Zavedamo se pomena sluha v vsakdanjem življenju, zato se vsak dan trudimo za vaše zadovoljstvo.

Mnenja in osebne izkušnje strank ob obisku AUDIO BM slušnih centrov.

Originale rokopisov izjav hranimo v arhivu podjetja.

Izjave niso lektorirane, ali kakorkoli spremenjene.

IZJAVE IZ LETA 2018 – 2. polletje

December 2018

Prijeten, svetel lokal. Najprej sem opazila plakat, nekakšen hišni red, kot 10 zapovedi. Vse je res, kar tam piše. Sprejel me je prijazen gospod in mi vse na razumljiv način razložil. Rezultat: SA Unitron P500, ki brezhibno deluje. Upam, da bo še dolgo. Zelo sem zadovoljna. Živim v novem, lepšem svetu. Oba strokovnjaka sta super, kar tako naprej. Hvala lepa! Vidmar Matilda

December 2018

Ta problem z naglušnostjo me spremlja že od otroštva z leti se je veliko poslabšalo. Odločila sem se, da zaživim življenje odprto med ljudmi kjer pogovor ima velik.  Živim v Italiji kjer sem tudi šla na prvi pregled in izbiro slušnega aparata, pol sem si rekla zakaj nebi šla še moje kraje in med moje ljudi in zagotovljeno ta moja izbira je bila več kot pravilna! Z delom, ki smo ga opravili sem ZELO zadovoljna. Hvala Andrej! Mlakar Stefanija

December 2018

Moj obisk slušnega centra AUDIO BM je bil zame zelo pozitivna izkušnja. Akustik je bil zelo prijazen in potrpežljiv pri razlagi o uporabi slušnega aparata. Imela sem občutek, da se je zelo zavzel in se potrudil, da bom razumela delovanje in uporabo, za kar se lepo zahvaljujem. Danes kljub temu, da je veliko storitev plačljivih, težko najdeš strokovne delavce, ki svojo storitev izvajajo tudi na visoki ravni, spoštovanja in človečnosti oz. dobrih medsebojnih odnosih.

December 2018

Poslano po elektronski pošti:

Pred testiranjem za uporabo slušnega aparata sem pregledal ponudbo aparatov v Sloveniji. Nameraval sem iti k podjetju, ki je najbolj oglaševano na TV, potem pa mi je zdravnik svetoval, naj zaradi izredno visoke strokovnosti ekipe najprej poskusim pri AUDIO BM.

Po izmenjavi uvodnih emailov sem ob prvem obisku slučajno “padel” v roke akustiku Romanu Demiru. Sem oseba z naravoslovnim in računalniškim ozadjem in vedno skušam razumeti simptome in seveda tudi ukrepe za njihovo odpravo. G. Demiru sem predložil grafe svojih avdioloških izvidov iz preteklih let. Razložil sem mu, kako jaz subjektivno občutim slabšanje sluha. Nato je on meni na mojo željo podrobno razložil, kako deluje tehnologija za korekcijo sluha, kakšne so realistične možnosti za odpravljanje specifik, kakšne tehnične prijeme uporabljajo različni proizvajalci slušnih aparatov, kaj je v razmerju cena/kakovost resnica in kaj zgolj marketing. S svojim računalniškim ozadjem sem to lahko dokaj dobro razumel. Razložil mi je zame bistvene stvari: razliko med aparati, ki zaprejo sluhovod in ki ga pustijo odprtega, možnosti za nadaljnje zaznavanje smeri prihajajočega zvoka, možnosti za selektivno ojačevanje po frekvenčnem spektru glede na karakteristike okvarjenega sluha, delovanje povratne zanke pri dušenju glasnih in dodatnem ojačevanju tihih zvokov in možnosti za dodatno digitalno procesiranje zvoka v posebnih situacijah (glasno okolje, več hkratnih sogovornikov, hrup v ozadju, koncertna dvorana, …)

Testirati sva začela s srednjim modelom aparata enega boljših proizvajalcev. Aparat je nastavil po grafu moje karakteristike sluha za vsako uho posebej. Bil sem presenečen. Moja minula izkušnja z ad-hoc testiranjem generičnega slušnega aparata na avdiološki kliniki v Ljubljani pred 5 leti je bila namreč uničujoča – zvok je bil neuporaben, kot da bi poslušal svet skozi polivinilno vrečko, vsa informacija o smeri zvoka je bila izgubljena. Zato sem se takrat odločil, da ne bom nikoli nosil slušnega aparata. Kar pa sem imel sedaj v ušesih, je dalo od sebe razločen zvok in njegovo smer. S tem dogodkom sva z Romanom Demirom odprla najino večtedensko sodelovanje.

