Zavedamo se pomena sluha v vsakdanjem življenju, zato se vsak dan trudimo za vaše zadovoljstvo.

Mnenja in osebne izkušnje strank ob obisku AUDIO BMslušnih centrov.

Originale izjav hranimo v arhivu podjetja.

Izjave niso lektorirane, ali kakorkoli spremenjene.

Izjave iz leta 2020 – 1. polletje

Kot pretekla leta, se tudi v letu 2020 s srcem potrudimo za vaše zadovoljstvo.

Februar 2020

Z aparatom sem zadovoljna a še boljše bo ko ga bom osvojila in se privadila na aparat. Z ga. Marijo in Jurijem sem zadovoljna, oba sta zelo prijazna in zelo lepo svetujeta.

Februar 2020

Zgoraj podpisana izjavljam, da sem zelo zadovoljna z slušnimi aparati od AUDIO BM  so super za v uho, imam občutek, kot da nimam nič v ušesu ter v redu slišim. Slišim tisto kar prej sploh nisem slišala pri gospodinjskih aparatih vsak šum in glas in signale. Tudi osebje je prijazno in razumevajoče. Najbolj se zahvaljujem ga. MARIJI PAUMAN za njeno skrb in prijaznost.

Februar 2020

S slušnim aparatom sem izrazito zadovoljen, sploh pa z g. Gartnerjem. Lepo sva sodelovala. Lepo se zahvaljujem za izrazito dobro sodelovanje. Franc Žitnik

Februar 2020

Zaposleni prisluhne in z občutkom ter strokovnostjo poskuša razložiti in pomagati stranki. Z uslugo sem zelo zadovoljen.

Februar 2020

Zelo sem zadovoljna z vašim slušnim aparatom. Dobro slišim, nimam več težav v službi (zaradi sluha), več si zapomnim, dosti manjša je pozabljivost. Z gospodom Matejem – akustikom, sem zelo zadovoljna. Je zelo prijazen, odgovori na vsa vprašanja, priporoča pomembne pripomočke, ni dolgih čakalnih dob, da ti možnost, da sam izbereš dan in uro. Tudi, ko si naročen ni potrebno čakati (največ 5 minut). Hvala za vašo pomoč k izboljšanju mojega življenja.

Lep pozdrav, Štefka

Februar 2020

Spoštovani,

Čutim se dolžno, da izrazim veselje nad novimi slušnimi aparati. Ti so zame nova iznajdba, saj ni potrebna menjava baterij, ker imajo vstavljene akumulatorje in se aparata po koncu dneva enostavno vstavi v polnilno škatlo, ki se polni na elektriko iz omrežja. Naglušnost ni moj edini hendikep, saj sem tudi popolnoma slepa in tudi zategadelj sem nad novostjo zelo navdušena. Z veseljem povem, da je v hiši AUDIO BM prijazno osebje, še posebej gospe Nina in Manca ter gospod Roman, ki ima vse stvari v rokah in mi kot slepi osebi vse dobro razloži in pokaže. Verjamem, da mi bodo »naprave« dobro služile in jih priporočam vsem, tudi na novo naglušnim, saj je vse res enostavno.

Hvala vam! ANICA KRANJEC

Februar 2020

Vaš kolektiv je velika izjema v današnjem času…prijaznost in ustrežljivost, potrpljenje pri naši nerodnosti. Osebno bom z veseljem vsem, ki bi me povprašali za nasvet kam po slušni aparat odgovorila: samo v slušni center AUDIO BM.

Februar 2020

Pri izbiri slušnih aparatov, ki sem jih imel na poizkusu so se vsi akustiki (Nina, Luka, itd.) izredno potrudili. V preizkusnem obdobju od oktobra 2019 do sedaj sem imel več aparatov katere so mi skušali prilagoditi in urediti maksimalno, tako da sem se na koncu zlahka odločil za ITE Insera 600, s katerimi sem zelo zadovoljen. Vsaka čast osebju ki se maksimalno zavzamejo za nas naglušne. Hvala!

Februar 2020

S storitvami v vašem studiu sem zelo zadovoljen. Gospod Matic je bil prijazen, razumevajoč in strokoven. S svojim pristopom mi je dal zaupanje v slušni aparat in vaš studio.

Brudar Alojz

Februar 2020

V januarju letos sem se odločil, da vstopim v AUDIO BM. Sprejel me je prijazen in nasmejan g. Matic. Razložil sem mu svoje težave s sluhom. Po testiranju mi je predlagal kateri aparat bi bil najboljši. Po tednih preizkušanja in testiranj sem se dokončno odločil. Nov slušni aparat mi je vrnil samozavest in zadovoljstvo, saj spet bolje slišim. Hvala g. Maticu za vse nasvete in prijaznost. Z veseljem se bom vračal, kadar bom rabil kakršnokoli pomoč glede sluha.

