Zavedamo se pomena sluha v vsakdanjem življenju, zato se vsak dan trudimo za vaše zadovoljstvo.

Mnenja in osebne izkušnje strank ob obisku AUDIO BM slušnih centrov.

Originale rokopisov izjav hranimo v arhivu podjetja.

Izjave niso lektorirane, ali kakorkoli spremenjene.

IZJAVE IZ LETA 2020 – 1. polletje

Junij 2020

Pozdravljeni,

z ga. Nino Stopar Avbar sva bili z mojo mami Veroniko Miketič zelooo zadovoljni. Zelo se je posvetila in strokovno svetovala, zato ste lahko zelo zadovoljni, da imate tako dobro sodelavko.

Junij 2020

Z gospo Nino sva ves čas obravnave in navajanja na služni aparat prijazno, razumljivo in strokovno sodelovali, hvala.

Junij 2020

Počutim se kot, da sem se ponovno rodila. Po dolgem času slišim. Slišim, da zunaj dežuje, slišim petje ptic in šelestenje vetra, lahko poslušam poročila na TV, lahko se pogovarjam z družino in se smejem njihovim šalam, slišim vodo, ki teče iz vodne pipe in odzdravim sosedi, ki je na vrhu. Vsega tega že dolgo  zelo dolgo ni bilo. Sluh se mi je začel slabšati pri 5 letih starosti. Rečeno mi je bilo, da sem zbolela za otosklerozo. Operirana sem bila dvakrat, lahko bi rekla, da uspešno, dobila sem tri aparate a danes to več ne zadostuje. Medtem mi je odpovedalo desno uho, ki je popolnoma mrtvo. Pred kratkim mi je zdravnik priporočil aparat češ,  da mi medicina ne more več pomagati. Nabavila sem ga in danes slišim. Srečna sem, da slišim in ni važno kako dolgo bo sreča trajala. Hvaležna sem za vsak dan in uro.

Junij 2020

S pripravo na uporabo aparata sem zadovoljna, kot tudi zaenkrat z aparatom. Upam, da bo tako tudi vnaprej. Hvala za prijetno in učinkovito sodelovanje.

Junij 2020

S slušnim akustikom sem izredno zadovoljna, ker dela strokovno in profesionalno. Navodila za delo s SA so mi bila natančno obrazložena in prikazana. Zahvaljujem se za prijazno in strokovno delo in korekten odnos.

Junij 2020

Z akustikom Maticem sem zelo zadovoljna. Je zelo prijazen in ustrežljiv in zelo jasno vse razloži kar more stranka vedeti o slušnem aparatu. Iz moje stran zasluži vse pohvale, HVALA MATIC in ostanite še naprej tako prijazni in ustrežljivi.

Kapš Judita

Junij 2020

Obisk AUDIO BM v Velenju me je presenetil kljub temu, da sem slišal pohvale o akustiku Vladu Piriću. Res mi je odlično strokovno svetoval z največjo prijaznostjo in razumevanjem. Ni bilo občutiti, da bi želel zgolj prodati ampak predvsem pomagati do prave izbire, za kar sem mu res zelo hvaležen. Leon Kauzar

Junij 2020

Glede prijaznosti in potrpežljivosti nimam nič pripomb. Osebje je več kot prijazno.

Junij 2020

Sem izredno z oceno odlično zadovoljen s strokovnostjo + prijaznostjo in znanjem ter svetovanjem vašega zastopnika AUDIO BM g. Vladota Pirića, in se vam iz srca zahvaljujem, prezadovoljni pacient Srečko Vetrih. Velenje, 28. 05. 2020

Junij 2020

Spoštovani,

sem pozitivno presenečen nad komunikacijo in delom vaših slušnih akustikov. Pri obravnavi sem bil detajlno seznanjen o delu in vzdrževanju vaših slušnih aparatov. V stiku z mojimi znanci in prijatelji bom priporočil odlične zaušesne aparate »STRIDE« in pozitiven pristop do stranke v vaših »AUDIO BM» slušnih centrih. Posebno zahvalo izrekam ga. Mariji in g. Juriju, ki sta me potrpežljivo obravnavala v času obiskov vašega slušnega centra v Mariboru. Lep prijazen pozdrav!

