Matej Drnovšek

MATEJ DRNOVŠEK

akustik za slušne aparate Trbovlje

Po izobrazbi sem Inženir multimedijev in imam veliko izkušenj na področju dela z vrhunskimi tehnologijami, ki so tesno povezane zvokom in komunikacijo, kamor sodijo tudi slušni aparati in drugi tehnični pripomočki za naglušne oz. gluhe.
Podpiram kakovostno in aktivno življenje na vseh področjih. Iz prve roke razumem, kako je živeti z zdravstveno težavo, kako se z njo soočiti, ter kako jo sprejeti, da lahko pozitivno nadaljujemo življenje in spoznamo, da lahko oviro spremenimo v svojo prednost.

Email: m.drnovsek@audiobm.si

Telefon: 059 044 057

 


Najdete me v AUDIO BM slušnem centru Trbovlje, kjer boste z mojo pomočjo našli prave rešitve za vaš sluh. Bližamo se že tretji obletnici odprtja in v tem času se je zgodilo veliko… Dober glas o nas se je hitro razširil, z našo ponudbo in strokovno pomočjo so stranke zelo zadovoljne in njihovo število hitro narašča. Poslovalnico smo vmes tudi občutno povečali, tako da delo poteka še lažje, stranke pa imajo večjo zasebnost pri individualni obravnavi. Tehnologija mi je od nekdaj blizu in tudi izbira študija je bila s tem pogojena. Sem Inženir multimedije, pred tem pa sem pridobil tudi že naziv mizar in lesarski tehnik. Kot slušni akustik sem dobil super priložnost združiti vso pridobljeno znanje – delo z novodobno tehnologijo in ročne spretnosti. Izkušnje za delo z ljudmi sem pridobival že od srednje šole predvsem s praktičnim delom. V študijskem obdobju preko študentskega dela in kasneje s pogodbenim delom na raznih medijskih in športnih projektih. Kot oseba sem pozitivno naravnan in po duši športnik. Za sabo imam uspešno kariero v gorskem kolesarstvu. To razmišljanje poizkušam prenesti tudi na moje stranke, saj podpiram aktivno preživljanje prostega časa, ne glede na starost. Rek pravi: star si toliko, kot se starega počutiš, in izguba sluha v teh časih ne bi smela biti ovira, ki je ne bi mogli premagati. Med vrhunskimi slušnimi aparati, ki jih imamo na izbiro, se najde prava rešitev za vsakogar. Povrnjen sluh lahko človeku dobesedno spremeni življenje – na bolje. Naše rešitve omogočajo, da se lahko oseba z izgubo sluha zopet vključi v družbo, povrne izgubljene stike, aktivno preživlja čas z družino in prijatelji, se dobro znajde v vsakodnevnih situacijah in še bi lahko naštevali. Če se srečate z izgubo sluha, ne oklevajte in brez strahu pridite po informacije. Z veseljem vam bom svetoval in pomagal na poti do boljšega sluha in s tem tudi boljše kakovosti življenja.