Zavedamo se pomena sluha v vsakdanjem življenju, zato se vsak dan trudimo za vaše zadovoljstvo.

Mnenja in osebne izkušnje strank ob obisku AUDIO BM slušnih centrov.

Originale rokopisov izjav hranimo v arhivu podjetja.

Izjave niso lektorirane, ali kakorkoli spremenjene.

IZJAVE IZ LETA 2019 – 2. polletje

December 2019

Zaradi aparata sem ponovno sproščena v družbi, saj zdaj odlično slišim. Tudi šumenje se je zelo zmanjšalo. Aparat je prijeten za uporabo, ker mi ne zapira sluhovodov in mi ne ustvarja neprijetnih odmevov. Rokovanje z aparatom ni zapleteno, saj mi je gospod Luka Gartner večkrat razložil, za kar se mu iskreno zahvaljujem.

Marija Pavlič

December 2019

Z gospodom Vladotom sem zelo zadovoljen. Svetoval mi je zelo natančno strokovno predvsem pa preprosto. Je zelo komunikativen, potrpežljiv in vljuden, pravi strokovnjak malo je takšnih kot je on.

December 2019

Pišem v imenu 87. letnega očeta, Udovč Matija-ta. Rad bi pohvalil družbo AUDIO BM posebej pa akustika g. Bele Matica, ki me je že prvič zelo lepo sprejel, postavil prava vprašanja in prisluhnil mojim težavam. Pri predstavitvi slušnih aparatov je bil strokoven, govoril je razločno in dovolj glasno, bil je potrpežljiv. Matic je naredil tudi praktični prikaz menjave baterij, razložil pomembnost rednega čiščenja in vzdrževanja aparata. Navodila so bila jasna in razumljiva. G. Matic se je držal dogovorjenih rokov, osebno še dodatno preveril, če dogovorjeno drži. Z veseljem bom še prihajal po baterije, po nasvete in pogovor. G. Maticu hvala za skrb in prijaznost. Zapisala hči Irma

December 2019

Podpisana sem od vsega začetka zadovoljna z vašimi uslugami – upam, da bom tudi v bodoče (če bodo kakšni problemi). Vsem hvala in srečno.

December 2019

V času izbiranja in odločanja za vrsto slušnega aparata sem bil deležen izjemno primernega, strokovnega in prijaznega obravnavanja. Nimam nobenih pripomb in tako lahko pričakujem, da bo sodelovanje v času garancijske dobe in po njej zadovoljujoče.

December 2019

Zelo sem zadovoljen s storitvijo, predvsem s strokovnostjo slušnega akustika. Slušni akustik se je zelo trudil, da sem izbral sebi naj primernejši slušni aparat. Hvala!

December 2019

Z uslugami sem zelo zadovoljna. Gospod Pirić me je zelo prijazno sprejel, razložil mi je celoten postopek, znal je odgovoriti na vsa moja vprašanja. Hvala lepa!

December 2019

V pogovoru s prijateljem Kovačič Stanetom sem omenil, da mi je preteklo obdobje 6. let pri poslovalnici Wideks, da dobim nova slušna aparata. Takoj mi je predlagal naj se obrnem na Audio BM v Novem mestu, ker ima tudi on od tu aparata, obenem mi je omenil, da sta tu zelo prijazna uslužbenca g. Bele Matic in ga. Avbar. Tako sem se odločil za Audio BM. Ob prevzemu mi je g. Bele vse temeljito obrazložil: delovanje in rokovanje le-teh. Zelo sem zadovoljen z vašo poslovalnico in uslužbencema, ker sta prijazna in ustrežljiva. Lepo pozdravljeni.

December 2019

Ocena je odlična… Dotični slušni aparat je res pravo čudo, saj se z njim več kot dobro sliši. Zato ga priporočam tudi drugim, ostalim pomoči potrebnim. Vredno ga je preizkusiti, nabaviti. Tudi vaša prijaznost šteje, saj nima meje. Želim vam nadaljnjega uspeha, naj se dobro nikoli ne neha!

December 2019

Zelo sem zadovoljen z storitvijo, predvsem z strokovnostjo slušnega akustika. Slušni akustik se je zelo trudil da sem izbral sebi najprimernejši slušni aparat. Hvala!

December 2019

Po priporočilu gospe Nemec in Društva gluhih in naglušnih sem stopil do g. Jurija, ki mi je res lepo razložil uporabo aparata za boljši sluh (FM sistema). On ima res dober pristop do ljudi s slabim sluhom, zato sem se odločil, da bom ob naslednji uporabi in nasvetu poklical njega, priporočil ga bom tudi drugim uporabnikom. Želim si, da bi bilo še več takih pozitivnih oseb. Za vse storjeno se mu najlepše zahvaljujem.

December 2019

Ker je nakup in testiranje več slušnih aparatov trajalo 7 mesecev, lahko izjavim, da sem z delom in strokovnostjo g. Vladota zelo zadovoljen. Siguren sem, da bom njega in organizacijo v kateri je zaposlen priporočal vsem, ki bodo potrebovali podobno. Hvala! Jože

December 2019

Pri prvem stiku je prodajalec bil zelo strokoven, razlagal je dobro. Govoril je zelo lepo in razločno, da sem ga vse lepo slišal. Zaradi tega vsega skupaj sem se tudi odločil za vas. Priporočil sem ga tudi svojim prijateljem (g. Vladota). Zelo strokoven!

December 2019

Z obravnavo sem bila zelo zadovoljna. Osebje prijazno in strokovno. Z aparatom je mož zadovoljen. Meta Majnik

December 2019

Od prvega trenutka vse zelo v redu: sprejem, razlaga, navodila, prilagajanje aparata, brošure. Z veseljem bom še prihajala po baterije in še po kak nasvet!

Ana Koc

December 2019

Zgoraj podpisana  izjavljam, da sem zelo zadovoljna s slušnimi aparati od AUDIO BM so super za v uho, imam občutek kot, da nimam nič v ušesu ter v redu slišim. Slišim tisto kar prej sploh nisem slišala pri gospodinjskih aparatih, vsak šum glas in signale. Tudi osebje je prijazno in razumevajoče. Najbolj se zahvaljujem gospe MARIJI PAUMAN za njeno skrb in prijaznost.

