Trak za ušesa EAR BAND-IT preprosto namestite okoli glave in ga zapnete na tilniku.

Pod trakom uporabljajte mehke silikonske čepke (en par je priložen).

Zaščita ušes pred vodo

ORIGINAL IZ AMERIKE!

NE SPREGLEJTE: mehki silikonski čepki po meri VODA X.

Fotografije malčkov, ki uporabljajo EAR BANT-IT ter brezskrbno uživajo in čofotajo.

Zaščita ušes pred vdorom vode

POGOSTA VPRAŠANJA

Ali je trak za ušesa EAR BAND-IT vodoodporen?

Ne, neopren ni vodoodporen material, čeprav zadrži večino vode izven sluhovoda. Namen traku je, da drži ušesne vložke ali čepe na ustreznem mestu in tako tvori vodoodporen sistem. EAR BAND-IT naj se ne nosi samostojno, če je vaš namen ta, da želite preprečiti vdor vode v uho.

Kako dolgo zdrži EAR BAND-IT?

Odgovor na to vprašanje je odvisen od uporabe. S pogosto uporabo lahko trak zdrži približno dve leti. Nekateri ljudje uporabljajo trakove, ki so stari že pet let! Najpogostejši vzrok za naročanje novega traku je ta, da barva zbledi. Ušesni čepki lahko postanejo umazani ali trdi po treh tednih pogoste uporabe oz. lahko zdržijo dlje, če jih zmerno uporabljamo.
Za trajnejšo uporabo v AUDIO BM priporočamo mehke čepke, ki jih natančno izdelamo po odtisu ušesa. Za več informacij se obrnite na katerokoli poslovalnico AUDIO BM in povprašajte za VODA X.

Ali se lahko potapljam z EAR BAND-IT?

Ne priporočamo skokov na glavo z EAR BAND-IT, saj se ob tem trak lahko sname. Trak bo seveda plaval na vodi, za lažjo najdbo. S plavanjem in skakanjem na noge v vodo ni težav.

Ali bo moj otrok nosil EAR BAND-IT?

Vsak otrok je drugačen, vendar večina otrok z veseljem nosi EAR BAND-IT. Trak je na voljo v privlačnih barvah, ki bodo zadovoljile tudi najbolj selektivne otroke.

Ali je EAR BAND-IT varen za uporabo?

Trak za ušesa EAR BAND-IT in mehke gnetljive čepke PUTTY BUDDIES za zaščito ušes je pred desetimi leti razvil in patentiral certificirani otorinolaringolog (specialist za ušesa, nos in grlo), kot odgovor na primanjkljaj praktične rešitve za ljudi, ki imajo težave z ušesi, za varno plavanje ali kopanje. Trak je narejen tako, da ne zdrsne med normalnimi vodnimi aktivnostmi in drži čepke za ušesa trdno na mestu. Tekom let je na stotisoče zadovoljnih uporabnikov, ki so kupili EAR BAND-IT. Izdelek priporočajo otorinolaringologi in avdiologi po celem svetu

Ali EAR BAND-IT plava na vodi?

Trak za ušesa EAR BAND-IT plava na vodi, vendar ušesni čepki v splošnem ne plavajo. Kljub temu, naši novi plavajoči Putty Buddies ušesni vložki iz patentiranega Flo-Tek silikona plavajo na vodi! To so edini gnetljivi, plavajoči, silikonski vložki. Preizkusite en par!

Ali se lahko uporablja EAR BAND-IT med kopanjem ali tuširanjem?

Absolutno! EAR BAND-IT je odličen za plavanje, kopanje, tuširanje in za gretje vaših ušes.

Ali lahko plavamo/kopamo s slušnimi aparati, če nosimo EAR BAND-IT?

Ne. EAR BAND-IT ni vodoodporen. Vaš slušni aparat se lahko poškoduje in zmoči, če je vaša edina zaščita EAR BAND-IT.

Ali je potrebno oprati EAR BAND-IT?

Ne. EAR BAND-IT bo ostal čist po uporabi v kloriranih bazenih, kopanju ali tuširanju. Če čutite potrebo po tem, da trak operete, vam svetujemo ročno pranje in sušenje na zraku.

Ali lahko slišim, če nosim EAR BAND-IT?

Da, čeprav ne boste slišali tako dobro, kot če vam ne bi nič pokrivalo ušes. Omejujoč faktor tukaj so ušesni čepki, saj neopren ni prepreka za prehod zvoka.

Ali je EAR BAND-IT udoben za uporabo?

