Zavedamo se pomena sluha v vsakdanjem življenju, zato se vsak dan trudimo za vaše zadovoljstvo.

Mnenja in osebne izkušnje strank ob obisku AUDIO BM slušnih centrov.

Originale rokopisov izjav hranimo v arhivu podjetja.

Izjave niso lektorirane, ali kakorkoli spremenjene.

Poleg izjav spodaj, ki nam jih stranke napišejo na roko, vas vabimo tudi k branju mnenj in ocen, ki jih napišejo na Googlu. Najdete jih tukaj >>

IZJAVE IZ LETA 2020 – 2. polletje

December 2020

V septembru sem se naročila v Audio centru BM NM pri gospodu Maticu Beletu. Z slušnimi aparati sem zelo zadovoljna in tudi moji domači opazijo razliko. Z delom gospoda Matica pa še bolj. Gospod je zelo potrpežljiv in si vzame čas, da človeku vse razloži in pokaže. Kot starejši osebi mi to zelo veliko pomeni. Da pa ne pozabim je gospod Matic zelo prijazen in se bom z veseljem vračala k njemu.

December 2020

Pred leti sem pri vaši konkurenci testiral drage slušne aparate, na katere se nisem mogel navaditi. Odločil sem se za ponovni test, ker se mi je sluh že poslabšal. Odločil sem se za osnovni model, ker z njim dobro spet slišim in razumem.

December 2020

Zelo sem zadovoljen s slušnimi aparati, z njihovo uporabo, slišim odlično. Ne motijo me, ker so lahki in preprosti za namestitev. Kar se tiče baterij, bi lahko vzdržale dalj časa.

Jurij Kuret

November 2020

Izjemno bi pohvalila vašo strokovnost, potrpežljivost, in prijaznost. V začetku sem se zelo bala uporabe slušnega aparata, saj sem bila prepričana, da ne bom znala ravnati z njim. Z vašo pomočjo si zdaj življenja brez njega ne predstavljam. Aparat je enostaven za uporabo in deluje brezhibno. Še enkrat hvala za vsa pojasnila in vašo prijaznost.

Stopar Martina Darinka

November 2020

Zelo sem zadovoljen nad predstavitvijo vašega sodelavca. Boljše predstavitve si ne morem predstavljat, kako je ta. Če bi bilo povsod tako bi bilo življenje mnogo boljše.

Potočar Stanislav

November 2020

Ko sem pred 3 leti prišla za stalno iz Nemčije, sem pred enim letom opazila naglušnost. Odločila sem se, da rešim svojo naglušnost, zato sem šla k dr. Lanščaku na pregled in se potem odločila za slušne aparate v slušnem centru Murska Sobota. Posvetovalec Primož Stare mi je pokazal aparate, bila sem zelo zadovoljna, ker mi je res dobro razložil in sem jih po njegovem nasvetu tudi vzela.

November 2020

Pri vseh obiskih, ki sem jih opravila pri Audio BM v Mariboru pri gospe Mariji, enkrat pa pri gospodu Juriju, sem bila zelo zadovoljna. Zelo je prijazna, posluša (kar starejše osebe dostikrat pogrešamo), razloži, pomaga pri vstavljanju. Vem, da se lahko vedno oglasim pri njej, če bi imela kakšno vprašanje ali problem.

November 2020

S storitvijo sem zelo zadovoljna, slušni akustik je bil zelo prijazen in korekten.

Oktober 2020

Vpraša Rdeča kapica volka, zakaj ima tako velika ušesa, in on odgovori, da zato, da bolje sliši. Jaz imam že 82 let pa zelo dobro slišim s slušnim aparatom, ki je skoraj neviden in sem ga kupila pri podjetju AUDIO BM v Ljubljani, ki se nahaja v stavbi Diamant v BTC Lj. Aparat mi je sofinanciralo zdravstveno zavarovanje in je znamke SONIC. V začetku je bilo potrebno malo vaje in potrpežljivosti da sem si ga pravilno namestila na uho. Toda trud je poplačan, ko zopet slišiš na TV ekranu jasna sporočila in pogovore. Zelo sem bila zadovoljna s sprejemom pri g. Luki Pelcarju iz podjetja AUDIO BM, ki je delo opravil profesionalno in zelo prijazno. Vsako leto bom hodila tja na brezplačen servis in z velikim popustom kupovala baterije.

