Zavedamo se pomena sluha v vsakdanjem življenju, zato se vsak dan trudimo za vaše zadovoljstvo.

Mnenja in osebne izkušnje strank ob obisku AUDIO BM slušnih centrov.

Originale rokopisov izjav hranimo v arhivu podjetja.

Izjave niso lektorirane, ali kakorkoli spremenjene.

Poleg izjav spodaj, ki nam jih stranke napišejo na roko, vas vabimo tudi k branju mnenj in ocen, ki jih napišejo na Googlu. Najdete jih tukaj >>

IZJAVE IZ LETA 2023

December 2023

Spoštovani!

Zahvaljujeva se g. Vlahušić Žigi za:

 • Strokovno in korektno voden postopek izbire aparata
 • Prijaznost, strpnost, pogovorljivost, poslušanje stranke
 • Svetovanje, kaj je primerno za stranko (glede na izvide in zdravstveno stanje)
 • Umirjeno in jasno razlago
 • Trud, da čim bolj ugodi stranki.

Hvala za prijeten pogovor in nasvete.

December 2023

Sem zelo zadovoljen s storitvijo. Prijazno osebje. Vse pohvale.

December 2023

Na priporočilo kolegice Kresnik Marjance, ki je koristila že vaše usluge, sem se tudi jaz prijavila in ugotovila, da ste resnično prijazni in se zavzamete. Tudi jaz bi komu priporočila AUDIO BM.

December 2023

Glede kakovosti aparatov nimam pripomb. Služijo mi dobro.

December 2023

Bil sem zelo zadovoljen in presenečen nad prijaznostjo in tudi dobro razlago o slušnih aparatih. Moj akustik je bila Marija Pauman in jo toplo priporočam še drugim.

Lep pozdrav

December 2023

Od junija 2023 do oktobra sem preizkusila slušne aparate SONIC. Gospod Aljaž mi je profesionalno in razumljivo vse razložil in aparate nastavil na najbolj optimalno slušnost. Z razlago sem zelo zadovoljna in se mu zahvaljujem za njegovo prijaznost. Moj sluh je s slušnimi aparati veliko boljši. Hvala!

December 2023

S parimi besedami naj opišem občutek, ko sem prvič zavil k vam na pogovor zaradi slušnih aparatov, da sem dobil dober vtis. Zmeraj ste mi dobro svetovali in takrat človek dobi pravi občutek, da je potrkal na prava vrata. Rad bi se zahvalil prijaznemu osebju, saj takšne si lahko samo želimo.

Lep pozdrav vsem zaposlenim vam želi vaša stranka.

December 2023

Slušni aparati.

Podajam, da je bila obravnava pri nabavi mojega slušnega aparata odlična. Pojasnjevanje o njegovem delovanju je bilo izvedeno zelo natančno in profesionalno. Ob dodatnih informacijah sem sprejela zadovoljive strokovne odgovore.

November 2023

Osebno mnenje o zadevi slušnih aparatov – sem zelo zadovoljen sploh pa z osebo, ki sem jo kontaktiral v ordinaciji.

Vse najlepše. Hvala.

Milan Keršič

November 2023

S storitvijo sem zelo zadovoljen saj sedaj zopet slišim. Pohvaliti pa moram tudi strokovnost in prijaznost zaposlenih, kar je več kot odlično.

November 2023

Z izvajalcem slušnih aparatov AUDIO BM sem zelo zadovoljna, saj se mi je moje življenje z njihovo pomočjo precej spremenilo, ker lahko slišim glasove, ki jih prej nisem več zaznala. Hvala.

November 2023

Sem hvaležna za pozorno delo! Zakaj tako čakanje, bi ali nebi, ko pa je tako lepo, če slišiš kaj se dogaja, še posebno ko sem pred ekranom, v cerkvi, v družbi, na dopustu, avtobusu, muco ko prede. Hvala za ljubeznive besede, razlago, ki je bila temeljita, ste me vedno tako razvedrili, bom še prišla, ko bo kaj treba. Marija Ramšak

November 2023

S sprejemom in z odnosom zaposlenih sem bil zelo zadovoljen. Obravnava je bila strokovna, nazorna in razumljiva.

Na kontrolnem pregledu ste ustrezno rešili težave in svetovali za naprej. Z aparati sva oba zadovoljna in jih uporabljava po navodilu.

Zaradi izredno pozitivne izkušnje bi vas priporočila tudi znancem.

November 2023

Pred pol leta sem doživel možgansko kap in z vsemi težavami, ki jih ta bolezen povzroči, sem še slabo slišal, kar mi je dodatno otežilo življenje. V slušnem centru AUDIO BM, na Ptuju, sem od akustika Kevina Glavica dobil vso pomoč in informacije in podporo. Zelo sem zadovoljen. Ta mladi gospod je pravi zaklad in samo želimo si lahko, da bi bilo več tako prijaznih in dobrosrčnih in vedno pripravljeni pomagati. Toplo ga priporočam vsakemu, ki je ostal brez sluha. Neskončna hvala Kevinu, ker jaz danes slišim.

Z lepimi pozdravi, Stanko Belšak

November 2023

Aparati delajo dobro in jih priporočam vsem, ki jih rabijo. Pri maši spet razumem.

Oktober 2023

Dne 10.8.2023, sem obiskala vaš slušni center, AUDIO BM poslovalnica v Novem mestu. Poslovni prostor je prijeten in urejen, kjer sem se počutila lepo in domače. Sprejel me je vaš slušni akustik Matic Bele, ki ima pristop do strank vrhunski. Njegov pristop je strokoven, urejen, prijazen. Zna prisluhniti našim velikim težavam, kar nam starejšim veliko pomeni, saj smo prikrajšani za normalno komunikacijo, še več pa nam pomeni, da strokovno svetuje, kaj in kako ublažiti naše težave. Velikokrat me je sprejel na obravnavo, prilagajal slušni aparat primerno mojemu sluhu. Dobila sem tudi slušni aparat na poskusno dobo. Po večkratnih obiskih in strokovnih, prijaznih obravnavah, vašega in mojega akustika Matic, sem se odločila in kupila vaš slušni aparat, s katerim sem do nekje zadovoljna. Upam, da me bo Matic še naprej obravnaval tako strokovno in prijazno, da bom z veseljem obiskovala vaš slušni center. Matic hvala za strokovnost, strpnost in lep odnos do strank.

Oktober 2023

Testiranje je bilo zelo dobro, Ivan je zadovoljen z aparatom in osebjem, ki to opravijo. Z aparatom sem se lepo vpeljal in nanj navadil. Brez njega ne morem več funkcionirati. Vse pohvale tudi g. Davidu za vsestransko pomoč pri temu in dobre nasvete. Hvaležen sem za vse to!!

Oktober 2023

Pozitivna izkušnja, vse je bilo opravljeno strokovno in profesionalno. Zadovoljna sem s storitvijo.

Oktober 2023

Kar nekaj časa sem potrebovala, da sem se odločila za obisk pri specialistu za slušni aparat. Čisto nič ne obžalujem, da sem se odločila za AUDIO BM. Vaša sodelavka ga. Nina je bila od vsega začetka izredno prijazna, prilagodljiva in zelo profesionalna. Z veseljem priporočam obisk vaših centrov AUDIO BM.

Oktober 2023

Spoštovana ga. Nina!