V naslednjih tednih sem preizkusil 4 aparate. Frekvenčne karakteristike sva po prvi nastavitvi pri vsakem od aparatov vsaj še enkrat (ali večkrat) ponastavila v skladu s tem, kar sem mu povedal o svojih izkušnjah. Odprl se mi je svet, ki sem ga izgubil, oziroma skozi leta počasi izgubljal, ne da bi se tega zavedal. Spet sem razumel, kaj ljudje govorijo za mizo na sestanku. Moji sodelavci so opazili, da sem nehal stalno spraševati “Kaj praviš?”. Pri TV dnevniku mi polovica vsebine ni več spolzela mimo ušes, pri čemer so se člani moje družine prej pritoževali, da ne morejo poslušati, ker je preglasno. Potem pa nasprotno: z aparatom v ušesih sem jaz ženi rekel, če ne bi dali TV malo bolj na tiho, ker je preglasen, pa je rekla, da ne. Pri zajtrku sem slišal kose, kako pojejo na vrtu. Na sprehodu skozi gozd sem slišal množično žvrgolenje ptic v drevesih. Na travniku sem spet slišal murne, ki jih nisem slišal že 15 let. To je bil dejansko nov svet.

Ključ za dober rezultat je bilo fino nastavljanje parametrov delovanja, kar pa je  močno olajšala najina obojestranska sposobnost za izmenjavo fizikalnih informacij o zaznavanju zvoka. Govorila sva o herzih, o frekvenčnih območjih ojačevanja, o decibelih – brez tega nemara pacient ne more audiologu prenesti dovolj subjektivne informacije, da bi mu lahko manj kompleksen aparat nastavil enako dobro kot vrhunskega.

Pri izbiri aparata sem se ravnal tudi pragmatično. Nisem izbral modela, ki s tanko žičko pripelje elektromagnetno valovanje v sluhovod in ga tam spremeni v zvok, ampak aparat, ki zvok generira že v ohišju za ušesom in zvok v sluhovod pripelje po drobni plastični cevki – valovodu. Razlika v kakovosti zvoka je bila zame namreč res minimalna, a zato je bil aparat mehansko dosti bolj odporen in lažje ga je bilo vstavljati v sluhovod. Iskal sem pač pragmatiko za naslednjih 5 let.

Testiranje sem zaključil in prevzel izbrani aparat. Tinitus (neobstoječe piskanje v ušesih), za katerega so mi na avdiološki kliniki rekli, da ga je praktično nemogoče odpraviti in naj se sprijaznim z njim (in sem zadnjih 10 let tudi se), mi ob uporabi aparata skoraj izgine, včasih pa povsem. Roman Demir mi je razložil, da pri aparatih ne gre samo za tehnologijo, ampak tudi odziv naših možganov nanjo. Da se možgani na nove zvočne dražljaje, ki jih omogoča aparat, odzovejo. Možganske poti se prilagodijo in zaznavanje zvokov se spremeni. Stalno vzbujanje receptorjev za visoke frekvence, ki so pri meni “lenarili” desetletje in več, jih je znova pognalo v tek, možgani sprejemajo nove dražljaje, ki preglasijo tinitus v moji glavi, da ga ne slišim več.

Romanu sem neskončno hvaležen, da si je zame vzel čas, da sva v postopku prišla do dna mojim težavam in jih ustrezno preslikala v nastavitve mojega slušnega aparata. Brez takega pristopa je še najboljši slušni aparat le brezvreden čip z milijoni tranzistorjev, senzorji in reproduktorji zvoka.


poslano po elektronski pošti: Tom Erjavec, 60 let, Ljubljana

December 2018

S predstavitvijo aparatov, preizkušanjem in ostalimi ponudbami sem bil zelo zadovoljen. Pohvaliti moram uslužnost akustičnega tehnika. Čermelj Marijan

December 2018

Zelo zadovoljna z nasveti, prijaznostjo in aparatom, ki mi je bil svetovan. Hvala.

December 2018

Zadovoljna sem z vašimi storitvami katere ste mi nudili. Lep pozdrav

December 2018

Menim, da sem bil prijazno sprejet od prvega tel. kontakta, do testov, preizkusa aparata, svetovanja in strokovne razlage. Zahvaljujem se za prijaznost in strokovnost, ki je po mojem mnenju na visokem nivoju. Hvala! Franc Sikošek

December 2018

Zadovoljni smo z vašim delom in pristopom do stranke. Brez problema sem se navadil na aparate. Hvala lepa!

December 2018

Z aparatom sem zelo zadovoljen. Uporabljam ga redno.

December 2018

Z vsem sem zelo zadovoljna.

December 2018

Sprejel me je gospod. Bil je vljuden in prijazen. Vzel si je čas in mi vse lepo razložil in pokazal. Z aparatom sem zelo zadovoljen. Priporočam ga tudi ostalim.

December 2018

Z delom in praktičnimi nasveti za uporabo mojega slušnega aparata sem zelo zadovoljen! Imate odličnega slušnega akustika, ki mi z besedo in dejanji svetuje in prijazno, ter potrpežljivo izvaja in razlaga vse o slušnem aparatu in njegovi praktični uporabi.

