Zavedamo se pomena sluha v vsakdanjem življenju, zato se vsak dan trudimo za vaše zadovoljstvo.

Mnenja in osebne izkušnje strank ob obisku AUDIO BM slušnih centrov.

Originale rokopisov izjav hranimo v arhivu podjetja.

Izjave niso lektorirane, ali kakorkoli spremenjene.

Poleg izjav spodaj, ki nam jih stranke napišejo na roko, vas vabimo tudi k branju mnenj in ocen, ki jih napišejo na Googlu. Najdete jih tukaj >>

IZJAVE IZ LETA 2022

December 2022

Spoštovana g. Nina Stopar Avbar

Ker ste bila moj slušni akustik pri izbiri slušnega aparata se Vam želim zahvaliti za potrpežljivost, prijaznost in odlično svetovanje pri izbiri slušnega aparata, saj se brez vas in vaše pomoči ne bi znala odločiti za slušni aparat katerega ste mi svetovali, saj mi dobro nadomešča moj sluh.

V letu, ki prihaja pa želim vam in vašim sodelavcem na Italijanski u. 8 (včasih Letališki c. 5) Ljubljana čim več lepih trenutkov, ki vam bodo na obraz narisali nasmeh in vas navdali z občutkom sreče. SREČNO 2023

December 2022

Slušna aparata imam od 21.9.2022. Po mojem mnenju sem se hitro navadila na vzdrževanje ozir. Rokovanje z njima in predvsem z uporabo. Zelo sem zadovoljna, vsa pohvala in zahvala akustiku g. Kotniku.

December 2022

Po obisku vaše poslovalnice na Jesenicah, pri gospodu Aleksandru, sem bila prijetno presenečena s storitvijo. Gospod mi je temeljito razložil potek in občutke z uporabo aparata. Sem zelo zadovoljna, vse pohvale, sem postala vaša stranka.

December 2022

V oktobru sem prejel za naslednjih šest let nove slušne aparate. Tudi prejšnje sem imel sedem let in sem bil z njimi kar zadovoljen. Sedaj pa se mi je z novimi na splošno sluh zelo izboljšal, lažje se pogovarjam z družinskimi člani in nasploh v družbi s prijatelji in pri spremljanju TV programov. Upam, da bo tako ostalo.

Lep pozdrav!

December 2022

Zelo sem zadovoljna z vsemi storitvami vašega sodelavca. Podal mi je vse potrebne informacije. Zelo je potrpežljiv in prijazen. Z aparatom bolje slišim in sem zadovoljna.

December 2022

La mia mamma non sentiva da tanti anni, ora che e` venuta da David le sembra di avere una nuova vita, puo` andare in negozio e capire quello che dice la commessa, se va in comunita non si sente esclusa. Questi nuovi apparecchi sono un grande dono ma lo e` anche la dosponibilita` del tecnico; disponibile, sensibile e di massima competenza. Grazie perche` posso di nuovo dialogare con la mia mamma.

 

Moja mama ni slišala veliko let, sedaj ko je prišla k Davidu se ji zdi, kot da ima spet novo življenje, lahko gre v trgovino in razume tisto kar pove trgovka, če gre v družbo se ne počuti izključena. Tej novi aparati so velik dar, ampak je tudi razpoložljivost akustika, pozoren in z maksimalno usposobljenostjo. Hvala, ker lahko se spet pogovarjam z mojo mamo.

December 2022

»Bodi prijazen in dober, kadar koli je mogoče, in vedno je mogoče.«

Dalai Lama

In pri vas ta rek drži!

November 2022

Z slušnim aparatom sem bila zadovoljna, z vašo sodelavko Nino Stopar je bila zelo prijetna in ustrežljiva z vprašanji glede aparata, glede postopka izbire.

November 2022

V celoti sem zadovoljna. Akustik Matej Koren mi je s svojo prijaznostjo in nasveti zelo pomagal, da sem prebrodila vse težave, ki jih prinašajo slušni aparati. Zato izrekam iskrena hvala!

November 2022

Po ugotovitvi, da mi sluh počasi peša, sem se oglasil v AUDIO BM slušnem centru v Kopru. V pogovoru s g. Olenikom, sva ugotovila, da bo potrebno nositi slušni aparat. Po regulaciji in testiranju aparata in prijaznosti g. Olenika sem z zadovoljstvom nabavil slušni aparat.

November 2022

Pristop že od prvega stika odličen. Zelo izčrpne informacije. Skratka svetujem vsem bodočim uporabnikom slušnih aparatov ta studio.

November 2022

Zelo dobro sem se privadil na slušna aparata, sedaj ju nosim vsak dan, sedaj zelo dobro slišim, zelo sem zadovoljen. Vendar največja zasluga gre akustiku Kevin Glavica, ki se je s svojimi nasveti in napotki uspešno pripomogel pri uvajanju na aparat. Še enkrat mu iskrena hvala.   Stanko

November 2022

Druga obravnava, ki je sicer zaradi zamenjave izbranega slušnega aparata. Sem v celoti in popolnoma zadovoljen. Hvala tudi za vse dobre strokovne nasvete, ki so pripomogli, da sem se pravilno odločil, za pravi in najbolj primeren slušni aparat. Želim vam uspešno delo še naprej!

November 2022

S Slušnim aparatom sem zelo zadovoljna. Nosim ga ves dan, razen, kadar počivam ali si perem glavo. Vse je veliko bolj glasno, ropota, kar do sedaj ni, poka, šelesti, tudi ptičke slišim peti. Če je govor preglasen, prosim, da malo znižajo tone ali pa se umaknem. Hvala vam za vašo pomoč in upam, še naprej na dobro sodelovanje.

November 2022

Zelo sem zadovoljna s storitvami v vaši poslovalnici na Trgu revolucije 6 v Mariboru. Posebej gre pohvala gospodu Juriju.

November 2022

Sem zelo zadovoljna. Topel sprejem, predstavitev zelo razumljiva. To pacienti potrebujemo. Hvala za prijaznost in dobro voljo. Ivanka Žuran

November 2022

Po 5 mesečnem preizkušanju slušnega aparata ugotavljam, da sem se pravilno odločil za prevzem v uporabo. Z obravnavo v vaši firmi sem izredno zadovoljen, odnos in strokovnost vaše sodelavke g. Nine nad pričakovanji. Skratka, izredno zadovoljen. Verjamem, da bo tudi nadaljnje sodelovanje na visokem nivoju.

Hvala! D. Ivančič

November 2022

Zelo sem zadovoljen tako s prijaznostjo osebja in z aparati.

Zelo lep odnos imate s strankami.

Hvala vsem.

November 2022

Izredno zadovoljen s storitvijo in delom Žigata pri nakupu slušnega aparata. Prisluhnil je vsem mojim željam in potrebam, mi šel na roko z vsemi zahtevami in uredil vrhunski slušni aparat s katerim čudovito slišim. Hvala!

November 2022

Priporočam obisk poslovalnice na Trgu Revolucije 6 v Mariboru, ker imajo prijazno in strokovno osebje.

November 2022

Pohvale za strokovno predstavitev in obravnavo. Mama spet dobro sliši. Zelo zadovoljni. Hvala.

November 2022

Sem zelo zadovoljna z aparatom in gos. David je bil zelo vljuden in potrpežljiv pri moji izbiri.

November 2022

Zelo sem zadovoljna s slušnim aparatom. Od začetka sem bila vztrajna pri nošenju in se je obrestovalo. Vesela sem, da dobro slišim, moje življenje je bolj kvalitetno, ker brez problema komuniciram. Vsem, ki se še odločate za aparat ga zelo priporočam.