Oktober 2020

Z obravnavo sem bil zadovoljen, preizkusil sem dva aparata, ki sta bila cenovno podobna in odločil sem se za nakup zadnjega. Akustik se je potrudil in obravnava je bila korektna, glede na mojo sposobnost zaznavanja.

Oktober 2020

Glede na situacijo, kar zadeva sluh (slišanje in razumevanje!) pred obiskom AUDIO-STUDIO BM M. SOBOTA je sedaj zadeva urejena! Zelo sem zadovoljen (kakor tudi moj zdravnik). To ni moja prva izkušnja z aparati – imel sem jih že prej, a bili so v bistvu manj dobri. Nisem ne slišal in ne razumel besed. Prijetno me je tudi presenetila dolga poskusna doba. Pacient ima tu res dovolj časa, da ugotovi, če mu aparata ustrezata. Gospodu želim še veliko uspešnih let in zadovoljnih pacientov!

Oktober 2020

Prvič sem prišla po slušne aparate in sem zadovoljna z izbranimi. So zelo prijazni in ustrežljivi pri izbiri in nasvetih ob nošenju aparata. Najlepša hvala.

Oktober 2020

Preizkusila sem dva slušna aparata, višji rang mi je bil za potrebe ustreznejši. V AUDIO BM so se zelo potrudili za moj sluh. Hvala.

Oktober 2020

Zelo moram pohvaliti g. Luka Pelcarja v AUDIO BM BTC, Letališka cesta, LJ.

Ker sem bila že lani z informativnimi in poskusnimi aparati tako zadovoljna, sem se letos naročila osebno pri njem. S svojim strokovnim svetovanjem, seveda tudi z obilo prijaznosti in potrpežljivosti sem se odločila za nakup aparatov in prepričana sem, da bodo služili namenu, za kar jih potrebujem. G. Pelcar je prijazno na voljo tudi za vmesne informacije, pomagal mi je pri vzpostavitvi aplikacije in prepričana sem, da mi bo vedno pomagal, če bom potrebovala nasvet ali strokovno pomoč.

September 2020

Zelo zadovoljen s testiranjem in priporočilom znancev.

September 2020

  • Z vašim osebjem sem zelo zadovoljen (prijazni, strokovni)
  • z vašimi aparati sem zadovoljen (4 od 5 možnih)

Cena je zelo visoka

Življenska doba le 6 let (?)

Vzdržljivost baterij nizka (3 dni v kolikor uporabim 2x dnevno telefoniranje)

 

Skupna ocena: 4,5 od 5 možnih.

September 2020

Sem zelo zadovoljna z Vašim aparatom, in se vam lepo zahvaljujem.

September 2020

Zadovoljen z obravnavo. Zelo hitro nastavili slušni aparat. Pohvale tudi akustikom.

September 2020

Z obravnavo glede slušnega aparata smo bili zelo zadovoljni. Vse je bilo opravljeno korektno in profesionalno. Zadovoljni smo tudi s prijaznostjo.

September 2020

Izjavljam, da sem z storitvami vašega slušnega centra zelo zadovoljna. Prijaznost, strokovnost in optimalna rešitev z okvaro sluha, vaših zaposlenih so me prijetno presenetile, obravnavali ste me spoštljivo in enakovredno, za to se vam preko te izjave lepo zahvaljujem. Meni osebno ste vrnili radost do življenja in samozavest, kajti zaradi moje gluhote, sem bila velikokrat zmedena in nebogljena v vsakdanjem življenju.

September 2020

Že pol življenja trpim zaradi slabega sluha. Okvara je nastala zaradi dela s hrupnimi stroji in ropotom med delom, ki sem ga opravljal 30 let.

Prvi aparat sem dobil pred cca. 13 leti, ki pa ga nisem kaj dosti uporabljal. Druga dva pred 7 leti sta mi koristila še manj. Vaša dva pa sta mi v korist. Ponovno slišim ptice na vrtu, lastno dihanje, moje korake. Regulacija jakosti, zlasti v levem aparatu mi pomaga slišati in to dobro slišati govor po zvočnikih. Ker sem veliko sam ne nosim aparatov stalno.

Zadovoljen sem z vašim pristopom do mene v vaši poslovalnici in se vam zanj lepo zahvaljujem.

Prejmite lepe pozdrave, želim vam, da ostanete zdravi.