November 2018

Pred tremi leti so mi izdelali slušni aparat pri konkurenci MB, bil sem zelo nezadovoljen. Nekega dne sem potrkal na vrata slušnih aparatov AUDIO BM na Trgu Revolucije, gospod Jurij Globevnik me je prijazno sprejel, povedal sem težave z mojim sluhom, povedal sem kaj želim in mi je natanko obrazložil kakšen slušni aparat bi mi najbolje ustrezal, sedaj ga nosim nekaj dni kot poskusnega, pa sem zelo zadovoljen.  Vsakemu bi priporočal kam se zglasi za boljši sluh. Hvala za strokovnost in prijaznost, tudi mladi sodelavki. Anton Fidler

November 2018

Gospod David mi je vse dobro – odlično razložil, izredno prijazen in potrpežljiv, zasluži si pohvalo. Testiranje aparatov je potekalo v redu.

November 2018

Spoštovani!

 • Vesela sem, za sem se odločila za vas.
 • Odlična predstavitev in izvedba vašega akustika g. Mateja
 • Priporočila bom tudi svojim sorodnikom in znancem.

Lep pozdrav!

November 2018

V slušnem centru AUDIO BM v Celju sem opravila testiranje slušnega aparata SONIC SA CHEER. Gospod Matej mi je izčrpno in razumljivo obrazložil o naglušnosti in izbiri slušnega aparata. Zelo sem zadovoljna z njegovim pristopom in tudi zato, ker sem deloma odvisna od javnega prevoza, kar je on vedno upošteval pri naročanju mojih obiskov. Iskrena hvala za vso prijaznost! Štiftar Ema

November 2018

Preden sem prišla na testiranje sluha, sem čutila da slabo slišim. Po testiranju sem šla zdravniku in mi je svetoval, da poskusim z slušnim aparati in sem res poskusila in se odločila, da jih bom nosila. Sem se pa navadila in sem vesela ker zdej lepo slišim, ne rabim 5x spraševat kaj mi je kdo kaj povedal. Šukalo Terezija

November 2018

Izjavljam, da sem v AUDIO BM studio bil zelo lepo sprejet. Razložil mi je kako stvar poteka, razkazal mi je slušne aparate in o njih razložil, kar me je zanimalo sem še vprašal. Z njihovim sistemom dela sem zelo zadovoljen. Priporočal bi vsakega v njihov studio in naj se še sam prepriča.

November 2018

S testiranjem in vsem v postopku pridobivanja slušnih aparatov sem zelo zadovoljen. Hvala

November 2018

Zelo sem zadovoljen z vsemi storitvami AUDIO BM centra v Novem mestu. Že na prvi aparata sem se odzval dobro in ga brez posebnih problemov začel uporabljati. Poseben poudarek pa moram dati na g. Matica Bele. Ne samo, da je zelo strokoven, tudi njegov pristop do strank je nezamenljiv. Je zelo prijazen in ima posluh za vse probleme, ki jih imamo uporabniki slušnih aparatov. Že moj tast Cvelbar Anton, ki je pred leti prišel v vaš center, ni mogel prehvaliti vašega dela. Zato sem se tudi jaz odločil za vaš center. Prav gotovo bom z veseljem priporočil vaš center tudi drugim. Gornik Janez

November 2018

S pristopom in izvedbo postopka pri sprejemanju in obrazložitvi aparata sem bil iskreno presenečen in zadovoljen.  Hvala vam za vse. Alojzij Šmid

November 2018

Po priporočilu neke gospe, s katero sva sedeli pred ambulanto na Zavodu gluhih in naglušnih, sem se odločila za vašo firmo.  Z vsemi informacijami in storitvami do sedaj sem v celoti zadovoljna. Čeprav sem se malo bala slušnih aparatov, sem vesela, da obstaja ta pomoč. Imamo »manko« v sluhu izgleda dedno, po očetovem sorodstvu.  Hvala za vse!

November 2018

Ocenjujem, da sta slušna aparata v redu in priporočam tudi drugim, da pridejo v vašo trgovino! Tudi osebju dodelim oceno 10. Bertok Guido

November 2018

Vloženi slušni aparat t.j. levi in desni sta mi v pomoč saj slišim zelo dobro. Prilegata se odlično, ne motita, problem je le v večernih urah, ko pozabim, da jih imam še v ušesu.  Gaberšček Julij

November 2018

Glede na zelo korektno sodelovanje g. Jurija in ga. Marije, ker nisem samostojno odločala. Najprej sem si omislila aparat z doplačilom. Ker me je večkrat bolela glava sem na pripombo zdravstvene delavke aparat zamenjala. Že naslednji dan  to je danes 7.11.2018  zopet zamenjala že pred tem preizkušenega. Upam, da bo služil svojemu imenu.  Takih odnosov si predvsem zelo želimo.

November 2018

Najprej se moram zahvaliti za vso pomoč in uslugo, ki sem jo bila pri vas deležna oz. prejela. Z aparatom sem zadovoljna, vse ste lepo razložili kako z aparatom rokovati, in upam, da mi boste še naprej nudili pomoč, seveda če bo potrebno. Še enkrat lepa hvala za vso pomoč in lepo pozdravljeni. Želim vam tudi srečno Novo leto, ki se že približuje.

November 2018

Zelo sem zadovoljna z odzivnostjo, strokovnostjo in ljubeznivostjo akustika. V največji meri se je poglobil, da bi se moja slušnost čim bolj izboljšala.