Oton Leskovar

Junij 2020

Prvič sem dobila slušni aparat, s katerim sem zelo zadovoljna, gospod Luka je zelo prijazen, zelo se posveti pacientu, vse razloži, da mi kateri smo starejši razumemo. Če bom kaj rabila se bom z veseljem vrnila po nasvet.

Majda Ečimović

Junij 2020

Obiskal sem slušni center v Novem mestu. Srečal sem se z Maticem Bele, ki me je prijazno sprejel in svetoval glede slušnega aparata. Po nekaj poizkusih sem zadovoljen z izbiro. Še enkrat se zahvaljujem Maticu za prijaznost in potrpežljivost z menoj.

Lavrin Martin

Maj 2020

Vse se je začelo, ko sem tudi jaz opazil, da ne slišim dobro. Sicer pa je to bilo jasno vsem okoli mene že dolgo časa. »Bolje slišati, bolje živeti« je geslo znane firme s področja slušne akustike. Pa sem se odločil, da si tudi jaz nabavim slušni aparat. Sliši se enostavno, dejansko pa ni tako. Številne firme, ki se ukvarjajo s to dejavnostjo nudijo vse kar hočeš. Kje in kaj izbrati pa je težje vprašanje. Čisto nebogljen sem stal z naročilnico za slušni aparat sredi ulice in ugibal kaj in kako naprej.

Pa sem imel srečo. Slučajno je prišel mimo znanec, ki mi je svetoval, potem ko sem mu razložil za kaj gre, družbo Audio BM slušni centri. Še danes sem mu hvaležen za nasvet.

Zglasil sem se v Centru v Mariboru, kjer me je prijazno sprejela Marija Pauman, akustik za slušne aparate. Čisto enostavno mi je predstavila več modelov aparatov in mi, potem ko sem se odločil za slušni aparat Sonic CR 20N, le tega dala v začasno uporabo in mi svetovala, da v kolikor z njim ne bom zadovoljen naj kar pridem po drug model.

Z modelom aparata sem bil zadovoljen in ga sedaj uporabljam.

Želim pa napisati še nekaj, iskreno se zahvaljujem zaposlenima v centru v Mariboru, Juriju Globevniku in Mariji Pauman, akustikoma za slušne aparate, za njuno strokovnost in splošno razumevanje in zahteve uporabnikov aparatov.

Glede na strokovnost zaposlenih, brez kančka dvoma lahko rečem, da se firmi s takšnim kadrom ni bati za prihodnost. Spoznal sem, da se na vas lahko zanesem, vi pa lahko računate name tudi v naprej.

Naj mi bo dovoljeno, da se s temi vrsticami v prvi vrsti še enkrat zahvalim Juriju Globevniku in Mariji Pauman, akustikoma za slušne aparate firme Audio BM, Center Maribor za dobro opravljeno delo.

Veliko poslovnega uspeha v bodoče,

Maj 2020

Z vašimi aparati sem zelo zadovoljen, saj z njimi boljše slišim, kot sem s prejšnjimi. Priporočam jih vsem, ki ne slišijo dobro.

Maj 2020

Sam sprejem v AUDIO BM je bil več kot odličen. Ljudje, ki delajo tam so zelo prijazni in se zelo potrudijo. Bom kar rekel, svetovanje na visokem nivoju in razumljivo za posameznika. Podrobno so nas seznanili z vsem, da smo kot starši lahko sprejeli in razumeli, da to ni nič hudega. Naš otrok je prav tako sprejel aparat in vse povezano s tem. Zelo smo hvaležni in veseli, ker vidimo, da res pomaga. Toplo priporočam in sporočam drugim, da se ne rabijo bati, ampak to zelo pomaga pri nadaljnjem življenju z aparatom.

Maj 2020

S sodelovanjem v ambulanti sem zelo zadovoljna, posebno s prikazom strokovne obravnave mojega problema s slušnimi težavami obeh ušes. Upam, da bomo s takšnim sodelovanjem skupaj uspeli rešiti moj problem, pri tem bom še naprej z veseljem sodelovala in vsem zares hvala!