Z vašo pomočjo sem se lažje odločila za slušni aparat, ki mi dobro služi in upam tudi za naprej. Posedovane so bile vse večje težave zelo korektno uspešno odpravljene. Vaš pristop je bil korekten in prijazen. Še naprej tako za nadaljnjo sodelovanje. Hvala

Oktober 2023

Sem uporabnik vašega slušnega aparata, kar sem zelo zadovoljen. Ker mi omogoča, da tudi v družbi slišim in se lahko pogovarjam. Priporočam ga vsem, ki imajo iste težave. Lepo se zahvaljujem

Oktober 2023

Pozdravljeni! S predstavitvijo in nastavitvijo slušnih aparatov sem bila zelo zadovoljna. Moja izkušnja v centru AUDIO BM Velenje je bila odlična. Predvsem bi rada pohvalila g. Vladona, ki je pravi strokovnjak. Ima izredno prijazen, profesionalni in razumevajoč pristop do strank. Vse razloži in na vprašanja odgovori z veliko mero potrpežljivosti. Moje pozitivne izkušnje so nad pričakovanji. Zato priporočam vsem, ki potrebujete slušni aparat. Lep pozdrav!

Oktober 2023

Pri pregledu v ORL ambulanti v Velenju je specialist ugotovil zmanjšanje zmožnosti sluha. Napotil me je k akustiku za slušni aparat. Zaradi dobrega mnenja po spletu sem se odločila za AUDIO BM. Na dogovorjeni datum sem se oglasila v studiu, kjer me je prijazno sprejel g. Vlado Pirić. Natančno mi je obrazložil vse o aparatu in postopek testiranja le-tega. S testiranjem sem bila zelo zadovoljna. Vse nejasnosti ali morebitna neudobja mi je g. Vlado Pirić prijazno obrazložil oziroma korigiral kar je bilo potrebno. Res profesionalen in prijazen pristop do stranke! V kolikor bo imel kdo od mojih znancev podobne težave s sluhom bom g. Vlada toplo priporočala. Vsa pohvala njemu in studiu AUDIO BM. Želim še naprej obilo uspeha pri delu.

September 2023

Z AUDIO BM sva zelo zadovoljna. So strokovni in ustrežejo potrebam pacientov. Vedno najdejo čas za prijazen nasvet in pomoč.

September 2023

S slušnim aparatom sem se hitro spoprijateljil. Zasluga za to je gospod Aljaž, ki ima izredno potrpljenje in razumevanje in zna tolmačit uporabo in uživat slušni aparat.

September 2023

Vaših uslug se je posluževal že mož. Žal pokojni. Bil je zelo zadovoljen z aparatom. Večkrat sem ga spremljala pri obiskih in bila navdušena nad strokovnostjo in odnosom uslužbenca. Na žalost so se moja ušesa začela kvariti, za ˝popravilo˝ sem se z veseljem in zaupanjem obrnila na vas. Vem, da bom zadovoljna.

September 2023

Pred leti sem že preizkusil slušni aparat s katerim nisem bil zadovoljen! Sedaj se je tudi že tehnologija zelo spremenila glede aparatov, tako da sem se ponovno odločil preizkusiti. Moram priznati, da dosedanje preizkušanje aparata zadovoljuje moja pričakovanja in sem se odločil za nakup.

Upam, da bom tudi v bodoče zadovoljen z vso ponudbo s strani AUDIO BM.

Lep pozdrav, Bogo Prebil

September 2023

S slušnim akustikom sem bil zadovoljen. Vse mi je podrobno razložil, kako stvar deluje. Sprobal sem dva aparata, vsakega sem nosil 14 dni. Delujeta mi dobro, ker sedaj veliko bolje slišim. Vsakemu, ki ne sliši bi mu priporočil, da obišče slušni center in bo videl kakšna je razlika prej in potem. Lep pozdrav

September 2023

Spoštovani!

Cincala sem, da se odločim za aparat – KATERI. Mnenja so različna. Toda, ko sem vstopila skozi vrata, sem dobila prijeten občutek in sem se odločila, da ostanem pri tem. Ni mi žal. Sem zadovoljna. Kar je treba ni težko.

September 2023

Z obravnavo v vašem zavodu AUDIO BM sem zelo zadovoljen. Vsi zaposleni so – ste strokovni, empatični in zelo prijazni. Posebno zahvalo izrekam go. Nini Stopar Avbar, ki je skrbno, prijazno in zelo strokovno obravnavala moj primer. Brez njene strokovne in prijazne pomoči, bi se težko odločil za nakup slušnega parata. Ga. Nina, še enkrat iskrena hvala!

September 2023

Že nekaj mesecev sem uporabnik vaših slušnih aparatov, katere nosim po celi dan in s katerimi sem zadovoljen. Lep pozdrav

September 2023

Spoštovani! Bila sem obravnavana pri vas in sem zelo zadovoljna z vašo prijaznostjo ter vašim izdelkom in sicer s slušnimi aparati. Najlepša hvala za vašo prijaznost,

September 2023

Odločil sem se da bom slušni aparat nabavil pri podjetju AUDIO BM, v City Parku. Prijazni referent gospod Borut mi je povedal vse od A do Ž o aparatu., katerega sem preizkusil en mesec. Odlično in izredno sem zadovoljen in vesel. Cena sploh ni pomembna glede, da sedaj slišim komarja v letu. Hvala!

Avgust 2023

Pozdravljeni!

Po priporočilu prijateljice sem se odločila, da obiščem AUDIO BM, ker sem potrebovala slušni aparat. Zelo so me presenetili in to v dobrem zame. Zaposleni so zelo prijazni in ustrežljivi. Sama sem testirala dve vrsti slušnih aparatov, nihče me ni silil v nič, na primer ja tele je v redi ali kako drugače. Zelo potrpežljiva je bila z menoj ga. Nina, ki mi je vse povedala in me vodila skozi poskusne mesece. Zadovoljna sem z slušnim aparatom in priporočam obisk tudi drugim. Vse pohvale!

Avgust 2023

Z obiskom v vaši poslovalnici zelo zadovoljni – s pojasnili, s prijaznostjo, strokovnostjo. Skratka 9 točk od 10- ih.

Avgust 2023

Z vsem zadovoljstvom se moram vam in sodelavcem zahvaliti za vaše usluge ob vseh mojih težavah kadar iščem vašo pomoč pri slušnih aparatih. Hvala vam vsem iz srca. Že 9. let sem zadovoljna z aparati. Res so včasih težave, a moja leta so to kriva.

Avgust 2023

BOLJE SLIŠIM

Več let sem odlašal s priznanjem, da mi je sluh toliko opešal, da rabim pomoč. Bolj po naključju, sem se tu znašel, še ob pravem času a gotovo na pravem mestu. AUDIO BM je družba ki ve – zna pravo rešitev. To sem spoznal s pomočjo slušnega akustika, ge. Nine. Odstranila mi je začetne dvome in že uvodoma predstavila potek najinega sodelovanj, od ugotavljanja stanja do strokovne rešitve – izbire pravega slušnega aparata. Vse je potekalo potrpežljivo, strokovno s prikazom različnih možnosti, upoštevajoč moje dileme in opažanja. Po več srečanjih, sem te dni prišel, mislim, da do optimalne rešitve. Hvala ga. Nina, še tako naprej!!

Avgust 2023

Zelo sem zadovoljen s ponudbo in strokovnostjo ter prijaznostjo zaposlenih, posebej pa z g. Jurijom.

