Zavedamo se pomena sluha v vsakdanjem življenju, zato se vsak dan trudimo za vaše zadovoljstvo.

Mnenja in osebne izkušnje strank ob obisku AUDIO BMslušnih centrov.

Originale izjav hranimo v arhivu podjetja.

Izjave niso lektorirane, ali kakorkoli spremenjene.

Izjave iz leta 2019 – 1. polletje

Februar 2019

Z nakupom slušnega aparata Moxi v podjetju AUDIO BM sem zelo zadovoljen. Posebna pohvala obema akustikoma gospodoma Luki in Franciju, ki sta mi zelo podrobno razložila uporabo tega aparata. Na vsa moja vprašanja sta mi vse pojasnila in pokazala. Upam, da bom z aparatom zadovoljen tudi v bodoče. Lep pozdrav!

Februar 2019

Prejela sem slušni aparat s katerim sem zelo zadovoljna. S konzultacijo sem tudi zadovoljna. Upam, da bom v bodoče še dolgo zadovoljna.

Februar 2019

Spoštovani! V kolikor bi bila lestvica meritve zadovoljstva od 1-5 (1- nezadovoljna….5-zelo zadovoljna) ocenjujem enoto Brežice takole:

  1. Prijaznost osebja (g. Žiga): 5
  2. Strokovnost( podajanje razlage): 5
  3. Razumevanje ter reševanje težav: 5
  4. Dostopnost – kraj in delovni čas: 5
  5. Kakovost storitve nasploh: 5

Predlagam:

  • da se v enoti Brežice storitev razširi z možnostjo občasne meritve ADG v prostem polju

Februar 2019

V slušnem centru AUDIO BM v Šempetru pri Gorici, sem bil lepo sprejet. Tam službajoči gospod mi je razložil kateri tip slušnega aparata bi mi najbolj ustrezal. Poučil me je kako z njim ravnati in negovati, da mi bo aparat služil svojemu namenu za vsa nadaljnja leta. Z slušnim aparatom sem popolnoma zadovoljen, ker se mi je slišnost skoraj do 95 % izboljšala. Zato se osebi v AUDIO BM Šempeter pri Gorici lepo zahvaljujem.

Februar 2019

Spodaj podpisana Romana Polajžar, roj. 20.2. 1962. Pred leti sem bila operirana na obeh ušesih, a učinka ni bilo. Odločila sem se za slušni aparat, nakar sem se obrnila na vašo firmo AUDIO BM. Prvi dan pregleda in obiska me je sprejel gospod Matej Koren, nakar je bil zelo prijazen o pogovoru za aparat. Njegova iskrenost in pogovor sta me zelo navdušila. Prisotna sta bila tudi njegova kolega, gospod Luka in gospod Jure, ki sta bila zelo prijazna. Ko sem prišla po aparat, je bil prisoten gospod Matej, da sva poskusila in uredila aparat. Za vse skupaj se najlepše zahvaljujem in obenem prav lepo pozdravljam. Romana Polajžar

Februar 2019

V vašem slušnem centru sem se oglasil zaradi potrebe po slušnem aparatu. Ob prihodu v vaš center v Novem mestu me je sprejel gospod Matic Bele. Po njegovi strokovni obrazložitvi za preizkus slušnega aparata sem se odločil za preizkus učinkovitosti le tega. Po večkratnih nastavitvah sem dobil optimalno slišnost. Gospodu Maticu se zahvaljujem za prijaznost, strokovnost in učinkovito delovanje aparata.

Februar 2019

Z testiranjem sem bil zelo zadovoljen. Uslužbenec je bil zelo prijazen. Humar Branko

Februar 2019

Ker mi stari aparat ni več služil, sem morala odločiti za novega. V reklami sem videla oglas AUDIO BM. Oglasila sem se pri g. Maticu. Bila sem pozitivno presenečena na njegov pristop. Vse mi je lepo razložil, kar pri prvem akustiku tega ni bilo. G. Maticu se najlepše zahvaljujem in želim veliko uspehov.  Gačnik Rozalija

Februar 2019

Z Vašim delavcem sem bila zadovoljna, ker mi je vse lepo strokovno razložil za slušne aparate. Je zelo prijazen in spoštljiv do strank.

Februar 2019

Preizkušnja je potekala v redu. Najprej sem preizkušal Unitron. Potem sem poskusil Sonic. Ta zadnje mi več odgovarja, ker ima bolj mehek zvok. Na levem ušesu me je od začetka bolelo uho, ko sem imel olivo v uhu. To ni prenehalo niti po daljšem preizkušanju. Zato sem se odločil samo za desni aparat. Gospod akustik mi je veliko svetoval, pomagal in bil zelo potrpežljiv. Pavlić Dragutin

Februar 2019

Podpisana izjavljam, da sem zelo zadovoljna s storitvami v tej firmi, tudi z odnosom zaposlenih do mene, saj so ustrežljivi, pozorni, znajo svetovati itd. Zelo sem zadovoljna tudi z aparatom, ki sem ga izbrala.

Februar 2019

S slušnimi aparati sem zadovoljen in slišim bolje. Prav tako pri igranju na klarinet.

