Za mojo okvaro mi je priporočil SA UNITRON. Bil je zelo potrpežljiv in zelo se je potrudil pri nastavitvi aparatov. Vse mi je podrobno razložil. Po nekaj obiskih v poslovalnici, sem bila z nastavitvijo zadovoljna, ker je razumevanje dosti boljše. SA sta prijetna za nošenje, imata polnilec za polnjenje (ne rabim baterij), imata povezavo z telefonom-bluetooth, pa tudi aplikacijo, kjer si lahko sam deloma prilagodiš nastavitve glede na situacijo. Skratka zelo sem zadovoljna, saj SA zlahka uporabljam 14-16h na dan. Najlepša hvala za vse, pa lep pozdrav! Mojca Gombač

Julij 2021

S storitvami v slušnem centru AUDIO BM sem zadovoljna. G. Šket je zelo prijazen, pripravljen pomagati in svetovati pri težavah s slušnim aparatom. Svoje delo opravlja strokovno.

Julij 2021

Z uslugo sem zadovoljna. Aparata sem se dobro privadila. Akustika sta zelo prijazna. Tudi drugim, ki imajo težave s sluhom, priporočam.

Julij 2021

AUDIO BM mi je zelo všeč, saj menim, da sem imel srečo, da sem prišel k vam po aparate, ker sem tu dobil kakor strokovne nasvete, kakor tudi razlage v zvezi z boleznijo sluha. Sem zelo zadovoljen ter sem vas že priporočal prijateljem in vas še bom .

Hvala vam za vaš trud.

Zdravko Mohorko

Julij 2021

Pozdravljeni. Slušne aparate imam od novembra 2019. Potrebovala sem nekaj pomoči glede nastavitev in zamenjave levega aparata. Zelo sem hvaležna studiu AUDIO BM in g. Andrej Šprinzar Nemec.

Podati moram same pohvale in še tako uspešno naprej.

Lep pozdrav, Sara Bukovec Jug.

Julij 2021

Sprejem sproščajoč – profesionalen. Po prejemu aparatov se počutim v bolj polnem okolju. Škoda, da se nisem odločil že prej. Najlepša hvala vsem, ki so sodelovali.

Julij 2021

Spoštovani,

Minilo je že par mesecev od takrat, ko sem prišla v vaš slušni center, moram vam reči, da sem bila malo neučakana. Bala sem se kako bom sprejela ta slušni aparat  in kako se bom navadila na njega. Tisoč vprašanj sem imela ampak vaša prijaznost me je takoj osvojila in sem si rekla: »bom se navadila«. Malo sem vas izneverila, ko sem prvič sprejela slušni aparat v svojih ušesih. Zdelo se mi je, da mi je glava kot balon… Nisem več bila navajena na tako glasen ton ampak tu ste bili vi in ste mi pomagali  odpraviti vse strahove in hreščanje… Vaša prijaznost je osvojila moje srce in zaupanje in sem si rekla: »vse bo dobro« Zdaj sem zelo srečna in zadovoljna z aparatom spet lepo slišim in ga z veseljem nosim. Jurij in Marija hvala vama za vašo prijaznost in potrpežljivost vrnili ste mi srečo in zadovoljstvo, »zdaj spet lepo slišim« hvala vam od srca…

Julij 2021

Testiranje in preizkušanje je bilo zelo korektno, prijazno osebje in strokovni nasveti in razumljiva razlaga in nasveti. Hvala

Julij 2021

Odlično! Popolna predstavitev aparatov s strani slušnega akustika in jasna navodila za uporabo in vzdrževanje. Slušna aparata sta TOP!

Julij 2021

Zelo sem zadovoljen z vašim osebjem, ker mi je izboljšal sluh, zdaj slišim. Tudi vaš aparat sem kupil in se zadovoljen zelo. Hvala vam, ostanite zdravi.

Julij 2021

Dejstvo, da potrebujem slušni aparat (pri mojih letih) sem sprejela šele pod strokovnim vodstvom ga. Marije. S storitvami, trudom, svetovanjem, pozornostjo… V AUDIO BM Maribor z ga. Marijo sem IZREDNO ZADOVOLJNA. Imate prekrasna uslužbenca, čeprav imam osebno izkušnje z vrhunsko ga. Marijo, ki se je z besedami ne da prehvalit. Punca je z eno besedo SVETOVNA. Mercedes ali Renault oba sta vrhunska eden bolj kot drugi in tako je tudi pri slušnih aparatih, pri katerih pa zame ni čez avtomatika. Vse pohvale in izredno se zahvaljujem ter priporočam AUDIO BM MARIBOR – ga. Marija.

Julij 2021

Z vami zelo zadovoljen, perfektno slišim, lahko gledam televizijo in dobro razumem. Več ne potrebujem! Hvala!

Junij 2021

Gospod Milan je izredno zadovoljen s storitvami s strani gospodične Nine.

Deležen je bil tako strokovnih nasvetov, ki so pripomogli k optimalni izbiri slušnega aparata, kot tudi razumevajočega odnosa in potrpežljivosti, ki pritiče starejšemu človeku.

Skratka, najvišjo oceno in zahvala Nini

Zapisal sin Toni

Junij 2021

K AUDIO BM sem prišla, ker je tudi mož njihova stranka. S slušnimi aparati sem zelo zadovoljna. Obravnava je bila strokovna, osebje pa zelo toplo in prijazno. Hvala ga. Nina in g. Franci za pomoč. Ko pridem mimo, vas obvezno pozdravim.

Junij 2021

Z aparatom sem zadovoljen in tudi z storitvami, priporočam tudi ostalim, ki slabše slišijo.

Junij 2021

Najlepše se zahvaljujem za prijaznost, ki sem je bila deležna. Za vso pomoč, ki sem jo potrebovala in jo tudi dobila. Najlepša hvala še enkrat,

Štefanija Krnc

Junij 2021

Pozdravljeni!

Sem uporabnik slušnih aparatov že 14 let. Za nove sem se odločil obiskati studio AUDIO BM d.o.o. v Šempetru pri Gorici.

Izredno sem zadovoljen, da sem se tako odločil! Strokovni pristop in končni rezultat z novimi aparati mi omogočajo, da lepše in bolj jasno slišim.

Iskreno se moram zahvaliti gospodu Andreju, strokovnjaku, ki dela v tej poslovalnici. Z njegovo pomočjo in novimi slušnimi aparati izredno lepo slišim.