April 2020

Zelo sem zadovoljna z izredno ljubeznivo in strokovno obdelavo. Tudi znancem bom priporočila vaše strokovne storitve.

April 2020

Prejeto po elektronski pošti:

 

Dober dan,

v teh težkih časih za vse, sem hvaležna za vso pomoč in podporo pri pridobivanju FM sistema. Pogosto ga uporabljam, z njim razumem tudi takrat, kadar imajo sogovorniki masko na obrazu in kadar oddaje niso podnaslovljene, ker se predvajajo v živo. Hvaležna sem, da imam možnost uporabe takšnega FM sistema, s katerim res podprem delovanje mojega SA in mi nudi vse udobje in je postal moj zvesti spremljevalec, saj ga lahko prenašam v ročni torbici in uporabim kadar želim. Tudi kadar ga uporabim zgolj za poslušanje glasbenih prispevkov na računalniku, vedno mi pomaga za doseganje maksimalnega zadovoljstva.

Zato hvala, hvala, hvala. Vida Perc

 

Zahvaljujemo se gospej Vidi Perc za dovoljenje za objavo in še naprej ji želimo uspešno uporabo slušnih aparatov in FM sistema. Ekipa AUDIO BM.

Marec 2020

Sem zadovoljen! Uporaba in nošenje v ušesu in za ušesom ni moteča. Pri gledanju in poslušanju TV so moteči glasovi (razgovor, pogovor) v ozadju, ali ob strani, kateri preglasijo poslušanje TV. Sprejemam, razumem, saj ta aparat nudi to kvaliteto sprejemanja. Klecno stikalo za znižanje jakosti ne deluje.

Marec 2020

Obisk z priporočilom pri akustiku, sem zelo zadovoljen in tudi z aparatoma, ki jih imam že nekaj dni. Želim, da so tudi druge stranke zadovoljne kot sem jaz.

Marec 2020

S slušnimi aparati sem se srečala prvič. Na prvi pregled sem prihajala s strahovi in negativnim pričakovanjem, glede na informacije iz okolja. Sedaj sem navdušena. Slišim odlično, aparat ni moteč v nobenem oziru, rokovanje je enostavno, enako čiščenje in menjava baterij. Aparat, uporaba, možnosti … mi je bilo razloženo razumljivo, potrpežljivo in zelo prijazno.

Hvala Luka! Marija Setničar

Marec 2020

Spoštovani gospe in gospodje,

če ste morda naglušni in ne razumete kaj predvajajo na TV in ne sledite pogovoru prijateljev, nikar ne odlašajte. Podajte se na trg v Šempetru pri Gorici. Poleg prelepe Fabijanijeve cerkve ima AUDIO BM gospod Andrej. Jaz sem zanj slučajno slišala od prijatelja. Ker sem že sama nosila aparat vušesni in enega izgubila, sem se odpravila k gospodu Andreju. Moram priznati, da me je prijetno presenetil. Z njegovo prijaznostjo in strokovnim znanjem ter svetovanjem kako naj se odločim. Dobila sem aparat na preizkušnjo in nato še enega in se odločila za višji cenovni razred. Z aparati sem zelo zadovoljna. Moje druženje s prijatelji je bolj prijetno, ker slišim kaj povedo. Gospod Andrej, najlepša hvala za vašo pomoč, svetovanje pri izbiri aparata in neverjetno topel odnos do pacienta.

Hvala Andrej.

Hvaležna uporabnica aparatov.

Marec 2020

Sporočam, da sem bila z vašimi nasveti zelo zadovoljna. Sicer sva hodili z mamo, ki potrebuje aparat ampak če bom potrebovala tudi jaz oz. Moji najbližnji in prijatelji vas bom sigurno priporočila. Hvala za vse in lep pozdrav.

Marec 2020

Z delom uslužbenca, svetovanjem in napotki sem izredno zadovoljen. Sluh mi uspešno dobro služi.