November 2018

Odlična predstavitev možnosti, zelo profesionalen pristop g. M. Bele, ki zna prisluhniti in najti pravi izbor opreme, jo ustrezno prilagoditi – nastaviti, vse skupaj ponavljati do končnega zadovoljstva. Skupaj nama je uspelo, da zdaj res slišim. Hvala, G. Matic Bele!  Damjan Slanc

November 2018

S sluhom sem imela že kar nekaj časa težave in sem se s težkim srcem odpravil na ponovni pregled na otorino. Zdravnik mi je predlagal, da naj testiram slušne aparate in bom takoj vedela ali mi bodo pomagali ali pa mi bo razneslo glavo. Medicinska sestra mi je dala 3 prospekte treh različnih dobaviteljev in mi v pogovoru namignila, da so z AUDIO BM stranke zelo zadovoljne. Verjela sem njenim besedam in se napotila v AUDIO BM. Njeno priporočila so se uresničila, saj me je sprejel mladenič, prijaznih besed, natančnih navodil in spodbudnih besed. Naučil in podučil me je o natančni uporabi aparata, ki sem ga stestirala v različnih situacijah in se nanj navadila po nekaj dneh. Slišim bolje (včasih bi bilo bolje, da kaj ne bi), nošenje več ni moteče, rokovanje pa je tudi enostavno. Začetni strahovi in dvomi so po zaslugi dobre predstavitve hitro zbledeli. Pogovor med sodelavci o slušnem aparatu pa tudi ni več tabu tema tudi po zaslugi Matica. Miklič Mojca

November 2018

S storitvami v centru Novo mesto imam zelo dobre izkušnje. Lahko pohvalim prijaznost, ustrežljivost in strokovnost g. Beleta. Kadarkoli sva bila dogovorjena za sestanek sem bil sprejet ob dogovorjeni uri, lahko sem preizkusil različne variante slušnih aparatov. Nikoli ni odklonil pomoči izven dogovorjenega termina. Jurca Andrej

November 2018

ZELO SEM ZADOVOLJNA. Gospod KOTNIK je zelo prijazen, zelo sposoben. Še enkrat bom povedala, da sem zelo zadovoljna z vašo ponudbo.

Oktober 2018

Kar se tiče predstavitve sem z vsem zelo zadovoljna. Izredna pohvala g. Binetu Kotniku. Upam, da bo še naprej tako. Hvala lepa!

Oktober 2018

Zelo sem vesel, da sem pri iskanju slušnega aparata, potrkal tudi na vrata akustične hiše AUDIO BM. Tu me je sprejel akustik, gospod Matic Bele. V prijaznem pogovoru, mi je predstavil vse o slušnih aparatih in tako pregnal vse slabe pomisleke o njih. Kmalu sem dobil tudi preizkusni aparat, s pomočjo katerega sem ugotovil za koliko mi aparata pomaga. Vse težave, ki sem jih opazil, je g. Matic Bele takoj odpravil. Zahvaljujem se mu za takojšnjo strokovno pomoč. Kmalu sem se začel prilagajati sodelovanja v večjih skupinah ljudi pri pogovorih. Potožil sem o nekaj neskladjih, kar je g. Bele hitro odpravil. Zahvaljujem se gospodu Bele Maticu za vsa prizadevanja pri uporabi slušnega aparata. Zahvaljujem se za vso strokovno znanje, ki mi jo je nudil, za uspešno uporabo tega aparata.  Z delom in ravnanjem, akustika za slušne aparate, g. Bele Matica, sem izredno zadovoljen. Jožef Gubina

Oktober 2018

No pa jo imamo, novo vlado, novega ministra za zdravje, jaz pa sem dobila nov slušni aparat. Upam, da bo vse delovalo, kot mora, če pa ne, se lahko tudi kaj naučijo od prijaznega, strokovnega, ustrežljivega in potrpežljivega g. Matica, ki se nadvse potrudi in posreduje popolne informacije, pa tudi spoštuje naše želje. Najdete ga v slušnem centru ABM v Bršljinu v Novem mestu. Bolečine ali izgube sluha ne lajšamo samo s tableti in aparati, ampak tudi z ljubeznijo in spodbudo. Če je oseba močna in ima veliko podpore v življenju bo hitreje ozdravela. Zato je zelo pomembno imeti v življenju ljudi kot je g. Matic, lepo, da sva se srečala, sem zelo zadovoljna. Hvala! Stanka Hrvatin

Oktober 2018

Začetek je bil bolj strašljiv, vendar sem se ga kar hitro navadila. Zdaj sem zadovoljna in mi dobro služi. Gašperšič Frančiška

Oktober 2018

Komuniciranje z gospodom Matejem Korenom: odlično;

 • Natančen in jasen pri razlagi
 • Na vsa vprašanja odgovoril razumljivo
 • Svetoval zelo objektivno
 • Vedno ob dogovorjeni uri me je sprejel – brez čakanja!
 • Svoje delo opravlja po mojem zelo strokovno.