December 2019

Slušni aparat sem že imela pri Widexu. Pri nabavi novega sem se odločila, da zamenjam slušni center. Izbrala sem AUDIO BM na Tbilisijski 59 Vič. S ponudbo, izbiro in samim pristopom do stranke ter prijaznostjo sem pozitivno presenečena. Hvala za vso strokovno pomoč.

Marija Osterman

November 2019

V slušnem centru sem bila zelo prijetno presenečena, da imajo zelo lep pristop do pacienta. Vse mi je bilo jasno in natančno razloženo kako ravnati s slušnim aparatom. Gospod Luka Gartner odgovarja na vprašanja uglajeno in zelo natančno.

Majda Mihelič

November 2019

Pozdravljeni!

Ko sem v bolnici dobil rezultat, da potrebujem slušni aparat, so mi priložili tudi seznam vseh treh ponudnikov aparatov v Novem mestu. Obiskal sem vse tri in se odločil za Audio BM. Razlogov za odločitev je bilo več; od načina pristopa, tu sem se počutil najbolj sproščeno. Ponudili so mi največ tipov aparatov z postopno majhnimi razlikami v ceni, razlaga področja je bila najbolj temeljita, ker se s to dejavnostjo srečujem prvič, je bilo zame to zelo pomembno. Pri Audio BM sem dobil možnost preizkusa, kolikor sem hotel aparatov in časovno, kolikor sem želel. G. Matic mi je na zelo razumljiv način razložil podrobnosti okrog uporabe in vzdrževanja aparatov. Zelo si je prizadeval, tudi z računalniškimi programi, najti najbolj optimalen izdelek glede na stopnjo okvare mojega sluha. Za v bodoče mi je obljubil kakršnokoli pomoč v zvezi s slušnimi aparati, kar je zame zelo pomembno. Z izdelkom sem zelo zadovoljen in hvala podjetju Audio BM.

Kobe Igor

November 2019

Zadovoljna s slušnimi aparati in zelo potrpežljivem osebju. Vsi so zelo prijazni. Hvala ga. Manci za pomoč.

November 2019

Že pri prvem obisku sem vedela, da se bom v AUDIO BM Novo mesto, kje vas vljudno sprejme akustik za slušne aparate Matic Bele, vedno rada vračala. Tu je doma vse, kar človek v dani situaciji pričakuje: strokovnost, svetovanje, potrpežljivost, ustrežljivost… Z veseljem ga priporočam tudi drugim, ki že imajo težave s sluhom.

November 2019

Sem zelo zadovoljen z vašo uslugo in osebjem posebno Luka Gartner. Zelo lepo vse razloži in pouči.

Tone

November 2019

Zadovoljen s storitvijo in prijaznostjo. Obravnavan pri gospodu Romanu. Hvala

Lihtenvalner Franc

Oktober 2019

Že od svojega prvega obiska slušnega centra AUDIO BM v Velenje sem bil zelo pozitivno presenečen na prijaznostjo, strokovnostjo in ustrežljivostjo slušnega akustika Vlado Pirića, ki je resnično zelo predan svojemu delu in se popolnoma posveti svojim strankam, da se počutijo kot doma. Slušne aparate Unitron MAX UP uporabljam že skoraj leto dni in moram reči, da sem z njimi zelo zadovoljen in so v veliko pomoč v vsakdanjem življenju. Zelo mi je všeč tudi bogata paleta dodatkov, ki so na voljo poleg slušnih aparatov (uStream, uTV, itd.). Enci tadej

Oktober 2019

UPORABNIKI, KI SLUŠNE APARATE UPORABLJATE ŽE DLJE ČASA, STE NAM POVEDALI …
GOSPA, 78 let

Gospa uporablja zaušesne slušne aparate UNITRON  Stride P 600 od leta 2017. Prihaja na drugi letni kontrolni pregled.


Kakšen poklic ste oz. ga še opravljate? Kaj radi počnete v prostem času?

Sem upokojenka. Imam več hobijev: telovadba, sprehodi, petje, slikanje.


Kakšen je vaš način uporabe slušnih aparatov? Koliko ur na dan jih uporabljate …?
Od jutra do poznega večera.

 

Kje in kakšno izboljšanje ste opazili?
Pri komunikaciji.

 

Kaj svetujete vsem, ki se za slušne aparate še odločajo?
Naj se čim prej odločijo in jih vztrajno uporabljajo.


Zakaj bi priporočali AUDIO BM?
Strokovno in prijazno svetovanje.

 

Več informacij
Gospa slušna aparata uporablja redno. Gospa je s slušnima aparatoma zadovoljna. Redno hodi po baterije in koristi popust, ki ji pripada, kot naši stranki.

Oktober 2019

V mesecu septembru sem bil zaradi slabšega sluha napoten k G. Bele Maticu, katerega sem potem tudi večkrat obiskal. Z obiski pri njem sem bil izjemno zadovoljen. Veliko mi je pomenil njegov stisk roke ob vsakem prihodu s katerim je izkazal dobrodošlico. G. Bele je bil vedno pripravljen prisluhniti in se o težavi temeljito pogovoriti. S sodelovanjem sva tako lažje našla slušni aparat glede na mojo individualno potrebo. Pri svojem delu je izkazal veliko strokovnost.

Oktober 2019

Že več kot 10 let sem uporabnik pripomočkov zaradi naglušnosti. Zaradi dotrajanosti prejšnjih pripomočkov je bilo potrebno razmisliti o novih. Odločil sem se »na priporočilo« dosedanjih strank za AUDIO BM d.o.o.. Zelo sem zadovoljen z odnosom osebja in upam, da mi bodo služili v zadovoljstvo vnaprej. Iskrena hvala vsem, ki so pri tem sodelovali. Stanislav Kirn

Oktober 2019

Zaradi težav s sluhom sem tudi jaz opravila obisk v AUDIO BM Velenje. Bila sem prijetno presenečena nad prijaznostjo, obravnavo in strokovnostjo g. Pirića. Da je obravnava in svetovanje res strokovno, lahko ocenim, ker sem že prej testirala slušni aparat pri drugem dobavitelju in se zanj nisem odločila, ker nisem bila zadovoljna z obravnavo in storitvijo. V AUDIO BM sem se odločila za slušni aparat in sem z njim zelo zadovoljna, ker res bolje slišim in razumem. Prav tako sedaj slušne aparate testira sedaj moj mož in se bo tudi odločil zanj. Zato svetujem vsem, ki imate težave s sluhom, da obiščete AUDIO BM Velenje. Hvala vam g. Vlado Pirić za vso pomoč. Povše Amalija.

