Splošni pogoji

 

Splošno

AUDIO BM d.o.o spoštuje vašo zasebnost in se zavezuje, da bo podatke, pridobljene s kontaktnim obrazcem na spletnem mestu www.audiobm.si/kontakt, varoval skladno z uredbo GDPR in veljavno zakonodajo, ki ureja varstvo osebnih podatkov.

 

Vaše soglasje za zbiranje in obdelavo osebnih podatkov

Z izpolnitvijo kontaktnega obrazca:

– se strinjam s splošnimi pogoji AUDIO BM d.o.o.,
– dovoljujem AUDIO BM d.o.o., da na podlagi predloženih podatkov vzpostavi, zbira, vodi, uporablja, obdeluje in shranjuje moje podatke v svojih zbirkah kontaktov ter druge podatke o meni, na način in v namene, opisane v nadaljevanju,
– izjavljam, da sem seznanjen, da lahko kadar koli zahtevam, da AUDIO BM d.o.o. preneha uporabljati moje osebne podatke. V ta namen je zahtevo potrebno posredovati na email: info@audiobm.si.

Z izpolnitvijo kontaktnega obrazca se uporabnik strinja z objavljenimi splošnimi pogoji. O morebitnih spremembah teh splošnih pogojev vas bomo sproti obveščali na spletnem mestu.

 

Namen zbiranja in hranjenja podatkov

Nameni zbiranja, obdelave, shranjevanja in uporabe podatkov so vzpostavitev kontakta do vas na kontaktne podatke, ki ste nam jih posredovali (ime in priimek, elektronski naslov in telefonska številka) za zanimanja, ki ste jih izpolnili v obrazcu.

Osebne podatke hranimo v računalniški obliki. Po prenehanju potrebe po vodenju osebnih podatkov oz. na podlagi pisnega preklica uporabnika se podatki izbrišejo oziroma se uničijo nosilci podatkov.