Zavedamo se pomena sluha v vsakdanjem življenju, zato se vsak dan trudimo za vaše zadovoljstvo.

Mnenja in osebne izkušnje strank ob obisku AUDIO BM slušnih centrov.

Originale rokopisov izjav hranimo v arhivu podjetja.

Izjave niso lektorirane, ali kakorkoli spremenjene.

Poleg izjav spodaj, ki nam jih stranke napišejo na roko, vas vabimo tudi k branju mnenj in ocen, ki jih napišejo na Googlu. Najdete jih tukaj >>

IZJAVE IZ LETA 2024

Februar 2024

Z obravnavo v AUDIO BM smo zelo zadovoljni. Poudarjam na prijaznost zaposlenih

Februar 2024

Spoštovani!

Z vami želim deliti lepo presenečenje, ki sem ga bil deležen v trgovini  AUDIO BM na Trgu revolucije 6 v Mariboru. K njim sem se napotil z zdravniškim potrdilom za novi slušni aparat. Naletel sem na prijazno mlado damo, ki mi je naposled pri mojih 84. letih potrpežljivo in strokovno večkrat razložila  kako ravnati z njimi. Ja, so še prijazni ljudje med nami.

Pa lep pozdrav od Kelc Franca.

Februar 2024

S težkim srcem sem se odločila, da je resnično prišel čas, da opravim temeljit pregled sluha in se odločim za slušni aparat. Ob prvem obisku sem prišla ravno v času izobraževanja gospoda Aleksandra. Odšla sem domov v Ljubljano in pogledala urnik. Opazila sem mnogo lepih komentarjev o gospodu. Zato sem se odločila, da pridem ponovno na Jesenice. Sprejel me je zelo lepo, podal vse informacije, ki so mi zelo koristile pri prvi uporabi aparata. Aparat sem takoj sprejela za svojega in sem zelo zadovoljna z vsem potekom prilagajanja na slušni aparat. Vso zahvalo in pohvalo gospodu Aleksandru, vsekakor ga bom priporočala vsem, ki potrebujejo aparat. Je natančen, pozoren in strokoven.

Februar 2024

Po skoraj popolni izgubi sluha, se je po tem aparatu izboljšal sluh za 100%. Hvala.

Februar 2024

Zadovoljen z vašo storitvijo, podporo in pomoč pri uporabi slušnega aparata. Hvala za prijazno sodelovanje. Lep pozdrav!

Februar 2024

Zaradi poslabšanja sluha smo se oglasili v slušnem centru na Viču. Skupaj z možem in svakinjo smo bili zelo zadovoljni. Gospod Luka se je z vsakokrat posebej 100% posvetil.

Je zelo prijazen, komunikativen. Daje izčrpna in razumljiva navodila.

Z veseljem se bomo še vrnili.

Martina Kaluža

Februar 2024

Po priporočilih svakinje iz Ljubljane sem obiskala poslovalnico AUDIO BM v Mariboru. Zadovoljna sem z ponujenimi slušnimi aparati, ki jih nosim že en mesec in pol. Odnos akustika G. Rantaša Denisa je zelo profesionalen. Hvaležna sem, da ponovno dobro slišim.

Februar 2024

Spoštovani,

V starosti 77 let se je pri meni pojavila potreba po slušnih aparatih. Začelo se je pri iskanju informacij o samih slušnih aparatih, kakor tudi o dobaviteljih le teh.

Preizkusil sem slušne aparate dveh dobaviteljev a na koncu sem se odločil za slušne aparate SONIC RADIANT 60 MNR T R dobavitelja AUDIO BM.

Zakaj sem se tako odločil:

  • Aparati so zadostili moje minimalne zahteve
  • Ponudba, ki vključuje aparate, potrošni material, dodatni material in garancijo z zavarovanjem je več kot odlična.
  • Sprejem, svetovanje, in prijazen odnos do mene, kot stranke, od strani zaposlenih v AUDIO BM je bilo več kot pričakovano. Tukaj bi vseeno izpostavil ga. Marijo Pauman, katera me je presenetila s prijaznostjo, strokovnostjo in skrbjo za dobrobit stranke. Hvala!

Februar 2024

Sodelujem z vašo firmo pri želji za izboljšanje sluha. Ocenjujem, da je vaš slušni akustik izredno kvaliteten in prijeten ob sodelovanju. O rezultatih kvalitete sluha zaenkrat težko ocenjujem. Slušni aparat, kadar ga uporabim pa mi nesporno koristi.

Januar 2024

Neizmerno zadovoljen sem s slušnimi aparati in z delom akustika Aleksandra. Vse pohvale!

Januar 2024

Letos v januarju sem dobil recept za novi slušni aparat (3. po vrsti). Oglasil sem se v poslovalnici AUDIO BM v Mariboru, ki jo poznam že od predzadnjega nakupa slušnega aparata. Sprejela me je akustičarka gospa Marija in ko je povprašala po mojih željah glede aparatov, mi je ponudila aparat, ki je ustrezal tehnično in finančno. V prijaznem tonu, strokovno na višini mi je opisala izboljšave aparatov (obojestransko) v primerjavi s prejšnjimi, odgovarjala na vprašanje in pojasnjevala. Zamudila se je z menoj skoraj celo uro. Njen nastop ni kazal neučakanosti ali nervoze. Izbrani aparat sem en teden testiral, ustreza mi, gospa ga je je prilagodila mojim zahtevam. Slab mesec po nakupu sem se ga navadil, ponovni posegi niso bili potrebni.