 

Gazvoda Frančišek

Januar 2020

Za slušni aparat sem se odločila, ker sem se oddaljila od družbe…, slišala sem le približno. Odločila sem se za AUDIO BM, slušni center Novo mesto. Že prvi vtis je bil pozitiven. Hvala Bele Maticu za odlično predstavitev slušnih aparatov, za testiranje in nastavitve. Sedaj je moj sluh spet OK.

Leonida

Januar 2020

Moje življenje pred uporabo slušnega aparata AUDIO BM ni bilo kakovostno. Sedaj prvič zares slišim, kaj mi moji vnuki povedo, brez da bi mi morali domači razlagati bolj naglas. Izkušnja s slušnim akustikom, mi je bila zelo všeč, izvedel sem vse prave informacije in ob njem se nisem počutil kot številka. Pritegnilo me je tudi to, da za aparat nisem potreboval avansa, kot vsepovsod drugje. Obiskal sem tudi druge ponudnike, vendar sem bil le pri AUDIO BM sproščen in kakovostno obravnavan. Sedaj res vem kaj sem zamujal brez slušnega aparata. Težko si je priznati pri mojih letih, da ne slišiš dobro, vendar akustik pri AUDIO BM, Novo mesto, mi je dodobra pokazal kako pomembno je sprejeti tako stanje in me je odlično vodil skozi celoten proces. Tudi ženo slišim, mogoče celo preveč, vendar je sistem aparata odličen in ga hitro stišam. Zelo sem zadovoljen.

Lumpert Andrej

Januar 2020

Bila je zelo zadovoljna že ob prvem obisku nad prijaznostjo gospoda, do starejših ljudi. Lepo ji je predstavil aparate in ji tudi svetoval in ji dal jasna navodila. Tudi sedaj je zadovoljna zelo za boljši sluh.

Januar 2020

Nošnja slušnih testnih aparatov je dobra, brez kakršnih problemov, v obdobju testne nošnje ni bilo napak. Vzdrževanje enostavno in lahko. Z njimi slišim skoraj normalno, so nemoteči, z njimi lahko rečem, da sem zadovoljen.

Januar 2020

Oba s sinom – Juretom Korbarjem – uporabljava vaše slušne aparate. Oba sva bila zelo zadovoljna s prvim kontaktom. Bil je prijazen, razumljiv in iskren. Sedaj ga oba uporabljava in sva zelo zadovoljna. Moj prejšnji aparat sem dobila pri Widexu. Kljub dragemu doplačilu, sem prekinila stike z njimi.

Januar 2020

Vaše predstavništvo AUDIO BM obiskujem v slušnem centru Novo mesto. Zelo sem zadovoljna z delom in svetovanjem. Gospod Matic je zelo prijazen in pomaga z nasveti.

Januar 2020

V vaši poslovalnici sem za nakup slušnega aparata. Gospod Primož mi je v času, ko je bil na razpolago dal v poizkus več vrst slušnih aparatov. Nazadnje sem se odločila za osnovni slušni aparat. S samo obravnavo v poslovalnici sem bila zelo zadovoljna.

Januar 2020

Sem dolgoletna zadovoljna uporabnica slušnega aparata (SA). Uporabljam ga vsak dan, ves dan. Življenja brez SA si ne znam več predstavljati, saj sta popolna izguba sluha in tinitus zame zelo moteča. Sem in želim ostati v svetu zvokov in to mi omogoča SA. Imenujem ga tudi moj najboljši prijatelj, saj mu zaupam prav vse skrivnosti, ki se mi zgodijo – pravzaprav jih ob njegovi pomoči šele prav razumem.

Danes se veliko bolj kot pred leti zavedam pomena sluha in zelo sem vesela, da imam dostop do kvalitetnega SA. Ponudba je raznolika in včasih se je kar težko odločiti kaj izbrati. Zaradi dolgoletne uporabe SA in tudi zaradi popolne odvisnosti od njegove uporabe potrebujem servis SA blizu doma.

Živim v Mariboru in izbira servisov SA je kar pestra, odločila sem se za AUDIO BM, ker so zelo strokovni, imajo dobro ponudbo kvalitetnih SA in tudi drugih tehničnih pripomočkov zame, predvsem pa so prijazni in vedno pripravljeni na sodelovanje. Ta občutek, da sem na servisu dobrodošla, kadar pridem po nasvet in zaradi reševanja kakšnega problema, je zame neprecenljiv. Z odločitvijo za nakup SA pri točno določenem servisu z njimi podpišem »pogodbo o sodelovanju« za najmanj 6 let, kolikor je trajnostna doba SA. Vida Perc

Preberite celoten zapis >>

Osebna-izpoved-zadovoljne-uporabnice-slusnega-aparata-vida-perc-audio-bm-slusni-aparati

Januar 2020

Pred časom sem se oglasila v vašem studiu v Novem mestu. Iskala sem informacije s slušnih aparatih. Sprejel me je slušni akustik g. Matic Bele. Že ob prvem obisku mi je zelo obširno in razumljivo predstavil slušni aparat, kako deluje in kako ga uporabljati. Po uvodni predstavitvi mi je svetoval kateri tip aparata bi bil zame primeren. Dogovorila sva se, da vzamem aparat na preizkus. V času preizkušanja sem studio še nekajkrat obiskala, ker so bile potrebne določene prilagoditve. Gospod Bele mi je vsakič razložil kako naj ravnam v določenih okoliščinah. Svetovanje je bilo v vsakem pogledu profesionalno in korektno, predvsem pa naj pohvalim zelo vljuden in potrpežljiv odnos do stranke.