Marec 2020

Lahko samo rečem, da sem zelo zelo zadovoljna z delom akustika g. Primoža, saj se je v času testiranja maksimalno trudil, da bosta moj sluh in razumevanje s pomočjo sparata dosegla največ kar je možno. Moj sluh in razumevanje sta se znatno izboljšala, zato se mu zahvaljujem.  Jasna Gašperšič

Februar 2020

Boris Kopitar je lani ugotovil, da ne sliši tako, kot bi moral. Ker so njegovo ugotovitev potrdili tudi zdravniki, je pomoč pri odpravi težav poiskal v podjetju AUDIO BM. Sedaj že uspešno uporablja slušna aparata in je nad njima navdušen.

Kako se je začel soočati z naglušnostjo, zakaj ga je pričela ovirati, kakšne slušne aparate je preizkušal in katere je izbral …? Na ta in podobna vprašanja lahko dobite odgovore kar od njega osebno!

Z njegovim privoljenjem objavljamo telefonsko številko na katero ga lahko pokličete med tednom dopoldne ali sredi dneva in z veseljem bo z vami delil svojo izkušnjo.

 

POKLIČITE Borisa Kopitarja na telefon 041 640 280.

Boris-Kopitar-v-AUDIOBM-slusni-center-Slusni-aparati-BTC-Diamant-Ljubljana

Boris Kopitar in njegov slušni aparat

Boris-Kopitar-Slusni-aparat-AUDIO-BM-Ljubljana-BTC
Boris-Kopitar-in-direktor-Franci-Urankar-v-AUDIOBM-slusni-aparati

Boris Kopitar in direktor Franci Urankar.

Februar 2020

S slušnim aparatom sem zelo zadovoljna, saj se mi je sluh lepo popravil. Za to je zaslužen tudi gospod Matic Bele, ki mi je pomagal izbrati ustrezni slušni aparat. Gospod Matic je pri svojem delu zelo strokoven in natančen. Ima izreden posluh za delo s starejšimi, saj mi je s svojimi nasveti in potrpežljivostjo pomagal, da sem se zelo hitro navadila nanj in ga znam tudi uspešno uporabljati. Pri svojem delu je zelo zavzet in se trudi, da stranki čim bolj ugodi, da lahko izbere aparat, ki ji najbolj ustreza. Zahvaljujem se mu za njegovo vljudnost in potrpežljivost.

Februar 2020

Z aparatom sem zadovoljna a še boljše bo ko ga bom osvojila in se privadila na aparat. Z ga. Marijo in Jurijem sem zadovoljna, oba sta zelo prijazna in zelo lepo svetujeta.

Februar 2020

Zgoraj podpisana izjavljam, da sem zelo zadovoljna z slušnimi aparati od AUDIO BM  so super za v uho, imam občutek, kot da nimam nič v ušesu ter v redu slišim. Slišim tisto kar prej sploh nisem slišala pri gospodinjskih aparatih vsak šum in glas in signale. Tudi osebje je prijazno in razumevajoče. Najbolj se zahvaljujem ga. MARIJI PAUMAN za njeno skrb in prijaznost.

Februar 2020

S slušnim aparatom sem izrazito zadovoljen, sploh pa z g. Gartnerjem. Lepo sva sodelovala. Lepo se zahvaljujem za izrazito dobro sodelovanje. Franc Žitnik

Februar 2020

Zaposleni prisluhne in z občutkom ter strokovnostjo poskuša razložiti in pomagati stranki. Z uslugo sem zelo zadovoljen.

Februar 2020

Zelo sem zadovoljna z vašim slušnim aparatom. Dobro slišim, nimam več težav v službi (zaradi sluha), več si zapomnim, dosti manjša je pozabljivost. Z gospodom Matejem – akustikom, sem zelo zadovoljna. Je zelo prijazen, odgovori na vsa vprašanja, priporoča pomembne pripomočke, ni dolgih čakalnih dob, da ti možnost, da sam izbereš dan in uro. Tudi, ko si naročen ni potrebno čakati (največ 5 minut). Hvala za vašo pomoč k izboljšanju mojega življenja.