Oktober 2019

S storitvami sem zelo zadovoljna, prav tako z vsemi zaposlenimi. Posebej pa bi pohvalila go. Nino za vso prijaznost in pomoč. Vera Ovsenek

Oktober 2019

Rada bi pohvalila družbo AUDIO BM d.o.o., še posebej pa bi se rada zahvalila gospodu Mateju Korenu za vse informacije in njegovo prijaznost ter posvečenost do strank.

Oktober 2019

Sem zelo zadovoljna kot novinec s slušnim aparatom. Pozitivno je to, da je možna poskusna doba nošenja aparata, kar se je izkazalo za zelo dobro v mojem primeru. Kakovost življenja se mi je z nošenjem aparata izboljšala. Prijaznost in nasveti na visokem nivoju. Priporočala mi je hčerka, ki prav tako že več let nosi aparate. Tudi sama vas bom priporočala novim uporabnikom! Hvala! Darinka Brumen

Oktober 2019

Spoštovani g. Roman,

resnično sem Vam hvaležna za Vaš strokovni, predvsem pa razumevajoč pristop pri reševanju mojih težav s tinnitusom. Takoj, ko sem se oglasila pri Vas, ste si vzeli čas, mi znali prisluhniti in izluščiti bistvo mojega problema. Dobila sem masker tinitusa v 14 dnevno preizkusno uporabo in s tem dnem se je okrevanje zame začelo. Zdaj po dveh mesecih uporabe se je moje stanje bistveno izboljšalo in aparatek uporabljam le še kakšen večer po res napornem dnevu.

Ste odličen terapevt, predvsem pa človek, ki zna prisluhniti.

Hvala Vam in Vaši ekipi AUDIO BM

Mojca Kavčič

September 2019

Zelo lep in prijazen odnos. Odlična usluga v vseh ozirih. Ko bi le bilo tako tudi drugod. Hvala za vse.

Mitja Marinšek

September 2019

Z aparati sem zadovoljna. Niso mi prav nobena ovira. Sedaj se dobro počutim, ker vse prav dobro slišim. Akustik v prodajalni je zelo prijazen. Vse prav lepo obrazloži, da veš za kaj gre. Kako kaj deluje in tako naprej. Jaz nimam nobenih pripomb. Lepo pozdravljeni. Angela Ciglarič.

September 2019

Zadovoljstvo ob sprejemu, pogovoru, probah, sem več kot zadovoljna. Aparat nosim že več kot 5 let, stara sem 80 let in do sedaj tako temeljitega in prijaznega pregleda oz. tretiranja in testiranja nisem doživela. Hvala, Zorka

September 2019

UPORABNIKI, KI SLUŠNE APARATE UPORABLJATE ŽE DLJE ČASA, STE NAM POVEDALI …
JAN MIRAN, 61 let

Gospod zaušesne slušne aparate Unitron nosi od leta 2018. Prihaja na prvi redni letni kontrolni pregled. Nosi slušne aparate osnovnega izbora na obeh ušesih.


Kakšen poklic ste oz. ga še opravljate? Kaj radi počnete v prostem času?
Delo z žagami / motorna-cirkular.


Kakšen je vaš način uporabe slušnih aparatov? Koliko ur na dan jih uporabljate …?
Uporabljam jih cel dan.

 

Kje in kakšno izboljšanje ste opazili?
– brez slišim slabše
– po odstranitvi imam šumenje


Kaj svetujete vsem, ki se za slušne aparate še odločajo?
Da se naročijo nanje.


Zakaj bi priporočali AUDIO BM?
5 +


Več informacij.
Gospod pravi, da je z aparati zadovoljen, enako s podporo akustikov. Uporablja jih na obeh ušesih in prihaja na prvi letni kontrolni pregled kjer pove, da jih včasih sname le, ko se zvečer odpravi spat ali kadar ima kakšno bolj prašno oziroma slušnim aparatom nevarno delo. Glavni razlog za odločitev je bilo šumenje v ušesih oziroma tako imenovani tinnitus, ki je nastalo kot posledica izgube sluha na visokih frekvencah, s slušnimi aparati je to šumenje odpravljeno. Gospod se tudi po enem letu nošenja zahvaljuje slušnemu akustiku Mateju Drnovšku za njegovo pomoč pri izbiri ustreznih aparatov.

September 2019

UPORABNIKI, KI SLUŠNE APARATE UPORABLJATE ŽE DLJE ČASA, STE NAM POVEDALI …
KONRAD RIBIČ, 75 let

Gospod uporablja zaušesne slušne aparate SONIC CHEER od leta 2017. Prihaja na drugi brezplačni letni kontrolni pregled. Z vsemi, ki se še odločajo za slušne aparate z veseljem deli svojo izkušnjo.


Kakšen poklic ste oz. ga še opravljate? Kaj radi počnete v prostem času?
Delal kot strojnik skladiščnik v hrupu. Sedaj malo manj, vsako jutro grem na kavo že 20 let z družbo, čez dan malo TV.


Kakšen je vaš način uporabe slušnih aparatov? Koliko ur na dan jih uporabljate …?
Uporabljam vedno oba od 8 zjutraj do večera do 11. ure. Velikokrat tudi zaspim z njimi.


Kje in kakšno izboljšanje ste opazili?
Odkar jih nosim so tudi v bolnici ugotovili da slišim 46 % boljše, tudi sam se tako počutim.


Kaj svetujete vsem, ki se za slušne aparate še odločajo?
Se zavedam, da nikoli ne bom slišal normalno, ampak je veliko boljše kot brez.


Zakaj bi priporočali AUDIO BM?
Zaradi prilagoditve slušnih aparatov mojim ušesom.


Kaj bi še želeli sporočiti?
Naj ne čakajo z odločitvijo, normalno slišeči ne bodo nikoli, tega se naj zavedajo. Spet pa se bojo lažje pogovarjali, brez izolacije družbe.


Več informacij:
Gospod je s slušnimi aparati zadovoljen. Slušna aparata uporablja redno od jutra do večera (13 ur dnevno). Vsakokrat nam zaupa, da mu je žal, ker je odlašal in prišel pozno po pomoč. Sam prizna, da se je bal kaj bodo pa zdaj ljudje rekli, ko ga bojo videli s slušnimi aparati. Na koncu niso niti opazili, da jih nosi.