OBIŠČITE JIH TUDI VI, NE BO VAM ŽAL!

HVALA

Junij 2021

Sem zadovoljna z aparatom in uslugami in akustikom, ki mi je omogočil in prilagodil aparat mojemu ušesu. Iskrena zahvala akustiku, ki mi je razložil potek nošenja aparata.

Še enkrat hvala.

Junij 2021

Spodaj podpisani Janko Prevalšek se izredno zahvaljujem za servis pri vašem akustiku in v vseh ozirih-enkratno-hvala.

Junij 2021

Vse je v redu, sem zadovoljna z aparati kot tudi z pristopom! Hvala Kos Sonja

Junij 2021

Pri podjetju AUDIO BM sem izbral osnovni slušni aparat v-ušesne oblike. Z aparati sem zadovoljen, prav tako z obravnavo pri vas. Hvala.

Junij 2021

Spoštovani!

 

Podpisani sem leta 1949 prebolel tetanus (zastrupitev), vnetje ušes in možno, da še kaj. Vse to je za posledico pustilo slabši sluh. To je povzročilo, da je mimo mene šla marsikatera pomembna informacija, zlasti medsebojni pogovori. V letih 1985 – 1988 sem bil deležen prvega slušnega aparata, le da so olive prehitro otrdele zaradi cerumna. Aparati so se izpopolnjevali in tudi olive so vedno bolj dovršene. Zadnji slušni aparat sem prejel leta 2018. Aparati so tehnično zelo izpopolnjeni. Zahtevajo vsakodnevno skrbno nego, podobno kot očala ali zobni nadomestki. Tudi obuti moramo biti ustrezno, da lahko hodimo.

Poslovalnico je najprej odkrila moja žena nekaj let prej, ker so bile baterije po nižji ceni, kot pri ostalih ponudnikih. Potem sem še jaz ugotovil, da sta g. Jurij in ga. Marija zelo prijazna in ustrežljiva. Vedno poiščeta hitro in pravo rešitev. Z njuno uslugo in prijaznostjo sem zelo zadovoljen. Vsak se mora prepričati sam, da je to res. S samo kvaliteto aparata in proizvajalca pa nisem zadovoljen, ker se pogosto kvari.

Junij 2021

Iz skoraj popolne tišine zaradi moje naglušnosti, sem se počasi začela vračati v svet glasov, ptičjega petja poslušanja glasbe… lahko se pogovarjam z ljudmi in živim spet življenje kot v času mojega dobrega sluha. Res sem se počasi navajala na slušnost z aparati a z vztrajnostjo je vse dobro potekalo. Z uslugami AUDIO BM sem zelo zadovoljna. V njem delajo ljudje z občutkom do sočloveka. Hvala za prijaznost. Ostala bom vaša uporabnica.

Junij 2021

S svetovanjem in pomočjo pri nabavi slušnega aparata sem bil zelo zadovoljen. G. Kevin ima profesionalni pristop. Kar nekaj časa sva usklajevala, da sem sedaj zadovoljen in imam zelo dober občutek. Hvala

Junij 2021

LEP POZDRAV!

Na vas sem se obrnil po pomoč po predlogu Dr. Getzy in po tem da je žena sodelovala z g. Francijem kot audiolog v ZD Domžale.

Z vašimi storitvami sem bil zelo zadovoljen.

Moram pohvaliti g. Nino za zelo strokovno delo in izkazano prijaznost.

Na aparat sem se že navadil in mi zelo dobro služi.

Če bom videl, da bo kdo od znancev rabil tak aparat vas bom priporočil.

Hvala

Junij 2021

S slušnim aparatom sem zelo zadovoljen. Hvala za vašo strokovno pomoč, prijaznost in vse informacije pri izbiri slušnega aparata.

Junij 2021

Sem zelo zadovoljna s ponudbo slušnih aparatov in s svetovanjem g. Albina Kotnika. Hvala!

Junij 2021

Z obrazložitvijo glede slušnega aparata sem bila zelo zadovoljna.  Gospod je prijazen in mi je vse lepo razložil in predstavil.

Hvala!

Junij 2021

Ob obravnavi v AUDIO BM Velenje me je prijazno sprejel g. Vlado. Seznanil me je z možnostmi in aparatih, katere sem lahko preizkusil. Veliko mi je svetoval, preizkusil sem lahko brez časovne omejitve. Z veliko razumevanja in potrpljenja je bila odločitev izbire lažja, da sem lahko izbral zame primeren aparat! Vsa pohvala g. Vladotu.

S Spoštovanjem

Maj 2021

S storitvijo v PE Velenje sem bila zelo zadovoljna, saj je bil odnos zaposlenih in njihov pristop k reševanju moje težave zelo profesionalen in prijazen.

Prisluhnili so mojim težavam in so s prijazno, razumljivo in potrpežljivo razlago ovrgli vse moje dileme, strahove in pomisleke glede uporabe slušnega aparata. Nastavitve aparata so prilagodili mojim potrebam in željam, tako da lahko spet normalno komuniciram z okolico, kar me zelo veseli. Hvala za vse in uspešno delo še naprej!

Vaša zadovoljna stranka, Ivana

Maj 2021

Sem zelo zadovoljna z vašimi delom. Le da so aparati za upokojence s 500 EUR pokojnine predragi.

Lep pozdrav, Vajda Tihomila

Maj 2021

Sem hči Franca Meznariča, Ana Mlakar, ki spremljam mojega očeta do zdravstvenih storitev.

V vaši poslovalnici sem zelo zadovoljna:

  • z dobrim svetovanjem
  • prijaznim nagovorom
  • z dobro razlago vašega zaposlenega

Hvala vam za prijaznost.

Maj 2021

Ker se mi je sluh močno poslabšal, sem bila primorana obiskati slušni center Audio BM v Mariboru. Z njihovimi storitvami sem zelo zadovoljna. Dobila sem novi slušni aparat s katerim zelo dobro slišim in higienske pripomočke za čiščenje in vzdrževanje aparata. Zahvaljujem se za prijaznost gospe Mariji in gospodu Juriju.  Lepo vas pozdravljam, Marija Vipotnik

Maj 2021

Sem zelo zadovoljen bil z sprejemom in razložitvijo o slušnih aparatih. Sem zadovoljen z vsemi napotki in z aparati. Zato bom sodeloval z vami.

Maj 2021

Pozdravljeni!