Avgust 2023

Že ko sem prvič vstopila v pisarno AUDIO BM na Gosposvetski, me je gospod Aljaž zelo lepo sprejel in mi nato lepo razložil o vseh vrstah in razredih slušnih aparatov, o cenah in vsem kar sem potrebovala vedeti. Nato me je vsako naslednje srečanje podrobno povprašal po mojem počutju pri nošenju aparata, kje opažam težave, kje slišim bolje in podobno. Tudi, ko sem ga med srečanji poklicala, če sem opazila spremembo ali težavo s slušnim aparatom, mi je vedno prijazno svetoval in mi nudil pomoč in po potrebi sva se dogovorila še za dodatni pregled. Na koncu srečanj sem izbrala aparat, ki mi res ogromno izboljša sluh in s katerim sem zelo zadovoljna. Tega mi brez tako prijaznega, ustrežljivega in profesionalnega akustika po vsej verjetnosti ne bi uspelo. Vse pohvale vaši firmi in predvsem gospodu Aljažu.

Avgust 2023

Sprejela sem vaše slušne aparate z katerimi sem kar zadovoljna. Motijo me ti aparati okrog ušes, ker me boli. Moram nositi tudi očala in to vse skupaj pritiska na ušesa. Glede slišnosti je za sedaj zadovoljivo. Bom videla kako bo naprej. Potrudila se bom, da jih bom redno nosila, saj sem zelo potrpežljiv človek. Če pa ne bo v redu, vas pa že v naprej prosim za kakršno koli pomoč, saj sem sama in nimam koga kaj vprašati. Tudi spomin mi zelo peša. Za enkrat prisrčna hvala za vso prijaznost in vljudnost. Ostanite še naprej tako prijazni in dostopni. Hvala za enkrat. Obilo sreče pri delu na splošno, pa v privatnem življenju.

Lep pozdrav, Anica Šeruga

Avgust 2023

Z celotno obravnavo sem bila zelo zadovoljna in bi vaše podjetje priporočila brez pomislekov vsakomur (tudi bom znancem in vsem ostalim). Lep pozdrav

Avgust 2023

V vašem centru sem dobil pravi aparat, ki ga uporabljam vsak dan. Razumem veliko bolje. Hvala lepa!

Avgust 2023

Zelo lepo sem bil sprejet, vse se da dogovoriti z prijaznim osebjem. Sem zelo zadovoljen s slušnimi aparati in podporo, še posebej z Borutom in sodelavci v BTC-ju.

Julij 2023

Ko sem po petih letih zamenjala slušni aparat, sem se po priporočilu prijatelja oglasila v centru AUDIO BM Velenje pri g. Vladu. On mi je razložil vse o aparatih, mi predstavil kako in kaj naj pričakujem glede moje naglušnosti. G. Vlado je zelo komunikativen, prijazen in ustrežljiv in zmeraj ima dober nasvet, kar se pozna na njegovi sposobnosti, zato se lepo zahvaljujem in veselim nadaljnjega sodelovanja. Hvala!

Julij 2023

Lepo pozdravljen Vlado Pirić. Upam, da se še nisva pozabila, saj ste za mene veliko naredili, saj nisem bila vešča slušnih aparatov. Zato vam še enkrat tisočkrat hvala. Ne vem kje bi našla boljšo razlago kot pri vas. Vse ste mi razložili. Kako je prav in kaj ne. Boljšega iskrenega prijatelja še nisem kot ste Vlado Pirić , še enkrat hvala za vse. Dobre in lepe stvari se ne da pozabiti. Zato sem prijavila na zavarovanje, če bi po lastni krivdi slušni aparat izgubila. Zato gospod Vlado Pirić želim vam še mnogo uspešnega dela pri vašem delu, posebno zdravja katerega vsi rabimo slej kot prej. Še enkrat uspešnega dela pri vašem poslovanju še naprej. S spoštovanjem, Jožica Kerner

Julij 2023

Moje mnenje o slušnem aparatu:

 • Bolje slišim in lažje komuniciram.
 • Nosim aparata brez vsakršnih problemov.
 • Hvaležna sem g. Luki Gartnerju za vsa navodila in razlage.

Hvala lepa,

Olga Bajec

Julij 2023

S slušnim aparatom sem zelo zadovoljen. Sedaj vidim koliko sem bil prikrajšan ker nisem slišal. Z obiskom v vaši poslovalnici sem zelo zadovoljen saj sem dobil potrebne informacije. Upam, da mi bo aparat v veliko pomoč. S prijaznostjo vašega delavca in pomočjo sem zelo zadovoljen.

Julij 2023

Zadovoljna z vsem, nimam besed. Če bi bili vse posod tako prijazni, uslužni, bi še lažje prenašali naše težave. Hvala!

Julij 2023

Pričakovanja presežena! Prijazno osebje. Hvala AUDIOBM za kvalitetnejši sluh.

Julij 2023

Pozdravljeni!

Z vašo storitvijo sem zelo zadovoljna. Vaše osebje je zelo strokovno in hkrati ustrežljivo. Vsa navodila glede slušnega aparata sem dobila razumljivo in natančno. Na vsa moja vprašanja ste znali odgovoriti, da sem jih razumela. Tudi naknadne usluge glede slušnega aparata so zelo lepo rešili.

Prejmite lep pozdrav.

Julij 2023

Kar dolgo in predolgo sem odlašala nabaviti si slušni aparat. Ko se naletela prevečkrat na »gluha ušesa«, pa sem se pozanimala v AUDIO BM, kako do slušnega aparata. No, zdaj ga imam. Prijazni akustik Kevin Glavica me je podučil, kako uporabljati in kako se spopasti s tem pripomočkom. Sem zadovoljna, odkrila sem spet nove zvoke in še vedno jih odkrivam. Ponosna sem nase, da sem uspela prebroditi težave in želim tudi znancem povedati kaj o tej novi izkušnji. Žal, sem nekajkrat naletela na odpor! Med ljudmi je prisotna miselnost, da je slušni aparat nepotreben in seveda tudi predrag. Jaz zdaj vem, da temu ni tako! Hvaležna sem akustiku, da mi je pomagal s strokovnostjo in ljubeznivostjo!

Julij 2023

Po pregledu sluha sem se z izvidi in naročilnico oglasila v vašem AUDIO BM centru v Velenju. Nisem bila naročena pa me je g. Vlado vseeno sprejel in mi razložil ves potek preden se odločim za slušni aparat. Za začetek sem se odločila za srednji razred in ga imela dva tedna na preizkusu. Nato pa še trikrat, da mi je g. Vlado glede na moja opažanja uredil. Vem, da moj sluh ne more biti tak kot nekoč. Z aparatom sem kar zadovoljna. Trudim se, da ga nosim cel dan, zvečer preko noči pa ga polnim. Menim, da je cena aparata visoka in da zdravstvena zavarovalnica povrne zelo malo. Vso delovno dobro plačuješ zdravstvo, ko pa kaj ti rabiš, pa moraš plačati visoko ceno, za kar pa vi nimate vpliva. Lep pozdrav in hvala za prijaznost!

Julij 2023

Podpisana imam že drugi aparat po 6. letu, ki pa moram povedati, da je identičen prvemu. Slišim samo pri popolnem miru, da nič ne moti. Verjetno bi bila šla k drugemu slušnemu centru vendar me je vaš akustik, ki je zelo prijazen prepričal in mi vse lepo razložil, veliko poskusov sva naredila tako, da sem se zopet odločila za vas.

Junij 2023

Zopet dobro slišim. Zato naj se dober glas slušnega centra AUDIO BM in akustika g. Vladota Pirić-a sliši in širi daleč naokoli. Hvala!