November 2022

Spoštovani!

Že nekaj časa me je mučila naglušnost. Potem pa sem se odločila, tudi po nasvetih domačih, da obiščem slušni center.

Tako sem prišla v slušni center AUDIO BM, kjer me je sprejel akustik Luka Gartner. S svojo strokovnostjo, prijaznostjo in potrpežljivostjo mi je pokazal, da je uporaba in rokovanje s slušnimi aparati enostavna. Zelo sem zadovoljna in lepo je spet slišati in se pogovarjati. Veliko uspeha še naprej.

Hvala in lep pozdrav. Marija Vogrinčič

November 2022

Moram pohvaliti prodajalca Vlado Pirić, ki dela pri AUDIO BM d.o.o., PE Velenje. Pri nakupu zna svetovati, si vzame čas za stranko. Ko sem potreboval nasvet, mi je prijazno svetoval. Zelo prijazen in vljuden do strank. Vedno dosegljiv.

November 2022

Spodaj podpisani Šmon Marijan se vam zahvaljujem za kvalitetnejše življenje. Sedaj mi ni več ovira komunikacija z zunanjim svetom. Še posebej sem hvaležen g. Vladu Piriću za strokovnost in prijaznost ob podajanju navodil ob uporabi slušnega aparata in vse kar zraven spada. Še enkrat najlepša hvala. Lep pozdrav.

Oktober 2022

S slušnim aparatom sem zelo zadovoljna. Akustik Matic Bele je zelo dober in sposoben in zna svetovati. Zna povedati kako ravnati s slušni aparatom. Vsa pohvala.

Oktober 2022

Približno 1 mesec uporabljam slušni aparat. Zdaj razumem, zakaj so mi govorili, da slabo slišim. Jaz tega nisem tako opazil, saj se mi je sluh postopoma slabšal. Zdaj pa občutim razliko. Ni mi žal, da sem prišel k vam. Prijazno ste me sprejeli in mi strokovno svetovali. Upam, da bomo tudi v bodoče tako dobro sodelovali.

Oktober 2022

AUDIO BM slušni center sem našel na spletu in se odločil za obisk pri njih. Ni mi žal za to odločitev, saj sem bil dobro sprejet. Gospod slušni akustik mi je vse potrebno s slušnimi aparati razložil, strokovno in razumljivo, tako da sem se odločil za nakup pri njih. Odločil sem se za v-ušesne aparate UNITRON. Sem zelo zadovoljen, zato tudi drugim, ki imajo težave s sluhom priporočam slušni center AUDIO BM MARIBOR.

Oktober 2022

Zadovoljna sem s slušnim aparatom. Ravno tako pa tudi z osebjem AUDIO BM, ter z uslugami katere mi nudijo.

Margareta Lazanski

Oktober 2022

Sem zadovoljna in hvaležna za olajšave glede hrupa v glavi. Hvala!

Oktober 2022

Spoštovani g. Andrej

Pregovor pravi, da dober glas seže v deveto vas, in ta dober glas je prišel tudi do mene, zato sem se odločila, da se za nakup slušnega aparata obrnem na vaš AUDIO BM d.o.o. v Šempetru. Tudi jaz sem bila prijetno presenečena ob vašem strokovnem, lepem in spoštljivem odnosu do vaših strank. Pohvale vredno. Želim vam še naprej uspeha in sreče pri vašem delu, ki ga očitno z veseljem opravljate. Lepo vas pozdravlja vaša zadovoljna stranka.

Irena M. Žgur

Oktober 2022

Sodelovala sem z ekipo AUDIOBM Murska Sobota in Jesenice. Zaposlena fanta moram pohvaliti. Sta prijazna in zelo fleksibilna. Znata lepo razložiti in odgovoriti na vsa vprašanja. Hvala

Oktober 2022

Zadovoljna s storitvijo. Predvsem pa prijaznost in strokovnost. Hvala Predanič

Oktober 2022

Spoštovani,

Od prvega dne, ko sem vstopila v vašo trgovino po aparat za sluh, ste bili prijazni in dostopni. Zelo sem vesela, da ste imeli potrpljenje z menoj, ker odločitev za aparat ni tako enostavna. Z vašo pomočjo sem vse to zmogla in ga po preizkusni dobi tudi nabavila. Vsa čast vašemu akustiku g. Bine Kotniku in vsej vaši firmi AUDIO BM.

Oktober 2022

Gospa in gospod pri AUDIO BM BTC Ljubljana sta nam pomagala in dala ogromno informacij kam se po pomoč obrniti tudi kadar je uporabnik v tuji državi. Slušni aparat deluje odlično. Mama se lahko z nami super pogovarja, hvala vsem za pomoč.

Oktober 2022

Zelo sem zadovoljna z vašimi slušnimi akustiki. Kadarkoli imam vprašanje ali težavo mi z veseljem in brez dvoma pomagajo. Nina hvala za vse, hvala tudi vsem ostalim za vse prijazne besede in podporo. Naglušnost je huda stvar, še dobro, da imamo slušne aparate.

Oktober 2022

Sem zadovoljen z izdelkom, priporočam vsakemu, ki ima problem s sluhom. Personal ustrežen, prijazen itn. Z napotki, servisom in uslugo sem zelo zadovoljen in tako želim naprej.

Sem vam hvaležen!

Oktober 2022

Rad bi pohvalil vaše podjetje, ker delate dobro in pošteno. V Šempetru sem se dobro počutil, da sva lahko z Andrejem ustrezno popravila moj sluh in razumevanje. Hvala.

September 2022

Slušni aparat mi je všeč – ustreza. Slišim tudi bolj oddaljene zvoke. G. Aleksandar je strokoven in zelo prijazen, tako, da sem vesela, da sem prišla v AUDIO BM center Jesenice. Lep pozdrav.

September 2022

Slušni akustik je zelo prijazen, zelo strokovno in potrpežljivo razlaga rokovanje z aparatom.

September 2022

S slušnim aparatom sem zadovoljen. Boljše slišim, bolje razumem govor, televizijo imam tišje. Zahvalil bi se g. Luki Gartnerju za potrpljenje in strokovno razlago. Pohvala.

Aleksander Lenarčič

September 2022

Že ob prvem telefonskem kontaktu za brezplačno kontrolo sluha v tem centru, sva z možem naletela na izjemno prijaznega sogovornika (g. Bele), ki naju je že naslednji dan naročil za preizkus sluha. Prejela sva tudi obširna navodila za nadaljnje ukrepanje. Po opravljenem pregledu pri specialistu ORL je mož dobil napotnico za preizkus slušnega aparata. Zaradi dobre prve izkušnje, sva se vrnila v ta center, kjer so nam omogočili testiranje z vmesnimi kontrolami. Gospod Bele je bil izredno prijazen, profesionalen, navduševal s človeškim pristopom in tudi po strokovni plati deloval prepričljiv. Brez kančka slabe vesti vsekakor ta center priporočam vsem, ki imajo težave s sluhom in potrebujejo pomoč.

September 2022

S storitvijo v enoti družbe AUDIO BM d.o.o. v Murski Soboti sem zadovoljna. Predstavnik družbe je prijazen in strokoven. Primerno predstavi slušne aparate in vzbudi zaupanje v odločitev.

September 2022

S predstavitvijo slušnega aparata sem 100% zadovoljna, saj se bila ves čas ob predstavitvi lahko zelo sproščena, zato gre zahvala akustiku za slušne aparate gospodu Kevinu Glavica.