Oktober 2018

Zadovoljni smo z vašim slušnim aparatom, še posebej pa smo zadovoljni z gospodom Matejem, ki naju je prijazno sprejel in lepo ter strokovno razložil vse v zvezi s slušnim aparatom. Mož sedaj sliši. Življenje se mu je spremenilo na boljše. Želiva, da ostanete takšni še naprej. Fridl Jožef

Oktober 2018

Zadovoljna s kakovostjo storitve in slušnim aparatom, kakor tudi s profesionalnim odnosom in prijaznostjo vašega zaposlenega. Drev Angela

Oktober 2018

Po pregledu treh ponudnikov sem se odločil za AUDIO BM. Tu sem dobil najboljše informacije. g. Matic Bele je strokovnjak na tem področju. Razložil je vse po domače, nazorno, strokovno, dobre in tudi slabe stvari. Zaupam mu in upam, da bova še naprej dobro sodelovala. Meglić Anton

Oktober 2018

S slušnim aparatom in prav tako z gospodom Albinom Kotnikom sem zelo zadovoljna. Vesela sem, da sem se odločila za AUDIO BM. Pugelj Anica

Oktober 2018

Z naročilom slušnega aparata sem bil zelo zadovoljen z osebjem in predstavitvijo.  Anton Dolinšek

Oktober 2018

Za razliko od mojih nekaterih predhodnih odločitev, sem tokrat izbrala prav. Vesela sem in odkrito moram pohvaliti gospoda, ki me je obravnaval z vso pozornostjo, bil nadvse prijazen, mi potek jasno razložil in tudi svetoval. Zato njemu in ostalim v firmi iskrena hvala. Gospodu Mateju pa, ob takšnem pristopu, želim še več zadovoljnih pacientov. Hvala za vse g. Matej! Premec Ana

Oktober 2018

Z obravnavo pri g. Oleniku sem zelo zadovoljna. Z veliko potrpežljivostjo mi je prilagajal slušne aparate in navodila v štirimesečni preizkusni dobi, da sem končno dobila optimalen slušni aparat. Verjamem, da bo tako potekalo tudi vnaprej.

Oktober 2018

Slišim ptičke, tiktakanje ure, torej o.c.  Gospod zelo prijazen, potrpežljiv… vse je dobro in upam, da bom lahko naslednjič še imela priliko »čas« za še en aparat (slušni). Jožica Trošt

Oktober 2018

Izjemno prijazen, izobražen o slušnih aparatih. Pri gospodu sem bila trikrat in bila izjemno zadovoljna. Glede na mojo starost – je imel veliko mero potrpljenja, kar navadno nimajo. Priporočam vsem, ki potrebujejo slušne aparate, da obiščejo Audio BM – prijetno boste presenečeni, spoštovani in deležni odlične razlage o sluhu in slušnih aparatih. Toplo priporočam Audio BM. Bila sem že v drugi medicinski trgovini – vendar nezadovoljna. Ukmar Nevenka

Oktober 2018

Zelo prijazno osebje. So si dali čas za svetovanje in sem imel tudi priliko probat več aparatov. Imel sem dvome za katerega bi izbral in ko so mi dali oba za probati na dom, sem se lažje odločil. Aparat je zelo dober in ni za primerjati za prejšnje Widexove, ki mi niso ustrezali. Pohvalo vsem.

Oktober 2018

Zelo zadovoljna z aparati, slušnost se je izboljšala do željene, z uslugami sem zadovoljna do maksimuma. Zelo ustrežljiv in prijazen uslužbenec, odlično usposobljen, še naprej veliko uspeha. Zdenka Sluga

Oktober 2018

Zadnje čase sem slabo slišal in sem se odločil za ušesne aparate, s katerimi sem zelo zadovoljen. Slišim zelo več zvokov katere prej nisem registriral. Tako mi je življenje na podeželju spet polno čudovitih zvokov narave in njenih prebivalcev. Dobrovoljc Matjaž

Oktober 2018

Aparat mi dobro služi in sem zadovoljna, ker slišim dobro!

Oktober 2018

Naslov firme sem zasledila v reklamni objavi. S sprejemom pri g. Šprinzar Nemec sem bila zadovoljna. Poskrbel je, da sem bila z uvajanjem tudi jaz zadovoljna saj je potekalo kot je treba. Ob tej priliki se vam še enkrat lepo zahvaljujem, saj vem, da bom tako prijazno sprejeta, če bom karkoli potrebovala, da mi bosta aparata lahko služila se vam danes prijazno zahvalim. Kemperle Zvonka

September 2018

Hči Marjana Mrak

Z materjo sva zadovoljni s strokovnostjo in prijaznostjo zaposlenega.

