Izboljšajte in olajšajte si poslušanje v najzahtevnejših situacijah

Dodatki_za_slusne_aparate_UNITRON_prostorocno_telefoniranje_Polnilnik-TV_brezzicno_bluetooth_daljinski_mikrofon_upravljanje_aplikacija


Uporabite Unitron dodatno opremo za slušne aparate.

Dodatno opremo predstavljajo raznovrstne izbirne naprave, ki delujejo v povezavi z vašimi slušnimi aparati in na različne načine pomagajo še učinkovitejše slišati ter upravljati slušne aparate Unitron.

Brezplačno

Aplikacija Unitron Remote plus

Unitron Remote

Podrobnejša predstavitev:

Unitron Remote – daljinski upravljalnik     
Bistvene funkcije so vam takoj pri roki

Daljinski-upravljalnik-za-slusne-aparate-Unitron-AUDIO-BM-slusni-aparati

Unitron daljinski upravljalnik omogoča preprost in enostaven nadzor glavnih funkcij* slušnih aparatov.

To je zelo koristno in uporabno pri slušnih aparatih, ki na samem slušnem aparatu nimajo tipk za ročno upravljanje. Preko daljinskega upravljalnika lahko glede na svoje potrebe in želje spreminjate glasnost ali preklopite programe za poslušanje.

Združljiv z vsemi serijami slušnih aparatov Stride, Moxi, Quantum in Max.

Navodilo za uporabo.

* Funkcije, ki jih je mogoče nadzorovati, so odvisne tudi od tehnološke izpopolnjenosti slušnih aparatov in od individualnih nastavitev, ki ste jih izbrali s slušnim akustikom.

uStream in uDirect3

Povežite. Upravljajte. Uživajte.
Bluetooth povezava z vašim mobilnim telefonom – prostoročno telefoniranje,
upravljanje slušnih aparatov, brezžična povezava z uTV3 …

Odličen pripomoček za brezžično povezovanje slušnih aparatov z različnimi napravami. Preprosta in enostavna povezava z mobilnim telefonom prek brezžične povezave Bluetooth ®. Preprosto prostoročno telefoniranje s slušnimi aparati. Takšna povezava zagotavlja kristalno čist zvok, ki bo posredovan neposredno v slušne aparate. Uporabljate svoj mobilni telefon kot MP3 predvajalnik in kakovost zvoka vas bo navdušila.

Bluetooth omogoča napravam, kot so prenosni in brezžični stacionarni telefoni ter prenosni in stacionarni računalniki, da se brezžično sporazumevajo.

Napravi uDirect in uStream podpirata delovanje tehnologije Bluetooth, s katero brezžično sprejemata zvočni signal, ki prihaja iz različnih zvočnih naprav, in ga prenašata v vaše slušne aparate. Tako lahko prek slušnega aparata neposredno sprejemate telefonske klice oziroma poslušate televizijski spored prek oddajnika uTV.

Tehnologija za digitalno šifriran induktiven prenos signalov, ki se uporablja v napravah uDirect in uStream, je izjemno zanesljiva in skoraj neobčutljiva za vplive drugih naprav.

Napravi sta zelo majhni. uDirect se nosi okoli vratu, uStream pa s sponko le pripnete na oblačilo. Lahko jih skrijete tudi pod obleko, če želite.

Uporabljata akumulatorsko baterijo, ki se polni preko priloženega polnilnika ali preko USB priključka.

Navodila za uporabo:
 uStream           Bluetooth povezava z mobilnim telefonom ali uTV3, daljinski upravljalnik
 uDirect3           Bluetooth povezava z mobilnim telefonom ali uTV3, daljinski upravljalnik

 

OPOMBA: novejše izvedbe slušnih aparatov Unitron se zmorejo brezžično povezati s telefonom in televizijo brez uporabe omenjenih naprav, zato je telefoniranje in poslušanje televizije še preprostejše. 

Slušni akustik vam bo z veseljem pomagal pri izbiri dodatkov (če so potrebni), ki so primerni za vaše slušne aparate.

 

Več o funkcijah.

TV Connector in uTV3

Televizija se sliši tako, kot je treba.
Brezžični prenos zvoka v stereo tehniki v slušne aparate.

TV-oddajnik-Connector-brezzicno-sterero-poslusanje-televizije-Unitron-slusni-aparati-AUDIO-BM-slusni-centri

Če se vaša družina pritožuje, da naravnate televizijski sprejemnik preveč naglas, vi pa ga še vedno ne razumete dobro, je čas, da razmislite o rešitvah, ki so na razpolago, da rešite problem.

uTV3™ brezžično pošilja izjemno kakovosten stereo zvok v slušne aparate (preko uDirect ali uStream vmesnika). Tako ustvarite most med TV in slušnimi aparati.

Neodvisno lahko prilagajate glasnost zvoka v slušnih aparatih, ne da bi motili okolico, saj ni več pretirane nastavitve zvoka na televizorju.

Ta naprava uporablja brezžično povezavo Bluetooth.