September 2022

Vsa dela so se izvajala vestno in visoko strokovno, zato sem z delom zadovoljen.

September 2022

Z aparatom SONIC sem zelo zadovoljna. Uživam, ker ne čutim več šumenja v ušesih in v glavi -TINITUS. Drugače se počutim v družbi, ko lahko spremljam pogovor ljudi in jaz bolje slišim. Prej mi je pa bilo nerodno, ker nisem slišala, so mi morali ponavljati besede, navodila itd… Pa tudi TV sedaj poslušam bolj potiho. Res je velika sprememba.

September 2022

S storitvijo v AUDIO BM Novo mesto in g. akustikom Beletom sem zelo zadovoljna. Že pri predstavitvi slušnih aparatov in profesionalnem podajanju navodil in možnosti izbire aparatov sem opazila strokovnost in prijaznost g. akustika. Zato sem se z lahkoto odločila za aparate in storitev, ki je meni najbolj odgovarjala. Zato sedaj precej bolje oz. najbolje slišim, kaj se dogaja okrog mene in izvajam komunikacijo. Vesela sem, da sem se odločila za testiranje in kasneje uporabo slušnih aparatov prav pri g . Bele, ker sedaj bolje sledim vsem komunikacijam, tudi z vnučki in ostalimi mojimi najdražjimi, kar so z veseljem sprejeli in so tudi oni zadovoljni. Hvala za vso pot do boljšega in lažjega življenja.

September 2022

Ni nam žal, da smo se oglasili pri vas. Z vašim aparatom sem zelo zadovoljen saj mi je pomagal pri večji kakovosti življenja. Še posebno pa se zahvaljujem g. Davidu, ki je izredno profesionalen potrpežljiv in prijazen.

September 2022

Lepo se zahvaljujem za profesionalnost, prijaznost, servis.

September 2022

Z enoto v Ptuju sem bila zelo zadovoljna. Vse uredijo, so ažurni, najbolj mi je bila všeč prijaznost gospoda Kevina Glavica. Tudi z aparatom sem zadovoljna. Upam, da mi bo tudi v bodoče dobro služil. Hvala.

Avgust 2022

S prezentacijo in preizkušanjem dveh slušnih aparatov (osnovni in nadstandardni)sem bila prijetno presenečena glede strokovnosti in prijaznosti vodje AUDIO BM na Ptuju. Imel je veliko potrpežljivosti, ko se nisem takoj odločila, kateri slušni aparat bi izbrala. Z aparatom sem zelo zadovoljna, ustreza kriterijem, kar potrebujem od aparata. Se veselim, ker ne bo problema za servisiranje  in nabavo baterij. Torej, vse na enem mestu- strokovnost prijaznost, vzdrževanje aparata. Hvala gospod Kevin.

Vesna Čurin

Avgust 2022

Sem vam zelo hvaležna za vložen trud in energijo. Sem zelo zadovoljna z AUDIO BM.

Avgust 2022

Kupil sem zaušesni aparat. Zelo sem zadovoljen, tako z aparatom in gospodom Luko! Zadovoljen sem z glasom aparata!

KRŽIŠNIK LUDVIK

Avgust 2022

Strokovna obrazložitev, vesela da sem dobila razumljiva navodila in prijazen sprejem akustika Bineta.

Avgust 2022

Sem Jaka Ozmec in sem v mesecu maju postal vaš pacient. Pri 13,5 letih se prvič soočam s slušnim aparatom. Zelo sem zadovoljen, saj za vsa vprašanja, ki jih imam se lahko obrnem na Kevina Glavica. Kevin mi res pomaga in vse kar se da obrazloži in tudi pokaže. Če imam doma težavo ga pokličem in mi pomaga. Če kdorkoli potrebuje od mojih prijateljev pomoč mu svetujem AUDIO BM!!

Avgust 2022

Gospod Luka Pelcar mi je profesionalno predstavil slušne aparate, njihove funkcije in delovanje. Preizkusila sem dva aparata in na koncu sem s pomočjo g. Pelcarja prišla do pravega, ter sem izredno zadovoljna, da po več letih zopet slišim.  Vse pohvale strokovnosti in predanosti zaposlenih v AUDIO BM.

Avgust 2022

Slušne aparate, ki sem jih dobila pri vas, uporabljam že nekaj let in sem z njimi zadovoljna. Hvala za prijaznost.

Avgust 2022

Zelo sem zadovoljna s slušnimi aparati. Najlepša hvala za vašo pomoč in podporo pri odločitvi. Brez vas bi se težko sprijaznila s tem, da to potrebujem.

Vsakemu lahko le priporočam obisk pri vas.

Avgust 2022

Dobila sem slušni aparat, sem zelo zadovoljna. Z Maticem sva bila zelo dobro sem ga razumela, saj mi je dajal dobre napotke. Z vašim AUDIO BM sem zadovoljna in priporočam ga še drugim. Hvala za vaš trud.

Avgust 2022

Spoštovani!

Prvič sem se oglasila v vašem centru. Čeprav sem bila 6 let pri drugem centru.  Zelo sem zadovoljna z prvim vtisom z g. Matejom korenom. Sam postopek dela in potrpljenje z strankami, je same pohvale vredno.

Hvala za vaše potrpljenje in vaš čas.

Avgust 2022

Imam že druge slušne aparate pri podjetju AUDIO BM. Zadovoljen sem z odnosom in strokovnostjo g. Luke Gartnerja, ki si vzame čas in je zelo prijazen. Vedno je pripravljen pomagati.

Stanislav Grebenc

Avgust 2022

Zelo zadovoljen z prezentacijo g. audioakustika. Zahvala za potrpljenje ob preizkušnji aparatov. Ocena delovanja in prirejanja aparatov odlično.

Avgust 2022

S storitvijo sem zelo zadovoljna. Slušni akustik je bil zelo prijazen, ustrežljiv. Zelo se je potrudil pri iskanju ustreznega aparata, z nastavitvijo le-tega. Njegova razlaga oz. navodila so bila razumljiva. Priporočam ga tudi drugim.

Julij 2022

Pred šestimi leti je moj zdravnik ugotovil, da sem naglušna in dobila sem napotnico za slušni aparat. S strahom sem stopila v prodajalno slušnih aparatov, kjer me je pozdravil prijazen uslužbenec, vse mi je podrobno razložil in že sem imela aparat v ušesu. Zelo hitro sem se nanj navadila, spet sem lahko slišala in lahko sem normalno komunicirala z ljudmi. Minilo je šest let in sedaj imam novejši aparat v obeh ušesih. Sedaj je na voljo več vrst aparatov, so estetski in zelo dobri.  Vsakemu, ki je naglušen svetujem: Ne odlašajte z aparatom, življenje je kratko, zato ga živite na polno.

Julij 2022

S slušnim aparatom sem zelo zadovoljna. Vesela sem, da se lahko spet brez problema sporazumevam s sosedi in z vsemi sorodniki in znanci. Brez slušnega aparata AUDIOBM je bilo to zelo slabo oz. skoraj nemogoče.

Julij 2022

Sem uporabnik slušnega aparata Unitron, aparat, ki ga uporabljam je odličen. Do zdaj sem menjal že 6 aparatov. Nikoli nisem bil zadovoljen kot sem, zdaj. Aparat ima vse kar pri prejšnjih 6 nisem imel. Imam dober servis, ki ga izvaja g. Andrej, brez njega ne bi naročil aparata pri firmi AUDIO BM. Nikoli nisem bil deležen takega svetovanja kot pri g. Andreju. Če ne bi bilo njega jaz enostavno ne bi nosil aparata.