September 2019

Odločil sem se za zaušesni slušni aparat firme AUDIO BM d.o.o. – UNITRON SA T MOXI FIT 700. Do mojega primera so pristopili zelo prijazno in korektno. G. Luka Gartner mi je z nasveti in večkratno nastavitvijo aparata po mojih željah pripravil kvalitetni slušni aparat.

Zdaj si življenja brez aparata ne znam več predstavljati. Lepo se mu zahvaljujem za dobre nasvete!

Alojzij Gabron

September 2019

S storitvami sem bila izjemno zadovoljna, saj so si strokovni delavci vzeli zame dovolj časa in mi svetovali glede uporabe slušnega aparata, s katerimi sem se prvič srečala in sem imela veliko vprašanj ter dilem. Na vsa vprašanja sem dobila odgovor. Akustik gospod Matej Koren, je bil izjemno prijazen in potrpežljiv. Hvala za vse.

September 2019

Spoštovani g. ANDREJ ŠPRINZAR

HVALA – za trud so človečnost, strokovni pristop in končni uspeh, saj sva po štirih mesecih iskanja najboljše rešitve dosegla pričakovani cilj – pričakovano vrnitev sluha.

Izboljšala se je moja slišnost na nivo, ki mi dopušča normalno komuniciranje z okoljem in opravljanje nalog, ki so neločljivo povezane z zadovoljivim sluhom.

V štirih mesecih iskanja optimalne rešitve je bila tvoja vztrajnost ključna in me je navdajal z zaupanjem na uspeh.

Tvoja korektnost in poslovnost sta v meni nenehno gradili zaupanje v uspeh, ki sem ga izjemno vesel. Zato še enkrat iskrena hvala. Prepričan sem, da bova tudi v naprej uspešno sodeloval, če bodo narekovale razmere ali morebitne nove rešitve na poti razvoja te dejavnosti, ki tisoče in tisoče ljudi vrača v kvalitetno življenje.

Andrej: postala sva prijatelja, k temu si me navezal TI s tvojim pristopom, pozornostjo in končnim uspehom najinih naporov.

ŽELIM TI VELIKO SREČE IN USPEHOV V PRIVATNE KOT POSLOVNEM ŽIVLJENJU!

IVAN KRUŠEC

Avgust 2019

UPORABNIKI, KI SLUŠNE APARATE UPORABLJATE ŽE DLJE ČASA, STE NAM POVEDALI …
POLIMAC VITOMIR, 68 let

Gospod zaušesne slušne aparate Unitron nosi od leta 2016. Prihaja že na tretji redni letni kontrolni pregled. Nosi slušne aparate srednjega izbora na obeh ušesih.


Kakšen poklic ste oz. ga še opravljate? Kaj radi počnete v prostem času?
Bil sem kovinostrugar, strojni tehnik, tehnolog – delo v dokaj hrupnem okolju. Rad se sprehajam v naravi.


Kakšen je vaš način uporabe slušnih aparatov? Koliko ur na dan jih uporabljate …?
3-6h (ustreza mi, da naredim čez dan nekaj pavz.)


Kje in kakšno izboljšanje ste opazili?
– tiktakanje stenske ure, brez aparatkov ne slišim, računalniška miška – klik
– zjutraj žvrgolenje ptic, šepetanje in tihi pogovor – sedaj slišim
– zunaj na odprtem slišim brnenje avtomobilov – kar sem prej s težavo.


Kaj svetujete vsem, ki se za slušne aparate še odločajo?
Da obiščejo AUDIO BM – specialiste za slušno akustiko.


Zakaj bi priporočali AUDIO BM?
Zaradi pristopa, ustrežljivosti, strokovnosti, prijaznosti, ugodnosti …


Kaj bi še želeli sporočiti?
– Naj preverijo kakovost AUDIO BM-ovih slušnih aparatov.
– Naj vztrajajo pri nošenju slušnih aparatov, ker se splača.
– Kakovost življenja se spremeni na bolje.


Več informacij:
Gospod slušne aparate uporablja po potrebi, kadar pa želi več miru jih sname z ušes. V času testiranja jih je redno nosil in se nanje dobro privadil. Nosi slušne aparate s slušalko v sluhovodu. Zanje zelo lepo skrbi, zato je tudi letni kontrolni pregled hitro opravljen. Slušni aparati so pripravljeni, da bodo gospodu še naprej pomagali, mi pa mu želimo veliko prijetnega poslušanja.

Avgust 2019

Z obravnavo pri firmi AUDIO BM sem zelo zadovoljen, saj so se zelo potrudili, da so mi izbrali primeren slušni aparat.

Avgust 2019

S storitvami v AUDIO BM Novo mesto zelo zadovoljna. Gospod Matic je zelo prijazen in potrpežljiv do nas starejših strank. Tudi po večkrat obrazloži vse v zvezi z slušnim aparatom brez težav. Za AUDIO BM sem se odločila po priporočilu znanke in ni mi žal. Tudi jaz ga bom priporočala drugim, ki potrebujejo storitve v zvezi s sluhom.

Avgust 2019

Zaposlen na AUDIO BM Novo mesto, g. Matic Bele je izvajal zelo profesionalen pristop do moje težave (sluhom). Bil je hkrati tudi zelo potrpežljiv in prijazen, saj sem imela nekaj začetnih težav z ustavljanjem aparata v uho. Odprt je tudi za vsa vprašanja, zna biti zelo življenjski. Toplo priporočam obisk tako odgovornega akustika!

Avgust 2019

Bil sem res presenečen nad vljudnostjo, razlago in svetovanjem obeh akustikov Marije Pauman in Jurijem Globevnikom (AUDIO BM Maribor). Po njunem priporočilu sem dobil slušna aparata na katera se še privajam in sem zelo zadovoljen. Svetujem tudi ostalim, ki jim sluh peša, da obiščejo ta studio. Hvala in lep pozdrav, Rudi Vovk.

Avgust 2019

Izjavim lahko, da sem bil med celotno obravnavo izredno zadovoljen s celotnim postopkom; pa naj si bo to od prvega testa sluha pa vse do zadnjega obiska. Posebna zahvala velja spodaj podpisani slušni akust. G. Nini Stopar. Hvala!