September 2018

Prijetno sem presenečen nad izbiro slušnih aparatov, še bolj pa nad strokovnostjo in prijaznostjo osebja. Gaberšek Vladimir

September 2018

Popolnoma zadovoljen. Brezar Maksim

September 2018

Pri iskanju slušnega aparata sem obiskala več ponudnikov, ko pa sem se oglasila pri gospodu Piriću, sem se odločila za vaš aparat. To pa zato, ker nikjer nisem bila deležna tako dobre predstavitve in vljudnosti. Med testiranjem aparata v poskusnem mesecu mi je g. Pirić vselej svetoval pri mojih težavah na začetku nošenja aparata, kako naj čuvam aparat. Vsakič, ko sem prišla z vprašanji mi je vedno z veseljem in potrpežljivo razlagal. Ob nakupu aparata mi je tudi obljubil še nadaljnjo pomoč. V as lepo pozdravljam. Pšeničnik Kristina

September 2018

Sem zelo zadovoljen, ker ste zelo prijazen in razumljiv do nas. Umek Janez

September 2018

Nimam nobenih pripomb, sem izredno zadovoljen s predstavitvijo aparata, kot z obrazložitvijo delovanja aparata, ter strokovnim vodenjem oz. načinom na navajanje aparata za uporabo. Sedaj ga uporabljam že kar nekaj mesecev, nimam nobenih težav in slišim veliko, veliko bolje kot prej. Hvala osebju studia AUDIO BM MARIBOR za prijaznost in pomoč pri odločanju za aparat in uporabi le tega. Vidonja Štefan

September 2018

V AUDIO BM bi pohvalil prijaznost in strokovnost zaposlenih. Za stranko si vzamejo čas in ne komplicirajo z dokumentacijo. S prejetim slušnim aparatom sem zelo zadovoljen. Priporočam tudi ostalim. Ćeramilac Ljubomir

September 2018

Sem zadovoljen z uslugo. Osebje je prijazno, strokovna obrazložitev je zelo v redu. V primeru, da poznam katerega prijatelja z isto težavo vas bi priporočil. Kozlovič Darij

September 2018

Zelo sem zadovoljna z aparatom. Tudi domačim je sedaj lažje komuniciranje z menoj. Mamilović Ana

September 2018

Glede na stalno prigovarjanje, da sem »gluha«, sem se odločila, da obiščem Audio BM v Kopru. Vsekakor sem bila ob testiranju zelo zbrana, ker sem se želela prepričati v svoj prav, da dovolj dobro slišim. Žal mi je testiranje pomagalo, da sem morala sprejeti resnico. Hvala g. Vivodi, ker mi je posvetil veliko pozornosti in me prav usmeril. Jakopič Veronika

September 2018

Sem zelo zadovoljen s postopkom in s preizkusno dobo nošenja aparatov. Upam, da bo tak odnos ostal tudi vnaprej. Hvala za vaše sodelovanje. Tisovec Pavel Metod

September 2018

Z aparatom sem zadovoljna, bolje slišim, bolje se počutim. Nosim ga celi dan in me nič ne ovira. Slušni akustik je zelo prijazen in rada se bom vračala sem za dodatna pojasnila.

September 2018

Sem zadovoljen s tehniko (slišnost), posebno pa z operiranjem ob nastavitvah in testiranju, pa tudi z obrazložitvijo glede uporabe aparata in rokovanjem z njim. Tudi tehnično sem zdaj bolj podkovan o aparatu, kar pomeni, da so mi stvari bolj jasne, če slučajno kaj ne gre, kot sem si predstavljal prej.

Avgust 2018

V začetku nošenja slušnega aparata sem imel težave z izpadanjem zvočnikov in zaradi tega tudi slišnost ni bila konstantna. S prilagajanjem različnih zvočnikov in z mojim spoznavanjem je doseženo bistveno večja slišnost in razumevnost. Anton Areh

Avgust 2018

Sem zelo zadovoljna in vesela, da sem se odločila ravno za vas. Ste strokovni, prijazni in vedno dobiš prijazen odgovor na vsa vprašanja. Priporočili ga bomo tudi drugim. Hvala vam za vse in ostanite še naprej takšni. Gospod Matej vam pa vse dobro.

Avgust 2018

Zadovoljen z uslugo vašega podjetja. Razbrošek Peter

Avgust 2018

Akustik gospod Matej Koren je zelo prijazen, na vsa vprašanja mi je odgovoril razumljivo. Vse je razložil korektno in profesionalno. Vzame si dovolj časa za pogovor in opis ter podrobnosti uporabe slušnega aparata. Če ga ocenim z ocenami od 1-10 je to čista 10. priporočam ga vsakemu, ki ima težave z sluhom. Naglič Anton

Avgust 2018

Sem zadovoljen z korektnim odnosom do strank, točnost in natančnost razlage. Upam, da bom aparat lahko uporabljal, kot je bilo dogovorjeno. Lapornik Alojz

Avgust 2018

Z aparatom in z vsemi ostalimi uslugami sem zelo zadovoljen. Kranjc Anton

Avgust 2018

Z slušnimi aparati sem zelo zadovoljen. Prav tako z prijaznim akustikom G. Koren Matejem. Lep pozdrav, Kovačič Marjan

Avgust 2018

Za storitve v zvezi s slušnim aparatom sem do sedaj bil zelo zadovoljen. Koštomaj Egon

Avgust 2018

Naj se še enkrat zahvalim in povem, da smo izredno zadovoljni z uslugo ob nakupu slušnega aparata. Urek Anton

Avgust 2018

S celotno storitvijo g. Korena iz AUDIO BM sem zelo zadovoljna. Priporočam vsem, ki boste morali nositi slušne aparate. Bojovič Boža

Avgust 2018

Z mojim novim slušnim aparatom sem zelo zadovoljna. Priporočala bi vsem, ki slabo slišijo naj čim prej se odločijo.  Bobič Gabrijela

Avgust 2018

Z vašimi uslugami sem zelo zadovoljna!

