Zavedamo se pomena sluha v vsakdanjem življenju, zato se vsak dan trudimo za vaše zadovoljstvo.

Mnenja in osebne izkušnje strank ob obisku AUDIO BM slušnih centrov.

Originale rokopisov izjav hranimo v arhivu podjetja.

Izjave niso lektorirane, ali kakorkoli spremenjene.

Poleg izjav spodaj, ki nam jih stranke napišejo na roko, vas vabimo tudi k branju mnenj in ocen, ki jih napišejo na Googlu. Najdete jih tukaj >>

IZJAVE IZ LETA 2023

Januar 2023

Oče je že nekaj časa ponavljal, da slabo sliši. Na radiu sem slišala reklamo za vaš slušni center. Poklicala sem in smo se dogovorili za datum. Že pri prvem obisku je bil oče zelo vesel in zadovoljen nad prijaznostjo in razlago g. Luka. Odločil se je za aparat. Luka mu je svetoval kateri bi bil najprimernejši za njega.  Po testnem obdobju se je odločil za nakup. Je zelo zadovoljen in ga tudi sam zna upravljati – menjavo baterij, čiščenje – kljub starosti. Luka hvala vam za prijaznost, mirnost in potrpežljivost. S takim načinom, kot ga uporabljate in z vašo strokovnostjo ter odzivnostjo smo zelo zadovoljni.

Anton Zdešar

Januar 2023

Neizmerno sem pozitivno presenečena, kako se posvetite strankam, saj akustik g. Luka Pelcar je izredno prijazen, strokoven, uslužen, in ravno zaradi njega je bila moja odločitev, da kupim slušne aparate, bistveno lažja. K vam sem prišla z velikim odporom do slušnih aparatov, ker mi je to predstavljalo velik hendikep. G Pelcar mi je pomagal, da sem o tem začela razmišljati bolj pozitivno in sem sčasoma odpor do slušnih aparatov izgubila in jih sedaj z veseljem uporabljam, saj končno zopet dobro slišim.

Torej vse pohvale vsem zaposlenim, posebno pa zahvala g. Pelcarju in če lahko kaj pripomorem z napisanim, ga nagradite temu primerno, mislim – s kakšno povišico.

Januar 2023

Preteklo je že dobrih 6 let odkar sem se odločila za slušni aparat. Dr. Rebol me je po posvetu napotil k slušnemu akustiku g. Globevnik Juriju, ki me je zelo prijazno sprejel. Razložil mi je vse podrobnosti o aparatu, kako je treba z njim ravnati in na kaj moram posebej paziti. Moram pa povedat, da sem se večkrat oglasila tam, ko sem karkoli potrebovala. Kakšen nasvet, baterije in še in še. Vedno, ko sem se tam oglasila sem bila zelo prijazno sprejeta. Prav tako se je zgodilo pri sedanji menjavi aparata, za kar se mu prav lep zahvaljujem.

Januar 2023

Izjavo sem napisala na spletu, vendar jo dajem tudi po tej poti. Zadovoljstvo izražam v najvišji možni oceni. V času testiranja sem vaš slušni center priporočila več bodočim uporabnikom. Z zadovoljstvom izpostavljam ugotovitev, da se mi je z uporabo slušnih aparatov zelo izboljšalo ravnotežje, kar je bilo ugotovljeno s testiranjem telesne pripravljenosti starejših oseb (21.9. 2022 in 11.1.2023 v ZD  Sl. Konjice.

Januar 2023

Kar nekaj let sem spremljal s skrbjo in s strahom kako mi počasi a vztrajno slabi sluh. Ko je bila komunikacija že dokaj težka, saj sogovornika nisem več slišal dovolj dobro, oziroma že zelo slabo, sem prisluhnil ženi in se odpravil k zdravniku. Ta me je nemudoma napotil na preizkus slušnega aparata. S tesnobo sem se napotil v AUDIO BM, čeprav sem si pridobil o njih zelo dobro oceno. Bila je pravšnja! G. Jurij me je tako uspešno uvedel v uporabo slušnega aparata za obe ušesi, da nisem imel prav nobenih težav! Sedaj je moj dan dobro slišen, komunikacija teče brez težav…

Hvala g. Jurij

Januar 2023

Zelo sem zadovoljna z vašimi slušnimi aparati. Slušni akustik Denis Rantaša mi je pomagal pri izbiri in mi strokovno svetoval kaj storiti.

Najlepša hvala za vašo pomoč in veliko lepih uspehov še naprej.