EAR BAND-IT je zelo udoben za uporabo in ga radi nosijo tako otroci kot odrasli. Narejen je iz neoprena, iz istega materiala kot so obleke za potapljanje. Prav tako je trak na voljo v treh različnih velikostih in se ga lahko prilagodi s pomočjo 6 cm ježka na zadnji strani. Ta fleksibilnost omogoča udobno namestitev na vse velikosti glav.

IZKUŠNJE IZ PRAKSE

Najboljši trak za ušesa, ki smo ga kdajkoli našli. Našemu dvoletnemu sinu, ki ima vstavljene timpanalne cevčice ta rešitev odlično služi.

Kakovost presega karkoli podobnega, kar smo doslej kupili v trgovinah.

Najlepša hvala za vse, kar ste storili, da je EAR BAND-IT vedno z menoj. Naš dopust (predvsem za mojega sina Jakoba) ste naredili izredno prijeten in brezskrben. Še enkrat hvala!

Preteklo leto je ta izdelek uporabljal naš sin Benjamin. Imel je vstavljene timpanalne cevčice in je užival v plavanju. Z njimi je ravnal zelo dobro. Naročili smo jih še nekaj, tudi za prijatelje. Standardnih mehkih čepkov nismo nikoli izgubili, četudi kdaj nismo uporabljali traku za ušesa EAR BAND-IT, vendar smo veseli, da so za vsak slučaj plavajoči.

Moja hčerka je imela kronična vnetja ušes in operativni poseg na ušesih. Z uporabo EAR BAND-IT se je stanje izboljšalo, še posebno pri plavanju. Ko nismo uporabljali EAR BAND-IT z mehkimi mehkimi čepki, je pogosto dobila okužbo ušes. EAR BAND-IT nam je prihranil veliko denarja, ki bi ga sicer zapravili za zdravljenja. Odpravili smo tudi vnetja ušes, ki so se pojavila po plavanju. Hvala!

Mehki čepki po meri so najboljša stvar, katera se nam je zgodila. To je edina vrsta ušesnih čepkov, ki najbolje zaščiti uho pred vodo. Mi smo poskusili vse drugo, pa ni bilo tako učinkovito.

Prejšnja leta sem za moje deklice kupila 3 trakove za ušesa. Kjerkoli smo, nas ljudje sprašujejo o njih. Dodatno smo ga naročili še za 7 letno sosedo, katera ima vedno po plavanju vnetje ušes. Poskusila je namreč naš EAR BAND-IT in ga VZLJUBILA. Komaj čakamo, da prispe. Hvala.

Ušesni čepki so čudoviti! Moj sin ima timpanalne cevke in mehki čepki ostanejo v ušesih, ter jih s tem zaščitijo.

NAŠ NASVET Priporočamo VODA X mehke silikonske čepke izdelane po meri.

VEČ O ZAŠČITI UŠES: ZAŠČITA SLUHA >>

zzzs-pogodbeni-dobavitelj_slusni_aparati_AUDIO_BM_center_naslov_lokacija_standard_recept_narocilnica-ORL

AUDIO BM smo za slušne aparate pogodbeni dobavitelj Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije (ZZZS).

Sprejemamo naročilnice iz vseh ORL ambulant. Prosta izbira dobavitelja je vaša pravica. Priporočamo, da pred odločitvijo za slušni aparat dobro preverite ponudbo. Če obiščete nas, se bomo osebno in strokovno zavzeli za vaš boljši sluh. Ko se odločate za slušne aparate, naj bodo vodila: kakovost, naraven zvok, možnost izbire večih blagovnih znamk, strokovna ter prijazna pomoč, servis in tudi cena. Postopek pridobitve.

Slusni-aparati-Unitron_Sonic_Philips-AUDIO_BM-centri_Slovenija-servis_oskrba_vzdrzevanje_svetovanje-ZZZS

Zavedamo se pomena sluha v vsakdanjem življenju, zato se vsak dan trudimo za vaše zadovoljstvo. Vaše izkušnje potrjujejo, da smo na pravi poti.

V AUDIO BM svoje delo opravljamo odgovorno, strokovno in s srcem. Zagotavljamo odlične storitve in najnovejše modele slušnih aparatov, za vse potrebe in za vse generacije - tudi v cenovnem standardu (brez doplačil). Vaše zadovoljstvo poplača naš trud. Preberite izjave naših strank ter tudi vi napišite svoje mnenje in ga delite z vsemi. Hvala.

ZASTOPAMO LE PRIZNANE IN PREVERJENE BLAGOVNE ZNAMKE

Blagovne-znamke-Unitron-Philips-Sonic-Varta-Duracell-Rayovac-Alpine-in-druge-AUDIO-BM-slusni-aparati-centri-Slovenija