Po zelo slabi izkušnji pri konkurenci, sem se oglasil še pri vas. Imam zelo specifično izgubo okvaro sluha in težave z evstahijevo cevjo. Obravnava pri g. Glavici je bila vrhunska. V situacijah ko slušni aparat potrebujem zadeva deluje. Vsekakor pa bom potreboval še več nasvetov in nastavitev. To me ne skrbi, ampak veseli, ker sva z g. Glavico do zdaj še vedno našla rešitev na bolje.  Lp, Miro Mlakar

Maj 2021

S slušnim aparatom sem zelo zadovoljna. Normalno se lahko vključujem v pogovore v katerih prej nisem mogla sodelovati, tudi gledanje televizije je sedaj užitek, saj slišim normalno. G. Matic Bele je zelo prijazen in ustrežljiv, karkoli sem potrebovala mi je natančno in enostavno razložil in pomagal. S ponudbo in slušnim aparatom sem zelo zadovoljna in bom svoje izkušnje delila s prijatelji in vas priporočala vsem znancem.

Maj 2021

Sem zelo zadovoljen. Zelo dobro sodelujeva z gospodom Maticem Bele. Zelo je prijazen in priden in pozoren in pošten. Hvala za vse.

Maj 2021

Na pregledu v Mariboru je bila ugotovljena naglušnost pri naši 8 letni hčerki. Rešitev za izboljšanje njenega sluha je bil slušni aparat. Zato smo se obrnili na slušni center AUDIO BM Murska Sobota, kjer nam je Primož Stare prijazno in strokovno svetoval. Ob strokovni razlagi in predstavitvi smo pridobili znanje, ki nam je olajšalo uporabo in ravnanje s slušnim aparatom. Posebej bi se zahvalila g. Primožu, ki nam je bil vedno na voljo in nam pomagal s svojim znanjem.

Maj 2021

Spoštovani!

Zahvaljujem se za prijaznost, potrpežljivost in strokovno storitev. Vsem, ki imate težave s sluhom priporočam obiščite AUDIO BM Šempeter. G. Andrej hvala vam! Veliko uspehov še naprej! Soban Boris

Maj 2021

Zelo sem zadovoljen s prijaznostjo in potrpežljivostjo zaposlenih. Sem prišel po priporočilu in bom priporočal tudi drugim.

Maj 2021

Z obravnavo v AUDIO BM centru v Kopru sem izredno zadovoljna. Ob preizkušanju aparata sem dobila izčrpne informacije, navodila in nasvete. Presenetila me je prijaznost in potrpežljivost gospoda, ki me je imel v obravnavi.

Maj 2021

Po obisku slušnega centra sem dobil slušna aparata na posojo. Po večkratnih nastavljanjih me je še kar motil kovinski – šumeči zvok, nakar sva preizkusila druge aparate znamke Sonic, ki pa mi bistveno bolj odgovarjajo. Velika hvala g. Gartnerju za potrpežljivost in strokovnost. Hvala.

Jože Arko

Maj 2021

Podjetju AUDIO BM lahko izrečem vso pohvalo pri obravnavi mojega primera.

Maj 2021

Moja komunikacija je bila slaba, zato ker nisem slišala razločno. Odločila sem se, da grem specialistu in ta mi je predlagal slušni aparat. Pred sem bila na testu sluha in so mi zelo lepo pri vas razložili. Ker imam še tinitus, mi z aparati manj piska. Zelo sem zadovoljna z vašim slušnim akustikom v Šempetru in naj tako ostane naprej.

Maj 2021

Z vašimi storitvami sem zelo zadovoljna: prijaznost, strokovnost… Hvala!

Maj 2021

Strokovno, prijazno, razumevajoče – velja za vse zaposlene, predvsem za gospo Manco!!!

Maj 2021

Spoštovani,

S storitvijo v PE Velenje sem bila zelo zadovoljna, saj je bil odnos zaposlenih in njihov pristop k reševanju moje težave zelo profesionalen in prijazen.

Prisluhnili so mojim težavam in so s prijazno, razumljivo in potrpežljivo razlago ovrgli vse moje dileme, strahove in pomisleke glede uporabe slušnega aparata. Nastavitve aparata so prilagodili mojim potrebam in željam, tako da lahko spet normalno komuniciram z okolico, kar me zelo veseli.

Hvala za vse in uspešno delo še naprej!

Vaša zadovoljna stranka,

Ivana Stopar

Maj 2021

Osebni stik in strokovnost g. Bineta je absolutno na prvem mestu. Vzame si čas za stranko in je na voljo za vsa osebna vprašanja ali dileme, ki se ob prvem srečanju z aparatom pojavljajo. Nisem šla h konkurenci, ker je bil prvi stik tisti pokazatelj, zakaj ostati tukaj in naročiti aparat. Želim in njem, da ostane in gradi tak odnos še naprej.

April 2021

Sem zelo zadovoljna z Gregom. Mi je vse lepo razložil. Če kaj nisem razumela, mi je še enkrat razložil in ga tudi lahko pokličem po telefonu.

Lep pozdrav, Cokan

April 2021

Zelo sem zadovoljna. Testne aparate z oceno pet, ko mi je predstavil Albin Kotnik. Odločila sam se za polnjenje slušnih aparatov.

April 2021

Pri obravnavi in preizkusu slušnih aparatov sem bil zadovoljen s kakovostjo in prijaznostjo osebja ter osebe, ki je obravnavala moj primer. Hvala in priporočam še drugim.

April 2021

Prvi obisk sem imela, ko sem prišla po posvet za sluh. Nato sem prišla pa spet in so mi lepo svetovali vse, kako bi izboljšala si sluh. Bila sem zelo zadovoljna z nasvetom. Danes so mi vzeli odtis pa upam, da bo to lepo delovalo. Osebje ima zelo lep pristop do stranke. Sem bila zelo zadovoljna.

April 2021

Sem zelo zadovoljna za ponujen aparat, ki mi je zelo všeč. Vesela sem pa tudi prijaznosti sprejema. Lep pozdrav.

April 2021

Ko rečemo mini in maxi se najbrž veliko našim sledilcem v misli prikrade prijetna melodija Belih vran.