Lep pozdrav.

Julij 2022

Z aparati sem izredno zadovoljen in sem se takoj privadil na njih. Spremenili so moje počutje predvsem v družabnem smislu mi omogočajo aktivno sodelovanje. Posebej moram pohvaliti vašega strokovnjaka v trgovini v Kopru, njegovo prijaznost in strokovnost.

Julij 2022

V AUDIO BM sem dobila nove slušne aparate. Zelo so mi pomagali pri izbiri. Vsi zaposleni so super prijazni, vedno se rada oglasim pri njih saj mi z lepo besedo polepšajo dan in najdejo rešitev. Najlepša hvala vsem.

Julij 2022

Glede na obravnavo g. svetovalca Kevina Glavica smo bili zelo zadovoljni in na zelo korekten in prijazen odnos. Hvala za vse!  Salaj

Julij 2022

Povem lahko, da sem zelo zadovoljen z g. Aleksandrom. Njegov pristop do stranke je zelo profesionalen. Lepo ga je imeti za prijatelja in delavca. Lahko je srečen tisti pri katerem je zaposlen.

L.P. Ljutić

Julij 2022

Aprila sem dobila slušni aparat na preizkušnjo. Moram reči, da sem zelo zadovoljna z aparatom. Posebej pa moram pohvaliti g. Bineta za vso pomoč in dobre informacije glede uporabe.

Julij 2022

Presenečena sem, kako sedaj zelo dobro slišim. Zelo sem zadovoljna, kako prijetno je bil celoten postopek. Seveda, moram pohvaliti gospoda Žigo za odlično razlago o aparatu. Tako smo obojestransko zadovoljni. Odlično slišim. Hvala

Julij 2022

Zadovoljen s predstavitvijo. Korektno predstavljeno, možnost sposoje in testiranja aparata. Akustik zelo prijazen, pripravljen za pogovor, mnenja in pomoč.

Julij 2022

Z nošenjem aparatov sem zadovoljen. Slišim zelo dobro v primerjavi oziroma brez slušnega aparata. Pri gledanju televizije je glas normalen. Sosede in partnerico ne motim več.

P.S. Hvala Davidu za pomoč in izbiri slušnega aparata.

Julij 2022

Z vašo storitvijo sem zadovoljna. Gospod Andrej se je zelo potrudil in pomagal.

Junij 2022

Z aparatom se počutim dobro, sploh nič me ne moti. Uporabljam ga okrog 12 ur dnevno, razen pri delu na vrtu.

Junij 2022

Popolnoma zadovoljna, če bi ocenjevala od 1-10=10! Hvala g. Kevinu za svetovanje strokovnost in prijaznost. Z veseljem bom priporočila znancem.

Junij 2022

G. Aleksandar je izjemno potrpežljiv in prijazen. V preteklosti sem že poskusila slušne aparate pri konkurenci, a se za le te nisem odločila. G. Aleksandar mi je s pravim pristopom in svojo strokovnostjo vlil upanje. Zdaj ponovno slišim in samozavestno komuniciram. Najlepša hvala.

Junij 2022

Pri obiskih slušnega centra v Mariboru sem bila zelo zadovoljna.  G. ki me je sprejel mi je lepo v detajle vse razložil, da nisem imela nobenih problemov kadar sem začela uporabljati slušni aparat. Ker je dejstvo, da so določene motnje na začetku, sem zelo hvaležna  pri pomoči za vse.

Junij 2022

Izkušnje z aparati že imam od drugih ponudnikov, vendar so mi pri AUDIO BM prisluhnili z večjim zanimanjem in mi svetovali bolj strokovno, zelo prijazno in z občutkom za vsako težavo (nošenje aparatov, čas, denar) …

Hvala, Marjeta Golob

Junij 2022

G. Žiga Vlahušić je svoje naloge opravljal zelo skrbno, vestno in strokovno. S splošno izkušnjo med mojimi obiski sem bil zelo zadovoljen. Svoj čas je porabil za izčrpne nasvete glede mojega sluha in izdelkov, ki so na voljo. Njegove storitve zelo priporočam vsem, ki razmišljate o obisku AUDIO BM Brežice. Pojasnil je vse tehnične podrobnosti različnih možnosti, ki so na voljo in relativni vpliv na ceno. Skupaj sva se odločila za najboljšo možnost za moj proračun in pričakovanja glede učinkovitosti. Zelo sem vesel, da svojo izkušnjo posredujem vsaki potencialni stranki. S spoštovanjem.

Junij 2022

Izjavljam, da sem z gdč. NINO zelo zadovoljen in menim, da so slušni aparati dokaj dobri.

Junij 2022

Pohvale poslovalnici AUDIO BM Trbovlje in gospodu Mateju Drnovšku. G.Drnovšek mi je strokovno, umirjeno in precej natančno predstavil ponudbo slušnih aparatov, tako, da je bila izbira dokaj lahka. Tudi individualne nastavitve aparate pred preizkušnjo in izboljšave po njej je opravil v moje veliko zadovoljstvo. Zelo pozitivna izkušnja od prvega obiska poslovalnice dalje. Toplo priporočam!

Junij 2022

Z aparatom ponovno boljše in lažje komuniciram. Ptički so sedaj precej glasnejši, tudi ostali družinski člani govorijo tišje.

Junij 2022

Aparat nosim že več let. Je kvaliteten in me ne moti. Z aparatom sem zelo zadovoljen.

Junij 2022

Aparate uporabljam več let, prvič sem pri vas in moram pohvaliti osebje, ki mi vedno lepo pomagajo. Tudi po telefonu so vedno odzivni in prijazni. Slišim veliko bolje kot s starimi aparati.

Junij 2022

Sem zelo zadovoljna, zelo se potrudijo vse lepo objasnijo. Nikdar dolgo čakali, ko smo imeli termin. Skala od 1-10 je 10.

Maj 2022

Pri prvem pregledu zelo prijazen sprejem, natančna obrazložitev.

Objasnitev pri nošenju aparata.

Alojzij Mehle

Maj 2022

Sem nova uporabnica vaših slušnih aparatov. Zadovoljna sem z njimi. Hvala lepa za pomoč in nasvete akustiku Primožu.

Maj 2022

Za podjetje AUDIO BM se odločimo, ker pri drugem ponudniku več nismo bili zadovoljni. Prepričale so nas dobre ocene na spletu. In smo se oglasili. Od prvega kontakta, pa vse do današnjega plačila SA, gre ena sama pohvala in zahvala g. Kevinu. Strokoven, umirjen, potrpežljiv. Dober svetovalec. Si vzame potreben čas in vse lepo razloži, demonstrira. Predstavil nam je celo paleto  SA, ter ves program, ki pritiče SA.(baterije, zavarovanje, nega in vzdrževanje, pripomočki..) Bonton in osebna oblika na visokem nivoju. Odločilo smo se za SA iz razreda odlično, skratka izkušnja in storitev, ki si jo lahko samo želimo. Hvala!

Maj 2022

Zelo sem zadovoljna s slušnim akustikom, ki mi je uredil slušni aparat. Že med slušnim testom mi je sproti razložil vse rezultate in kaj pomenijo. Pri izbiri slušnega aparata je bil zelo pozoren in temeljito obrazložil razlike med veliko izbiro pravega aparata za moje potrebe. Na vsa moja vprašanja si je vzel čas in poskusil, da sem razumela delovanje slušnega aparata. Bil je potrpežljiv in brez kakšnih koli pomislekov priporočila Kevina vsem sorodnikom in prijateljem da se k njemu napotijo za vse njihove potrebe v zvezi s težavami s sluhom.

