Akcija!

ČEPKI ZA UŠESA – ZA GLASBO – PURE MUSIC HASPRO – PAR

HASPRO Pure Music so univerzalni ušesni čepki naravnost idealni za glasbenike in strastne koncertne obiskovalce. Zahvaljujoč uporabi inovativnih filtrov lahko sedaj uživate v celotnem spektru zvoka in prosto komunicirate, medtem ko vaša ušesa ostajajo zaščitena pred potencialno škodljivimi visokimi frekvencami. Izdelani so iz hipo-alergenskega silikona in so skoraj popolnoma prozorni. Zaradi prozornega materiala so veliko bolj diskretni od podobnih izdelkov in zelo udobni za nošenje saj jih lahko nosite in tako ostanete zaščiteni več ur. Enostavnost uporabe povečajo v kompletu priložene dve velikosti vložkov in še poseben ročaj, ki še bolj poenostavlja uporabo. Nekateri največji organizatorji festivalov so že kar nekajkrat podprli uporabo čepkov HASPRO, ki vam bodo zagotovili kristalno čist zvok in vrhunsko zaščito sluha.

Odlični čepki za glasbenike in redne obiskovalce koncertov.

Kristalno čist zvok in najvišja kvaliteta združena v HASPRO Pure Music čepke. Uživajte v glasbi brez popačenja zvoka!

19,80

Opis

Zakaj izbrati HASPRO Pure Music?

  • Zagotovljeno zmanjšanje hrupa za približno 21 dB
  • Koncerte lahko od sedaj poslušate v polnem spektru zvoka, ne da bi pri tem žrtvovali njegovo kakovost
  • Praktični in prilagodljivi zaradi dveh različnih velikosti čepkov
  • Mehak in hipoalergenski silikon zagotavljata udobnost nošnje
  • Priložena priročna aluminijasta škatlica za varno in čisto shranjevanje

 

HASPRO Pure Music – specifikacija izdelka

Serija izdelkov                  UNIFIT

Material                             Hipoalergični silikon

Vrsta filtra                         Napredna membrana za glasbenike

Omejitev hrupa                SNR 26dB

Velikost                              Navadna: 16×22 mm / majhna: 15×21 mm

 

 

 

VEČ O HASPRO UŠESNIH ČEPKIH

 

HASPRO ušesni čepki – razvoj

Da so zagotovljeni najvišji standardi, se HASPRO ušesni čepki nenehno razvijajo. Z ocenjevanjem potreb potrošnikov, uporabo najnovejših tehnologij in upoštevanjem vseh potrebnih zdravstvenih zahtev so ušesni čepki HASPRO odlična izbira za zaščito sluha, ki vam je na voljo takoj.

 

HASPRO ušesni čepki – testiranje in certifikacija

Vsi HASPRO čepki za sluh so strogo testirani. Pridobili so CE oznako in potrdilo o skladnosti z evropskim varnostnim standardom, EN 352-2: 2002 (PN-EN 352-2: 2005). So tudi v skladu z zadnjo Uredbo (EU) 2016/425.

 

HASPRO tehnologija – najbolj kvalitetni materiali

Lahkotnost in učinkovitost univerzalnih čepkov HASPRO omogoča najmehkejši hipo-alergenski silikon. Zahvaljujoč odlični termo-plastičnosti je takšen material naravnost idealen za prilagajanje tako raznolikim oblikam sluhovodov kot spremembam temperatur. Tako bo občutek udobja praktično nespremenjen tudi ob daljši uporabi čepkov.

 

HASPRO dizajn – Udobje in diskretnost

Oblikovanje HASPRO čepkov je temeljilo s poudarkom na udobju in diskretnosti. Subtilen dizajn uporabnikom omogoča nošnjo čepkov z brezskrbnostjo. Hitro in enostavno vstavljanje. Za higienično shranjevanje je priložen kvaliteten kovinski etui.

 

HASPRO ponudba

HASPRO ponudba pokriva različne univerzalne ušesne čepke za vaše individualne potrebe. Vsak par čepkov ima posebno prilagojene filtre kateri zagotavljajo učinkovito zaščito pred hrupom kot tudi zračenje sluhovoda. Tako lahko nudite zaščito vašim ušesom v najglasnejših situacijah in se ob tem tudi pogovarjate. S čepki boste prav tako lahko slišali opozorilne signale ali alarme raznih naprav.

 

Sodobna tehnologija za zaščito sluha

HASPRO skrbi za varnost in udobje vašega sluha. Od leta 2007 uspešno dosegajo zadani cilj, da zagotavljajo eno najboljših univerzalnih zaščit sluha na trgu. S HASPRO ušesnimi čepki je vaš sluh zavarovan!

Delite s tistimi, ki bi jih vsebina utegnila zanimati. Hvaležni vam bodo. Kliknite na ikono spodaj.

Iskanje

+
0