Naslov pesmi bi lahko bil kratek in jedrnat opis slušnih aparatov AUDIO BM, najdejo se tako mini kot maksi. Med našimi mini slušnimi aparati smo tokrat poiskali tistega, ki je popolnoma ustrezal gospe Ljubici Marolt, dobro poznani pod vzdevkom Doca. Gospa je nepogrešljivi vokal znanih uspešnic skupine Bele vrane, poleg že prej omenjene je svoj prepoznavni ton prispevala tudi pri skladbi Na vrhu nebotničnika, ki so jo poslušalci preimenovali v skladbo Mala terasa.

Glasbenikom je sluh vsekakor najpomembnejše čutilo in med vsemi najbolj razvito. Prav zato je še toliko bolj pomembno, da so slušni aparati izvrstno nastavljeni. Naš slušni akustik Roman Demir je v nastavljanje slušnih aparatov tudi tokrat vložil vse svoje znanje in poskrbel, da bo gospa Marolt še naprej uživala v zvokih, ki jih ima rada.

 

»Imam nove aparate podjetja AUDIO BM, ki so moderni, prijetni za nošnjo, majhni, skoraj neopazni in z njimi se lepo posluša. Kar naenkrat slišim korake, škripanje parketa in radio iz sosednje sobe. V slušnem centru AUDIO BM sem srečala akustike, ki so skrbno preverili moj sluh in mi pametno svetovali, kakšen aparat bi bil zame najboljši. Zelo sem zadovoljna, zelo dobro slišim in priporočam obisk slušnih centrov AUDIO BM vsem, ki se še niso odločili za slušni aparat.«

Gospe se iskreno zahvaljujemo za izkazano zaupanje in ji želimo veliko prijetnega poslušanja z njenimi novimi slušnimi aparati.

April 2021

S storitvami vašega centra sem bila zadovoljna. Upam, da bo to trajalo tudi v času nošenja slušnega aparata. Prijaznost in nasmeh sta veliko vredna in tega sem bila deležna pri gospe Mariji. Hvala

April 2021

Že ob prihodu v prostor za slušne aparate v Brežicah sem dobil dober, prijazen vtis. Ob pogovoru in predstavitvi slušnih aparatov glede na moj sluh sem dobil odlično razlago in predstavitev le-teh. Odločil sem se za predlagani slušni aparat (obojestranski) na preizkušnjo in sem z njimi zelo zadovoljen. Uporabljam ga redno vsak dan. Hvala za strokovnost, prijaznost do strank. Ivan

April 2021

Izjavljam da sem imel na začetku razne težave s slušnim aparatom in sem zato moral večkrat obiskati AUDIO BM d.o.o., Letališka c. 5. Za mene je bilo to zelo moeteče glede na leta starosti, še posebej moteče pa je bilo nenehno pisakanje za mojo ženo, ki se je pojavljalo ob premikanju, govorjenju, jedi, sklanjanju in podobno. Aparat je zlezel iz desnega ušesa na katerem sem bil operiran v mladosti. Odkar je bila 9.3.2021 zamenjana oliva, je zaenkrat vse v redu in sem zelo zadovoljen. Upam, da bo tako tudi ostalo. Izredno se zahvaljujem za trud akustika Luka Pelcarja, ki se je izjemno potrudil in odkril vzrok piskanja.

April 2021

S storitvami v vaši poslovalnici sem zelo zadovoljna. Posebno želim pohvaliti prijetno in strokovno usposobljeno osebje.

April 2021

Spodaj podpisana Maria izrecno povdarja pohvalo g. Davidu za izredno profesionalnost in potrpljenje. Z njegovimi nasveti sem bila vesela in prepričana, da lahko uporabljam ponudeni slušni aparat.

April 2021

S storitvami AUDIO BM sem zelo zadovoljen. Pri vsakem obisku sem bil resnično zelo zadovoljen, posebno moram pohvaliti Marijo Pauman, ki mi je svetovala in pomagala pri izbiri novega aparata, njeno svetovanje je bilo vedno prijazno in strokovno. Hvala, z veseljem se bom vedno vračal v vašo poslovalnico AUDIO BM Maribor, Trg Revolucije 6. Hvala iz srca. Srečko Ostreuh.

April 2021

Na priporočilo prijateljice tolmačke za znakovni jezik sem se odločila za nakup slušnih aparatov pri vas. Bila sem globoko presenečena nad vljudnostjo in ustrežljivostjo vašega predstavnika. Kljub temu, da sem imela v ORL ambulanti manjše nevšečnosti, je bil gospod vedno razumevajoč, upoštevajoč in vljuden, zato mu izrekam iskrena hvala.  Veber Ana

April 2021

Z družbo AUDIO BM sem začel sodelovati po nasvetu prijateljev in zdravnice katera me je obravnavala v bolnici. Ko sem poklical v ordinacijo na Ptuju, se mi je oglasil prijeten mladenič in me povabil v slušni center. Z veseljem sem se odzval saj je deloval zelo prijazen. Tako sva se s Kevinom Glavica pogovorila o sodelovanju pri dobavi in uporabi slušnih aparatov. Dogovor sva izpeljala do konca, tako da sem bil zelo zadovoljen in se mu iskreno zahvaljujem za vse storjeno. Hvala. JARKOVIČ

April 2021

Aparate nosim občasno z njimi sem zadovoljen. Zelo zadovoljen sem z razlago kako jih uporabljati in z celim postopkom nabave. Igor Fartelj

April 2021

Sem zelo zadovoljna.

Upam, da mi bodo služili še naprej!

April 2021

Z vsemi storitvami sem zelo zadovoljen, kar še posebej cenim, saj sem doslej sodeloval tudi z drugimi izvajalci te dejavnosti.

April 2021

Kot stranka sem s ponujenim zelo zadovoljen, tako z aparati kot s komunikacijo vašega referenta.

L.P.

April 2021

S storitvami AUDIO BM sem zelo zelo zadovoljna. Posebno moram pohvaliti gospoda Matica, ki si je resnično vzel čas in pokazal ogromno razumevanja, da me je poučil o slušnem aparatu. Z veseljem ga bom priporočala naprej.

Štimec Zdenka

April 2021

Pri vsakem obisku sem bila zelo zadovoljna tako z akustikom kot z aparatom.

Marec 2021

Za AUDIO BM sem videla reklamo v dermatološki ambulanti. Tako sem pristala v tem studiu. Z velikim zadovoljstvom sem končala vse preizkušnje. G. Luka je bil zelo prijazen, pa čeprav je moral večkrat ponoviti glede na to, da sproti pozabim. Hvala lepa.