Lep pozdrav, Štefka

Februar 2020

Spoštovani,

Čutim se dolžno, da izrazim veselje nad novimi slušnimi aparati. Ti so zame nova iznajdba, saj ni potrebna menjava baterij, ker imajo vstavljene akumulatorje in se aparata po koncu dneva enostavno vstavi v polnilno škatlo, ki se polni na elektriko iz omrežja. Naglušnost ni moj edini hendikep, saj sem tudi popolnoma slepa in tudi zategadelj sem nad novostjo zelo navdušena. Z veseljem povem, da je v hiši AUDIO BM prijazno osebje. Verjamem, da mi bodo »naprave« dobro služile in jih priporočam vsem, tudi na novo naglušnim, saj je vse res enostavno.

Hvala vam! ANICA KRANJEC

Februar 2020

Vaš kolektiv je velika izjema v današnjem času…prijaznost in ustrežljivost, potrpljenje pri naši nerodnosti. Osebno bom z veseljem vsem, ki bi me povprašali za nasvet kam po slušni aparat odgovorila: samo v slušni center AUDIO BM.

Februar 2020

Pri izbiri slušnih aparatov, ki sem jih imel na poizkusu so se vsi akustiki (Nina, Luka, itd.) izredno potrudili. V preizkusnem obdobju od oktobra 2019 do sedaj sem imel več aparatov katere so mi skušali prilagoditi in urediti maksimalno, tako da sem se na koncu zlahka odločil za ITE Insera 600, s katerimi sem zelo zadovoljen. Vsaka čast osebju ki se maksimalno zavzamejo za nas naglušne. Hvala!

Februar 2020

S storitvami v vašem studiu sem zelo zadovoljen. Gospod Matic je bil prijazen, razumevajoč in strokoven. S svojim pristopom mi je dal zaupanje v slušni aparat in vaš studio.

Brudar Alojz

Februar 2020

V januarju letos sem se odločil, da vstopim v AUDIO BM. Sprejel me je prijazen in nasmejan g. Matic. Razložil sem mu svoje težave s sluhom. Po testiranju mi je predlagal kateri aparat bi bil najboljši. Po tednih preizkušanja in testiranj sem se dokončno odločil. Nov slušni aparat mi je vrnil samozavest in zadovoljstvo, saj spet bolje slišim. Hvala g. Maticu za vse nasvete in prijaznost. Z veseljem se bom vračal, kadar bom rabil kakršnokoli pomoč glede sluha.

 

Gazvoda Frančišek

Januar 2020

Za slušni aparat sem se odločila, ker sem se oddaljila od družbe…, slišala sem le približno. Odločila sem se za AUDIO BM, slušni center Novo mesto. Že prvi vtis je bil pozitiven. Hvala Bele Maticu za odlično predstavitev slušnih aparatov, za testiranje in nastavitve. Sedaj je moj sluh spet OK.

Leonida

Januar 2020

Moje življenje pred uporabo slušnega aparata AUDIO BM ni bilo kakovostno. Sedaj prvič zares slišim, kaj mi moji vnuki povedo, brez da bi mi morali domači razlagati bolj naglas. Izkušnja s slušnim akustikom, mi je bila zelo všeč, izvedel sem vse prave informacije in ob njem se nisem počutil kot številka. Pritegnilo me je tudi to, da za aparat nisem potreboval avansa, kot vsepovsod drugje. Obiskal sem tudi druge ponudnike, vendar sem bil le pri AUDIO BM sproščen in kakovostno obravnavan. Sedaj res vem kaj sem zamujal brez slušnega aparata. Težko si je priznati pri mojih letih, da ne slišiš dobro, vendar akustik pri AUDIO BM, Novo mesto, mi je dodobra pokazal kako pomembno je sprejeti tako stanje in me je odlično vodil skozi celoten proces. Tudi ženo slišim, mogoče celo preveč, vendar je sistem aparata odličen in ga hitro stišam. Zelo sem zadovoljen.

Lumpert Andrej

Januar 2020

Bila je zelo zadovoljna že ob prvem obisku nad prijaznostjo gospoda, do starejših ljudi. Lepo ji je predstavil aparate in ji tudi svetoval in ji dal jasna navodila. Tudi sedaj je zadovoljna zelo za boljši sluh.