Maj 2022

Pri slušnem akustiku gospodu Vladu Piriću sem bil lepo sprejet in seznanjen z vsemi novostmi, ki mi jih prinaša uporaba slušnega aparata in ostalih pripomočkov. Aparat že služi svojemu namenu in sem z njim zelo zadovoljen, tako kot tudi z gospodom Vladotom, zato ga priporočam še ostalim, ki potrebujejo to pomoč. Lep pozdrav!

Maj 2022

Zelo sem zadovoljna z gospodom Vladotom. Prijazen, vedno dostopen, v veliko pomoč pri izbiri aparata in kako upravljati z njim. Hvala, Slavica

Maj 2022

Spoštovani, po dolgem času sem končno zaključila obiske v vašem centru v Velenju. Že ob prvem obisku sem bila prijetno presenečena. Zelo me je navdušila pozornost, vljudnost g. Vladota, kateri je zelo predan svojemu delu, do oseb prijazen, strokoven, skratka človek z izredno srčno kulturo. Še enkrat se lepo zahvaljujem za vašo pomoč in uspešno rešitev moje težave. Z iskrenimi pozdravi, Ivana Stopar

Maj 2022

Slušni aparat uporabljam že več kot šest let, zato sem bila upravičena do novega. Ker s prejšnjim dobaviteljem nisem bila najbolj zadovoljna sem poskusila poiskati po internetu še druge in našla sem vašega.

Najbolj me je pritegnila slika Borisa Kopitarja in sem si rekla bom pa še jaz poskusila. In res šla sem se naročiti, dobila termin in točno ob določeni uri  me je sprejela prijazna gospa. Dala sem ji naročilnico in izvid ter ji povedala vse svoje izkušnje in želje. Pozorno me je poslušala, postavila vprašanja in potem sva našli primeren aparat. Dogovorili sva se, da bom najprej preizkušala enega, čez deset dni sem prišla na test drugega, katerega sem ponovno testirala deset dni. Odločila sem se za slednjega. Dobila sem navodila okrog garancije, servisiranjem morebitnega popravila, lahko se kadarkoli oglasim, če imam težave z aparatom.

Opremila me je s pripomočki za vzdrževanje in čiščenje aparata, informacijami, tako, da sem zadovoljna odšla.

Če bom srečala koga, ki bo potreboval slušni aparat, vas bom vsekakor priporočala.

Še enkrat hvala in lep dan še naprej.

Maj 2022

DRAGANA JUSUPOVIĆ RAZKRIVA – OSEBNA ZGODBA 1. DEL

Kako začeti intervju sama s sabo? Poleg vseh aktivnosti, ki jih počnem ob službi, sem namreč tudi avtorica in voditeljica pogovorne oddaje Ženska arena, ki jo že več kot desetletje ustvarjam na Televiziji Celje. Verjetno edina, ki to počnem kljub temu, da imam po Fowlerju le dobrih 10% sluha.

To v praksi pomeni, da sem brez slušnih aparatov gluha. Ne več le naglušna temveč gluha voditeljica pogovorne oddaje. Gluha ženska, ki bom prvič povedala svojo zgodbo.

Najbolje, da zapišem vse od začetka. Zgodbo v več delih bom s hvaležnostjo delila na blogu AUDIO BM slušnih centrov, ki mi kljub moji hibi omogočajo normalno življenje. Z odličnimi, pametnimi slušnimi aparati. Z odličnim svetovalcem Matejem, ki je tu vedno, ko ga potrebujem. Tudi v najbolj nemogočih situacijah, ki se zgodijo ob vseh mojih aktivnostih. Vedno ima rešitev zame. Ni pa vedno bilo tako. Težave s sluhom sem opazila že v najstniških letih, po neštetih vnetjih srednega ušesa, ki sem jih prebolevala v otroštvu. Na obeh straneh. Kdor je prebolel, ve kako to boli in kako neprijetno je. Posledice so bile katastrofalne, pokazale pa se žal niso takoj zato tudi preprečitev tako drastičnega padca sluha ni bila možna.

Že v otroštvu me je privlačila kultura, oder, nastopanje. Bila sem zvedavo, izjemno komunikativno dekletce, ki je z desetimi leti pričelo nastopati v celjskem ljubiteljskem gledališču Zarja. 30 letno kariero sem ustvarila na odrskih deskah tega gledališča. Kljub svoji hibi. Naučila sem se brati z ustnic. Učila sem se tekste vseh igralcev, naučila sem se neopazno slediti vsem na odru, tistim za hrbtom malo težje a sem našla načine. Sem pa opazila zadrego soigralca, ki je pozabil tekst, opazila kriljenje šepetalke za zaveso in  zgodilo se je, da sem jaz vskočila s tekstom in rešila predstavo, ker sem znala tekst in ker sem razumela kaj dopoveduje s šepetanjem in zgolj govorjenjem v sebi ter bolj z mimiko naša krasna šepetalka. Bilo je naporno. Bilo je neverjetno. Bilo je fantastično doživljati aplavze navdušene publike, ki sem jih v resnici bolj čutila kot slišala. Sem pa brala z obrazov vseh v dvorani najbolj pristne kritike kar jih je.

Že v tistem času, v srednji šoli (obiskovala sem takratno celjsko gimnazijo Kajuh – I. Gimnazija Celje), sem postala priljubljena celjska voditeljica in napovedovalka na različnih prireditvah v Celju. Ljudje so me lepo in spoštljivo sprejemali. Največ težav s priznavanjem svoje hibe sem imela sama s sabo. Postajalo pa je vse težje. Sluha je bilo iz meseca v mesec manj v nekem obdobju sem imela občutek, da ne slišim več niti sama sebe. Pa si še vedno nisem priznala. Upala sem, da je nekaj trenutnega. Da bo minilo. Ljudje pa so se nekako sami od sebe navadili, da mi morajo razločno govoriti, me gledati v obraz, jaz pa njih v ustnice. Razumeli so, da mi ni treba vpiti, le razločno govoriti. Pa je pogovor stekel.

Še danes, ko imam odlične slušne aparate, ko se osamim, utišam televizijski sprejemnik in berem z ustnic, tudi glasbene oddaje… Preverjam to sposobnost, ki ostaja. Skoraj nikoli se ne zmotim, toliko sem jo izpilila. Ko sem bila stara 20 let je postalo nevzdržno. Brez slušnih aparatov ni šlo več. Dobila sem krasno službo. Postala sem osebna asistentka generalnega direktorja takratne celjske Komunale. Ob delu sem študirala. V tistem času v moje življenje vstopi šport, seveda kaj drugega kot rokomet. Ob delu gradim krasno kariero v stanovskem združenju, kjer postanem predsednica Zveze tajnic Slovenije. V športu sem zgradila projekt vključevanja prostovoljcev na velikih tekmah RK Celje Pivovarna Laško in na velikih turnirjih. V moji prostovoljski družini je približno sto ljudi. Danes sem vodja in mentor prostovoljcev v Rokometni zvezi Slovenije… mojega sluha pa praktično ni bilo več. Vse te aktivnosti in vsa ta sodelovanja z mnogimi ljudmi, v ekstremnih razmerah za gluho osebo (hrup v športnih dvoranah, nastopanje na odru, kjer si soodvisen od soigralca, služba na položajih, kjer moraš sodelovati v zelo pomembnih pogovorih saj sem napredovala vse do direktorice slovenskega podjetja v tujini itd…) vse to bi mi bilo prikrajšano predvsem brez moje vztrajnosti, najbolj pa brez odličnega pomagala, brez katerega danes zame ne bi bilo več ničesar. Brez slušnih aparatov.