Junij 2023

Sem zelo zadovoljna z vsemi postopki v zvezi z mojimi slušnimi problemi in tukajšnjimi rešitvami. Hkrati naj tudi poudarim, da je bilo zelo lepo sodelovanje z vašim akustikom Aljažem.

Junij 2023

Sem zelo zadovoljna z Grega Šket, ki mi je vse lepo strokovno razložil in svetoval, kar mi veliko pomeni, tudi z aparatom, ki je zelo enostaven in sodoben.

Junij 2023

Ob zaključku testiranja ušesnih vložkov pri AUDIO BM Ljubljanska cesta 14, ugotavljam, da bolje slišim in se tudi bolje počutim. Zato izražam vso zahvalo in pohvalo za izredno prijaznost in strokovnost zaposlenega osebja.

Junij 2023

Zelo sem zadovoljna s strokovno pomočjo g. Aleksandra.

Junij 2023

Ob prejemu aparata sem mislila, da se ne bom navadila nanj, sedaj pa ne bi zmogla brez njega, imela sem ga za polnjenje, a sem bolj zadovoljna z baterijami. Je pa res lepo da dobro slišiš in hvala!

Junij 2023

Težave se sluhom sem si uredil pri AUDIO BM Trg Revolucije 6, Maribor. So zelo prijazni in strokovni, razlaga je preprosta in razumljiva. Priporočam, če so težave s sluhom, obrnite se na ta center. Lepo je vse slišati okoli sebe!

Junij 2023

S slušnim aparatom, ki ste mi ga svetovali sem trenutno zelo zadovoljen. Lepo se nosi in tudi zelo dobro in razločno slišim vse, tudi poročila po radiu in TV. Z obravnavo pri slušnem akustiku gospe Nini Stopar sem bil zelo zadovoljen. Potrudila se je in predstavila 2 možnosti, osvojil sem slušni aparat na baterije. Zelo sem ji hvaležen za njen trud, za doslednost in prijaznost.

Junij 2023

Zahvaljujem se za uslugo in prijaznost. Zadovoljna sem z osebjem. Lep pozdrav.

Junij 2023

Zelo sem zadovoljna z uslugo in prijaznostjo. Lep pozdrav

Maj 2023

S storitvami sem zelo zadovoljna, akustik je prijeten, vzame si čas in vse dobro razloži. Žal mi je samo, da se za slušni aparat nisem odločila že prej. Z veseljem vas priporočam prijateljem.

Maj 2023

Naša mama odkar je dobila vaše aparate spet bolje sliši in se tudi več pogovarja in smeje. Hvala lepa

Maj 2023

Zelo hitro sem se navadila na slušni aparat. Na razumljiv in prijazen način mi je bilo obrazloženo. Aparat mi je spremenil življenje oz. dvignil kvaliteto življenja. Hvala!

Maj 2023

Zelo sem zadovoljen z vašim akustikom v Kopru. Je zelo prijazen, ustrežljiv in je zelo predan z znanjem pri delu. Še naprej tako. Lep pozdrav

Maj 2023

Gospa Nina.

Zahvaljujem se za vašo prijaznost in za pozornost, ki ste jo posvetili moji mami. Predvsem pa za to, da ste ji na prijazen način dali informacije in da nosi aparat z veseljem, ker sedaj sliši. Še enkrat hvala in lep pozdrav od zadovoljne stranke.

Maj 2023

Po uporabi aparata je sluh bistveno boljši. Se vedno mi vzame precej časa, da si ga namestim, ampak sem se delno navadila. Za prijaznost in razumevanje bi se še posebej rada zahvalila gospe Nini.

Maj 2023

Izkušnja s slušnim – prvim – aparatom pri g. Aljažu, mi je bila zelo v redu. Imel je z menoj veliko potrpljenja in zelo strokoven pristop. Lepa hvala za vse.

Maj 2023

Zelo na kratko: zelo sem zadovoljna. Prijazen, z dobro razlago in ustrežljivostjo. Aparata sem se navadila in ga redno nosim tudi po zaslugi akustika, ki me je prepričal v redno uporabo in malo vztrajnosti.

Hvala!

Maj 2023

Izjavljam, da sem bila zelo zadovoljna pri promociji za slušne aparate pri slušnem centru Gosposvetska Ljubljana. G. Aljaž je bil zelo prijazen in mi je vse strokovno razložil, tudi večkrat, če kaj nisem razumela.

Hvala za to izkušnjo.

Maj 2023

Za nakup slušnega aparata pri vas v AUDIO BM sem se, poleg kakovosti in ustreznosti samega aparata, odločila tudi zato, ker si je g. Denis Rantaša vzel čas zame in mi kot novi uporabnici na strokoven in prijazen, odkrit ter razumljiv način svetoval in tako pomagal pri izbiri. Vse pohvale in hvala še enkrat. Lepo pozdravljeni!

Meta

Maj 2023

Z obveščanji in navodili sem povsem zadovoljen.

Tudi navodila sem povsem razumel. Priporočam tudi drugim, da se oglasijo v AUDIO BM centru.

Ivan Lapajne

Maj 2023

Prvo moje testiranje sluha sem opravila brezplačno tu v poslovalnici AUDIO BM. Par koristnih informacij so mi razložili o mojem sluhu in nadaljnji poti do dobrega sluha. Težko se je bilo sprijazniti da z leti slabše slišiš in da moraš poiskati rešitev. Obisk pri slušnem akustiku g. Rantaša Denis sem nadaljevala pot do dobrega sluha s slušnimi aparati kar sem potrebovala. Zelo je prijazen, pripravljen prisluhniti, vzeti čas za razlago, strokovno z nasveti priporočiti dobrega slušnega aparata. Zelo lepa razlaga in pomoč, sem zadovoljna z vsem, vsak obisk pri akustiku je bil prijeten. Moj prvi slušni aparat je SONIC, kar mi je ustrezal in bi tudi naprej priporočala. Iskrena hvala pri izbiri slušnega aparata, tudi priporočam vsem, kar potrebujejo pomoč dobrega sluha in boljše življenje naj obiščejo poslovalnico AUDIO BM.

ISKRENA HVALA!

Maj 2023

Z aparatom sem zelo zadovoljna in z akustiki in njihovo pomočjo, nasveti in zelo priporočam vsem, ki potrebujete slušni aparat.

April 2023

Zahvaljujem se g. PIRIĆ VLADU za odlično opravljeno delo. Dajem mu oceno 10. Predstavitev slušnih aparatov je opravil na profesionalen, strokoven in zelo razumevajoč način. Z veseljem bom priporočal vaše aparate znancem, prijateljem. Veliko poslovnih uspehov in tako odličnih strokovnjakov še naprej! Lepo pozdravljeni.

April 2023

S poslovanjem AUDIO BM – slušni aparati sem zelo zadovoljna in upam, da bo tudi v naprej dobro sodelovanje.

April 2023

Gospod Žiga je bil zelo prijazen, ustrežljiv, natančen, podal mi je res podrobna navodila o različnih slušnih aparatih. Tako, da nisem imela težav z uporabo le-teh, ko sem prišla domov. Na telefon mi je namestil tudi aplikacijo in me seznanil z uporabo le-te. Priporočam, da se oglasite pri njemu, če potrebujete slušni aparat.

April 2023

Spoštovani!

Pred dobrimi sedmimi leti sem se prvič srečal z AUDIOBM v Mariboru, ko sem potreboval slušni aparat. Sprejeli so me zelo prijazno. Takšen je bil njihov sprejem vsakokrat, ko sem se oglasil pri njih.