Januar 2020

Nošnja slušnih testnih aparatov je dobra, brez kakršnih problemov, v obdobju testne nošnje ni bilo napak. Vzdrževanje enostavno in lahko. Z njimi slišim skoraj normalno, so nemoteči, z njimi lahko rečem, da sem zadovoljen.

Januar 2020

Oba s sinom – Juretom Korbarjem – uporabljava vaše slušne aparate. Oba sva bila zelo zadovoljna s prvim kontaktom. Bil je prijazen, razumljiv in iskren. Sedaj ga oba uporabljava in sva zelo zadovoljna. Moj prejšnji aparat sem dobila pri Widexu. Kljub dragemu doplačilu, sem prekinila stike z njimi.

Januar 2020

Vaše predstavništvo AUDIO BM obiskujem v slušnem centru Novo mesto. Zelo sem zadovoljna z delom in svetovanjem. Gospod Matic je zelo prijazen in pomaga z nasveti.

Januar 2020

V vaši poslovalnici sem za nakup slušnega aparata. Gospod Primož mi je v času, ko je bil na razpolago dal v poizkus več vrst slušnih aparatov. Nazadnje sem se odločila za osnovni slušni aparat. S samo obravnavo v poslovalnici sem bila zelo zadovoljna.

Januar 2020

Sem dolgoletna zadovoljna uporabnica slušnega aparata (SA). Uporabljam ga vsak dan, ves dan. Življenja brez SA si ne znam več predstavljati, saj sta popolna izguba sluha in tinitus zame zelo moteča. Sem in želim ostati v svetu zvokov in to mi omogoča SA. Imenujem ga tudi moj najboljši prijatelj, saj mu zaupam prav vse skrivnosti, ki se mi zgodijo – pravzaprav jih ob njegovi pomoči šele prav razumem.

Danes se veliko bolj kot pred leti zavedam pomena sluha in zelo sem vesela, da imam dostop do kvalitetnega SA. Ponudba je raznolika in včasih se je kar težko odločiti kaj izbrati. Zaradi dolgoletne uporabe SA in tudi zaradi popolne odvisnosti od njegove uporabe potrebujem servis SA blizu doma.

Živim v Mariboru in izbira servisov SA je kar pestra, odločila sem se za AUDIO BM, ker so zelo strokovni, imajo dobro ponudbo kvalitetnih SA in tudi drugih tehničnih pripomočkov zame, predvsem pa so prijazni in vedno pripravljeni na sodelovanje. Ta občutek, da sem na servisu dobrodošla, kadar pridem po nasvet in zaradi reševanja kakšnega problema, je zame neprecenljiv. Z odločitvijo za nakup SA pri točno določenem servisu z njimi podpišem »pogodbo o sodelovanju« za najmanj 6 let, kolikor je trajnostna doba SA. Vida Perc

Preberite celoten zapis >>

Osebna-izpoved-zadovoljne-uporabnice-slusnega-aparata-vida-perc-audio-bm-slusni-aparati

Januar 2020

Pred časom sem se oglasila v vašem studiu v Novem mestu. Iskala sem informacije s slušnih aparatih. Sprejel me je slušni akustik g. Matic Bele. Že ob prvem obisku mi je zelo obširno in razumljivo predstavil slušni aparat, kako deluje in kako ga uporabljati. Po uvodni predstavitvi mi je svetoval kateri tip aparata bi bil zame primeren. Dogovorila sva se, da vzamem aparat na preizkus. V času preizkušanja sem studio še nekajkrat obiskala, ker so bile potrebne določene prilagoditve. Gospod Bele mi je vsakič razložil kako naj ravnam v določenih okoliščinah. Svetovanje je bilo v vsakem pogledu profesionalno in korektno, predvsem pa naj pohvalim zelo vljuden in potrpežljiv odnos do stranke.

