Avdiološka merilna oprema Natus in GSI Grason Stadler

Natus

Natus zagotavlja računalniško podprte aparature za avdiološke, ​​otonevrološke in vestibularne preiskave. Prisotni so po celem svetu pod blagovnimi znamkami MADSEN, AURICAL, HORTMANN in ICS. Podrobnosti o rešitvah preberite na spletni strani Natus >>

Začetki segajo v 50. leta, ko je Poul Madsen, pionir in inovator na področju avdiološke diagnostike zapustil Bang & Olufsen in ustanovil podjetje Madsen Electronics. Nato so se priključevala podjetja GN ReSound (1990), danski Danplex (1999), nemški Hortmann (2000) in ameriški ICS (2000). Kot posledica tako velike rasti in prevzemanja podjetij je bilo leta 2001 ustanovljeno podjetje GN Otometrics. Ohranili so vse prejšnje blagovne znamke, ki ostajajo med vodilnimi na svetu, vsaka na svojem področju. Od leta 2017 so del skupine Natus.

Natus-AUDIO-BM-avdiometer-timanometer-oae-ORL-oprema

GSI Grason Stadler

Leta 1949 sta Rufus Grason in Steven Stadler soustanovila Grason-Stadler (GSI).

Od izdaje prvega komercialno na voljo avdiometra leta 1952, GSI izdeluje elektronske medicinske aparature, ki se uporabljajo za meritve na področju sluha.

GSI je sodi med vodilne na svetu na področju merilnih aparatov za avdiologijo in ima celovito ponudbo avdiometrov, timpanometrov in naprav za merjenje otoakustičnih emisij (OAE) ter akustičnih potencialov možganskega debla (APMD).

GSI aparati so primerni za izvajanje kliničnih in presejalnih testov sluha. Že več kot 70 let so odlična izbira, ko gre za avdiološko merilno opremo.

Avdiometer-GSI-Grason-Stadler-AUDIO-BM-ORL-oprema
Avdiometer-tonski-govorni-GSI-Grason-Stadler-AUDIO-BM-ORL-oprema
OAE-Otoakusticna-emisija-GSI-Grason-Stadler-AUDIO-BM-ORL-oprema
OAE-GSI-Grason-Stadler-AUDIO-BM-ORL-oprema

Rešitve Natus in GS Grason Stadler v Sloveniji zagotavljamo AUDIO BM slušni centri.

Za več informacij in pridobitev ponudbe nas kontaktirajte preko emaila: info@audiobm.si.

 

 

Dodatno preverite še našo ponudbo tihih kabin >>

zzzs-pogodbeni-dobavitelj_slusni_aparati_AUDIO_BM_center_naslov_lokacija_standard_recept_narocilnica-ORL

AUDIO BM smo za slušne aparate pogodbeni dobavitelj Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije (ZZZS).

Sprejemamo naročilnice iz vseh ORL ambulant. Prosta izbira dobavitelja je vaša pravica. Priporočamo, da pred odločitvijo za slušni aparat dobro preverite ponudbo. Če obiščete nas, se bomo osebno in strokovno zavzeli za vaš boljši sluh. Ko se odločate za slušne aparate, naj bodo vodila: kakovost, naraven zvok, možnost izbire večih blagovnih znamk, strokovna ter prijazna pomoč, servis in tudi cena. Postopek pridobitve.

Slusni-aparati-Unitron_Sonic_Philips-AUDIO_BM-centri_Slovenija-servis_oskrba_vzdrzevanje_svetovanje-ZZZS

Zavedamo se pomena sluha v vsakdanjem življenju, zato se vsak dan trudimo za vaše zadovoljstvo. Vaše izkušnje potrjujejo, da smo na pravi poti.

V AUDIO BM svoje delo opravljamo odgovorno, strokovno in s srcem. Zagotavljamo odlične storitve in najnovejše modele slušnih aparatov, za vse potrebe in za vse generacije - tudi v cenovnem standardu (brez doplačil). Vaše zadovoljstvo poplača naš trud. Preberite izjave naših strank ter tudi vi napišite svoje mnenje in ga delite z vsemi. Hvala.

ZASTOPAMO LE PRIZNANE IN PREVERJENE BLAGOVNE ZNAMKE

Blagovne-znamke-Unitron-Philips-Sonic-Varta-Duracell-Rayovac-Alpine-in-druge-AUDIO-BM-slusni-aparati-centri-Slovenija