Štefanija Albina Kokalj

Marec 2021

Z aparatom sem zadovoljna. Včasih malo šumi in ˝škrca˝. Mislim, da se bo tudi to popravilo!

Marec 2021

Z uporabo vaših aparatov se počutim zelo dobro. Gospod Matic mi je svetoval in pomagal pri začetnih korakih. Njegovo svetovanje je zelo strokovno in prijazno. Moje življenje je z uporabo aparatov bolj polno in zanimivejše.

Jarc Egidij

Marec 2021

Z vami sem bil prezadovoljen. Že ob prvem obisku nemogoče prijazen sprejem, ponudba in obrazložitev najkvalitetnejših slušnih aparatov po najnižjih cenah brez konkurence. Skratka odlični ste, samo tako naprej! Lepo pozdravljeni!

Marec 2021

Priporočam vsem, osebje odlično in tudi razlaga o uporabi aparatov in skrbi za njihovo vzdrževanje. Hvala

Marec 2021

Lepo je videti, še lepše slišati.

Hvala vam, da ste mi to omogočili in ostajam v stiku z ljudmi in da slišim, to kar sedaj ni bilo mogoče.

Marec 2021

Z vašim AUDIO BM centrom v Trbovljah sem zadovoljna – izpolnjena so bila vsa moja pričakovanja. Lepo vas pozdravljam in želim uspešno delovanje še naprej.

Eva Zupan

Marec 2021

Zaradi okvare sluha, nosim slušne aparate AUDIO BM dobro leto. To so moji prvi aparati in sem z njimi zelo zadovoljen. Brez aparatov se počutim, kot da bi bil bos, zato brez njih nikamor ne grem.

Darko Šek

Marec 2021

Prijaznost, strokovnost, komunikacija s strani akustika Kevin profesionalna. Zelo zadovoljna z vašo storitvijo. Toplo priporočam vsem s težavami sluha.

KOVAČIČ NEŽA

Februar 2021

Sem zadovoljna in upam, da bo še bolje. Osebje zelo prijazno.

HVALA VSEM

Miklavčič Ana

Februar 2021

Zelo sem zadovoljna in se zahvaljujem celotni ekipi AUDIO BM, posebno Luki Pelcarju. Odlična in strokovna obravnava. Iskrena hvala!

Malovič Ksenija

Februar 2021

Z gospodom Pelcarjem sem zelo zadovoljna, ker je res zelo dosleden in ustrežljiv pri svojem delu. Prav tako dobro svetuje, da se lahko človek orientira, kaj res želi.

Čim več takih strokovnjakov si želim.

Konjar Karmen

Februar 2021

Kljub temu, da so me usmerili drugam sem se odločil za AUDIO BM, kjer so prisluhnili mojim željam in naredili slušne aparate s katerimi dobro slišim.

Hvala za prijaznost in vse dobro tudi naprej.

Februar 2021

V imenu mame Marije Lauko se iz srca zahvaljujem Kevinu Glavici iz AUDIO BM Ptuj, za strokovnost, izveden odnos in potrpežljivost do moje mame, ki se je upirala slušnemu aparatu.  Pri svojem delu in stiku izraža empatičen odnos in razumevanje potreb starejših ljudi. Srčna hvala Kevinu, mama spet dobro sliši!

Franja Čeh

Februar 2021

-Slušni pripomočki;

Slušni aparati, ki jih sedaj uporabljam in sta bila nabavljena v Novem mestu – Audio BM sem zelo zadovoljen. Predhodni so bili ravno tako izdelek iste firme, vendar je razlika v tem, da si lahko sam nastavljam glasnost z ozirom na okolico. Omenjeni izdelek mi je ponudil vaš predstavnik G. Matic za kar sem mu zelo hvaležen. Tudi v preteklem obdobju 5 let sva ustvarila medsebojni odnos oz. zaupanje na najvišji ravni za kar sem mu zelo hvaležen. Pojasnila, novitete, nastavitve, pripomočki so mu bili del najinega razgovora in tudi svetovanja z ozirom tudi na moje finančne zmožnosti. Predstavitev tudi s prospekti, ki sem jih odnesel domov, da ponovim večkrat. Z ozirom, da imam 80 let in nisem preveč zdrav, zato moram kakšno stvar večkrat ponoviti.

Prejšnji slušni aparati, ki sem jih uporabljal 10 let so bili Widex. Z aparati bi bil morda delno zadovoljen saj jim je škodovalo vse, tudi megla. Ko pa sem prišel na servis in povedal moje težave sem imel občutek, da sem nezaželen; »A zopet ti?«. Morda so bili tudi prepoceni z vprašljivo kvaliteto.

Lahko ste ponosni na svoje sodelavce v servisih. G. Matic hvala za minulo sodelovanje, firma Audio BM pa je lahko ponosna na vaš odnos do strank.

DORNIŽ VASILIJ

Februar 2021

Moj 88-letni oče in jaz, njegova hči in spremljevalka, sva zelo zadovoljna s storitvijo – nabavo slušnega aparata pri AUDIO BM v Novem mestu. Gospod Matic si je vzel čas za naju, razložil vse, kar zadeva slušni aparat na razumljiv način (tudi za mojega očeta), tako da oče sam rokuje z aparatom in ga popolnoma obvlada. Vedno, ko smo ga poklicali je bil pripravljen na razgovor in srečanje, če je bilo potrebno. K g. Maticu smo prišli po priporočilu drugega gospoda, ki je tudi pri AUDIO BM kupil aparat in tudi mi bomo g. Matica in AUDIO BM priporočali drugim.

Februar 2021

Z vašim pristopom k stranki sem bila zelo zadovoljna. Vaše usluge in način dela, kakor tudi komunikacija so na nivoju. Z aparati sem zelo zadovoljna, želim si, da boste tudi v bodoče, kadar vas bom potrebovala ostali tako prisrčni in pristopni do vsake stranke. Zahvaljujem se vam in vas prisrčno pozdravljam.

JAKŠIČ TEREZIJA CVETKA

Februar 2021

Z uporabo slušnega aparata sem zadovoljna. G. Matic Bele mi je lepo razložil delovanje in uporabo slušnih aparatov.

MALINOVIČ IVANA

Februar 2021

Zelo sem zadovoljna in se zahvaljujem celotni ekipi Audio BM, posebno Luki Pelcarju. Odlična in strokovna obravnava. Iskrena hvala!