Avgust 2019

Na ORL Novo mesto so mi svetovali uporabo slušnega aparata. Po predlogu prijatelja sem se obrnila na center za akustiko. Zelo moram pohvaliti g. Bele, ki je s strokovnim znanjem in izkušnjami znal svetovati in pravilno pripravil aparat na vse moje zahteve. Hvala, da dovolite da se aparat pred nakupom tudi stestira. Hvala in bodite tako uspešni in dobri še naprej.

Avgust 2019

Zelo zadovoljna z delavci – slušni akustiki, posebno hvala ga. Nini in ga. Manci.

Avgust 2019

Ker se mi je izredno poslabšal sluh, kar je oteževalo moje vsakdanje komuniciranje, sem se odločil, da je čas za slušni aparat. Po obisku različnih slušnih centrov sem izbral slušni center AUDIO BM v Velenju. Že na prvem obisku sem spoznal, da sem se prav odločil. Z odnosom g. Vlada Pirića sem bil zelo zadovoljen. Do strank je zelo spoštljiv in strokoven. Zelo dobro mi je svetoval glede slušnih aparatov, ki mi sedaj odlično služijo. Na podlagi celotne pozitivne izkušnje, ga bom priporočal tudi drugim.

Avgust 2019

UPORABNIKI, KI SLUŠNE APARATE UPORABLJATE ŽE DLJE ČASA, STE NAM POVEDALI …
MAMIC JOŽICA, 71 let

Gospa zaušesne slušne aparate Unitron uporablja od leta 2017. Prihaja na drugi redni letni kontrolni pregled. Nosi slušne aparate razširjenega osnovnega izbora na obeh ušesih.


Kakšen poklic ste oz. ga še opravljate? Kaj radi počnete v prostem času?
Gospodinja, v prostem času rada berem in gledam TV.


Kakšen je vaš način uporabe slušnih aparatov? Koliko ur na dan jih uporabljate …?
Sedaj, ko je toplo jih nosim bolj zjutraj in zvečer, drugače pa cele dneve, saj mi takrat ne šumi v glavi.


Kje in kakšno izboljšanje ste opazili?
Najbolj opazim, da mi ne šumi in slišim tistega, ki ga hočem.


Kaj svetujete vsem, ki se za slušne aparate še odločajo?
Naj preverijo več slušnih aparatov.


Zakaj bi priporočali AUDIO BM?
Ker so prijazni in pomagajo.


Kaj bi še želeli sporočiti?
Kdor rabi pomoč naj si pomaga, sploh, če mu šumi v glavi.


Več informacij:
Gospa pravi, da je z uporabo slušnih aparatov zadovoljna. Svetuje uporabo slušnih aparatov pri odpravi šumenja v glavi.

Avgust 2019

UPORABNIKI, KI SLUŠNE APARATE UPORABLJATE ŽE DLJE ČASA, STE NAM POVEDALI …
VESEL ANA, 78 let

Gospa uporablja zaušesne slušne aparate Sonic Cheer 60 od leta 2018. Prihaja na prvi letni kontrolni pregled.


Kakšen poklic ste oz. ga še opravljate? Kaj radi počnete v prostem času?
Uslužbenka, hodim, kolesarim, berem, rešujem križanke.


Kakšen je vaš način uporabe slušnih aparatov? Koliko ur na dan jih uporabljate …?
3 – 4 dni na teden.


Kje in kakšno izboljšanje ste opazili?
Pri pogovoru, pri televiziji in radiu.


Kaj svetujete vsem, ki se za slušne aparate še odločajo?
Naj se čim prej odločijo za aparat.


Zakaj bi priporočali AUDIO BM?
Da bodo osebe lahko poskrbele za sluh.


Več informacij:

Gospa slušna aparata uporablja občasno, ko prihaja do pogovorov, ob televiziji in pri poslušanju radia. Gospa je s slušnima aparatoma zadovoljna, ko pa kaj ni OK se rada oglasi v naši poslovalnici, da preverimo ter prilagodimo nastavitve in ji omogočimo boljše razumevanje in še prijetnejšo uporabo.

Julij 2019

UPORABNIKI, KI SLUŠNE APARATE UPORABLJATE ŽE DLJE ČASA, STE NAM POVEDALI …
GVIDO FURLAN, 79 let

Gospod zaušesne slušne aparate Unitron uporablja od leta 2017. Prihaja na drugi redni letni kontrolni pregled. Nosi slušne aparate odličnega izbora na obeh ušesih. Vsem, ki se še odločajo za slušne aparate pa bi rad delil svojo izkušnjo.


Kakšen poklic ste oz. ga še opravljate? Kaj radi počnete v prostem času?
Celo življenje sem bil poklicni voznik tovornjaka. Veliko hodim v hribe, gledam TV …


Kakšen je vaš način uporabe slušnih aparatov? Koliko ur na dan jih uporabljate …?
Nosim jih vsak dan povprečno 11 ur na dan. Največ mi pomeni v družbi in pri TV, uporabljam brezžične dodatke za slušni aparat.


Kje in kakšno izboljšanje ste opazili?
Najbolj opazim in slišim, da je govor spet razločen.


Kaj svetujete vsem, ki se za slušne aparate še odločajo?
Svetujem jim, da vzamejo malo boljše aparate, ne osnovne aparate, ampak take, da so možne razne nastavitve in možnosti.


Zakaj bi priporočali AUDIO BM?
Široka paleta izbire slušnih aparatov in drugih rešitev.


Kaj bi še želeli sporočiti?
Bodite potrpežljivi in aparate dobro preizkusite.


Več informacij:
Gospod pravi, da je z uporabo slušnih aparatov zadovoljen. Ne predstavlja si več življenja brez. Veliko mu pomeni, da se lahko druži s prijatelji in izraža svoja mnenja. Z brezžičnimi dodatki še veliko lažje gleda TV in se lahko prostoročno pogovarja preko mobilnega telefona.

Julij 2019

S storitvijo centra in akustika sem bila zelo zadovoljna. Vzel si je veliko časa zame, mi razlagal nazorno in razumljivo. Prijaznost, prilagodljivost glede termina in dostopnost je bila zame zelo pomembna. Nudena mi je bila dovoljšna pomoč pri nameščanju slušnega aparata, spodbuda, da sem to zmogla sama. Tudi dodatne baterije, primerno svetovanje glede vrste aparata so bili zame odločilni, da sem se lažje odločila za nakup. Pohvalila bi korektno svetovanje in zadovoljstvo z uporabo ter boljšim sluhom – sporazumevanjem.

Julij 2019

Pozdravljeni!