Avgust 2018

Želim podati IZJAVO o zadovoljstvu pri urejanju zadev pri nabavi SA pri podjetju AUDIO BM, g. Matic Bele.

Sluh je eden od naših najpomembnejših čutov. Primerno temu je zasnovan odnosa omenjenega podjetja do tega vprašanja.  Kot stranka sem pri posameznih obravnavanjih, ki jih je bilo več, začutil strokovni in poslovni odnos.

Stranki nudijo;

 • obširno razlago podrto z potrebno literaturo in računalnikom,
 • nudijo pomoč pri izbira SA,
 • navodila in obvozne aplikacije so profesionalne
 • odnos do strank – odličen
 • odnos na relaciji zdravnik, podjetje, stranka – odličen
 • nezadovoljstva nisem začutil

Nebesni Izidor

Avgust 2018

V vašem slušnem centru v Novem mestu sem testirala različne slušne aparate. Pri izboru mi je strokovno svetoval akustik g. Matic Bele, ki je bil vsakič prijazen, potrpežljiv in se trudil optimalno nastaviti aparat.

Julij 2018

Pri 80 letih sem se prvič srečala s slušnima aparatom. Odločila sem se, da bom poskusila, kljub temu da so mi znanci govorili, da ga ne bom mogla uporabljat. Vesela sem, da sem se odločila za vaše podjetje, saj sem naletela na strokovnost in prijaznost. Prav gotovo je to najboljša reklama in priporočilo tudi za vnaprej. Bagonja Lilijana

Julij 2018

Vse v redu. Za današnje čase sem presenečen. Pečar Slavko

Julij 2018

Zahvaljujem se za vašo uslugo in lep odnos vašega akustika g. Romana. Z aparatom sem zadovoljen, zato vas bom priporočil tudi svojim kolegom. Pri vas sem bil v sklopu delavnice Štojs, zato dobite še posebno pohvalo. Hvala!

Julij 2018

Pred leti sem nosil aparate in nisem maral, se opustil. Pri vas ga lahko nosim. Nosim cele dneve in sploh ne vem, da ga imam, počutim se dobro in sem zadovoljen. Pahor Alojz

Julij 2018

Z osebjem zelo zadovoljna. Z aparatom sem šele začetnica.

Julij 2018

Ob ORL pregledu na AUDIO BM, d.o.o. na Ljubljanski cesti v Novem mestu, sem bila več kot zadovoljna, saj je bil akustik Matic Bele ob pogovoru v zvezi s slušnim aparatom zelo dosleden, preprost, razumevajoč in profesionalen.  Pripravljen je bil odgovoriti na vsa vprašanja in bil na razpolago vsakokrat, ko sem ga potrebovala. Pacient ne more pričakovati več od specialista, zato mu gre vsa pohvala. Marijanac Antonija

Julij 2018

S storitvami v AUDIO BM sem zelo zadovoljen. G. Pirić je svoje delo zelo strokovno opravil. S prijazno in stranki prilagojeno komunikacijo, z nazorno razlago in svetovanjem je pripomogel k zadovoljstvu stranke, ki se bo tako še vrnila.

Julij 2018

Zadovoljna z zaposlenim. S slušnim aparatom sem zelo zadovoljna. Najbolj všeč mi je, ker ponovno zastopim televizijo in radio. Ratkovič Terezija

Julij 2018

Aparat uporabljam en mesec. Privadila sem se kar hitro, tudi slišnost je dosti boljša. Kar pa me še nekoliko moti so visoki toni. Vesel Ana

Julij 2018

Sem zadovoljen z aparati. Posebno sem zadovoljen z vašim uslužbencem, ki mi je zelo lepo razložil in pojasnil delovanje slušnega aparata. Papež Marjan

Julij 2018

Za slušni aparat sem se odločil, zaradi slabšega razumevanja v pogovoru, petju in poslabšanju televizije. Pri pogovoru in poslabšanju televiziji sem z aparatom zadovoljen, pri petju pa trenutno še ne. Žnidaršič Jožef

Julij 2018

Zdaj sem zadovoljna, končno slišim prej pa nisem nič! Težko je veste, če se ne morete pogovarjat. Tudi vi ste bil SUPER. Hvala AUDIO BM. Lužnik Silvestra

Julij 2018

Iskrena hvala za vso strokovno pomoč in vso razlago, ter razrešitev mojega problema. Ste ljudje z veliko sočutnosti, ki ga danes v teh časih zelo primanjkuje. Pokazali ste mi pot kako naprej. Hvaležna sem vam! Albina Erjavec