Včasih mi je bilo nerodno. Skrivala sem stopnjo svoje gluhosti. Se pretvarjala, da razumem pogovor in kimala, v resnici pa … Vse te borbe sama s sabo, sprijaznjenje, ko te hiba enostavno postavi pred dejstvo, srečanje s prvim slušnim aparatom, pa potem ne nošenje tega saj sem v zgodnjih dvajsetih spet prvič slišala ptičje petje in dihanje kužka, vse zvoke v naravi… Sprva je bilo vse moteče in sem slušne aparate pospravila v predal… O vsem tem vam bom pisala. Opisala vam bom izjemno prijazne svetovalce, ki so mi pomagali in mi še danes pomagajo.

Moje življenje je zdaj na nek način odvisno od njih. Od prijaznega in izjemnega strokovnjaka Mateja iz AUDIO BM slušnega centra. Če med nama komunikacija ne steče, saj vedno niti ne znam ali nisem znala vprašati ali razložiti kaj in na kak način me muči, je on vedel in znal pomagati. Zato sem hvaležna sklenila, da svojo zgodbo o odličnem sodelovanju in pomembnosti takšnih vezi v naslednjih blogih delim z vami. Morda bo komu pomagala. Nič več se ne sramujem gluhosti. Menim, da mi je moja hiba v življenju celo pomagala. Zaradi nje sem močnejša in veliko bolj opazujem svet in ljudi okoli sebe kot morda ljudje, ki imajo srečo, da so popolnoma zdravi in normalno slišijo.

Dragana Jusupović

Dragana-Jusupovic-razkriva-njena-zgodba-sluh-zivljenje-slusni-aparati-audio-bm

April 2022

Prvič sem se obrnila na AUDIO BM in sem ugotovila, da je gospod slušni akustik zelo natančen, razločno in razumljivo mi je svetoval in povedal vse o postopku uporabe slušnega aparata. Je zelo prijazen, zato se priporočam za nadaljnje svetovanje.

April 2022

Sem Zvonka. Sem gluha in slabovidna in sem zato članica Društva gluhih in naglušnih Severne Primorske in medobčinskega društva slepih in slabovidnih Nova Gorica. V letošnjem letu sem dobila naročilnico za nove slušne aparate. Obrnila sem se na poslovalnico Avdio BM v Šempetru, kjer dela zelo prijazen gospod Andrej. Imam zelo visoko izgubo sluha, zato je bil zelo težko dobiti in pripraviti ustrezen aparat zame. Vesela sem, da si je vzel toliko časa in bil vedno na voljo za prilagajanje aparata. Na nove slušne aparate se moram še navaditi, sem pa zelo zadovoljna, da me v poslovalnici vedno lepo sprejmejo, ko pridem k njim. Zelo rada grem na sprehod in rada berem knjige. Vem da se moram potruditi in s pozitivnim pristopom premagovati moje ovire.

Kukanja-Zvonka-naglusna-slepa-oseba-osebna-izkusnja-audio-bm-slusni-aparati-svetovanje

April 2022

Sem zelo zadovoljen. So zelo prijazni in strokovni. Obrazložitev je bila razumljiva. Hvala za vse.

April 2022

Z obravnavo sem zadovoljen. Predstavljeno je bilo razumljivo in nazorno.

April 2022

Moja izkušnja v AUDIOBM Brežice je zelo pozitivna. G. Žiga je opravil delo zelo strokovno, z veliko mero potrpežljivosti in prijaznosti. Zelo sem zadovoljna.  Marija Ferk

April 2022

Bil sem zelo zadovoljen in se zahvaljujem! Priporočam še drugim ljudem!

April 2022

V tem kratkem času kar jih uporabljam sem zadovoljen. Upam, da bo še naprej v redu.

April 2022

Sem nova uporabnica slušnega aparata AUDIOBM. Vse kar je povezano z aparatom, urejam v Likozarjevi ulici 1 v Kranju. Moj akustik je gospod Bine Kotnik. Bine razlaga na enostaven in razumljiv način, glede koristi, nošenja, nege in uporabe slušnega aparata. Gospod Bine je odličen svetovalec audio aparatov. Hvala!

April 2022

Spoštovana g Jurij in ga. Marija!

Hvala za prijazno in strokovno obravnavo pri testiranju in izbiri slušnih aparatov. Še posebej hvala g. Juriju, ki je odločno prilagodil slušni aparat mojim slušnim potrebam in bil vedno na voljo za dodatna pojasnila in spremembe. Še enkrat hvala obema za oseben in prijazen pristop.

April 2022

V preteklosti sem imel aparate proizvajalca Neuroth, ki jih nisem mogel nositi. Sedaj sem se odločil za vušesne slušne aparate vašega podjetja, s katerimi sem zelo zadovoljen.

April 2022

Zadovoljna sem s slušnima aparatoma, boljše slišim. Z Lukom sem zelo zadovoljna, je prijazen.

Frančiška Žibert

April 2022

g. Glavica me je lepo sprejel in razložil kako se aparat uporablja tudi čisti, nastavil mi je aparat na slušnost, ki me sploh ne moti, pri tem pa zelo dobro slišim. Zagotovil mi je, da lahko pridem, če bi bilo kaj narobe. Zahvala za uspešno sodelovanje.

Lep pozdrav, Horvat

Marec 2022

Z Andrejevim delom sem zelo zadovoljna. Je komunikativen in ustrežljiv in zelo prijazen. Sem vesela, da sem se odločila za vas, že dosti ljudem sem svetovala za vas, saj je meni vas predlagala moja sestra.

Marec 2022

Vaše poslovanje s strankami je najmanj vzorno! Prijaznost in ustrežljivost sta pri vas doma. Posebej gre zahvala g. Borutu Balkovcu za izjemno ustrežljivost.  S spoštovanjem.

Marec 2022

Kot stranka vaše blagovne znamke AUDIO BM, sem z aparati ki sem jih prejel, zadovoljen saj delujejo res DOBRO. Zaradi naglušnosti, ki jo imam je ta izginila. Aparati so tudi zelo neopazni. Z aparati sem zadovoljen. Velika pomoč pri TINITUSU!

Marec 2022

Glede na storitve in osebje sem zadovoljen glede aparata pa bom še videl in slišal. Hvala za storitev.

Marec 2022

Izjavljam, da sem zelo zadovoljna s pristopom in prizadevnostjo akustika v slušnem centru Brežice. Vse je potekalo brez težav, slušni aparat z veseljem nosim. Se zahvaljujem!

Marec 2022

Zelo sem zadovoljen z vsem. Navodila so povsem natančna, dostopna in dana. Ko jih potrebuješ. Glavno pri vsem pa je, da zopet slišim.

Primož Ajdič

Marec 2022

Potrjujem, da sem s pristopom in razlago akustika Luke Gartnerja zelo zadovoljna. Razlaga je bila zelo strpna, strokovna, dojemljiva in korektna. Zelo sem mu hvaležna za dodatne razlage in namige, ki potrjujejo veliko izkušenj in dela z starejšimi osebami.