Vsa leta sem z največjim zadovoljstvom uporabljal njihov slušni aparat za obe ušesi. In ko je eden od njiju pred nekaj leti imel rahlo okvaro, so poskrbeli za čimprejšnje popravilo. Ko je letos le-ta imel težjo okvaro, sem se odločil za nov – malo močnejši – aparat. Medtem ko sem stvar urejal z zdravnikom, so mi prijazno posodili novi aparat v preizkušnjo. Bil sem zadovoljen z njim. Zlahka sem se sporazumeval z ljudmi. Ko sem uredil z zdravnikom, sem aparat kupil in bom ostal pri njem.

Upam, da ga bom tako dolgo z zadovoljstvom uporabljal, kot sem prejšnjega.

Franc Zupančič

April 2023

Pregled za slušne aparate sem opravila pri dr. Lanščaku v Murski Soboti. Predlagal mi je, da se oglasim spodaj pri Primožu, da bo uredil moj sluh. Zadovoljna sem s slušnimi aparati.

April 2023

S slušnim aparatom sem zelo zadovoljna, saj se je moje življenje s tem izboljšalo.

April 2023

Prijazen sprejem, stranke dajejo dobra navodila za slušni aparat. Zaslužijo si pohvalo.

April 2023

Od leta 1986 sem naglušen. 37 let sem uporabljal slušne aparate Widex, ki je imel izpostavo v Šempetru v Savinjski dolini. Pri Widexu je bil zaposlen tudi sedanji direktor AUDIO BM gospod Urankar. Z njim sem sodeloval pri menjavi različnih aparatov in zelo uspešno. Pred štirimi meseci sem se odločil, da sluh zaupam AUDIO BM. Pri slušnem akustiku Vladu Piriču sem spoznal zalo prijaznega, delovnega, vztrajnega in pozitivnega za vse težave s slušnimi aparatom. Zelo je viden napredek pri dobavi slušnih aparatov. Vesel sem, da je izpostava tudi v našem mestu Velenju. Opaža se tudi trud direktorja gospoda Urankarja. Veliko se obvešča stranke preko reklam in brezplačnih pregledov.

Hvala in veliko uspehov še naprej!

April 2023

Prve informacije o slušnih aparatih, s katerimi razpolaga AUDIO BM, sem dobila v koprskem centru. Akustik me je opremil z dovolj jasno razlago in VODNIKOM za premislek doma. Ob predložitvi izvida iz SB Izola (dr. Nika Petkovšek) se dobila »na posodo« 2 aparata (3.3.2023) in praktičen prikaz delovanja in rokovanja z njima. Ob ponovnem obisku (17.3) sem se odločila za nakup pripomočkov za sluh, ki jih redno nosim. Plačala sem 1.obrok. Srečanja z akustikom Davidom Olenikom Vivoda so bila korektna, razlaga dovolj razumljiva, pojasnila o dodatnem dokupu in čiščenju prav tako. Ker sem v 84. letu starosti, mi pripomočki in prijazen odnos akustika veliko pomenijo. Zato se bom v ta center zagotovo po potrebi vračala.

Zorka Podobnik

April 2023

Spoštovani!

Na podlagi ORL naročila/diagnoze sem se odločil težave s sluhom urejati pri vas.

Sprejel me je akustik Aljaž Peternel. Izkazal se je kot zelo strokoven, komunikativen in podroben v razlagah kako uporabljati SA. Zelo skrbno je spremljal moja opažanja v času testiranja le teh.

Na splošno je prijazen, pozoren, skrben in temeljit v svojem nastopu.

Ima redek in izrazit dar/talent za delo z ljudmi. Zelo močen potencial za vodenje.

Milorad Glumac

April 2023

Zelo zadovoljna z načinom posredovanja informacij o samem aparatu, njegovi uporabi in oskrbi zanj.

Akustik mi je podal vse informacije razumno.

Sem zadovoljna s prejeto storitvijo.

Hvala.

April 2023

Zelo strokovni v razlagi in uporabi slušnih aparatov. Izredno sem zadovoljna z predstavitvijo, svetovanjem, pripravo in testiranjem slušnih aparatov.

Povezanost slušnih aparatov z aplikacijo na telefonu osebno mi pomeni veliko.

Skratka, vrhunski aparati plus vrhunsko svetovanje pomeni da boste na »novo« slišali zvoke na katere ste mogoče že pozabili da obstajajo.

April 2023

S storitvami in osebjem sem zelo zadovoljna. Skratka bilo je popolno in svetujem tudi drugim, da obiščejo AUDIO BM, če rabijo slušne aparate.

April 2023

Zelo sem zadovoljen s slušnim aparatom. Z delom in prijaznostjo gospoda Davida še bolj. Hodim tukaj že več let in bi priporočil še drugim. Glede same profesionalnosti gospoda Davida, ocena (od 1-10) 10.  Hvala za vse nasvete.

April 2023

Sem zadovoljen s slušnimi aparati, lepo razloženo o aparatih in njihovi uporabi, prijazen akustik.

Marjan Lapanja

April 2023

Matic Bele je kljub svoji mladosti zelo izkušen, strokoven, potrpežljiv in prijazen. Z njegovim načinom dela sem bil zelo zadovoljen. Najbolj pa mi je všeč spoštljiv odnos.

Alojzij Janežič

Marec 2023

Z uslugami, ki jih nudi akustik Jurij pri AUDIO BM sem zelo zadovoljna, ker si vzame čas, da pojasni stvari, ki jih ne razumem. Zelo se potrudi, da aparati čim bolje delujejo in da jih prilagodi mojim potrebam.

Marec 2023

Zelo zadovoljna s sprejemom ob vstopu v prostore AUDIO BM v Ptuju, g. Kevin Glavica in njegovo poglobljeno obrazložitvijo za uporabo slušnega aparata.

Marec 2023

Zelo sem zadovoljna z vašim delom, ker je bilo hitro, zelo dobro in uspešno urejeno. Priporočam tudi drugim, da se odločijo za AUDIO BM.

Marec 2023

Moje mnenje: Po obisku drugih centrov oz. ponudnikov za slušne aparate, sem obiskal tudi vaš center v Velenju. Bil sem zelo presenečen nad sprejemom in strokovnostjo vašega akustika g. Vlada. Ker slušni aparat že uporabljam več kot 6 let, je bilo zame preizkušanje in razgovor za slušni aparat pravo doživetje, saj sem glede na pretekle izkušnje izvedel veliko novega in uporabnega za novo obdobje. Vse to me je pripeljalo do tega, da sem se po vseh testiranjih različnih slušnih aparatov ponudnikov pri nas, končno odločil za vaše podjetje in seveda zaupanje v dobro sodelovanje za dobro delovanje mojega slušnega aparata.

Marec 2023

Spoštovani!

Pred šestimi leti me je zdravstvo napotilo po slušni aparat. Izgubila sem mnogo sluha, kar me je oviralo pri glasbi, ker se ukvarjam s kitaro in petjem. Velika prijaznost in razumljiva razlaga uslužbencev v prodajalni na Trgu revolucije 6, mi je nudilo odlično preverjanje sluha. Z velikim veseljem uporabljam slušni aparat in brez njega si sploh ne morem predstavljati moje jeseni življenja. Hvaležna sem ljudem za krasen pristop in hvala.