Januar 2024

Spoštovani,

Čeprav malo pozno, a vseeno Vam želim vse dobro, uspešno novo leto, zdravo, zadovoljno 2024. Kar se pa zadovoljstva tiče, pa se moram lepo zahvaliti gospodu Luki. Zadovoljen sem bil z njegovim pristopom in razlago.

Vsem skupaj lep pozdrav.

Januar 2024

Ob misli na slušni aparat sem imel pomisleke. Izbrati novega ni bilo lahko, saj slišiš pozitivne in negativne izkušnje. Ko sem prvič obiskal slušni center AUDIO BM, na Ptuju, sem bil prijetno presenečen. G. Kevin Glavica je bil zelo prijazen in mi je nazorno razložil kako delujejo slušni aparati, kako jih uporabljati in skrbeti za njih. Tudi vsak naslednji obisk je bil prijeten. Vse kar me je zanimalo, sem tudi vprašal brez zadržkov in dobil izčrpen odgovor. Vesel sem, da na takšnih delovnih mestih delajo prijazni in strokovni ljudje. Vsakomur, ki me vpraša lahko povem, samo pozitivno izkušnjo in priporočim g. Kevina Glavico in slušni center AUDIO BM.

Januar 2024

Zelo zadovoljen – slušni akustik zelo prijazen in strokoven. Vsem bi priporočal obisk AUDIO BM.

Januar 2024

Z predstavljenimi aparati sem zelo zadovoljen. Veliko boljše slišim, kar mi je pomembno. Izjemno pa sem zadovoljen z vašim predstavnikom tu v Kopru, ki mi je pomagal, namestil in svetoval glede aparatov in pričakovanj o uspešnosti v privajanju na aparate.

Januar 2024

Brez sluha je življenje pusto in dolgočasno, zato vsa zahvala slušnemu centru AUDIO BM in Nini Stopar Avbar za zelo dobro opravljeno delo, da lahko spet bolje slišim in živim polnejše življenje.

HVALA LEPA

Januar 2024

Zelo lepo so poskrbeli zame. Slušni aparat mi pomaga pri poslušanju, se bom pa naslednjič odločil še za boljšega, ker mi lažje pomaga, ko so ljudje okoli mene hrupni.

Najlepša hvala za vašo pomoč.

Januar 2024

Preizkusil več aparatov. Enega sem izbral in sedaj slišim bolje kot prej. Dobro je to ker sem lahko preizkusil več aparatov in je to pomagalo pri izbiri aparata.

Januar 2024

Zahvaljujem se gospodu Andreju Nemcu, akustiku za slušne aparate v Šempetru pri Novi Gorici. Iz danega avdiograma je uspešno in odlično naravnal slušni aparat mojemu ostarelemu in invalidnemu očetu celo brez njegove navzočnosti. Uspelo mu je bolje, kot drugim akustikom, ki jih je oče obiskal pred tem in že izgubil upanje, da bo še kdaj bolje slišal in razumel. Zahvaljujemo se mu tudi za njegovo ustrežljivost, strokovnost in srčno prijaznost!

Zadovoljni in hvaležni svojci.

 

zzzs-pogodbeni-dobavitelj_slusni_aparati_AUDIO_BM_center_naslov_lokacija_standard_recept_narocilnica-ORL

AUDIO BM smo za slušne aparate pogodbeni dobavitelj Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije (ZZZS).

Sprejemamo naročilnice iz vseh ORL ambulant. Prosta izbira dobavitelja je vaša pravica. Priporočamo, da pred odločitvijo za slušni aparat dobro preverite ponudbo. Če obiščete nas, se bomo osebno in strokovno zavzeli za vaš boljši sluh. Ko se odločate za slušne aparate, naj bodo vodila: kakovost, naraven zvok, možnost izbire večih blagovnih znamk, strokovna ter prijazna pomoč, servis in tudi cena. Postopek pridobitve.

Slusni-aparati-Unitron_Sonic_Philips-AUDIO_BM-centri_Slovenija-servis_oskrba_vzdrzevanje_svetovanje-ZZZS

Zavedamo se pomena sluha v vsakdanjem življenju, zato se vsak dan trudimo za vaše zadovoljstvo. Vaše izkušnje potrjujejo, da smo na pravi poti.

V AUDIO BM svoje delo opravljamo odgovorno, strokovno in s srcem. Zagotavljamo odlične storitve in najnovejše modele slušnih aparatov, za vse potrebe in za vse generacije - tudi v cenovnem standardu (brez doplačil). Vaše zadovoljstvo poplača naš trud. Preberite izjave naših strank ter tudi vi napišite svoje mnenje in ga delite z vsemi. Hvala.

ZASTOPAMO LE PRIZNANE IN PREVERJENE BLAGOVNE ZNAMKE

Blagovne-znamke-Unitron-Philips-Sonic-Varta-Duracell-Rayovac-Alpine-in-druge-AUDIO-BM-slusni-aparati-centri-Slovenija