Februar 2021

Po priporočilo znancev, sem se odločil za nakup slušnega aparata v poslovalnici AUDIO BM trg revolucije 6. Zelo sem zadovoljen s slušnim aparatom za katerega sem se odločil posebno zato, ker lahko s tipko reguliram jakost glasu. Zahvala gre tudi osebju te poslovalnice, ki so mi dobro obrazložili delovanje in rokovanje s slušnim aparatom.

Februar 2021

Zelo sem zadovoljen, z vsemi storitvami, ki so mi bile nudene v AUDIO BM. Posebej želim pohvaliti g. Romana, ki me je sprejel in spremljal celo pot – dokler sem preizkušal slušni aparat. G. Roman mi je dal veselje, da aparat nosim in da mi ni težko privaditi se na njega. G. Roman je s svojim optimizmom, prisrčnostjo , strokovnostjo, z lahkoto ustregel vsem mojim željam, potrebam in zahtevam, kar nisem doživel pri nobenem drugem podjetju (do sedaj) (to je moj drugi slušni aparat in prvi v AUDIO BM) Hvala mu in z veseljem se bom vračal v AUDIO BM in g. Romanu.

Lazarević Vojislav

Februar 2021

Potpisana Erna Slanič izjavljam sprejeli so me lepo, sem zelo zadovoljna, z gos. Marijo sem odlično 5točk, ker me je vse naučila isto gos. Jurijem oba dva sta dobra bom rekla kar 8 točk za oba. Hvala Vam za prijaznost in lepi sprejem. Bodite še naprej tako dobri. Hvala Vam za vse. Erna Slanič

Februar 2021

Spoštovani!

Do obiska vašega podjetja sem bila že pri drugih, nezadovoljna. Nato mi je vnukinja uredila obisk pri vas, super!!! Za razliko prejšnih sem tu naletela na popolno umirjenost, sproščenost , super svetovanje. Hvaležna sem simpatičnemu g. Globevniku in tudi ga. Pauman. Zadovoljna sem z mojimi vušesnimi aparati. Najlepša hvala še enkrat.

Februar 2021

Ker sem vedno slabše slišal sem se odločil za slušni aparat. Ker veliko igram harmoniko me je toliko bolj motilo da sem slabo slišal. Živim na podeželju kjer je polno ptičkov pa jih nisem slišal, ko sem bil v družbi prijateljev sem slišal samo najbližje. Bilo je  vedno slabše. Tako sem se odločil da moram to popravit. Tako sem se oglasil v Mariboru Audio BM Trg revolucije 6 kjer sta zelo prijazna ga. Marija in g. Jurij. Imel sem zdravniški pregled ko sta vse to pregledala smo pričeli s pogovorom in sta mi vse razložila. Po temeljitih nastavitvah smo se odločili, da dobim en teden na preizkus. V kolikor ne bi bil zadovoljen s sluhom se bo našla druga rešitev. Pa poglejte za mene pravi čudež. Ko sem hodil okoli hiše so ptički žvrgoleli  tega že leta nisem slišal. Ko pa sem vzel harmoniko sem slišal vso lepo in slabo igranje. Po enem tednu sem se vrnil v slušni center v Mariboru povedal vse kako sem srečen da zopet dobro slišim. Zelo prijazna ga. Marija in g. Jurij sta še nekaj popravila in sedaj sem res srečen da zopet dobro slišim. Hvala Audio BM in vsem ki ste mi pomagali do boljšega sluha. Zelo sem vesel.

Februar 2021

Vsem na AUDIO BM se najlepše zahvaljujem za nasvete in reševanje moje težave s sluhom. Z aparatom sem zadovoljen. Zelo ste prijazni, ustrežljivi in ste se res potrudili zame. Hvala. Lep pozdrav vsem, Jože Jeršin

Februar 2021

Že 9. decembra sem sklenila, da vam bom napisala pisemce. Rada bi povedala svoje vtise o AUDIO BM v poslovni enoti v Novem mestu. Za vas sem izvedela v časopisu Na Dlani, kjer ste imeli kupon za popust pri nakupu baterij. Nekajkrat sem se oglasila pri vas s tem namenom.

Kako se mi je porodila ta ideja, da vam pišem? Odgovor je sledeči: zaradi prijaznosti in izjemne prizadevnosti gospoda Matica. Iz njegovega obnašanja ni težko razbrati, da vso svojo energijo, vse svoje znanje, veliko iznajdljivosti in poznavanje stroke vloži v strankino zadovoljstvo. Za človeka razbere vse detajle, ki so specifični prav zanj, odlično zna svetovati in pojasnjevati. To lepo in razumljivo pojasnjevanje se mi je že ob nakupu baterij vtisnilo v spomin. Zato sva se z mojim možekom Stanetom odločilo prav pri vas nabaviti slušni aparat.

Ko sva še 14. in 17. decembra prišla naokrog, sem imela pri sebi kar slab občutek, ker se še nisem oglasila s pohvalnim pisemcem. Toda vedno znova se mi je utrdila zamisel, da to moram storiti, saj sva oba bolj srečna, najina komunikacija je popolna in resnično pristna, Stane pa je postal samozavestnejši.

Slovenci in ljudje na splošno smo ponavadi taki, da kakšno napako brž povemo naokrog, pa še mogoče nekoliko napihnemo. Zakaj pa ne bi tudi lepih stvari dali na plano? Prijazne besede so lahko vsaj vzpodbuda za nadaljnje delo.

Verjetno ste v vodstvu AUDIO BM ponosni na tako pridne, marljive in dosledne delavce.

V svojem imenu in, si upam trditi, tudi v imenu tistih, ki so vas kdaj tovrstno obiskali, sem se odločila, da svoja občutja izlijem na papir.

Resnično prisrčno pozdravljeni Olgica Mežan

Februar 2021

Pravo dobro slišim in sem zelo zadovoljna s tako izvedbo aparata. Sem tudi zelo zadovoljna z uslugami g. Andreja. Ni mi žal, da sem se odločila za ta slušni center!

Za vse najlepša hvala in ostanite zdravi!

Januar 2021

V sklopu tedenske tematike delim še eno zgodbo o slušnih aparatih s srečnim koncem. Apeliram na vse “gluhce”, da premagajo strahove in se podajo na pot k boljšemu sluhu!

