Zavedamo se pomena sluha v vsakdanjem življenju, zato se vsak dan trudimo za vaše zadovoljstvo.

Mnenja in osebne izkušnje strank ob obisku AUDIO BMslušnih centrov.

Originale izjav hranimo v arhivu podjetja.

Izjave niso lektorirane, ali kakorkoli spremenjene.

Izjave iz leta 2020 – 2. polletje

Kot pretekla leta, se tudi v letu 2020 s srcem potrudimo za vaše zadovoljstvo.

September 2020

  • Z vašim osebjem sem zelo zadovoljen (prijazni, strokovni)
  • z vašimi aparati sem zadovoljen (4 od 5 možnih)

Cena je zelo visoka

Življenska doba le 6 let (?)

Vzdržljivost baterij nizka (3 dni v kolikor uporabim 2x dnevno telefoniranje)

 

Skupna ocena: 4,5 od 5 možnih.

September 2020

Sem zelo zadovoljna z Vašim aparatom, in se vam lepo zahvaljujem.

September 2020

Zadovoljen z obravnavo. Zelo hitro nastavili slušni aparat. Pohvale tudi akustikom.

September 2020

Z obravnavo glede slušnega aparata smo bili zelo zadovoljni. Vse je bilo opravljeno korektno in profesionalno. Zadovoljni smo tudi s prijaznostjo.

September 2020

Izjavljam, da sem z storitvami vašega slušnega centra zelo zadovoljna. Prijaznost, strokovnost in optimalna rešitev z okvaro sluha, vaših zaposlenih so me prijetno presenetile, obravnavali ste me spoštljivo in enakovredno, za to se vam preko te izjave lepo zahvaljujem. Meni osebno ste vrnili radost do življenja in samozavest, kajti zaradi moje gluhote, sem bila velikokrat zmedena in nebogljena v vsakdanjem življenju.

September 2020

Že pol življenja trpim zaradi slabega sluha. Okvara je nastala zaradi dela s hrupnimi stroji in ropotom med delom, ki sem ga opravljal 30 let.

Prvi aparat sem dobil pred cca. 13 leti, ki pa ga nisem kaj dosti uporabljal. Druga dva pred 7 leti sta mi koristila še manj. Vaša dva pa sta mi v korist. Ponovno slišim ptice na vrtu, lastno dihanje, moje korake. Regulacija jakosti, zlasti v levem aparatu mi pomaga slišati in to dobro slišati govor po zvočnikih. Ker sem veliko sam ne nosim aparatov stalno.

Zadovoljen sem z vašim pristopom do mene v vaši poslovalnici in se vam zanj lepo zahvaljujem.

Prejmite lepe pozdrave, želim vam, da ostanete zdravi.

Avgust 2020

Odločila sem se za nakup slušnega aparata pri vaši firmi tudi zato, ker sem že ob prvem in vseh naslednjih obiskih bila deležna pozornosti in strokovne razlage ter prilagoditve. Računam tudi na ustrezen sevis in pomoč pri nadaljnih prilagoditvah. Tudi cena aparata je primerna glede na druge ponudnike. Upam, da je tudi kvaliteta aparata primerljiva.

Avgust 2020

Z aparatom sem zadovoljna. Akustik je bil zelo prijazen.

Avgust 2020

Na BM pa me je obravnavala ga. ČARMAN. Z njeno obravnavo in načinom sem bil zelo zadovoljen (čista desetka). Posredovala mi je vse napotke za uporabo slušnih aparatov in se ji za to še posebej zahvaljujem.

Lep pozdrav

Avgust 2020

SPET SLIŠIM ŽENO!

ZADOVOLJEN!

Avgust 2020

Zelo dolgo sem čakala, da sem se odločila za slušni aparat. Sploh ne morem verjeti kakšna sprememba je. Zato nič ne čakajte, če ne slišite, odločite se prej, kot takrat ko je že prepozno.  Zelo sem zadovoljna z »prodajalcem« ki mi je vse lepo razložil, zato še enkrat pravim, ne čakajte predolgo.

Lep pozdrav, Miroslava Rajh

Julij 2020

Akustik Vlado ima zelo prijazen, razumevajoč, potrpežljiv in strokoven odnos do stranke, kar doprinese k njeni sproščenosti, kar je odločilno pri izbiri pravega slušnega aparata, pravilni nastavitvi in zadovoljstva stranke, da se bolje sliši, je tu. Vse pohvale akustiku Vladotu!

Julij 2020

Zelo sem zadovoljna z delom Vlada Pirića. Podrobno mi je opisal vse, kar je potrebno vedeti o mojem slušnem aparatu, o nošenju, o hrambi, … In moram priznati, da je to bila ena zelo dobra izkušnja.

Julij 2020

Če bi ocenjevali akustika Vladota od 1 do 10, si g. Vlado zasluži čisto desetko. Prijazen, razumevajoč, potrpežljiv, strokoven. Vse pohvale!

Julij 2020

Spoštovani!

Prijaznost, profesionalnost in fleksibilnost so lastnosti vaših sodelavcev v Mariboru. Hvala.

Julij 2020

Uporabljam slušni aparat od Audio BM že od januarja 2020 in moram pohvaliti predvsem strokovnost in prijaznost osebja ter vdanost v razlagi uporabe samega aparata. Odkar aparat uporabljam vidno boljše slišim in imam boljšo koncentracijo. Priporočam vsem storitve Audia BM.

Julij 2020

Z vašimi storitvami sem bila zelo zadovoljna. Bili ste vedno prijazni, razumljivi in ljubeznivi. Hvala vam.

 

Čakalne vrste_e_napotnica_narocanje_ORL_naglusnost_slusni_aparati

AUDIO BM smo za slušne aparate pogodbeni dobavitelj Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije (ZZZS).

Sprejemamo naročilnice iz vseh ORL ambulant. Prosta izbira dobavitelja je vaša pravica. Priporočamo, da pred odločitvijo za slušni aparat dobro preverite ponudbo. Če obiščete nas, se bomo osebno in strokovno zavzeli za vaš boljši sluh. Ko se odločate za slušne aparate, naj bodo vodila: kakovost, naraven zvok, možnost izbire večih blagovnih znamk, strokovna ter prijazna pomoč, servis in tudi cena. Postopek pridobitve.

Ekskluzivno_v_Sloveniji-Unitron_in_Sonic_slusni_aparati-AUDIO_BM-centri_servis_oskrba_vzdrzevanje_svetovanje_naglusnost

Zavedamo se pomena sluha v vsakdanjem življenju, zato se vsak dan trudimo za vaše zadovoljstvo. Vaše izkušnje potrjujejo, da smo na pravi poti.

V AUDIO BM svoje delo opravljamo odgovorno, strokovno in s srcem. Zagotavljamo odlične storitve in najnovejše modele slušnih aparatov, za vse potrebe in za vse generacije - tudi v cenovnem standardu (brez doplačil). Vaše zadovoljstvo poplača naš trud. Preberite izjave naših strank ter tudi vi napišite svoje mnenje in ga delite z vsemi. Hvala.

ZASTOPAMO PRIZNANE IN PREVERJENE BLAGOVNE ZNAMKE

Blagovne-znamke-Unitron-Philips-Sonic-Varta-Duracell-RAyovac-Alpine-in-druge-AUDIO-BM-slusni-aparati-centri