SPREJ ZA HIGIENO SLUHOVODA ODINELL

Odinell lahko uporabljate preventivno, proti nalaganju ušesnega masla ter kot pomoč pri naravnemu procesu čiščenja sluhovoda. Priporočljivo za uporabnike slušnih aparatov. To je enostaven in učinkovit postopek higiene, s katero se zmanjšuje potreba po čiščenju z izpiranjem. Odinell sprej za ušesa ima enostaven nastavek za doziranje, ki omogoča natančno usmerjeno aplikacijo. Pršilo onemogoča nastanek prevelikega pritiska in preprečuje poškodbe bobniča. Po aplikaciji ne steče iz sluhovoda in se lahko aplicira v stoječem, sedečem ali ležečem položaju. Po uporabi ni potrebno izpiranje. Primeren je tudi za osebe z ozkimi sluhovodi ali so nagnjene k nastanku suhe oblike ušesnega masla. Priporočljiv je za posameznike, ki uporabljajo slušne aparate ali slušalke (npr. za mobilne telefone in druge elektronske naprave) ter posameznike, ki se ukvarjajo z vodnimi športi (plavanje, potapljanje). Odinell je odlična pomoč tudi vsem tistim, ki imajo v poletnih mesecih težave z ušesi zaradi stika z vodo. Zagotavljamo nakup brez dodatnih stroškov. Več o tem >>

6,50

Kategorija:

Opis

Odinell sprej je namenjen ljudjem, ki trpijo zaradi prevelike količine ušesnega masla oziroma so nagnjene h pogostemu kopičenju ušesnega masla.

VIDEO PREDSTAVITEV

Odinell sprej priporočamo:

• za redno higieno in čiščenje ušes, še posebej tistim, ki se jim ušesno maslo pogosto strdi

• osebam z večjo poraščenostjo v sluhovodu

• uporabnikom slušnih aparatov

• za mehčanje strjenih zamaškov, ki jih kasneje odstrani zdravnik

Če v ušesu čutite neudobje, bolečino, zamašenost, ali če lasten glas zveni spremenjeno in odmeva, oz. delno izgubite sluh, je morda razlog v nastanku ušesnih zamaškov.

Zelo pogosto se težave pojavijo po kopanju. Voda prodre v uho in zastane v sluhovodu. Tam povzroči nabrekanje cerumna. Če je tega dovolj, lahko nastane ušesni zamašek. Zamašitev sluhovoda lahko nastane nenadoma.

Najboljši način za izogibanje težavam je skrb za higieno. Z uporabo Odinell spreja boste cerumen raztopili, preden lahko iz njega nastane ušesni zamašek. Odinell sprej je na voljo brez recepta v AUDIO BM slušnih centrih.

Več informacij >>

Iskanje

+
0