Akcija!

ČEPKI ZA UŠESA IZ PENE – HASPRO TUBE50 PINK – 50 PAROV

Potrebujete čepke za zaščito sluha samo za enkratno priložnost ali pa jih potrebujete le občasno? Odlična in ugodna rešitev so čepki iz pene. Dušenje 38dB. Poleg 50 parov čepkov, ki so shranjeni v ličnem pakiranju, brezplačno prejmete tudi mini prenosni etui.

Za pridobitev ugodnosti pošiljanja brez vsakršnih dodatnih stroškov, naročite 2 kompleta (da bo vrednost nakupa presegala 17€).

17,10

Opis

Zaščitni čepki za ušesa iz pene so mehki, anatomsko oblikovani in izdelani iz koži prijazne pene.

V sluhovodu se nežno razširijo in vas tako učinkovito ščitijo pred škodljivim hrupom in motečimi zvoki. Lahko jih uporabljate na zabavah, koncertih, glasnih športnih prireditvah, pri delu in domačih opravilih, za zbrano branje ter za mirno spanje.

 

Uporaba:
Čepek s čistimi prsti stisnite, nato pa z eno roko potegnite uhelj rahlo navzgor, z drugo pa vstavite stisnjen čepek globoko v sluhovod. Čepek s prstom nameščajte toliko časa, dokler se ne bo raztegnil in udobno prilagodil ušesu.

 

Sestavine:
PU pena

 

Opozorila:
Shranjujte nedosegljivo otrokom (zaradi nevarnosti zaužitja).
V hrupnem območju morate čepke nositi neprestano. Pri vstavljanju in rokovanjem s čepki pazite na higieno. Čepek vstavite previdno. Sluhovod in čepki morajo biti čisti in suhi. Čepke shranjujte v original embalaži, zaščitene pred toploto in neposredno sončno svetlobo. Čepke lahko uporabite večkrat ( do 5-krat). Površino čepka vsakič očistite z vodo ali blago raztopino mila in jih pri tem ne stiskajte. Po spiranju jih posušite na zraku. Čepkov ne ožemajte. Nekatere kemikalije lahko poškodujejo čepke, zato je potrebno biti pri čiščenju zelo previden. Nenadna oziroma hitra odstranitev čepka iz sluhovoda lahko poškoduje bobnič.

Neupoštevanje navodil lahko močno zmanjša učinkovitost zaščite čepkov.

 

V kolikor ste v dvomih kateri čepki so za vas najbolj primerni, vam bomo z veseljem svetovali.

 

Naslovi AUDIO BM slušnih centrov in odpiralni časi >>

Delite s tistimi, ki bi jih vsebina utegnila zanimati. Hvaležni vam bodo. Kliknite na ikono spodaj.

Iskanje

+
Google ocena
4.9
Na podlagi 1689 ocen
×
js_loader