Anica Božić

Marec 2022

Sem zelo zadovoljen s samim pristopom in obravnavo. Gospod akustik prijazen in pripravljen pomagati in obrazložiti vsako vprašanje.

Marec 2022

Z zaskrbljenostjo sem z možem prvikrat prišla v Audio BM center Jesenice. Mož je namreč dementen in zaradi naglušnosti je še težje komunicirati. Ampak vse se je lepo izteklo. Gospod Aleksandar je pravi človek na pravem mestu. Potrpežljiv, vljuden, obziren in prijazen nad vse. Celo med svojo boleznijo se mi je na mojo telefonsko klicanje takoj odzval in me pomiril glede neprijetnosti, ki jih je imel moj mož. Pri naslednjem obisku pa je brez problema uredil težavo. Ko bi imeli le več takih prijaznih in hkrati strokovnih ljudi!!! Zelo sem zadovoljna tudi s slušnimi aparati.

Marec 2022

Jaz Uzelac Zdravka sem zelo hvaležna za kvaliteto in uslugo vašega servisa in osebja. Zaslužili ste veliko pohvalo za svoje delo in nagrado. LP, Zdravka

Marec 2022

Kar nekaj let sem odlašal z obiskom zdravnika glede poslabšanja sluha. Po nasvetu prijaznega in strokovnega akustika sem se odločil za določen slušni aparat s katerim sem do sedaj zelo zadovoljen.

Marec 2022

Z delom referenta Bele Matica sem bila več kot zadovoljna. Je prijazen, ustrežljiv, razloži tako, da lahko razumemo tudi laiki, do pacientov je nadvse spoštljiv. Tudi v prihodnje bi bila vesela njegove obravnave.

Marec 2022

Tehnologija slušnih aparatov je sodobna, servis na Ptuju nudi zelo kvalitetne usluge in uporabnika sodobno vpelje za uporabo naprave. Tudi vse usluge glede vzdrževanja in potrošnega materiala so na razpolago.  Z aparatom sem zadovoljen, polepšal mi je življenje na starost.

Spoštovanje, Kociper

Marec 2022

Star sem 80 let in dolgo časa sem odlašal z nakupom slušnega aparata. Prepričan sem bil, da lahko živim skorajda v tišini. Ko so me otroci in vnuki prepričali za pregled pri ORL in nato v obisk v vaši ordinaciji sem bil še vedno skeptičen. Danes sem jim hvaležen, da so vztrajali in me prepričali. Izredno sem bil zadovoljen s predstavitvijo slušnega aparata in vašo obravnavo. Ponovno lahko sodelujem v pogovoru v družbi. Gospod Matic mi je potrpežljivo razložil delovanje slušnega aparata in odgovoril na vsa moja vprašanja. Z veseljem vas bom priporočal znancem in prijateljem.

ALOJZIJ DERGANC

Februar 2022

Za slušni aparat se dolgo nisem odločila. Zdaj pa sem zelo zadovoljna. Z njim tudi telefoniram. Priporočam vsakemu naj proba. Življenje se je spremenilo na bolje.

Februar 2022

Če imate težave s sluhom, priporočam obisk AUDIO BM. Zelo velika zahvala gospodu Vladotu za strokovnost, ažurnost, ustrežljivost in prijaznost, vedno pripravljen pomagati, če pride do kakšnih težav. Hvala za vse.

Februar 2022

Leta nazaj sem bila prepričana, da nikoli ne bom nosila slušni aparat, toda danes se mi je zgodilo prav to. Prišla sem v AUDIO BM in sprejela me je prijazna ga. Pauman. S svojimi nasveti o tem kako pomembno je da slišimo, me je prepričala, tako da imam danes slušni aparat. Nisem se še privadila, saj je to tujek v ušesih, toda s pomočjo prijazne ga. Pauman bom tudi to sprejela. Zahvaljujem se osebju AUDIO BM saj bi verjetno brez njih ostala naglušna.

Februar 2022

Zelo sem zadovoljna uslugom. Prijazen in strpen audiolog se je zelo potrudil, da mi pomaga pri izbiri slušnih aparatov in mi olajša življenje, ki je bilo zelo oteženo zaradi izgube sluha.  Domitrica Vesna

Februar 2022

Odločitev, da kupim slušni aparat pri Vas, me  navdušuje, ker sem pozitivno presenečen z vašo prijaznostjo, kolektivnim odnosom in z dejstvom, da si vzamete čas za temeljito razlago, kako ravnati s slušnim aparatom. Tudi v bodoče bom vaš zvesti kupec.

S spoštovanjem.

Vrenčur Vilibald

Februar 2022

Dober glas gre v 9. vas… No, sicer nisem iz 9. vasi, a tudi v mojo vas je prišel DOBER glas o Vašem AUDIO BM slušnem centru. S sluhom imam že nekaj let probleme, a tako dobro in z razumevanjem, kot ste jih rešili tukaj (AUDIO BM Velenje) si lahko človek s problemom sluha le želi! ISKRENA HVALA VAM!

Februar 2022

Leta 2017 sem se odločila za pregled sluha v AUDIOBM. Sprejel me je g. Luka, zelo prijazno. Razložil mi je potek pregleda, predstavil aparate in po njegovem priporočilu sem se odločila za kar mi ni bilo žal.  Tudi ves čas sem hodila v AUDIOBM po baterije in ostale dodatke, vedno sem naletela na prijaznost, strokovnost.  Tudi danes, 15.2.2022 je moje zaupanje potrdil g. Luka Pelcar. Bila sem zelo zadovoljna, pokramljala sva tudi malo o drugih rečeh, kar mislim da je za stranko pozitivno, kajti počuti se dobrodošla in ne samo številka.

Veliko uspehov vam in vašim sodelavcem želi

Valerija Lorbar

Februar 2022

S slušnim aparatom sem zelo zadovoljen, kakor tudi z izčrpno razlago g. akustika.

Februar 2022

S storitvijo nakupa ter namestitvijo aparata sem zelo zadovoljen. Tudi z osebnim odnosom akustika.

Februar 2022

S sprejemom sem bila zelo zadovoljna. Gospod akustik je izredno prijazen. O vsem te pouči in pove vse v zvezi z aparatom.

Februar 2022

Z vašim aparatom sem zelo zadovoljna – z veseljem ga nosim- spremenil mi je življenje. Še bolj pa sem zadovoljna z vašim delavcem, ki mi je aparat in vse kar je povezano z njim temeljito in na prijazen način razložil. Hvala Kevinu in slušnemu centru AUDIO BM.

Februar 2022

Zelo sem zadovoljna s slušnimi aparati. Hvala akustiku Primožu za pomoč pri tem.

Februar 2022

Spoštovani!

Najlepše se zahvaljujem g. Davidu Olenik Vivoda za vso strokovno pomoč in potrpežljivost pri izbiri slušnega aparata. Zato sem se odločila za nakup pri vas. Iskrena hvala in veliko delovnih uspehov!

Februar 2022

Z vsem sem bila zelo zadovoljna. Tako s strokovnostjo, prijaznostjo in ponudbo, saj mi je vaš strokovnjak na koncu našel aparat, ki mi ustreza in služi svojemu namenu.  Jadranka Vučko

Februar 2022

Korektno in profesionalno svetovanje in sodelovanje pri izbiri slušnega aparata v moje veliko zadovoljstvo ob uspešni uporabi.