Januar 2023

S slušnim aparatom sem zelo zadovoljen. Vesel sem, da ponovno dobro slišim in lahko komuniciram z družino in prijatelji.

Še naprej bom ostal vaša stranka.

Januar 2023

S slušnim aparatom sem zelo zadovoljna, tako s slušnostjo kot z izgledom. Že od samega začetka aparat uporabljam in nimam nobenih težav, kot da ga nimam. Zadovoljna sem tudi z vašim predstavnikom, z eno besedo »fajn fant«, prijazen, lepo po domače posreduje podatke o uporabi aparata itd.

Januar 2023

Sprejem odličen, obrazložitev odlična, zadovoljna z izbiro in svetovanjem slušnega aparata. Prijaznost je na nivoju , ki jo danes težko najdeš.

Januar 2023

Po daljši odločitvi za slušni pripomoček sem se dalj časa odločala – predvsem zaradi predsodkov. Imela sme srečo sodelovati s strokovnim akustikom. Predstavil mi je zelo pregledno in strokovno. Testirala sem več pripomočkov, svetoval mi je zelo strokovno, kaj je za moj preostanek sluha najbolj primerno. Danes sem zaključila – sem zadovoljna. Tudi v naprej bom sodelovala z AUDIO BM in vsem, ki pripomočke potrebujejo predlagala AUDIO BM in strokovnega akustika.

Nada Žnidaršič

Januar 2023

Po priporočilu zdravnika sem se odločil za slušni aparat pri vas. Sprejeli ste me zelo prijazno, dobil sem vse odgovore na vprašanja in nasvete za uporabo. Dogovorila sva se, da se pri vas lahko oglasim ob morebitnih problemih, težavah… Pohvalil bi še to, da se časovno prilagodite mojim željam in potrebam. Priporočam vsem, ki potrebujete slušni aparat.

Pugelj Slavko

Januar 2023

Zadovoljna s strokovnostjo in prijaznostjo do strank. Želim vam še naprej veliko poslovnih uspehov!

Januar 2023

Gospodu Andreju se najlepše zahvaljujem za odličen odnos in uvajanje v svet naglušnih, za njegov pozitiven odnos do strank. Želim še veliko uspeha!

Hvaležna pacientka, Majda Valentinčič

Januar 2023

Z obiskom poslovalnice AUDIO BM v Kopru sem bil prijetno presenečen, saj sem pričakoval le navadno trgovino s slušnimi pripomočki, ne pa, da se mi bo g. Vivoda tudi potrpežljivo posvetil. Dogovorjeni obiski so bili točni in tudi dolgi. Bil sem najbrž neprijetna stranka, ker me je vse preveč zanimalo – delovanje in možnosti, dobre in manj dobre lastnosti posameznih slušnih aparatov in kaj je dobro oziroma nujno za razumljiv sluh, kaj pa malo manj, stane pa mnogo več. Tudi tega nisem pričakoval, da bom lahko različne variante več časa preizkušal doma. V prejšnji »trgovini« pred več leti so mi kar izbrali, kaj naj vzamem in »adijo«. Naučil se nisem nič. S pogovori v AUDIO BM pa bom znal bolj realno uporabljati slušnike, jih primerno vzdrževati in ne pričakovati, da nisem več naglušen.

Januar 2023

Po priporočilu prijateljice sem se oglasil v slušnem centru AUDIO BM v Novem mestu. Izredno sem zadovoljen z obravnavo, ki mi jo je nudil slušni akustik Matic Bele. Pred nakupom sem aparat lahko temeljito testiral in na koncu sem se odločil za nakup.

Januar 2023

Letos sem se odločil, da je čas za zamenjavo starega slušnega aparata z novim. Ker se zavedam kako zelo pomembna je pravilna, optimalna izbira slušnega aparata, sem poskušal dobiti čim več podatkov o trenutno razpoložljivih slušnih aparatih.

Ker se kar precej spoznam na elektro akustiko (ne nazadnje sem diplomiral s tega področja), sem seveda poskusil dobiti čim več informacij o trenutnih stanjih slušnih aparatov s spleta ugotoviti kaj nudijo še preden  o končni izbiri kontaktiram svetovalca, slušnega akustika.

Ker sem bil z dosedanjim slušnim aparatom zelo zadovoljen  (v vseh letih nobene težave) je bilo zame najbolj normalno, da pogledam njihovo spletno stran. A tu me je čakal hladen tuš. Na njihovi spletni strani razen nekaj marketinških stavkov opisa posamezne družine aparatov  praktično ne najdeš nobenih detaljnih tehničnih podatkov.