Marec 2023

Želim napisati oz. povedati, da sem izjemno zadovoljna z vašim načinom dela in s slušnim aparatom katerega sem pri vas dobila. Zelo sem hvaležna gospodu Vladotu, kateri je zaposlen v AUDIO BM, kateri mi je zelo pomagal, da zopet slišim. Gospod Vlado je zelo prijazen do ljudi, zna predlagati, pomagati, … nasploh pa rad pove in razloži stvari o aparatu. Zelo sem zadovoljna. Verjetno so istega mnenja tudi ljudje, ko pridejo tja v AUDIO BM in jih sprejme gospod Vlado. Po mojem mnenju si gospod zasluži veliko pohvalo in tudi nagrado za trud in izjemnost pri znanju za slušni aparat. Hvala!

Marec 2023

Bila sem v vašem centru Audio BM, očistili so mi slušni aparat in ponovno nastavili jakost.

Zelo prijazno osebje, sem tudi zelo, zelo zadovoljna.

Marec 2023

Zelo zadovoljna, ga. Nina je profesionalna, ustrežljiva, razloži vse na praktičen način. Že prvi aparat mi je ustrezal in odprl novo dimenzijo čutenja okolja in ljudi okrog sebe. Hvala.

Marec 2023

Spoštovani Franci! Zelo se vam zahvaljujem za poslano, baterije, pripomočke in literaturo ter popuste! Vaš profesionalen odnos ter skrb sta na zavidljivi ravni. Skrbno sem prebral vse in v primeru nejasnosti se bom z vašimi sodelavci posvetoval. Čestitam! Bom pa vsem priporočil vase podjetje, izdelke in storitve, Milan Božinovski Radlje ob Dravi

Marec 2023

Do sedaj sem nosila vušesni slušni aparat. Zaradi dotrajanosti sem ga menjala za zaušesnega. Z njim sem zadovoljna, saj slišim tudi v družbi. Lep pozdrav, Horvat Katarina.

Marec 2023

Zahvaljujem se vam za ves trud, ki mi ga je vaš delavec Vlado izrekel in nudil, pomagal je zelo dober svetovalec. Z vašim aparatom sem zelo zadovoljna. Hvala za vse.

Marec 2023

Zahvaljujem se vam za vaše strokovne, kvalitetne in hitre storitve, ki so mi zopet povrnile sluh in s tem normalno življenje. Še posebej pa se zahvaljujem g. Gartnerju, ki je bil izredno prijazen in pripravljen odgovoriti na vsa moja vprašanja in me tako dobro pripravil na uspešen prehod na življenje s slušnimi aparati.

Uspešno delo še naprej vam želim!

Marija Kramar

Marec 2023

Spoštovani!

Vaš akustik David Olenik mi je zelo pomagal s svojimi nasveti in strokovnostjo, pri izbiri slušnega aparata in mi celo omogočil preizkus dveh tipov. Z aparatom sem zelo zadovoljen, tako da po dolgem času, zopet dobro slišim. Vaš slušni center v Kopru bom vedno priporočil.

Marec 2023

Priporočam, da se odločite za storitev v AUDIO BM – slušni aparati, saj vam bodo aparati odlično služili. Posebej pa bi se rad zahvalil odličnima akustikoma, ki vas bosta z veseljem in prijaznostjo sprejela in strokovno svetovala, ter vam nudila kar si želite. Lepa hvala. Priporočilo njihove stranke.

Marec 2023

Prvič sem bila napotena za sluh, da dobim slušni aparat. Obiskala sem AUDIO BM na Ptuju, na Potrčevi cesti 15, kjer dela gospod Kevin Glavica. Tako prijaznega, komunikativnega, ustrežljivega gospoda še ne poznam. Vse mi je razložil o aparatu in kako ga naj uporabljam, sem zelo zadovoljna in hvaležna, da ga lahko pokličem po telefonu in se z njim vse pogovorim- kaj me zanima in če še kaj ne obvladam z aparatom.

V upanju, da bom zadovoljna z aparatom se g. Kevinu zahvaljujem.

Lep pozdrav

Februar 2023

Pri obisku sem zelo zadovoljna. (usluge, pojasnila, prijaznost)

Hvala za vse, bom še druge priporočila.

Februar 2023

Smo zelo zadovoljni z ga. Nino. Zelo dober odnos do strank. Zelo dobro razloženo. Dobro ponujena pomoč. Otrok zelo vesel, ker ima dobro, prijazno in razumno asistentko (Nino). Skratka vse lepo in pozitivno vidimo za AUDIO BM studio na splošno, nam je vse vredu. Z Nino smo prezadovoljni, kar se tiče vsega.

Februar 2023

Spoštovani,

S svojim pristopom do kupca kot je: strokovnost, prijaznost in razumevanja stranke, do problema ki ga ima z naglušnostjo ustvarite zaupanje; to pa je da se vračam že 7. leto k vam.

Lep pozdrav, Borut Kalinger

Februar 2023

Popolnoma sem zadovoljen s korektnim odnosom, razlago ter strokovnim pristopom akustika Jurija in gospe Pauman. Usluge vašega centra v Mariboru koristim že 7 let.

Februar 2023

Hvala za pomoč pri izbiri slušnega aparata, hvala za izrečene dobronamerne besede, hvala da se potrudite z nami starejšimi, in še enkrat hvala v imenu mojega moža za vaš trud.

Komperšakova

Februar 2023

Spoštovano podjetje AUDIO BM

V vaši poslovalnici na Gosposvetski me je sprejel vaš sodelavec Peternel Aljaž, takoj zelo prijazno in strokovno. Potrpežljivo mi je takoj vse razložil in opravil testiranje. Zaradi mojih zdravstvenih problemov sem imel več obiskov pri njem in vedno mi je prisluhnil in dobro svetoval. Za oceno njegovega dela z mano od 1-10, bi mu prisodil oceno kar 10.

Najlepša hvala njemu in tudi vašemu podjetju.

Februar 2023

S slušnim aparatom sem zadovoljna. G. Kotnik mi je razložil vse podrobnosti, zato se mu lepo zahvaljujem.

Februar 2023

 • Hiter odziv, profesionalne in jasne informacije.
 • Prijazno svetovanje, optimalne rešitve.
 • Zadovoljna, vse pohvale.

Februar 2023

Končno sem se odločila za slušni aparat in sem zelo zadovoljna z to odločitvijo. Gospod Aleksander je tudi s svojim dobrim pristopom prispeval k tej odločitvi- VSA POHVALA MU! -JE ČISTO »TA PRAV«

Februar 2023

Predstavitev slušnega aparata, njegovega delovanja in vzdrževanja je bila jasna in kvalitetna.

Zelo sem zadovoljen.

Februar 2023

Spoštovani,

do novih ušes mi je pomagala Nina Stopar Avbar. Rad bi pohvalil njeno strokovnost, dobro razlago o vseh pripomočkih, potrpežljivost in prijaznost.

Februar 2023

Že veliko let imam probleme s sluhom. Skušal sem to napako odpraviti z vsemi mogočimi pripomočki kupljenimi na trgu, kot tudi s slušnim aparatom. Nekega posebnega uspeha ni bilo. Na koncu sem se odločil za slušni aparat AUDIO BM, pa mi ni žal. Poslovalnica je blizu, g. Matej je prijazen in vedno na razpolago. Prejel sem že drugi slušni aparat, se pravi da sem že kar ”star” uporabnik in obiskovalec poslovalnice v Trbovljah. Zelo sem zadovoljen in vsakemu priporočam, če ima probleme s sluhom, da obiščejo poslovalnico AUDIO BM v Trbovljah, kjer mu bodo na prijazen način omogočili da bo spet uspešno koristil svoja ”ušesa”.

