Zavedamo se pomena sluha v vsakdanjem življenju, zato se vsak dan trudimo za vaše zadovoljstvo.

Mnenja in osebne izkušnje strank ob obisku AUDIO BMslušnih centrov.

Originale izjav hranimo v arhivu podjetja.

Izjave niso lektorirane, ali kakorkoli spremenjene.

Izjave iz leta 2020 – 2. polletje

Kot pretekla leta, se tudi v letu 2020 s srcem potrudimo za vaše zadovoljstvo.

Julij 2020

Akustik Vlado ima zelo prijazen, razumevajoč, potrpežljiv in strokoven odnos do stranke, kar doprinese k njeni sproščenosti, kar je odločilno pri izbiri pravega slušnega aparata, pravilni nastavitvi in zadovoljstva stranke, da se bolje sliši, je tu. Vse pohvale akustiku Vladotu!

Julij 2020

Zelo sem zadovoljna z delom Vlada Pirića. Podrobno mi je opisal vse, kar je potrebno vedeti o mojem slušnem aparatu, o nošenju, o hrambi, … In moram priznati, da je to bila ena zelo dobra izkušnja.

Julij 2020

Če bi ocenjevali akustika Vladota od 1 do 10, si g. Vlado zasluži čisto desetko. Prijazen, razumevajoč, potrpežljiv, strokoven. Vse pohvale!

Julij 2020

Spoštovani!

Prijaznost, profesionalnost in fleksibilnost so lastnosti vaših sodelavcev v Mariboru. Hvala.

Julij 2020

Uporabljam slušni aparat od Audio BM že od januarja 2020 in moram pohvaliti predvsem strokovnost in prijaznost osebja ter vdanost v razlagi uporabe samega aparata. Odkar aparat uporabljam vidno boljše slišim in imam boljšo koncentracijo. Priporočam vsem storitve Audia BM.

Julij 2020

Z vašimi storitvami sem bila zelo zadovoljna. Bili ste vedno prijazni, razumljivi in ljubeznivi. Hvala vam.

 

Čakalne vrste_e_napotnica_narocanje_ORL_naglusnost_slusni_aparati

AUDIO BM smo za slušne aparate pogodbeni dobavitelj Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije (ZZZS).

Sprejemamo naročilnice iz vseh ORL ambulant. Prosta izbira dobavitelja je vaša pravica. Priporočamo, da pred odločitvijo za slušni aparat dobro preverite ponudbo. Če obiščete nas, se bomo osebno in strokovno zavzeli za vaš boljši sluh. Ko se odločate za slušne aparate, naj bodo vodila: kakovost, naraven zvok, možnost izbire večih blagovnih znamk, strokovna ter prijazna pomoč, servis in tudi cena. Postopek pridobitve.

Ekskluzivno_v_Sloveniji-Unitron_in_Sonic_slusni_aparati-AUDIO_BM-centri_servis_oskrba_vzdrzevanje_svetovanje_naglusnost

Zavedamo se pomena sluha v vsakdanjem življenju, zato se vsak dan trudimo za vaše zadovoljstvo. Vaše izkušnje potrjujejo, da smo na pravi poti.

V AUDIO BM svoje delo opravljamo odgovorno, strokovno in s srcem. Zagotavljamo odlične storitve in najnovejše modele slušnih aparatov, za vse potrebe in za vse generacije - tudi v cenovnem standardu (brez doplačil). Vaše zadovoljstvo poplača naš trud. Preberite izjave naših strank ter tudi vi napišite svoje mnenje in ga delite z vsemi. Hvala.

ZASTOPAMO PRIZNANE IN PREVERJENE BLAGOVNE ZNAMKE

Blagovne-znamke-Unitron-Philips-Sonic-Varta-Duracell-RAyovac-Alpine-in-druge-AUDIO-BM-slusni-aparati-centri