Januar 2020

Pišem v imenu moža, med drugim ima kar dosti zdravstvenih težav. Pred slabimi dvemi leti je le uspelo, da smo ga prepričali na pregled in obisk pri vas. Z vašo strokovno pomočjo in izrednim odnosom do starejših ljudi, on zdaj nosi slušne aparate, zelo je zadovoljen in hvaležni smo vam, ostanite tako izredni  – predvsem kot človek, ponosni smo da vas poznamo. Družina Valant

Januar 2020

Pri pregledu sluha v splošni bolnišnici Novo mesto sem prejela kar nekaj letakov (prospektov) ponudnikov slušnih aparatov. Da sem se odločila za center AUDIO BM v Novem mestu, je bila predvsem prijaznost gospoda Matica. Od prvega obiska, pa do končne odločitve in prevzema ustreznega aparata, je bil Matic Bele strokoven, vedno si je vzel čas, vedno je bil prijazen, kar se v današnjem času ne zgodi pogosto.  Preizkusila sem kar nekaj aparatov, po nekaj mesecih tudi prevzela aparat, kateri mi zelo dobro služi. Še enkrat hvala za strokovnost in prijaznost. Vaš center pa bom priporočala sorodnikom in znancem.

Kovačič

Januar 2020

Sem zadovoljen z razlago, prijaznostjo in ustrežljivostjo akustika Luka Pelcarja. Nazorno mi je vse razložil, tudi popustov ni zamolčal.

Alojzij Komočar

Januar 2020

Priznam, da sem zadovoljen kot stranka. Zelo korekten odnos. OCENA +5

Rajko Janković

Januar 2020

Zelo sem zadovoljna, ker sem vas našla. Bi priporočala vsakemu, ker aparati res pomagajo. Spremenite mišljenje in bodite odgovorni do sebe in svojega sluha.

Januar 2020

Potrebovala sem nov slušni aparat. V AUDIO BM so mi svetovali kakšen aparat naj vzamem. S tem aparatom sedaj slišim, tako da se lahko normalno pogovarjam. Z nasveti sem zadovoljna.

Januar 2020

Za slušne aparate AUDIO BM sem izvedel iz reklam. Ker sem ga potreboval sem se odločil da ga vzamem. Sem zelo zadovoljen z aparatom in isto tako z osebjem, ki se zelo trudijo, da ti pomagajo z nasveti in ostalo. Cmrečnjak Štefan

Januar 2020

Sem izredno zadovoljna z delom in predstavitvijo vaše firme. Gospod Matej si zasluži plus pet. Upam, da je nagrajen za svoje delo, ki je izredno profesionalno. Perme Alenka

 

Čakalne vrste_e_napotnica_narocanje_ORL_naglusnost_slusni_aparati

AUDIO BM smo za slušne aparate pogodbeni dobavitelj Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije (ZZZS).

Sprejemamo naročilnice iz vseh ORL ambulant. Prosta izbira dobavitelja je vaša pravica. Priporočamo, da pred odločitvijo za slušni aparat dobro preverite ponudbo. Če obiščete nas, se bomo osebno in strokovno zavzeli za vaš boljši sluh. Ko se odločate za slušne aparate, naj bodo vodila: kakovost, naraven zvok, možnost izbire večih blagovnih znamk, strokovna ter prijazna pomoč, servis in tudi cena. Postopek pridobitve.

Ekskluzivno_v_Sloveniji-Unitron_in_Sonic_slusni_aparati-AUDIO_BM-centri_servis_oskrba_vzdrzevanje_svetovanje_naglusnost

Zavedamo se pomena sluha v vsakdanjem življenju, zato se vsak dan trudimo za vaše zadovoljstvo. Vaše izkušnje potrjujejo, da smo na pravi poti.

V AUDIO BM svoje delo opravljamo odgovorno, strokovno in s srcem. Zagotavljamo odlične storitve in najnovejše modele slušnih aparatov, za vse potrebe in za vse generacije - tudi v cenovnem standardu (brez doplačil). Vaše zadovoljstvo poplača naš trud. Preberite izjave naših strank ter tudi vi napišite svoje mnenje in ga delite z vsemi. Hvala.

ZASTOPAMO PRIZNANE IN PREVERJENE BLAGOVNE ZNAMKE