Sem zelo zadovoljna z njihovo ponudbo in s strokovnim svetovanjem. Še naprej bom uporabljala izdelek (slušni aparat) in obiskovala njihove ponudbe, ker življenje brez slušnega aparata, ni življenje! Hvala

Julij 2019

Uslužbenec AUDIO BM M.Bele

Z obiskom pri g. Beletu, sem bil zadovoljen, je prijeten sogovornik, ustrežljiv in potrpežljiv do starejših oseb. Razlago poda strokovno in prijazno ponudi vaše izdelke.

Julij 2019

Vesela sem, da so mi v podjetju AUDIO BM posvetili dovolj časa in pozornosti, da smo skupaj našli zadovoljivo rešitev za mojo okvaro sluha. Zahvaljujem se akustiku Romanu Demirju, da se je poglobil v moje subjektivne težave v dolgotrajnem procesu odločanja za aparat in bil spodbuden in prijazen. Julijana Bavčar

Julij 2019

Zelo sem zadovoljna z vsemi zaposlenimi in bom povedala mojim znancem.  Jožica Berčič

Julij 2019

Z aparatom sem zelo zadovoljna osebje je zelo prijazno. Vse so mi lepo razložili in podučili. Zelo sem zadovoljna in jih bom priporočila vsem kdor me bo vprašal. Močnik Ljubica

Julij 2019

Sedaj slišim bolje in razumem več pogovorov v družbi, kot poprej. Bolje razumem tudi televizijo, radio in telefon. Če bi ocenil aparat od 1 – 5, bi se odločil za 5. Z vašim aparatom sem zelo zadovoljen.

L.p. Peter Lukežič

Julij 2019

UPORABNIKI, KI SLUŠNE APARATE UPORABLJATE ŽE DLJE ČASA, STE NAM POVEDALI …
RADENKA BENKO, 87  let

Gospa uporablja zaušesne slušne aparate Unitron od leta 2017. Prihaja na  drugi redni letni kontrolni pregled. Nosi slušne aparate srednjega izbora na obeh ušesih.


Kakšen poklic ste oz. ga še opravljate? Kaj radi počnete v prostem času?
Vrtnarim, kvačkam. Bila sem gospodinja.


Kakšen je vaš način uporabe slušnih aparatov? Koliko ur na dan jih uporabljate …?
Uporabljam veliko časa. Nosim bolj levega 10 ur/dan, desnega 3 ure/dan.


Kje in kakšno izboljšanje ste opazili?
Če je preveč hrupa, na primer na avtobusu jih moram dati dol. Ko grem pa na pošto ali banko jim moram pa imeti obvezno.


Kaj svetujete vsem, ki se za slušne aparate še odločajo?
Svetujem, da naj vsekakor probajo! Ni moteče in pomembne stvari slišim. Malo se še moram prilagoditi.


Zakaj bi priporočali AUDIO BM?
So prijazni in vse lepo razložijo. Čista 5!


Kaj bi še želeli sporočiti?
Če ne slišiš je hudo. Se splača ukrepat! Ni 100 % je pa bistvena razlika.


Več informacij:
Gospa pravi, da je življenje bolj enostavno in ima manj težav z razumevanjem. Hči pravi, da od kar ima slušne aparate spet sodeluje v pogovorih. Koristno se ji zdi, da lahko vsako leto pride na kontrolo sluha.

Julij 2019

UPORABNIKI, KI SLUŠNE APARATE UPORABLJATE ŽE DLJE ČASA, STE NAM POVEDALI …
KERSTEIN BORIS, 70 let

Gospod uporablja zaušesne slušne aparate Unitron Stride M 800 od leta 2017. Prihaja na drugi letni kontrolni pregled.


Kakšen poklic ste oz. ga še opravljate? Kaj radi počnete v prostem času?
Ekonomist v pokoju. Delo v hiši in vrt. Obisk hribov.


Kakšen je vaš način uporabe slušnih aparatov? Koliko ur na dan jih uporabljate …?
Po zajtrku pričnem z uporabo. Dnevno jih uporabljam 12h. Ob delu na višini jih ne uporabljam.


Kje in kakšno izboljšanje ste opazili?
Boljše komuniciranje z okolico. Tinitus ni toliko prisoten.


Kaj svetujete vsem, ki se za slušne aparate še odločajo?
Pojdite na pregled, če je potrebno jih nabavite in redno uporabljajte.


Zakaj bi priporočali AUDIO BM?
Sodelovanje je že od začetka profesionalno.


Kaj bi še želeli sporočiti?
Po možnosti si kupite čim boljšega.


Več informacij:
Gospod slušna aparata redno uporablja in je zadovoljen uporabnik. Uporablja vrhunski izbor slušnih aparatov. Redno hodi na preglede in skrbi, da sta slušna aparata nastavljena glede na njegove slušne potrebe. Redno uporablja sušilec Perfect Dry lux in s tem skrbi za dezinfekcijo in sušenje slušnih aparatov, ter posledično za njihovo nemoteno delovanje.

Julij 2019

UPORABNIKI, KI SLUŠNE APARATE UPORABLJATE ŽE DLJE ČASA, STE NAM POVEDALI …
MITJA KRKOČ, 43 let

Gospod zaušesne slušne aparate Unitron uporablja od leta 2018. Prihaja na prvi redni letni kontrolni pregled. Nosi slušni aparat vrhunskega izbora na levem ušesu. Vsem, ki se še odločajo za slušne aparate pa bi rad delil svojo izkušnjo.


Kakšen poklic ste oz. ga še opravljate? Kaj radi počnete v prostem času?
Profesionalno se ukvarjam s peko in razvozom kruha in ostalih izdelkov. Veliko plavam v morju in se veliko sprehajam. Najraje delam okoli hiše.


Kakšen je vaš način uporabe slušnih aparatov? Koliko ur na dan jih uporabljate …?
Vsak dan po 12 ur.


Kje in kakšno izboljšanje ste opazili?
Največjo razliko opazim v zaprtih prostorih, tam se najbolj izkaže, da razumem več.


Kaj svetujete vsem, ki se za slušne aparate še odločajo?
Največja napaka je, da se obremenjujejo in se ne odločijo za preverit ali testirat slušnega aparata. Prepričujem prijatelja, da se oglasi pri vas.


Zakaj bi priporočali AUDIO BM?
Korektni in odzivni. Se lahko zanesem.