Februar 2023

Z akustikom Maticem sva komunicirala po telefonu. Njegovo profesionalno znanje me je prepričalo, da obiščem AUDIO BM v Novem mestu. Gospod mi je preveril sluh in da nadaljnje napotke. Izkazalo se je, da slabo slišim, skoraj nič. Svetoval je, kaj bi bilo najbolje za mene. Tako strokovnega, prijaznega, pridnega gospoda bi imela v službi vsa podjetja. Sedaj, ko imam slušni aparat, vse slišim, petje ptic, pogovor z družino in zunanji svet. Hvala AUDIO BM in Maticu Bele, ker je vztrajal z menoj. Matic najboljši si! Če bi bil jaz tvoj vodilni, bi ti dal povišico. Veliko uspeha pri vašem delu želi

Poklač Janez

Januar 2023

Od mladosti sem naglušen na desno uho. Vrsto let sem uporabljal slušni aparat. Tokrat sem stopil do ORL ordinacije dr. Nikolaja M. Lanščaka. Naročanje je potekalo brez zapletov. Čakalna doba je bila kratka. Sledil je pregled z ustrezno strokovnostjo in prijaznostjo. Tudi na levem ušesu je bil prisoten padec slušne zaznave. Za nabavo slušnih aparatov sem se odločil pri AUDIO BM, v isti stavbi. Akustik za slušne aparate gospod Primož Stare mi je nivojsko svetoval pri odločanju glede kvalitete aparatov. Iskrena hvala vsem sodelujočim v tem postopku. Odlično izkušnjo bom priporočal vsakemu tovrstne pomoči potrebnemu. Še naprej bom sodeloval s to ordinacijo in cenjenim Primožem Stare – AUDIO BM.

Januar 2023

Z gospodom akustikom sem zelo zadovoljna. Vse mi je lepo razložil, čeprav sem imela veliko vprašanj in sem bila večkrat pri njem, ker se nisem mogla odločiti kako in kaj. Zelo sem mu hvaležna in lepa hvala za vse.  Rada se bom vračala.

Lep pozdrav, Ana Lampret

Januar 2023

Oče je že nekaj časa ponavljal, da slabo sliši. Na radiu sem slišala reklamo za vaš slušni center. Poklicala sem in smo se dogovorili za datum. Že pri prvem obisku je bil oče zelo vesel in zadovoljen nad prijaznostjo in razlago g. Luka. Odločil se je za aparat. Luka mu je svetoval kateri bi bil najprimernejši za njega.  Po testnem obdobju se je odločil za nakup. Je zelo zadovoljen in ga tudi sam zna upravljati – menjavo baterij, čiščenje – kljub starosti. Luka hvala vam za prijaznost, mirnost in potrpežljivost. S takim načinom, kot ga uporabljate in z vašo strokovnostjo ter odzivnostjo smo zelo zadovoljni.

Anton Zdešar

Januar 2023

Neizmerno sem pozitivno presenečena, kako se posvetite strankam, saj akustik g. Luka Pelcar je izredno prijazen, strokoven, uslužen, in ravno zaradi njega je bila moja odločitev, da kupim slušne aparate, bistveno lažja. K vam sem prišla z velikim odporom do slušnih aparatov, ker mi je to predstavljalo velik hendikep. G Pelcar mi je pomagal, da sem o tem začela razmišljati bolj pozitivno in sem sčasoma odpor do slušnih aparatov izgubila in jih sedaj z veseljem uporabljam, saj končno zopet dobro slišim.

Torej vse pohvale vsem zaposlenim, posebno pa zahvala g. Pelcarju in če lahko kaj pripomorem z napisanim, ga nagradite temu primerno, mislim – s kakšno povišico.

Januar 2023

Preteklo je že dobrih 6 let odkar sem se odločila za slušni aparat. Dr. Rebol me je po posvetu napotil k slušnemu akustiku g. Globevnik Juriju, ki me je zelo prijazno sprejel. Razložil mi je vse podrobnosti o aparatu, kako je treba z njim ravnati in na kaj moram posebej paziti. Moram pa povedat, da sem se večkrat oglasila tam, ko sem karkoli potrebovala. Kakšen nasvet, baterije in še in še. Vedno, ko sem se tam oglasila sem bila zelo prijazno sprejeta. Prav tako se je zgodilo pri sedanji menjavi aparata, za kar se mu prav lep zahvaljujem.

Januar 2023

Izjavo sem napisala na spletu, vendar jo dajem tudi po tej poti. Zadovoljstvo izražam v najvišji možni oceni. V času testiranja sem vaš slušni center priporočila več bodočim uporabnikom. Z zadovoljstvom izpostavljam ugotovitev, da se mi je z uporabo slušnih aparatov zelo izboljšalo ravnotežje, kar je bilo ugotovljeno s testiranjem telesne pripravljenosti starejših oseb (21.9. 2022 in 11.1.2023 v ZD  Sl. Konjice.

Januar 2023

Kar nekaj let sem spremljal s skrbjo in s strahom kako mi počasi a vztrajno slabi sluh. Ko je bila komunikacija že dokaj težka, saj sogovornika nisem več slišal dovolj dobro, oziroma že zelo slabo, sem prisluhnil ženi in se odpravil k zdravniku. Ta me je nemudoma napotil na preizkus slušnega aparata. S tesnobo sem se napotil v AUDIO BM, čeprav sem si pridobil o njih zelo dobro oceno. Bila je pravšnja! G. Jurij me je tako uspešno uvedel v uporabo slušnega aparata za obe ušesi, da nisem imel prav nobenih težav! Sedaj je moj dan dobro slišen, komunikacija teče brez težav…

Hvala g. Jurij

Januar 2023

Zelo sem zadovoljna z vašimi slušnimi aparati. Slušni akustik Denis Rantaša mi je pomagal pri izbiri in mi strokovno svetoval kaj storiti.

Najlepša hvala za vašo pomoč in veliko lepih uspehov še naprej.

Januar 2023

S slušnim aparatom sem zelo zadovoljen. Vesel sem, da ponovno dobro slišim in lahko komuniciram z družino in prijatelji.

Še naprej bom ostal vaša stranka.

Januar 2023

S slušnim aparatom sem zelo zadovoljna, tako s slušnostjo kot z izgledom. Že od samega začetka aparat uporabljam in nimam nobenih težav, kot da ga nimam. Zadovoljna sem tudi z vašim predstavnikom, z eno besedo »fajn fant«, prijazen, lepo po domače posreduje podatke o uporabi aparata itd.

Januar 2023

Sprejem odličen, obrazložitev odlična, zadovoljna z izbiro in svetovanjem slušnega aparata. Prijaznost je na nivoju , ki jo danes težko najdeš.

Januar 2023

Po daljši odločitvi za slušni pripomoček sem se dalj časa odločala – predvsem zaradi predsodkov. Imela sme srečo sodelovati s strokovnim akustikom. Predstavil mi je zelo pregledno in strokovno. Testirala sem več pripomočkov, svetoval mi je zelo strokovno, kaj je za moj preostanek sluha najbolj primerno. Danes sem zaključila – sem zadovoljna. Tudi v naprej bom sodelovala z AUDIO BM in vsem, ki pripomočke potrebujejo predlagala AUDIO BM in strokovnega akustika.

