Akcija!

ODDAJNIK UNIVERZALNI SIGNOLUX

Univerzalni oddajnik Signolux je namenjen za žično povezavo z napravami, ki oddajajo signal, kot so zvonci, telefoni, alarmne naprave, itd.

112,70

Opis

Oddajnik je priključen neposredno na nizkonapetostna vezja z vrati in telefonskimi napravami. Uporabi se lahko tudi za priklop na obstoječi alarmni sistem.

Ko se pojavi električni signal, se radijski signal prenese na vse uparjene Signolux sprejemnike v razdalji do 200 metrov. Način prikaza signala na sprejemnikih je mogoče preprosto programirati glede na funkcijo oddajnika, zato je ta oddajnik mogoče uporabiti za različne aplikacije.

 

Upoštevajte: enega oddajnika hkrati ni mogoče uporabljati za različne aplikacije! Za vsako aplikacijo je potreben ločen oddajnik (npr. za telefon ali za zvonec,  za vrata ali drugo).

Statusna lučka obvesti o življenjski dobi baterije in funkciji. Opozorilo za nizko baterijo lahko vidite tudi na sprejemnikih.

Priložen je priključni kabel (1 meter), stenski nosilec in baterije. Za uporabo kot telefonski oddajnik je potreben kabelski priključek za kabel tipa RJ11.

Opomba: Signolux naprave niso združljive z napravami Lisa!

Specifikacije:
Dimenzije (VxŠxD): 75 x 122 x 38 mm
Barva: bronasto-kovinsko
Teža: 128 g (brez baterij)
Napajanje: 3 baterije tipa AAA
Življenjska doba baterije: od 1 do 2 leti, pri 5. signalih na dan, odvisno od vrste in kakovosti uporabljene baterije.

Delite s tistimi, ki bi jih vsebina utegnila zanimati. Hvaležni vam bodo. Kliknite na ikono spodaj.

Iskanje

+
Google ocena
5.0
Na podlagi 1615 ocen
×
js_loader