Kaj bi še želeli sporočiti?
Čimprej se odločit, na dolgi rok se izplača. Po tihem trpiš in mučiš sam sebe, ko ne razumeš vsega.


Več informacij:
Gospod pravi, da je z uporabo slušnih aparatov zelo zadovoljen, nima več občutka, da slabše sliši na prizadeto uho, na slušni aparat se je zelo hitro navadil in si ne predstavlja več, da ga ne bi imel.

Julij 2019

UPORABNIKI, KI SLUŠNE APARATE UPORABLJATE ŽE DLJE ČASA, STE NAM POVEDALI …
STANISLAV GROŠELJ, 77 let


Kakšen poklic ste oz. ga še opravljate? Kaj radi počnete v prostem času?
Pri železnici bil prometnik. Malo pomagam na kmetiji.


Kakšen je vaš način uporabe slušnih aparatov? Koliko ur na dan jih uporabljate …?
Prosti čas dneva, cca. 6 ur.


Kje in kakšno izboljšanje ste opazili?
Boljše komuniciranje.


Kaj svetujete vsem, ki se za slušne aparate še odločajo?
Da čim prej nabavijo, če so naglušni.


Zakaj bi priporočali AUDIO BM?
Ker zelo dobro služijo namenu.


Kaj bi še želeli sporočiti?
Osebje je zelo prijazno.


Več informacij:
Gospod zaušesne slušne aparate Unitron uporablja od leta 2018. Prihaja na prvi redni letni kontrolni pregled. Nosi slušne aparate osnovnega izbora na obeh ušesih. S slušnimi aparati in obravnavo v slušnem centru je zelo zadovoljen.

Slušni aparati so gospodu zelo v pomoč. Zanje tudi primerno skrbi in s tem zagotavlja, da delujejo kot novi.

Julij 2019

UPORABNIKI, KI SLUŠNE APARATE UPORABLJATE ŽE DLJE ČASA, STE NAM POVEDALI …
VLADIMIR GARANTINI, 78 let


Kakšen poklic ste oz. ga še opravljate? Kaj radi počnete v prostem času?
Učitelj v pokoju, ustvarjam, slikam, pišem poezijo.


Kakšen je vaš način uporabe slušnih aparatov? Koliko ur na dan jih uporabljate …?
Na javnih nastopih, v družbi, pri RTV programih, v pogovorih s svojci, hčerkami, 3-5 ur dnevno.


Kje in kakšno izboljšanje ste opazili?
V pogovorih s posamezniki, nemogoče pa je v skupinah.


Kaj svetujete vsem, ki se za slušne aparate še odločajo?
Če ne morete komunicirati potem k zdravniku in po aparat. Precej olajša komunikacijo.


Zakaj bi priporočali AUDIO BM?
Ker imajo slušne aparate, ki dobro pomagajo.


Kaj bi še želeli sporočiti?
Pomenite se še z drugimi uporabniki slušnih aparatov.


Več informacij:
Gospod zaušesne slušne aparate Unitron uporablja od leta 2016. Prihaja že na tretji brezplačni redni letni kontrolni pregled. Nosi slušne aparate razširjenega osnovnega izbora na obeh ušesih. Vsem, ki se še odločajo za slušne aparate pa bi rad delil svojo izkušnjo.

Gospod pravi, da je z uporabo slušnih aparatov zadovoljen, v večjih skupinah poslušanje res ni najboljše, vendar aparati dosegajo dobre rezultate v okoljih katerim so namenjeni.

Julij 2019

Prijazno sprejeta in glede strokovnosti vse pohvale. Moj sluh je zopet tak kot mora biti. Zasluge za to ima tudi g. Gartner Luka. Hvala.

Angela Mavsar

Julij 2019

UPORABNIKI, KI SLUŠNE APARATE UPORABLJATE ŽE DLJE ČASA, STE NAM POVEDALI …
ERIKA REDJKO, 76 let


Kakšen poklic ste oz. ga še opravljate? Kaj radi počnete v prostem času?
Višji upravni delavec.


Kakšen je vaš način uporabe slušnih aparatov? Koliko ur na dan jih uporabljate …?
Okoli 10 ur.


Kje in kakšno izboljšanje ste opazili?
Razločnejše besede.


Kaj svetujete vsem, ki se za slušne aparate še odločajo?
Čimprej se odločite.


Zakaj bi priporočali AUDIO BM?
Zadovoljna sem z njihovimi storitvami in prijaznostjo.


Kaj bi še želeli sporočiti?
Brez slušnih aparatov si prikrajšan za marsikaj.


Več informacij:
Gospa je upokojena in je bila zaposlena kot višja upravna delavka. Slušne aparate uporablja od leta 2016 in prihaja na tretji letni kontrolni pregled. Nosi slušne aparate razširjenega osnovnega izbora.

Julij 2019

Bila sem zelo zadovoljna s prijaznostjo osebja. Lepo so me sprejeli in razložili kar moram vedeti o aparatu.

Marija Pevec

Julij 2019

Ker sem potreboval nasvet zaradi slušnega aparata, sem se oglasil v AUDIO BM na Ljubljanski cesti 22 v Novem mestu. Gospod Matic Bele mi je svetoval glede uporabe slušnega aparata, da sem se odločil zanj. Gospod Bele je zelo prijazen in strokoven pri svojem delu. Podrobno mi je razložil postopek uporabe slušnega aparata, da sem se zlahka privadil nanj. Z nošenjem aparata nimam težav, kar je zahvala gospodu Beletu.

Julij 2019

Za vašega akustika odlično, 5 zvezdic. Presenečena sem bila z obiskom vašega slušnega centra v Novem mestu. Zelo me je presenetila dobrovoljnost in sprejem vašega akustika g. Matica. Razveselila me je njegova razlaga o slušnih aparatih, njihovi kakovosti, o delovanju aparata in svetovanju in razlagi pri izboru aparata. V glavnem je odličen akustik, glede na druge slušne centre. Vesela sem, da me je prijatelj napotil v vaš center, ker je še posebej pohvalil delo g. Matica.

Julij 2019

Zelo sem zadovoljna s slušnimi aparati. Upam, da mi bodo v uporabi dolgo služili. HVALA! Marija Škerjanec

Julij 2019

Spoštovani.