Januar 2020

Pišem v imenu moža, med drugim ima kar dosti zdravstvenih težav. Pred slabimi dvemi leti je le uspelo, da smo ga prepričali na pregled in obisk pri vas. Z vašo strokovno pomočjo in izrednim odnosom do starejših ljudi, on zdaj nosi slušne aparate, zelo je zadovoljen in hvaležni smo vam, ostanite tako izredni  – predvsem kot človek, ponosni smo da vas poznamo. Družina Valant

Januar 2020

Pri pregledu sluha v splošni bolnišnici Novo mesto sem prejela kar nekaj letakov (prospektov) ponudnikov slušnih aparatov. Da sem se odločila za center AUDIO BM v Novem mestu, je bila predvsem prijaznost gospoda Matica. Od prvega obiska, pa do končne odločitve in prevzema ustreznega aparata, je bil Matic Bele strokoven, vedno si je vzel čas, vedno je bil prijazen, kar se v današnjem času ne zgodi pogosto.  Preizkusila sem kar nekaj aparatov, po nekaj mesecih tudi prevzela aparat, kateri mi zelo dobro služi. Še enkrat hvala za strokovnost in prijaznost. Vaš center pa bom priporočala sorodnikom in znancem.

Kovačič

Januar 2020

Sem zadovoljen z razlago, prijaznostjo in ustrežljivostjo akustika Luka Pelcarja. Nazorno mi je vse razložil, tudi popustov ni zamolčal.

Alojzij Komočar

Januar 2020

Priznam, da sem zadovoljen kot stranka. Zelo korekten odnos. OCENA +5

Rajko Janković

Januar 2020

Zelo sem zadovoljna, ker sem vas našla. Bi priporočala vsakemu, ker aparati res pomagajo. Spremenite mišljenje in bodite odgovorni do sebe in svojega sluha.

Januar 2020

Potrebovala sem nov slušni aparat. V AUDIO BM so mi svetovali kakšen aparat naj vzamem. S tem aparatom sedaj slišim, tako da se lahko normalno pogovarjam. Z nasveti sem zadovoljna.

Januar 2020

Za slušne aparate AUDIO BM sem izvedel iz reklam. Ker sem ga potreboval sem se odločil da ga vzamem. Sem zelo zadovoljen z aparatom in isto tako z osebjem, ki se zelo trudijo, da ti pomagajo z nasveti in ostalo. Cmrečnjak Štefan

Januar 2020

Sem izredno zadovoljna z delom in predstavitvijo vaše firme. Gospod Matej si zasluži plus pet. Upam, da je nagrajen za svoje delo, ki je izredno profesionalno. Perme Alenka

 

zzzs-pogodbeni-dobavitelj_slusni_aparati_AUDIO_BM_center_naslov_lokacija_standard_recept_narocilnica-ORL

AUDIO BM smo za slušne aparate pogodbeni dobavitelj Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije (ZZZS).

Sprejemamo naročilnice iz vseh ORL ambulant. Prosta izbira dobavitelja je vaša pravica. Priporočamo, da pred odločitvijo za slušni aparat dobro preverite ponudbo. Če obiščete nas, se bomo osebno in strokovno zavzeli za vaš boljši sluh. Ko se odločate za slušne aparate, naj bodo vodila: kakovost, naraven zvok, možnost izbire večih blagovnih znamk, strokovna ter prijazna pomoč, servis in tudi cena. Postopek pridobitve.

Slusni-aparati-Unitron_Sonic_Philips-AUDIO_BM-centri_Slovenija-servis_oskrba_vzdrzevanje_svetovanje-ZZZS

Zavedamo se pomena sluha v vsakdanjem življenju, zato se vsak dan trudimo za vaše zadovoljstvo. Vaše izkušnje potrjujejo, da smo na pravi poti.

V AUDIO BM svoje delo opravljamo odgovorno, strokovno in s srcem. Zagotavljamo odlične storitve in najnovejše modele slušnih aparatov, za vse potrebe in za vse generacije - tudi v cenovnem standardu (brez doplačil). Vaše zadovoljstvo poplača naš trud. Preberite izjave naših strank ter tudi vi napišite svoje mnenje in ga delite z vsemi. Hvala.

ZASTOPAMO LE PRIZNANE IN PREVERJENE BLAGOVNE ZNAMKE

Blagovne-znamke-Unitron-Philips-Sonic-Varta-Duracell-Rayovac-Alpine-in-druge-AUDIO-BM-slusni-aparati-centri-Slovenija