Andraž Andrejc, Instagram, KDORTOBERE >>

 

OSEBNA ZGODBA

Odkar pomnim, s svojimi ušesi nikdar nisem imela težav v smislu vnetij, raznih obolenj ali okvar kot sta piskanje in šumenje, niti težav s prekomernim nabiranjem ušesnega masla. Vedno sem mislila, da so moja ušesa zdrava, dokler (pri 15-ih letih) sama pri sebi nisem začela opažati, da se raje po telefonu pogovarjam le na eno uho, kar mi je dalo misliti.

Po pogovorih z domačimi, ki so mi dali vzpodbudno besedo sem se odločila za neobvezni specialistični pregled pri ORL-ogu, kjer so ugotovili, da sem naglušna na obe ušesi, čeprav sem sama mislila, da slabše slišim le na eno.

Takrat sem kot najstnica doživela rahel šok. Pogovarjali smo se o možnih vzrokih za nastalo situacijo in nismo našli nobenega ustreznega, saj nikoli nisem bila pretirano izpostavljena preglasni glasbi, televiziji ali deležna kakršnekoli poškodbe.

Spomnim se, da je ORL-ginja že takrat omenila možnost slušnega aparata, a s tem sva pogovor zaključili in tudi moje zdravljenje se je takrat vse do danes postavilo na stranski tir.

Od takratnega pregleda je minilo 10 let. V teh letih sem uspešno končala srednjo solo, končala fakulteto in se zaposlila. Vse se sliši super, a težave s sluhom so napredovale. Opažala sem, da ne slišim, ko mi nekdo nekaj govori iz drugega prostora ali kriči na dovolj veliki razdalji, kar bi slišal vsak zdrav človek. Na fakulteti v veliki predavalnici sem imela težave s poslušanjem profesorja, saj ga nisem razločno razumela, če sem sedela v klopeh zadnje polovice predavalnice. Na bankah in poštah sem imela težave z razumevanjem z uslužbenci, saj mi je steklena pregrada zadušila del zvoka in posledično nisem dobro slišala. Ko mi je voznik/sovoznik v avtu kot potnici na zadnjem sedežu kaj govoril ga nisem razumela, se posebej, če se je predvajal radio.

Vse našteto mi je v vsakodnevni socializaciji predstavljalo ovire je bilo povod za ponovni premislek o obisku specialista.

Imela sem spodbudo fanta, prijateljev in družine in odločena, da bom poskrbela za boljšo kvaliteto življenja. Po 10ih letih sem ponovno obiskala specialista ORL-oga. Po testu avdiograma je ugotovil, da na obe ušesi skupaj ne slišim 43 %. Njegovo priporočilo je bil slušni aparat.

Spet je sledil šok. Še večji kot pred leti, saj sem vedela, da moj sluh ni vreden ponovne ignorance. Odločila sem se soočiti z nastalo težavo in se naročila za obisk v poslovalnici AUDIO BM.

Z izvidom avdiograma, ki sem ga dobila pri specialistu sem zvočnemu akustiku iz AUDIO BM predala vso svoje zaupanje. Ob prvem obisku sem dobila vse potrebne informacije, ki so dodatno vzpodbudile zeljo po izboljšanju kvalitete življenja. Z akustikom sva se pogovorila o različnih možnih pripomočkih za mojo stopnjo naglušnosti in že takrat sem prejela prvi testni slušni aparat, s katerim sem se počasi pričela navajati na meni pozabljene frekvence. Tekom dveh mesecev je pri akustiku v AUDIO BM sledilo še nekaj obiskov, kjer sva skupaj vedno stremela k izboljšavam nastavitev na slušnem aparatu.

Ko sva prišla do najidealnejše nastavitve, sva se pričela pogovarjati o nakupu slušnega aparata. Med celo paleto ponujenih barv ohišij slušnih aparatov sem izbrala svojo. Ob prejemu aparata sem bila ponosna nase. Danes veselo grem na sprehod in čez slušni aparat preko povezave Bluetooth poslušam svojo najljubšo skladbo ali prostoročno klepetam s prijateljico. Pripomoček mi je bistveno spremenil moj vsakdan in hvaležna sem, da je tako. ❤️

 

S pričetkom uporabe slušnega aparata pravi čas lahko v kasnejših letih preprečimo se večjo naglušnost! Zato vse, predvsem mlade, ki se soočate z neljubimi situacijami kot sem se jaz, nagovarjam, da preventivno obiščete specialistično ambulanto ali katerokoli od poslovalnic AUDIO BM, kjer vam bodo brezplačno narediti test sluha.

Vir: INSTAGRAM, KDORTOBERE >>

Kdortobere-instagram-Zgodba-Slusni-aparati-audio-bm-izkusnje-strank-svetovanje

Januar 2021

Zelo sem bila zadovoljna nasploh s kompletno predstavitvijo aparata, predvsem pa z uslužnostjo in prijaznostjo slušnega akustika.

Januar 2021

Z uslugo AUDIA BM d.o.o. sem zelo zadovoljna, še posebej bi pohvalila trud g. Romana Demirja, ki mi je pomagal pri izbiri slušnega aparata. Hvala za prijaznost in kar tako naprej v prihodnje. Kjer koli bo potrebno bom pohvalila vašo družbo. Vse dobro in veliko lepega želim.

Bertoša Jelka

Januar 2021

Z uporabo vaših aparatov sva zadovoljna, tudi s predstavitvijo od vašega sodelavca sva zelo zadovoljna.

Januar 2021

S predstavitvijo sem zelo zadovoljna. Priporočam vsem, ki imajo težave s sluhom, da se obrnejo sem na AUDIO BM PTUJ. Kar tako naprej še vam želim, da ostanete, kajti mi vas rabimo. Lep pozdrav!

Januar 2021

Prvič v življenju sem se morala soočiti z dejstvom, da mi bo v pomoč slišati vse kar me dnevno spremlja in obdaja – slušni aparat. Odločila sem se za vašo poslovalnico na Ptuju. Vaš slušni akustik g. Kevin Glavica je izvrstno opravil vso razlago glede meni potrebnega slušnega aparata. Ker na vsa moja vprašanja, ki se zmeraj znova porajajo, najde prave odgovore, verjamem, da se bom z veseljem vračala v vašo poslovalnico.

Gabrijela Zamuda

Januar 2021

Zelo sem zadovoljen s pristopom slušnega akustika, njegovimi pojasnili in obrazložitvami.

BERLIČ MARJAN

Januar 2021

Sem zadovoljen. Obravnava je bila super. Aparat z obzirom na rang v redu.