Februar 2019

Ob prvem obisku me je pozdravil prijazen gospod. Povedala sem mu namen mojega obiska. Pokazal mi je različne aparate in razložil njihove dobre lastnosti (v ušesni in zaušesni aparat). Odločila sem se za zaušesnega. Naredil mi je avdiometrijo in me napotil v ORL ambulanto. Drugič mi je razložil vse podrobnosti aparata. Nastavljanje v ušesa levo-desno, čiščenje, menjava baterij, čiščenje cevke z nitko, kako naj aparat varujem pred vodo – dežjem in glede plačila. Prvič mi je sam nastavil aparat v ušesa. Razložil mi je pomen indukcijske zanke v večjih prostorih. Ob zadnjem obisku me je spet napotil v ORL ambulanto. Še enkrat mi je razložil kako naj ravnam za aparatom glede okvare ali poškodbe. Za prijaznost in vse povedano sem mu zelo hvaležna! Marija Horvat

Februar 2019

Sem izredno zadovoljna s svetovanjem g. Davida, človeškim odnosom in predvsem z aparatoma. Caharija Lea

Februar 2019

100% zadovoljen, slišim šepet, šelestenje, videnje, koncentracija, ravnotežje vse je novo, kar že dolgo ne…

Februar 2019

Z aparatom sem zadovoljna. Bolj težko se jih navajam, glede na to, da jih v službi ne morem nositi zaradi hrupa.

Februar 2019

Sprejel me je Roman akustik in sem z njegovimi uslugami ZELO zadovoljen.

Februar 2019

Aparat nosim že kar nekaj časa in sem z njim zelo zadovoljna. V veselje mi je bilo prihajati k Vam, ker je bil vaš uslužbenec Roman zelo prijazen. Znal je poslušati o tem, kar me je motilo in to tudi popraviti.

Februar 2019

Obrnila sem se na gospoda Kotnika, ki me je zelo lepo sprejel, da sem zelo zadovoljna. Probala sem par slušnih aparatov, tako, da sem izbrala pravega, ki mi odgovarja. Hvala na lepem sprejemu in prijaznosti.

Januar 2019

Dobil sem aparate za sluh in sem izredno zadovoljen z aparati in gospodom, ki me je prevzel oziroma obravnaval.

Januar 2019

Jaz se počutim z aparatom zelo dobro, boljše slišim prej nisem nobenega nič zastopila je zdaj veliko bolje.

Januar 2019

Skromnost, prijaznost in pozornost so odlike vaše uslužbenke ga. Marije Pauman. Z vašo vrhunsko tehnologijo mi je omogočila, da danes mnogo bolje slišim. Iskrena hvala. Oder Franc

Januar 2019

Vse je potekalo v skladu z dogovorom in sem z g. Matejem Korenom zelo zadovoljen, z aparati sem zadovoljen, bi pa sigurno morali biti cenejši glede na standard Slovencev, pa o tem prosim spregovorite kakšno besedo, pa hvala in lp.

Januar 2019

Že pri lažji okvari sluha opažam veliko več zvokov, ki so kar nekako ušli. Zvoki in glasovi so bolj jasni, čisti. Šele ko sem se odločila za aparat in ko sem se ga navadila, vidim oz. slišim koliko slabše sem slišala prej brez aparata. Marta Mušič

Januar 2019

Po pregledu sluha v bolnišnici Novo mesto, kjer so ugotovili poslabšanje sluha, so me napotili na slušne centre. Izbral sem slušni center AUDIO BM Novo mesto, to pa zato, ker je na zelo dostopnem mestu in meni najbolj pri roki. Sprejel me je akustik g. Matic Bele. Prijazno mi je razložil vse o slušnih aparatih. Pomagal mi je izbrati aparat, ki je meni najbolj odgovarjal. Sedaj je moje življenje veliko boljše. S slušnim aparatom sem zelo zadovoljen. Le tako naprej! HVALA! Udovč Jože

Januar 2019

Čeprav z malo zamude, se vam vseeno oglašam. Bila sem kar nekajkrat v vaši ordinaciji in seveda prijetno presenečena. Vaš akustik Roman Demir je bil vsakokrat zelo prijazen in vse lepo razložil in pokazal. Moram pa pohvaliti tudi njegovo sodelavko z dolgimi črnimi lasmi, ker je tudi zelo prijazna. Flerin Francka

Čakalne vrste_e_napotnica_narocanje_ORL_naglusnost_slusni_aparati

AUDIO BM slušni centri smo pogodbeni dobavitelj ZZZS - Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije.

Za slušne aparate sprejemamo naročilnice iz vseh ORL ambulant. Izbira dobavitelja je vaša prosta izbira. Pred odločitvijo za slušni aparat, preverite in preizkusite tudi našo ponudbo.

Ekskluzivno_v_Sloveniji-Unitron_in_Sonic_slusni_aparati-AUDIO_BM-centri_servis_oskrba_vzdrzevanje_svetovanje_naglusnost

Številne stranke potrjujejo našo predanost pri nudenju pomoči, da boste spet bolje slišali - in živeli.

V AUDIO BM svoje delo opravljamo strokovno in s srcem. Zagotavljamo odlične storitve in najnovejše modele slušnih aparatov za vse potrebe in za vse generacije - tudi v cenovnem standardu (brez doplačil).

ZASTOPAMO PRIZNANE IN PREVERJENE BLAGOVNE ZNAMKE

ŽELITE, DA VAM POMAGAMO NA POTI DO BOLJŠEGA SLUHA? STOPITE V KONTAKT Z NAMI!