• uTV3 je povezan s televizijskimi sprejemnikom preko avdio kabla in je postavljen nekje ob televizijskem sprejemniku
• prek brezžične povezave z uDirect ali uStream se zvok prenese v slušne aparate
• prav tako se naprava lahko uporablja kot polnilec za uDirect ali uStream

Navodilo za uporabo.

uTV3 za povezavo s slušnimi aparati potrebuje uDirect3 ali uStream.

 

NOVEJŠE in PREPROSTEJŠE!

TV Connector™ brezžično pošilja izjemno kakovosten stereo zvok neposredno v slušne aparate, zato vmesniki niso več potrebni.

Naprava je izjemno majhna in tako preprosta za uporabo, da boste nanjo v hipu pozabili in le še uživali v najčistejšem zvoku iz vašega TV sprejemnika – kjerkoli v stanovanju se boste nahajali.

uMic

Brezžični mikrofon

Brezžični mikrofon

Omogoča poslušanje zvoka prav od izvora.

uMic ™ je osebni brezžični mikrofonski sistem, ki omogoča lažje poslušanje spremljevalca v zahtevnih zvočnih okoljih.
Vaš spremljevalec lahko pripne uMic s sponko za pripenjanje ali ga z vrvico obesi okoli vratu. Zvok se preko uDirect prenese v oba slušna aparata.
uMic pošilja jasen in naraven zvok do uDirect z razdalje do 20 metrov in zagotavlja do 8 ur delovanja z enim polnjenjem.

Navodilo za uporabo.

uMic ™ za povezavo s slušnimi aparati potrebuje uDirect3 ali uStream.

Polnilnik

Za polnjenje akumulatorskih baterij v slušnih aparatih.

Polnilnik-za-slusne-aparate-na-ponovno-polnjenje-Unitron-slusni-aparati-AUDIO-BM

Prikazani polnilniki so namenjeni polnjenju Unitron slušnih aparatov, ki imajo možnost ponovnega polnjenja.

Polnjenje baterije čez noč zadostuje za ves dan neprekinjene in intenzivne uporabe (npr. tudi z veliko brezžičnega prostoročnega telefoniranja ali brezžičnega poslušanja televizije ali na primer glasbe iz pametnega telefona).

Druga dodatna oprema za boljše poslušanje

V AUDIO BM slušnih centrih nudimo rešitve za boljši sluh tudi tistim, ki slušnega aparata ne uporabljajo. Preverite in preizkusite možnosti, ki so predstavljene na posebni strani z dodatno opremo – tehničnimi pripomočki za boljši sluh. Nekateri so na voljo tudi v naši spletni trgovini.

Predlagamo, da nas obiščete, da vam bo AUDIO BM slušni akustik strokovno svetoval, katere rešitve so primerne za vas ali vaše svojce.

Ne pozabimo na nego in vzdrževanje

Raznovrstne izdelke s katerimi si boste olajšali nego in vzdrževanje slušnih aparatov si lahko ogledate na straneh, kjer predstavljamo našo ponudbo baterij in izdelkov za nego in vzdrževanje slušnih aparatov.

HITRO DOSTOPNE IN BREZPLAČNE STORITVE

zzzs-pogodbeni-dobavitelj_slusni_aparati_AUDIO_BM_center_naslov_lokacija_standard_recept_narocilnica-ORL

AUDIO BM smo za slušne aparate pogodbeni dobavitelj Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije (ZZZS).

Sprejemamo naročilnice iz vseh ORL ambulant. Prosta izbira dobavitelja je vaša pravica. Priporočamo, da pred odločitvijo za slušni aparat dobro preverite ponudbo. Če obiščete nas, se bomo osebno in strokovno zavzeli za vaš boljši sluh. Ko se odločate za slušne aparate, naj bodo vodila: kakovost, naraven zvok, možnost izbire večih blagovnih znamk, strokovna ter prijazna pomoč, servis in tudi cena. Postopek pridobitve.

Slusni-aparati-Unitron_Sonic_Philips-AUDIO_BM-centri_Slovenija-servis_oskrba_vzdrzevanje_svetovanje-ZZZS

Zavedamo se pomena sluha v vsakdanjem življenju, zato se vsak dan trudimo za vaše zadovoljstvo. Vaše izkušnje potrjujejo, da smo na pravi poti.

V AUDIO BM svoje delo opravljamo odgovorno, strokovno in s srcem. Zagotavljamo odlične storitve in najnovejše modele slušnih aparatov, za vse potrebe in za vse generacije - tudi v cenovnem standardu (brez doplačil). Vaše zadovoljstvo poplača naš trud. Preberite izjave naših strank ter tudi vi napišite svoje mnenje in ga delite z vsemi. Hvala.

ZASTOPAMO PRIZNANE IN PREVERJENE BLAGOVNE ZNAMKE

Blagovne-znamke-Unitron-Philips-Sonic-Varta-Duracell-Rayovac-Alpine-in-druge-AUDIO-BM-slusni-aparati-centri-Slovenija