Januar 2021

Luka nas je zelo lepo sprejel. Staršema svetoval pri izbiri aparata in jim vse razložil. Tudi, ko smo poklicali, se je zelo prijazno pogovoril z nami in razložil, kar nismo znali uporabljati. Slušni aparati delujejo dobro in življenje se je izboljšalo.

Jože in Marija Trlep

Januar 2021

Zelo zadovoljna s slušnim aparatom. Gospod Kevin je zelo potrpežljiv in vzame si čas. Zna prisluhniti stranki, je zelo prijazen.

Januar 2021

Dobil sem odlične slušne aparate s katerimi se spet lahko pogovarjam in slišim, kar prej nisem več slišal. V AUDIO BM so mi zelo prijazno pomagali, vsem prav lepa hvala.

Januar 2021

Zelo sem zadovoljna z aparatom, ki sem ga dobila, upam, da bo zadovoljstvo trajalo.

Stajulković Stanislava

Januar 2021

Z obravnavo v tem centru smo bili zelo zadovoljni.

Januar 2021

Z aparatom se soočamo prvič in je veliko novosti in podatkov. Ker pa je akustik zelo potrpežljiv, in zna prodajati informacije na razumen način se prebijamo. Moram pohvaliti tukajšnjega akustika za strokovnost in prijaznost, ki olajša ostareli mami soočanje s slabim sluhom.

Januar 2021

Danes sem dobila nov slušni aparat, da bom bolje slišala. S testnim aparatom sem bila zelo zadovoljna, zato bom ostala kar pri njemu. Z ga. Čarman in ostalimi sodelavci sem bila zelo zadovoljna. Vse so mi dobro razložili, zato sem zelo vesela, da bolje slišim. Hvala vsemu osebju za prijaznost. Če jih bom kdaj rabila, vem, da mi bojo pomagali. Hvala!

Januar 2021

Izjavljam, da sem bila z vsemi storitvami z vaše strani več kot zadovoljna. Še najbolj pa sem bila zadovoljna z vašim pristopom do pacienta. Še enkrat, Hvala za vse.

L.P.  Ana Mesarič

Januar 2021

S slušnimi aparati te firme sem zelo zadovoljna, pa tudi s prijaznostjo akustikov, ki so mi pravilno in pošteno svetovali.

Januar 2021

Z obravnavo sem bil zelo zadovoljen. Ga. Nina Stopar je izjemno prijazna in strokovna. Temeljito me je seznanila z mojim stanjem glede sluha. Vse dogovorjene termine je zelo natančno spoštovala in mi vsakokrat natančno in prijazno pojasnjevala moje stanje glede sluha, ga tudi večkrat preverjala in z veliko potrpljenja pojasnjevala vse podrobnosti. Boljše obravnave si ni mogoče želeti. Iskreno se ji zahvaljujem za dragoceno izkušnjo.

Januar 2021

Kot stranka sem zadovoljen in tudi osebje je zelo prijazno in vljudno. Na vprašanja korektni odgovori, tako, da sem zelo zadovoljen. Hvala in lepo vas pozdravljam.

Januar 2021

Gospod Kevin mi je zelo prijazno in natančno predstavil slušne aparate, tako, da sem z lahkoto izbrala ustreznega. Hitro sem se navadila na aparat in ga redno uporabljam. Všeč mi je, da sem imela dovolj časa za preizkušanje aparata.

Januar 2021

Zelo prijazen in tudi zelo strokoven sprejem. Hvala!

Kovač Magdalena

Januar 2021

Profesionalen in korekten odnos. Vse se da navadno zmenit in dogovorit.

Januar 2021

Z aparati sem zelo zadovoljen. Nosim jih že 20 let in tako kot so mi prisluhnili in pomagali v AUDIO BM mi niso nikjer drugje. Hvala osebju za pomoč in svetovanje pri izbiri dobrih slušnih aparatov.

Januar 2021

Z obravnavo v AUDIO BM sem zelo zadovoljna, z aparatom sem tudi zadovoljna. Vse pohvale osebju.

Januar 2021

Ker sem že slabo slišala, sem šla na pregled za sluh. Dobila sem aparate za oba ušesa. Vesela sem, da se vse lahko uredi, če so ljudje prijazni in usposobljeni za delo. Vsem se lepo zahvaljujem.

Januar 2021

S celotnim postopkom obravnave, prihoda, testiranja, hitrega kontaktiranja in vljudnosti ter spoštovanja sem bila zelo zadovoljna. Tudi z resnimi priporočili in mnenji za boljše stanje sluha. Hvala in srečno 2021.

 

zzzs-pogodbeni-dobavitelj_slusni_aparati_AUDIO_BM_center_naslov_lokacija_standard_recept_narocilnica-ORL

AUDIO BM smo za slušne aparate pogodbeni dobavitelj Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije (ZZZS).

Sprejemamo naročilnice iz vseh ORL ambulant. Prosta izbira dobavitelja je vaša pravica. Priporočamo, da pred odločitvijo za slušni aparat dobro preverite ponudbo. Če obiščete nas, se bomo osebno in strokovno zavzeli za vaš boljši sluh. Ko se odločate za slušne aparate, naj bodo vodila: kakovost, naraven zvok, možnost izbire večih blagovnih znamk, strokovna ter prijazna pomoč, servis in tudi cena. Postopek pridobitve.

Slusni-aparati-Unitron_Sonic_Philips-AUDIO_BM-centri_Slovenija-servis_oskrba_vzdrzevanje_svetovanje-ZZZS

Zavedamo se pomena sluha v vsakdanjem življenju, zato se vsak dan trudimo za vaše zadovoljstvo. Vaše izkušnje potrjujejo, da smo na pravi poti.

V AUDIO BM svoje delo opravljamo odgovorno, strokovno in s srcem. Zagotavljamo odlične storitve in najnovejše modele slušnih aparatov, za vse potrebe in za vse generacije - tudi v cenovnem standardu (brez doplačil). Vaše zadovoljstvo poplača naš trud. Preberite izjave naših strank ter tudi vi napišite svoje mnenje in ga delite z vsemi. Hvala.

ZASTOPAMO PRIZNANE IN PREVERJENE BLAGOVNE ZNAMKE

Blagovne-znamke-Unitron-Philips-Sonic-Varta-Duracell-Rayovac-Alpine-in-druge-AUDIO-BM-slusni-aparati-centri-Slovenija