Akcija!

BATERIJE ZA SLUŠNE APARATE VARTA – AUDIO BM, TIP 312, 6 KOS

Tip 312, rjava barva nalepke.

Cink – zrak. Napetost: 1,45V. Visoka kapaciteta.

V pakiranju je 6 baterij.

Minimalni rok trajanja 3 leta.

4,95

Opis

Za ljudi s slušnimi aparati je zanesljivost baterij ključnega pomena za nemoten in udoben vsakdanjik. Prav zato so pri VARTA razvili baterije, ki so posebej prilagojene potrebam uporabnikov slušnih aparatov.

 

VARTA baterije so izdelane iz visokokakovostnih materialov, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in stabilno delovanje, ne glede na to, kaj se dogaja okoli vas. Uporabljena tehnologija omogoča zanesljivo oskrbo z energijo, tako da lahko brezskrbno uživate v vsakodnevnih aktivnostih, ne da bi se morali ves čas ukvarjati z zamenjavo baterij.

Zavezanost kakovosti pri VARTI se odraža v strogem nadzorovanju kakovosti, kar zagotavlja, da so VARTA baterije zanesljive, varne in skladne z najvišjimi standardi. Poleg tega je poskrbljeno tudi za okolje, saj so VARTA baterije okolju prijazne.

 

Dejstva o VARTA baterijah za slušne aparate:

  1. VARTA je ena izmed vodilnih blagovnih znamk baterij za slušne aparate na svetu.
  2. VARTA baterije so izdelane iz visokokakovostnih materialov, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in stabilno delovanje.
  3. VARTA baterije so zasnovane posebej za uporabo v slušnih aparatih, kar zagotavlja zanesljivo oskrbo z energijo in dolgotrajno življenjsko dobo.
  4. VARTA uporablja tehnologijo, ki zagotavlja, da se baterije izpraznijo enakomerno, kar zmanjšuje možnosti za nenadno izpraznitev baterij.
  5. VARTA baterije so okolju prijazne in jih je mogoče reciklirati.
  6. VARTA ima dolgoletne izkušnje na področju proizvodnje baterij za različne namene, kar zagotavlja visoko raven kakovosti in zanesljivosti njihovih baterij za slušne aparate.
  7. VARTA baterije so skladne z najvišjimi mednarodnimi standardi in so prejele številna certifikati, ki dokazujejo njihovo kakovost.
  8. VARTA baterije AUDIO BM slušni centri nabavljamo neposredno iz Nemčije, brez posrednikov.
  9. V AUDIO BM so VARTA baterije na voljo po dostopnih cenah, kar omogoča, da so dostopne širši množici uporabnikov slušnih aparatov.
  10. V AUDIO BM zagotavljamo še posebej ugoden nakup nakup VARTA baterij, če izberete pakiranje po 60 kos (10 zavitkov po 6 kos).

 

Zahvaljujemo se vam za izbiro VARTA baterij za vaše slušne aparate in zaupanje, ki ga izkazujete VARTA blagovni znamki in AUDIO BM slušnim centrom.

 

V AUDIO BM spletni trgovini zagotavljamo nakup brez dodatnih stroškov. Več o tem >>

 

 


Kakovostna baterija je za brezhibno delovanje slušnih aparatov zelo pomembna. Prav tako je pomembna cena! V AUDIO BM so vse baterije sveže – zagotavljamo minimalni rok trajanja najmanj 3 leta, zato je skrb, da bi baterije pri skladiščenju “zastarale” povsem odveč.

Zagotavljamo največjo izbiro kakovostnih baterij za slušne aparate na enem mestu. Za največje prihranke izkoristite količinske popuste.

Ne spreglejte, da v naši spletni trgovini ne zaračunavamo nobenih dodatnih stroškov! Plačate le naročene izdelke, ki jih v nekaj dneh na vaš naslov dostavi Pošta Slovenije.

Vse baterije iz naše ponudbe so preverjene kakovosti in so primerne za vse blagovne znamke slušnih aparatov.

 

Oznake baterij drugih proizvajalcev:
A312, 312A, 312AE, 312, DA312, 312HPX, AC312, P312, PR312H, ZA312, DA312H, DA312N, 312HP, AC312E, AC312EZ, L312ZA, W312ZA, S312A, 312SA, 312P, 312ZA.

Delite s tistimi, ki bi jih vsebina utegnila zanimati. Hvaležni vam bodo. Kliknite na ikono spodaj.

Iskanje

+
Google ocena
4.9
Na podlagi 1689 ocen
×
js_loader