Julij 2018

Moram pohvaliti, da sem bil zelo zadovoljen nad sprejemom in prijaznostjo g. Matica Beleta, ki me je strokovno in podrobno seznanil o kakovosti in uporabi slušnega aparata. Zadovoljen sem bil tudi z postopnim privajanjem na ustrezni aparat. Sedaj spet dobro slišim tudi v hrupu. Hvala vam in uspešno delo še naprej! Lep pozdrav, Slavko Bučar

Julij 2018

Sam zadovoljen slušnim aparatom. Hodžić Osman

Julij 2018

S tem slušnim aparatom sem zadovoljna. Zahvaljujem se g. Andreju za prijazno svetovanje. Lepa hvala. Ušaj Dora

Julij 2018

Izrekam veliko hvaležnost AUDIO BM d.o.o. in g. Andreju Šprinzarju pri premagovanju težav s tinitusom.  Vedno ste mi bili na razpolago za vse potrebne informacije, za testiranje ustreznega aparata in sploh prijazen odnos do mene. Najlepša hvala, ker ste mi pomagali v težkih trenutkih moje težave  – tinitusa! Zagotovo bom tudi v bodoče vaša stranka. Alojz Pecorari

Julij 2018

Z akustikom sem bila zelo zadovoljna. Bil je zelo prijazen, razložil mi je vse do podrobnosti. Dobila sem odličen vtis in si želim še naprej take obravnave. Lepo Vas pozdravljam.

Julij 2018

Ob prihodu sem bila prijazno sprejeta. Razloženo mi je bilo vse o aparatu in vzdrževanju le tega. Prav tako sem bila deležna prijaznega sprejema ob vsakem obisku. Z vso obravnavo sem bila zelo zadovoljna. Kastelic Ana

Julij 2018

Z storitvijo ob prejemu slušnega aparata sem zelo zadovoljna. Matic mi je zelo nazorno razložil proces delovanja aparatov in način uporabe. Vsi dogovori so bili točni in uporaba je primerna mojim dejavnostim. Novak Ema

Julij 2018

Ob mojem vse slabšem in nerazločnem sluhu sem bila od zdravnice napotena k tehniku akustiku za slušne aparate, kjer sem bila prijazno sprejeta, obenem pa so mi vse lepo prikazali in razložili. Dodelili so mi primeren slušni aparat, s katerim sem do sedaj zelo zadovoljna, zato priporočam vsem s podobnimi težavami, da se oglasijo pri njih.

Julij 2018

S storitvami in z aparati, ki so mi ga zaposleni z vso skrbnostjo predstavili, sem bila zelo zadovoljna.

Julij 2018

Vse je ok, super ste! Kovač Jana

Julij 2018

Moje izkušnje pri Audio BM in z g. Davidom so od prvega srečanja najboljše. Se je prijazno in spoštovanjem ukvarjal z menoj in mi vse obrazložil. Če bo mogoče, bom Audio BM priporočila še komu.

Julij 2018

Za vaš slušni aparat sem se odločil zato, ker sem že pred tem imel 6 let slušni aparat, a od drugega proizvajalca. Želel sem si spremembe. K temu je pripomogel tudi vaš akustik g. Matej koren, ki me je prepričal s svojim profesionalnim pristopom in izčrpno informacijo. Pri aparatu me moti menjava filtrov, kar povzroča dodaten strošek. Sicer pa bi za ugotovitev, kdaj je filter zamašen, potreboval povečevalno steklo.

zzzs-pogodbeni-dobavitelj_slusni_aparati_AUDIO_BM_center_naslov_lokacija_standard_recept_narocilnica-ORL

AUDIO BM smo za slušne aparate pogodbeni dobavitelj Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije (ZZZS).

Sprejemamo naročilnice iz vseh ORL ambulant. Prosta izbira dobavitelja je vaša pravica. Priporočamo, da pred odločitvijo za slušni aparat dobro preverite ponudbo. Če obiščete nas, se bomo osebno in strokovno zavzeli za vaš boljši sluh. Ko se odločate za slušne aparate, naj bodo vodila: kakovost, naraven zvok, možnost izbire večih blagovnih znamk, strokovna ter prijazna pomoč, servis in tudi cena. Postopek pridobitve.

Slusni-aparati-Unitron_Sonic_Philips-AUDIO_BM-centri_Slovenija-servis_oskrba_vzdrzevanje_svetovanje-ZZZS

Zavedamo se pomena sluha v vsakdanjem življenju, zato se vsak dan trudimo za vaše zadovoljstvo. Vaše izkušnje potrjujejo, da smo na pravi poti.

V AUDIO BM svoje delo opravljamo odgovorno, strokovno in s srcem. Zagotavljamo odlične storitve in najnovejše modele slušnih aparatov, za vse potrebe in za vse generacije - tudi v cenovnem standardu (brez doplačil). Vaše zadovoljstvo poplača naš trud. Preberite izjave naših strank ter tudi vi napišite svoje mnenje in ga delite z vsemi. Hvala.

ZASTOPAMO LE PRIZNANE IN PREVERJENE BLAGOVNE ZNAMKE

Blagovne-znamke-Unitron-Philips-Sonic-Varta-Duracell-Rayovac-Alpine-in-druge-AUDIO-BM-slusni-aparati-centri-Slovenija