Ne morem mimo tega, da ne bi pohvalila g. Mateja Koren, akustika za slušne aparate v Celju. To so moji 2. slušni aparati. 1. sem imela vušesne pri drugem proizvajalcu, ampak verjemite, to ni primerjave z vami, glede vaše strokovnosti. Takšno prijaznost doživiš malo kje. Mislila sem imeti še naprej vušesne aparate, ker ti pač v bolnici ne svetujejo kaj je bolj primerno za tebe glede na tvojo stanje. Imam namreč tudi govorni test slab. G. Matej mi je svetoval zaušesni aparat SONIC SA ENCHANT 60 MNR. Vzel si je čas in mi je do potankosti kar nisem vedela razložil. Sedaj sem vesela, da sem ga poslušala. Še enkrat hvala za vso pomoč g. Mateju Koren, jaz pa bom vsakemu, ki mi bo omenil, da slabo sliši priporočila vas. Res je pravi pregovor: SEDAJ PA SLIŠIM KAKO PTIČKI POJEJO. Vsem skupaj v vašem podjetju želim še naprej veliko delovnih uspehov. Majda Oblak

Julij 2019

Slabo slišim že zelo dolgo. Pred približno 25 leti sem dobila aparata, ki pa jih nikoli nisem mogla nositi. Prav tako ne aparata, ki sem jih dobila pred 8 leti. 2 meseca pa nosim vaša aparata s katerim sem pa zelo – zelo zadovoljna. Zahvala in pohvala tudi gospodu Binetu Kotniku iz AUDIO BM Kranj za zelo korekten odnos. Tako, da sem res zadovoljna.

Julij 2019

Jaz za sebe itak rečem da imam srečo. Zdaj pa ko sem končal pregled pri otorinolaringologu, sem se moral odločit pri kom akustiku poiskat slušni aparat. Moja sreča me je dopeljala do Matica. Res malo, ma kaj malo, nič nisem vedel o slušnih aparatih. Matic je eden od teh, ki mu ni težko pojasnit vse kaj me je zanimalo. A zanimalo me je veliko tega. Malo sem pogledal po njihovi odlični spletni strani in kaj mi ni bilo jasno pri AUDIO BM Novo mesto mi je bilo pojašnjeno. Poleg tega, da Matic dela profesionalno in z veliko volje da pomaga pacientom, to svoje delo opravlja na tak način da sem pri njem počutil ko da se pogovarjam s starim prijateljem, ki te spoštuje. Tak odnos do pacienta mi je bil posebej všeč. Seveda bi vse zgoraj bile samo besede nekoga, ki je zadovoljen, ampak dejstvo je da so mi ugotovili, na ponovnem pregledu pri otorinolaringologu, popravljen sluh z 25% brez aparata na 85% z slušnim aparatom, pa še ni končan postopek prilagajanja da mi bo sluh še boljši. Zelo sem zadovoljen in priporočam AUDIO BM v Novem mestu, Ljubljanska cesta 22.

Julij 2019

Po testiranju se dosti boljše počutim ker slišim dosti boljše in mi treba biti nerodno v družbi kot je bilo prej ker polovico več pogovora nisem razumel. Z aparati se dobro počutim in jih vedno nosim brez kakršnikoli problemov.

Julij 2019

Z gosp. akustikom sem zelo zadovoljna, z njegovim delom in prijaznostjo. Strokovno mi je razložil glede rokovanja z aparatom. Lepo sem se navadila nanj in sem zadovoljna.

Julij 2019

UPORABNIKI, KI SLUŠNE APARATE UPORABLJATE ŽE DLJE ČASA, STE NAM POVEDALI …
MAKSIMILJAN FEGUŠ , 71 let


Kakšen poklic ste oz. ga še opravljate? Kaj radi počnete v prostem času?
Univerzitetni profesor, upokojenec, komponist in dirigent.


Kakšen je vaš način uporabe slušnih aparatov? Koliko ur na dan jih uporabljate …?
14 ur.


Kje in kakšno izboljšanje ste opazili?
Ne opažam izboljšanja sluha, temveč obratno – verjetno leta, ampak s slušnimi aparati v redu slišim.


Kaj svetujete vsem, ki se za slušne aparate še odločajo?
Svetujem to vrsto aparata.


Zakaj bi priporočali AUDIO BM?
Ker imam dokaj dobre izkušnje.


Kaj bi še želeli sporočiti?
Za glasbenike še povečanje frekvenčnega območja.


Več informacij:
Gospod je skladatelj, komponist in dirigent, zato uporablja najboljša slušna aparata z vsemi možnimi brezžičnimi dodatki. Uporablja zaušesna slušna aparata od leta 2015, prihaja na tretji letni kontrolni pregled in nosi slušna aparata vrhunskega izbora na obeh ušesih.

 

zzzs-pogodbeni-dobavitelj_slusni_aparati_AUDIO_BM_center_naslov_lokacija_standard_recept_narocilnica-ORL

AUDIO BM smo za slušne aparate pogodbeni dobavitelj Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije (ZZZS).

Sprejemamo naročilnice iz vseh ORL ambulant. Prosta izbira dobavitelja je vaša pravica. Priporočamo, da pred odločitvijo za slušni aparat dobro preverite ponudbo. Če obiščete nas, se bomo osebno in strokovno zavzeli za vaš boljši sluh. Ko se odločate za slušne aparate, naj bodo vodila: kakovost, naraven zvok, možnost izbire večih blagovnih znamk, strokovna ter prijazna pomoč, servis in tudi cena. Postopek pridobitve.

Slusni-aparati-Unitron_Sonic_Philips-AUDIO_BM-centri_Slovenija-servis_oskrba_vzdrzevanje_svetovanje-ZZZS

Zavedamo se pomena sluha v vsakdanjem življenju, zato se vsak dan trudimo za vaše zadovoljstvo. Vaše izkušnje potrjujejo, da smo na pravi poti.

V AUDIO BM svoje delo opravljamo odgovorno, strokovno in s srcem. Zagotavljamo odlične storitve in najnovejše modele slušnih aparatov, za vse potrebe in za vse generacije - tudi v cenovnem standardu (brez doplačil). Vaše zadovoljstvo poplača naš trud. Preberite izjave naših strank ter tudi vi napišite svoje mnenje in ga delite z vsemi. Hvala.

ZASTOPAMO LE PRIZNANE IN PREVERJENE BLAGOVNE ZNAMKE

Blagovne-znamke-Unitron-Philips-Sonic-Varta-Duracell-Rayovac-Alpine-in-druge-AUDIO-BM-slusni-aparati-centri-Slovenija