Zavedamo se pomena sluha v vsakdanjem življenju, zato se vsak dan trudimo za vaše zadovoljstvo.

Mnenja in osebne izkušnje strank ob obisku AUDIO BMslušnih centrov.

Originale izjav hranimo v arhivu podjetja.

Izjave niso lektorirane, ali kakorkoli spremenjene.

Izjave iz leta 2020 – 1. polletje

Kot pretekla leta, se tudi v letu 2020 s srcem potrudimo za vaše zadovoljstvo.

Januar 2020

Sem dolgoletna zadovoljna uporabnica slušnega aparata (SA). Uporabljam ga vsak dan, ves dan. Življenja brez SA si ne znam več predstavljati, saj sta popolna izguba sluha in tinitus zame zelo moteča. Sem in želim ostati v svetu zvokov in to mi omogoča SA. Imenujem ga tudi moj najboljši prijatelj, saj mu zaupam prav vse skrivnosti, ki se mi zgodijo – pravzaprav jih ob njegovi pomoči šele prav razumem.

Danes se veliko bolj kot pred leti zavedam pomena sluha in zelo sem vesela, da imam dostop do kvalitetnega SA. Ponudba je raznolika in včasih se je kar težko odločiti kaj izbrati. Zaradi dolgoletne uporabe SA in tudi zaradi popolne odvisnosti od njegove uporabe potrebujem servis SA blizu doma.

Živim v Mariboru in izbira servisov SA je kar pestra, odločila sem se za AUDIO BM, ker so zelo strokovni, imajo dobro ponudbo kvalitetnih SA in tudi drugih tehničnih pripomočkov zame, predvsem pa so prijazni in vedno pripravljeni na sodelovanje. Ta občutek, da sem na servisu dobrodošla, kadar pridem po nasvet in zaradi reševanja kakšnega problema, je zame neprecenljiv. Z odločitvijo za nakup SA pri točno določenem servisu z njimi podpišem »pogodbo o sodelovanju« za najmanj 6 let, kolikor je trajnostna doba SA. Vida Perc

Preberite celoten zapis >>

Osebna-izpoved-zadovoljne-uporabnice-slusnega-aparata-vida-perc-audio-bm-slusni-aparati

Januar 2020

Pred časom sem se oglasila v vašem studiu v Novem mestu. Iskala sem informacije s slušnih aparatih. Sprejel me je slušni akustik g. Matic Bele. Že ob prvem obisku mi je zelo obširno in razumljivo predstavil slušni aparat, kako deluje in kako ga uporabljati. Po uvodni predstavitvi mi je svetoval kateri tip aparata bi bil zame primeren. Dogovorila sva se, da vzamem aparat na preizkus. V času preizkušanja sem studio še nekajkrat obiskala, ker so bile potrebne določene prilagoditve. Gospod Bele mi je vsakič razložil kako naj ravnam v določenih okoliščinah. Svetovanje je bilo v vsakem pogledu profesionalno in korektno, predvsem pa naj pohvalim zelo vljuden in potrpežljiv odnos do stranke.

Januar 2020

Pišem v imenu moža, med drugim ima kar dosti zdravstvenih težav. Pred slabimi dvemi leti je le uspelo, da smo ga prepričali na pregled in obisk pri vas. Z vašo strokovno pomočjo in izrednim odnosom do starejših ljudi, on zdaj nosi slušne aparate, zelo je zadovoljen in hvaležni smo vam, ostanite tako izredni  – predvsem kot človek, ponosni smo da vas poznamo. Družina Valant

Januar 2020

Pri pregledu sluha v splošni bolnišnici Novo mesto sem prejela kar nekaj letakov (prospektov) ponudnikov slušnih aparatov. Da sem se odločila za center AUDIO BM v Novem mestu, je bila predvsem prijaznost gospoda Matica. Od prvega obiska, pa do končne odločitve in prevzema ustreznega aparata, je bil Matic Bele strokoven, vedno si je vzel čas, vedno je bil prijazen, kar se v današnjem času ne zgodi pogosto.  Preizkusila sem kar nekaj aparatov, po nekaj mesecih tudi prevzela aparat, kateri mi zelo dobro služi. Še enkrat hvala za strokovnost in prijaznost. Vaš center pa bom priporočala sorodnikom in znancem.

Kovačič

Januar 2020

Sem zadovoljen z razlago, prijaznostjo in ustrežljivostjo akustika Luka Pelcarja. Nazorno mi je vse razložil, tudi popustov ni zamolčal.

Alojzij Komočar

Januar 2020

Priznam, da sem zadovoljen kot stranka. Zelo korekten odnos. OCENA +5

Rajko Janković

Januar 2020

Zelo sem zadovoljna, ker sem vas našla. Bi priporočala vsakemu, ker aparati res pomagajo. Spremenite mišljenje in bodite odgovorni do sebe in svojega sluha.

Januar 2020

Potrebovala sem nov slušni aparat. V AUDIO BM so mi svetovali kakšen aparat naj vzamem. S tem aparatom sedaj slišim, tako da se lahko normalno pogovarjam. Z nasveti sem zadovoljna.

Januar 2020

Za slušne aparate AUDIO BM sem izvedel iz reklam. Ker sem ga potreboval sem se odločil da ga vzamem. Sem zelo zadovoljen z aparatom in isto tako z osebjem, ki se zelo trudijo, da ti pomagajo z nasveti in ostalo. Cmrečnjak Štefan

Januar 2020

Sem izredno zadovoljna z delom in predstavitvijo vaše firme. Gospod Matej si zasluži plus pet. Upam, da je nagrajen za svoje delo, ki je izredno profesionalno. Perme Alenka

 

Čakalne vrste_e_napotnica_narocanje_ORL_naglusnost_slusni_aparati

AUDIO BM smo za slušne aparate pogodbeni dobavitelj Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije (ZZZS).

Sprejemamo naročilnice iz vseh ORL ambulant. Prosta izbira dobavitelja je vaša pravica. Priporočamo, da pred odločitvijo za slušni aparat dobro preverite ponudbo. Če obiščete nas, se bomo osebno in strokovno zavzeli za vaš boljši sluh. Ko se odločate za slušne aparate, naj bodo vodila: kakovost, naraven zvok, možnost izbire večih blagovnih znamk, strokovna ter prijazna pomoč, servis in tudi cena. Postopek pridobitve.

Ekskluzivno_v_Sloveniji-Unitron_in_Sonic_slusni_aparati-AUDIO_BM-centri_servis_oskrba_vzdrzevanje_svetovanje_naglusnost

Zavedamo se pomena sluha v vsakdanjem življenju, zato se vsak dan trudimo za vaše zadovoljstvo. Vaše izkušnje potrjujejo, da smo na pravi poti.

V AUDIO BM svoje delo opravljamo odgovorno, strokovno in s srcem. Zagotavljamo odlične storitve in najnovejše modele slušnih aparatov, za vse potrebe in za vse generacije - tudi v cenovnem standardu (brez doplačil). Vaše zadovoljstvo poplača naš trud. Preberite izjave naših strank ter tudi vi napišite svoje mnenje in ga delite z vsemi. Hvala.

ZASTOPAMO PRIZNANE IN PREVERJENE BLAGOVNE ZNAMKE