Nada Žnidaršič

Januar 2023

Po priporočilu zdravnika sem se odločil za slušni aparat pri vas. Sprejeli ste me zelo prijazno, dobil sem vse odgovore na vprašanja in nasvete za uporabo. Dogovorila sva se, da se pri vas lahko oglasim ob morebitnih problemih, težavah… Pohvalil bi še to, da se časovno prilagodite mojim željam in potrebam. Priporočam vsem, ki potrebujete slušni aparat.

Pugelj Slavko

Januar 2023

Zadovoljna s strokovnostjo in prijaznostjo do strank. Želim vam še naprej veliko poslovnih uspehov!

Januar 2023

Gospodu Andreju se najlepše zahvaljujem za odličen odnos in uvajanje v svet naglušnih, za njegov pozitiven odnos do strank. Želim še veliko uspeha!

Hvaležna pacientka, Majda Valentinčič

Januar 2023

Z obiskom poslovalnice AUDIO BM v Kopru sem bil prijetno presenečen, saj sem pričakoval le navadno trgovino s slušnimi pripomočki, ne pa, da se mi bo g. Vivoda tudi potrpežljivo posvetil. Dogovorjeni obiski so bili točni in tudi dolgi. Bil sem najbrž neprijetna stranka, ker me je vse preveč zanimalo – delovanje in možnosti, dobre in manj dobre lastnosti posameznih slušnih aparatov in kaj je dobro oziroma nujno za razumljiv sluh, kaj pa malo manj, stane pa mnogo več. Tudi tega nisem pričakoval, da bom lahko različne variante več časa preizkušal doma. V prejšnji »trgovini« pred več leti so mi kar izbrali, kaj naj vzamem in »adijo«. Naučil se nisem nič. S pogovori v AUDIO BM pa bom znal bolj realno uporabljati slušnike, jih primerno vzdrževati in ne pričakovati, da nisem več naglušen.

Januar 2023

Po priporočilu prijateljice sem se oglasil v slušnem centru AUDIO BM v Novem mestu. Izredno sem zadovoljen z obravnavo, ki mi jo je nudil slušni akustik Matic Bele. Pred nakupom sem aparat lahko temeljito testiral in na koncu sem se odločil za nakup.

Januar 2023

Letos sem se odločil, da je čas za zamenjavo starega slušnega aparata z novim. Ker se zavedam kako zelo pomembna je pravilna, optimalna izbira slušnega aparata, sem poskušal dobiti čim več podatkov o trenutno razpoložljivih slušnih aparatih.

Ker se kar precej spoznam na elektro akustiko (ne nazadnje sem diplomiral s tega področja), sem seveda poskusil dobiti čim več informacij o trenutnih stanjih slušnih aparatov s spleta ugotoviti kaj nudijo še preden  o končni izbiri kontaktiram svetovalca, slušnega akustika.

Ker sem bil z dosedanjim slušnim aparatom zelo zadovoljen  (v vseh letih nobene težave) je bilo zame najbolj normalno, da pogledam njihovo spletno stran. A tu me je čakal hladen tuš. Na njihovi spletni strani razen nekaj marketinških stavkov opisa posamezne družine aparatov  praktično ne najdeš nobenih detaljnih tehničnih podatkov.

Spletna stran drugega prodajalca slušnih aparatov je veliko boljša, ima precej detaljnih  tehničnih podatkov, a še veliko stvari manjka. A narediti  zelo podrobno primerjavo med različnimi aparati je zelo težavno.

Nato sem odprl spletno stran AUDIO BM. WAUUU! Vzorno urejena spletna stran, kot si jo tehnično izobražen človek lahko samo zaželi. Zelo pregledna spletna stran z detaljno razlago pojmov, lastnosti aparatov, z detaljnimi tehničnimi podatki za vsak aparat, celo možnost tabelarične primerjave med posameznimi tipi. Na ta način lahko zares natančno in hitro ugotoviš, kaj posamezen aparat zmore in česa ne, jih primerjaš med seboj, ugotoviš natančno kaj potrebuješ. S pomočjo teh podatkov lahko tehnično izobražen človek (pa verjetno tudi ostali) naredi osnovno izbiro tudi že sam, s slušnim akustikom se nato še dodatno pogovori o kakšnih detajlih, ki jih morda potrebuje za končno odločitev, slušni akustik mu pomaga pri končni odločitvi.

Seveda sem tudi osebno kontaktiral slušne akustike v vseh treh podjetjih, med drugim tudi, da dobim manjkajoče podatke, da razčistim morebitne nejasnosti in da bi mi akustik morda svetoval pri izbiri aparata. V prvem podjetju je bilo tudi pri osebnem kontaktu s slušnim akustikom težko dobiti zares vse tehnične podatke, ki bi jih potreboval in naredil primerjavo med aparati. V drugem podjetju je bila svetovalka slušna akustičarka, bistveno bolj prijazna, a primerjava med tipi je bila tu precej težavna.

V tretjem podjetju, Mariborskem AUDIO BM, sem ob pogovoru s svetovalko, slušno akustičarko  gospo Marijo Pauman takoj ugotovil, da ona suvereno obvlada področje slušnih aparatov in da ima izredno dober, zelo profesionalen odnos do strank, da je izredno prijazna. Zelo dobro mi je razložila vse kar sem jo vprašal in še več. Dobro mi je pomagala pri končni izbiri aparata, njen odnos do stranke je vzoren, zares profesionalen. Seveda sem na koncu tudi kupil aparat, ki je imel vse lastnosti, ki so pomembne za mene pri njih. Moja ocena (pa sem kar precej zahtevna stranka!) : slušna akustičarka gospa Marija Pauman si zasluži čisto oceno 5, kot si zasluži  tudi njihova spletna stran čisto 5. Vzorno!

 

zzzs-pogodbeni-dobavitelj_slusni_aparati_AUDIO_BM_center_naslov_lokacija_standard_recept_narocilnica-ORL

AUDIO BM smo za slušne aparate pogodbeni dobavitelj Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije (ZZZS).

Sprejemamo naročilnice iz vseh ORL ambulant. Prosta izbira dobavitelja je vaša pravica. Priporočamo, da pred odločitvijo za slušni aparat dobro preverite ponudbo. Če obiščete nas, se bomo osebno in strokovno zavzeli za vaš boljši sluh. Ko se odločate za slušne aparate, naj bodo vodila: kakovost, naraven zvok, možnost izbire večih blagovnih znamk, strokovna ter prijazna pomoč, servis in tudi cena. Postopek pridobitve.

Slusni-aparati-Unitron_Sonic_Philips-AUDIO_BM-centri_Slovenija-servis_oskrba_vzdrzevanje_svetovanje-ZZZS

Zavedamo se pomena sluha v vsakdanjem življenju, zato se vsak dan trudimo za vaše zadovoljstvo. Vaše izkušnje potrjujejo, da smo na pravi poti.

V AUDIO BM svoje delo opravljamo odgovorno, strokovno in s srcem. Zagotavljamo odlične storitve in najnovejše modele slušnih aparatov, za vse potrebe in za vse generacije - tudi v cenovnem standardu (brez doplačil). Vaše zadovoljstvo poplača naš trud. Preberite izjave naših strank ter tudi vi napišite svoje mnenje in ga delite z vsemi. Hvala.

ZASTOPAMO LE PRIZNANE IN PREVERJENE BLAGOVNE ZNAMKE

Blagovne-znamke-Unitron-Philips-Sonic-Varta-Duracell-Rayovac-Alpine-in-druge-AUDIO-BM-slusni-aparati-centri-Slovenija