Akcija!

ČEPKI ZA UŠESA – ZA DELO V PISARNI – OFFICE HASPRO – PAR

HASPRO Office so odlični čepki za pisarniški hrup in za vse, ki potrebujejo tišje delovno okolje v dolgih pisarniških urah. Odprt delovni prostor je dobičkonosen in vse bolj priljubljen način dela za delodajalce, a za zaposlene to žal ni najboljša rešitev za zaposlene saj redko kdo lahko učinkovito deluje s številnimi dražljaji, katerih se do sedaj ni dalo odpraviti. V HASPRO so našli popolno rešitev, ki bo povečala vašo uspešnost in produktivnost.

18,00

Opis

Se ne morete osredotočiti na svoje naloge? Mot(e)nje? Sproščeno delajte z ušesnimi čepki HASPRO Office.

Telefonski klici, glasni sodelavci, radio, zvok tipkovnic … Kako se osredotočiti na delo?

 

Lastnosti HASPRO Office čepkov:

  • Redukcija pisarniškega hrupa
  • Vgrajen filter omogoča prezračevanje ušesa in zagotavlja udobje tudi pri daljši uporabi
  • Diskretna zasnova – čepki so prozorni in majhni
  • Priložen priročen aluminijasti etui za shranjevanje čepkov
  • Univerzalna velikost čepkov, saj se prilegajo praktično vsakemu ušesu
  • Izdelani iz udobnega hipoalergičnega silikona

Delajte v tišini – s čepki HASPRO Office!

 

HASPRO Office – specifikacija izdelka

Serija izdelkov                  UNIFIT

Material                             Hipoalergični silikon

Vrsta filtra                         Pisarna

Omejitev hrupa                SNR 26dB

Velikost                              16×22 mm

 

 

 

VEČ O HASPRO UŠESNIH ČEPKIH

 

HASPRO ušesni čepki – razvoj

Da so zagotovljeni najvišji standardi, se HASPRO ušesni čepki nenehno razvijajo. Z ocenjevanjem potreb potrošnikov, uporabo najnovejših tehnologij in upoštevanjem vseh potrebnih zdravstvenih zahtev so ušesni čepki HASPRO odlična izbira za zaščito sluha, ki vam je na voljo takoj.

 

HASPRO ušesni čepki – testiranje in certifikacija

Vsi HASPRO čepki za sluh so strogo testirani. Pridobili so CE oznako in potrdilo o skladnosti z evropskim varnostnim standardom, EN 352-2: 2002 (PN-EN 352-2: 2005). So tudi v skladu z zadnjo Uredbo (EU) 2016/425.

 

HASPRO tehnologija – najbolj kvalitetni materiali

Lahkotnost in učinkovitost univerzalnih čepkov HASPRO omogoča najmehkejši hipo-alergenski silikon. Zahvaljujoč odlični termo-plastičnosti je takšen material naravnost idealen za prilagajanje tako raznolikim oblikam sluhovodov kot spremembam temperatur. Tako bo občutek udobja praktično nespremenjen tudi ob daljši uporabi čepkov.

 

HASPRO dizajn – Udobje in diskretnost

Oblikovanje HASPRO čepkov je temeljilo s poudarkom na udobju in diskretnosti. Subtilen dizajn uporabnikom omogoča nošnjo čepkov z brezskrbnostjo. Hitro in enostavno vstavljanje. Za higienično shranjevanje je priložen kvaliteten kovinski etui.

 

HASPRO ponudba

HASPRO ponudba pokriva različne univerzalne ušesne čepke za vaše individualne potrebe. Vsak par čepkov ima posebno prilagojene filtre kateri zagotavljajo učinkovito zaščito pred hrupom kot tudi zračenje sluhovoda. Tako lahko nudite zaščito vašim ušesom v najglasnejših situacijah in se ob tem tudi pogovarjate. S čepki boste prav tako lahko slišali opozorilne signale ali alarme raznih naprav.

 

Sodobna tehnologija za zaščito sluha

HASPRO skrbi za varnost in udobje vašega sluha. Od leta 2007 uspešno dosegajo zadani cilj, da zagotavljajo eno najboljših univerzalnih zaščit sluha na trgu. S HASPRO ušesnimi čepki je vaš sluh zavarovan!

Delite s tistimi, ki bi jih vsebina utegnila zanimati. Hvaležni vam bodo. Kliknite na ikono spodaj.

Iskanje

+
0