Spletna stran drugega prodajalca slušnih aparatov je veliko boljša, ima precej detaljnih  tehničnih podatkov, a še veliko stvari manjka. A narediti  zelo podrobno primerjavo med različnimi aparati je zelo težavno.

Nato sem odprl spletno stran AUDIO BM. WAUUU! Vzorno urejena spletna stran, kot si jo tehnično izobražen človek lahko samo zaželi. Zelo pregledna spletna stran z detaljno razlago pojmov, lastnosti aparatov, z detaljnimi tehničnimi podatki za vsak aparat, celo možnost tabelarične primerjave med posameznimi tipi. Na ta način lahko zares natančno in hitro ugotoviš, kaj posamezen aparat zmore in česa ne, jih primerjaš med seboj, ugotoviš natančno kaj potrebuješ. S pomočjo teh podatkov lahko tehnično izobražen človek (pa verjetno tudi ostali) naredi osnovno izbiro tudi že sam, s slušnim akustikom se nato še dodatno pogovori o kakšnih detajlih, ki jih morda potrebuje za končno odločitev, slušni akustik mu pomaga pri končni odločitvi.

Seveda sem tudi osebno kontaktiral slušne akustike v vseh treh podjetjih, med drugim tudi, da dobim manjkajoče podatke, da razčistim morebitne nejasnosti in da bi mi akustik morda svetoval pri izbiri aparata. V prvem podjetju je bilo tudi pri osebnem kontaktu s slušnim akustikom težko dobiti zares vse tehnične podatke, ki bi jih potreboval in naredil primerjavo med aparati. V drugem podjetju je bila svetovalka slušna akustičarka, bistveno bolj prijazna, a primerjava med tipi je bila tu precej težavna.

V tretjem podjetju, Mariborskem AUDIO BM, sem ob pogovoru s svetovalko, slušno akustičarko  gospo Marijo Pauman takoj ugotovil, da ona suvereno obvlada področje slušnih aparatov in da ima izredno dober, zelo profesionalen odnos do strank, da je izredno prijazna. Zelo dobro mi je razložila vse kar sem jo vprašal in še več. Dobro mi je pomagala pri končni izbiri aparata, njen odnos do stranke je vzoren, zares profesionalen. Seveda sem na koncu tudi kupil aparat, ki je imel vse lastnosti, ki so pomembne za mene pri njih. Moja ocena (pa sem kar precej zahtevna stranka!) : slušna akustičarka gospa Marija Pauman si zasluži čisto oceno 5, kot si zasluži  tudi njihova spletna stran čisto 5. Vzorno!

 

zzzs-pogodbeni-dobavitelj_slusni_aparati_AUDIO_BM_center_naslov_lokacija_standard_recept_narocilnica-ORL

AUDIO BM smo za slušne aparate pogodbeni dobavitelj Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije (ZZZS).

Sprejemamo naročilnice iz vseh ORL ambulant. Prosta izbira dobavitelja je vaša pravica. Priporočamo, da pred odločitvijo za slušni aparat dobro preverite ponudbo. Če obiščete nas, se bomo osebno in strokovno zavzeli za vaš boljši sluh. Ko se odločate za slušne aparate, naj bodo vodila: kakovost, naraven zvok, možnost izbire večih blagovnih znamk, strokovna ter prijazna pomoč, servis in tudi cena. Postopek pridobitve.

Slusni-aparati-Unitron_Sonic_Philips-AUDIO_BM-centri_Slovenija-servis_oskrba_vzdrzevanje_svetovanje-ZZZS

Zavedamo se pomena sluha v vsakdanjem življenju, zato se vsak dan trudimo za vaše zadovoljstvo. Vaše izkušnje potrjujejo, da smo na pravi poti.

V AUDIO BM svoje delo opravljamo odgovorno, strokovno in s srcem. Zagotavljamo odlične storitve in najnovejše modele slušnih aparatov, za vse potrebe in za vse generacije - tudi v cenovnem standardu (brez doplačil). Vaše zadovoljstvo poplača naš trud. Preberite izjave naših strank ter tudi vi napišite svoje mnenje in ga delite z vsemi. Hvala.

ZASTOPAMO PRIZNANE IN PREVERJENE BLAGOVNE ZNAMKE

Blagovne-znamke-Unitron-Philips-Sonic-Varta-Duracell-Rayovac-Alpine-in-druge-AUDIO-BM-slusni-aparati-centri-Slovenija