Februar 2022

Sluh je eden ključnih stebrov našega zdravja. Marsikaterega posameznika zaradi neslišnosti in tudi mene je pahnilo v psihološko stisko. Zahvaljujoč vašim svetovalcem v Mariboru in vašemu izdelku, se mi je življenje ponovno normaliziralo. Zelo sem vesela in srečna, da ponovno veliko komuniciram z ljudmi! Vaše storitve in izdelek lahko z veseljem priporočam vsem, ki imajo težave s sluhom.

Februar 2022

Sem zadovoljni kupec slušnega aparata in njihovega »nauka« za opravljanje aparata!

Februar 2022

Sem zadovoljna uporabnica slušnega aparata, ki sem ga dobila na preizkušnjo in pozneje z nakupom. Bila sem zelo zadovoljna z uslužnostjo, pozornostjo in strokovnostjo. Ker se je »zataknilo« pri pridobitvi SA s strani ambulante ORL Celje (počasnost obravnave) je v vaši poslovalnici vse potekalo sorazmerno hitro in z razumevanjem. Zato bom priporočala vašo poslovalnico v Brežicah ob pogovoru z mogočimi uporabniki. Še enkrat hvala! Nevenka Okorn

Januar 2022

Z obravnavo pri AUDIO BM sem zelo zadovoljna. Zame so se potrudili in našli ustrezno rešitev, k njim pa se lahko tudi kadarkoli vrnem po pomoč.

Hvala ga. Nini in celotni ekipi.

Januar 2022

Že nekaj časa sem opažala, pa tudi drugi, da slabše slišim. Osebna zdravnica me je poslala na ORL, da so mi preizkusili naglušnost. Dobila sem napotnico za slušni aparat. Ni bilo enostavno. Po nekih informacijah sem se oglasila na v Audio BM Maribor, sprejela me je zelo prijazna in mlada ga. Marija Pauman. Postalo mi je veliko lažje, saj je ga. Marija zelo zelo prijazna. Ker nisem več mlada mi je zelo potrpežljivo razložila, me podučila o uporabi aparata. Ker sem bila večkrat tam me je sprejel tudi g. Jurij, ki je tudi zelo prijazen. Res zelo lep vtis sem dobila v tej poslovalnici in sem zelo vesela, ker sem jih iskala, kar bi storila ponovno.

Januar 2022

Pozdravljeni! Izrekam pohvalo gospodu Gartner Luku za strokovno, prizadevno in prijazno obravnavo v vaši PE Ljubljana-Vič, Tbilisijska ulica 59 na katerega sem se obrnil na priporočilo svojega sošolca. Dober glas gre v deveto vas. Lep pozdrav! Marija Kavčič

Januar 2022

Po pogovoru z ostalimi sorodnimi trgovinami v Kopru sem se odločil za AUDIO BM trgovino. Z gospodom Olenikom sem bil zadovoljen z informacijami, ki mi jih je podal in z ustrežljivostjo glede aparatov glede prilagoditvijo aparatov.

Januar 2022

Slušni aparat (v ušesni) sem začela nositi v desnem ušesu. Z uporabo le-tega sem izjemno zadovoljna. Dobro slišim, lahko nastavljiv, ni zahtevno vzdrževanje, ne bolijo me uhlji. AUDIO BM sem obiskala po nasvetu zdravnice. Toplo in z nasmehom me je sprejel, g. Glavica. Dal mi je izčrpna navodila za uporabo, odgovoril mi je na vsa vprašanja- bil je profesionalen pa tudi človeški.

Rada se bom vračala po baterije in nasvete..

Januar 2022

Zahvaljujem se za slušni aparat kateri mi omogoča za normalno komunikacijo z ostalimi ljudmi. Pošiljam vam lepe pozdrave!

Januar 2022

Zelo sem zadovoljna z aparatom in z odnosom, zelo prijetnim g. Luke.

Kavčnik Marija

Januar 2022

Zelo zadovoljna s potrpežljivostjo in z razlagami! Hvala!

Januar 2022

Z vašimi uslugami in SA, ki sem ga nabavil pri vaši firmi pred šestimi leti sem bil zadovoljen. Zato sem se za nabavo novega SA odločil spet za vas. Pri prvemu obisku sva se z akustikom Davidom pri pregledu izvidov pogovorila o mojih problemih. Svetoval mi je kateri SA bi bil primeren in me podrobno seznanil z karakteristiko SA. Aparat, ki sem ga preizkušal 1 mesec in prihajal na kontrole in nastavitve tedensko. Z SA kljub trudu Davida govor ni bil razločen. Probali smo z drugim aparatom, tudi tu govor ni bil razločen. David je predlagal pregled pri dr. Battelino v Ljubljani. Predlagala je, da probamo z SA kjer je mikrofon v sluhovodu – zaprti olivi. V roku enega meseca mi je David dal na preizkušnjo dva taka SA, katera sta mi bolj odgovarjala. Tudi pri teh SA mi je razložil podrobnosti delovanja SA. Odločil sem se za SA SONIC ENCHANT 80 MNRT s katerim sem bil najbolj zadovoljen, čeprav govor še ni najbolj razločen, jasen. Z uslugami akustika sem bil zadovoljen, zahvaljujem se mu za trud in potrpežljivost. Lep pozdrav

Januar 2022

Spoštovani!

Z vašimi aparati sem zelo zadovoljna, glede na mojo težko naglušnost se zelo dobro sliši. Gospod, ki mi je vse pojasnil je zelo prijazen in ustrežljiv. Nimam nobenih pripomb slabih, ampak samo dobre.

Hvala vam!

Januar 2022

Prihajam zaradi slabšega sluha. Sprejem je bil zelo korekten. Predstavljeno mi je bilo zelo dobro. Zelo sem bil zadovoljen z vsemi podatki in priporočal bom tudi prijatlom.

 

zzzs-pogodbeni-dobavitelj_slusni_aparati_AUDIO_BM_center_naslov_lokacija_standard_recept_narocilnica-ORL

AUDIO BM smo za slušne aparate pogodbeni dobavitelj Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije (ZZZS).

Sprejemamo naročilnice iz vseh ORL ambulant. Prosta izbira dobavitelja je vaša pravica. Priporočamo, da pred odločitvijo za slušni aparat dobro preverite ponudbo. Če obiščete nas, se bomo osebno in strokovno zavzeli za vaš boljši sluh. Ko se odločate za slušne aparate, naj bodo vodila: kakovost, naraven zvok, možnost izbire večih blagovnih znamk, strokovna ter prijazna pomoč, servis in tudi cena. Postopek pridobitve.

Slusni-aparati-Unitron_Sonic_Philips-AUDIO_BM-centri_Slovenija-servis_oskrba_vzdrzevanje_svetovanje-ZZZS

Zavedamo se pomena sluha v vsakdanjem življenju, zato se vsak dan trudimo za vaše zadovoljstvo. Vaše izkušnje potrjujejo, da smo na pravi poti.

V AUDIO BM svoje delo opravljamo odgovorno, strokovno in s srcem. Zagotavljamo odlične storitve in najnovejše modele slušnih aparatov, za vse potrebe in za vse generacije - tudi v cenovnem standardu (brez doplačil). Vaše zadovoljstvo poplača naš trud. Preberite izjave naših strank ter tudi vi napišite svoje mnenje in ga delite z vsemi. Hvala.

ZASTOPAMO LE PRIZNANE IN PREVERJENE BLAGOVNE ZNAMKE

Blagovne-znamke-Unitron-Philips-Sonic-Varta-Duracell-Rayovac-Alpine-in-druge-AUDIO-BM-slusni-aparati-centri-Slovenija