SPREJ ZA HIGIENO SLUHOVODA ODINELL

Odinell sprej je namenjen osebam, ki imajo veliko ušesnega masla oziroma so nagnjene h pogostemu kopičenju ušesnega masla. Odinell sprej lahko uporabljate preventivno, proti nalaganju ušesnega masla ter kot pomoč pri naravnemu procesu čiščenja sluhovoda. Priporočljivo za uporabnike slušnih aparatov. To je enostaven in učinkovit postopek higiene, s katero se zmanjšuje potreba po čiščenju ušes pri zdravniku. Odinell je odlična pomoč tudi vsem tistim, ki imajo v poletnih mesecih težave z ušesi zaradi stika z vodo.

6,50

Kategorija:

Opis

Odinell sprej za ušesa ima enostaven nastavek za doziranje, ki omogoča natančno usmerjeno aplikacijo.
Pršilo onemogoča nastanek prevelikega pritiska in preprečuje poškodbe bobniča.

Po aplikaciji ne steče iz sluhovoda in se lahko aplicira v stoječem, sedečem ali ležečem položaju.
Po uporabi ni potrebno izpiranje.

Primeren je tudi za osebe z ozkimi sluhovodi ali so nagnjene k nastanku suhe oblike ušesnega masla. Priporočljiv je za posameznike, ki uporabljajo slušne aparate ali slušalke (npr. za mobilne telefone in druge elektronske naprave) ter posameznike, ki se ukvarjajo z vodnimi športi (plavanje, potapljanje).

 

VIDEO PREDSTAVITEV

 

Odinell sprej priporočamo:

za redno higieno in čiščenje ušes, še posebej tistim, ki se jim ušesno maslo pogosto strdi

osebam z večjo poraščenostjo v sluhovodu

uporabnikom slušnih aparatov

za mehčanje strjenih zamaškov, ki jih kasneje odstrani zdravnik

 

Če v ušesu čutite neudobje, bolečino, zamašenost, ali če lasten glas zveni spremenjeno in odmeva, oz. delno izgubite sluh, je morda razlog v nastanku ušesnih zamaškov.

Zelo pogosto se težave pojavijo po kopanju. Voda prodre v uho in zastane v sluhovodu. Tam povzroči nabrekanje cerumna. Če je tega dovolj, lahko nastane ušesni zamašek. Zamašitev sluhovoda lahko nastane nenadoma.

Najboljši način za izogibanje težavam je skrb za higieno. Z uporabo Odinell spreja boste cerumen raztopili, preden lahko iz njega nastane ušesni zamašek. Odinell sprej je na voljo brez recepta tudi v vseh AUDIO BM slušnih centrih, kjer vam bodo z otoskopom tudi z veseljem preverili stanje cerumna v vaših sluhovodih.

Več informacij >>

 

Zagotavljamo nakup brez dodatnih stroškov. Več o tem >>

Delite s tistimi, ki bi jih vsebina utegnila zanimati. Hvaležni vam bodo. Kliknite na ikono spodaj.

Iskanje

+
Google ocena
4.9
Na podlagi 1689 ocen
×
js_loader