Avgust 2020

Odločila sem se za nakup slušnega aparata pri vaši firmi tudi zato, ker sem že ob prvem in vseh naslednjih obiskih bila deležna pozornosti in strokovne razlage ter prilagoditve. Računam tudi na ustrezen sevis in pomoč pri nadaljnih prilagoditvah. Tudi cena aparata je primerna glede na druge ponudnike. Upam, da je tudi kvaliteta aparata primerljiva.

Avgust 2020

Z aparatom sem zadovoljna. Akustik je bil zelo prijazen.

Avgust 2020

SPET SLIŠIM ŽENO!

ZADOVOLJEN!

Avgust 2020

Zelo dolgo sem čakala, da sem se odločila za slušni aparat. Sploh ne morem verjeti kakšna sprememba je. Zato nič ne čakajte, če ne slišite, odločite se prej, kot takrat ko je že prepozno.  Zelo sem zadovoljna z »prodajalcem« ki mi je vse lepo razložil, zato še enkrat pravim, ne čakajte predolgo.

Lep pozdrav, Miroslava Rajh

Julij 2020

Akustik Vlado ima zelo prijazen, razumevajoč, potrpežljiv in strokoven odnos do stranke, kar doprinese k njeni sproščenosti, kar je odločilno pri izbiri pravega slušnega aparata, pravilni nastavitvi in zadovoljstva stranke, da se bolje sliši, je tu. Vse pohvale akustiku Vladotu!

Julij 2020

Zelo sem zadovoljna z delom Vlada Pirića. Podrobno mi je opisal vse, kar je potrebno vedeti o mojem slušnem aparatu, o nošenju, o hrambi, … In moram priznati, da je to bila ena zelo dobra izkušnja.

Julij 2020

Če bi ocenjevali akustika Vladota od 1 do 10, si g. Vlado zasluži čisto desetko. Prijazen, razumevajoč, potrpežljiv, strokoven. Vse pohvale!

Julij 2020

Spoštovani!

Prijaznost, profesionalnost in fleksibilnost so lastnosti vaših sodelavcev v Mariboru. Hvala.

Julij 2020

Uporabljam slušni aparat od Audio BM že od januarja 2020 in moram pohvaliti predvsem strokovnost in prijaznost osebja ter vdanost v razlagi uporabe samega aparata. Odkar aparat uporabljam vidno boljše slišim in imam boljšo koncentracijo. Priporočam vsem storitve Audia BM.

Julij 2020

Z vašimi storitvami sem bila zelo zadovoljna. Bili ste vedno prijazni, razumljivi in ljubeznivi. Hvala vam.

 

zzzs-pogodbeni-dobavitelj_slusni_aparati_AUDIO_BM_center_naslov_lokacija_standard_recept_narocilnica-ORL

AUDIO BM smo za slušne aparate pogodbeni dobavitelj Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije (ZZZS).

Sprejemamo naročilnice iz vseh ORL ambulant. Prosta izbira dobavitelja je vaša pravica. Priporočamo, da pred odločitvijo za slušni aparat dobro preverite ponudbo. Če obiščete nas, se bomo osebno in strokovno zavzeli za vaš boljši sluh. Ko se odločate za slušne aparate, naj bodo vodila: kakovost, naraven zvok, možnost izbire večih blagovnih znamk, strokovna ter prijazna pomoč, servis in tudi cena. Postopek pridobitve.

Slusni-aparati-Unitron_Sonic_Philips-AUDIO_BM-centri_Slovenija-servis_oskrba_vzdrzevanje_svetovanje-ZZZS

Zavedamo se pomena sluha v vsakdanjem življenju, zato se vsak dan trudimo za vaše zadovoljstvo. Vaše izkušnje potrjujejo, da smo na pravi poti.

V AUDIO BM svoje delo opravljamo odgovorno, strokovno in s srcem. Zagotavljamo odlične storitve in najnovejše modele slušnih aparatov, za vse potrebe in za vse generacije - tudi v cenovnem standardu (brez doplačil). Vaše zadovoljstvo poplača naš trud. Preberite izjave naših strank ter tudi vi napišite svoje mnenje in ga delite z vsemi. Hvala.

ZASTOPAMO LE PRIZNANE IN PREVERJENE BLAGOVNE ZNAMKE

Blagovne-znamke-Unitron-Philips-Sonic-Varta-Duracell-Rayovac-Alpine-in-druge-AUDIO-BM-slusni-aparati-centri-Slovenija